Appartement à vendre - Varendonk

4 résultats (1 - 4)
Rez-De-Chaussée à vendre Varendonk (RBJ79065)
265 000 €

2431 Varendonk

Recent modern en energiezuinig gelijkvloers appartement binnen Residentie Leyndecker. De indeling is als volgt: + Inkomhall met open vestiairehoek + Apart gastentoilet met handenwasser + Leefruimte bestaande uit zit- en eethoek + Aangrenzende volledig geïnstalleerde u-vormige open keuken + Berging / wasplaats + 2 slaapkamers + Badkamer bestaande uit inloopdouche en lavabomeubel Het appartement beschikt over een volledig omheind terras, grenzend aan de leefruimte. De op maat gemaakte raamgarnituren zijn inbegrepen in de verkoopprijs! Lift aanwezig in het gebouw. EPC: 90,79 kWh/m², UC: 13053-G-2014/00022/EP10894/A002/D02/SD004. CV op aardgas, type vloerverwarming (Kamers hebben een afzonderlijke kamerthermostaat!) Elektrische installatie conform het AREI!!! Autostaanplaats en berging in de ondergrondse parkeergarage verplicht bij aan te kopen (20.000 €). G-score: B. P-score: C. Het mooi aangelegde afgesloten binnenplein van deze residentie is volledig verkeersvrij! Het appartement is centraal gelegen op de as Geel - Averbode - Diest, op wandelafstand van bakker, slager, bank, supermarkt, scholen, openbaar vervoer en op slechts enkele kilometers van het op- en afrittencomplex E313. Bijkomende inlichtingen te bekomen via ons kantoor op het nummer ### of per e-mail aan ### . En savoir plus ?

2 Chambre(s) 85 20 m² Terrasse
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 13 69 06 90
265 000 €

2431 Varendonk

Recent modern en energiezuinig appartement gelegen op de gelijkvloerse verdieping van Residentie Leyndecker. De indeling is als volgt: + Inkomhall met open vestiairehoekje + Apart gastentoilet met handenwasser + Leefruimte bestaande uit zit- en eethoek + Aangrenzende volledig geïnstalleerde open keuken + Berging / wasplaats + 2 slaapkamers + Badkamer bestaande uit ligbad met douchemogelijkheid en lavabomeubel Het appartement beschikt over een volledig omheind terras, grenzend aan de leefruimte alsook een grasperk over de volledige lengte van het appartement. De op maat gemaakte raamgarnituren zijn inbegrepen in de verkoopprijs! Lift aanwezig in het gebouw. EPC: 117,28kWh/m², UC: 13053-G-2014/00022/EP10894/A003/D01/SD003. CV op aardgas, type vloerverwarming (elke kamer heeft afzonderlijke thermostaat!) Elektrische installatie conform het AREI!!! Autostaanplaats en berging in de ondergrondse parkeergarage verplicht bij aan te kopen (20.000 €). G-score: C. P-score: C. Het mooi aangelegde afgesloten binnenplein van deze residentie is volledig verkeersvrij! Het appartement is centraal gelegen op de as Geel - Averbode - Diest, op wandelafstand van bakker, slager, bank, supermarkt, scholen, openbaar vervoer en op slechts enkele kilometers van het op- en afrittencomplex E313. Bijkomende inlichtingen te bekomen via ons kantoor op het nummer ### of per e-mail aan ### . En savoir plus ?

2 Chambre(s) 93 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 13 69 06 90
Appartement à vendre Varendonk (RBJ07945)
149 000 €

2431 Varendonk

Dit appartement bevindt zich op de gelijkvloers verdieping en is gelegen in het centrum van Laakdal, Veerledorp 37. Handelaars en scholen liggen op een zéér korte afstand. Beschrijving: De inkomhal heeft een apart toilet en een aparte berging. Via deze hal komen we in de ruime leefruimte met open keuken. De keuken is voorzien van de nodige toestellen en kastruimte. Achteraan het appartement is er 1 slaapkamer aanwezig met aansluitende badkamer. De badkamer is uitgerust met douche en lavabomeubel. Verder is er nog een groot terras, gelegen achter het appartement. Bijhorend bij dit appartement is er een ondergrondse autostaanplaats. Deze is verplicht bij aan te kopen aan €20.000. Voor meer info of een bezoek contacteer ons via ### of op ### (Wenst u een gratis schatting van uw eigendom? Contacteer ons via ### 74.) En savoir plus ?

1 Chambre(s) 50 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 14 72 73 74
Appartement à vendre Varendonk (RBI29234)
299 000 €

2431 Varendonk

Gelijkvloers nieuwbouwappartement met 2 slaapkamers en privé tuin. Indeling: inkomhall, apart toilet, badkamer (dubbele lavabo - douche), 2 slaapkamers, berging / wasplaats, woonkamer met open ingerichte keuken en aansluitend een zeer ruim zuidgericht terras + privé tuin van 296m². Het appartement is kwalitatief en tijdloos afgewerkt met duurzame materialen. In de tuin is er ook nog een private tuinberging. Ondergrondse autostandplaatsen zijn apart aan te kopen. Goed gelegen in de dorpskern van Veerle met een vlotte verbinding naar E313 en Diest. Verkoop onder het B.T.W. - stelsel. Indien u aan de voorwaarden voldoet, kan u nog tot 31/12/2023 genieten van het verlaagde B.T.W. - tarief van 6% (i.p.v. 21%). EINDEJAARSACTIE: bij aankoop van het appartement met 1 parking, krijgt u een 2e parking gratis. Nog vragen? Neem dan zeker contact op met Immo S|P te Geel op ### of via ### . En savoir plus ?

2 Chambre(s) 96 40 m² Terrasse
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 14 59 10 20

Nous n'avons trouvé que peu de résultats correspondant à vos critère.

Créer une email alerte pour être informé lorsqu'un nouveau bien correspondant à vos critères de recherche est publié !


Ci-dessous, vous pouvez trouver quelques adresses intéressantes en plus dans les alentours de Varendonk (2431).

245 000 €

2431 Veerle

Prachtig nieuwbouwappartement met 2 terrassen. Ligging: Goed gelegen in de dorpskern van Veerle met een vlotte verbinding naar E313. Indeling: Inkomhal, apart toilet, badkamer, berging/wasplaats, 1 slaapkamer, woonkamer, open keuken, 2 terrassen, kelderberging, ondergrondse en bovengrondse autostaanplaats.. Beschrijving: Het appartement is gelegen op de 2de verdieping en is te bereiken via trap en/of lift. U betreedt het appartement via de centrale inkom, deze geeft toegang naar alle kamers waaronder de lichtrijke woonkamer, uitgerust met een open ingerichte keuken. Grenzend aan de woonkamer bevindt zich de berging/wasplaats en de toegang tot het ruime zuidgerichte terras. Het appartement is tevens uitgerust met een ruime slaapkamer, die op zijn beurt toegang geeft tot het 2de terras. De badkamer is voorzien van een douche en een enkele wastafel. Elk raam is verder voorzien van een elektrische rolluik. Tot slot beschikt dit prachtige appartement nog over een gemeenschappelijke fietsenstalling, ondergrondse kelderberging en zowel een ondergrondse als bovengrondse autostaanplaats. Kortom, een kwalitatief nieuwbouwappartement met alle comfort en duurzame materialen. Bijzonderheden: - Autostaanplaatsen bij aan te kopen - Bruikbare vloeroppervlakte 67 m² - Cv op gas (radiatoren) - Label A En savoir plus ?

1 Chambre(s) 67 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 14 76 24 54
269 000 €

2260 Westerlo

Dit mooie lichtrijke appartement is gelegen op de verbindingsweg tussen Westerlo en Zammel.Het appartement bestaat uit een ruime living met geïntegreerde keuken, berging, 1 slaapkamer, badkamer met lavabo en bad/douche , een apart toilet en een mezzanine.Er hoort tevens een garagebox bij.Ontdek dit appartement reeds via onze interactieve grondplannen met foto's. Ga hiervoor naar ### en klik op de detailpagina van het appartement.Voor meer informatie of voor een bezoek bel ### of mail ### En savoir plus ?

1 Chambre(s)
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 473 33 33 33
199 000 €

2260 Westerlo

Lichtrijk instapklaar appartement met centrale ligging. We betreden dit appartement op de 2de verdieping via een centrale inkomhal en nemen vervolgens de trap naar boven. Stappen we het appartement binnen hebben we een inkomhal met vestiaire en gastentoilet en een glazen deur met connectie naar de leefruimte. Hier hebben we één grote lichtrijke ruimte die kan onderverdeeld worden in eetkamer en zitkamer. Achterliggend hebben we dan de ruime keuken voorzien van alle basiscomfort met vaste tafel tegen de muur en ook de directe connectie via de schuifraam naar het naastliggende terrasje. Gaan we vervolgens door naar het nachtgedeelte, hebben we hier 2 ruime slaapkamers voorzien van rolluiken, een badkamer met bad/douche combinatie en dubbele lavabo en een extra berging/wasplaats voorzien van de nodige aansluitingen voor was- en droogkast en waar zich ook de CV-installatie bevindt. Zetten we een stap naar buiten hebben we een achterliggende privatieve garage, die kan afgesloten worden en voorzien is van elektriciteit en verlichting. Deze is trouwens verplicht bij aan te kopen tegen een meerprijs van €16.000. Op vlak van ligging zitten we hier binnen de dorpskern van Oevel (Westerlo), met een goede verbinding naar de omliggende gemeenten en de E313. Bent u geïnteresseerd en wenst u een bezoek? Bel ons op het nummer ### En savoir plus ?

2 Chambre(s) 105 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 14 58 02 08
445 000 €

2260 Westerlo

Laatste nieuwbouw appartement met 3 slaapkamers, gelegen in een groene omgeving. Dit gelijkvloers appartement heeft een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 170m² met aansluitend een terras én privé tuin met uitzicht op de groene omgeving van de Beeltjensdreef. Het unieke project van 5 zeer ruime appartementen is gelegen in De Merodedreef te Westerlo en wordt gebouwd conform energieneutraal principe. Bij elk appartement wordt verplicht een carport gekoppeld (mits betaling meerprijs). DAST heeft de ambitie om een kwaliteitsvolle woonomgeving en appartementen aan te bieden binnen de stadskern. Vanuit een bewustheid van schaarste wordt gezocht naar een evenwicht om kwaliteitsvolle appartementen aan te bieden voor een marktconforme prijs. Als koper heeft u inspraak in de afwerking qua keuken, sanitair, vloeren, tegels en binnendeuren. Energiezuinig wonen: - E-PEIL 20 - Zonnepanelen aanwezig - Ventilatie type D - Vloerverwarming - Groene tuinomgeving Op dit project is de Wet Breyne van toepassing (100% voltooiingswaarborg), zo bent u als koper beschermd en zeker van een goede afloop. 6% BTW mogelijk (mits voldaan aan alle voorwaarden*) of voldoet u niet aan de voorwaarden dan is het grondaandeel onder registratie en de constructie onder 21% BTW. *alle voorwaarden terug te vinden op ### En savoir plus ?

3 Chambre(s) 170 25 m² Terrasse
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 14 58 02 08
282 000 €

2430 Laakdal

Opendeur zaterdag 20/4 tussen 10.00-12.00u Ontdek een oase van luxe en comfort, waar modern design hand in hand gaat met duurzaamheid en energie-efficiëntie. Elk detail is zorgvuldig overwogen van parketvloeren, design keukens tot de prachtige afwerkingen in de badkamer met mortex. Bovendien bieden ze een indrukwekkend E-peil van slechts 20 of minder. Allen voorzien van een lucht/water warmtepomp, vloerverwarming, zonnepanelen,.. om uw verbruik zo laag mogelijk te houden. Achteraan zijn er 7 bovengrondse parkeerplaatsen die gekoppeld zijn aan de appartementen en een ruime fietsenstalling. Elk appartement beschikt over een ruim privacy terras en de achterzijde is zuidgericht. Contacteer ons voor een bezoek via ### of ### Verkoop geschiedt onder registratierechten op het grondaandeel (12%) en BTW op het constructieaandeel (6%* of 21%) *Mits voldaan aan de voorwaarden Vg, Vv, Wg, Gmo, Gvkr Overstromingsgevoeligheid: P-score klasse A / G-score klasse A En savoir plus ?

2 Chambre(s) 76 28 m² Terrasse
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 14 76 24 54
150 000 €

2430 Laakdal

Assistentieflat met veel lichtinval, terras en berging. Dit appartement is voorzien van alle comfort en gelegen in de mooie woonzorgresidentie Goeleven. Het appartement omvat een lichtrijke leefruimte met open keuken, één ruime slaapkamer en een aanpalende badkamer met inloopdouche. Het gehele appartement is aangepast aan rolstoelgebruikers en minder mobiele mensen. Alle appartementen zijn zo geplaatst dat u optimaal kunt genieten van uw privacy en toch een prachtig uitzicht geniet op het groen. Vlakbij de flat is er tevens gratis parkeergelegenheid. In de gebouwen zijn verschillende mogelijkheden voorzien. Zo is er bijvoorbeeld een ontmoetingsplek waar tal van activiteiten worden georganiseerd. Koken kan u in het appartement zelf, voor wie liever uiteten gaat, kan dit in de gezellige brasserie. Hier kan u voor een zeer lage prijs genieten van een heerlijk menu. Kortom deze assistentiewoningen geven u de mogelijkheid om optimaal te genieten en toch uw zelfstandigheid te behouden. Extra: ondergrondse kelderberging inbegrepen in de aankooprijs. En savoir plus ?

1 Chambre(s) 52 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 14 76 24 54
Appartement à vendre Veerle (RBJ96650)
282 000 €

2431 Veerle

Ontdek een oase van luxe en comfort, waar modern design hand in hand gaat met duurzaamheid en energie-efficiëntie. Elk detail is zorgvuldig overwogen van parketvloeren, design keukens tot de prachtige afwerkingen in de badkamer met mortex. Bovendien bieden ze een indrukwekkend E-peil van slechts 20 of minder. Allen voorzien van een lucht/water warmtepomp, vloerverwarming, zonnepanelen,.. om uw verbruik zo laag mogelijk te houden. Achteraan zijn er 7 bovengrondse parkeerplaatsen die gekoppeld zijn aan de appartementen en een ruime fietsenstalling. Elk appartement beschikt over een ruim privacy terras en de achterzijde is zuidgericht. Contacteer ons voor een bezoek via ### of ### Verkoop geschiedt onder registratierechten op het grondaandeel (12%) en BTW op het constructieaandeel (6%* of 21%) *Mits voldaan aan de voorwaarden Vg, Vv, Wg, Gmo, Gvkr Overstromingsgevoeligheid: P-score klasse A / G-score klasse A En savoir plus ?

2 Chambre(s) 76 28 m² Terrasse
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 14 76 24 54
Appartement à vendre Veerle (RBJ96649)
221 000 €

2431 Veerle

Ontdek een oase van luxe en comfort, waar modern design hand in hand gaat met duurzaamheid en energie-efficiëntie. Elk detail is zorgvuldig overwogen van parketvloeren, design keukens tot de prachtige afwerkingen in de badkamer met mortex. Bovendien bieden ze een indrukwekkend E-peil van slechts 20 of minder. Allen voorzien van een lucht/water warmtepomp, vloerverwarming, zonnepanelen,.. om uw verbruik zo laag mogelijk te houden. Achteraan zijn er 7 bovengrondse parkeerplaatsen die gekoppeld zijn aan de appartementen en een ruime fietsenstalling. Elk appartement beschikt over een ruim privacy terras en de achterzijde is zuidgericht. Contacteer ons voor een bezoek via ### of ### Verkoop geschiedt onder registratierechten op het grondaandeel (12%) en BTW op het constructieaandeel (6%* of 21%) *Mits voldaan aan de voorwaarden Vg, Vv, Wg, Gmo, Gvkr Overstromingsgevoeligheid: P-score klasse A / G-score klasse A En savoir plus ?

1 Chambre(s) 57 8 m² Terrasse
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 14 76 24 54
Rez-De-Chaussée à vendre Veerle (RBJ96648)
319 000 €

2431 Veerle

Ontdek een oase van luxe en comfort, waar modern design hand in hand gaat met duurzaamheid en energie-efficiëntie. Elk detail is zorgvuldig overwogen van parketvloeren, design keukens tot de prachtige afwerkingen in de badkamer met mortex. Bovendien bieden ze een indrukwekkend E-peil van slechts 20 of minder. Allen voorzien van een lucht/water warmtepomp, vloerverwarming, zonnepanelen,.. om uw verbruik zo laag mogelijk te houden. Achteraan zijn er 7 bovengrondse parkeerplaatsen die gekoppeld zijn aan de appartementen en een ruime fietsenstalling. Elk appartement beschikt over een ruim privacy terras en de achterzijde is zuidgericht. Contacteer ons voor een bezoek via ### of ### Verkoop geschiedt onder registratierechten op het grondaandeel (12%) en BTW op het constructieaandeel (6%* of 21%) *Mits voldaan aan de voorwaarden Vg, Vv, Wg, Gmo, Gvkr Overstromingsgevoeligheid: P-score klasse A / G-score klasse A En savoir plus ?

2 Chambre(s) 83 28 m² Terrasse
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 14 76 24 54
310 000 €

2230 Herselt

Nieuwbouwappartement te Herselt-Blauberg. Gelegen in de dorpskern van Blauberg met vlotte verbindingen naar omliggende gemeenten. Winkels, scholen, bushaltes, ... liggen in de onmiddellijke omgeving. Wie op zoek is naar een kwalitatief en hoogwaardig afgewerkt nieuwbouwappartement dat voldoet aan de huidige energienormen, is hier aan het juiste adres! Het appartement is in afwerkingsfase en wordt volgens lastenboek afgewerkt. Momenteel heeft u nog wel inzage in de afwerking, dus snel zijn is de boodschap. Via een aparte trappenhal bereikt u het appartement op het eerste verdieping met een ruime en lichtrijke woonkamer, eetkamer en keuken. Vanuit deze ruimte heeft u tevens toegang tot een overdekt terras. De nachthal geeft uit op 2 grote slaapkamers, een badkamer met alle comfort, een apart toilet en een ruime wasplaats/berging. Verder is er een parking voorzien vooraan het gebouw. De kleinschaligheid van het gebouw zorgt ervoor dat er geen syndicus aangesteld moet worden waardoor er geen gemeenschappelijke kosten zijn. Een aanrader! Extra's: - E-peil 20 of lager - Zonnepanelen (6 stuks van 400Wp) - Verkoop constructie onder BTW-stelsel - grondaandeel registratierechten Meer info op kantoor. En savoir plus ?

2 Chambre(s) 123 9 m² Terrasse
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 14 76 24 54
330 000 €

2230 Herselt

Ruim gelijkvloers appartement met 3 slaapkamers. Ligging: Dit appartement is gelegen in het centrum van Herselt met alle nodige voorzieningen in de buurt zoals winkels, openbaar vervoer, horeca,... Indeling: Inkomhal, leefruimte, keuken, berging, badkamer, toilet, 3 slaapkamers, en garagebox. Beschrijving: Het appartement dateert van 2015 en wordt momenteel verhuurd. We treden het appartement binnen via de inkomhal. Eenmaal binnen staan we meteen in de ruime en open leefruimte, deze geniet van zeer veel lichtinval door de grote raampartijen. Aansluitend aan de leefruimte is de open keuken die volledig is uitgerust. Verder is de praktische berging waar u kan stockeren. Achteraan biedt het appartement nog 3 zeer aangename slaapkamers. Twee slaapkamers hebben tevens toegang tot het terras met tuintje. Er is daarnaast ook een aparte toegang tot vanachter via de inkomhal. Het appartement beschikt verder over 1 garagebox. Kort samengevat een echte aanrader voor wie op zoek is naar een instapklaar appartement in het centrum van Herselt met alle nodige voorzieningen! Bijzonderheden: - E-peil 64 - Verhuurd aan 820 euro/m En savoir plus ?

3 Chambre(s) 126 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 14 76 24 54
375 000 €

2230 Herselt

Prachtig instapklaar appartement met 2 slaapkamers pal in het centrum. Het appartement is zeer rustig gelegen en dateert van 2019. Indeling: Inkom, toilet, woonkamer, eetkamer, keuken, berging met cv-ketel, 2 slaapkamers, badkamer, terras en staanplaats. Ligging: Gelegen pal in het centrum van Herselt met alle faciliteiten in de directe buurt (winkels, scholen, openbaar vervoer, ...). Het station, verbindingswegen en de oprit van de E313 zijn tevens vlot bereikbaar. Omschrijving: Via de lift bereikt u het eerste verdiep waar u toegang heeft tot dit instapklaar appartement. De inkomhal met gastentoilet geeft uit op een lichtrijke woonkamer, eetkamer en een volledig geïnstalleerde open keuken. De nachthal omvat 2 slaapkamers en een badkamer bestaande uit een ligbad, inloopdouche en dubbele wastafel. Vanuit de keuken heeft u toegang tot de ruime berging. Hier kan u voldoende stockeren. Om het geheel compleet te maken is er nog een ruim overdekt terras. Doorheen heel het appartement is gekozen voor kwalitatieve materialen en een hoogwaardige afwerking. Een echte aanrader voor wie op wandelafstand van het centrum wil wonen! Extra's: - Verkoop onder registratierechten. GEEN BTW verschuldigd. - E-peil 59 - Elektriciteit conform AREI - Lift aanwezig En savoir plus ?

2 Chambre(s) 103 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 14 76 24 54
Appartement à vendre Vorst (RBJ25809)
198 000 €

2430 Vorst

Ruim gelijkvloers appartement met 3 slaapkamers, garage én privé-tuin in het hartje van Klein-Vorst. Het appartement is centraal gelegen in het centrum van Klein-Vorst Laakdal. Scholen, winkels en openbaar vervoer bevinden zich op wandelafstand. De Carrefour bevindt zich recht tegenover het appartement. Er is een bushalte op minder dan 50 meter en ook de oprit van de E313 bevindt zich op slechts enkele 5 minuutjes rijden. Het mooie appartement bevindt zich op het gelijkvloers van een gezellige blok. Vanuit de hal betreden we de ruime woonkamer (35 m²), welke baadt in het natuurlijke licht dankzij de grote ramen (voorzien van dubbel glas). De keuken is compleet uitgerust met een oven, kookplaat, afzuigkap en spoelbak. Aan de achterzijde van het appartement bevinden zich 3 grote slaapkamers (13 m², 10,73 m² en 10 m²), die uitzicht bieden op de privétuin/terras. De badkamer is uitgerust met een wastafel en douche in bad. Tevens is het voorzien van een berging en toilet apart Deze energiezuinige appartement wordt verwarmd op aardgas en heeft een energiescore van 200 kWh / m² (label B). In de privétuin is het zeer rustig vertoeven. Dit appartement biedt niet alleen een comfortabele leefomgeving, maar ook een geweldige locatie. Dit appartement beschikt over een ruime garage die is inbegrepen in de vraagprijs, en er zijn tevens voldoende parkeermogelijkheden recht tegenover het gebouw. Met een liefdevolle opknapbeurt, heeft het appartement veel potentieel om een schitterend en stijlvol thuis te worden. Spreekt dit leuke gelijkvloers appartement jullie aan? Contacteer ons via ### voor meer info of een bezoek ter plaatse. Wij helpen jullie graag verder! En savoir plus ?

3 Chambre(s) 112 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 13 70 00 88
Appartement à vendre Westerlo (RBJ98166)
129 900 €

2260 Westerlo

Dit te renoveren appartement is gelegen te Lindenstraat 23 in Oevel. Hierdoor bevinden alle faciliteiten (winkels, horeca, scholen, openbaar vervoer,...) zich op korte afstand. De omliggende gemeenten zijn zeer vlot bereikbaar. Daarnaast is er een vlotte verbinding met de E313. Beschrijving: We betreden het pand via de privatieve inkomhal. Via de trap komen we op de tussenverdieping terecht waar de badkamer gelegen is. Deze beschikt over een douche, wastafel en een toilet. Naast de badkamer bevindt zich de wasplaats, deze geeft toegang tot de tuin. In de tuin is er een ruime tuinberging voorzien. Op de eerste verdieping vinden we de leefruimte en keuken terug. De lichtrijke leefruimte is opgedeeld in een zit- en eetgedeelte. Via de leefruimte kunnen we de keuken bereiken. Tot slot bevinden er zich op de tweede verdieping 2 volwaardige slaapkamers. Extra: - Parkeermogelijkheden voor het appartement - Zuidwestelijk georiënteerde tuin Renovatieverplichting residentiële gebouwen van toepassing. Meer info: ### Voor meer info of een bezoek contacteer ons via ### of via ### Wenst u een gratis schatting van uw eigendom? Contacteer ons via ### En savoir plus ?

2 Chambre(s) 109 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 14 72 73 74
Duplex à vendre Westerlo (RBI75331)
335 000 €

2260 Westerlo

Ruim duplex-appartement van 147m² met veel lichtinval. Zeer ruim en kwalitatief hoogstaand afgewerkt drie slaapkamer duplex-appartement. Leefruimte is zeer luxueus afgewerkt en is tevens voorzien van grote raampartijen. Opgedeeld als inkomhal met vestiaire en gastentoilet, open keuken voorzien van alle hedendaags comfort en ontbijthoek. Achter de keuken een handige berging (wasplaats) met al zijn nodige aansluitingen voor was- en droogkast. Het zitgedeelte en eetgedeelte is voorzien van ingemaakte kasten. Wat ook meteen opvalt is de designtrap naar de bovenverdieping, alsook de koppeling via een schuifraam naar het terras. De bovenverdieping is casco en dient nog verder afgewerkt te worden naar eigen smaak. Dit alles opgedeeld in nachthal met toilet, 3 slaapkamers en een ruime badkamer. Hier zijn aansluitingen voor bad, douche en dubbele lavabo voorzien. In de ondergrondse parkeerruimte met ruime inrit, is het verplicht een staanplaats en de ruime berging bij aan te kopen (dit alles tegen een meerprijs van 40.000€). Op vlak van ligging zitten we hier op de verbindingsweg tussen Westerlo en Zammel met een goede verbinding naar de omliggende gemeenten en de E313. Ook het centrum met zijn winkels en scholen zijn hier op wandelafstand. Troeven: - energielabel 101 (A) - Lift in het gebouw - Keuken volledig uitgerust met toestellen van Küppersbusch. - Parketvloer - Groot schuifraam met veel lichtinval - Design trap - Terras - Ingemaakte kasten Bent u geïnteresseerd en wenst u een bezoek? Bel ons op het nummer ### En savoir plus ?

3 Chambre(s) 147 12 m² Terrasse
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 14 58 02 08
245 000 €

2260 Oevel

Instapklaar gelijkvloers appartement met 2 slaapkamers en garagebox. Ligging: Dit appartement is gelegen in het centrum van Oevel met alle nodige voorzieningen in de buurt zoals winkels, openbaar vervoer, horeca,... Indeling: Inkomhal, leefruimte, keuken, berging, badkamer, toilet, 2 slaapkamers, en garagebox. Beschrijving: Het appartement dateert van 1996 en werd in 2022 grotendeels gerenoveerd. We treden het appartement binnen via de inkomhal. Eenmaal binnen hebben we toegang tot een apart toilet, een praktische berging met de nodige aansluiting voor wasmachine en droogkast en waar u kan stockeren. Verder is er een badkamer met ligbad en wasmeubel en twee slaapkamers. Daarna komen we in de open leefruimte met aansluitend toegang tot het terras. De keuken is volledig uitgerust. Het appartement beschikt verder over 1 garagebox, deze is verplicht aan te kopen voor 15 000 euro. Kort samengevat een echte aanrader voor wie op zoek is naar een instapklaar appartement in het centrum van Oevel met alle nodige voorzieningen! Bijzonderheden: - Elektriciteit conform - gunstig EPC - veel parkeergelegenheid En savoir plus ?

2 Chambre(s) 91 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 14 76 24 54