Dewaele Vilvoorde (1800 Vilvoorde)

""Je levenslange partner in wonen en ondernemen""
Hendrik I-lei 5 - 1800 Vilvoorde

dewaele.com/nl

Thuis. Het is een gevoel dat we allemaal kennen. Maar elk op onze manier. Of het nu is in je eerste appartementje, je eigen huis, een stijlvolle residentie of zelfs een tweede verblijf. Maar ook als ondernemer, wanneer je de ideale werkplek vindt met ruimte om te groeien. Of als investeerder, wanneer je in een bouwproject een veilig onderkomen vindt voor je kapitaal. Een thuis vinden, brengt rust. Maar thuis is ook nooit af. Want of je er nu in woont, onderneemt of investeert, het groeit met je mee. En op dat mooie traject staan we graag naast je. Van aankoop tot lang nadien. Met correct advies, praktische hulp en aangepaste diensten. Zodat iedereen zich bij ons thuis voelt. Want voor ons is vastgoed geen transactie, maar een engagement voor het leven. Toon alles Toon minder
Thuis. Het is een gevoel dat we allemaal kennen. Maar elk op onze manier. Of het nu is in je eerste appartementje, je eigen huis, een stijlvolle residentie of zelfs een tweede verblijf. Maar ook als ondernemer, wanneer je de ideale werkplek vindt met ruimte om te groeien. Of als investeerder, wanneer je in een bouwproject een veilig onderkomen vindt voor je kapitaal. Een thuis vinden, brengt rust. Maar thuis is ook nooit af. Want of je er nu in woont, onderneemt of investeert, het groeit met je mee. En op dat mooie traject staan we graag naast je. Van aankoop tot lang nadien. Met correct advies, praktische hulp en aangepaste diensten. Zodat iedereen zich bij ons thuis voelt. Want voor ons is vastgoed geen transactie, maar een engagement voor het leven.

1800 Vilvoorde

231 000 € - 666 500 €

Midden in het bruisende winkelhart van de stad realiseren we een verrassend nieuwbouwproject. Residentie KARMEL ligt aan de recent opgefriste Leuvensestraat en loopt achteraan door tot in de Riddersstraat. Residentie Karmel bestaat uit 29 energiezuinige appartementen, 1 commerciële ruimte en een gemeenschappelijke binnentuin. De appartementen hebben 1, 2 of 3 slaapkamers (71m² tot 145m²) en een privéterras ((4m² tot 46m²). Tussen de twee gebouwen zorgt een prachtig aangelegde, gemeenschappelijke tuin met originele zit- en trapelementen voor een aangename woonomgeving. Ondergronds is er ruimte voor 33 autostaanplaatsen, 5 individuele garageboxen, 29 privébergingen en 90 fietsen. Er wordt ook stroom voorzien zodat je eventueel een laadpaal kan plaatsen voor jouw elektrische wagen. BEN-gebouwen verbruiken weinig energie voor verwarming, ventilatie, koeling en warm water. Er wordt onder andere overal vloerverwarming voorzien die aangesloten is op warmtepompen. Voorlopig is het verlaagde BTW tarief van 6% nog van toepassing tot 31/12/2024. Meerdere units zijn ook interessant als beleggingsvastgoed. - Wettelijke vermeldingen: EPB in opmaak - G-score: A / P-score: A - Vg/Wg/Gmo/Gvkr/Gvv Meer weten?

1 - 3 Slaapkamer(s) 64 - 146 1 - 2 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 253 13 83

1120 Neder-Over-Heembeek

265 750 € - 516 800 €

Residentie MAGNOLIA, de laatste fase in dit project, bestaat uit 47 appartementen met één, twee of drie slaapkamers en 2 commerciële ruimtes. Dankzij de ligging genieten de verschillende types appartementen van residenties Magnolia van het vele daglicht dat binnenvalt. De grote ramen nodigen uit om te genieten van de terrassen. Naast de residentie bevindt zich een grote fietsenstalling en op de ondergrondse verdieping (bereikbaar met lift) bevindt zich de parkingzone met autostaanplaatsen en kelderbergingen. De aankoop van een parkeerplaats (21 900 euro) en kelder (4 500 euro) is verplicht. Interesse? Contacteer ons voor meer informatie en / of een afspraak op ons kantoor of in het model appartement! - Wettelijke vermeldingen: EPB in opmaak - Sted. inf.: beschikbaar op ### Meer weten?

1 - 3 Slaapkamer(s) 69 - 144 1 - 2 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 253 13 83
1 700 €

3070 Kortenberg

Nieuwbouw KMO-unit te huur in bedrijvenpark Guldendelle in Kortenberg. Gelegen vlakbij de Leuvensesteenweg en de E40. Kenmerken van deze unit: - Vrije hoogte van 6m - Oppervlakte van 216m2 - 2 staanplaatsen voor de unit inbegrepen - Elektrische sectionaalpoort 4m x 4,2m. - Alle nutsleidingen zijn voorzien in de unit - Lichtstraat met geïntegreerde rook- en warmte afvoer - Vloer in polybeton Heeft u interesse in dit pand? Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een bezichtiging! Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 253 13 83
1 700 €

3070 Kortenberg

Nieuwbouw KMO-unit te huur in bedrijvenpark Guldendelle in Kortenberg. Gelegen vlakbij de Leuvensesteenweg en de E40. Kenmerken van deze unit: - Vrije hoogte van 6m - Oppervlakte van 216m2 - 2 staanplaats voor de unit inbegrepen - Elektrische sectionaalpoort 4m x 4,2m. - Alle nutsleidingen zijn voorzien in de unit - Lichtstraat met geïntegreerde rook- en warmte afvoer - Vloer in polybeton Heeft u interesse in dit pand? Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een bezichtiging! Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 253 13 83
1 100 €

1800 Vilvoorde

Ontdek The Horta, uw ideale uitvalbasis in het centrum van Vilvoorde, vlakbij het station. Wonen in een historisch pand van de hand van de befaamde Architect Victor Horta. Dit volledig gerenoveerd gebouw ligt aan het prachtig groene Bolwerkplein bij het culturele centrum. Dankzij hoge plafonds en grote raampartijen baad dit appartement volledig in het licht. Het appartement op de 1e verdieping is als volgt ingedeeld: - Inkomhal met gastentoilet - Ruime woonkamer met terras - Open keuken, voorzien van een vaatwasser, koelkast met diepvries en combi-oven - 1 slaapkamer - Bureauruimte of dressing - Berging Inclusief de huurprijs zijn er 4 fietsenstallingen alsook een kelder (10m²) in de ondergrondse verdieping aanwezig. Bezoek gewenst? Vul uw huurdersprofiel in via de website ### en onze makelaar Vicky neemt zo snel mogelijk contact met u op. Tot binnenkort ! Meer weten?

1 Slaapkamer(s) 80 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 253 13 83
Huis te koop Vilvoorde (RBK41535)
325 000 €

1800 Vilvoorde

Bent u op zoek naar een huis dat u naar uw eigen smaak kunt renoveren? Deze ruime woning op de Mechelsesteenweg in Vilvoorde biedt u die perfecte kans om het waar te maken ! De indeling van de woning ziet er als volgt uit: Gelijkvloers: - Een ruime inkomhal - De lichtrijke woonkamer biedt een gezellige plek voor het hele gezin - Een ingerichte keuken, met aansluitend een praktische berging en gastentoilet - Een veelzijdige bureauruimte die ook als hobbykamer gebruikt kan worden 1e verdiep: - Een badkamer voorzien van een lavabo, douche en toilet - Twee ruime slaapkamers, ideaal voor kinderen of gasten 2e verdiep: - Een ruime master bedroom voor uw comfort en privacy Troeven van de woning: - Een zonnige, zuidoost-gerichte tuin - 2 handige garageboxen en drie staanplaatsen, waardoor parkeren nooit een probleem is Extra: Enkele renovatiewerken zijn nodig om deze woning helemaal naar uw hand te zetten. Deze woning biedt een uitstekende basis met tal van mogelijkheden. Mis deze kans niet en maak snel een afspraak voor een bezichtiging. Dit pand is onderworpen aan de renovatieverplichting van de Vlaamse overheid voor residentiële gebouwen (behoudens bij sloop binnen 5 jaar na de aankoop). Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via ### Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 189 121 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 253 13 83
1 700 €

1800 Vilvoorde

Deze handelsruimte biedt u al het nodige om een goede visibiliteit te creëren voor uw winkel of kantoor, dankzij de brede vitrine. De ruimte is zo goed als instapklaar. Goede ligging in het centrum van Vilvoorde. Op het gelijkvloers beschikt u over een handelsruimte (winkel of kantoor) van +/- 130m². Achteraan is er een aparte ruimte van nog eens +/- 20m² (stockage, zit-of eetruimte), die aansluit op een aangename privatieve tuin met terras. Het gelijkvloers is binnenin verbonden via een draaitrap met de kelder, waar u een bijkomende stockageruimte heeft van +/- 40m². Geen horeca. Lasten 75€/maand, jaarlijkse onroerende voorheffing ten laste van de huurder. Ruimte kan ook gekocht worden. Meer info via de makelaar Neem snel contact met ons op om uw bezoekafspraak te regelen. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 253 13 83
349 000 €

3070 Kortenberg

Ideaal gelegen tussen Brussel en Leuven, in het centrum van Kortenberg, op de hoek van de Brouwerijstraat met de Kerkstraat, een 3-gevelwoning te koop. Tot voor kort was er op het gelijkvloers een handelsruimte (gitaarwinkel). Een winkel of kantoor is nog steeds mogelijk, maar het pand kan ook gewoon ééngezinswoning zijn (mits goedgekeurde bestemmingswijziging). Afwerking nog te voorzien door de koper: onder andere een binnentrap van het gelijkvloers naar de 1ste verdieping, verdere indeling op de verdieping, badkamer en keuken nog af te werken door de koper. U kan de woning dus nog volledig aanpassen aan uw eigen behoeften en wensen. Totale bruto oppervlakte van 205m² (waarvan 140m² bewoonbaar) (Mogelijke) indeling als volgt: Gelijkvloers: - keuken met eetplaats, OF woonruimte, OF handelsruimte (+/- 53m², vroegere gitaarwinkel) - WC - garage (35m²) 1ste verdieping: - woonruimte (21m²) - slaapkamer 1 (24m)² - slaapkamer 2 (15m²) - badkamer en WC Zolder (2de verdieping): - slaapkamer 3, OF polyvalente ruimte (30m²) Terrein van 1a12ca. Verwarming nieuwe ketel op gas, elektriciteit conform! Bent u op zoek naar een woning (of handelswoonst) in een aangenaam kader (dorpscentrum met kerkzicht), contacteer ons snel voor meer informatie of voor een bezoek! Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 140 88 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 253 13 83
385 000 €

1800 Vilvoorde

Dit handelspand heeft een gevelbreedte van 18 meter en wordt momenteel gebruikt als restaurant maar met de mogelijkheid dit om te vormen naar privé-bewoning. De handelswoning te Vilvoorde heeft een oppervlakte van 241m² waarbij een garage aanwezig is, eveneens achteraan een ruim terras. Bezoek gewenst? Neem contact op via ### of vraag je bezoek aan via de website ### Meer weten?

326
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 253 13 83
352 000 €

1800 Vilvoorde

Midden in het bruisende winkelhart van de stad realiseren we een verrassend nieuwbouwproject met 29 moderne appartementen en een commerciële ruimte. Residentie KARMEL ligt aan de recent opgefriste Leuvensestraat en loopt achteraan door tot in de Riddersstraat. Als stadsmens kan je niet beter wonen. Jouw leven speelt zich af op wandelafstand. Residentie Karmel, dat zijn 2 losstaande gebouwen op een gezamenlijke ondergrondse parking, met in totaal 29 energiezuinige appartementen, 1 commerciële ruimte en een gemeenschappelijke binnentuin. De appartementen hebben 1, 2 of 3 slaapkamers (71m² tot 145m²) en een privéterras ((4m² tot 46m²). Tussen de twee gebouwen zorgt een prachtig aangelegde, gemeenschappelijke tuin met originele zit- en trapelementen voor een aangename woonomgeving. Ondergronds is er ruimte voor 33 autostaanplaatsen, 5 individuele garageboxen, 29 privébergingen en 90 fietsen. Er wordt ook stroom voorzien zodat je eventueel een laadpaal kan plaatsen voor jouw elektrische wagen. BEN-gebouwen verbruiken weinig energie voor verwarming, ventilatie, koeling en warm water. Er wordt onder andere overal vloerverwarming voorzien die aangesloten is op warmtepompen. Voorlopig is het verlaagde BTW tarief van 6% nog van toepassing tot 31/12/2023. Meerdere units zijn ook interessant als beleggingsvastgoed. Contacteer ons voor meer info over Residentie KARMEL te Vilvoorde. Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 102 6 m² Terras
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 253 13 83
242 000 €

1800 Vilvoorde

Midden in het bruisende winkelhart van de stad realiseren we een verrassend nieuwbouwproject met 29 moderne appartementen en een commerciële ruimte. Residentie KARMEL ligt aan de recent opgefriste Leuvensestraat en loopt achteraan door tot in de Riddersstraat. Als stadsmens kan je niet beter wonen. Jouw leven speelt zich af op wandelafstand. Residentie Karmel, dat zijn 2 losstaande gebouwen op een gezamenlijke ondergrondse parking, met in totaal 29 energiezuinige appartementen, 1 commerciële ruimte en een gemeenschappelijke binnentuin. De appartementen hebben 1, 2 of 3 slaapkamers (71m² tot 145m²) en een privéterras ((4m² tot 46m²). Tussen de twee gebouwen zorgt een prachtig aangelegde, gemeenschappelijke tuin met originele zit- en trapelementen voor een aangename woonomgeving. Ondergronds is er ruimte voor 33 autostaanplaatsen, 5 individuele garageboxen, 29 privébergingen en 90 fietsen. Er wordt ook stroom voorzien zodat je eventueel een laadpaal kan plaatsen voor jouw elektrische wagen. BEN-gebouwen verbruiken weinig energie voor verwarming, ventilatie, koeling en warm water. Er wordt onder andere overal vloerverwarming voorzien die aangesloten is op warmtepompen. Voorlopig is het verlaagde BTW tarief van 6% nog van toepassing tot 31/12/2023. Meerdere units zijn ook interessant als beleggingsvastgoed. Contacteer ons voor meer info over Residentie KARMEL te Vilvoorde. Meer weten?

1 Slaapkamer(s) 72 6 m² Terras
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 253 13 83
242 000 €

1800 Vilvoorde

Midden in het bruisende winkelhart van de stad realiseren we een verrassend nieuwbouwproject met 29 moderne appartementen en een commerciële ruimte. Residentie KARMEL ligt aan de recent opgefriste Leuvensestraat en loopt achteraan door tot in de Riddersstraat. Als stadsmens kan je niet beter wonen. Jouw leven speelt zich af op wandelafstand. Residentie Karmel, dat zijn 2 losstaande gebouwen op een gezamenlijke ondergrondse parking, met in totaal 29 energiezuinige appartementen, 1 commerciële ruimte en een gemeenschappelijke binnentuin. De appartementen hebben 1, 2 of 3 slaapkamers (71m² tot 145m²) en een privéterras ((4m² tot 46m²). Tussen de twee gebouwen zorgt een prachtig aangelegde, gemeenschappelijke tuin met originele zit- en trapelementen voor een aangename woonomgeving. Ondergronds is er ruimte voor 33 autostaanplaatsen, 5 individuele garageboxen, 29 privébergingen en 90 fietsen. Er wordt ook stroom voorzien zodat je eventueel een laadpaal kan plaatsen voor jouw elektrische wagen. BEN-gebouwen verbruiken weinig energie voor verwarming, ventilatie, koeling en warm water. Er wordt onder andere overal vloerverwarming voorzien die aangesloten is op warmtepompen. Voorlopig is het verlaagde BTW tarief van 6% nog van toepassing tot 31/12/2023. Meerdere units zijn ook interessant als beleggingsvastgoed. Contacteer ons voor meer info over Residentie KARMEL te Vilvoorde. Meer weten?

1 Slaapkamer(s) 76 6 m² Terras
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 253 13 83
247 500 €

1800 Vilvoorde

Midden in het bruisende winkelhart van de stad realiseren we een verrassend nieuwbouwproject met 29 moderne appartementen en een commerciële ruimte. Residentie KARMEL ligt aan de recent opgefriste Leuvensestraat en loopt achteraan door tot in de Riddersstraat. Als stadsmens kan je niet beter wonen. Jouw leven speelt zich af op wandelafstand. Residentie Karmel, dat zijn 2 losstaande gebouwen op een gezamenlijke ondergrondse parking, met in totaal 29 energiezuinige appartementen, 1 commerciële ruimte en een gemeenschappelijke binnentuin. De appartementen hebben 1, 2 of 3 slaapkamers (71m² tot 145m²) en een privéterras ((4m² tot 46m²). Tussen de twee gebouwen zorgt een prachtig aangelegde, gemeenschappelijke tuin met originele zit- en trapelementen voor een aangename woonomgeving. Ondergronds is er ruimte voor 33 autostaanplaatsen, 5 individuele garageboxen, 29 privébergingen en 90 fietsen. Er wordt ook stroom voorzien zodat je eventueel een laadpaal kan plaatsen voor jouw elektrische wagen. BEN-gebouwen verbruiken weinig energie voor verwarming, ventilatie, koeling en warm water. Er wordt onder andere overal vloerverwarming voorzien die aangesloten is op warmtepompen. Voorlopig is het verlaagde BTW tarief van 6% nog van toepassing tot 31/12/2023. Meerdere units zijn ook interessant als beleggingsvastgoed. Contacteer ons voor meer info over Residentie KARMEL te Vilvoorde. Meer weten?

1 Slaapkamer(s) 75 6 m² Terras
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 253 13 83
239 250 €

1800 Vilvoorde

Midden in het bruisende winkelhart van de stad realiseren we een verrassend nieuwbouwproject met 29 moderne appartementen en een commerciële ruimte. Residentie KARMEL ligt aan de recent opgefriste Leuvensestraat en loopt achteraan door tot in de Riddersstraat. Als stadsmens kan je niet beter wonen. Jouw leven speelt zich af op wandelafstand. Residentie Karmel, dat zijn 2 losstaande gebouwen op een gezamenlijke ondergrondse parking, met in totaal 29 energiezuinige appartementen, 1 commerciële ruimte en een gemeenschappelijke binnentuin. De appartementen hebben 1, 2 of 3 slaapkamers (71m² tot 145m²) en een privéterras ((4m² tot 46m²). Tussen de twee gebouwen zorgt een prachtig aangelegde, gemeenschappelijke tuin met originele zit- en trapelementen voor een aangename woonomgeving. Ondergronds is er ruimte voor 33 autostaanplaatsen, 5 individuele garageboxen, 29 privébergingen en 90 fietsen. Er wordt ook stroom voorzien zodat je eventueel een laadpaal kan plaatsen voor jouw elektrische wagen. BEN-gebouwen verbruiken weinig energie voor verwarming, ventilatie, koeling en warm water. Er wordt onder andere overal vloerverwarming voorzien die aangesloten is op warmtepompen. Voorlopig is het verlaagde BTW tarief van 6% nog van toepassing tot 31/12/2023. Meerdere units zijn ook interessant als beleggingsvastgoed. Contacteer ons voor meer info over Residentie KARMEL te Vilvoorde. Meer weten?

1 Slaapkamer(s) 76 6 m² Terras
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 253 13 83

1120 Neder-Over-Heembeek

259 000 € - 352 000 €

Ontdek de ideale nieuwbouwappartementen van Woonproject Cocon, gelegen in het sfeervolle Neder-over-Heembeek, vlakbij bruisend Brussel. Deze 24 moderne appartementen zijn zorgvuldig ontworpen om aan al uw behoeften te voldoen en worden omringd door een gezellige binnentuin. Geniet van een royaal interieur met een open keuken, 2 slaapkamers en een terras variërend van 4 tot maar liefst 41 m². De gelijkvloerse appartementen (behalve 1.12) beschikken tevens over een knus privétuintje. Slechts één appartement met 3 slaapkamers is nog beschikbaar! De ondergrondse verdieping herbergt de parkeerzone met autostaanplaatsen en individuele kelderbergingen voor uw gemak. Grijp uw kans, want er zijn nog 13 appartementen beschikbaar! Dit project is tevens een aantrekkelijke investeringsmogelijkheid. De nieuwbouwappartementen in Woonproject Cocon zijn niet alleen gegeerd op de huurmarkt, maar beloven ook een aantrekkelijk rendement. Nieuwsgierig? Simuleer uw eigen investering of vraag ons om een op maat gemaakt investeringsrapport. Laat u overtuigen! Voor meer informatie over dit project, zowel voor eigen bewoning als investering, neem gerust contact op met kantoor Dewaele Vilvoorde. - Wettelijke vermeldingen: EPB in opmaak Meer weten?

2 - 3 Slaapkamer(s) 77 - 133 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 253 13 83
Appartement te koop Vilvoorde (RBM58274)
294 000 €

1800 Vilvoorde

Dit appartement is gelegen op de 2de verdieping op de hoek van Xavier Buissetstraat 19 en Etienne Blondieaustraat. Supermarkten, scholen en winkels op wandelafstand. Het appartement is ingedeeld als volgt: - Ruime woonkamer met veel lichtinval en een terras - Open ingerichte keuken - Slaapkamer 1 - Slaapkamer 2 - Slaapkamer 3 - Badkamer met ligbad - Toilet - Berging - Grote kelder (14m2) Twee parkeerplaatsen aanwezig op het gelijkvloers: + 25.000 euro Pluspunten: - Centrale ligging vlakbij openbaar vervoer en goede invalswegen - Veel lichtinval Ideaal voor eigenbewoning of als investering gezien de toplocatie! Interesse ? Neem snel contact op met Dewaele Vilvoorde : ### Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 90 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 253 13 83
Appartement te koop Vilvoorde (RBM57545)
224 000 €

1800 Vilvoorde

Ben je op zoek naar een appartement met 2 slaapkamers en verschillende mogelijkheden om je eigen stempel te drukken? Dit charmante appartement, gelegen op de 3de verdieping van een kleinschalig gebouw zonder lift, biedt jou de ideale kans om jouw droomwoning te creëren. Het gebouw, bestaande uit slechts drie verdiepingen, is steeds goed onderhouden. Zo werd het dak reeds vernieuwd en geïsoleerd, en zijn de ramen recent en in uitstekende staat. Kosten voor de gemeenschappelijke delen beperken zich dus tot verzekering gebouw en elektriciteit gemene delen. Geen syndicus. Kenmerken van het appartement: - 2 slaapkamers - leefruimte met authentieke parketvloer - aparte keuken - badkamer met toilet - zeer zonnig terras - berging op de hal Extra troef: Een afgesloten garage is beschikbaar voor aankoop bij het appartement voor een meerprijs van €27.000. Ideaal voor het veilig stallen van je voertuig en extra opslagruimte. Dit appartement is perfect voor wie houdt van een renovatieproject en het potentieel ziet in een goed onderhouden gebouw met een stevige basis. Basisakte in opmaak, kadastraal inkomen dus niet gekend. Mis deze unieke kans niet en plan vandaag nog een bezichtiging! Contacteer ons snel voor meer informatie of een afspraak. Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 88 6 m² Terras
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 253 13 83
Duplex te koop Vilvoorde (RBJ95983)
249 000 €

1800 Vilvoorde

Deze eigendom wordt aangeboden via Power-sale. De eigendom kan bezichtigd worden op donderdag 18/07 tussen 16u30 en 17u30 op afspraak en er kan een bod uitgebracht worden tot maandag 22/07 tot 18u00. De vermelde prijs is een instelprijs. Contacteer ons snel voor meer informatie en / of een afspraak ter plaatse! Dit duplex appartement bevindt zich op de 3de verdieping van een klein gebouw in de Nijverheidsstraat in Vilvoorde en is ideaal gelegen voor liefhebbers van het stadsleven, vlakbij alle faciliteiten (treinstation, bussen, scholen, goede invalswegen, lokale handelaars en supermarkten) Het appartement is als volgt ingedeeld: - Een schitterende open keuken - Een lichtrijke leefruimte met zonnig terras. - Een handige berging met aansluiting voor wasmachine en droogkast - Inkomhal en ruime nachthal - Een grote slaapkamer voorzien van ingebouwde kasten - Een tweede slaapkamer - Een vernieuwde badkamer: Uitgerust met een luxe inloopdouche, wastafel en toilet. Garagebox bij aan te kopen voor + €26 000. Dit zorgt voor extra gemak en veiligheid voor je voertuig. En met de aanwezigheid van airconditioning voor zowel verwarming als verkoeling, aangedreven door een milieuvriendelijke warmtepomp in de leefruimte, ben je verzekerd van comfortabele temperaturen, ongeacht het seizoen. Mis deze unieke kans niet om te wonen in een prachtig duplex appartement in het bruisende Vilvoorde. Neem vandaag nog contact met ons op voor een bezichtiging en ontdek je nieuwe thuis! Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 132 3 m² Terras
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 253 13 83
347 000 €

1800 Vilvoorde

Dit huis is gelegen in het charmante Koningslo (Vilvoorde) en biedt gemakkelijke toegang tot openbaar vervoer. Daarnaast zijn er uitstekende invalswegen die zorgen voor een vlotte verbinding. Voor gezinnen met kinderen zijn de nabijgelegen scholen een groot voordeel, ook bevinden er zich heel wat supermarkten in de nabije omgeving. Met deze woning heeft u de unieke kans om een huis helemaal naar eigen inzicht en behoeften te renoveren en in te richten. Het huis is als volgt ingedeeld: - Inkomhal - Zeer ruime leefruimte met mogelijkheid tot slaapkamer op de gelijkvloerse verdieping - Keuken - Overdekte koer / veranda met sanitair en toegang tot de zonnige tuin - Kelder - Nachthal - Badkamer - ruimte met 2de keuken (kan omgevormd worden in extra kamer) - 2 ruime slaapkamers - Zolderruimte met vaste trap en 2 extra slaapkamers - Aangename zonnige tuin Interesse in dit huis met veel potentieel ? Contacteer ons snel voor meer informatie en / of een afspraak ter plaatse ! Meer weten?

4 Slaapkamer(s) 180 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 253 13 83
Parking te koop Vilvoorde (RBI56835)
17 500 €

1800 Vilvoorde

Ondergrondse parkeerplaats gelegen in een ondergrondse parkeergarage nabij het centrum en het station van Vilvoorde en alle belangrijke uitvalswegen (Mechelen, Antwerpen, Brussel, etc.). Toegang via automatische poort. Autostaanplaats is momenteel verhuurd voor 50,00 euro per maand (contract van gemeen recht) Neem contact op per mail naar ### , voor meer informatie en / of een bezoek Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 253 13 83