Appartement à vendre - Willebroek

87 résultats (1 - 20)

2830 Willebroek

209 000 € - 515 000 €

Resientie Parkzicht bestaat uit 13 luxueze appartementen, welke in de nabijheid van het centrum te Willebroek gelegen zijn. De appartementen bestaan uit één, twee en drie slaapkamers met ruim terras en grote raampartijen. Allen ontworpen met oog voor slimme details, aangevuld met zorg geselecteerde exclusieve materialen en een praktische indeling. En savoir plus ?

1 - 3 Chambre(s) 65 - 141 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 15 79 46 46
469 000 €

2830 Willebroek

Het appartement aan de August Van Landegemstraat 78 bus 202 in Willebroek is een modern appartement met een open en luchtige indeling. Het appartement bevindt zich op de tweede verdieping aan de achterkant van het gebouw. U komt binnen in een afgescheiden inkom waar u voldoende plaats aantreft voor een vestiaire. Door de glazen deur heen komt u in de ruime en lichtrijke woonkamer. Een volwaardig salon en een grote eetkamer deze loopt door naar de open keuken. Daarnaast heeft vindt u nog een grote wasruimte aansluitend aan de leefruimte. De master bedroom deze is voorzien van een eigen badkamer. Via de nachthal vinden wij nog twee slaapkamers en een extra badkamer. Het terras (23m2) van het appartement kijkt uit op de rustige en groene binnenplaats. Bij de verkoop van het appartement zit de ondergrondse staanplaats mee ingerekend. Deze centrale locatie maakt dat alle voorzieningen zoals scholen en winkels zich vlakbij bevinden. Het appartement is ook uitstekend bereikbaar dankzij de vlotte verbinding met de A12 Antwerpen/Brussel en de verschillende mogelijkheden met het openbaar vervoer. En savoir plus ?

3 Chambre(s) 150 2 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 3 211 06 11

LAATSTE KANS OM TE KOPEN AAN 6% BTW. Mooi appartement op de 2de verdieping met een ruime leefruimte met open keuken en aansluitende berging, 2 slaapkamers aan de voorzijde, badkamer met douche en dubbele lavabo en apart toilet, mooie inkomhal met ingebouwde vestiairekast en glazen deur naar leefruimte. Het terras grenst aan de leefruimte en biedt u een mooi zicht op een groene gemeenschappelijke tuin. De verwarming wordt voorzien met een geothermische warmtepomp op zonnepanelen waardoor de stookkosten aanzienlijk lager liggen dan bij een gasketel. Het appartement voldoet aan de zuinigste energienormen om met deze dure energieprijzen te genieten van een betaalbaar wooncomfort. Het project "Rubenspark" is gelegen op de Mechelsesteenweg te Blaasveld, kort bij het centrum en op wandelafstand van een kleuter- en lagere school, en van verschillende winkelketens zoals Delhaize en Okay. Er is een vlotte bereikbaarheid via de A12 en de E19. Aan de zijde van de Mechelsesteenweg komt een mooi, hedendaags gebouw met 19 appartementen over 4 verdiepingen. Met een ruime keuze tussen 1,2 en 3 slaapkamer-appartementen. Alle terrassen kijken uit op het groene en rustige binnen gebied aan de achterzijde. Achter de appartementen in de groene binnentuin creëren we 12 wooneenheden genoemd stapelwoningen. De gelijkvloerse 2 slaapkamer woningen zijn voorzien van een privatieve tuin en terras en de appartementen zijn allemaal voorzien van een ruim terras. Het project beschikt over een ondergrondse keldergarage en mooie gemeenschappelijke tuinen. In dit groene kader, zal dit project vooral de focus leggen op hedendaagse architectuur en uitgedachte buitenaanleg om een bijzondere woongelegenheid te creëren. En savoir plus ?

2 Chambre(s) 90 15 m² Terrasse
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 15 27 70 36
229 000 €

2830 Willebroek

Appartement met drie slaapkamers in het centrum van Willebroek De Algemene Vergadering heeft eind vorig jaar goedkeuring gegeven voor een volledige vernieuwing van het dak. Volgens het EPC-rapport zou deze aanpassing het appartement aan een B label helpen en dus onmiddellijk de renovatieverplichting volbrengen. Deze kost zal gedragen worden door alle mede-eigenaars. Ligging: Het appartement is gelegen in de Dokter Persoonslaan te Willebroek. Dankzij de centrale locatie zijn alle voorzieningen zoals scholen en winkels op wandelafstand van het appartement. Bovendien is Willebroek uitstekend gelegen voor zijn verbinding met de A12 en de E19 Brussel/Antwerpen. Indeling: U betreedt het appartement via de gemeenschappelijk inkomhal om zo op de tweede verdieping uit te komen. Hier treft u een ruime inkomhal aan die u toegang geeft tot alle ruimtes van het appartement. Beginnen doen we in de zeer grote en lichtrijke woonkamer. U vindt hier meer dan genoeg plaats om een salon en een eetkamer te installeren. Aansluitend kunt u ook de keuken vinden. Verder treft u in het appartement nog drie ruime slaapkamers aan. Tot slot is er nog de badkamer. Deze beschikt over een dubbele lavabo en een douche. EPC: 590 kWh/m²/jaar Renovatieverplichting residentiële gebouwen van toepassing. Meer info: ### En savoir plus ?

3 Chambre(s) 124 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 15 79 46 46
319 000 €

2830 Willebroek

Instapklare duplex in hartje Willebroek! Bent u op zoek naar een modern, instapklaar appartement dat voldoet aan de energienormen? Zoek niet verder! Dit prachtige duplex appartement biedt alles wat u nodig heeft en meer. Een ruime en lichte woonkamer waar u kunt genieten van natuurlijk licht en comfort, volledige geïnstalleerde open keuken, een zuidgericht terras, 3 slaapkamers, badkamer en de nodige bergruimte. Dit duplexappartement maakt deel uit van een kleinschalig gebouw met slecht 3 appartementen en een lift waardoor de gemeenschappelijk kosten ook laag liggen (Ca. € 55/maand) Ook is er een mogelijkheid to aankoop van een ruime garage voorzien van een laadpaal voor elektrische voertuigen, zodat uw auto altijd opgeladen en klaar voor gebruik is. (Prijs: € 35.000) Dit duplex appartement is perfect voor gezinnen, koppels of iedereen die op zoek is naar een comfortabel en toekomstgericht duplex appartement. Gelegen in een rustige buurt met alle nodige voorzieningen in de nabijheid. Wenst u meer informatie of een bezoek, contacteer Mieke op ### of mail ### Overstromingsgebied : Nee, P-score: B, G-score: B Wg/Vg/Gvv/Vkr/Gmo EPC:127 kWh/m² - UC:20230130-0002794936-RES-1 - Label B En savoir plus ?

3 Chambre(s) 125 7 m² Terrasse
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 3 886 32 85
265 000 €

2830 Willebroek

Appartement met drie slaapkamers en een staanplaats Ligging: Het appartement is gelegen in de Appeldonkstraat te Willebroek. Het appartement is gelegen in de Appeldonkstraat te Willebroek. Het geniet hier van een uitstekende locatie op het vlak van voorzieningen en verbindingen. Winkels, scholen en andere zaken bevinden zich op wandel- en fietsafstand van het appartement. Op minder dan één kilometer kunt u het station van Willebroek vinden en op enkele minuten staat u met de wagen aan de A12 Antwerpen/Brussel. Indeling: U betreedt het appartement via de gemeenschappelijke inkomhal. Met de lift of via de trap komt u op de tweede verdieping terecht. In het appartement kunt u een aparte inkomhal terugvinden met een gastentoilet.Vervolgen komt u de woonkamer binnen. Dankzij de lichtinval uit verschillende hoeken geniet deze ruimte van enorm veel daglicht. De volledig geïnstalleerde keuken maakt van deze ruimte een mooi geheel. Het is ook van hieruit dat u toegang verkrijgt tot het terras. Verder in het appartement bevinden zich drie slaapkamers en de badkamer. Ook hier treft u alle nodige voorzieningen aan. Een volwaardig en instapklaar appartement. Extra: Bij het appartement hoort ook een staanplaats in de gemeenschappelijke garage. EPB: E75 En savoir plus ?

3 Chambre(s) 86 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 15 79 46 46
453 533 €

2830 Blaasveld

LAATSTE KANS OM TE KOPEN AAN 6% BTW Mooie duplex woning beschikt op de eerste verdieping over een ruime leefruimte met keuken, aansluitende berging, apart toilet en een ruim terras. Op de 2e verdieping bevinden zich 3 slaapkamers, badkamer met douche, dubbele lavabo en apart toilet. De verwarming wordt voorzien met een geothermische warmtepomp op zonnepanelen waardoor de stookkosten aanzienlijk lager liggen dan bij een gasketel. Het appartement voldoet aan de zuinigste energienormen om met deze dure energieprijzen te genieten van en betaalbaar wooncomfort. Het project "Rubenspark" is gelegen op de Mechelsesteenweg te Blaasveld, kort bij het centrum en op wandelafstand van een kleuter- en lagere school, en van verschillende winkelketens zoals Delhaize en Okay. Er is een vlotte bereikbaarheid via de A12 en de E19. Aan de zijde van de Mechelsesteenweg komt een mooi, hedendaags gebouw met 19 appartementen over 4 verdiepingen. Met een ruime keuze tussen 1,2 en 3 slaapkamer-appartementen. Alle terrassen kijken uit op het groene en rustige binnen gebied aan de achterzijde. Achter de appartementen in de groene binnentuin creëren we 12 wooneenheden genoemd stapelwoningen. De gelijkvloerse 2 slaapkamer woningen zijn voorzien van een privatieve tuin en terras en de appartementen zijn allemaal voorzien van een ruim terras. Het project beschikt over een ondergrondse keldergarage en mooie gemeenschappelijke tuinen. In dit groene kader, zal dit project vooral de focus leggen op hedendaagse architectuur en uitgedachte buitenaanleg om een bijzondere woongelegenheid te creëren. En savoir plus ?

3 Chambre(s) 139 21 m² Terrasse
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 15 27 70 36

LAATSTE KANS OM TE KOPEN AAN 6% BTW Mooi gelijkvloers appartement voorzien van een ruime leefruimte met open keuken, aansluitende berging, apart toilet, 2 slaapkamers, badkamer met douche en dubbele lavabo. Een ruim terras grenzend aan de leefruimte en een aangename groene tuin afgesloten door hagen. De verwarming wordt voorzien met een geothermische warmtepomp op zonnepanelen waardoor de stookkosten aanzienlijk lager liggen dan bij een gasketel. Het appartement voldoet aan de zuinigste energienormen om met deze dure energieprijzen te genieten van en betaalbaar wooncomfort. Het project "Rubenspark" is gelegen op de Mechelsesteenweg te Blaasveld, kort bij het centrum en op wandelafstand van een kleuter- en lagere school, en van verschillende winkelketens zoals Delhaize en Okay. Er is een vlotte bereikbaarheid via de A12 en de E19. Aan de zijde van de Mechelsesteenweg komt een mooi, hedendaags gebouw met 19 appartementen over 4 verdiepingen. Met een ruime keuze tussen 1,2 en 3 slaapkamer-appartementen. Alle terrassen kijken uit op het groene en rustige binnen gebied aan de achterzijde. Achter de appartementen in de groene binnentuin creëren we 12 wooneenheden genoemd stapelwoningen. De gelijkvloerse 2 slaapkamer woningen zijn voorzien van een privatieve tuin en terras en de appartementen zijn allemaal voorzien van een ruim terras. Het project beschikt over een ondergrondse keldergarage en mooie gemeenschappelijke tuinen. In dit groene kader, zal dit project vooral de focus leggen op hedendaagse architectuur en uitgedachte buitenaanleg om een bijzondere woongelegenheid te creëren. En savoir plus ?

2 Chambre(s) 98 19 m² Terrasse
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 15 27 70 36

LAATSTE KANS OM TE KOPEN AAN 6% BTW Mooi gelijkvloers appartement voorzien van een ruime leefruimte met open keuken, aansluitende berging, apart toilet, 2 slaapkamers, badkamer met douche en dubbele lavabo. Een ruim terras grenzend aan de leefruimte en een aangename groene tuin afgesloten door hagen. De verwarming wordt voorzien met een geothermische warmtepomp op zonnepanelen waardoor de stookkosten aanzienlijk lager liggen dan bij een gasketel. Het appartement voldoet aan de zuinigste energienormen om met deze dure energieprijzen te genieten van een betaalbaar wooncomfort. Het project "Rubenspark" is gelegen op de Mechelsesteenweg te Blaasveld, kort bij het centrum en op wandelafstand van een kleuter- en lagere school, en van verschillende winkelketens zoals Delhaize en Okay. Er is een vlotte bereikbaarheid via de A12 en de E19. Aan de zijde van de Mechelsesteenweg komt een mooi, hedendaags gebouw met 19 appartementen over 4 verdiepingen. Met een ruime keuze tussen 1,2 en 3 slaapkamer-appartementen. Alle terrassen kijken uit op het groene en rustige binnen gebied aan de achterzijde. Achter de appartementen in de groene binnentuin creëren we 12 wooneenheden genoemd stapelwoningen. De gelijkvloerse 2 slaapkamer woningen zijn voorzien van een privatieve tuin en terras en de appartementen zijn allemaal voorzien van een ruim terras. Het project beschikt over een ondergrondse keldergarage en mooie gemeenschappelijke tuinen. In dit groene kader, zal dit project vooral de focus leggen op hedendaagse architectuur en uitgedachte buitenaanleg om een bijzondere woongelegenheid te creëren. En savoir plus ?

2 Chambre(s) 95 21 m² Terrasse
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 15 27 70 36

LAATSTE KANS OM TE KOPEN AAN 6% BTW Mooi gelijkvloers appartement voorzien van een ruime leefruimte met open keuken, aansluitende berging, apart toilet, 2 slaapkamers, badkamer met douche en dubbele lavabo. Een ruim terras grenzend aan de leefruimte en een aangename groene tuin afgesloten door hagen. De verwarming wordt voorzien met een geothermische warmtepomp op zonnepanelen waardoor de stookkosten aanzienlijk lager liggen dan bij een gasketel. Het appartement voldoet aan de zuinigste energienormen om met deze dure energieprijzen te genieten van een betaalbaar wooncomfort. Het project "Rubenspark" is gelegen op de Mechelsesteenweg te Blaasveld, kort bij het centrum en op wandelafstand van een kleuter- en lagere school, en van verschillende winkelketens zoals Delhaize en Okay. Er is een vlotte bereikbaarheid via de A12 en de E19. Aan de zijde van de Mechelsesteenweg komt een mooi, hedendaags gebouw met 19 appartementen over 4 verdiepingen. Met een ruime keuze tussen 1,2 en 3 slaapkamer-appartementen. Alle terrassen kijken uit op het groene en rustige binnen gebied aan de achterzijde. Achter de appartementen in de groene binnentuin creëren we 12 wooneenheden genoemd stapelwoningen. De gelijkvloerse 2 slaapkamer woningen zijn voorzien van een privatieve tuin en terras en de appartementen zijn allemaal voorzien van een ruim terras. Het project beschikt over een ondergrondse keldergarage en mooie gemeenschappelijke tuinen. In dit groene kader, zal dit project vooral de focus leggen op hedendaagse architectuur en uitgedachte buitenaanleg om een bijzondere woongelegenheid te creëren. En savoir plus ?

2 Chambre(s) 95 20 m² Terrasse
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 15 27 70 36

LAATSTE KANS OM TE KOPEN AAN 6% BTW. Mooi appartement op de 2de verdieping met een ruime leefruimte met open keuken en aansluitende berging, 2 slaapkamers die uitgeven op een ruim terras aan de voorzijde, badkamer met douche en dubbele lavabo en apart toilet mooie inkomhal met ingebouwde vestiairekast en glazen deur naar leefruimte. Het terras grenst aan de leefruimte en biedt u een mooi zicht op een groene gemeenschappelijke tuin. De verwarming wordt voorzien met een geothermische warmtepomp op zonnepanelen waardoor de stookkosten aanzienlijk lager liggen dan bij een gasketel. Het appartement voldoet aan de zuinigste energienormen om met deze dure energieprijzen te genieten van een betaalbaar wooncomfort. Het project "Rubenspark" is gelegen op de Mechelsesteenweg te Blaasveld, kort bij het centrum en op wandelafstand van een kleuter- en lagere school, en van verschillende winkelketens zoals Delhaize en Okay. Er is een vlotte bereikbaarheid via de A12 en de E19. Aan de zijde van de Mechelsesteenweg komt een mooi, hedendaags gebouw met 19 appartementen over 4 verdiepingen. Met een ruime keuze tussen 1,2 en 3 slaapkamer-appartementen. Alle terrassen kijken uit op het groene en rustige binnen gebied aan de achterzijde. Achter de appartementen in de groene binnentuin creëren we 12 wooneenheden genoemd stapelwoningen. De gelijkvloerse 2 slaapkamer woningen zijn voorzien van een privatieve tuin en terras en de appartementen zijn allemaal voorzien van een ruim terras. Het project beschikt over een ondergrondse keldergarage en mooie gemeenschappelijke tuinen. In dit groene kader, zal dit project vooral de focus leggen op hedendaagse architectuur en uitgedachte buitenaanleg om een bijzondere woongelegenheid te creëren. En savoir plus ?

2 Chambre(s) 90 34 m² Terrasse
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 15 27 70 36

LAATSTE KANS OM TE KOPEN AAN 6% BTW. Mooi appartement op de 1ste verdieping met een ruime leefruimte met open keuken en aansluitende berging, 2 slaapkamers die uitgeven op een ruim terras aan de voorzijde, badkamer met douche en dubbele lavabo en apart toilet mooie inkomhal met ingebouwde vestiairekast en glazen deur naar leefruimte. Het terras grenst aan de leefruimte en biedt u een mooi zicht op een groene gemeenschappelijke tuin. De verwarming wordt voorzien met een geothermische warmtepomp op zonnepanelen waardoor de stookkosten aanzienlijk lager liggen dan bij een gasketel. Het appartement voldoet aan de zuinigste energienormen om met deze dure energieprijzen te genieten van een betaalbaar wooncomfort. Het project "Rubenspark" is gelegen op de Mechelsesteenweg te Blaasveld, kort bij het centrum en op wandelafstand van een kleuter- en lagere school, en van verschillende winkelketens zoals Delhaize en Okay. Er is een vlotte bereikbaarheid via de A12 en de E19. Aan de zijde van de Mechelsesteenweg komt een mooi, hedendaags gebouw met 19 appartementen over 4 verdiepingen. Met een ruime keuze tussen 1,2 en 3 slaapkamer-appartementen. Alle terrassen kijken uit op het groene en rustige binnen gebied aan de achterzijde. Achter de appartementen in de groene binnentuin creëren we 12 wooneenheden genoemd stapelwoningen. De gelijkvloerse 2 slaapkamer woningen zijn voorzien van een privatieve tuin en terras en de appartementen zijn allemaal voorzien van een ruim terras. Het project beschikt over een ondergrondse keldergarage en mooie gemeenschappelijke tuinen. In dit groene kader, zal dit project vooral de focus leggen op hedendaagse architectuur en uitgedachte buitenaanleg om een bijzondere woongelegenheid te creëren. En savoir plus ?

2 Chambre(s) 89 34 m² Terrasse
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 15 27 70 36

LAATSTE KANS OM TE KOPEN AAN 6% BTW. Mooi gelijkvloers appartement met een ruime leefruimte met open keuken en aansluitende berging, 2 slaapkamers aan de voorzijde, badkamer met douche en dubbele lavabo en apart toilet, mooie inkomhal met ingebouwde vestiairekast en glazen deur naar leefruimte. Het terras grenst aan de leefruimte en biedt u een mooi zicht op een groene gemeenschappelijke tuin. De verwarming wordt voorzien met een geothermische warmtepomp op zonnepanelen waardoor de stookkosten aanzienlijk lager liggen dan bij een gasketel. Het appartement voldoet aan de zuinigste energienormen om met deze dure energieprijzen te genieten van een betaalbaar wooncomfort. Het project "Rubenspark" is gelegen op de Mechelsesteenweg te Blaasveld, kort bij het centrum en op wandelafstand van een kleuter- en lagere school, en van verschillende winkelketens zoals Delhaize en Okay. Er is een vlotte bereikbaarheid via de A12 en de E19. Aan de zijde van de Mechelsesteenweg komt een mooi, hedendaags gebouw met 19 appartementen over 4 verdiepingen. Met een ruime keuze tussen 1,2 en 3 slaapkamer-appartementen. Alle terrassen kijken uit op het groene en rustige binnen gebied aan de achterzijde. Achter de appartementen in de groene binnentuin creëren we 12 wooneenheden genoemd stapelwoningen. De gelijkvloerse 2 slaapkamer woningen zijn voorzien van een privatieve tuin en terras en de appartementen zijn allemaal voorzien van een ruim terras. Het project beschikt over een ondergrondse keldergarage en mooie gemeenschappelijke tuinen. In dit groene kader, zal dit project vooral de focus leggen op hedendaagse architectuur en uitgedachte buitenaanleg om een bijzondere woongelegenheid te creëren. En savoir plus ?

2 Chambre(s) 895 21 m² Terrasse
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 15 27 70 36
325 000 €

2830 Willebroek

Residentie Kapellenhof est un projet résidentiel unique et innovant construit en 2009 dans le quartier de Willebroek-Stad, près du centre, dans un quartier calme avec une route d'accès privée. L'appartement est situé au premier et dernier étage et dispose d'un escalier d'accès privé couvert. La disposition de l'appartement à vendre à Willebroek est la suivante : - Hall d'entrée avec toilettes invités - 2 chambres spacieuses (toutes deux de 12 m²) - local technique avec chaudière à condensation - grande salle de bain avec une nouvelle douche à l'italienne, une double vasque, un bidet et des toilettes - espace de vie ouvert très lumineux avec cheminée et accès à la terrasse habitable (29 m²). La terrasse est partiellement équipée d'un toit de haute qualité, d'un auvent électrique et d'un éclairage d'ambiance. Cela rend le séjour toujours agréable. - par l'espace de vie ouvert, on accède à la cuisine, qui dispose d'un évier double, d'un feu à gaz et de deux fours électriques. - à côté de la cuisine, il y a une autre pièce de rangement spacieuse avec des installations pour machine à laver et sèche-linge Il est également obligatoire d'acheter 2 places de parking privées souterraines et 2 débarras. Enfin, cet appartement offre de nombreux avantages supplémentaires : - climatisation installée en 2023 (le raccordement reste à faire) - système d'alarme - volets électriques dans les chambres - écrans automatiques Profitez de cette opportunité unique pour devenir propriétaire de cet appartement à vendre à Willebroek et contactez Dewaele Vastgoed à Malines. En savoir plus ?

2 Chambre(s) 108 32 m² Terrasse
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 15 41 12 83
355 000 €

2830 Tisselt

Residentie RIVA, deze appartementen zijn gelegen nabij de kerk van het gezellige Tisselt! Vooraan heeft deze residentie zicht op zowel de kanaalbrug van Tisselt / Brielenbrug als de kerk en achteraan zicht op een zuid-west georiënteerde groene omgeving. Deze locatie heeft een optimale verbinding tot de A12 Antwerpen - Brussel alsook Willebroek-Centrum! Energiezuinig wonen is hier de sleutel van het totaalconcept met het oog op rust, kwaliteit & luxe! Bent u er snel bij dan heeft u inspraak in de ontwikkeling van uw nieuwe woonst. Er zijn zowel 1, 2 als 3 slaapkamer appartementen voorzien van heel veel lichtinval! De afwerking van de appartementen gebeurt in samenspraak met de verkoper, hiervoor zijn budgetten bepaald in het lastenboek. Er is de mogelijkheid om een ondergrondse parking (s) alsook een extra berging mee aan te kopen. Elke entiteit heeft een privatief gezellig terras of tuintje en achteraan is deze residentie omgeven door een mooi aangelegd gemeenschappelijk gezellig parkje. Dit nieuwbouwproject is in aanbouw door een bouwheer met kennis, heel veel passie, een oog voor afwerking en verbruik! Zo zijn de volgende zaken reeds voorzien; geothermische warmtepomp, overal vloerverwarming dit in combinatie met bouwstenen van hoge kwaliteit en aluminium ramen! Wil u deze unieke kans niet laten voorbijgaan, boek dan vandaag nog vrijblijvend uw afspraak. Graag stellen wij u vrijblijvend alle plannen voor van deze allernieuwste parel “Residentie RIVA”. Voor meer informatie of een afspraak kan u ons bereiken op ### of mailen naar ### Reeds 14% VERKOCHT Referentie: 5136 En savoir plus ?

2 Chambre(s) 111 28 m² Terrasse
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 52 41 41 94
249 000 €

2830 Tisselt

Residentie RIVA, deze appartementen zijn gelegen nabij de kerk van het gezellige Tisselt! Vooraan heeft deze residentie zicht op zowel de kanaalbrug van Tisselt / Brielenbrug als de kerk en achteraan zicht op een zuid-west georiënteerde groene omgeving. Deze locatie heeft een optimale verbinding tot de A12 Antwerpen - Brussel alsook Willebroek-Centrum! Energiezuinig wonen is hier de sleutel van het totaalconcept met het oog op rust, kwaliteit & luxe! Bent u er snel bij dan heeft u inspraak in de ontwikkeling van uw nieuwe woonst. Er zijn zowel 1, 2 als 3 slaapkamer appartementen voorzien van heel veel lichtinval! De afwerking van de appartementen gebeurt in samenspraak met de verkoper, hiervoor zijn budgetten bepaald in het lastenboek. Er is de mogelijkheid om een ondergrondse parking (s) alsook een extra berging mee aan te kopen. Elke entiteit heeft een privatief gezellig terras of tuintje en achteraan is deze residentie omgeven door een mooi aangelegd gemeenschappelijk gezellig parkje. Dit nieuwbouwproject is in aanbouw door een bouwheer met kennis, heel veel passie, een oog voor afwerking en verbruik! Zo zijn de volgende zaken reeds voorzien; geothermische warmtepomp, overal vloerverwarming dit in combinatie met bouwstenen van hoge kwaliteit en aluminium ramen! Wil u deze unieke kans niet laten voorbijgaan, boek dan vandaag nog vrijblijvend uw afspraak. Graag stellen wij u vrijblijvend alle plannen voor van deze allernieuwste parel “Residentie RIVA”. Voor meer informatie of een afspraak kan u ons bereiken op ### of mailen naar ### Reeds 14% VERKOCHT Referentie: 5141 En savoir plus ?

1 Chambre(s) 76 14 m² Terrasse
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 52 41 41 94
235 000 €

2830 Tisselt

Residentie RIVA, deze appartementen zijn gelegen nabij de kerk van het gezellige Tisselt! Vooraan heeft deze residentie zicht op zowel de kanaalbrug van Tisselt / Brielenbrug als de kerk en achteraan zicht op een zuid-west georiënteerde groene omgeving. Deze locatie heeft een optimale verbinding tot de A12 Antwerpen - Brussel alsook Willebroek-Centrum! Energiezuinig wonen is hier de sleutel van het totaalconcept met het oog op rust, kwaliteit & luxe! Bent u er snel bij dan heeft u inspraak in de ontwikkeling van uw nieuwe woonst. Er zijn zowel 1, 2 als 3 slaapkamer appartementen voorzien van heel veel lichtinval! De afwerking van de appartementen gebeurt in samenspraak met de verkoper, hiervoor zijn budgetten bepaald in het lastenboek. Er is de mogelijkheid om een ondergrondse parking (s) alsook een extra berging mee aan te kopen. Elke entiteit heeft een privatief gezellig terras of tuintje en achteraan is deze residentie omgeven door een mooi aangelegd gemeenschappelijk gezellig parkje. Dit nieuwbouwproject is in aanbouw door een bouwheer met kennis, heel veel passie, een oog voor afwerking en verbruik! Zo zijn de volgende zaken reeds voorzien; geothermische warmtepomp, overal vloerverwarming dit in combinatie met bouwstenen van hoge kwaliteit en aluminium ramen! Wil u deze unieke kans niet laten voorbijgaan, boek dan vandaag nog vrijblijvend uw afspraak. Graag stellen wij u vrijblijvend alle plannen voor van deze allernieuwste parel “Residentie RIVA”. Voor meer informatie of een afspraak kan u ons bereiken op ### of mailen naar ### Reeds 14% VERKOCHT Referentie: 5145 En savoir plus ?

1 Chambre(s) 67 14 m² Terrasse
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 52 41 41 94
229 000 €

2830 Willebroek

Dit appartement is helemaal gerenoveerd en gelegen op wandelafstand van centrum en treinstation; indeling: ruime woonkamer met open nieuwe keuken. Grote inkomhal die toegang geeft tot de 2 lichtrijke slaapkamers. Overal nieuwe dubbele beglazing in nieuwe omlijsting. Electriciteit is conform. Het appartement is gelegen op de eerste verdieping en toegankelijk via lift.Momenteel is het appartement verhuurd aan 956 euro per maand (inclusief kosten voor water en verwarming), met een jaarlijkse afrekening aan de hand van het werkelijk verbruik. Wenst u een bezoek mag u ons steeds contacteren via ### of via tel: 052/41.41.94referentie: 4718 En savoir plus ?

2 Chambre(s) 90 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 52 41 41 94
209 000 €

2830 Willebroek

Dit appartement is helemaal gerenoveerd en gelegen op wandelafstand van centrum en treinstation; indeling: ruime woonkamer met open nieuwe keuken. Grote inkomhal die toegang geeft tot de 2 lichtrijke slaapkamers. Overal nieuwe dubbele beglazing in nieuwe omlijsting. Electriciteit is conform. Het appartement is gelegen op de eerste verdieping en toegankelijk via lift.Wenst u een bezoek mag u ons steeds contacteren via ### of via tel: 052/41.41.94referentie: 5018 En savoir plus ?

2 Chambre(s) 104 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 52 41 41 94
319 000 €

2830 Willebroek

En 2023, cet appartement de Willebroek a été entièrement rénové. Tant sur le plan énergétique que sur le plan intérieur ont été entièrement abordés. L'appartement reçoit donc un label EPC B favorable. De plus, il a une surface habitable brute de pas moins de 144 m². L'aménagement de l'appartement est le suivant : Rez-de-chaussée : - hall d'entrée spacieux et privé (avec local à vélos) avec toilettes invités Premier étage : - salon spacieux avec cuisine ouverte moderne à l'aspect bois avec lave-vaisselle, cuisinière électrique, réfrigérateur encastré et congélateur - local de rangement avec raccordement pour machines à laver et à sécher - salle de bain avec douche à l'italienne, lavabo et toilettes uniquement Deuxième étage : - 3 chambres très spacieuses (22 m², 16 m² et 13 m²) - toilettes Quels sont les avantages de cet appartement à vendre à Willebroek ? - Hall d'entrée privé - 3 chambres - centre de Willebroek à proximité des commerces, des transports en commun et des restaurants Vous êtes plus intéressé par cet appartement à vendre à Willebroek ? N'hésitez pas à contacter le groupe immobilier Dewaele, bureau de Malines. En savoir plus ?

3 Chambre(s) 144 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 15 41 12 83

**Maison à vendre à Willebroek**

Willebroek, une commune de la province d'Anvers, offre de nombreuses opportunités pour ceux qui souhaitent acheter une maison. Avec un total de 57 maisons actuellement en vente, il y a un large éventail de choix pour les acheteurs potentiels. Cette localité attire majoritairement des propriétaires, représentant environ 70 % de la population. En moyenne, les maisons de Willebroek comptent 5,6 pièces et sont généralement construites autour de l'année 1956. Les maisons peuvent varier des types fermés, semi-fermés aux maisons ouvertes et fermes, offrant ainsi diverses options adaptées aux préférences et besoins de chacun.

Les prix des maisons à Willebroek varient considérablement, avec des options pour tous les budgets. Les maisons les moins chères commencent à partir de 159 000 €, tandis que les propriétés les plus luxueuses peuvent atteindre jusqu'à 895 000 €. Le prix moyen d'une maison dans cette région est d'environ 382 097 €, ce qui reflète la qualité et la variété des biens disponibles. Cette gamme de prix permet aux acheteurs de trouver des maisons qui correspondent à leurs besoins financiers tout en profitant des atouts de la commune.

En termes d'infrastructures, Willebroek est bien desservie par plusieurs commodités telles que des supermarchés (Carrefour, Delhaize, LIDL), des écoles maternelles et primaires, ainsi que des crèches. Les transports en commun incluent plusieurs lignes de bus De Lijn ainsi que des gares locales telles que "Willebroek" et "Boom". De plus, l'accès à l'autoroute A12 se fait en seulement deux minutes depuis le centre-ville, facilitant les déplacements vers Bruxelles et Anvers. L'aéroport international d'Anvers est également accessible en moins de vingt minutes en voiture, ce qui est avantageux pour les voyageurs fréquents.

Tout voir Réduire