Maison à vendre - La Herradura (Espagne)

33 résultats (1 - 20)
875 000 €

18697 La Herradura

Groot landgoed te koop in de bergen van La Herradura met zwembad en prachtig uitzicht op zee en de bergen. Het object is verdeeld over twee woonlagen en bestaat uit een hoofdhuis, 3 bijgebouwen en heeft in totaal 8 slaapkamers, 8 badkamers, een woonkamer met open haard en een ruime eetkeuken. Er zijn 2 zwembaden, barbecue en recreatieruimte, diverse terrassen, ruime parkeergelegenheid. Het eigendom bevat een groot perceel van 48.000 m2 met een tuin, fruit- en olijfbomen en exotische planten.Deze oase van rust ligt in een bevoorrechte omgeving van natuurlijke schoonheid vlakbij de kustlijn van de Costa Tropical van Granada. Deze exclusieve finca is ideaal voor wie de drukte van de stad wil ontvluchten en wil genieten van rust en stilte aan zee, omringd door natuur en weelderige vegetatie. En savoir plus ?

8 Chambre(s) 235 8 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
1 895 000 €

18697 La Herradura

Nieuw gebouwd en opgeleverd in 2025. Sleutelklaar! Deze prachtige villa (R4-19) is een van de designervilla’s van Urbanisatie Valdemar in La Herradura, dat deel uitmaakt van de prachtige Costa Tropical van Granada. De villa zal een zuidwestelijke oriëntatie hebben met uitzicht op zee en de prachtige zonsondergangen. De villa ligt op loopafstand van het strand en restaurants van het dorpje La Herradura. De locatie is ideaal aangezien het slechts 5 minuten rijden is naar de jachthaven Marina del Este, 15 minuten naar Nerja, 45 minuten naar de luchthaven van Malaga en 90 minuten naar de skipistes van Sierra Nevada. De villa bestaat uit twee verdiepingen. Er zijn 3 slaapkamers op de bovenste verdieping, allen met eigen badkamer, spectaculair uitzicht op zee en inbouwkasten. Op de hoofdverdieping is er een grote, open woonkamer met een designerkeuken en een vierde en-suite slaapkamer. Daarnaast is er op dit niveau een gastentoilet en een bijkeuken. Een groot terras leidt naar het 12 meter lange overloopzwembad met prachtig uitzicht op de zee en de baai van La Herradura. Direct onder het zwembad, via de trap/lift, is er een ruime kelderverdieping met een technische ruimte en een berging. De garage bevindt zich een verdieping lager op straatniveau. In de prijs zit het volgende inbegrepen: • het overloopzwembad• een volledig ingerichte keuken met premium apparatuur• luxe ingerichte badkamers inclusief glazen douchewanden• inbouwkasten• centrale airconditioning (warm koud)• een aerothermische oplossing voor sanitair warm water• een volledige zonnepaneel-installatie• een lift die toegang biedt tot alle verdiepingen• domotica en een video-intercomsysteem• garage voor 2 auto’s met een automatische deur Deze nieuwe woonwijk “Urbanización Valdemar” in La Herradura is een luxueuze verzameling unieke en moderne villa’s waar elk huis zijn eigen ontwerp heeft en gebouwd is om het fantastische uitzicht op de zee, zonsondergangen en het natuurpark Cerro Gordo-Maro optimaal te benutten. De villa’s zijn ruim en comfortabel, hebben een uitstekend energielabel en zijn milieuvriendelijk. Ze zijn uitgerust met geavanceerde technologie zoals zonnepanelen en domotica. Als u een villa reserveert tijdens de beginfase van de bouw heeft u de mogelijkheid om deze naar eigen smaak aan te passen en zo een huis te creëren dat uw eigen stijl en voorkeuren weerspiegelt. Deze nieuwbouwvilla R4-19 is exclusief te koop bij Cumbre Villas. Bezoek onze website voor meer details, een overzicht van alle prachtige villa’s in het project en voor het aanvragen van plattegronden. Wij zijn er om u te helpen bij de aankoop van uw volgende droomvilla aan de Costa Tropical! En savoir plus ?

4 Chambre(s) 408 4 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
1 395 000 €

18697 La Herradura

Nieuw gebouwd en opgeleverd in 2025. Sleutelklaar! Deze prachtige villa (R1-07) is een van de designervilla’s van Urbanisatie Valdemar in La Herradura, dat deel uitmaakt van de prachtige Costa Tropical van Granada. De villa zal een zuidwestelijke oriëntatie hebben met uitzicht op zee en de prachtige zonsondergangen. De villa ligt op loopafstand van het strand en restaurants van het dorpje La Herradura. De locatie is ideaal aangezien het slechts 5 minuten rijden is naar de mooie jachthaven Marina del Este, 15 minuten naar Nerja, 45 minuten naar de luchthaven van Malaga en 90 minuten naar de skipistes van Sierra Nevada. De villa zal bestaan uit twee verdiepingen en zal een totale bebouwde oppervlakte hebben van 295 m2. Er zullen 3 slaapkamers zijn op de bovenste verdieping, allen met een eigen badkamer, inbouwkasten en met spectaculair uitzicht op zee. Op de benedenverdieping bevindt zich de grote, open woonkamer met keuken en de hoofdslaapkamer met en-suite badkamer. Daarnaast is er op deze verdieping een gastentoilet en een bijkeuken. Op het terras komt een 10 meter lang overloopzwembad met prachtig uitzicht op de zee en de baai van La Herradura. Onder het zwembad, met toegang vanaf de lagere weg, is er een grote kelderverdieping, met een ruime garage en technische ruimte. In de prijs zit het volgende inbegrepen: · een overloop zwembad· een volledig ingerichte keuken met premium apparatuur· luxueus ingerichte badkamers met glazen douchewanden· inbouwkasten· ramen van dubbelglas met automatische rolluiken· centrale airconditioning· een aerothermisch systeem voor sanitair warm water· een zonnepaneel-installatie· een elektrische toegangspoort· spectaculaire LED-buitenverlichting Deze nieuwe woonwijk “Urbanización Valdemar” in La Herradura is een luxueuze verzameling unieke en moderne villa’s waar elk huis zijn eigen ontwerp heeft en gebouwd is om het fantastische uitzicht op de zee, zonsondergangen en het natuurpark Cerro Gordo-Maro optimaal te benutten. De villa’s zijn ruim en comfortabel, hebben een uitstekend energielabel en zijn milieuvriendelijk. Ze zijn uitgerust met geavanceerde technologie zoals zonnepanelen en domotica. Als u een villa reserveert tijdens de beginfase van de bouw heeft u de mogelijkheid om deze naar eigen smaak aan te passen en zo een huis te creëren dat uw eigen stijl en voorkeuren weerspiegelt. Bezoek de website van Cumbre Villas voor meer details, een overzicht van alle prachtige villa’s in het project en voor het aanvragen van plattegronden. Wij zijn er om u te helpen bij de aankoop van uw volgende droomvilla aan de Costa Tropical! En savoir plus ?

4 Chambre(s) 295 4 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
1 495 000 €

18697 La Herradura

Nieuw gebouwd en opgeleverd in 2025. Sleutelklaar! Deze prachtige villa (R1-08) is een van de designervilla’s van Urbanisatie Valdemar in La Herradura, dat deel uitmaakt van de prachtige Costa Tropical van Granada. De villa zal een zuidwestelijke oriëntatie hebben met uitzicht op zee en de prachtige zonsondergangen. De villa ligt op loopafstand van het strand en restaurants van het dorpje La Herradura. De locatie is ideaal aangezien het slechts 5 minuten rijden is naar de mooie jachthaven Marina del Este, 15 minuten naar Nerja, 45 minuten naar de luchthaven van Malaga en 90 minuten naar de skipistes van Sierra Nevada. De villa zal bestaan uit twee verdiepingen en zal een totale bebouwde oppervlakte hebben van 434 m2. Er zullen 3 slaapkamers zijn op de bovenste verdieping, allen met een eigen badkamer, inbouwkasten en met spectaculair uitzicht op zee. Op de benedenverdieping bevindt zich de grote, open woonkamer met open haard en de hoofdslaapkamer met en-suite badkamer. Daarnaast is er op dit niveau een gastentoilet en een bijkeuken. Op het terras komt een 10 meter lang overloopzwembad met prachtig uitzicht op de zee en de baai van La Herradura. Onder het zwembad, met toegang vanaf de lagere weg, is er een grote kelderverdieping, met een ruime garage en technische ruimte. De lift verbindt de garage met beide verdiepingen van de woning. In de prijs zit het volgende inbegrepen: · een overloop zwembad· een volledig ingerichte keuken met premium apparatuur· luxueus ingerichte badkamers met glazen douchewanden· inbouwkasten· ramen van dubbelglas met automatische rolluiken· centrale airconditioning· een aerothermisch systeem voor sanitair warm water· een volledige zonnepaneel-installatie· een lift· garage met automatische deuren· spectaculaire LED-buitenverlichting Deze nieuwe woonwijk “Urbanización Valdemar” in La Herradura is een luxueuze verzameling unieke en moderne villa’s waar elk huis zijn eigen ontwerp heeft en gebouwd is om het fantastische uitzicht op de zee, zonsondergangen en het natuurpark Cerro Gordo-Maro optimaal te benutten. De villa’s zijn ruim en comfortabel, hebben een uitstekend energielabel en zijn milieuvriendelijk. Ze zijn uitgerust met geavanceerde technologie zoals zonnepanelen en domotica. Als u een villa reserveert tijdens de beginfase van de bouw heeft u de mogelijkheid om deze naar eigen smaak aan te passen en zo een huis te creëren dat uw eigen stijl en voorkeuren weerspiegelt. Bezoek de website van Cumbre Villas voor meer details, een overzicht van alle prachtige villa’s in het project en voor het aanvragen van plattegronden. Wij zijn er om u te helpen bij de aankoop van uw volgende droomvilla aan de Costa Tropical! En savoir plus ?

4 Chambre(s) 434 4 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
1 595 000 €

18697 La Herradura

Nieuw gebouwd en opgeleverd in 2025. Sleutelklaar! Deze prachtige villa (R1-09) is een van de designervilla’s van Urbanisatie Valdemar in La Herradura, dat deel uitmaakt van de prachtige Costa Tropical van Granada. De villa zal een zuidwestelijke oriëntatie hebben met uitzicht op zee en de prachtige zonsondergangen. De villa ligt op loopafstand van het strand en restaurants van het dorpje La Herradura. De locatie is ideaal aangezien het slechts 5 minuten rijden is naar de mooie jachthaven Marina del Este, 15 minuten naar Nerja, 45 minuten naar de luchthaven van Malaga en 90 minuten naar de skipistes van Sierra Nevada. De villa zal bestaan uit twee verdiepingen en zal een totale bebouwde oppervlakte hebben van 333 m2 (de kelderverdieping meegerekend). Er zullen 3 slaapkamers zijn op de bovenste verdieping, allen met een eigen badkamer, inbouwkasten en met spectaculair uitzicht op zee. Op de benedenverdieping bevindt zich de grote, open woonkamer met keuken en de hoofdslaapkamer met en-suite badkamer. Daarnaast is er op dit niveau een gastentoilet en een bijkeuken. Op het terras komt een 10 meter lang overloopzwembad met prachtig uitzicht op de zee en de baai van La Herradura. Onder het zwembad, met toegang vanaf de lagere weg, is er een grote kelderverdieping met een ruime garage en technische ruimte. In de prijs zit het volgende inbegrepen: · een overloop zwembad· een volledig ingerichte keuken met premium apparatuur· luxueus ingerichte badkamers met glazen douchewanden· inbouwkasten· ramen van dubbelglas met automatische rolluiken· centrale airconditioning· een aerothermisch systeem voor sanitair warm water· een volledige zonnepaneel-installatie· een lift· garage met automatische deuren· spectaculaire LED-buitenverlichting Deze nieuwe woonwijk “Urbanización Valdemar” in La Herradura is een luxueuze verzameling unieke en moderne villa’s waar elk huis zijn eigen ontwerp heeft en gebouwd is om het fantastische uitzicht op de zee, zonsondergangen en het natuurpark Cerro Gordo-Maro optimaal te benutten. De villa’s zijn ruim en comfortabel, hebben een uitstekend energielabel en zijn milieuvriendelijk. Ze zijn uitgerust met geavanceerde technologie zoals zonnepanelen en domotica. Als u een villa reserveert tijdens de beginfase van de bouw heeft u de mogelijkheid om deze naar eigen smaak aan te passen en zo een huis te creëren dat uw eigen stijl en voorkeuren weerspiegelt. Bezoek de website van Cumbre Villas voor meer details, een overzicht van alle prachtige villa’s in het project en voor het aanvragen van plattegronden. Wij zijn er om u te helpen bij de aankoop van uw volgende droomvilla aan de Costa Tropical! En savoir plus ?

4 Chambre(s) 333 4 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
1 695 000 €

18697 La Herradura

Nieuw gebouwd en opgeleverd in 2025. Sleutelklaar! Deze prachtige villa (R1-10) is een van de designervilla’s van Urbanisatie Valdemar in La Herradura, dat deel uitmaakt van de prachtige Costa Tropical van Granada. De villa zal een zuidwestelijke oriëntatie hebben met uitzicht op zee en de prachtige zonsondergangen. De villa ligt op loopafstand van het strand en restaurants van het dorpje La Herradura. De locatie is ideaal aangezien het slechts 5 minuten rijden is naar de mooie jachthaven Marina del Este, 15 minuten naar Nerja, 45 minuten naar de luchthaven van Malaga en 90 minuten naar de skipistes van Sierra Nevada. De villa bestaat uit twee verdiepingen en heeft een totale bebouwde oppervlakte van 336 m2 (inclusief de kelderverdieping). Er zullen 4 slaapkamers zijn op het bovenste niveau – allen met een eigen badkamer – met spectaculair uitzicht op zee en inbouwkasten. Op de hoofdverdieping bevinden zich de grote, open woonkamer en de keuken. Daarnaast zijn er op deze verdieping een gastentoilet en een bijkeuken. Op het terras komt een 12 meter lang overloopzwembad met prachtig uitzicht op de zee en de baai van La Herradura. Onder het zwembad, met toegang vanaf de lagere weg, is er een grote kelderverdieping, met een ruime garage en technische ruimte. In de prijs zit het volgende inbegrepen: · een overloop zwembad· een volledig ingerichte keuken met premium apparatuur· luxueus ingerichte badkamers met glazen douchewanden· inbouwkasten· ramen van dubbelglas met automatische rolluiken· centrale airconditioning· een aerothermisch systeem voor sanitair warm water· een volledige zonnepaneel-installatie· garage met automatische deuren· spectaculaire LED-buitenverlichting Deze nieuwe woonwijk “Urbanización Valdemar” in La Herradura is een luxueuze verzameling unieke en moderne villa’s waar elk huis zijn eigen ontwerp heeft en gebouwd is om het fantastische uitzicht op de zee, zonsondergangen en het natuurpark Cerro Gordo-Maro optimaal te benutten. De villa’s zijn ruim en comfortabel, hebben een uitstekend energielabel en zijn milieuvriendelijk. Ze zijn uitgerust met geavanceerde technologie zoals zonnepanelen en domotica. Als u een villa reserveert tijdens de beginfase van de bouw heeft u de mogelijkheid om deze naar eigen smaak aan te passen en zo een huis te creëren dat uw eigen stijl en voorkeuren weerspiegelt. Bezoek de website van Cumbre Villas voor meer details, een overzicht van alle prachtige villa’s in het project en voor het aanvragen van plattegronden. Wij zijn er om u te helpen bij de aankoop van uw volgende droomvilla aan de Costa Tropical! En savoir plus ?

4 Chambre(s) 336 4 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
1 695 000 €

18697 La Herradura

Nieuw gebouwd en opgeleverd in winter 2024. Sleutelklaar! Deze prachtige villa (R4-10) is een van de designervilla’s van Urbanisatie Valdemar in La Herradura, dat deel uitmaakt van de prachtige Costa Tropical van Granada. De villa heeft een zuidwestelijke oriëntatie met uitzicht op zee en de prachtige zonsondergangen. De villa ligt op loopafstand van het strand en restaurants van het dorpje La Herradura. De locatie is ideaal aangezien het slechts 5 minuten rijden is naar de mooie jachthaven Marina del Este, 15 minuten naar Nerja, 45 minuten naar de luchthaven van Malaga en 90 minuten naar de skipistes van Sierra Nevada. De villa bestaat uit twee verdiepingen en een garage. Er zijn 3 slaapkamers op de bovenste verdieping, allen met een eigen badkamer, inbouwkasten en met spectaculair uitzicht op zee. Op de benedenverdieping bevindt zich de grote, open woonkamer met keuken, gastentoilet, bijkeuken, een kleine berging en de hoofdslaapkamer met en-suite badkamer. Op het terras bevindt zich een overloopzwembad met prachtig uitzicht op de zee en de baai van La Herradura. Onder het zwembad, met toegang vanaf de lagere weg, is er een garage voor twee voertuigen. De villa heeft toegang vanaf zowel de boven- als de lagergelegen straat. In de prijs zit het volgende inbegrepen: · een overloop zwembad· een volledig ingerichte keuken met premium apparatuur· luxueus ingerichte badkamers met glazen douchewanden· inbouwkasten· een lift· ramen van dubbelglas met automatische rolluiken· centrale airconditioning· een aerothermisch systeem voor sanitair warm water· een zonnepaneel-installatie· een automatische garagedeur· een elektrische toegangspoort· spectaculaire LED-buitenverlichting Deze nieuwe woonwijk “Urbanización Valdemar” in La Herradura is een luxueuze verzameling unieke en moderne villa’s waar elk huis zijn eigen ontwerp heeft en gebouwd is om het fantastische uitzicht op de zee, zonsondergangen en het natuurpark Cerro Gordo-Maro optimaal te benutten. De villa’s zijn ruim en comfortabel, hebben een uitstekend energielabel en zijn milieuvriendelijk. Ze zijn uitgerust met geavanceerde technologie zoals zonnepanelen en domotica. Als u een villa reserveert tijdens de beginfase van de bouw heeft u de mogelijkheid om deze naar eigen smaak aan te passen en zo een huis te creëren dat uw eigen stijl en voorkeuren weerspiegelt. Bezoek de website van Cumbre Villas voor meer details, een overzicht van alle prachtige villa’s in het project en voor het aanvragen van plattegronden. Wij zijn er om u te helpen bij de aankoop van uw volgende droomvilla aan de Costa Tropical! En savoir plus ?

4 Chambre(s) 309 4 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
1 695 000 €

18697 La Herradura

Nieuw gebouwd en opgeleverd in voorjaar 2025. Sleutelklaar! Deze prachtige villa (R4-9) is een van de designervilla’s van Urbanisatie Valdemar in La Herradura, dat deel uitmaakt van de prachtige Costa Tropical van Granada. De villa heeft een zuidwestelijke oriëntatie met uitzicht op zee en de prachtige zonsondergangen. De villa ligt op loopafstand van het strand en restaurants van het dorpje La Herradura. De locatie is ideaal aangezien het slechts 5 minuten rijden is naar de mooie jachthaven Marina del Este, 15 minuten naar Nerja, 45 minuten naar de luchthaven van Malaga en 90 minuten naar de skipistes van Sierra Nevada. De villa bestaat uit twee verdiepingen en een garage. Er zijn 3 slaapkamers op de bovenste verdieping, allen met een eigen badkamer, inbouwkasten en met spectaculair uitzicht op zee. Op de benedenverdieping bevindt zich de grote, open woonkamer met keuken, gastentoilet, wasruimte, bijkeuken en de hoofdslaapkamer met en-suite badkamer. Op het terras bevindt zich een overloopzwembad met prachtig uitzicht op de zee en de baai van La Herradura. Onder het zwembad, met toegang vanaf de lagere weg, is er een garage voor twee voertuigen. De villa heeft toegang vanaf zowel de boven- als de lagergelegen straat. In de prijs zit het volgende inbegrepen: · een overloopzwembad· een volledig ingerichte keuken met premium apparatuur· luxueus ingerichte badkamers met glazen douchewanden· inbouwkasten· een lift· ramen van dubbelglas met automatische rolluiken· centrale airconditioning· een aerothermisch systeem voor sanitair warm water· een zonnepaneel-installatie· een automatische garagedeur· een elektrische toegangspoort· spectaculaire LED-buitenverlichting Deze nieuwe woonwijk “Urbanización Valdemar” in La Herradura is een luxueuze verzameling unieke en moderne villa’s waar elk huis zijn eigen ontwerp heeft en gebouwd is om het fantastische uitzicht op de zee, zonsondergangen en het natuurpark Cerro Gordo-Maro optimaal te benutten. De villa’s zijn ruim en comfortabel, hebben een uitstekend energielabel en zijn milieuvriendelijk. Ze zijn uitgerust met geavanceerde technologie zoals zonnepanelen en domotica. Als u een villa reserveert tijdens de beginfase van de bouw heeft u de mogelijkheid om deze naar eigen smaak aan te passen en zo een huis te creëren dat uw eigen stijl en voorkeuren weerspiegelt. Bezoek de website van Cumbre Villas voor meer details, een overzicht van alle prachtige villa’s in het project en voor het aanvragen van plattegronden. Wij zijn er om u te helpen bij de aankoop van uw volgende droomvilla aan de Costa Tropical! En savoir plus ?

4 Chambre(s) 314 4 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Maison à vendre La Herradura (RBK28422)
378 000 €

18697 La Herradura

Schitterend huis met spectaculair uitzicht op zee te koop in de urbanisatie Atarajanas in La Herradura. Dit twee verdiepingen tellende huis is onlangs gerenoveerd en het is goed gebouwd. Het bestaat uit een moderne, open woonkamer met een volledig uitgeruste keuken, drie slaapkamers, twee badkamers, een gastentoilet, een mooie tuin met een overdekt terras en een eigen parkeerplaats.De woning ligt in de buurt van de stranden, restaurants en winkels van La Herradura en Nerja, waardoor het ideaal is voor wie op zoek is naar een ontspannen levensstijl zonder het comfort van stedelijke gebieden op te geven. La Herradura is een van de meest gewilde gebieden van de Costa Tropical en ligt op slechts 80 km van Malaga en het internationale vliegveld, en ongeveer 90 km van Granada. En savoir plus ?

3 Chambre(s) 109 3 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Maison à vendre La Herradura (RBK27523)
1 750 000 €

18697 La Herradura

Deze traditionele villa in Punta de la Mona, La Herradura, heeft een uitstekende ligging en een buitengewoon uitzicht op Marina del Este en de zee. De woning is verdeeld over twee verdiepingen. Op de begane grond is er een keuken, woonkamer, drie slaapkamers, één badkamer en een berging. Op de eerste verdieping is er nog een keuken, een woonkamer met open haard, twee slaapkamers (waarvan één met en-suite badkamer) en een extra badkamer. Verder beschikt het pand over een ruime garage en oprit, een tuin en een groot terras met een nieuw aangelegd (verwarmd) zwembad, groot zonneterras en een stoomcabine met douche. De villa ligt op slechts een paar minuten lopen van het strand en de jachthaven Marina del Este.Marina del Este is een exclusieve zone in Punta de la Mona, een bevoorrechte enclave vanwege de natuurlijke schoonheid en de rustige sfeer. De villa is het ideale toevluchtsoord voor wie de drukte wil ontvluchten en wil genieten van de rust aan zee. Gelegen op respectievelijk 45 en 75 minuten van Granada en Malaga, en voor skiliefhebbers op slechts 50 minuten van het skigebied Sierra Nevada! En savoir plus ?

4 Chambre(s) 379 4 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Maison à vendre La Herradura (RBK27524)
1 150 000 €

18697 La Herradura

Deze fantastische villa met uitzicht op zee, zwembad, garage en lift ligt in Punta de la Mona in La Herradura. Punta de la Mona is een exclusieve woonwijk die bekend staat om zijn natuurlijke schoonheid en rustige sfeer, omringd door weelderige vegetatie en met spectaculair uitzicht op zee. Vanaf het huis loop je zo naar het strand van La Herradura.Deze twee verdiepingen tellende woning is gebouwd op een perceel van 1876 m2 en bestaat uit een ruime woonkamer met open haard, een eethoek, een volledig uitgeruste keuken, 5 slaapkamers en 4 badkamers (waarvan één en-suite). Daarnaast beschikt de woning over een ruime garage, een groot terras, een zwembad en een lift. De villa is voorzien van centrale airconditioning en vloerverwarming.Mis deze kans niet om een huis te kopen in het hart van de Costa Tropical, dicht bij stranden, winkels en restaurants, op respectievelijk 45 en 75 minuten van Granada en Malaga, en voor skiliefhebbers op slechts 50 minuten van het skigebied Sierra Nevada! En savoir plus ?

5 Chambre(s) 227 5 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Maison à vendre La Herradura (RBK27520)
1 395 000 €

18697 La Herradura

Luxueus nieuwbouwproject in de urbanisatie El Nogal, La Herradura, bestaande uit 5 nieuwbouwvilla’s en een mix van moderne en klassieke mediterrane architectuur. Genesteld in de heuvels van La Herradura met prachtig uitzicht, dicht bij stranden, voorzieningen en Marina del Este. Gunstig gelegen ten opzichte van Nerja, Frigiliana, golfbanen en luchthavens. Ontworpen voor luxe wonen met grote terrassen, privézwembad, garage en met panoramisch uitzicht op de zee, de bergen, het natuurpark Cerro Gordo-Maro en op heldere dagen zelfs de kust van Afrika.El Nogal Green Village omvat in totaal 5 bouwpercelen met een totale oppervlakte van 4415 m2, inclusief een woonproject voor de bouw van 5 vrijstaande villa’s waarvoor de bouwvergunning reeds is verleend. Het project is verdeeld in twee typologieën met drie villa’s met 3 slaapkamers en twee villa’s met 4 slaapkamers. Het project wordt verkocht als een compleet pakket, inclusief ontwikkelingsplan en bouwvergunningen. De percelen kunnen ook individueel worden gekocht. En savoir plus ?

1000
contacter
détails
E-mail
Maison à vendre La Herradura (RBK27516)
1 695 000 €

18697 La Herradura

Nieuw gebouwd en opgeleverd in oktober 2023. Sleutelklaar! Deze prachtige villa (R4-15) is een van de designervilla’s van Urbanisatie Valdemar in La Herradura, dat deel uitmaakt van de prachtige Costa Tropical van Granada. De villa heeft een zuidwestelijke oriëntatie met uitzicht op zee en de prachtige zonsondergangen. De villa ligt op loopafstand van het strand en restaurants van het dorpje La Herradura. De locatie is ideaal aangezien het slechts 5 minuten rijden is naar de mooie jachthaven Marina del Este, 15 minuten naar Nerja, 45 minuten naar de luchthaven van Malaga en 90 minuten naar de skipistes van Sierra Nevada. De villa bestaat uit twee verdiepingen en een garage. Er zijn 3 slaapkamers op de bovenste verdieping, allen met een eigen badkamer, inbouwkasten en met spectaculair uitzicht op zee. Op de benedenverdieping bevindt zich de grote, open woonkamer met keuken, gastentoilet en de hoofdslaapkamer met en-suite badkamer. Op het terras bevindt zich een overloopzwembad met prachtig uitzicht op de zee en de baai van La Herradura. Onder het zwembad, met toegang vanaf de lagere weg, is er een ruime garage. In de prijs zit het volgende inbegrepen: · een overloop zwembad· een volledig ingerichte keuken met premium apparatuur· luxueus ingerichte badkamers met glazen douchewanden· inbouwkasten· een lift· ramen van dubbelglas met automatische rolluiken· centrale airconditioning· een aerothermisch systeem voor sanitair warm water· een zonnepaneel-installatie· een automatische garagedeur· een elektrische toegangspoort· spectaculaire LED-buitenverlichting Deze nieuwe woonwijk “Urbanización Valdemar” in La Herradura is een luxueuze verzameling unieke en moderne villa’s waar elk huis zijn eigen ontwerp heeft en gebouwd is om het fantastische uitzicht op de zee, zonsondergangen en het natuurpark Cerro Gordo-Maro optimaal te benutten. De villa’s zijn ruim en comfortabel, hebben een uitstekend energielabel en zijn milieuvriendelijk. Ze zijn uitgerust met geavanceerde technologie zoals zonnepanelen en domotica. Als u een villa reserveert tijdens de beginfase van de bouw heeft u de mogelijkheid om deze naar eigen smaak aan te passen en zo een huis te creëren dat uw eigen stijl en voorkeuren weerspiegelt. Bezoek de website van Cumbre Villas voor meer details, een overzicht van alle prachtige villa’s in het project en voor het aanvragen van plattegronden. Wij zijn er om u te helpen bij de aankoop van uw volgende droomvilla aan de Costa Tropical! En savoir plus ?

4 Chambre(s) 390 4 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Maison à vendre La Herradura (RBH86123)
2 455 000 €

18697 La Herradura

Duurzaam nieuwbouwproject van 9 villa’s in La Herradura. Luxe, off-plan villa met bevoorrecht zeezicht, privé zwembad aangelegde tuinen.Nieuwbouwproject “El Algarrobo Estates”Luxueuze, nieuwbouwvilla in La Herradura, gelegen in een afgesloten urbanisatie in Punta de la Mona. Dit nieuwbouwproject van 9 eco-duurzame villa’s is ontworpen door de bekende architect Carme Pinós. El Algarrobo Estates is ontworpen om te integreren in het natuurlijke landschap en de schoonheid van de Costa Tropical. Elk van de villa’s heeft een unieke uitstraling en versmelt met de tuinen die hen omringen. Door een deel van de villa’s in de berg te “begraven” worden groene daken gevormd die deel gaan uitmaken van de tuin, waardoor een symbiose tussen beide ontstaat. Het behoud van privacy, uitzicht en duurzaamheid vormen de kern van het ontwerp en de architectuur. Het landgoed biedt een bevoorrecht uitzicht op de zee, de jachthaven en de kustlijn.Het project bestaat uit 9 villa’s van ca. 250 m2 elk, verdeeld in 5 typologieën. Villa 1-2 behoren tot Typologie A, Villa 3-5 tot Typologie B, Villa 6 tot Typologie C, Villa 7-8 tot Typologie D en Villa 9 tot Typologie E. Villa 3 vertegenwoordigt de modelwoning van El Algarrobo Estates en is gebruikt in de renders om het project te presenteren. Prijzen vanaf €1.900.000.Villa 3 heeft een hal, een open woonruimte met dubbelhoge plafonds, een halfopen keuken, een mastersuite met inloopkast, nog 2 suites, een gastentoilet en een aparte studio in de tuin. U kunt genieten van het uitzicht op zee door de glazen schuiframen die de omliggende terrassen naadloos integreren met de leefruimte van het huis. De villa heeft een overloopzwembad (met zoutwaterzuivering), een aangelegde tuin en een carport voor 2 auto’s. Het is mogelijk om de interne lay-out van de villa aan te passen aan eigen behoeften.El Algarrobo Estates is een project met kenmerkende architectuur waarbij de tuinen en gemeenschappelijke ruimtes een unieke leefruimte creëren. Het project wordt sleutelklaar opgeleverd en de verkoopmodaliteit van dit ontwikkelingsproject is zelfpromotie binnen een gemeenschap van eigenaars.Dit nieuwbouwproject in La Herradura is exclusief te koop bij Cumbre Villas. Meer informatie en een overzicht van het volledige project vindt u op onze website cumbrevillas.com. De brochure en plattegronden zijn verkrijgbaar op aanvraag.De bouw van El Algarrobo Estates start in 2024. Reserveer nu uw favoriete villa! En savoir plus ?

4 Chambre(s) 282 4 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Maison à vendre La Herradura (RBH37128)
2 510 000 €

18697 La Herradura

Duurzaam nieuwbouwproject van 9 villa’s in La Herradura. Luxe, off-plan villa met bevoorrecht zeezicht, privé zwembad aangelegde tuinen.Nieuwbouwproject “El Algarrobo Estates”Luxueuze, nieuwbouwvilla in La Herradura, gelegen in een afgesloten urbanisatie in Punta de la Mona. Dit nieuwbouwproject van 9 eco-duurzame villa’s is ontworpen door de bekende architect Carme Pinós. El Algarrobo Estates is ontworpen om te integreren in het natuurlijke landschap en de schoonheid van de Costa Tropical. Elk van de villa’s heeft een unieke uitstraling en versmelt met de tuinen die hen omringen. Door een deel van de villa’s in de berg te “begraven” worden groene daken gevormd die deel gaan uitmaken van de tuin, waardoor een symbiose tussen beide ontstaat. Het behoud van privacy, uitzicht en duurzaamheid vormen de kern van het ontwerp en de architectuur. Het landgoed biedt een bevoorrecht uitzicht op de zee, de jachthaven en de kustlijn.Het project bestaat uit 9 villa’s van ca. 250 m2 elk, verdeeld in 5 typologieën. Villa 4 behoort tot typologie B. Villa 3 vertegenwoordigt de modelwoning van El Algarrobo Estates en is gebruikt in de renders om het project te presenteren. Prijzen vanaf €1.900.000.Villa 4 heeft een hal, een open woonruimte met dubbelhoge plafonds, een halfopen keuken, een mastersuite met inloopkast, nog 2 suites, een gastentoilet en een aparte studio in de tuin. U kunt genieten van het uitzicht op zee door de glazen schuiframen die de omliggende terrassen naadloos integreren met de leefruimte van het huis. De villa heeft een overloopzwembad (met zoutwaterzuivering), een aangelegde tuin en een carport voor 2 auto’s. Het is mogelijk om de interne lay-out van de villa aan te passen aan eigen behoeften.El Algarrobo Estates is een project met kenmerkende architectuur waarbij de tuinen en gemeenschappelijke ruimtes een unieke leefruimte creëren. Het project wordt sleutelklaar opgeleverd en de verkoopmodaliteit van dit ontwikkelingsproject is zelfpromotie binnen een gemeenschap van eigenaars.Dit nieuwbouwproject in La Herradura is exclusief te koop bij Cumbre Villas. Meer informatie en een overzicht van het volledige project vindt u op onze website cumbrevillas.com. De brochure en plattegronden zijn verkrijgbaar op aanvraag.De bouw van El Algarrobo Estates start in 2024. Reserveer nu uw favoriete villa! En savoir plus ?

4 Chambre(s) 283 4 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Maison à vendre La Herradura (RBH37129)
2 620 000 €

18697 La Herradura

Duurzaam nieuwbouwproject van 9 villa’s in La Herradura. Luxe, off-plan villa met bevoorrecht zeezicht, privé zwembad aangelegde tuinen.Nieuwbouwproject “El Algarrobo Estates”Luxueuze, nieuwbouwvilla in La Herradura, gelegen in een afgesloten urbanisatie in Punta de la Mona. Dit nieuwbouwproject van 9 eco-duurzame villa’s is ontworpen door de bekende architect Carme Pinós. El Algarrobo Estates is ontworpen om te integreren in het natuurlijke landschap en de schoonheid van de Costa Tropical. Elk van de villa’s heeft een unieke uitstraling en versmelt met de tuinen die hen omringen. Door een deel van de villa’s in de berg te “begraven” worden groene daken gevormd die deel gaan uitmaken van de tuin, waardoor een symbiose tussen beide ontstaat. Het behoud van privacy, uitzicht en duurzaamheid vormen de kern van het ontwerp en de architectuur. Het landgoed biedt een bevoorrecht uitzicht op de zee, de jachthaven en de kustlijn.Het project bestaat uit 9 villa’s van ca. 250 m2 elk, verdeeld in 5 typologieën. Villa 5 behoort tot typologie B. Villa 3 vertegenwoordigt de modelwoning van El Algarrobo Estates en is gebruikt in de renders om het project te presenteren. Prijzen vanaf €1.900.000.Villa 5 heeft een hal, een open woonruimte met dubbelhoge plafonds, een halfopen keuken, een mastersuite met inloopkast, nog 2 suites, een gastentoilet en een aparte studio in de tuin. U kunt genieten van het uitzicht op zee door de glazen schuiframen die de omliggende terrassen naadloos integreren met de leefruimte van het huis. De villa heeft een overloopzwembad (met zoutwaterzuivering), een aangelegde tuin en een carport voor 2 auto’s. Het is mogelijk om de interne lay-out van de villa aan te passen aan eigen behoeften.El Algarrobo Estates is een project met kenmerkende architectuur waarbij de tuinen en gemeenschappelijke ruimtes een unieke leefruimte creëren. Het project wordt sleutelklaar opgeleverd en de verkoopmodaliteit van dit ontwikkelingsproject is zelfpromotie binnen een gemeenschap van eigenaars.Dit nieuwbouwproject in La Herradura is exclusief te koop bij Cumbre Villas. Meer informatie en een overzicht van het volledige project vindt u op onze website cumbrevillas.com. De brochure en plattegronden zijn verkrijgbaar op aanvraag.De bouw van El Algarrobo Estates start in 2024. Reserveer nu uw favoriete villa! En savoir plus ?

4 Chambre(s) 276 4 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Maison à vendre La Herradura (RBH37127)
2 235 000 €

18697 La Herradura

Duurzaam nieuwbouwproject van 9 villa’s in La Herradura. Luxe, off-plan villa met bevoorrecht zeezicht, privé zwembad aangelegde tuinen.Nieuwbouwproject “El Algarrobo Estates”Luxueuze, nieuwbouwvilla in La Herradura, gelegen in een afgesloten urbanisatie in Punta de la Mona. Dit nieuwbouwproject van 9 eco-duurzame villa’s is ontworpen door de bekende architect Carme Pinós. El Algarrobo Estates is ontworpen om te integreren in het natuurlijke landschap en de schoonheid van de Costa Tropical. Elk van de villa’s heeft een unieke uitstraling en versmelt met de tuinen die hen omringen. Door een deel van de villa’s in de berg te “begraven” worden groene daken gevormd die deel gaan uitmaken van de tuin, waardoor een symbiose tussen beide ontstaat. Het behoud van privacy, uitzicht en duurzaamheid vormen de kern van het ontwerp en de architectuur. Het landgoed biedt een bevoorrecht uitzicht op de zee, de jachthaven en de kustlijn.Het project bestaat uit 9 villa’s van ca. 250 m2 elk, verdeeld in 5 typologieën. Villa 2 behoort tot typologie B. Villa 3 vertegenwoordigt de modelwoning van El Algarrobo Estates en is gebruikt in de renders om het project te presenteren. Prijzen vanaf €1.900.000.Villa 2 heeft een hal, een open woonruimte met dubbelhoge plafonds, een halfopen keuken, een loft met eigen badkamer, een mastersuite met inloopkast, nog 2 suites, een gastentoilet en een aparte studio in de tuin. U kunt genieten van het uitzicht op zee door de glazen schuiframen die de omliggende terrassen naadloos integreren met de leefruimte van het huis. De villa heeft een overloopzwembad (met zoutwaterzuivering), een aangelegde tuin en een carport voor 2 auto’s. Het is mogelijk om de interne lay-out van de villa aan te passen aan eigen behoeften.El Algarrobo Estates is een project met kenmerkende architectuur waarbij de tuinen en gemeenschappelijke ruimtes een unieke leefruimte creëren. Het project wordt sleutelklaar opgeleverd en de verkoopmodaliteit van dit ontwikkelingsproject is zelfpromotie binnen een gemeenschap van eigenaars.Dit nieuwbouwproject in La Herradura is exclusief te koop bij Cumbre Villas. Meer informatie en een overzicht van het volledige project vindt u op onze website cumbrevillas.com. De brochure en plattegronden zijn verkrijgbaar op aanvraag.De bouw van El Algarrobo Estates start in 2024. Reserveer nu uw favoriete villa! En savoir plus ?

5 Chambre(s) 279 5 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Maison à vendre La Herradura (RBH37131)
2 290 000 €

18697 La Herradura

Duurzaam nieuwbouwproject van 9 villa’s in La Herradura. Luxe, off-plan villa met bevoorrecht zeezicht, privé zwembad aangelegde tuinen.Nieuwbouwproject “El Algarrobo Estates”Luxueuze, nieuwbouwvilla in La Herradura, gelegen in een afgesloten urbanisatie in Punta de la Mona. Dit nieuwbouwproject van 9 eco-duurzame villa’s is ontworpen door de bekende architect Carme Pinós. El Algarrobo Estates is ontworpen om te integreren in het natuurlijke landschap en de schoonheid van de Costa Tropical. Elk van de villa’s heeft een unieke uitstraling en versmelt met de tuinen die hen omringen. Door een deel van de villa’s in de berg te “begraven” worden groene daken gevormd die deel gaan uitmaken van de tuin, waardoor een symbiose tussen beide ontstaat. Het behoud van privacy, uitzicht en duurzaamheid vormen de kern van het ontwerp en de architectuur. Het landgoed biedt een bevoorrecht uitzicht op de zee, de jachthaven en de kustlijn.Het project bestaat uit 9 villa’s van ca. 250 m2 elk, verdeeld in 5 typologieën. Villa 1 behoort tot typologie B. Villa 3 vertegenwoordigt de modelwoning van El Algarrobo Estates en is gebruikt in de renders om het project te presenteren. Prijzen vanaf €1.900.000.Villa 1 heeft een hal, een open woonruimte met dubbelhoge plafonds, een keuken, een loft met eigen badkamer, een mastersuite met inloopkast, nog 2 suites, een gastentoilet en een aparte studio in de tuin. U kunt genieten van het uitzicht op zee door de glazen schuiframen die de omliggende terrassen naadloos integreren met de leefruimte van het huis. De villa heeft een overloopzwembad (met zoutwaterzuivering), een aangelegde tuin en een carport voor 2 auto’s. Het is mogelijk om de interne lay-out van de villa aan te passen aan eigen behoeften.El Algarrobo Estates is een project met kenmerkende architectuur waarbij de tuinen en gemeenschappelijke ruimtes een unieke leefruimte creëren. Het project wordt sleutelklaar opgeleverd en de verkoopmodaliteit van dit ontwikkelingsproject is zelfpromotie binnen een gemeenschap van eigenaars.Dit nieuwbouwproject in La Herradura is exclusief te koop bij Cumbre Villas. Meer informatie en een overzicht van het volledige project vindt u op onze website cumbrevillas.com. De brochure en plattegronden zijn verkrijgbaar op aanvraag.De bouw van El Algarrobo Estates start in 2024. Reserveer nu uw favoriete villa! En savoir plus ?

5 Chambre(s) 280 5 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Maison à vendre La Herradura (RBH37126)
2 565 000 €

18697 La Herradura

Duurzaam nieuwbouwproject van 9 villa’s in La Herradura. Luxe, off-plan villa met bevoorrecht zeezicht, privé zwembad aangelegde tuinen.Nieuwbouwproject “El Algarrobo Estates”Luxueuze, nieuwbouwvilla in La Herradura, gelegen in een afgesloten urbanisatie in Punta de la Mona. Dit nieuwbouwproject van 9 eco-duurzame villa’s is ontworpen door de bekende architect Carme Pinós. El Algarrobo Estates is ontworpen om te integreren in het natuurlijke landschap en de schoonheid van de Costa Tropical. Elk van de villa’s heeft een unieke uitstraling en versmelt met de tuinen die hen omringen. Door een deel van de villa’s in de berg te “begraven” worden groene daken gevormd die deel gaan uitmaken van de tuin, waardoor een symbiose tussen beide ontstaat. Het behoud van privacy, uitzicht en duurzaamheid vormen de kern van het ontwerp en de architectuur. Het landgoed biedt een bevoorrecht uitzicht op de zee, de jachthaven en de kustlijn.Het project bestaat uit 9 villa’s van ca. 250 m2 elk, verdeeld in 5 typologieën. Villa 6 behoort tot typologie C. Villa 3 vertegenwoordigt de modelwoning van El Algarrobo Estates en is gebruikt in de renders om het project te presenteren. Prijzen vanaf €1.900.000.Villa 6 heeft een hal, een open woonruimte met dubbelhoge plafonds, een halfopen keuken, een mastersuite met inloopkast, nog 2 suites, een gastentoilet en een aparte studio in de tuin. U kunt genieten van het uitzicht op zee door de glazen schuiframen die de omliggende terrassen naadloos integreren met de leefruimte van het huis. De villa heeft een overloopzwembad (met zoutwaterzuivering), een aangelegde tuin en een carport voor 2 auto’s. Het is mogelijk om de interne lay-out van de villa aan te passen aan eigen behoeften.El Algarrobo Estates is een project met kenmerkende architectuur waarbij de tuinen en gemeenschappelijke ruimtes een unieke leefruimte creëren. Het project wordt sleutelklaar opgeleverd en de verkoopmodaliteit van dit ontwikkelingsproject is zelfpromotie binnen een gemeenschap van eigenaars.Dit nieuwbouwproject in La Herradura is exclusief te koop bij Cumbre Villas. Meer informatie en een overzicht van het volledige project vindt u op onze website cumbrevillas.com. De brochure en plattegronden zijn verkrijgbaar op aanvraag.De bouw van El Algarrobo Estates start in 2024. Reserveer nu uw favoriete villa! En savoir plus ?

4 Chambre(s) 282 4 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Maison à vendre La Herradura (RBH37124)
2 345 000 €

18697 La Herradura

Duurzaam nieuwbouwproject van 9 villa’s in La Herradura. Luxe, off-plan villa met bevoorrecht zeezicht, privé zwembad aangelegde tuinen.Nieuwbouwproject “El Algarrobo Estates”Luxueuze, nieuwbouwvilla in La Herradura, gelegen in een afgesloten urbanisatie in Punta de la Mona. Dit nieuwbouwproject van 9 eco-duurzame villa’s is ontworpen door de bekende architect Carme Pinós. El Algarrobo Estates is ontworpen om te integreren in het natuurlijke landschap en de schoonheid van de Costa Tropical. Elk van de villa’s heeft een unieke uitstraling en versmelt met de tuinen die hen omringen. Door een deel van de villa’s in de berg te “begraven” worden groene daken gevormd die deel gaan uitmaken van de tuin, waardoor een symbiose tussen beide ontstaat. Het behoud van privacy, uitzicht en duurzaamheid vormen de kern van het ontwerp en de architectuur. Het landgoed biedt een bevoorrecht uitzicht op de zee, de jachthaven en de kustlijn.Het project bestaat uit 9 villa’s van ca. 250 m2 elk, verdeeld in 5 typologieën. Villa 7 behoort tot typologie D. Villa 3 vertegenwoordigt de modelwoning van El Algarrobo Estates en is gebruikt in de renders om het project te presenteren. Prijzen vanaf €1.900.000.Villa 7 heeft een hal, een open woonruimte met dubbelhoge plafonds, een keuken, een mastersuite met inloopkast, nog 2 suites, een gastentoilet en een aparte studio in de tuin. U kunt genieten van het uitzicht op zee door de glazen schuiframen die de omliggende terrassen naadloos integreren met de leefruimte van het huis. De villa heeft een overloopzwembad (met zoutwaterzuivering), een aangelegde tuin en een carport voor 2 auto’s. Het is mogelijk om de interne lay-out van de villa aan te passen aan eigen behoeften.El Algarrobo Estates is een project met kenmerkende architectuur waarbij de tuinen en gemeenschappelijke ruimtes een unieke leefruimte creëren. Het project wordt sleutelklaar opgeleverd en de verkoopmodaliteit van dit ontwikkelingsproject is zelfpromotie binnen een gemeenschap van eigenaars.Dit nieuwbouwproject in La Herradura is exclusief te koop bij Cumbre Villas. Meer informatie en een overzicht van het volledige project vindt u op onze website cumbrevillas.com. De brochure en plattegronden zijn verkrijgbaar op aanvraag.De bouw van El Algarrobo Estates start in 2024. Reserveer nu uw favoriete villa! En savoir plus ?

4 Chambre(s) 280 4 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail