Appartement à vendre - Eindhout

Votre recherche n’a donné aucun résultat.

Créer une email alerte pour être informé lorsqu'un nouveau bien correspondant à vos critères de recherche est publié !


Ci-dessous, vous pouvez trouver quelques adresses intéressantes en plus dans les alentours de Eindhout (2430).

281 000 €

2430 Laakdal

Ontdek een oase van luxe en comfort, waar modern design hand in hand gaat met duurzaamheid en energie-efficiëntie. Elk detail is zorgvuldig overwogen van parketvloeren, design keukens tot de prachtige afwerkingen in de badkamer met mortex. Bovendien bieden ze een indrukwekkend E-peil van slechts 20 of minder waardoor u de eerste 5 jaar volledig bent vrijgesteld van de onroerende voorheffing. Allen voorzien van een lucht/water warmtepomp, vloerverwarming, zonnepanelen,.. om uw verbruik zo laag mogelijk te houden. Contacteer ons voor een bezoek via ### of ### Verkoop geschiedt onder registratierechten op het grondaandeel (12%) en BTW op het constructieaandeel (6%* of 21%) *Mits voldaan aan de voorwaarden Vg, Vv, Wg, Gmo, Gvkr Overstromingsgevoeligheid: P-score klasse A / G-score klasse A En savoir plus ?

2 Chambre(s) 81 10 m² Terrasse
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 14 76 24 54
221 000 €

2430 Laakdal

Ontdek een oase van luxe en comfort, waar modern design hand in hand gaat met duurzaamheid en energie-efficiëntie. Elk detail is zorgvuldig overwogen van parketvloeren, design keukens tot de prachtige afwerkingen in de badkamer met mortex. Bovendien bieden ze een indrukwekkend E-peil van slechts 20 of minder waardoor u de eerste 5 jaar volledig bent vrijgesteld van de onroerende voorheffing. Allen voorzien van een lucht/water warmtepomp, vloerverwarming, zonnepanelen,.. om uw verbruik zo laag mogelijk te houden. Contacteer ons voor een bezoek via ### of ### Verkoop geschiedt onder registratierechten op het grondaandeel (12%) en BTW op het constructieaandeel (6%* of 21%) *Mits voldaan aan de voorwaarden Vg, Vv, Wg, Gmo, Gvkr Overstromingsgevoeligheid: P-score klasse A / G-score klasse A En savoir plus ?

1 Chambre(s) 57 8 m² Terrasse
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 14 76 24 54
Appartement à vendre Laakdal (RBM43332)

Welkom in de dorpskern van Klein Vorst, waar luxe en duurzaamheid samenkomen. Deze 21 ruime appartementen, variërend van 81 tot 153 vierkante meter, bieden een harmonieuze mix van modern comfort en een serene groene omgeving. Geniet vanaf uw eigen terras van het prachtige uitzicht over de natuur en voel de rust om u heen.Deze zorgvuldig afgewerkte appartementen zijn beschikbaar met 1, 2, of 3 slaapkamers en hebben een uitzonderlijk lage energieprestatie (E-peil E20 of lager). Dit betekent niet alleen een milieuvriendelijke woning, maar ook lagere energiekosten en meer wooncomfort.*Nog slechts 8 appartementen beschikbaar!*Appartement 0.7Dit nieuwbouwappartement op het gelijkvloers (113,8 m²) omvat 3 slaapkamers, een badkamer met inloopdouche en wastafel met 2 lavabo’s, een apart toilet, een berging/wasplaats en een leefruimte met open keuken. De keuken is volledig geïnstalleerd en biedt een prachtig uitzicht op het terras met tuin en de gemeenschappelijke binnentuin. Verder heeft het gebouw een gemeenschappelijke fietsenberging en is er een lift aanwezig.Ondergrondse parkeergarages en bergingenElk appartement beschikt over een ondergrondse parkeerplaats, zodat uw voertuig veilig en gemakkelijk toegankelijk is.Naast parkeergarages zijn er ook privé bergingen beschikbaar, ideaal voor het opbergen van fietsen, seizoensspullen en meer.Bij aan te kopen v.a. 22.600,00 euro (excl. btw en registratie).LiggingDit project heeft een uitstekende locatie en biedt een rustige leefomgeving, zonder afgelegen te zijn. Binnen enkele minuten bereikt u de dorpskern met cafés, restaurants, scholen, sportclubs en supermarkten. Met de E313 vlakbij bent u snel op weg naar andere bestemmingen.Residentie QuercusDe appartementen beschikken over alle wooncomfort en voldoen ruimschoots aan de ecologische norm van vandaag. Het mooi ontwerp en de fijne ruimtes in de appartementen, de aangename terrassen en tuinen plus de gemeenschappelijke binnentuin maken dat sfeervol en leefbaar leven hier centraal staat.Duurzaamheid en toekomstbestendigheidDe appartementen voldoen aan de huidige strenge energienormen en halen het E-peil-20. U betaalt de eerste 5 jaar dan ook geen onroerende voorheffing (K.I.).Met zonnepanelen, vloerverwarming in alle ruimtes (via warmtepomp) en ventilatie type 'D' scoort elk appartement uitstekend inzake EPB-norm.Contacteer ons voor meer informatie en ontdek hoe u kunt wonen in harmonie met de natuur, zonder in te boeten aan comfort en luxe. ### ### En savoir plus ?

3 Chambre(s) 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 14 84 83 69
Appartement à vendre Laakdal (RBM43331)

Welkom in de dorpskern van Klein Vorst, waar luxe en duurzaamheid samenkomen. Deze 21 ruime appartementen, variërend van 81 tot 153 vierkante meter, bieden een harmonieuze mix van modern comfort en een serene groene omgeving. Geniet vanaf uw eigen terras van het prachtige uitzicht over de natuur en voel de rust om u heen.Deze zorgvuldig afgewerkte appartementen zijn beschikbaar met 1, 2, of 3 slaapkamers en hebben een uitzonderlijk lage energieprestatie (E-peil E20 of lager). Dit betekent niet alleen een milieuvriendelijke woning, maar ook lagere energiekosten en meer wooncomfort.*Nog slechts 8 appartementen beschikbaar!*Appartement 0.8Dit nieuwbouwappartement op het gelijkvloers (107,40 m²) omvat 2 slaapkamers, een badkamer met inloopdouche en wastafel met 2 lavabo’s, een apart toilet, een berging/wasplaats en een leefruimte met open keuken. De keuken is volledig geïnstalleerd en biedt een prachtig uitzicht op het terras met tuin en de gemeenschappelijke binnentuin. Verder heeft het gebouw een gemeenschappelijke fietsenberging en is er een lift aanwezig.Ondergrondse parkeergarages en bergingenElk appartement beschikt over een ondergrondse parkeerplaats, zodat uw voertuig veilig en gemakkelijk toegankelijk is.Naast parkeergarages zijn er ook privé bergingen beschikbaar, ideaal voor het opbergen van fietsen, seizoensspullen en meer.Bij aan te kopen v.a. 22.600,00 euro (excl. btw en registratie).LiggingDit project heeft een uitstekende locatie en biedt een rustige leefomgeving, zonder afgelegen te zijn. Binnen enkele minuten bereikt u de dorpskern met cafés, restaurants, scholen, sportclubs en supermarkten. Met de E313 vlakbij bent u snel op weg naar andere bestemmingen.Residentie QuercusDe appartementen beschikken over alle wooncomfort en voldoen ruimschoots aan de ecologische norm van vandaag. Het mooi ontwerp en de fijne ruimtes in de appartementen, de aangename terrassen en tuinen plus de gemeenschappelijke binnentuin maken dat sfeervol en leefbaar leven hier centraal staat.Duurzaamheid en toekomstbestendigheidDe appartementen voldoen aan de huidige strenge energienormen en halen het E-peil-20. U betaalt de eerste 5 jaar dan ook geen onroerende voorheffing (K.I.).Met zonnepanelen, vloerverwarming in alle ruimtes (via warmtepomp) en ventilatie type 'D' scoort elk appartement uitstekend inzake EPB-norm.Contacteer ons voor meer informatie en ontdek hoe u kunt wonen in harmonie met de natuur, zonder in te boeten aan comfort en luxe. ### ### En savoir plus ?

2 Chambre(s) 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 14 84 83 69
Appartement à vendre Laakdal (RBM43330)

Welkom in de dorpskern van Klein Vorst, waar luxe en duurzaamheid samenkomen. Deze 21 ruime appartementen, variërend van 81 tot 153 vierkante meter, bieden een harmonieuze mix van modern comfort en een serene groene omgeving. Geniet vanaf uw eigen terras van het prachtige uitzicht over de natuur en voel de rust om u heen.Deze zorgvuldig afgewerkte appartementen zijn beschikbaar met 1, 2, of 3 slaapkamers en hebben een uitzonderlijk lage energieprestatie (E-peil E20 of lager). Dit betekent niet alleen een milieuvriendelijke woning, maar ook lagere energiekosten en meer wooncomfort.*Nog slechts 8 appartementen beschikbaar!*Appartement 1.7Dit nieuwbouwappartement op de eerste verdieping (117,80 m²) omvat 3 slaapkamers, een badkamer met inloopdouche en wastafel met 2 lavabo’s, een apart toilet, een berging/wasplaats en een leefruimte met open keuken. De keuken is volledig geïnstalleerd en biedt toegang tot het terras en een prachtig uitzicht op de gemeenschappelijke binnentuin. Verder is het gebouw voorzien van een gemeenschappelijke fietsenberging en is er een lift aanwezig.Ondergrondse parkeergarages en bergingenElk appartement beschikt over een ondergrondse parkeerplaats, zodat uw voertuig veilig en gemakkelijk toegankelijk is.Naast parkeergarages zijn er ook privé bergingen beschikbaar, ideaal voor het opbergen van fietsen, seizoensspullen en meer.Bij aan te kopen v.a. 22.600,00 euro (excl. btw en registratie).LiggingDit project heeft een uitstekende locatie en biedt een rustige leefomgeving, zonder afgelegen te zijn. Binnen enkele minuten bereikt u de dorpskern met cafés, restaurants, scholen, sportclubs en supermarkten. Met de E313 vlakbij bent u snel op weg naar andere bestemmingen.Residentie QuercusDe appartementen beschikken over alle wooncomfort en voldoen ruimschoots aan de ecologische norm van vandaag. Het mooi ontwerp en de fijne ruimtes in de appartementen, de aangename terrassen en tuinen plus de gemeenschappelijke binnentuin maken dat sfeervol en leefbaar leven hier centraal staat.Duurzaamheid en toekomstbestendigheidDe appartementen voldoen aan de huidige strenge energienormen en halen het E-peil-20. U betaalt de eerste 5 jaar dan ook geen onroerende voorheffing (K.I.).Met zonnepanelen, vloerverwarming in alle ruimtes (via warmtepomp) en ventilatie type 'D' scoort elk appartement uitstekend inzake EPB-norm.Contacteer ons voor meer informatie en ontdek hoe u kunt wonen in harmonie met de natuur, zonder in te boeten aan comfort en luxe. ### ### En savoir plus ?

3 Chambre(s) 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 14 84 83 69
Appartement à vendre Laakdal (RBM43327)

Welkom in de dorpskern van Klein Vorst, waar luxe en duurzaamheid samenkomen. Deze 21 ruime appartementen, variërend van 81 tot 153 vierkante meter, bieden een harmonieuze mix van modern comfort en een serene groene omgeving. Geniet vanaf uw eigen terras van het prachtige uitzicht over de natuur en voel de rust om u heen.Deze zorgvuldig afgewerkte appartementen zijn beschikbaar met 1, 2, of 3 slaapkamers en hebben een uitzonderlijk lage energieprestatie (E-peil E20 of lager). Dit betekent niet alleen een milieuvriendelijke woning, maar ook lagere energiekosten en meer wooncomfort.*Nog slechts 8 appartementen beschikbaar!*Appartement 0.5Dit nieuwbouwappartement op het gelijkvloers (105,40 m²) omvat 2 slaapkamers, een badkamer met inloopdouche en wastafel met 2 lavabo’s, een apart toilet, een berging/wasplaats en een leefruimte met open keuken. De keuken is volledig geïnstalleerd en biedt toegang tot het terras met tuintje. Verder is het gebouw voorzien van een gemeenschappelijke tuin en een gemeenschappelijke fietsenberging. Er is een lift in het gebouw.Ondergrondse parkeergarages en bergingenElk appartement beschikt over een ondergrondse parkeerplaats, zodat uw voertuig veilig en gemakkelijk toegankelijk is.Naast parkeergarages zijn er ook privé bergingen beschikbaar, ideaal voor het opbergen van fietsen, seizoensspullen en meer.Bij aan te kopen v.a. 22.600,00 euro (excl. btw en registratie).LiggingDit project heeft een uitstekende locatie en biedt een rustige leefomgeving, zonder afgelegen te zijn. Binnen enkele minuten bereikt u de dorpskern met cafés, restaurants, scholen, sportclubs en supermarkten. Met de E313 vlakbij bent u snel op weg naar andere bestemmingen.Residentie QuercusDe appartementen beschikken over alle wooncomfort en voldoen ruimschoots aan de ecologische norm van vandaag. Het mooi ontwerp en de fijne ruimtes in de appartementen, de aangename terrassen en tuinen plus de gemeenschappelijke binnentuin maken dat sfeervol en leefbaar leven hier centraal staat.Duurzaamheid en toekomstbestendigheidDe appartementen voldoen aan de huidige strenge energienormen en halen het E-peil-20. U betaalt de eerste 5 jaar dan ook geen onroerende voorheffing (K.I.).Met zonnepanelen, vloerverwarming in alle ruimtes (via warmtepomp) en ventilatie type 'D' scoort elk appartement uitstekend inzake EPB-norm.Contacteer ons voor meer informatie en ontdek hoe u kunt wonen in harmonie met de natuur, zonder in te boeten aan comfort en ### 84 83 69 En savoir plus ?

2 Chambre(s) 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 14 84 83 69
Appartement à vendre Laakdal (RBM43326)

Welkom in de dorpskern van Klein Vorst, waar luxe en duurzaamheid samenkomen. Deze 21 ruime appartementen, variërend van 81 tot 153 vierkante meter, bieden een harmonieuze mix van modern comfort en een serene groene omgeving. Geniet vanaf uw eigen terras van het prachtige uitzicht over de natuur en voel de rust om u heen.Deze zorgvuldig afgewerkte appartementen zijn beschikbaar met 1, 2, of 3 slaapkamers en hebben een uitzonderlijk lage energieprestatie (E-peil E20 of lager). Dit betekent niet alleen een milieuvriendelijke woning, maar ook lagere energiekosten en meer wooncomfort.*Nog slechts 8 appartementen beschikbaar!*Appartement 1.5Dit nieuwbouwappartement op de eerste verdieping (118,50 m²) omvat 3 slaapkamers, een badkamer met inloopdouche en wastafel met 2 lavabo’s, apart toilet en een leefruimte met open keuken. De keuken is volledig geïnstalleerd en biedt toegang tot het terras. Verder is het gebouw voorzien van een gemeenschappelijke tuin en fietsenberging. Er is een lift aanwezig.Ondergrondse parkeergarages en bergingenElk appartement beschikt over een ondergrondse parkeerplaats, zodat uw voertuig veilig en gemakkelijk toegankelijk is.Naast parkeergarages zijn er ook privé bergingen beschikbaar, ideaal voor het opbergen van fietsen, seizoensspullen en meer.Bij aan te kopen v.a. 22.600,00 euro (excl. btw en registratie).LiggingDit project heeft een uitstekende locatie en biedt een rustige leefomgeving, zonder afgelegen te zijn. Binnen enkele minuten bereikt u de dorpskern met cafés, restaurants, scholen, sportclubs en supermarkten. Met de E313 vlakbij bent u snel op weg naar andere bestemmingen.Residentie QuercusDe appartementen beschikken over alle wooncomfort en voldoen ruimschoots aan de ecologische norm van vandaag. Het mooi ontwerp en de fijne ruimtes in de appartementen, de aangename terrassen en tuinen plus de gemeenschappelijke binnentuin maken dat sfeervol en leefbaar leven hier centraal staat.Duurzaamheid en toekomstbestendigheidDe appartementen voldoen aan de huidige strenge energienormen en halen het E-peil-20. U betaalt de eerste 5 jaar dan ook geen onroerende voorheffing (K.I.).Met zonnepanelen, vloerverwarming in alle ruimtes (via warmtepomp) en ventilatie type 'D' scoort elk appartement uitstekend inzake EPB-norm.Contacteer ons voor meer informatie en ontdek hoe u kunt wonen in harmonie met de natuur, zonder in te boeten aan comfort en luxe. ### ### En savoir plus ?

3 Chambre(s) 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 14 84 83 69
Appartement à vendre Laakdal (RBM43325)

Welkom in de dorpskern van Klein Vorst, waar luxe en duurzaamheid samenkomen. Deze 21 ruime appartementen, variërend van 81 tot 153 vierkante meter, bieden een harmonieuze mix van modern comfort en een serene groene omgeving. Geniet vanaf uw eigen terras van het prachtige uitzicht over de natuur en voel de rust om u heen.Deze zorgvuldig afgewerkte appartementen zijn beschikbaar met 1, 2, of 3 slaapkamers en hebben een uitzonderlijk lage energieprestatie (E-peil E20 of lager). Dit betekent niet alleen een milieuvriendelijke woning, maar ook lagere energiekosten en meer wooncomfort.*Nog slechts 8 appartementen beschikbaar!*Appartement 2.2Dit nieuwbouwappartement op de tweede verdieping (152,90 m²) omvat 3 slaapkamers, een badkamer met inloopdouche, toilet en wastafel met 2 lavabo’s, een gastentoilet, een wasplaats, een berging en een leefruimte met open en volledig geïnstalleerde keuken. De leefruimte en keuken zijn voorzien van grote raampartijen en genieten van veel natuurlijke lichtinval. Er is een zeer ruim en gezellig terras met uitzicht op de gemeenschappelijke tuin. Verder heeft het gebouw een gemeenschappelijke fietsenberging en is er een lift aanwezig.Ondergrondse parkeergarages en bergingenElk appartement beschikt over een ondergrondse parkeerplaats, zodat uw voertuig veilig en gemakkelijk toegankelijk is.Naast parkeergarages zijn er ook privé bergingen beschikbaar, ideaal voor het opbergen van fietsen, seizoensspullen en meer.Bij aan te kopen v.a. 22.600,00 euro (excl. btw en registratie).LiggingDit project heeft een uitstekende locatie en biedt een rustige leefomgeving, zonder afgelegen te zijn. Binnen enkele minuten bereikt u de dorpskern met cafés, restaurants, scholen, sportclubs en supermarkten. Met de E313 vlakbij bent u snel op weg naar andere bestemmingen.Residentie QuercusDe appartementen beschikken over alle wooncomfort en voldoen ruimschoots aan de ecologische norm van vandaag. Het mooi ontwerp en de fijne ruimtes in de appartementen, de aangename terrassen en tuinen plus de gemeenschappelijke binnentuin maken dat sfeervol en leefbaar leven hier centraal staat.Duurzaamheid en toekomstbestendigheidDe appartementen voldoen aan de huidige strenge energienormen en halen het E-peil-20. U betaalt de eerste 5 jaar dan ook geen onroerende voorheffing (K.I.).Met zonnepanelen, vloerverwarming in alle ruimtes (via warmtepomp) en ventilatie type 'D' scoort elk appartement uitstekend inzake EPB-norm.Contacteer ons voor meer informatie en ontdek hoe u kunt wonen in harmonie met de natuur, zonder in te boeten aan comfort en luxe. ### ### En savoir plus ?

3 Chambre(s) 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 14 84 83 69
Appartement à vendre Laakdal (RBM43324)

Welkom in de dorpskern van Klein Vorst, waar luxe en duurzaamheid samenkomen. Deze 21 ruime appartementen, variërend van 81 tot 153 vierkante meter, bieden een harmonieuze mix van modern comfort en een serene groene omgeving. Geniet vanaf uw eigen terras van het prachtige uitzicht over de natuur en voel de rust om u heen.Deze zorgvuldig afgewerkte appartementen zijn beschikbaar met 1, 2, of 3 slaapkamers en hebben een uitzonderlijk lage energieprestatie (E-peil E20 of lager). Dit betekent niet alleen een milieuvriendelijke woning, maar ook lagere energiekosten en meer wooncomfort.*Nog slechts 8 appartementen beschikbaar!*Appartement 2.3Dit nieuwbouwappartement op de tweede verdieping (111,20 m²) omvat 2 slaapkamers, een badkamer met inloopdouche en wastafel met 2 lavabo’s, een apart toilet, een berging/wasplaats en een leefruimte met open en geïnstalleerde keuken. De leefruimte biedt toegang tot het overdekt terras. Verder is het gebouw voorzien van een gemeenschappelijke binnentuin en een gemeenschappelijke fietsenberging. Er is een lift aanwezig.Ondergrondse parkeergarages en bergingenElk appartement beschikt over een ondergrondse parkeerplaats, zodat uw voertuig veilig en gemakkelijk toegankelijk is.Naast parkeergarages zijn er ook privé bergingen beschikbaar, ideaal voor het opbergen van fietsen, seizoensspullen en meer.Bij aan te kopen v.a. 22.600,00 euro (excl. btw en registratie).LiggingDit project heeft een uitstekende locatie en biedt een rustige leefomgeving, zonder afgelegen te zijn. Binnen enkele minuten bereikt u de dorpskern met cafés, restaurants, scholen, sportclubs en supermarkten. Met de E313 vlakbij bent u snel op weg naar andere bestemmingen.Residentie QuercusDe appartementen beschikken over alle wooncomfort en voldoen ruimschoots aan de ecologische norm van vandaag. Het mooi ontwerp en de fijne ruimtes in de appartementen, de aangename terrassen en tuinen plus de gemeenschappelijke binnentuin maken dat sfeervol en leefbaar leven hier centraal staat.Duurzaamheid en toekomstbestendigheidDe appartementen voldoen aan de huidige strenge energienormen en halen het E-peil-20. U betaalt de eerste 5 jaar dan ook geen onroerende voorheffing (K.I.).Met zonnepanelen, vloerverwarming in alle ruimtes (via warmtepomp) en ventilatie type 'D' scoort elk appartement uitstekend inzake EPB-norm.Contacteer ons voor meer informatie en ontdek hoe u kunt wonen in harmonie met de natuur, zonder in te boeten aan comfort en luxe. ### ### En savoir plus ?

2 Chambre(s) 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 14 84 83 69
Appartement à vendre Laakdal (RBM43323)

Welkom in de dorpskern van Klein Vorst, waar luxe en duurzaamheid samenkomen. Deze 21 ruime appartementen, variërend van 81 tot 153 vierkante meter, bieden een harmonieuze mix van modern comfort en een serene groene omgeving. Geniet vanaf uw eigen terras van het prachtige uitzicht over de natuur en voel de rust om u heen.Deze zorgvuldig afgewerkte appartementen zijn beschikbaar met 1, 2, of 3 slaapkamers en hebben een uitzonderlijk lage energieprestatie (E-peil E20 of lager). Dit betekent niet alleen een milieuvriendelijke woning, maar ook lagere energiekosten en meer wooncomfort.*Nog slechts 8 appartementen beschikbaar!*Appartement 2.4Dit nieuwbouwappartement op de tweede verdieping (105,30 m²) omvat 2 slaapkamers, een badkamer met inloopdouche, toilet en wastafel met 2 lavabo’s, een gastentoilet, een berging/wasplaats en een leefruimte met open keuken. De keuken is volledig geïnstalleerd en biedt een prachtig uitzicht op het terras en de gemeenschappelijke binnentuin. Verder heeft het gebouw een gemeenschappelijke fietsenberging en is er een lift aanwezig.Ondergrondse parkeergarages en bergingenElk appartement beschikt over een ondergrondse parkeerplaats, zodat uw voertuig veilig en gemakkelijk toegankelijk is.Naast parkeergarages zijn er ook privé bergingen beschikbaar, ideaal voor het opbergen van fietsen, seizoensspullen en meer.Bij aan te kopen v.a. 22.600,00 euro (excl. btw en registratie).LiggingDit project heeft een uitstekende locatie en biedt een rustige leefomgeving, zonder afgelegen te zijn. Binnen enkele minuten bereikt u de dorpskern met cafés, restaurants, scholen, sportclubs en supermarkten. Met de E313 vlakbij bent u snel op weg naar andere bestemmingen.Residentie QuercusDe appartementen beschikken over alle wooncomfort en voldoen ruimschoots aan de ecologische norm van vandaag. Het mooi ontwerp en de fijne ruimtes in de appartementen, de aangename terrassen en tuinen plus de gemeenschappelijke binnentuin maken dat sfeervol en leefbaar leven hier centraal staat.Duurzaamheid en toekomstbestendigheidDe appartementen voldoen aan de huidige strenge energienormen en halen het E-peil-20. U betaalt de eerste 5 jaar dan ook geen onroerende voorheffing (K.I.).Met zonnepanelen, vloerverwarming in alle ruimtes (via warmtepomp) en ventilatie type 'D' scoort elk appartement uitstekend inzake EPB-norm.Contacteer ons voor meer informatie en ontdek hoe u kunt wonen in harmonie met de natuur, zonder in te boeten aan comfort en luxe. ### ### En savoir plus ?

2 Chambre(s) 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 14 84 83 69
Appartement à vendre Laakdal (RBL89834)
249 000 €

2430 Laakdal

Modern en recent appartement binnen residentie 't Dorp gelegen midden in de dorpskern van Vorst-Laakdal Het appartement is als volgt ingedeeld: + Inkomhal + Ruime leefruimte met veel lichtinval en aangrenzende volledig geïnstalleerde open keuken + Nachthal + Apart toilet + Ruime berging/wasplaats + Badkamer bestaande uit ligbad met douchemogelijkheid en lavabomeubel + 2 ruime slaapkamers Grenzend aan de leefruimte bevindt zich een zonneterras. De ondergrondse autostaanplaats en kelderberging zijn verplicht bij aan te kopen aan 20.000 €. Elektrische installatie conform het AREI!!! G-score: B. P-score: B. Lift is aanwezig in het gebouw. EPC: 108,14 kWh/m² UC: 13053-G-2014/00007/EP15431/A001/D01/SD009. Verwarming op aardgas. Het appartement is momenteel verhuurd. Zeer gunstig gelegen op wandelafstand van het centrum van Vorst-Laakdal nabij diverse winkels, scholen, openbaar vervoer en het op- en afrittencomplex E313. Bijkomende inlichtingen te bekomen via ons kantoor op het nummer ### of per e-mail aan info@immo-c2. En savoir plus ?

2 Chambre(s) 78 14 m² Terrasse
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 13 69 06 90
Appartement à vendre Laakdal (RBL76718)
150 000 €

2430 Laakdal

Assistentieflat met veel lichtinval, terras en berging. Dit appartement is voorzien van alle comfort en gelegen in de mooie woonzorgresidentie Goeleven. Het appartement omvat een lichtrijke leefruimte met open keuken, één ruime slaapkamer en een aanpalende badkamer met inloopdouche. Het gehele appartement is aangepast aan rolstoelgebruikers en minder mobiele mensen. Alle appartementen zijn zo geplaatst dat u optimaal kunt genieten van uw privacy en toch een prachtig uitzicht geniet op het groen. Vlakbij de flat is er tevens gratis parkeergelegenheid. In de gebouwen zijn verschillende mogelijkheden voorzien. Zo is er bijvoorbeeld een ontmoetingsplek waar tal van activiteiten worden georganiseerd. Koken kan u in het appartement zelf, voor wie liever uiteten gaat, kan dit in de gezellige brasserie. Hier kan u voor een zeer lage prijs genieten van een heerlijk menu. Kortom deze assistentiewoningen geven u de mogelijkheid om optimaal te genieten en toch uw zelfstandigheid te behouden. Extra: ondergrondse kelderberging inbegrepen in de aankooprijs. En savoir plus ?

1 Chambre(s) 52 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 14 76 24 54
Appartement à vendre Laakdal (RBL59091)
179 000 €

2430 Laakdal

Recente serviceflat in Residentie Goeleven. Kiezen voor wonen in Residentie Goeleven, is kiezen voor zekerheid en genieten van het leven. Residentie Goeleven is officieel erkend als een groep assistentiewoningen, wat betekent dat je volledig zelfstandig woont in een recent en comfortabel appartement – midden in het centrum van Eindhout. En als je wat meer ondersteuning nodig hebt, dan ben je verzekerd van hoge kwalitatieve dienstverlening! Zelfstandig wonen in een comfortabel appartement. De flats zijn rolstoeltoegankelijk en zijn onderverdeeld in een leefruimte met open keuken, badkamer, een slaapkamer en een privaat terras. Iedere bewoner kan ook gebruik maken van de gemeenschappelijke voorzieningen, bijvoorbeeld van de fietsenberging, wasruimte en werkruimte. Het gebouw is ontworpen met oog voor groene energie. Om het sociale leven in stand te houden, is er een gezellig koffiehuisje voorzien op het gelijkvloers. Parkeerplaatsen zijn er in de omgeving meer dan voldoende. Deze bevindt zich in een rustige buurt nabij het centrum van Eindhout (Laakdal). Het project ligt op wandelafstand van een bosrijke omgeving. Ook als opbrengsteigendom komt dit zeker in aanmerking! Ben je benieuwd en wil je eens komen kijken? Bel ons op het nummer ### En savoir plus ?

1 Chambre(s) 54 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 14 58 02 08
Appartement à vendre Laakdal (RBL07530)
165 000 €

2430 Laakdal

Voor meer informatie contacteer Michael via ### of via ### Rustig gelegen 2 slaapkamerappartement met ruime garagebox nabij centrum Laakdal! Vlakbij winkels en openbaar vervoer. Recente omschakeling van mazout verwarming naar hogerendementsketel gas die zorgt voor zeer zuinig energie verbruik van het appartement. Interessante investering of een leuk woonappartement? Zonder kopzorgen kom je hier aan een zeer mooi rendement (ca. 4%) voor uw investering. Appartement is momenteel verhuurd aan 600 EUR. Bijzonderheden: - Recent vernieuwde gasketel (2008) - Ruime garagebox - Rolluiken rondom het appartement Indeling: Inkomhal met apart toilet Slaapkamer 1 Berging Badkamer met ligbad/douche. Slaapkamer 2 Lichtrijke living en eetplaats Keuken met de nodige voorzieningen Gemeenschappelijke kosten bedragen 98 EUR/maand. Maak snel uw afspraak met Michael via ### of via ### En savoir plus ?

2 Chambre(s) 80 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 16 84 96 84
Appartement à vendre Laakdal (RBJ47535)
179 000 €

2430 Laakdal

Recente serviceflat in Residentie Goeleven. Kiezen voor wonen in Residentie Goeleven, is kiezen voor zekerheid en genieten van het leven. Residentie Goeleven is officieel erkend als een groep assistentiewoningen, wat betekent dat je volledig zelfstandig woont in een recent en comfortabel appartement – midden in het centrum van Eindhout. En als je wat meer ondersteuning nodig hebt, dan ben je verzekerd van hoge kwalitatieve dienstverlening! Zelfstandig wonen in een comfortabel appartement. De flat is rolstoeltoegankelijk, gelegen aan de voorzijde van de 1ste verdieping en is onderverdeeld in een leefruimte met open keuken, badkamer, een slaapkamer en voor deze serviceflat een privaat terras van 12m². Ook is er per serviceflat een privatieve kelderberging voorzien. Iedere bewoner kan ook gebruik maken van de gemeenschappelijke voorzieningen, bijvoorbeeld van de fietsenberging, wasruimte en werkruimte. Het gebouw is ontworpen met oog voor groene energie. Om het sociale leven in stand te houden, is er een gezellig koffiehuisje voorzien op het gelijkvloers. Parkeerplaatsen zijn er in de omgeving meer dan voldoende. Deze bevindt zich in een rustige buurt nabij het centrum van Eindhout (Laakdal). Het project ligt op wandelafstand van een bosrijke omgeving. Ook als opbrengsteigendom komt dit zeker in aanmerking! Ben je benieuwd en wil je eens komen kijken? Bel ons op het nummer ### En savoir plus ?

1 Chambre(s) 40 12 m² Terrasse
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 14 58 02 08
Appartement à vendre Laakdal (RBJ39907)
179 000 €

2430 Laakdal

Recente serviceflat in Residentie Goeleven. Kiezen voor wonen in Residentie Goeleven, is kiezen voor zekerheid en genieten van het leven. Residentie Goeleven is officieel erkend als een groep assistentiewoningen, wat betekent dat je volledig zelfstandig woont in een recent en comfortabel appartement – midden in het centrum van Eindhout. En als je wat meer ondersteuning nodig hebt, dan ben je verzekerd van hoge kwalitatieve dienstverlening! Zelfstandig wonen in een comfortabel appartement. De flat is rolstoeltoegankelijk, gelegen aan de voorzijde van de 2de verdieping en is onderverdeeld in een leefruimte met open keuken, badkamer, een slaapkamer en voor deze serviceflat een privaat terras van 10m². Ook is er per serviceflat een privatieve kelderberging voorzien. Iedere bewoner kan ook gebruik maken van de gemeenschappelijke voorzieningen, bijvoorbeeld van de fietsenberging, wasruimte en werkruimte. Het gebouw is ontworpen met oog voor groene energie. Om het sociale leven in stand te houden, is er een gezellig koffiehuisje voorzien op het gelijkvloers. Parkeerplaatsen zijn er in de omgeving meer dan voldoende. Deze bevindt zich in een rustige buurt nabij het centrum van Eindhout (Laakdal). Het project ligt op wandelafstand van een bosrijke omgeving. Ook als opbrengsteigendom komt dit zeker in aanmerking! Ben je benieuwd en wil je eens komen kijken? Bel ons op het nummer ### En savoir plus ?

1 Chambre(s) 40 10 m² Terrasse
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 14 58 02 08
Rez-De-Chaussée à vendre Laakdal (RBG26223)
295 000 €

2430 Laakdal

Dit nieuwbouwappartement is gelegen op het gelijkvloers in het project L’YNX. Belangrijk om weten is dat dit appartement instapklaar en snel beschikbaar is. Het project zet zichzelf in de kijker door het ‘huzarenstuk’ als het gaat over de nutsvoorzieningen. De warmte die ingenieus uit de aarde onttrokken wordt via 80 meter diepe leidingen zorgt voor warm water en verwarming. Met als resultaat, energiezuinige BEN20-appartementen die voorzien zijn van een ventilatiesysteem type D, zonnepanelen met vloerverwarming (winter) en tegelijk vloerkoeling (zomer). Dit appartement heeft een oppervlakte van 100m² heeft een afgesloten privétuintje en een zuidgericht terras, is voorzien van 2 slaapkamers, badkamer met douche en badmeubel, ruime living en geïnstalleerde keuken, apart toilet en ruime berging. Elk appartement beschikt over een boven- en ondergrondse parkeerplaats en privatief toegewezen fietsenstalling, deze zijn verplicht bij aan te kopen voor het bedrag van €10.000. Verkoop van het grondaandeel onder registratie, de constructie onder btw-stelsel. Een vlotte verbinding met de E313 en lokale stadscentra zoals Geel en Tessenderlo zijn zeker pluspunten. Interessant project voor mensen die op zoek zijn naar een eerste woonst, mensen die hun huis willen inruilen voor een praktisch ingericht appartement of investeerders op zoek naar een interessante opportuniteit. Ben je benieuwd en kom je graag een kijkje nemen, aarzel dan niet om contact op te nemen met Immo VL op het nummer ### En savoir plus ?

2 Chambre(s) 97 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 14 58 02 08
Appartement à vendre Vorst (RBK39968)
189 000 €

2430 Vorst

Ruim gelijkvloers appartement met 3 slaapkamers, garage én privé-tuin in het hartje van Klein-Vorst. Het appartement is centraal gelegen in het centrum van Klein-Vorst Laakdal. Scholen, winkels en openbaar vervoer bevinden zich op wandelafstand. De Carrefour bevindt zich recht tegenover het appartement. Er is een bushalte op minder dan 50 meter en ook de oprit van de E313 bevindt zich op slechts enkele 5 minuutjes rijden. Het mooie appartement bevindt zich op het gelijkvloers van een gezellige blok. Vanuit de hal betreden we de ruime woonkamer (35 m²), welke baadt in het natuurlijke licht dankzij de grote ramen (voorzien van dubbel glas). De keuken is compleet uitgerust met een oven, kookplaat, afzuigkap en spoelbak. Aan de achterzijde van het appartement bevinden zich 3 grote slaapkamers (13 m², 10,73 m² en 10 m²), die uitzicht bieden op de privétuin/terras. De badkamer is uitgerust met een wastafel en douche in bad. Tevens is het voorzien van een berging en toilet apart Deze energiezuinige appartement wordt verwarmd op aardgas en heeft een energiescore van 200 kWh / m² (label B). In de privétuin is het zeer rustig vertoeven. Dit appartement biedt niet alleen een comfortabele leefomgeving, maar ook een geweldige locatie. Dit appartement beschikt over een ruime garage die is inbegrepen in de vraagprijs, en er zijn tevens voldoende parkeermogelijkheden recht tegenover het gebouw. Met een liefdevolle opknapbeurt, heeft het appartement veel potentieel om een schitterend en stijlvol thuis te worden. Spreekt dit leuke gelijkvloers appartement jullie aan? Contacteer ons via ### voor meer info of een bezoek ter plaatse. Wij helpen jullie graag verder! En savoir plus ?

3 Chambre(s) 112 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 13 70 00 88
Appartement à vendre Vorst (RBK08127)
250 000 €

2430 Vorst

Zeer ruim app. met groot terras gelegen op de 2 de verdieping. Dit app. is voorzien van inkomhal die doorgang geeft naar aparte berging en toilet. Verder hebben we de leefruimte voorzien van de vele ramen, aansluitend hebben we de keuken met vaatwas machine, hete lucht oven, enkele gootsteen, dampkap, kasten enz... De nachthal leidt ons tevens naar 3 ruime slpk. en een zeer ruime berging/slpks. Verder omvat dit app. de badkamer voorzien van enkele wastafel, badkamer meubel, ligbad enz... Naastgelegen hebben we de berging met zicht en doorgang op riant terras. Het zeer ruime terras is ook te bereiken via de 2 slpks, straatkant gelegen. De master slpk begeeft zich aan de achterzijde en heeft zicht op de achtertuin. Als troef omvat dit app. een riant terras van circa 66 m² en volledig omheind en hebben we een zolder verdiep over de volledige breedte/lengte van het gebouw. Tevens de mogelijkheid tot aankoop garage (17.000 euro). App. is vandaag verhuurd. En savoir plus ?

3 Chambre(s) 117 66 m² Terrasse
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 3 464 06 01
Appartement à vendre Vorst (RBK08126)
182 000 €

2430 Vorst

Dit duplex app. gelegen aan de zijkant van het gebouw geeft uit op naastgelegen weide en achterzijde van de bakkerij. Via gezamelijke trappenhal komen we uit op de eerste verdieping met doorgang naar de privaat inkomhal. Verder bevat dit betegelde app. leefruimte met doorgang naar de keuken voorzien van vaatwasmachine, enkele gootsteen, dampkap, hete lucht oven, kasten en inductie vuur. Verder hebben we doorgang via metalen draaitrap naar het privaat boven verdiep voorzien van betegelde nachthal die ons leidt naar 3 slpks , badkamer en aparte berging. De badkamer is voorzien van toilet, enkele wastafel, badkamer meubel en ligbad. Tevens de mogelijkheid tot aankoop garage (17.000 euro). App is op dit moment verhuurd. En savoir plus ?

3 Chambre(s) 101 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 3 464 06 01