Garage à louer - Ieper

14 résultats (1 - 14)
110 €

8900 Ieper

Garage souterrain privé situé dans le centre d'Ypres, près de la Grand Place. Le box de garage est situé au niveau -1. La hauteur du box est de 2,5 mètres. Disponible immédiatement ! Traduit avec DeepL. 1) Stedenbouwkundige bestemming: Wche: Woongebied met een culturele, historische en/of esthetische waarde 2) Beschermd erfgoed: neen 3) Geïnventariseerd erfgoed: neen 4) Afgebakende oeverzone: niet van toepassing 5) Gevalideerd as-builtattest: neen 6) Keuringsattest elektriciteit: niet van toepassing Plan d’expropriation : Non / Liste de sauvegarde: Non / Mesure judiciaire ou administrative: Non / Site d’activité inexploité : Non En savoir plus ?

16
contacter
détails
E-mail
Appeler
70 €

8900 Ieper

Place de parking à louer dans la Maloulaan à Ypres. Gratuit immédiatement ! Si vous recherchez un parking à Ypres, demandez votre visite dès maintenant ! En savoir plus ?

contacter
détails
E-mail
Appeler
Garage à louer Ieper (RBI74482)
85 €

8900 Ieper

Deze garagebox is gelegen in het centrum van Ieper, nabij het Astridpark. Er is geen elektriciteit en/of water aanwezig. De garagebox beschikt over een handmatige poort en is onmiddellijk beschikbaar. En savoir plus ?

contacter
détails
E-mail
Appeler
Garage à louer Ieper (RBI67316)
50 €

8900 Ieper

Autostaanplaats te huur op een afgesloten parkeerzone met geautomatiseerde poort nabij het centrum, op wandelafstand van de Grote Markt. Extra: - niet overdekt En savoir plus ?

contacter
détails
E-mail
Appeler
Garage à louer Ieper (RBI55830)
85 €

8900 Ieper

TE HUUR: Centraal Gelegen Garage in het Hart van Ieper Bent u op zoek naar een ideale parkeeroplossing in het bruisende centrum van Ieper? Wij hebben het perfecte aanbod voor u! Deze garage, gelegen in het historische hart van de stad, is nu te koop. Met zijn gunstige locatie en talloze mogelijkheden, is dit een unieke kans voor zowel investeerders als particulieren. Kenmerken van het pand: Centrale ligging: De garage is gelegen in een van de meest gewilde gebieden van Ieper, dicht bij winkels, restaurants, openbaar vervoer en andere voorzieningen. Uw auto zal altijd veilig en binnen handbereik zijn. Ruimte en functionaliteit: Met voldoende ruimte voor een voertuig van gemiddelde grootte, biedt deze garage een handige en veilige plek om uw auto te parkeren. Bovendien biedt het extra opbergruimte voor fietsen, gereedschap en andere persoonlijke bezittingen. Investeerderspotentieel: Als u op zoek bent naar een investeringsmogelijkheid, biedt deze garage ook aantrekkelijke mogelijkheden. Met de toenemende vraag naar parkeerruimte in het stadscentrum, zou u kunnen profiteren van stabiele huurinkomsten of een hoge wederverkoopwaarde in de toekomst. En savoir plus ?

contacter
détails
E-mail
Appeler
Parking à louer Ieper (RBI19290)
50 €

8900 Ieper

Bent u op zoek naar een handige staanplaats voor uw voertuig? We hebben de perfecte optie voor u beschikbaar via ERA DOMUS in Ieper, op de Brugseweg 27+. Deze staanplaats is gunstig gelegen en biedt u een handige parkeeroplossing. Kenmerken: Locatie: Brugseweg 27+, Ieper Type: Staanplaats in open lucht Beschikbaarheid: Onmiddellijk beschikbaar Deze staanplaats is ideaal voor het parkeren van uw auto, motorfiets, aanhangwagen of ander voertuig. Hoewel de staanplaats niet overdekt is, biedt het u nog steeds de mogelijkheid om uw voertuig veilig en handig te parkeren. Wacht niet te lang! Neem vandaag nog contact op met ERA DOMUS om meer informatie te verkrijgen over deze staanplaats en om een bezichtiging te regelen. En savoir plus ?

contacter
détails
E-mail
Appeler
Parking à louer Ieper (RBE00963)
50 €

8900 Ieper

Autostaanplaatsen te huur op een afgesloten parkeerzone met geautomatiseerde poort nabij het centrum, op wandelafstand van de Grote Markt. Extra: - niet overdekt - vaste plaatsen - onderworpen aan btw: €50/maand + 21% BTW En savoir plus ?

contacter
détails
E-mail
Appeler

Ci-dessous, vous pouvez trouver quelques adresses intéressantes en plus dans les alentours de Ieper (8900) + Localités.

Parking à louer Zonnebeke (RBF08451)
20 €

8980 Zonnebeke

Buiten staanplaats te huur in Zonnebeke, afgesloten met toegangspoort. Centrale ligging, binnen residentie Simon. hoogte poort +/- 2,13 meter €20/maand En savoir plus ?

contacter
détails
E-mail
Appeler
40 €

8800 Roeselare

Le moyen le plus rapide de visiter cet emplacement ? Demandez votre visite via le bouton rouge de notre site Web ### ) et vous serez contacté par l'un de nos experts en location. Place de parking dans le centre de Roeselare. En savoir plus ?

contacter
détails
E-mail
Appeler
65 €

8800 Rumbeke

Ruime garagebox te huur nabij het centrum van Rumbeke.65,00€ excl. BTW per maand Deze garage is ONMIDDELLIJK beschikbaar. Voor meer inlichtingen of een bezoek, aarzel niet ons te contacteren op het nummer ### of via ### En savoir plus ?

contacter
détails
E-mail
Appeler
40 €

8800 Roeselare

Deze autostaanplaatsen worden u te huur aangeboden en zijn gelegen in de Hugo Verrieststraat, nabij het centrum van Roeselare.Op heden zijn er nog 4 staanplaatsen beschikbaar aan de huurprijs van €40/staanplaats per maand. Deze private staanplaatsen zijn gemakkelijk toegankelijk, afgesloten met automatische poort en onmiddellijk beschikbaar.Contacteer ons voor meer informatie via ### of op het nummer ### En savoir plus ?

contacter
détails
E-mail
Appeler