Appartement à vendre - Vosselare

Votre recherche n’a donné aucun résultat.

Créer une email alerte pour être informé lorsqu'un nouveau bien correspondant à vos critères de recherche est publié !


Ci-dessous, vous pouvez trouver quelques adresses intéressantes en plus dans les alentours de Vosselare (9850).

320 000 €

9850 Landegem

Wil je graag landelijk wonen maar toch dichtbij de stad en een goede uitvalsbasis naar werk en school? Dan zou dit energiezuinig twee slaapkamer appartement met garage alsook autostaanplaats wel iets voor u kunnen zijn. Dit instapklaar appartement beschikt over een bewoonbare oppervlakte van 91 m² en is uiterst gunstig gelegen. Zo is er een vlotte verbinding met talrijke verbindingswegen alsook met de E40. Daarnaast kan men op slechts 900 meter van het appartement het treinstation terugvinden waardoor men over een uitstekende verbinding beschikt met zowel Gent als Brugge. Tot slot kan men zaken als een bakkerij, slagerij, apotheek, okay, sporthal, jeugdbeweging,... op wandelafstand van het appartement terugvinden.De indeling van het appartement ziet er als volgt uit: inkomhal, bezoekerstoilet, lichtrijke woonkamer met open, volledig geïnstalleerde keuken, functionele berging met de ruimte om zowel wasmachine, droogkast alsook een diepvries te plaatsen, badkamer voorzien van dubbele wastafel, badkamermeubel en douche, twee ruime slaapkamers, buitenberging ideaal om vuilbakken of tuinmeubeltjes weg te bergen en een terras waar men van 's ochtends tot 's avonds kan genieten van de zon met zicht op de groene omgeving.Bijkomend beschikt men over een privatieve garagebox met sectionaalpoort alsook een privatieve parkeerplaats. Fietsen kan men steeds veilig in de gemeenschappelijke fietsenberging stallen. Tot slot is er op de derde verdieping van het gebouw nog een privatieve zolderruimte (13 m²)Op dit moment wordt dit appartement verhuurd met een mooi huurrendement.TROEVEN: instapklaar / twee ruime slaapkamers / zon georiënteerd terrasWenst u zeker te zijn van uw afspraak? Boek dan snel uw afspraak online. Heeft u graag meer informatie of een bezoek gepland? Aarzel dan niet om ons te contacteren op ### of ### En savoir plus ?

2 Chambre(s) 91 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 9 395 05 40
134 000 €

9800 Deinze

Ontdek dit lichtrijke, te renoveren appartement met 1 slaapkamer in het hartje van Deinze.Met een klein terras en een wijds uitzicht, geniet u van de nabijheid van het openbaar vervoer en de vlotte bereikbaarheid. Ideaal voor wie op zoek is naar een centrale locatie en bereid is om het appartement nieuw leven in te blazen.Omvattende inkomhal, woonkamer, aparte keuken, 1 slaapkamer, gerenoveerde badkamer met douche, balkon en kelder.Verder beschikt de residentie over een gemeenschappelijke fietsenberging.Mis deze kans niet!Dit pand valt onder renovatieplicht. En savoir plus ?

1 Chambre(s) 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 9 386 28 52
199 900 €

9800 Deinze

In het hartje van Deinze, op de Markt, vindt u dit, licht op te frissen, 1-slaapkamerappartement gelegen op de 2de verdieping. Winkels, horeca, scholen, openbaar vervoer, ... in de nabije omgeving. Vlotte verbinding naar E17 en de belangrijke invalswegen.Het appartement omvat een leefruimte met open keuken, berging, 1 slaapkamer met ensuite badkamer. Extra troef is de extra kelderberging en garage.Troeven: Centrale ligging Garage EPC 98 kWh/m² Ideaal voor starters of als investering. Interesse? Aarzel niet en contacteer Gunnar, ### of ### . En savoir plus ?

1 Chambre(s) 60 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 9 380 11 10
Appartement à vendre Bachte-Maria-Leerne (RBJ31878)
359 000 €

9800 Bachte-Maria-Leerne

Dit tweeslaapkamer appartement van 98 m² op het gelijkvloers beschikt over een lichtrijke eet- en leefruimte, een open keuken, een berging, twee slaapkamers, een afzonderlijk toilet en een badkamer uitgerust met een dubbele wastafel en een inloopdouche. Daarenboven beschikt dit appartement over een oostelijk georiënteerd terras met een privatieve tuin. Pal in de dorpskern van Bachte-Maria-Leerne, een pittoreske gemeente gekend voor haar Kasteel van Ooidonk, de Oude Leie en prachtige wandelroutes, verschijnt binnenkort de stijlvolle nieuwbouwresidentie Minnehof. De atypische inplanting van het gebouw, haaks op de straat, zorgt voor een open geheel en een aangenaam ruimtegevoel. Alle wooneenheden kunnen naar eigen smaak en goesting worden ingericht gezien de mooie budgetten voor de keuze van vloeren, keuken en sanitair, allen inbegrepen in de aankoopprijs. Elke nieuwe woonst wordt standaard voorzien van fotovoltaïsche panelen en een individuele centrale verwarming met een lucht-waterwarmtepomp en vloerverwarming. Hiermee geniet u van een future-proof appartement voor wat betreft de energieprestaties (E-peil 20 of lager) wat bovenop de flink lagere energiefactuur, een vermindering van de onroerende voorheffing oplevert voor een periode van 5 jaar. Tot slot zijn er twaalf autostaanplaatsen en een ruime fietsenberging voorzien, dit voor een optimaal comfort van alle bewoners. En savoir plus ?

2 Chambre(s) 98 64 m² Terrasse
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 9 225 25 24
Appartement à vendre Bachte-Maria-Leerne (RBJ31877)
379 000 €

9800 Bachte-Maria-Leerne

Dit gelijkvloers tweeslaapkamer appartement van 104,3 m² beschikt over een lichtrijke eet- en leefruimte, een open keuken, een berging, twee slaapkamers, een afzonderlijk toilet en een badkamer uitgerust met een lavabo en een inloopdouche. Daarenboven beschikt dit appartement over een oostelijk georiënteerd terras met een privatieve tuin. Pal in de dorpskern van Bachte-Maria-Leerne, een pittoreske gemeente gekend voor haar Kasteel van Ooidonk, de Oude Leie en prachtige wandelroutes, verschijnt binnenkort de stijlvolle nieuwbouwresidentie Minnehof. De atypische inplanting van het gebouw, haaks op de straat, zorgt voor een open geheel en een aangenaam ruimtegevoel. Alle wooneenheden kunnen naar eigen smaak en goesting worden ingericht gezien de mooie budgetten voor de keuze van vloeren, keuken en sanitair, allen inbegrepen in de aankoopprijs. Elke nieuwe woonst wordt standaard voorzien van fotovoltaïsche panelen en een individuele centrale verwarming met een lucht-waterwarmtepomp en vloerverwarming. Hiermee geniet u van een future-proof appartement voor wat betreft de energieprestaties (E-peil 20 of lager) wat bovenop de flink lagere energiefactuur, een vermindering van de onroerende voorheffing oplevert voor een periode van 5 jaar. Tot slot zijn er twaalf autostaanplaatsen en een ruime fietsenberging voorzien, dit voor een optimaal comfort van alle bewoners. En savoir plus ?

2 Chambre(s) 104 116 m² Terrasse
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 9 225 25 24
Appartement à vendre Bachte-Maria-Leerne (RBJ31876)
363 000 €

9800 Bachte-Maria-Leerne

Dit doorzon tweeslaapkamer appartement van 98 m² op de eerste verdieping beschikt over een lichtrijke eet- en leefruimte, een open keuken, een berging, twee slaapkamers, een afzonderlijk toilet en een badkamer uitgerust met een dubbele wastafel en een inloopdouche. Daarenboven beschikt dit appartement over een zuidwestelijk georiënteerd terras. Pal in de dorpskern van Bachte-Maria-Leerne, een pittoreske gemeente gekend voor haar Kasteel van Ooidonk, de Oude Leie en prachtige wandelroutes, verschijnt binnenkort de stijlvolle nieuwbouwresidentie Minnehof. De atypische inplanting van het gebouw, haaks op de straat, zorgt voor een open geheel en een aangenaam ruimtegevoel. Alle wooneenheden kunnen naar eigen smaak en goesting worden ingericht gezien de mooie budgetten voor de keuze van vloeren, keuken en sanitair, allen inbegrepen in de aankoopprijs. Elke nieuwe woonst wordt standaard voorzien van fotovoltaïsche panelen en een individuele centrale verwarming met een lucht-waterwarmtepomp en vloerverwarming. Hiermee geniet u van een future-proof appartement voor wat betreft de energieprestaties (E-peil 20 of lager) wat bovenop de flink lagere energiefactuur, een vermindering van de onroerende voorheffing oplevert voor een periode van 5 jaar. Tot slot zijn er twaalf autostaanplaatsen en een ruime fietsenberging voorzien, dit voor een optimaal comfort van alle bewoners. En savoir plus ?

2 Chambre(s) 98 8 m² Terrasse
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 9 225 25 24
Appartement à vendre Bachte-Maria-Leerne (RBJ31875)
363 000 €

9800 Bachte-Maria-Leerne

Dit doorzon tweeslaapkamer appartement van 98 m² op de eerste verdieping beschikt over een lichtrijke eet- en leefruimte, een open keuken, een berging, twee slaapkamers, een afzonderlijk toilet en een badkamer uitgerust met een dubbele wastafel en een inloopdouche. Daarenboven beschikt dit appartement over een zuidwestelijk georiënteerd terras. Pal in de dorpskern van Bachte-Maria-Leerne, een pittoreske gemeente gekend voor haar Kasteel van Ooidonk, de Oude Leie en prachtige wandelroutes, verschijnt binnenkort de stijlvolle nieuwbouwresidentie Minnehof. De atypische inplanting van het gebouw, haaks op de straat, zorgt voor een open geheel en een aangenaam ruimtegevoel. Alle wooneenheden kunnen naar eigen smaak en goesting worden ingericht gezien de mooie budgetten voor de keuze van vloeren, keuken en sanitair, allen inbegrepen in de aankoopprijs. Elke nieuwe woonst wordt standaard voorzien van fotovoltaïsche panelen en een individuele centrale verwarming met een lucht-waterwarmtepomp en vloerverwarming. Hiermee geniet u van een future-proof appartement voor wat betreft de energieprestaties (E-peil 20 of lager) wat bovenop de flink lagere energiefactuur, een vermindering van de onroerende voorheffing oplevert voor een periode van 5 jaar. Er zijn twaalf autostaanplaatsen en een fietsenberging voorzien. Een persoonlijke, vrijblijvende afspraak kan via ### of ### En savoir plus ?

2 Chambre(s) 98 8 m² Terrasse
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 9 225 25 24
Appartement à vendre Bachte-Maria-Leerne (RBJ31874)
298 000 €

9800 Bachte-Maria-Leerne

Dit doorzon éénslaapkamer appartement van 87,5 m² op de tweede verdieping beschikt over een lichtrijke eet- en leefruimte, een open keuken met annex berging, één ruime slaapkamer, een afzonderlijk toilet en een badkamer uitgerust met een wastafel en een inloopdouche. Daarenboven beschikt dit appartement over een zuidwestelijk georiënteerd terras.Pal in de dorpskern van Bachte-Maria-Leerne, een pittoreske gemeente gekend voor haar Kasteel van Ooidonk, de Oude Leie en prachtige wandelroutes, verschijnt binnenkort de stijlvolle nieuwbouwresidentie Minnehof. De kleinschalige residentie bestaat uit 12 comfortabele én energiezuinige leefappartementen met aansluitend een geschakelde woning. Residentie Minnehof is uiterst centraal doch rustig gelegen op wandelafstand van het openbaar vervoer en de lokale voorzieningen. Er is een vlotte verbinding via de Leernsesteenweg richting Deinze en naar de op- en afrit van de E40 in Baarle. Ook de aanpalende gemeenten Nevele en Sint-Martens-Latem zijn nabij. U vindt op wandelafstand een apotheek, de lokale beenhouwer met groenten- en fruitafdeling, een bakker, kapsalon, fitness en kruidenier.De atypische inplanting van het gebouw, haaks op de straat, zorgt voor een open geheel en een aangenaam ruimtegevoel. Dit wordt versterkt door het stijlvol aangelegd ‘dorpspleintje’ net voor het gebouw.De appartementen met 1 en 2 slaapkamers zijn voorzien van alle hedendaagse comfort met zonnige terrassen op de verdiepingen en een terras met privatieve tuin voor de gelijkvloerse appartementen. Alle wooneenheden kunnen naar eigen smaak en goesting worden ingericht gezien de mooie budgetten voor de keuze van vloeren, keuken en sanitair, allen inbegrepen in de aankoopprijs.Elke nieuwe woonst wordt standaard voorzien van fotovoltaïsche panelen en een individuele centrale verwarming met een lucht-waterwarmtepomp en vloerverwarming. Hiermee geniet u van een future-proof appartement voor wat betreft de energieprestaties (E-peil 20 of lager) wat bovenop de flink lagere energiefactuur, een vermindering van de onroerende voorheffing oplevert voor een periode van 5 jaar.Tot slot zijn er twaalf autostaanplaatsen en een ruime fietsenberging voorzien, dit voor een optimaal comfort van alle bewoners. Benieuwd naar dit nieuwbouwproject in het gezellige Bachte-Maria-Leerne? Maak dan snel uw afspraak. En savoir plus ?

1 Chambre(s) 88 10 m² Terrasse
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 9 225 25 24

Bent u op zoek naar ruimte gecombineerd met rust? Ontdek dan deze prachtige nieuwbouw penthouse van maar liefst 146m² met zuid-gericht privé terras, gelegen in de charmante dorpskern van Vinkt. Deze penthouse bestaat uit een inkomhal met gastentoilet, een ruime lichtrijke woonkamer die toegang biedt tot het privé terras, een open en geïnstalleerde keuken voorzien van alle toestellen (combi-oven, inductie kookplaat, dampkap, koelkast, vaatwasser en spoelbak) en een praktische berging met ruimte voor een wasmachine en droogkast. Aansluitend vinden we in deze penthouse 2 ruime slaapkamers, een mooie dressing en maar liefst 2 badkamers! Extra troeven aan deze penthouse zijn: de aanwezigheid van vloerverwarming, condenserende gaswandketel, ventilatie D-systeem, 2 badkamers, ... Verplichte aankoop van garagebox voor € 25.000. Wordt deze penthouse uw nieuwe thuis? Contacteer ons via ### of via ### En savoir plus ?

2 Chambre(s) 146 2 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 9 380 09 74
Appartement à vendre Deinze (RBJ64149)
193 000 €

9800 Deinze

Ontdek dit prachtig appartement gelegen op de derde verdieping van een goed onderhouden appartementencomplex, volledig gerenoveerd in 2015. Met twee ruime slaapkamers en een balkon biedt dit appartement het perfecte toevluchtsoord voor comfortabel wonen. De nabijheid van het station maakt het ideaal voor pendelaars en de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding maakt het even aantrekkelijk voor investeerders. Mis deze unieke kans niet om te genieten van modern wonen op een gunstige locatie! Neem alvast snel contact met ons op via ### of ### om een afspraak in te plannen! En savoir plus ?

2 Chambre(s) 75 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 9 380 09 74
Appartement à vendre Deinze (RBJ63694)
175 000 €

9800 Deinze

In het hart van Deinze op wandelafstand van het station en de markt, vinden we dit instapklare één slaapkamer appartement. Dit appartement is perfect als investering of als eerste eigendom. Er is ook de mogelijkheid om een garage (20.000€) / staanplaats (10.000€) bij te kopen. En savoir plus ?

1 Chambre(s) 64 4 m² Terrasse
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 9 282 61 07
Appartement à vendre Deinze (RBJ63039)
169 000 €

9800 Deinze

Situation : Cet appartement très élégant, qui vient d'être rénové, est situé dans la Ommegangstraat à Deinze. La gare et le centre sont tous deux accessibles à pied depuis l'appartement. Sa situation stratégique lui permet également d'accéder à Gand, Courtrai et Waregem. En bref, c'est la base idéale. Disposition : Cet appartement est situé au deuxième étage de l'immeuble. Vous entrez dans l'appartement par le hall d'entrée avec un accès direct au salon et à la cuisine très pratique et entièrement équipée. Vous avez ensuite accès à la terrasse avec un espace de rangement. De plus, vous avez accès à l'élégante salle de bain avec douche à l'italienne. Enfin, vous avez la chambre à coucher spacieuse. Les avantages : - emplacement favorable - bonne performance énergétique - EPC B - entièrement rénové avec de nouvelles techniques Vous êtes à la recherche d'un appartement rénové à Deinze ? Prenez vite contact avec nous ! Appelez Arthur pour plus d'informations : ### En savoir plus ?

1 Chambre(s) 46 5 m² Terrasse
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 472 61 00 00
Appartement à vendre Deinze (RBJ62528)
249 000 €

9800 Deinze

Dit zeer ruim, op te frissen duplexappartement met een bewoonbare oppervlakte van ca. 170 m² is gelegen in de Guido Gezellelaan, nabij het centrum van Deinze. De centrale ligging is een zeer grote troef met alle voorzieningen zoals bakkers, beenhouwers, supermarkten, recreatie, sportfaciliteiten en scholen op wandelafstand. Daarnaast is er een zeer vlotte bereikbaarheid met zowel de wagen alsook met het openbaar vervoer. Het treinstation van Deinze ligt namelijk op slechts 5 minuten wandelen. Het appartement situeert zich op de gelijkvloerse en eerste verdieping van deze residentie. De hoofdingang bevindt zich op het eerste verdiep waarbij u binnenkomt in de inkomhal met plaats voor een vestiairekast en van hieruit heeft u toegang tot de lichtrijke eet- en leefruimte, de uitgeruste keuken en een gastentoilet. Via het balkon grenzend aan de keuken is er een trap voorzien naar het erg ruime terras van ca. 75 m². Op het gelijkvloers zijn er naast de vier slaapkamers, ook een totaal te renoveren badkamer met enkele lavabo en ligbad en een grote polyvalente ruimte te vinden. Deze ruimte is voorzien van een aparte ingang waardoor deze interessant kan zijn voor kandidaten die een zelfstandige activiteit wensen te organiseren zonder dat er bezoekers langs de privé moeten. Via de twee slaapkamers aan de achterkant van het gebouw heeft men eveneens toegang tot het terras. Ook hier is een aparte ingang voorzien.Naast dit alles, beschikt het appartement ook over een ruime garagebox in de ondergrondse parking zodat uw wagen steeds veilig kan geparkeerd worden. Deze box is inbegrepen in de prijs.EPC: 118 kWh/m2 (B) / EK gekeurd, niet conform / asbestveilig / centrale verwarming op aardgas (collectief systeem)Benieuwd naar dit licht op te frissen appartement op een erg centrale ligging in Deinze? Maak dan vrijblijvend uw afspraak via ### of ### En savoir plus ?

4 Chambre(s) 170 75 m² Terrasse
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 9 225 25 24
Appartement à vendre Deinze (RBJ61121)

Liv - De Molens: wonen aan de Leie in Deinze Ligging: "Liv- De Molens" is een residentieel woonproject, gelegen langs de Leie en midden in een groot park te Deinze. Ontworpen met oog voor de authenticiteit van een historische plek en waar leven, wonen en werken hand in hand gaan. Contacteer ons voor alle beschikbaarheden! Met een perfect evenwichtige combinatie van ruime kwalitatieve appartementen, ruimte voor ontspanning en openbaar groen, winkels, kantoren en stedelijke voorzieningen belooft dit project aan de Leie de grootste aantrekkingspool van de stad Deinze en de ruime omgeving te worden. Architectuur van absolute wereldtop door Reiulf Ramstad Architects. Een site van 2,2 hectare met een unieke ligging te Deinze aan de mooie Leie, in de onmiddellijke nabijheid van de winkelstraat, scholen, station, openbaar vervoer, met een goede verbinding naar de belangrijkste invalswegen. Deelproject Parkhuis: Parkhuis ligt midden in het groene hart van de site: tussen het stadspark en het groene binnenhof met uitzicht op de Leie. Dit gebouw telt 41 woonentiteiten. Door de hoeken te optimaliseren, creëerde de architect lichtinval, ruimte én adembenemende uitzichten. Sommige appartementen kijken zowel uit op het water, het park als de historische Onze-Lieve-Vrouwekerk. Zodra je jouw appartement verlaat, nodigt het park je uit om je benen te strekken tijdens een sportieve wandeling of fietstocht, gezellig picknicken of boodschappen doen op het gelijkvloers. Voor meer uitgebreide info of afspraak bel Fanny: ### En savoir plus ?

2 Chambre(s) 95 16 m² Terrasse
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 472 61 00 00
Appartement à vendre Deinze (RBJ61119)

Liv - De Molens: wonen aan de Leie in Deinze Ligging: "Liv- De Molens" is een residentieel woonproject, gelegen langs de Leie en midden in een groot park te Deinze. Ontworpen met oog voor de authenticiteit van een historische plek en waar leven, wonen en werken hand in hand gaan. Contacteer ons voor alle beschikbaarheden! Met een perfect evenwichtige combinatie van ruime kwalitatieve appartementen, ruimte voor ontspanning en openbaar groen, winkels, kantoren en stedelijke voorzieningen belooft dit project aan de Leie de grootste aantrekkingspool van de stad Deinze en de ruime omgeving te worden. Architectuur van absolute wereldtop door Reiulf Ramstad Architects. Een site van 2,2 hectare met een unieke ligging te Deinze aan de mooie Leie, in de onmiddellijke nabijheid van de winkelstraat, scholen, station, openbaar vervoer, met een goede verbinding naar de belangrijkste invalswegen. Deelproject Parkhuis: Parkhuis ligt midden in het groene hart van de site: tussen het stadspark en het groene binnenhof met uitzicht op de Leie. Dit gebouw telt 41 woonentiteiten. Door de hoeken te optimaliseren, creëerde de architect lichtinval, ruimte én adembenemende uitzichten. Sommige appartementen kijken zowel uit op het water, het park als de historische Onze-Lieve-Vrouwekerk. Zodra je jouw appartement verlaat, nodigt het park je uit om je benen te strekken tijdens een sportieve wandeling of fietstocht, gezellig picknicken of boodschappen doen op het gelijkvloers. Voor meer uitgebreide info of afspraak bel Fanny: ### En savoir plus ?

2 Chambre(s) 96 15 m² Terrasse
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 472 61 00 00
Appartement à vendre Deinze (RBJ59833)
195 000 €

9800 Deinze

Ontdek dit instapklaar en energiezuinig 2-slaapkamerappartement gelegen op de tweede verdieping van een kleinschalig appartementsgebouw centrum Deinze, op wandelafstand van de Markt, het station en de belangrijkste invalswegen. We betreden dit appartement via de inkomhal met gastentoilet. De ruime, lichtrijke leefruimte staat naadloos in verbinding met de ingerichte keuken, voorzien van alle modern comfort. Vanuit de keuken heeft u toegang tot het balkon. De badkamer met lavabomeubel en douche, 2 ruime slaapkamers en praktische berging met aansluiting voor wasmachine, maken dit appartement compleet. Bovendien is er ook een gemeenschappelijke fietsenberging en de mogelijkheid tot aankoop van een autostaanplaats aan €12.500. Dit appartement is een echte opportuniteit voor zowel investeerders (NETTO rendement van bijna 4%) of voor starters (KORTING van €2.800 op de registratierechten!) Interesse om van dit appartement uw nieuwe thuis of perfecte investering te maken? Neem alvast snel contact met ons op via ### of ### om een afspraak in te plannen! En savoir plus ?

2 Chambre(s) 76 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 9 380 09 74
Appartement à vendre Deinze (RBJ59262)
249 000 €

9800 Deinze

Centraal gelegen (energiezuinig) appartement, bestaande uit een inkomhal met afzonderlijk toilet, ruime en lichtrijke leefruimte, volledig uitgeruste open keuken met veel opbergruimte, was/bergplaats en een privaat zongericht terras van +/- 25m².Op het verdiep zijn 2 volwaardige slaapkamers waarvan de master bedroom vooorzien is van een dressing en een ingerichte badkamer (bad met douchemogelijkheid en een dubbele wastafel). Instapklaar!Extra troeven:- Energiezuinig- Asbestveilig- Recent vernieuwde keuken- Groot terras- Op wandelafstand van scholen, winkels en openbaar vervoerWenst u verdere inlichtingen of bezoek? Dit appartement is te koop ZONDER makelaar via het concept van Smart Houses. Contacteer rechtstreeks de eigenaar. ### En savoir plus ?

2 Chambre(s) 25 m² Terrasse 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 479 84 84 24
Appartement à vendre Deinze (RBI92460)
189 000 €

9800 Deinze

Gelegen op de vierde verdieping vinden we dit ruime appartement bestaande uit inkomhal, leefruimte met ruim balkon, aparte leefkeuken, kleine berging, badkamer met lavabo/bad/aansluiting wasmachine, apart toilet, 2 ruime slaapkamers, een terras aan de achterzijde en een ruim balkon aan de voorzijde met uitzicht.Het appartement is verhuurd, onmiddellijke inkomsten verzekerd! En savoir plus ?

2 Chambre(s) 94 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 9 386 28 52
Appartement à vendre Deinze (RBJ53094)
200 000 €

9800 Deinze

Appartement op de derde verdieping te Deinze (Petegem). De indeling: inkomhal, living, open keuken, berging, toilet, badkamer, twee slaapkamers. Vooraan een balkon en achteraan een terras. Mogelijkheid tot kopen van een garage (25.000 EUR). Ideale ligging: vlakbij centrum Deinze en vlot toegankelijk met openbaar vervoer. EPC: label C - 261 kWh/m2. P-score: B, G-score: B. Voor info of bezoek ter plaatse, bel Thibault: ### En savoir plus ?

2 Chambre(s) 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 474 87 55 47
Appartement à vendre Deinze (RBJ50703)
239 000 €

9800 Deinze

Dit appartement is gelegen in het kloppende hart van Deinze. In de onmiddellijke omgeving bevinden zich alle winkels, scholen, huisarts, het station,... Het op- en afritten complex van de E17 van Deinze is op een vijftal minuten bereikbaar met de wagen. Het appartement heeft een ruime bewoonbare oppervlakte van 115m² en werd deels vernieuwd in 2018 (vloeren, elektriciteit, keukentoestellen,...). De voorgevel heeft grote ramen (van grond tot plafond) en geniet daardoor zeer veel lichtinval. Vanuit de keuken is er toegang tot een zuidwest georiënteerd terrasje. Indeling: inkom/gang met vestiairekast, gezellige woonkamer met gashaard, halfopen keuken voorzien van inbouwtoestellen, twee ruime tweepersoonsslaapkamers, badkamer (met douche, ligbad en dubbel lavabomeubel), apart toilet en een berging/wasplaats. Gemeenschappelijke kelderberging aanwezig. Conforme elektriciteit, CV op aardgas, Alu ramen met dubbele beglazing, asbestveilig, zeer lage gemeenschappelijke kosten (€ 20/maand), geen werken/kosten aan de gemeenschap gepland. EPC: 165 kWh/(m² jaar), energielabel B. Woongebieden, vergunning, geen verkavelingsvergunning, voorkooprecht van toepassing, geen rechtelijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd. P-score: B, G-score: B, geen risicozone voor overstromingen. U kan de beschikbare attesten bij verkoop downloaden via de website janssens-leroy.be. En savoir plus ?

2 Chambre(s) 115 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 9 360 07 10