Hartemberg Vastgoed (2820 Bonheiden)

Schoolstraat 58 - 2820 Bonheiden

BIV-nummer 503500

hartemberg.be/nl

Bent u op zoek naar uw droomwoning? Wilt u een huis verkopen voor de correcte prijs? Hartemberg Vastgoed kan u helpen. Brigitte Hartemberg is een verkoopspecialist met 15+ jaar ervaring die steeds streeft naar eerlijkheid en open communicatie. Toon alles Toon minder
Bent u op zoek naar uw droomwoning? Wilt u een huis verkopen voor de correcte prijs? Hartemberg Vastgoed kan u helpen. Brigitte Hartemberg is een verkoopspecialist met 15+ jaar ervaring die steeds streeft naar eerlijkheid en open communicatie.
379 000 €

2860 Sint-Katelijne-Waver

Wie rondkijkt op deze ligging, weet dat hij goed omringd wordt door kwalitatieve en grote nieuwbouwwoningen. Dat geeft een toegevoegde waarde aan de buurt en illustreert ook de goede ligging voor pendelaars/thuiswerkers, die enerzijds genieten van het groen en de rust en anderzijds ook maar 3,7 kilometer moeten rijden tot aan het rondpunt van de R6. Mechelen centrum ligt op 11 kilometer, Antwerpen centrum ligt op 24 km. Verscheidene aspecten maken deze grond speciaal. Zo kunnen uw toekomstige gevels (veel materialen toegelaten) zowel aan de Varetstraat (18,79m gevelbreedte) als aan de Duffelstraat schitteren. U kan hier desgewenst een woning met volle verdieping (6,5m maximale kroonlijsthoogte) en plat dak bouwen. De bewoners worden hier ook goed bediend qua openbaar vervoer, terwijl Sint-Katelijne-Waver ook bekend staat voor zijn goede onderwijsaanbod. Deze perceelgrootte van net geen 10a is ideaal, omdat ze u optimaal laat genieten, zonder dat het tuinonderhoud een te zware last kan worden. Geruststellend voor de toekomstige esthetiek vinden we de bepaling dat afsluitingen dienen voorzien te worden in kwalitatieve materialen. Een draadafsluiting met doeken of strips wordt in dit verband niet gezien als een kwalitatief materiaal. Gezien er geen bouwverplichting rust op deze bouwgrond, kan u hem rustig nog enige jaren laten liggen en ondertussen rustig uw bouwplannen voorbereiden. Meer weten?

984
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 472 61 60 00
649 000 €

2820 Bonheiden

Deze woning op een ruim perceel van ± 939m² met een gevelbreedte van ± 9,8m, wordt verkocht in afgewerkte staat, op enkele elementen na: keuken (toestellen en kasten), vloeren, dakisolatie, wandtegels en schilderwerken. U koopt een woning, gebouwd volgens de strenge isolatienormen, voorzien van: pleisterwerk (excl. zolder), elektriciteit, sanitair, zonnepanelen, verwarming, warmtepomp lucht/lucht (Viessmann), ventilatie (systeem D), vloerisolatie (PUR) en chape. Het strakke uitzicht van de gevels is onder meer het resultaat van een samenspel tussen grijze gelijmde gevelstenen, zwarte aluramen (driedubbel glas) en vlakke, zwarte dakpannen. Unieke elementen vormen de twee badkamers, de garage voor 2 wagens en de 4 ruime kamers op de eerste verdieping. De tweede badkamerruimte is en suite aan de master bedroom, waar ook plaats is voorzien voor een dressinggedeelte. Op het gelijkvloers biedt een schuifraamcombinatie van 8 meter breed, een mooi zicht op de diepe tuin. Thuiswerkers en mensen met een hobby, zullen het appreciëren dat er vlak aan de inkom een bureel grenst van 16m² en dat de polyvalente zolder nog ± 107,9m² vrijhoudt voor uw toekomstplannen. De binnenmuren van deze woning zijn opgetrokken in snelbouwsteen. We benadrukken dat dit een huis is met een enorm volume in kubieke meters en in vierkante meters, gezien de benedenoppervlakte van 147,7m² bruto en de 128m² op de eerste verdieping. Meer weten?

5 Slaapkamer(s) 383 2 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 472 61 60 00
269 000 €

2800 Mechelen

Dit betaalbare huis verbergt een schat op zolder, want u kan er mits renovatie 2 grote kamers in onderbrengen. Ook op de eerste verdieping, met een zeer stabiele tussenvloer, kan u de huidige leefruimte desgewenst verdelen in verscheidene kamers. De mooie, authentieke grenen plankenvloer is goed onderhouden. Dankzij de meer dan modale gevelbreedte van 6 meter, kan u de woning op vele manieren aanwenden en herindelen. Bonus zijn daarbij de mooie, massieve binnendeuren en de geïsoleerde plafonds op de eerste verdieping. Het huis is perfect bewoonbaar voor wie een gefaseerde verbouwing wil ondernemen. Op het gelijkvloers vestigen we de aandacht op de achterkant van de woning, waar er in 2000 grote verbouwingen gebeurden, waarbij het plat dak werd voorzien van liefst 4 lichtkoepels. Er werd naast een kamer toen ook een grote badkamer ingericht, met een XL-hoekbad, een douchecabine, een lavabomeubel met kolomkasten en een hangtoilet. Speciaal zijn de geprofileerde binnendeuren, met ook een dubbele deur, die leidt naar de grote berging/wasplaats. In de ruime eetkeuken met houten fronten is het stil en spotten we een aantal apparaten, zoals een dampkap, een kookvuur, een oven en een koelkast. Dankzij een EPC met label C, geldt voor dit ruime woonhuis geen renovatieverplichting. Essentiële werken die het huis een stevige meerwaarde kunnen geven: dak vernieuwen plus 2 kamers toevoegen (2e verd.), herindelen van de ruimtes en centrale verwarming toevoegen. Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 159 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 472 61 60 00
425 000 €

2800 Mechelen

De jongste 20 jaar werd de hele woning gerenoveerd en vorig jaar werd een fantastische zonnige tuin ingericht, inclusief kunstgras, verhoogd perk, tuinhuisje, vijver, bamboe-afsluiting, overdekt en niet-overdekt terras (tropisch hardhout en klinkers), etc. Extra handig is het om hier thuis te komen via de achterliggende garagebox, die is voorzien van een afstandsbediende sectionaalpoort en een metalen dak, bedekt met roofing. Ons oog valt op de soliede aluminiumramen met superisolerend glas en met 10cm dikke PUR-dakisolatie in het schuin dak (2013) en 12cm in het plat dak (2019). In de living spotten we ook een rubberwood-trap, een mooie sierlijst rondom het verlaagde plafond, op maat gemaakte gordijnen en een bureel, plus een keramische vloer. De open keuken (2019) is voorzien van een dampkap, een kookvuur, een oven en een koelkast. Een dakkoepel en plafondspotjes zorgen voor overvloedige lichtinval. In de aangrenzende wasplaats, hangt de condensatieketel en kunnen ook wasmachine en droogkast worden ondergebracht. Op de eerste verdieping valt ons oog op de kurkvloeren en een XL-kamer met veel ruimte voor kasten of dressing. In de badkamer is er naast een douche, ook plaats gemaakt voor een brede sierradiator, een lavabomeubel met spiegel en kolomkasten, plus een hangtoilet. Een witgeschilderde trap voert naar de tweede verdieping, die volledig wordt ingenomen door 1 kamer met 2 veluxramen. Gezien de oppervlakte voldoende groot is, kan deze kamer zo nodig opgedeeld worden. Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 108 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 472 61 60 00
785 000 €

2820 Rijmenam

Een eigen oprijlaan met poort en 45a grond, staan hier garant voor privacy en rust. Deze villa uit de jaren ’94, werd gebouwd met een voor die tijd doorgedreven isolatieniveau. Dit kunnen we onder meer opmaken uit het gedetailleerde voorstudiedossier van de verwarmings- en ventilatiefirma. Zo werd er al 15 centimeter minerale wol als dakisolatie gebruikt en 6cm muurisolatie, plus vloerisolatie. De breedte van de voorgevel (17,5m), maakt dat er 5 grote kamers konden worden voorzien, waarvan 1 kamer of groot bureel beneden, met een en suite badkamer (dubbel meubel + douche). Handig is hier ook de ruime garage met afstandsbediende poort en de grote wasplaats, die er samen voor zorgen dat er voldoende opbergruimte is. De open keuken en living vangen samen veel licht, onder meer door een schuine glaspartij. In de keuken met granieten werkblad zijn een paar zitplaatsen voorzien, plus 2 ovens (Scholtes), een kookvuur (AEG) en een koelkast plus vaatwasser (Miele). Het bouwprogramma zou niet compleet zijn geweest, zonder een hoofdbadkamer, inclusief dubbel lavabomeubel, bad en hangtoilet. De Grote Paallaan 1A ligt in Bonheiden, op de grens met Keerbergen, op een boogscheut van de als monument beschermde Grote Paal (grenspaal), opgericht in 1773. Pendelaars zullen de nabijheid van Mechelen appreciëren, omwille van de betere mobiliteit. Het groene karakter van de buurt, met veel fietsstraten en weinig doorgaand verkeer, maken het leven hier aangenaam en gaan gepaard met stilte en rust. Meer weten?

5 Slaapkamer(s) 314 2 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 472 61 60 00
Huis te koop Mechelen (RBK78843)
419 000 €

2800 Mechelen

In een residentiële zijarm van de Battelsesteenweg, vinden we deze statige woning, voorzien van een ruime toerit naast het huis, die leidt naar twee garagepoorten in de kelderverdieping. De tuin is dieper dan we op het eerste gezicht vermoeden. Het poortje achteraan geeft zelfs toegang tot het fietsspad naast de Vaart. Achteraan living en keuken torent een zonneterras wat uit boven de tuin, met een ideale oriëntatie. Hoewel het huis stevig is gebouwd, met betonnen tussenvloeren en het ook beschikt over centrale verwarming, moet u erop rekenen dat alles aan vernieuwing toe is: zowel de afwerkingen, de keuken en de badkamer, als de technieken. Pluspunten vormen de grote ramen, de stijl, de logische indeling en de grote volumes met kamers. Op de zolderverdieping zijn scheidingsmuren, deuren en radiatoren geplaatst, wat al een goed idee geeft van toekomstige mogelijkheden. Mits enkele ingrepen, kan op de eerste verdieping de huidige, unieke inrichting van sanitair en badkamer, worden aangepast aan de moderne noden. De twee grootste kamers op de eerste verdieping zijn zeer groot, terwijl de derde kamer veeleer kan worden gebruikt als bergingsruimte. De ligging nabij de autoweg E19 en de R6 en goede parkeermogelijkheden, geeft veel mogelijkheden aan pendelaars, terwijl het geluidsniveau hier beter meevalt dan verwacht. De nabijheid van de Vaart, maakt dat u hier ook te voet of met de fiets geniet van een ideale mobiliteit. De officiële Mobiscore beloopt hier 8,3 op 10. Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 141 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 472 61 60 00
Huis te koop Mechelen (RBK45438)
749 000 €

2800 Mechelen

In een doodlopende dreef parallel met de R6, vlakbij de E19, ligt deze open bebouwing. Wie klanten aan huis wil ontvangen of veel bezoek krijgt, kan de 7 afgebakende staanplaatsen gebruiken en nog 2 voertuigen parkeren in de bepleisterde ondergrondse garage, die voorzien is van een ingebouwde keuken en een TV-aansluiting (man/woman cave). In de ruime, goed verluchte en betegelde kelder, zijn nog verscheidene bergingen aanwezig. De jongste 3 jaar werd deze villa vernieuwd. Opvallend zijn in dat verband de haast ontelbare ingemaakte kasten, de dressing in de master bedroom, zonnepanelen, geboorde waterput, de ingebouwde led-spots, een overdekt terras met nieuwe polybeton, wachtbuizen voor aircos en voor cameras, de zwarte stalen deur met glas, de oversteek aan de puntgevels, 3 toiletten, etc. De 2 kamers onder het nieuwe dak zijn voorzien van radiatoren, terwijl er vloerverwarming is voorzien op het gelijkvloers en de 1e verdieping. In de living met open keuken, schuift u met zijn zessen aan bij het 5m brede eiland in de eetkeuken, waar afgezien van de dampkap, alle apparaten de revue passeren: 2 warmhoudlades, grote oven, microgolf, espresso-apparaat, hoge koelkast, vaatwasser en kookvuur. Grote raampartijen in zwart alu kijken uit over de omheinde tuin, met verscheidene terrassen, een lindeboom en veel fruitbomen (kastanje, vijg, appel, kers, peer, druiven, etc). In de 2 badkamers vallen naast de originele lavabomeubels, een mooi bad en 2 douches met regenfunctie op. Meer weten?

4 Slaapkamer(s) 397 2 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 472 61 60 00
Huis te koop Mechelen (RBK42965)
389 000 €

2800 Mechelen

Vlakbij de stad wonen, vlot parkeren en ook vlot de autoweg kunnen bereiken, dat is hier een haalbare opdracht. De haast perfecte officiële Mobiscore van 9,4 op 10, geeft aan dat u hier ook perfect zonder auto alles kan bereiken, mocht u daar de nood toe voelen. Het huis ligt overigens in een zone van 30 km/h en er loopt een fietspad voor de deur. De structuur op het gelijkvloers is volledig opengewerkt, zodat u vlot van vooraan tot achterin de tuin kan kijken. Een rolluik aan het raam aan de straatkant, staat garant voor uw privacy in de leefruimte. Een mooie witte sierradiator verdeelt de ruimte tussen living en keuken, maar laat wel het licht door. In de keuken is een groot formaat donkere tegels gebruikt. De geïnstalleerde keuken is voorzien van een oven en vaatwasser van het merk Whirlpool, plus een dampkap en gasvuur met 4 pitten. De ramen met dubbel glas zijn buiten blauw van kleur en binnen wit. De ruimte onder de beuken trap, werd handig omgetoverd tot een afgesloten kastruimte. De twee bovenverdiepingen tellen in totaal 4 kamers, waarvan twee onder dak. De zeer ruim bemeten badkamer op de eerste verdieping is volledig betegeld en voorzien van bad, lavabo en toilet. Dankzij het epc label B, hoeft u niet meteen verplicht energetisch te renoveren. De roofing van platte daken werd 2 jaar geleden vernieuwd via het leggen van een extra laag. Momenteel is het huis verhuurd. Meer weten?

4 Slaapkamer(s) 160 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 472 61 60 00
Huis te koop Burcht (RBK41645)
449 000 €

2070 Burcht

Vanop uw overdekte en gunstig georiënteerde zonneterras op de 2de verdieping, kijkt u uit op de Schelde. U betaalt mogelijk 6% btw voor deze BEN-woning met een E-peil van 15 en spaart daardoor heel wat eigen middelen uit. Het energiezuinige huis met hoger dan normale plafonds is voorzien van 12 zonnepanelen (370W) en een ventilatiesysteem C+ (warmteterugwinning). Via de John Tulpinckstraat gaat u te voet of met de fiets naar uw met thermowood beklede fietsenberging, die zich achter de tuin met terras bevindt. De afwerking is volledig en kwalitatief hoogstaand: met PVC-ramen (zwart buiten en wit binnen, binnenschilderwerk (primer + 2 lagen verf), gevelpleisterwerk (2 lagen), 2 hangtoiletten, sierradiatoren, ventilatieroosters, vloermatkader, etc. In de volledig betegelde badkamer, beschikt u naast een dubbel lavabomeubel, ook over een acrylbad en een grote inloopdouche. De open keuken onderscheidt zich door het exclusieve keramische werkblad en de vele kwaliteitstoestellen van Electrolux: vaatwasser, dampkap, vuur, koelkast, freezer, microgolf en oven. Afgezien van de 3 kamers, vermelden we graag ook de aanwezigheid van een berging op de 2de verdieping. Met uw app van Niko, kan u op afstand inloggen op de videofoon en zo de deur openen. Ook de Honeywell-thermostaat kan op afstand met een app worden bediend. De Kerkstraat loopt dood, beschikt over een grote parkeerplaats en sluit aan bij een fietspad langs de Schelde. Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 152 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 472 61 60 00
Huis te koop Burcht (RBK41644)
469 000 €

2070 Burcht

Vanop uw gunstig georiënteerde zonneterras op de 2de verdieping, kijkt u uit op de Schelde. U betaalt registratierechten, hoewel dit huis een energiepeil van 49 behaalt en daardoor te boek staat als een BEN-woning. Het energiezuinige huis met hoger dan normale plafonds is voorzien van 4 zonnepanelen (330W) en een ventilatiesysteem C+ (warmteterugwinning). Vanaf uw autostaanplaats gaat u te voet of met de fiets naar uw met thermowood beklede fietsenberging, die zich achter de tuin met terras bevindt. De afwerking is volledig en kwalitatief hoogstaand: met PVC-ramen (zwart buiten en wit binnen), binnenschilderwerk (primer + 2 lagen verf), gevelpleisterwerk (2 lagen), sierradiatoren, ventilatierooster, vloermatkader, etc. In de volledig betegelde badkamer, beschikt u naast een dubbel lavabomeubel, ook over een acrylbad en een grote inloopdouche. De open keuken onderscheidt zich door het exclusieve keramische werkblad en de vele kwaliteitstoestellen van Electrolux: vaatwasser, dampkap, vuur, koelkast, freezer, microgolf en oven. Afgezien van de 3 kamers, vermelden we graag ook de aanwezigheid van een berging op de 2de verdieping. Met uw app van Niko, kan u op afstand inloggen op de videofoon en zo de deur openen. Ook de Honeywell-thermostaat kan op afstand met een app worden bediend. De Kerkstraat loopt dood, beschikt over een grote parkeerplaats en sluit aan bij een fietspad langs de Schelde. Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 152 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 472 61 60 00
Huis te koop Heffen (RBK40675)
459 000 €

2801 Heffen

De woning op nr 26 ligt zeer rustig in een zone 30, met ideale verbinding naar Mechelen, E19 & A12. Wie een denkbeeldige grens trekt naast de gevel van huisnummer 26, weet dat het linkergedeelte desgewenst door de koper kan worden afgesplitst, mits te voldoen aan de gebruikelijke plichtplegingen, liefst met behulp van een landmeter. Wie daar geen zin in heeft, gaat wonen in een te renoveren huis met enorme ruimte: woonruimte, stockageruimte, parkeermogelijkheid en tuin. Dankzij de ruime straatbreedte heeft u linksom toegang tot de magazijnruimtes, die nog een andere poort bevatten, die u met een voertuig toegang geeft tot de brede en diepe, volledig ommuurde tuin. Het huis zelf beschikt over een stevige betonnen structuur, perfect om te renoveren. De leefruimte met zeer groot raam aan de straatzijde, is opgedeeld in 2 delen, half gescheiden door een dubbele deur. Daarachter grenst de eetkeuken met gasvuur, koelkast en dampkap, aan een oudere veranda, die op zijn beurt aansluiting geeft tot de magazijnen. Uniek aan de bovenverdieping is dat ze nu is onderverdeeld in een grote nachthall en vier grote kamers. Die structuur is echter zeer licht en niet dragend, wat maakt dat u – zo u dat wil - de bovenverdieping flexibel zou kunnen herindelen. Het huis beschikt over rolluiken, digitale meters, relatief hoge plafonds op het gelijkvloers. De ruimte en de grote grondwaarde primeren hier op de afwerkingsgraad, wat financieel per vierkante meter uitdraait op een aantrekkelijk voorstel Meer weten?

4 Slaapkamer(s) 154 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 472 61 60 00
Huis te koop Mechelen (RBK40674)
458 000 €

2800 Mechelen

U rijdt uw garage met afstandsbediende poort en vernieuwd plat dak (2018) binnen. U stapt met uw boodschappen enkele meters door de mooi aangelegde en volledig omheinde tuin, tot aan het overdekt terras met een overkapping (2018), voorzien van een alukoepel en van een afwerking met tropisch hardhout. Via een breed, recent geplaatst schuifraam met muggenraam, komt u terecht in de keuken, die is voorzien van: dampkap, koelkast, combi-oven (stoom plus conventionele oven), freezer, gasvuur (5 pitten) en een vaatwasser. De volledig opengewerkte living werd na bouwvergunning, met het keukenvolume uitgebreid, tot een volledig opengewerkte ruimte van 15m, met inbouwkasten/thuisbureel en wasplaats. Overige opvallende elementen: onderhoudsarme tegelvloer gelegd in Romeins verband, 2 koepels (keuken en living), beukenhouten verdiepingstrappen, muggenramen, geprofileerde eiken fineerdeuren, LED-inbouwspotjes, geïntegreerd TV-meubel, Buderus condensatieketel (2021), etc. Zowel in master bedroom als living valt het valse plafond op, met een mooie randlijst, zodat een verdoken gordijnkast ontstaat. Op de 1e verd. vormt de originele grenenhouten plankenvloer een esthetische meerwaarde. In de badkamer stelen naast het toilet, een alleenstaand bad en een modern lavabomeubel met LED-spiegel, ook de metrotegels de show. De 2 kamers onder dak, krijgen voldoende licht via veluxramen. De schuifdeur tussen beide kamers, laat toe om de ene kamer als speelkamer te gebruiken en de andere als slaapkamer Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 127 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 472 61 60 00
Huis te koop Bonheiden (RBK38195)
Prijs op aanvraag

2820 Bonheiden

Wie op zoek is naar een afgewerkte nieuwbouwvilla in landelijke stijl op een groot perceel, vindt hier bij een kroonlijsthoogte van 6 meter, liefst 350m² bewoonbare oppervlakte op meer dan 10a grond. De speciale stervorm met 14,5m gevelbreedte en 17m diepte, maakt dat er heel veel zichten en lichten ontstaan. In 2 van de 5 kamers op de 1ste verdieping, zijn de plafonds tot in de nok afgewerkt. De master bedroom beschikt over een en suite badkamer en dressing. Wat de combinatie van ruimte uniek maakt, is dat er op de 2de verdieping nog een 60m² ruimte kan gebruikt worden, waaronder 2 zolderkamers. Wie thuis wil werken of klanten ontvangen, geniet op het gelijkvloers van het combo bureel/berging/garage, met samen 55m². Deze villa mikt op technisch vlak hoog, met een lucht/water warmtepomp, die de vloerverwarming voedt; 16cm isolatie in muur en dak; een plint in blauwe hardsteen; ventilatiesysteem D; 3 toiletten; 3 badkamers, waarvan 2 en suite; driedubbel glas in alu buitenschrijnwerk; etc. In de keuken, is een rist aan Siemens-apparaten voorzien: kookvuur met naastliggende afzuiging, microgolf, oven, koelkast en freezer. De omheinde tuin omvat ook een terras van 3m breed, een pad rond de woning en een oprit van 4m die verbreedt, zodat een extra parkeerplaats ontstaat. Qua stijl wijzen we nog op de donkergrijze dakpannen, het lichte voegwerk, antracietkleurige goten/aflopen, de gelakte houten buitendeuren en de metselbogen boven enkele ramen en de garagepoort. Meer weten?

5 Slaapkamer(s) 350 3 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 472 61 60 00
Huis te koop Mechelen (RBK37137)
299 000 €

2800 Mechelen

In de Mechelse binnenstad, gescheiden van een grote laan door een rij lindenbomen, ligt deze brede rijwoning met vier niveaus en een plat dak. De eerste en tweede verdieping zijn net even groot en herbergen liefst 4 kamers, een bureel/berging en een badkamer (bad en één lavabo). In de voorgevel zorgen grote aluramen voor voldoende licht en zicht op het groen of de laanbomen aan de kant van de Olivetenvest. Op het gelijkvloers spotten we ingemaakte vestiairekasten, een parlefoon, een mooie schouwmantel in de living en rolluiken. De living en de aparte keuken, grenzen beiden aan het terras. De keuken met koepel is half ingericht, met enkele toestellen, zoals een vaatwasser, een wasmachine en een oven. Er zijn zeer veel parkeerplaatsen, zowel in de voorliggende Olivetenvest, als aan de rand van de nabijgelegen Dijle. Het huis beschikt over centrale verwarming op stookolie en een kelder en is volledig te renoveren. De officiële Mobiscore van 9,5 op 10, bewijst dat u hier desgewenst perfect kan wonen zonder auto. Meer weten?

4 Slaapkamer(s) 138 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 472 61 60 00
Huis te koop Veltem-Beisem (RBK33546)
1 095 000 €

3020 Veltem-Beisem

Deze moderne villa gelegen op de bovernberg met gelijmde gevelsteen en grote raampartijen, past perfect in de groene omgeving. Op straatniveau ligt de diepe garage. In deze BEN-woning, zorgen vloerverwarming (condensatieketel op gas met buitenvoeler) en 18 zonnepanelen samen voor de energie. Voorts is er een ventilatiesysteem C+, ingebouwde LED-armaturen, gelamineerde deuren, Qbus domoticasysteem, alarm en brandalarm, waterverzachter, waterput, etc. Esthetisch impressionant: de bekleding met zwarte sisal op de betontrappen, het stootvaste B:hard parket, steentjes op het platte dak, stores en gordijnen op maat, ingemaakte kasten, etc. Op tuinniveau vangt u op zonnige dagen altijd - van de ochtend tot de avond - zon op het deels overdekte terras met grote tegels en valt uw oog op de Portugese laurier, Japanse kerselaar, Amberboom en de zonwering met screens. De open keuken met een eiland in keramisch materiaal, een verborgen koffiehoek en ATAG-apparaten, vormt een drie-eenheid met eetruimte en salon. We spotten een zeer hoge koelkast, kookvuur, vaatwasser, oven, combi-oven met warmhoudlade, dampkap en een Grohe Blue waterinstallatie. De 6 kamers zijn verspreid over 2 verdiepingen en ook allen zijn voorzien van datakabel. Er is gekozen voor aparte WC-ruimtes. 2 badkamers maken het plaatje af: 1 met lavabomeubel en XXL-inloopdouche en 1 met dubbel meubel en inloopdouche. Pendelaars bereiken op wandelafstand het openbaar vervoer, een kwartier Leuven en op ca. een half uur Brussel. Meer weten?

6 Slaapkamer(s) 284 2 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 472 61 60 00
Huis te koop Mechelen (RBK32371)
849 000 €

2800 Mechelen

Hoe kunnen we deze uitzonderlijke woning in de Mechelse binnenstad, een nieuwbouw noemen? Omdat quasi alles nieuw gebouwd is, op de voorgevel en de authentieke, verstevigde en behandelde eiken balken na. Het originele dakgebinte werd voorzien van nieuwe dakpannen, isolatie en 18 diepzwarte zonnepanelen. De cartouche in de voorgevel vermeldt 1672, mogelijk verwijzend naar het bouwjaar van de imposante trapgevel. Het huis omvat naast een grote garage ook een overdekte inkom, groot genoeg om fietsen onder te stallen, tegen de achtergrond van een mooie witgelakte alu gevelbekleding. 3 aparte toiletten en 5 kamers van uitzonderlijke grootte met parket. De aannemer gebruikte aanzienlijke isolatiediktes om een E-peil van 60 of beter te kunnen behalen: 14cm in de achtergevel, 22cm in het dak, 10cm in de vloer (excl. garage) en 12cm in de voorgevel. Het gelijkvloers is opgevat als een doorlopende ruimte met living in parket en open keuken, uitkijkend op terras en tuin. In de witte keuken werd gewerkt met een zwart composieten werkblad en kwaliteitsapparaten: inductievuur (AEG), 2 ovens (AEG), koelkast, freezer, vaatwasser en dampkap. In de 2 badkamers stelen niet alleen het losstaande bad en de inloopdouches de show, maar ook de lavabomeubels, waarbij op meesterlijke wijze blauwe hardsteen en verweerde eik werden gecombineerd. De Adegemstraat (enkele richting en zone 30) wordt nu heraangelegd, met integratie van groen, plaats voor fietsers en vier parkeerplaatsen tegenover het huis. Meer weten?

5 Slaapkamer(s) 325 2 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 472 61 60 00
Huis te koop Bonheiden (RBK26688)
595 000 €

2820 Bonheiden

De Hendrik Consciencelaan is één van de rustigste, groenste lanen van Bonheiden, niet zo ver van het dorp (700m) en van Mechelen. De statige villa werd voorzien van een behoorlijk isolatieniveau, incl. 5cm geëxtrudeerd polystireen boven de kruipkelder, wegens de integratie van een Masser-systeem voor verwarming en ventilatie. De kruipkelder is hoger dan 1m en leent zich net als de meer dan 2m hoge kelder, tot verdere isolatie met PUR-schuim. Dit logisch ingedeelde huis beschikt over 314m² bewoonbare oppervlakte. Troeven zijn onder meer: een grote living met cassette, een veranda, plaats voor minstens 2 auto’s voor de garage, ingemaakte kasten, muggenramen, oversteek aan de puntgevels, hoge plafonds, grote terrassen, etc. Uniek zijn voorts de ruime garage met mezzanine, de 3 enorme kamers boven verbonden met schuifdeuren en de “geheime deur” naar een onzichtbare ruimte met aparte verlichting. De open eetkeuken met granieten werkblad, die aan renovatie toe is, beschikt onder meer over een impressionant groot kookvuur, een oven, koelkast en freezer. Thuiswerkers en zelfstandigen zullen de 2 gelijkvloerse kamers en aanpalende badkamer (bad, douche, wc en dubbel meubel) appreciëren. Tussen badkamer en garage spotten we overigens een doorgeefluik voor linnen. In de aangelegde tuin, vermelden we de aanwezigheid van volgroeide taxushagen, haagbeuk, afsluitingen met tennisdraad (beton onderaan), bomen, een maairobot, een regenput (meer dan 10.000l) met pomp, plus twee tuinhuizen. Meer weten?

4 Slaapkamer(s) 314 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 472 61 60 00
Huis te koop Mechelen (RBK14929)
399 000 €

2800 Mechelen

Een ideaal huis voor verscheidene generaties en of een groot gezin in een rustige, brede straat met speeltuin. Onder dak bevindt zich een zeer grote kamer met ingemaakte kasten, 2 nieuwe veluxen en aangrenzend de private badkamer, met douche, lavabomeubel en toilet. Op de ruime eerste verdieping, zijn dan nog eens 3 kamers ondergebracht en een hoofdbadkamer met douche, groot lavabomeubel en hangtoilet. Het huis werd 5 jaar geleden gerenoveerd en is robuust gebouwd met betonnen tussenvloeren. Er werd gewerkt aan de daken, een nieuwe verwarmingsinstallatie, parket en ramen geplaatst, plus liefst twee nieuwe keukens. De eerste keuken ligt naast de living, die doorloopt van voorgevel tot achtergevel. Deze keuken omvat een vaatwasser, oven en dampkap, plus een microgolfoven en een kookplaat. Het meest verrassende aan dit volumineuze huis is zeker het tuinhuis, dat we ook een huis in de tuin zouden kunnen noemen: zeer koel in de zomer en geschikt voor thuiswerkers en/of mensen met een hobby. Aangrenzend is een overdekte buitenkeuken van 5 lopende meter geplaatst, inclusief boiler, onderkasten, bovenkasten en de nodige apparaten: vaatwasser, dampkap, oven en kookplaat. Voor de volledigheid vermelden we nog dat in dit huis gedacht is aan een parlofoon met deuropener, een geboorde waterput met pomp en binnendeuren die systematisch zijn voorzien van een cilinderslot. In de ruime kelder, spotten we nog een sokkel voor wasmachine/droogkast, plus een gloednieuwe waterontharder. Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 170 2 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 472 61 60 00
Huis te koop Duffel (RBK14931)
545 000 €

2570 Duffel

In de opengewerkte structuur van het gelijkvloers, werd de ruime eetkeuken aan de straatzijde geplaatst, zodat de woonkamer mooi uitkijkt over de tuin, via een zeer brede raampartij met zwarte alu schuiframen, voorzien van driedubbel glas. In de keuken met eiland zijn een resem kwaliteitsapparaten van Siemens voorzien: dampkap, kookplaat, vaatwasser, twee ovens, warmhoudlade, koelkast en freezer. Dankzij de kroonlijsthoogte van liefst 6,50 meter en de strakke witgrijze gelijmde gevelstenen, krijgt het huis niet alleen een imposant uiterlijk. De architect heeft het volume volledig gebruikt, wat zich laat voelen in de bouwdiepte van 13 meter, die ook is doorgetrokken op de verdieping en in de zeer ruime kelder. Deze woning wordt luxueus afgewerkt met de beste materialen, zoals bijvoorbeeld een houten trapbekleding op beton. In de master bedroom, die aan de achtergevel ligt, is gewerkt met een bijna kamerbreed groot raam. In de kamers is speciale aandacht gegaan naar de integratie van kastruimte, wat zich in de master bedroom uit in een dressingmuur en in de kamer vooraan in een soort kasthoek. De derde kamer, die is ingesloten tussen andere ruimten, is in deze woning het meest geschikt als bureelruimte. In de badkamer is plaats voor een bad, een dubbel lavabomeubel, een inloopdouche, plus een hangtoilet. Het doelpeil wordt onder meer bereikt door de combinatie van een warmtepomp (Viessmann) met veralgemeende vloerverwarming. Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 134 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 472 61 60 00
Huis te koop Blaasveld (RBK14928)
645 000 €

2830 Blaasveld

Geen BTW bij deze mooie nieuwbouwwoning aan het einde van een doodlopende straat in een nieuwe verkaveling. U betaalt slechts de registratierechten op uw aankoop. Dankzij het richt BEN-niveau van maximum 30, geniet u daarenboven de eerste jaren nog andere belastingvoordelen. Van buitenaf contrasteert de witte gelijmde gevelsteen goed met de zwarte ramen en de vlakke dakpannen. Dankzij de zuinige A+++ warmtepomp van 10 kW, ventilatie type D, veralgemeende vloerverwarming en extreem dikke isolatielagen, leeft u hier zeer energiezuinig. Het wit-zwart contrast is doorgetrokken in de keuze van de witte binnendeuren met zwarte klinken en de betonnen trappen met zwarte composietbekleding. In de witte keuken werd ook een zwart composietwerkblad toegepast, in combinatie met een rist kwaliteitsapparaten: inductiekookplaat, vaatwasser, dampkap, oven, microgolf, koelkast en freezer. In de badkamer zijn naast de twee moderne opbouwlavabo’s met spiegel een bad en een inloopdouche van de partij. Het toilet zit verscholen achter een muur. Wat de vloerbekleding aangaat, vermelden we nog mooie lichtgrijze tegels van formaat 60 bij 60 cm en laminaat met eikmotief. Ten slotte kunnen we niet voorbij aan het feit dat Blaasveld strategisch gelegen is. Zowel Mechelen, Brussel als Antwerpen zijn voor de pendelaars goed bereikbaar. Thuiswerkers en/of mensen met een groot gezin, zullen de 5 kamers bijzonder appreciëren. Door de bouw in halfopen verband, kan u de wagen makkelijk naast het huis parkeren Meer weten?

5 Slaapkamer(s) 180 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 472 61 60 00