Cornelis & Partners Immo cbva (9820 Bottelare)

"Samen sterk in vastgoed’"
Hundelgemsesteenweg 306 - 9820 Bottelare

IPI number 506201

cornelis-partners.be

Cornelis & Partners bestaat reeds meer dan 28 jaar. Ondertussen zijn wij uitgegroeid tot een enthousiast team van 28 medewerkers! We hebben 6 kantoren en deze zijn gelegen in Merelbeke, Geraardsbergen, Antwerpen, Sint-Lievens-Houtem, Oudenaarde en Beveren. Dit was en is alleen mogelijk omdat wij professionaliteit en correctheid hoog in het vaandel dragen. Verder zijn wij ook gespecialiseerd in verzekeringen, beleggingen en (woon) kredieten. Hier zoeken wij voor élke klant de beste voorwaarden tegen de scherpste tarieven! Show all Show less
Cornelis & Partners bestaat reeds meer dan 28 jaar. Ondertussen zijn wij uitgegroeid tot een enthousiast team van 28 medewerkers! We hebben 6 kantoren en deze zijn gelegen in Merelbeke, Geraardsbergen, Antwerpen, Sint-Lievens-Houtem, Oudenaarde en Beveren. Dit was en is alleen mogelijk omdat wij professionaliteit en correctheid hoog in het vaandel dragen. Verder zijn wij ook gespecialiseerd in verzekeringen, beleggingen en (woon) kredieten. Hier zoeken wij voor élke klant de beste voorwaarden tegen de scherpste tarieven!
Opening hours Cornelis & Partners Immo cbva
Monday09:00 - 12:0012:00 - 17:30
Tuesday09:00 - 12:0012:00 - 17:30
Wednesday09:00 - 12:0012:00 - 17:30
Thursday09:00 - 12:0012:00 - 17:30
Friday09:00 - 12:0012:00 - 17:30
Saturday- *- *
Sunday- *- *

* On appointment only

1701 Itterbeek

555 000 € - 770 000 €

Deze strakke, minimalistische architectuurwoningen worden met haar residentieel karakter ondergedompeld in een gedetailleerde afwerkingsgraad waarvan u op alle vlakken (logische indeling, vooruitstrevende technieken,…) het genot heeft. De idyllische omgeving biedt een vredig toevluchtsoord voor zowel natuurliefhebbers als stadsmensen. Een elegante inkomhal biedt meteen toegang tot het hart van de woning. Open leefruimte, eetgelegenheid en keuken vormen – samen begeleid door de grote raampartijen – een harmonieus en lichtrijk geheel. Ervaar ook de verbondenheid met de tuin tijdens het koken. Op de verdieping biedt de centrale nachthal toegang tot 4 slaapkamers waarvan 2 master bedrooms. Alle kamers baden in natuurlijk licht. De volledig uitgeruste badkamer laat u helemaal ontstressen: een volwaardig ligbad, een verfrissende douche, dubbele wastafel… allemaal uitgewerkt in weldoordachte kwaliteitsmaterialen. De technieken: - Regenwaterput 10.000 liter - Vloerverwarming met een warmtepomp. Hier wordt de woning verwarmd zonder dat u een gasfactuur krijgt. - Zonnepanelen 3.200 Wp - Isolatie: 20 cm in plat dak; 14 cm muurisolatie; 12 cm vloerisolatie - Dubbel hoogrendementsglas met aluminium profielen - Vereiste E-peil: 30 Neem gerust vrijblijvend contact op. Er valt heel wat meer te vertellen over dit uniek project! Tel ### of ### We maken uitgebreid tijd voor u met gedetailleerde begeleiding. Want to know more?

3 - 4 Bedroom(s) 158 - 188 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 9 232 21 50
590 000 €

9290 Berlare

Ontdek dit exclusieve duplexappartement met privélift naar de verdieping in het charmante dorp Berlare. Indeling: Grote Leefruimte: Zeer lichtrijke leefruimte met stijlvolle bar, en aansluitend de open keuken Open Keuken: Uitgerust met topkwaliteit apparaten, een groot eiland en veel kastruimte. Naast de keuken bevindt zich een grote berging. Zonneterrassen: Waarvan één met zicht op het mooie boomrijke dorpsplein en het andere met veel privacy en avondzon. Privélift: Deze brengt u naar de bovenverdieping, praktisch voor mensen die geen trappen willen of kunnen doen. Slaapkamers: Het appartement heeft een grote master bedroom met inbouwkasten en twee kleinere (slaap)kamers. Garage: Inbegrepen in de prijs. Extra's: Gashaard: De gashaard in de woonkamer zorgt voor een warme en gezellige sfeer tijdens najaars- en winteravonden. Ligging: Gelegen in het pittoreske dorp Berlare, niet ver van Overmere Donk, biedt deze locatie zowel rust als een groene omgeving. Verder zijn Gent – Antwerpen – Mechelen en Brussel vlot bereikbaar. Energiezuinig: De uitstekende EPC-score van 64 kWh/m2jaar garandeert een zeer laag energieverbruik. Wenst u een bezoek? Vul bij voorkeur uw gegevens in via de contactknop en dan bel ik u snel op. Laurens Deprez ### Want to know more?

3 Bedroom(s) 153 31 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 9 232 21 50

Deze strakke, minimalistische architectuurwoning wordt met haar residentieel karakter ondergedompeld in een gedetailleerde afwerkingsgraad waarvan u op alle vlakken (logische indeling, vooruitstrevende technieken,…) het genot heeft. De idyllische omgeving biedt een vredig toevluchtsoord voor zowel natuurliefhebbers als stadsmensen. Een elegante inkomhal biedt meteen toegang tot het hart van de woning. Open leefruimte, eetgelegenheid en keuken vormen – samen begeleid door de grote raampartijen – een harmonieus en lichtrijk geheel. Ervaar ook de verbondenheid met de tuin tijdens het koken. Op de verdieping biedt de centrale nachthal toegang tot 4 slaapkamers waarvan 2 master bedrooms. Alle kamers baden in natuurlijk licht. De volledig uitgeruste badkamer laat u helemaal ontstressen: een volwaardig ligbad, een verfrissende douche, dubbele wastafel… allemaal uitgewerkt in weldoordachte kwaliteitsmaterialen. De technieken: Regenwaterput 10.000 liter Vloerverwarming met een warmtepomp. Hier wordt de woning verwarmd zonder dat u een gasfactuur krijgt. Zonnepanelen 3.200 Wp Isolatie: 20 cm in plat dak; 14 cm muurisolatie; 12 cm vloerisolatie Dubbel hoogrendementsglas met aluminium profielen Vereiste E-peil: 30 Neem gerust vrijblijvend contact op. Er valt heel wat meer te vertellen over dit uniek project! Tel ### of ### We maken uitgebreid tijd voor u met gedetailleerde begeleiding. Prijs excl kosten. Want to know more?

4 Bedroom(s) 158 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 9 232 21 50

Deze strakke, minimalistische architectuurwoning wordt met haar residentieel karakter ondergedompeld in een gedetailleerde afwerkingsgraad waarvan u op alle vlakken (logische indeling, vooruitstrevende technieken,…) het genot heeft. De idyllisdche omgeving biedt een vredig toevluchtsoord voor zowel natuurliefhebbers als stadsmensen. Een elegante inkomhal biedt meteen toegang tot het hart van de woning. Open leefruimte, eetgelegenheid en keuken vormen – samen begeleid door de grote raampartijen – een harmonieus en lichtrijk geheel. Ervaar ook de verbondenheid met de tuin tijdens het koken. Op de verdieping biedt de centrale nachthal toegang tot 4 slaapkamers waarvan 2 master bedrooms. Alle kamers baden in natuurlijk licht. De volledig uitgeruste badkamer laat u helemaal ontstressen: een volwaardig ligbad, een verfrissende douche, dubbele wastafel… allemaal uitgewerkt in weldoordachte kwaliteitsmaterialen. De technieken: Regenwaterput 10.000 liter Vloerverwarming met een warmtepomp. Hier wordt de woning verwarmd zonder dat u een gasfactuur krijgt. Zonnepanelen 3.200 Wp Isolatie: 20 cm in plat dak; 14 cm muurisolatie; 12 cm vloerisolatie Dubbel hoogrendementsglas met aluminium profielen Vereiste E-peil: 30 Neem gerust vrijblijvend contact op. Er valt heel wat meer te vertellen over dit uniek project! Tel ### of ### We maken uitgebreid tijd voor u met gedetailleerde begeleiding. Prijs excl kosten. Want to know more?

4 Bedroom(s) 178 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 9 232 21 50

Deze strakke, minimalistische architectuurwoning wordt met haar residentieel karakter ondergedompeld in een gedetailleerde afwerkingsgraad waarvan u op alle vlakken (logische indeling, vooruitstrevende technieken,…) het genot heeft. De idyllische omgeving biedt een vredig toevluchtsoord voor zowel natuurliefhebbers als stadsmensen. Een elegant uitgerekte inkomhal biedt meteen toegang tot het hart van de woning. Open leefruimte, eetgelegenheid en keuken vormen – samen begeleid door de grote raampartijen – een harmonieus en lichtrijk geheel. Ervaar vooral ook de verbondenheid met de tuin tijdens het koken. Op de verdieping biedt de centrale nachthal toegang tot 3 slaapkamers waarvan de ‘master bedroom’ is verrijkt met een ruime dressing. Alle kamers baden in natuurlijk licht. De volledig uitgeruste badkamer laat u helemaal ontstressen: een volwaardig ligbad, een verfrissende douche, dubbele wastafel… allemaal uitgewerkt in weldoordachte materialen. De technieken: - Regenwaterput 10.000 liter - Vloerverwarming met een warmtepomp. Hier wordt de woning verwarmd zonder dat u een gasfactuur krijgt. - Zonnepanelen 4.000 Wp - Isolatie: 20 cm in plat dak; 14 cm muurisolatie; 12 cm vloerisolatie - Dubbel hoogrendementsglas met aluminium profielen in messingkleur - E-peil: 19 Neem gerust vrijblijvend contact op. Er valt heel wat meer te vertellen over dit uniek project! Tel ### of ### We maken uitgebreid tijd voor u met gedetailleerde begeleiding Want to know more?

3 Bedroom(s) 188 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 9 232 21 50

Deze strakke, minimalistische architectuurwoning wordt met haar residentieel karakter ondergedompeld in een gedetailleerde afwerkingsgraad waarvan u op alle vlakken (logische indeling, vooruitstrevende technieken,…) het genot heeft. De idyllische omgeving biedt een vredig toevluchtsoord voor zowel natuurliefhebbers als stadsmensen. Een elegant uitgerekte inkomhal biedt meteen toegang tot het hart van de woning. Open leefruimte, eetgelegenheid en keuken vormen – samen begeleid door de grote raampartijen – een harmonieus en lichtrijk geheel. Ervaar vooral ook de verbondenheid met de tuin tijdens het koken. Op de verdieping biedt de centrale nachthal toegang tot 3 slaapkamers waarvan de ‘master bedroom’ is verrijkt met een ruime dressing. Alle kamers baden in natuurlijk licht. De volledig uitgeruste badkamer laat u helemaal ontstressen: een volwaardig ligbad, een verfrissende douche, dubbele wastafel… allemaal uitgewerkt in weldoordachte materialen. De technieken: - Regenwaterput 10.000 liter - Vloerverwarming met een warmtepomp. Hier wordt de woning verwarmd zonder dat u een gasfactuur krijgt. - Zonnepanelen 4.000 Wp - Isolatie: 20 cm in plat dak; 14 cm muurisolatie; 12 cm vloerisolatie - Dubbel hoogrendementsglas met aluminium profielen in messingkleur - E-peil: 19 Neem gerust vrijblijvend contact op. Er valt heel wat meer te vertellen over dit uniek project! Tel ### of ### We maken uitgebreid tijd voor u met gedetailleerde begeleiding Want to know more?

3 Bedroom(s) 185 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 9 232 21 50
169 000 €

9500 Geraardsbergen

You enter the ground-floor flat through the communal entrance hall. The entrance hall provides access to the kitchen and then to the bright living room from where you have access to the pleasant city garden. The kitchen has recently been renovated and is equipped with all modern comforts. On the first floor you will find a spacious double bedroom followed by a bathroom with sink, shower and toilet. The pleasant south-facing garden of 65 m² is walled and equipped with a pergola. This ground-floor flat with a favourable EPC, is housed in a small entity with 3 residential units, with low common costs. Looking for a move-in ready cosy flat? Or an opportunity as an investment for long-term or short-term rental ( holiday rental)? Then the location is definitely an added value: - At 40 m from the Market Square of Geraardsbergen - Quiet street with no through traffic - Within walking distance of 3 schools. Additional photos and information are available on request. Contact Pieter Cardoen on ### or via ### Want to know more?

1 Bedroom(s) 142 25 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 9 232 21 50
169 000 €

9500 Geraardsbergen

You enter the ground-floor flat through the communal entrance hall. The entrance hall provides access to the kitchen and then to the bright living room from where you have access to the pleasant city garden. The kitchen has recently been renovated and is equipped with all modern comforts. On the first floor you will find a spacious double bedroom followed by a bathroom with sink, shower and toilet. The pleasant south-facing garden of 65 m² is walled and equipped with a pergola. This ground-floor flat with a favourable EPC, is housed in a small entity with 3 residential units, with low common costs. Looking for a move-in ready cosy flat? Or an opportunity as an investment for long-term or short-term rental ( holiday rental)? Then the location is definitely an added value: - At 40 m from the Market Square of Geraardsbergen - Quiet street with no through traffic - Within walking distance of 3 schools. Additional photos and information are available on request. Contact Pieter Cardoen on ### or via ### Want to know more?

1 Bedroom(s) 142 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 9 232 21 50
449 900 €

9690 Kluisbergen

This ready-to-use commercial property is currently set up as a B&B, with restaurant and take-away service. The ground floor comprises an entrance hall with reception area + office, separate toilet. RESTAURANT : 40 seats with separate bar, professionally equipped kitchen with cold room and pleasant spacious terrace. TAKE-AWAY : dishes (currently oriental) can be collected via the separate entrance. B&B : On the first floor, four spacious guest rooms including air conditioning, and separate sanitary facilities. The B&B section has so far received great reviews on various sites including : hotels.com (9.4/10), booking.com (8.9/10) and google.com (4.4/5), .... The property is equipped with solar panels resulting in low energy consumption and a favourable EPC with B label. At the back of the building a landscaped (partly covered) terrace. There is an opportunity to take over the entire equipment and contents of the restaurant (including furniture, kitchen equipment, etc.) and B&B (including furniture, linen, etc.). The current owners are willing to assist the new operator in relaunching this business. No "takeover" is requested for this business, only sale of movable and immovable property. Due to its layout, this property does offer many opportunities as an investment such as mixed-use building, (group) practice space, liberal profession, ... More photos are available on request. Call ### or email ### for additional info. Want to know more?

4 Bedroom(s) 250 4 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 9 232 21 50
449 900 €

9690 Kluisbergen

This ready-to-use commercial property is currently set up as a B&B, with restaurant and take-away service. The ground floor comprises an entrance hall with reception area + office, separate toilet. RESTAURANT : 40 seats with separate bar, professionally equipped kitchen with cold room and pleasant spacious terrace. TAKE-AWAY : dishes (currently oriental) can be collected via the separate entrance. B&B : On the first floor, four spacious guest rooms including air conditioning, and separate sanitary facilities. The B&B section has so far received great reviews on various sites including : hotels.com (9.4/10), booking.com (8.9/10) and google.com (4.4/5), .... The property is equipped with solar panels resulting in low energy consumption and a favourable EPC with B label. At the back of the building a landscaped (partly covered) terrace. There is an opportunity to take over the entire equipment and contents of the restaurant (including furniture, kitchen equipment, etc.) and B&B (including furniture, linen, etc.). The current owners are willing to assist the new operator in relaunching this business. No "takeover" is requested for this business, only sale of movable and immovable property. Due to its layout, this property does offer many opportunities as an investment such as mixed-use building, (group) practice space, liberal profession, ... More photos are available on request. Call ### or email ### for additional info. Want to know more?

contact
details
Email
Call
+32 9 232 21 50
449 900 €

9690 Kluisbergen

This ready-to-use commercial property is currently set up as a B&B, with restaurant and take-away service. The ground floor comprises an entrance hall with reception area + office, separate toilet. RESTAURANT : 40 seats with separate bar, professionally equipped kitchen with cold room and pleasant spacious terrace. TAKE-AWAY : dishes (currently oriental) can be collected via the separate entrance. B&B : On the first floor, four spacious guest rooms including air conditioning, and separate sanitary facilities. The B&B section has so far received great reviews on various sites including : hotels.com (9.4/10), booking.com (8.9/10) and google.com (4.4/5), .... The property is equipped with solar panels resulting in low energy consumption and a favourable EPC with B label. At the back of the building a landscaped (partly covered) terrace. There is an opportunity to take over the entire equipment and contents of the restaurant (including furniture, kitchen equipment, etc.) and B&B (including furniture, linen, etc.). The current owners are willing to assist the new operator in relaunching this business. No "takeover" is requested for this business, only sale of movable and immovable property. Due to its layout, this property does offer many opportunities as an investment such as mixed-use building, (group) practice space, liberal profession, ... More photos are available on request. Call ### or email ### for additional info. Want to know more?

contact
details
Email
Call
+32 9 232 21 50
449 900 €

9690 Kluisbergen

This ready-to-use commercial property is currently set up as a B&B, with restaurant and take-away service. The ground floor comprises an entrance hall with reception area + office, separate toilet. RESTAURANT: 40 seats with separate bar, professionally equipped kitchen with cold room and pleasant spacious terrace. TAKE-AWAY: Dishes (currently oriental) can be collected via the separate entrance. B&B: On the first floor, four spacious guest rooms including air conditioning, and separate sanitary facilities. The B&B area has so far received great reviews on various sites including : hotels.com (9.4/10), booking.com (8.9/10) and google.com (4.4/5), .... The property is equipped with solar panels resulting in low energy consumption and a favourable EPC with B label. At the back of the building a landscaped (partly covered) terrace. There is an opportunity to take over the entire equipment and contents of the restaurant (including furniture, kitchen equipment, etc.) and B&B (including furniture, linen, etc.). The current owners are willing to assist the new operator in relaunching this business. No "takeover" is requested for this business, only sale of movable and immovable property. Due to its layout, this property does offer many opportunities as an investment such as mixed-use building, (group) practice space, liberal profession, ... More photos are available on request. Call ### or email ### for additional info. Want to know more?

396
contact
details
Email
Call
+32 9 232 21 50
449 900 €

9690 Kluisbergen

Looking for an energy-efficient home with min. 4 bedrooms (+ bathrooms) ? Then this property with a living area of more than 350 m2 is a great opportunity. The entrance hall with separate guest toilet gives access to a light-flooded room facing the street. The layout and location mean that this could become an office/practice space with possibly a separate entrance on the street side. The ground floor also offers the possibility to create a spacious living space from which, thanks to the large sliding windows, you not only have plenty of light but also access to the landscaped (and partly covered) terrace and adjacent garden. An open kitchen can be created in the available space. All necessary facilities are available here. On the first floor there are 4 spacious bedrooms. Each room is equipped with air conditioning with heat pump and private bathroom. The attic floor (with concrete vaulting) also offers the possibility of creating additional (sleeping) rooms/hobby rooms, ..... The property is equipped with solar panels resulting in low energy consumption and a favourable EPC with B label, especially in combination with the heat pump system and charging station for electric car. Due to its layout, this property also offers many investment opportunities such as mixed-use building, (group) practice space, liberal profession, ... More photos are available on request. Call ### or email ### for additional info. Want to know more?

4 Bedroom(s) 350 4 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 9 232 21 50
449 000 €

9000 Gent

The price is a guide price. This property is located in popular Gentbrugge. The proximity of public transport, the Merelbeke and Gentbrugge railway stations, motorways, all necessary shops, schools, sports centres and especially the Ghent city centre, located at walking/cycling distance, make this property the ideal base for someone who likes to have everything close by. The nearby Gentbrugse Meersen nature reserve also provides the necessary relaxation and rest opportunities. In short: a truly prime location. Fully renovated in 2018, the ground-floor accommodation comprises an entrance hall with guest toilet, a spacious and cosy living room and a fully equipped, light-flooded kitchen overlooking the garden. There is also a laundry room. The 1st floor comprises 2 spacious bedrooms, one of which has a dressing room, a bathroom with walk-in shower and a separate toilet. On the 2nd floor we find the 3rd bedroom with mezzanine, as well as a room that serves as a technical room/loft. The property boasts a large sunny garden with terrace. Additional assets: - A new kitchen and bathroom, as well as electricity, plumbing, floors and windows, gas central heating, roof + insulation and sewerage were renewed. - Electricity compliant - Asbestos-safe - Septic tank - Low EPC: B-149 - Downstairs underfloor heating, upstairs gas radiators - Alarm system - Wall insulation Be quick and contact Bart at ### to schedule a visit. Want to know more?

3 Bedroom(s) 155 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 9 232 21 50
850 €

9000 Gent

Discover this fun flat with prime location! Layout: - Hall with separate toilet - Open kitchen - Spacious living space - Bedroom - Bathroom with extra space for washing machine and dryer Rental price: 850€ per month Syndic: 45€ per month Car parking space: 70€ per month GREAT PROPERTY: LOCATION: schools, shops and public transport within walking distance. ENERGY: EPC B For more information or a visit, contact Ruben: ### Want to know more?

1 Bedroom(s) 66 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 9 232 21 50
449 000 €

9050 Gentbrugge

The price is a guide price. This property is located in popular Gentbrugge. The proximity of public transport, the Merelbeke and Gentbrugge railway stations, motorways, all necessary shops, schools, sports centres and especially the Ghent city centre, located at walking/cycling distance, make this property the ideal base for someone who likes to have everything close by. The nearby Gentbrugse Meersen nature reserve also provides the necessary relaxation and rest opportunities. In short: a truly prime location. Fully renovated in 2018, the ground-floor accommodation comprises an entrance hall with guest toilet, a spacious and cosy living room and a fully equipped, light-flooded kitchen overlooking the garden. There is also a laundry room. The 1st floor comprises 2 spacious bedrooms, one of which has a dressing room, a bathroom with walk-in shower and a separate toilet. On the 2nd floor we find the 3rd bedroom with mezzanine, as well as a room that serves as a technical room/loft. The property boasts a large sunny garden with terrace. Additional assets: - A new kitchen and bathroom, as well as electricity, plumbing, floors and windows, gas central heating, roof + insulation and sewerage were renewed. - Electricity compliant - Asbestos-safe - Septic tank - Low EPC: B-149 - Downstairs underfloor heating, upstairs gas radiators - Alarm system - Wall insulation Be quick and contact Bart at ### to schedule a visit. Want to know more?

3 Bedroom(s) 155 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 9 232 21 50
330 000 €

9032 Wondelgem

Are you looking for a revenue property with 9 garage boxes? Then this house to renovate is a real opportunity! This house is located in a quiet residential area close to the bicycle highway to the center of Ghent. Layout: ground floor with entrance hall, living room, kitchen and bathroom. The second floor has four bedrooms and access to the attic. The house also has a nice dry cellar. The driveway leads to the back of the building where there are 9 closed garage boxes, all of which are rented. Would you like more info or a visit? Contact Bart ### The renovation obligation applies to this property, which makes it possible to pay only 1% (instead of 3%) registration tax. This with an Invasive Energy Renovation (IER). Contact us for additional info on this. Within five years after purchase, the EPC must achieve at least label D under certain conditions. Want to know more?

contact
details
Email
Call
+32 9 232 21 50
195 000 €

9032 Wondelgem

Are you looking for a revenue property with 9 garage boxes? Then this house to renovate is a real opportunity! This house is located in a quiet residential area close to the bicycle highway to the center of Ghent. Layout: ground floor with entrance hall, living room, kitchen and bathroom. The second floor has four bedrooms and access to the attic. The house also has a nice dry cellar. Would you like more info or a visit? Contact Bart ### The renovation obligation applies to this property, which makes it possible to pay only 1% (instead of 3%) registration tax. This with an Invasive Energy Renovation (IER). Contact us for additional info on this. Within five years after purchase, the EPC must achieve at least label D under conditions Want to know more?

4 Bedroom(s) 140 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 9 232 21 50
Make offer from 489 000 €

9000 Gent

Wees welkom op de bezoekdag op 22 Juni - Neem contact op met Bruno voor meer informatie of om een afspraak te maken op ### Deze energiezuinige gezinswoning is in 2016 prachtig architecturaal gerenoveerd volgens alle hedendaagse standaarden. Dankzij de gunstige ligging, op slechts 5 minuten fietsen van het centrum van Gent en in de directe nabijheid van diverse uitvalswegen en het openbaar vervoer, biedt het de ideale combinatie van wooncomfort en bereikbaarheid. Indeling: Via de inkomhal voorzien van handige inbouwkasten betreden we de ruime, lichtrijke woonkamer met een moderne keuken. Op de benedenverdieping vinden we eveneens een wasruimte, een apart gastentoilet en toegang tot de kelder. De eerste verdieping bestaat uit een badkamer en één grote slaapkamer met dressing. De tweede verdieping werd ook knap gerenoveerd met twee slaapkamers en een technische ruimte/berging. Een absolute troef aan deze woning is het zonneterras en de mooie, groene tuin achteraan, zuid gericht. De woning is achteraan, via het Leebeek Park, ook toegankelijk. Tijdens de renovatie is er veel aandacht besteed aan duurzaamheid en energiezuinigheid, wat zich uit in een zeer lage EPC-waarde van 133 kWh/(m².jaar). Verschillende handige voorzieningen zoals supermarkt, slager, bakker, enz., zijn op wandelafstand bereikbaar. Kortom, dit is de ideale gezinswoning voorzien van alle nodige comfort op een mooie locatie nabij het centrum van Gent. De geafficheerde prijs is een startprijs. Want to know more?

3 Bedroom(s) 165 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 9 232 21 50
299 000 €

9400 Ninove

Quietly located in Meerbeke, you can find this house/fermette with spacious garage/storage area, stables and garden. The property offers many possibilities; lacks some refreshments. An ideal property for those who prefer rural and quiet living, combined with plenty of storage space and rooms. The ground floor comprises an entrance hall, living space and dining area. Then a spacious kitchen (+ built-in cupboards), an office area and a veranda. Upstairs, 5 bedrooms (!) and a bathroom. Central heating on heating oil (tested), boiler from 2015 Viessmans renewed - External joinery in wood with double glazing. Roof already renewed. The above price is an indicative/starting price. Would you like an appointment or info regarding this property, do not hesitate! Contact Roxanne: ### OR mail: ### Want to know more?

5 Bedroom(s) 177 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 9 232 21 50