Maison à vendre - Kouses (Grèce)

12 résultats (1 - 12)
Maison à vendre Kouses (RBK21790)
40 000 €

704 00 Kouses

In een rustige omgeving, net buiten het dorp maar toch binnen de nederzetting, is dit perceel gelegen met een totale oppervlakte van 2849m² en de mogelijkheid om 400m² te bouwen. De wateraansluiting ligt binnen het perceel terwijl de elektra-aansluiting net buiten het perceel ligt. Dit stuk grond heeft een prachtig uitzicht op de omgeving en is omringd door olijfgaarden. De persoon die geïnteresseerd is in het kopen van de grond heeft de mogelijkheid om te kiezen welk perceel hij wil kopen en hoeveel ervan. De prijs per vierkante meter is ongeveer € 35! En savoir plus ?

contacter
détails
E-mail
Maison à vendre Kouses (RBK21787)
95 000 €

704 00 Kouses

Dit prachtige oude stenen huis is gelegen in het centrum van het dorp Kouses. Het is 162 m² en heeft 2 verdiepingen. De begane grond heeft grote ruime kamers en de bovenste verdieping heeft ook 3 grote slaapkamers met een open haard en een terras met uitzicht op de baai van Messara en de bergen van Psiloritis. Het huis zal een volledige renovatie nodig hebben en zou ideaal zijn om dit te transformeren naar een Bamp;B vanwege de grote aparte slaapkamers of een prachtig traditioneel huis. Kouses is een traditioneel dorp en het is een korte rit met de auto naar de vele stranden en de stad Mires. En savoir plus ?

233
contacter
détails
E-mail
Maison à vendre Kouses (RBK21689)
160 000 €

704 00 Kouses

Het perceel op een heuvel meet 8.760 m2 en kijkt uit over de Messara-vallei richting de bergen en de zee in de verte. De toegang is via een onverharde weg en er is water op het terrein en elektriciteit is vlakbij. Het dorp Kouses ligt op loopafstand en heeft een paar coffeeshops en is centraal gelegen nabij andere populaire traditionele dorpen zoals Sivas, Pitsidia en Kamilari en op 10 minuten rijden van het strand. En savoir plus ?

contacter
détails
E-mail
Maison à vendre Kouses (RBK21681)
70 000 €

704 00 Kouses

Het huis is verdeeld over 2 verdiepingen en heeft alle originele kenmerken en houten balkenplafonds. Aan de voorzijde van de woning is een besloten binnentuin. De begane grond heeft een woonkamer, keuken en badkamer met douche. De bovenste verdieping heeft 2 slaapkamers met houten vloeren en balkons met uitzicht over de Messara-vallei. Tevens is er een buitenberging van 15m2. Kouses is een klein traditioneel dorp centraal gelegen in de Messara-vallei tussen Timbaki en Mires en biedt een rustig dorpsleven terwijl het dicht bij populaire stranden en voorzieningen ligt. En savoir plus ?

2 Chambre(s) 174 2 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Maison à vendre Kouses (RBK21677)
90 000 €

704 00 Kouses

Deze woning is gebouwd op een perceel van 598m² en heeft een oppervlakte van 71m². Dit is een oud huis dat gerenoveerd en geconfigureerd moet worden. Het heeft 2 slaapkamers en een berging van 19m². Het is geschikt voor een zomerverblijf en vooral voor diegenen die de dagelijkse routine van de lokale bevolking willen leven. Ver weg van drukke toeristische buurten, maar even dicht bij prachtige stranden zoals Kalamaki en Komos, kan men genieten van de rust van het dorp Kouses en het rustige tempo van zijn inwoners. Belangrijke troef van het pand is de tuin met de citroen- en sinaasappelbomen. Ook in de buurt is Mires, de stad met veel voorzieningen. En savoir plus ?

2 Chambre(s) 71 2 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Maison à vendre Kouses (RBK21671)
80 000 €

704 00 Kouses

Het oude stenen huis is in originele staat met een open haard, houten balken en houten vloeren op de 1e verdieping. De begane grond meet 148m² en bestaat uit 4 kamers met een tuin van 14m². De 1e verdieping is eveneens 148 m² groot en heeft 4 kamers die uitkomen op een groot balkon met uitzicht over de dorpshuizen. Het dorp Kouses is een aantrekkelijk traditioneel dorp boven de Messara-vallei en centraal gelegen tussen de steden Mires en Timbaki. En savoir plus ?

296
contacter
détails
E-mail
Maison à vendre Kouses (RBK21662)
130 000 €

704 00 Kouses

Groot landgoed met 100 olijfbomen met een adembenemend uitzicht op de Libische zee, de omliggende olijfvelden en de indrukwekkende Psiloritis-bergen. Voor degenen die op zoek zijn naar privacy en afzondering met een korte rit naar traditionele Griekse dorpen en prachtige stranden, is dit een accommodatie die u gezien moet hebben. En savoir plus ?

contacter
détails
E-mail
Maison à vendre Kouses (RBK21642)
70 000 €

704 00 Kouses

Het perceel ligt op een heuvel op 3 niveaus en heeft uitzicht op Kouses en de Messara-vallei. Het ligt dicht bij het dorp en in een rustig deel van het dorp. Het heeft een gemakkelijke toegang vanaf een onverharde weg en een wateraansluiting. Elektriciteit is op 100 meter. En savoir plus ?

contacter
détails
E-mail
Maison à vendre Kouses (RBK21616)
65 000 €

704 00 Kouses

Het perceel is gelegen in het traditionele dorp kouses. Het meet 295m2 en de bebouwbare oppervlakte is 250m2. De doorgaande weg aan de noordzijde van het perceel is goed bereikbaar en door de vorm kan de potentiële eigenaar gemakkelijk een privé parkeerplaats en/of een zwembad creëren. De huidige eigenaar heeft persoonlijk en hard gewerkt om een oud gebouw van 30m2 gedeeltelijk te renoveren. Het dorp Kouses biedt iemand de mogelijkheid om het echte Kreta te ervaren, het trage tempo van de lokale bevolking te volgen en te ontspannen. In de buurt vindt u de legendarische hippiekolonie Matala, het geweldige Komos-strand en het populaire Kalamaki-resort. En savoir plus ?

contacter
détails
E-mail
Maison à vendre Kouses (RBK21615)
40 000 €

704 00 Kouses

Het perceel is gelegen in Kouses, een klein dorpje in Zuid-Kreta. Het landoppervlak is 1686m², heeft water en elektriciteit op de grenzen, het is binnen het stadsplan en heeft bebouwbaarheid 670m². Het heeft toegang via een onverharde weg. Het perceel heeft een prachtig uitzicht op de zee en de olijfgaarden. De afstand tot de zee is 10 minuten rijden. Kouses heeft een aantal coffeeshops en een korte rit naar Moires met alle voorzieningen, supermarkten, ziekenhuis en winkels. En savoir plus ?

contacter
détails
E-mail
Maison à vendre Kouses (RBK21556)
55 000 €

704 00 Kouses

Te midden van de groene vegetatie van Zuid-Kreta en het dorp Kouse vinden we dit perceel met een totale oppervlakte van 350m2 en bouwrechten van 240m2. Dit stuk grond ligt aan de rand van het traditionele dorp en biedt een prachtig uitzicht op de bergen van Psiloritis en de vallei van Messara. Het gelegen gebied maakt het bijzonder aantrekkelijk voor bezoekers die betoverd zullen worden door de vrede en rust die de unieke locatie biedt. Aan de grenzen van het perceel bevindt zich een wateraansluiting, terwijl de toegang via een onverharde weg verloopt. Het zandstrand van Kouses ligt op 15 minuten rijden en Moires, dat veel winkels en voorzieningen biedt, ligt ook op 10 minuten rijden En savoir plus ?

contacter
détails
E-mail
Maison à vendre Kouses (RBK21515)
97 000 €

704 00 Kouses

Aan de rand van Kouses, een traditionele nederzetting aan de zuidkust van Kreta, ontmoeten we dit prachtige perceel. Dit perceel heeft een totale oppervlakte van 5.000 m2 en bouwrechten van 240 m2 omdat het uitkijkt op de hoofdasfaltweg die naar het dorp leidt. Het bestaat uit 140 gezonde olijfbomen die olijfolie van goede kwaliteit produceren. Het land heeft een automatisch irrigatiesysteem voor de bomen, terwijl de elektriciteitsaansluiting zich op ongeveer 300 meter afstand bevindt. De toegang is vanaf de hoofdasfaltweg, of vanaf de onverharde weg aan de zijkant, terwijl hij door zijn platte vorm absoluut perfect is voor de bouw van een vakantiehuis! Het uitzicht vanaf het perceel is spectaculair, met de bergketen Psiloritis aan de horizon en de vallei van Messara op de achtergrond. Op loopafstand van de accommodatie ligt het prachtige dorp Kouses met de traditionele gebouwen, terwijl het dorp Petrokefali op slechts 2 minuten afstand ligt. Alle beroemde stranden van de zuidkust, zoals Matala en Komos, liggen op korte rijafstand. En savoir plus ?

contacter
détails
E-mail