Maison à vendre - Calasparra (Espagne)

52 résultats (1 - 20)
Maison à vendre Calasparra (RBK83197)
269 000 €

30420 Calasparra

Prachtige nieuwe villa in het binnenland van Murcia. Nieuw project van moderne gelijkvloerse villa´s in een nieuw gelanceerde woonwijk in Calasparra, in het binnenland van Murcia. De historische stad biedt een scala aan dagelijkse voorzieningen, supermarkten, scholen, medisch centrum, bars en restaurants, en ligt op slechts 4 minuten rijden met de auto. De omgeving wordt omringd door bergen en is een bosrijke omgeving, die allerlei activiteiten bieden zoals wandelen en raften op de rivier. Ideale ligging voor wie een authentieke Spaanse leefervaring zoekt.Het project bestaat uit vrijstaande villa´s op één niveau, gebouwd op percelen van 545 m2, met 2 of 3 slaapkamers en 2 badkamers. Alle villa´s hebben een ruime open zitkamer, eetkamer en keuken met geïntegreerd keukenapparatuur. Het grote terras en het zwembad zijn speciaal verbonden met de woning door middel van de grote ramen in de zitkamer en alle slaapkamers. Rondom de villa ligt een indrukwekkende tuin, variërend van 340m2-380m2, afhankelijk van het model. Het is mogelijk te kiezen uit drie ontwerp-indelingen.De villa´s hebben een moderne inrichting en natuurlijk lichte ruimten, en zijn voorzien van voorinstallatie voor airco, geïntegreerd witgoed, inbouwkasten, ledverlichting, wasruimte, aangelegde tuin, privézwembad, en parkeergelegenheid op het terrein voor maximaal twee auto´s.Om een goed beeld van de woning en de omgeving te verkrijgen is het zien van onze video echt een must. En savoir plus ?

2 Chambre(s) 77 2 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Maison à vendre Calasparra (RBJ60169)
299 000 €

30420 Calasparra

Nouvelles constructions de Villas à Calasparra(Murcia).. . Nouveau lotissement composé de trois types de villas sur des parcelles de 545m2, avec piscine privée, modèle avec 3 chambres à partir de 289 000 € dans une urbanisation complètement privée avec vidéosurveillance. Frais communautaire seulement 17 €/mois.. . Situé dans un endroit naturel pour vivre toute l'année, avec des vues spectaculaires et un accès facile à tous les services quotidiens, tels qu'une gastronomie exquise, des centres éducatifs, des installations sportives, des supermarchés et des magasins. Sa zone géographique offre aux visiteurs de nombreux points d'intérêt touristique tels que les lieux de pèlerinage typiques de la région tels que le Sanctuaire de Notre-Dame de l'Espérance et le Sanctuaire de Vera Cruz (également Ville Sainte), les Cuevas del Port, descente de la rivière Segura , et excellente connexion à l'aéroport de Corvera (Murcie).Sa situation géographique et son histoire confèrent une attraction spéciale à cette commune et réservent de nombreuses surprises au voyageur; des grottes avec des peintures rupestres, déclarées de par l'UNESCO, comme étant Patrimoine de l'Humanité, et des gisements occupés depuis le paléolithique jusqu'à l'hispano-musulman, dont les restes découverts se trouvent conservés au Musée Archéologique (ancien bâtiment de la Encomienda).. En savoir plus ?

3 Chambre(s) 102 3 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Maison à vendre Calasparra (RBD76931)
325 000 €

30420 Calasparra

Mooie goedkope luxe villa te koop innbsp;Calasparra, in de bergen van de provincie Murcia. Het is een zeer gekende toeristische oord waar reeds verschillende buitenlanders hun tweede verblijf hebben Calasparra is een gemeente in de Spaanse provincie en regio Murcia met een oppervlakte van 186 km². Calasparra telt 10.268 inwoners. De stad ligt in een bergachtig gebied in het noordwesten van de provincie Murcia.nbsp; En savoir plus ?

3 Chambre(s) 136 3 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Maison à vendre Calasparra (RBK16279)
269 000 €

30420 Calasparra

Moderne villa in combinatie met een omgeving vol van cultuurEen unieke bestemming in een van de meest begeerde gebieden van het Noordwesten van Murcia, gelegen in een bevoorrechte natuurlijke omgeving tussen drie bergketens, Sierra del Molino, Sierra de San Miguel en Sierra del Puerto. Hier wordt er gebouwd; 170 villa's op percelen van 545 m² en 40 villa's op percelen van 1.250 m², in perfecte balans met de natuur.Een woonvoorstel gericht op duurzaamheid en milieu, op architectonische en landschappelijke schoonheid.De omgeving van VEGA HILLS VILLAGE is een groot perceel gelegen ten Noordwesten van Murcia, in de buurt van het Heiligdom van de Virgen de la Esperanza, het Archeologisch Museum van Calasparra, het Casa Granero del Conde del Valle de San Juan, de fontein van de Arrocero man, het Rijstmuseum, de Klokkentoren, het Predimiento Park, de Grotten del Puerto, de Villa Vieja Archeologische Site, Almadenes Canyon, Las Lomas Uitzichtpunt, de Paddy Fields, Copses & Rivieroever Bossen van de Cañaverosa (natuurreservaat), het kasteel van San Juan in Calasparra, enz.Calasparra is een stad in de noordwestelijke regio, met een oppervlakte van 184,90 km², een hoogte van 350 meter boven de zeespiegel. Het behoort tot de regio Murcia. Hier kunt u genieten van historisch erfgoed, musea, natuur en gastronomie.Calasparra is ook bekend om zijn rijstvelden.Al genoeg van al dat online zoeken naar een passende woning?Ga met ons mee op een VIP-oriëntatie-trip naar de Costa Blanca vanaf slechts € 150,- per persoon.Laat de toonaangevende Costa Blanca-specialist van Europa sinds meer dan 43 jaar uw gids zijn voor de beste nieuwe en bestaande woningen in deze regio. Ons vierdaagse arrangement bestaat uit retourvluchten vanuit Nederland of België, accommodatie en maaltijden in het Hotel MASA te Torrevieja. Onroerend goed bezichtigen met uw eigen MASA adviseur die u gedurende uw tijd in Spanje persoonlijk zal begeleiden. Wij hebben meer dan 36,000 gezinnen geholpen hun huis in Spanje te vinden en we willen jou ook graag helpen. En savoir plus ?

2 Chambre(s) 77 2 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Maison à vendre Calasparra (RBI71765)
299 000 €

30420 Calasparra

climatisation, chauffage, dépôt de l'eau, Téléphone, jardin, terrasse, stationnement, piscine privée En savoir plus ?

3 Chambre(s) 3 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Maison à vendre Calasparra (RBH39113)
376 500 €

30420 Calasparra

Geweldige vrijstaande villa's verdeeld over één verdieping met drie slaapkamers en twee badkamers plus een toilet.De villa's hebben een ruime woon-eetkamer met open keuken, welke volledig gemeubileerd wordt opgeleverd inclusief elektrische apparatuur.De villa’s beschikken verder over:ul> li>Ingebouwde kledingkasten in de slaapkamers en een inloopkast in de hoofdslaapkamer./li> li>Compleet uitgeruste badkamers met badkamermeubel, douchescherm en spiegel./li> li>Buiten- en binnenverlichting, uitgezonderd decoratief./li> li>Pre-installatie van airconditioningkanalen./li> li>Sanitair warm water met een efficiënt thermosifonsysteem op zonne-energie./li> li>Pre-installatie voor fotovoltaïsche panelen op het dak./li> li>Gemotoriseerde zonwering in de woonkamer en handmatige zonwering in de rest van de woning./li> li>Voordeur met video-intercom en toegangsdeur voor gemotoriseerde voertuigen./li>/ul>Het belangrijkste kenmerk van deze villa’s is het perceel van 1000 m2, met een zwembad van 32 m2.Het project is gelegen in Calasparra (Murcia), in een groene omgeving, met alle voorzieningen en sportfaciliteiten, en op een uur rijden van de luchthaven van Murcia of de Mar Menor en de stranden van de Middellandse Zee En savoir plus ?

3 Chambre(s) 134 3 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Maison à vendre Calasparra (RBG88471)
376 500 €

30420 Calasparra

Ruime villa te koop met zwembad op groot grondstuk in de provincie Murcia in de streek van Calaspara. Houdt u van de natuur en is de zee minder belangrijk voor een aankoop in Spanje, dan is dit misschien een villa die kan voldoen aan uw wensen. Deze villa is gebouwd tussen de stad Calaspara en een dorp. Calaspara is gekend voor zijn rijstvelden en is omringt door een aantal historische plaatsen. Grote bosgebieden met verschillende beschermde parken. In een randstad wijk, worden er 6 villa's gebouwd op grote percelen tussen de 1000m² en 1250m² met 3 slaapkamers en 2 badkamers en 3 toiletten. Kwalitatieve bouw in een zeer ruim omgeving. De villa is gelegen in denbsp;stad Calaspara dienbsp;nbsp;op 1u20 uur rijden is van de zee. De stad ligt opnbsp;een 5tal km van de wijk waar u alles kan vinden wat u nodig heeft. Murcia stad is op 1 uur rijden. In deze wijken leven verschillende nationaliteiten zoals Belgen, Nederlanders, Engelsen maar vooral Spanjaarden. Geschikt voor vakantie maar ook voor permanente bewoning.nbsp; En savoir plus ?

3 Chambre(s) 136 3 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Maison à vendre Calasparra (RBG02820)
269 000 €

30420 Calasparra

Vrijstaande villa's gebouwd op percelen variërend van 545 m2 tot 1250 m2. Ze hebben allemaal twee - drie slaapkamers en twee badkamers, evenals een privézwembad en een overvloed aan buitenruimte bestaande uit terrassen en grote tuinen.De villa's worden opgeleverd met materialen van topkwaliteit. Volledig ingerichte keukens met hoge en lage kasten, werkbladen en alle toestellen. Afgewerkte kasten in de slaapkamers en elektrische rolluiken. Bovendien hebben ze pre-installatie van airconditioning.Ideale woningen voor wie midden in de natuur wakker wil worden. Met uitzicht op rivieren, natuurlijke landschappen, paden en unieke ervaringen.Calasparra behoort tot de provincie Murcia en is een plaats waar u kunt genieten van een voortreffelijke keuken en alle noodzakelijke voorzieningen. En savoir plus ?

3 Chambre(s) 102 3 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Maison à vendre Calasparra (RBE89430)
425 000 €

30420 Calasparra

Moderne villa in combinatie met een omgeving vol van cultuurEen unieke bestemming in een van de meest begeerde gebieden van het Noordwesten van Murcia, gelegen in een bevoorrechte natuurlijke omgeving tussen drie bergketens, Sierra del Molino, Sierra de San Miguel en Sierra del Puerto. Hier wordt er gebouwd; 170 villa's op percelen van 545 m² en 40 villa's op percelen van 1.250 m², in perfecte balans met de natuur.Een woonvoorstel gericht op duurzaamheid en milieu, op architectonische en landschappelijke schoonheid.De omgeving van VEGA HILLS VILLAGE is een groot perceel gelegen ten Noordwesten van Murcia, in de buurt van het Heiligdom van de Virgen de la Esperanza, het Archeologisch Museum van Calasparra, het Casa Granero del Conde del Valle de San Juan, de fontein van de Arrocero man, het Rijstmuseum, de Klokkentoren, het Predimiento Park, de Grotten del Puerto, de Villa Vieja Archeologische Site, Almadenes Canyon, Las Lomas Uitzichtpunt, de Paddy Fields, Copses & Rivieroever Bossen van de Cañaverosa (natuurreservaat), het kasteel van San Juan in Calasparra, enz.Calasparra is een stad in de noordwestelijke regio, met een oppervlakte van 184,90 km², een hoogte van 350 meter boven de zeespiegel. Het behoort tot de regio Murcia. Hier kunt u genieten van historisch erfgoed, musea, natuur en gastronomie.Calasparra is ook bekend om zijn rijstvelden.Al genoeg van al dat online zoeken naar een passende woning?Ga met ons mee op een VIP-oriëntatie-trip naar de Costa Blanca vanaf slechts € 150,- per persoon.Laat de toonaangevende Costa Blanca-specialist van Europa sinds meer dan 43 jaar uw gids zijn voor de beste nieuwe en bestaande woningen in deze regio. Ons vierdaagse arrangement bestaat uit retourvluchten vanuit Nederland of België, accommodatie en maaltijden in het Hotel MASA te Torrevieja. Onroerend goed bezichtigen met uw eigen MASA adviseur die u gedurende uw tijd in Spanje persoonlijk zal begeleiden. Wij hebben meer dan 36,000 gezinnen geholpen hun huis in Spanje te vinden en we willen jou ook graag helpen. En savoir plus ?

2 Chambre(s) 121 2 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Maison à vendre Calasparra (RBD76932)
299 000 €

30420 Calasparra

1 sleutelklaar voor Maart 2023nbsp;Mooie goedkope luxe villa te koop innbsp;Calasparra, in de bergen van de provincie Murcia. Het is een zeer gekende toeristische oord waar reeds verschillende buitenlanders hun tweede verblijf hebben Calasparra is een gemeente in de Spaanse provincie en regio Murcia met een oppervlakte van 186 km². Calasparra telt 10.268 inwoners. De stad ligt in een bergachtig gebied in het noordwesten van de provincie Murcia.nbsp; En savoir plus ?

3 Chambre(s) 136 3 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Maison à vendre Calasparra (RBI60598)
299 000 €

30420 Calasparra

Moderne villa in combinatie met een omgeving vol van cultuurEen unieke bestemming in een van de meest begeerde gebieden van het Noordwesten van Murcia, gelegen in een bevoorrechte natuurlijke omgeving tussen drie bergketens, Sierra del Molino, Sierra de San Miguel en Sierra del Puerto. Hier wordt er gebouwd; 170 villa's op percelen van 545 m² en 40 villa's op percelen van 1.250 m², in perfecte balans met de natuur.Een woonvoorstel gericht op duurzaamheid en milieu, op architectonische en landschappelijke schoonheid.De omgeving van VEGA HILLS VILLAGE is een groot perceel gelegen ten Noordwesten van Murcia, in de buurt van het Heiligdom van de Virgen de la Esperanza, het Archeologisch Museum van Calasparra, het Casa Granero del Conde del Valle de San Juan, de fontein van de Arrocero man, het Rijstmuseum, de Klokkentoren, het Predimiento Park, de Grotten del Puerto, de Villa Vieja Archeologische Site, Almadenes Canyon, Las Lomas Uitzichtpunt, de Paddy Fields, Copses & Rivieroever Bossen van de Cañaverosa (natuurreservaat), het kasteel van San Juan in Calasparra, enz.Calasparra is een stad in de noordwestelijke regio, met een oppervlakte van 184,90 km², een hoogte van 350 meter boven de zeespiegel. Het behoort tot de regio Murcia. Hier kunt u genieten van historisch erfgoed, musea, natuur en gastronomie.Calasparra is ook bekend om zijn rijstvelden.Al genoeg van al dat online zoeken naar een passende woning?Ga met ons mee op een VIP-oriëntatie-trip naar de Costa Blanca vanaf slechts € 150,- per persoon.Laat de toonaangevende Costa Blanca-specialist van Europa sinds meer dan 43 jaar uw gids zijn voor de beste nieuwe en bestaande woningen in deze regio. Ons vierdaagse arrangement bestaat uit retourvluchten vanuit Nederland of België, accommodatie en maaltijden in het Hotel MASA te Torrevieja. Onroerend goed bezichtigen met uw eigen MASA adviseur die u gedurende uw tijd in Spanje persoonlijk zal begeleiden. Wij hebben meer dan 36,000 gezinnen geholpen hun huis in Spanje te vinden en we willen jou ook graag helpen. En savoir plus ?

3 Chambre(s) 102 3 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Maison à vendre Calasparra (RBK19501)
314 000 €

30420 Calasparra

Un nouveau projet immobilier comprenant 215 villas individuelles à Calasparra est en cours de lancement. Sur ces 215 villas, 170 seront construites sur des parcelles de 545 m² et les 45 villas restantes sur des parcelles de 1 250 m². Les propriétés comprennent 2 et 3 chambres à coucher et disposent d'une piscine privée de 24,5 m², de finitions modernes et de matériaux de haute qualité.Les villas se caractérisent notamment par des fenêtres en aluminium noir mat, des stores motorisés, une porte d'entrée blindée, des portes intérieures laquées en blanc, un système aérothermique pour la production d'eau chaude, un plan de travail en quartz (silestone) dans la cuisine, y compris les appareils électriques, et la pré-installation d'un système d'air conditionné par gaine. En savoir plus ?

3 Chambre(s) 117 3 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Maison à vendre Calasparra (RBK19386)
299 000 €

30420 Calasparra

Un nouveau projet immobilier composé de 215 villas individuelles à Calasparra. 170 villas seront construites sur des parcelles de 545 m² et 45 villas sur des parcelles de 1 250 m². Maisons de 2 et 3 chambres avec piscine privée de 24,5 m² incluse, finitions modernes, et qualités maximales : Fenêtres en aluminium noir mat, stores motorisés, porte d'accès blindée à la maison, portes intérieures laquées blanches, système aérothermique pour la production d'eau chaude, plan de travail en quartz (silestone) dans la cuisine, y compris les appareils électriques, pré-installation de l'air conditionné via des gaines. En savoir plus ?

3 Chambre(s) 102 3 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Maison à vendre Calasparra (RBK19268)
459 000 €

30420 Calasparra

Villas modernes à Calasparra avec piscine privée ! Ce nouveau développement immobilier se compose de 215 villas indépendantes à Calasparra. Parmi celles-ci, 170 villas seront construites sur des parcelles de 545 m², tandis que 45 villas occuperont des parcelles de 1 250 m². Ces maisons de 2 et 3 chambres sont dotées d'une piscine privée de 24,5 m², incluse dans le prix. Elles bénéficient de finitions modernes et de qualités maximales : fenêtres en aluminium noir mat, stores motorisés, porte d'entrée blindée, portes intérieures laquées blanches, système aérothermique pour la production d'eau chaude, comptoir en quartz (silestone) dans la cuisine, électroménagers inclus, pré-installation de climatisation par conduits. En savoir plus ?

4 Chambre(s) 136 4 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Maison à vendre Calasparra (RBK19227)
376 500 €

30420 Calasparra

Nouveau projet de construction de superbes villas à Calasparra, Murcia. Un complexe de luxe comprenant 6 villas indépendantes, chacune avec une grande piscine privée. Les villas sont conçues sur un seul niveau avec des terrasses tout autour et disposent de 3 chambres, dont une avec dressing dans la chambre principale, 2 salles de bains et un WC invités. Ces villas seront construites sur des parcelles de 1000 mètres carrés. Calasparra est situé dans une région montagneuse au nord-ouest de la province de Murcie. Contrairement aux environs arides, il offre un cadre idéal pour profiter de la tranquillité et de la paix que la nature offre. Sa gastronomie, ses sites pittoresques, son climat et ses habitants rendent une visite à cette ville indispensable. Entourée de quatre rivières différentes et de deux marais, Calasparra possède l'un des paysages naturels les plus étonnants du nord-ouest. Vous serez émerveillé par ses peintures rupestres, ses sites archéologiques, sa culture, ses sports de plein air et son riz, qui est probablement le meilleur que vous ayez jamais goûté. En savoir plus ?

3 Chambre(s) 135 3 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Maison à vendre Calasparra (RBK18954)
299 000 €

30420 Calasparra

Gelijkvloerse moderne nieuwbouw villa. Nieuw project van moderne gelijkvloerse villa´s in een nieuw gelanceerde woonwijk in Calasparra, in het binnenland van Murcia. De historische stad biedt een scala aan dagelijkse voorzieningen, supermarkten, scholen, medisch centrum, bars en restaurants, en ligt op slechts 4 minuten rijden met de auto. De omgeving wordt omringd door bergen en is een bosrijke omgeving, die allerlei activiteiten bieden zoals wandelen en raften op de rivier. Ideale ligging voor wie een authentieke Spaanse leefervaring zoekt.Het project bestaat uit vrijstaande villa´s op één niveau, gebouwd op percelen van 545 m2, met 2 of 3 slaapkamers en 2 badkamers. Alle villa´s hebben een ruime open zitkamer, eetkamer en keuken met geïntegreerd keukenapparatuur. Het grote terras en het zwembad zijn speciaal verbonden met de woning door middel van de grote ramen in de zitkamer en alle slaapkamers. Rondom de villa ligt een indrukwekkende tuin, variërend van 340m2-380m2, afhankelijk van het model. Het is mogelijk te kiezen uit drie ontwerp-indelingen.De villa´s hebben een moderne inrichting en natuurlijk lichte ruimten, en zijn voorzien van voorinstallatie voor airco, geïntegreerd witgoed, inbouwkasten, ledverlichting, wasruimte, aangelegde tuin, privézwembad, en parkeergelegenheid op het terrein voor maximaal twee auto´s.Om een goed beeld van de woning en de omgeving te verkrijgen is het zien van onze video echt een must. En savoir plus ?

3 Chambre(s) 102 3 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Maison à vendre Calasparra (RBK18953)
317 000 €

30420 Calasparra

Prachtige vrijstaande villa in het mooie binnenland van Murcia. Nieuw project van moderne gelijkvloerse villa´s in een nieuw gelanceerde woonwijk in Calasparra, in het binnenland van Murcia. De historische stad biedt een scala aan dagelijkse voorzieningen, supermarkten, scholen, medisch centrum, bars en restaurants, en ligt op slechts 4 minuten rijden met de auto. De omgeving wordt omringd door bergen en is een bosrijke omgeving, die allerlei activiteiten bieden zoals wandelen en raften op de rivier. Ideale ligging voor wie een authentieke Spaanse leefervaring zoekt.Het project bestaat uit vrijstaande villa´s op één niveau, gebouwd op percelen van 545 m2, met 2 of 3 slaapkamers en 2 badkamers. Alle villa´s hebben een ruime open zitkamer, eetkamer en keuken met geïntegreerd keukenapparatuur. Het grote terras en het zwembad zijn speciaal verbonden met de woning door middel van de grote ramen in de zitkamer en alle slaapkamers. Rondom de villa ligt een indrukwekkende tuin, variërend van 340m2-380m2, afhankelijk van het model. Het is mogelijk te kiezen uit drie ontwerp-indelingen.De villa´s hebben een moderne inrichting en natuurlijk lichte ruimten, en zijn voorzien van voorinstallatie voor airco, geïntegreerd witgoed, inbouwkasten, ledverlichting, wasruimte, aangelegde tuin, privézwembad, en parkeergelegenheid op het terrein voor maximaal twee auto´s.Om een goed beeld van de woning en de omgeving te verkrijgen is het zien van onze video echt een must. En savoir plus ?

3 Chambre(s) 119 3 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Maison à vendre Calasparra (RBK18852)
459 000 €

30420 Calasparra

4 Slaapkamer villa in het mooie binnenland van Murcia. Nieuw project van moderne gelijkvloerse villa´s in een nieuw gelanceerde woonwijk in Calasparra, in het binnenland van Murcia. De historische stad biedt een scala aan dagelijkse voorzieningen, supermarkten, scholen, medisch centrum, bars en restaurants, en ligt op slechts 4 minuten rijden met de auto. De omgeving wordt omringd door bergen en is een bosrijke omgeving, die allerlei activiteiten bieden zoals wandelen en raften op de rivier. Ideale ligging voor wie een authentieke Spaanse leefervaring zoekt.Het project bestaat uit vrijstaande villa´s op één niveau, gebouwd op percelen vanaf 545 m2, met 2,3 of 4 slaapkamers en 2 of 3 badkamers. Alle villa´s hebben een ruime open zitkamer, eetkamer en keuken met geïntegreerd keukenapparatuur. Het grote terras en het zwembad zijn speciaal verbonden met de woning door middel van de grote ramen in de zitkamer en alle slaapkamers. Rondom de villa ligt een indrukwekkende tuin, variërend van 340m2-380m2, afhankelijk van het model. Het is mogelijk te kiezen uit drie ontwerp-indelingen.De villa´s hebben een moderne inrichting en natuurlijk lichte ruimten, en zijn voorzien van voorinstallatie voor airco, geïntegreerd witgoed, inbouwkasten, ledverlichting, wasruimte, aangelegde tuin, privézwembad, en parkeergelegenheid op het terrein voor maximaal twee auto´s.Om een goed beeld van de woning en de omgeving te verkrijgen is het zien van onze video echt een must. En savoir plus ?

4 Chambre(s) 136 4 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Maison à vendre Calasparra (RBK18823)
376 500 €

30420 Calasparra

Fantastische gelijkvloerse villa op zeer ruim perceel in Murcia. Nieuw project van moderne gelijkvloerse villa´s in een nieuw gelanceerde woonwijk in Calasparra, in het binnenland van Murcia. De historische stad biedt een scala aan dagelijkse voorzieningen, supermarkten, scholen, medisch centrum, bars en restaurants, en ligt op slechts 4 minuten rijden met de auto. De omgeving wordt omringd door bergen en is een bosrijke omgeving, die allerlei activiteiten bieden zoals wandelen en raften op de rivier. Ideale ligging voor wie een authentieke Spaanse leefervaring zoekt.Het project bestaat uit vrijstaande villa´s op één niveau, gebouwd op percelen van 1000 m2, met 3 slaapkamers en 2 badkamers. Alle villa´s hebben een ruime open zitkamer, eetkamer en keuken met geïntegreerd keukenapparatuur. Het grote terras en het zwembad zijn speciaal verbonden met de woning door middel van de grote ramen in de zitkamer en alle slaapkamers. Rondom de villa ligt een indrukwekkende tuin.De villa´s hebben een moderne inrichting en natuurlijk lichte ruimten, en zijn voorzien van voorinstallatie voor airco, geïntegreerd witgoed, inbouwkasten, ledverlichting, wasruimte, aangelegde tuin, privézwembad, en parkeergelegenheid op het terrein voor maximaal twee auto´s. En savoir plus ?

3 Chambre(s) 135 3 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Maison à vendre Calasparra (RBK17785)
376 500 €

30420 Calasparra

VILLAS NOUVELLEMENT CONSTRUITES À CALASPARRA, MURCIANouveau projet de construction de belles villas à Calasparra, Murcia.Complexe de luxe de 6 villas indépendantes avec une grande piscine privée pour chaque propriété. Les villas sont conçues sur un seul niveau avec des zones terrasses autour et disposent de 3 chambres, y compris un dressing dans la chambre principale, 2 salles de bains et une toilette. Ces villas sont construites sur des parcelles de 1000 M2.Calasparra est situé dans une région montagneuse au nord-ouest de la province de Murcie. En contraste avec le terrain aride environnant, est l'endroit idéal pour profiter de la tranquillité et la paix que la nature nous offre. Sa gastronomie, ses coins, son climat et ses habitants, rendent la visite de cette ville obligatoire.Calasparra, entourée de quatre rivières différentes et de deux marais, possède l'un des paysages naturels les plus étonnants du nord-ouest. Vous serez surpris par ses peintures rupestres, ses sites archéologiques, sa culture, ses sports de plein air et son riz, qui pourrait être le meilleur que vous ayez jamais goûté. En savoir plus ?

3 Chambre(s) 135 3 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail