Businesses to rent - Deurne

15 results (1 - 15)
1 100 €

2100 Deurne

Ben je op zoek naar een ideale locatie voor je bedrijf? Dan is dit handelspand op de hoek van de Ter Rivierenlaan en Plankenbergstraat een absolute must-see! Voorheen een geliefde koude bakkerij, biedt dit pand een scala aan mogelijkheden voor diverse ondernemingen. Dit pand geniet van een uitstekende zichtbaarheid en bereikbaarheid. Jouw bedrijf zal niet onopgemerkt blijven! De hoekligging zorgt voor overvloedige natuurlijke lichtinval dankzij de grote raampartijen. Wil je snel van start gaan? Geen probleem! De mogelijkheid bestaat om de inboedel over te nemen, waardoor je direct operationeel kunt zijn. Naast de ruime verkoopruimte biedt dit pand ook een keuken en een toilet achteraan het gebouw. Alles wat je nodig hebt om je bedrijf soepel te laten draaien! Dit handelspand biedt de perfecte basis voor jouw succesvolle onderneming. Wacht niet langer en grijp deze unieke kans om je droombedrijf te realiseren! Want to know more?

102
contact
details
Email
Call
+32 3 233 53 33
795 €

2100 Deurne

The polyvalence hall that we offer for rent here in Deurne center is located on the Cogelsplein and the Turnhoutsebaan in a very central location with the tram stop and velo station in front of the door! The hall has a separate entrance and has approximately 140m² of space! Want to know more?

contact
details
Email
Call
+32 3 666 66 66
Commerce building for rent Deurne (RBL34951)
1 350 €

2100 Deurne

Handelsgelijkvloers van +-200m² te Deurne! Deze commerciële ruimte is gelegen op de gelijkvloerse verdieping van een kleinschalig appartementsgebouw aan de Ruggeveldlaan te Deurne! De ligging is absoluut ideaal, met directe toegang tot alle voorzieningen zoals openbaar vervoer, winkels, scholen en meer. Bovendien bevindt de Antwerpse Ring zich op een steenworp afstand, samen met handige verbindingswegen naar omliggende gemeenten. Het handelspand verwelkomt u met een aparte ingang die leidt naar een ruime veelzijdige ruimte van ongeveer 68m², voorzien van een bar. Daarnaast beschikt het over een aparte keuken ruimte met koelcel, een tussenruimte voor extra opslag, en twee aparte toiletruimtes voor dames en heren. Ontdek ook nog een extra ruimte en een 'privé gedeelte' met twee afzonderlijke kamers, een badkamer met ligbad en een extra berging met een aparte zij-ingang. Deze gelegenheid biedt een veelzijdige ruimte die perfect is afgestemd op uw commerciële behoeften. Mis deze kans niet om uw bedrijf te vestigen op deze bloeiende locatie met uitstekende bereikbaarheid en talloze mogelijkheden! Want to know more?

contact
details
Email
Call
+32 3 376 46 40
Office space for rent Deurne (RBK57350)
2 950 €

2100 Deurne

The building has several offices and can be arranged in many ways. With its central location, it is very accessible. Near several approach roads such as Bisschoppenhoflaan and Turnhoutsebaan as well as public transportation. There are also parking facilities in the surrounding streets. The available unit has approximately 350 m² usable area. With its several separate spaces, including 1 central large room and several separate enclosed office spaces surrounding. It is also possible to split the unit into 2 spaces of 150 sqm then the rent is €1200/month. The common costs are 300 euros, this includes energy of the unit. An annual fee of 212 euros is requested from the tenant for container service. If the space is divided, the common costs are 150 euros/month. Are you interested or have more questions with this office space? You can fill out an application form on our website ### Then the file manager will contact you. Want to know more?

contact
details
Email
Call
+32 3 283 05 00
Industrial building for rent Deurne (RBK43996)
3 200 €

2100 Deurne

Handelspand/praktijkruimte/burelen van 250m² op centrale locatie te Deurne. Het pand dat voorheen gediend heeft als bakkerij, is momenteel Casco. De eigenaars hebben het gestript en grotendeels afgewerkt, wat ruimte laat voor de nieuwe huurder om het naar eigen smaak en behoeften verder aan kant te zetten. Het pand bestaat uit een zeer groot gelijkvloers met nog een tussenverdieping. Bijkomend is er nog een zeer ruime kelder. Tot slot beschikt het pand ook nog over een toilet als ook een buitenruimte van 30 m³. Momenteel is er nog geen verwarming aanwezig, waardoor de EPC-score aan de hoge kant is. De verwarming wordt nog voorzien, het type verwarming hangt af van de noden van de huurders. Het pand is vlot bereikbaar en zeer centraal gelegen vlakbij verschillende in -en uitvalswegen alsook makkelijk bereikbaar via openbaar vervoer. Kortom een zeer ruim pand met veel potentieel. Want to know more?

contact
details
Email
Call
+32 3 290 30 30
Commerce building for rent Deurne (RBK43798)
875 €

2100 Deurne

Prachtig gerenoveerde handelsruimte van 70 m² op de gelijkvloerse verdieping met ruime vitrine en grote visibiliteit op een zeer centrale locatie. De handelsruimte is voorzien van een prachtige visgraat keramische parket en is gericht op kantoor/bureau's en is dus voorzien van voldoende stopcontacten en aansluitingen voor internet. Achteraan de ruimte bevindt zich een volledig geïnstalleerde keuken voorzien van oven, koelkast, vaatwasser, lavabo en ingemaakte kasten. Verder bevat de handelsruimte 2 aparte toiletten, elk voorzien van handenwasser en treffen we nog een aparte berging aan. De handelsruimte is zeer makkelijk bereikbaar via het openbaar vervoer met bus en tramhaltes op wandelafstand. Extra: EPC B (unieke code: 20230620-0002923452-KNR-1), dubbele beglazing. Perceelscore D, gebouwscore C, woongebied/industriegebied (aanvullende voorschriften gp 14 : art 1, punt 3 (bruinomrand, stedelijke agglomeratie), stedenbouwkundige info in aanvraag. Elektrische keuring niet conform. Nabij school, winkels, autosnelweg, openbaar vervoer, etc. Voor meer info ga naar ### of bel ### Want to know more?

70
contact
details
Email
Call
+32 3 375 82 92
Industrial building for rent Deurne (RBK32615)
1 500 €

2100 Deurne

Polyvalent handelspand met een totale oppervlakte van 236 m² en buitenruimte van 35m² op een uiterst centrale locatie in Deurne. De handelsruimte maakt onderdeel uit van een centraal gelegen hoekgebouw op de Bisschoppenhoflaan. Er is hier een enorme passage, zodat uw winkel zonder twijfel in het oog springt bij voorbijgangers. De oprit tot de snelweg bevindt zich op een afstand van slechts enkele minuten en ook met het openbaar vervoer en het velo-deelsysteem is het pand goed bereikbaar voor cliënteel. De polyvalente ruimte bevindt zich op de tweede verdieping in een pand van 2 verdiepingen hoog. Dankzij de grote raampartijen geniet de gehele ruimte van veel lichtinval. De ruimte biedt werkelijk een enorm potentieel voor het uitbouwen van uw droom. Wilt u met uw eigen ogen zien wat deze polyvalente ruimte te bieden heeft? Hans Immo ontvangt u graag in deze opportuniteit! Voor meer info of een gratis schatting surf naar ### Want to know more?

contact
details
Email
Call
+32 3 290 30 30
Commerce building for rent Deurne (RBK30245)
900 €

2100 Deurne

Handelsgelijkvloers op centrale locatie te Deurne! Deze commerciële ruimte is gelegen op de Bisschoppenhoflaan te Deurne. De ligging is zéér centraal, vlakbij grote invalswegen, bushalte over de deur, ... Bijzonderheden: - Gerenoveerd! - Uiterst centrale handelsligging te Deurne Oppervlakte 63m² cfr. EPC P-score (perceelscore) D G-score (gebouwscore) C Want to know more?

contact
details
Email
Call
+32 3 376 46 40
Office space for rent Deurne (RBI75347)

Gerenoveerde open kantoorruimtes te huur op zichtlocatie in het noorden van Antwerpen. Per verdieping ✓ Lift ✓ Indeling kantoor - overeen te komen ✓ Indeling kantoor - overeen te komen ✓ Privé kitchenette ✓ Vloerbekleding - overeen te komen ✓ Gemeenschappelijk sanitair (m/v) op de 1ste verdieping ✓ Akoustische spuitplafond ✓ Individuele HVAC ✓ Autosnelweg op 1 km ✓ Zonwerende, dubbele beglazing Want to know more?

439
contact
details
Email
Call
+32 14 23 48 23
Office space for rent Deurne (RBI75346)

Gerenoveerde open kantoorruimtes te huur op zichtlocatie in het noorden van Antwerpen. Per verdieping ✓ Lift ✓ Indeling kantoor - overeen te komen ✓ Indeling kantoor - overeen te komen ✓ Privé kitchenette ✓ Vloerbekleding - overeen te komen ✓ Gemeenschappelijk sanitair (m/v) op de 1ste verdieping ✓ Akoustische spuitplafond ✓ Individuele HVAC ✓ Autosnelweg op 1 km ✓ Zonwerende, dubbele beglazing Want to know more?

439
contact
details
Email
Call
+32 14 23 48 23
Office space for rent Deurne (RBI26239)
1 050 €

2100 Deurne

RUIM, TE RENOVEREN KANTOOR OP HANDELSLOCATIE TE DEURNE! Ligging: Perfect gelegen te Bisschoppenhoflaan met veel passage! Gemakkelijk bereikbaar, ook met het openbaar vervoer. Beschrijving: Gelegen op de 1ste verdieping van een handelsgebouw. Via de lift of trap bereiken we de inkomhal en krijgen we meteen toegang tot alle andere ruimtes. Vooraan bevinden zich 2 bureau ruimtes . Achteraan bevindt zich de eetruimte + kitchenette (spoelbak en ijskast met vriesvak) en de 3de bureau ruimte. Verder is er nog een ruim landschapskantoor, het sanitair (dames & heren) & de berging/technische ruimte. Plannen zijn beschikbaar op aanvraag. Bezoek zeker aanbevolen! Extra: - Airco aanwezig - 3 parkeerplaatsen beschikbaar - Gemeenschappelijke kosten: €50/maand (verbruik gemeenschappelijke delen + lift) - Nutsvoorzieningen individueel - Onroerende voorheffing: €1202 - Perfecte handelslocatie! - Onmiddellijk beschikbaar 162m² cfr. plannen Want to know more?

3 Parking place(s)
contact
details
Email
Call
+32 3 376 46 40
Business surface for rent Deurne (RBH88417)
4 500 €

3290 Deurne

Magazijn / werkplaats met toonzaal, buitenopslag en ruime woonst met tuin te koop op een zichtlocatie aan N-weg te Deurne-Diest. Het magazijn heeft een vrije hoogte van 5m en is verbonden met een kantoor en toonzaal. De woning telt 3 ruime slaapkamers en een veranda die uitzicht biedt over de prachtige, groene tuin. Voor eventuele paardenliefhebbers zijn hier overigens stallen voorzien. Want to know more?

contact
details
Email
Call
+32 14 23 48 23
Business surface for rent Deurne (RAO53022)
13 842 €

2100 Deurne

The office building has a total area of 4749 m ² surrounded by ample parking for 110 places, there is landscaping and gardening. There is an entrance through the front and rear of the building through an automatic sliding door with key card system. Centrally located, there are two large elevators. Per floor spaces freely convertible with partitions or landscape office, as required by the tenant. Archive room, storage room and bike storage is provided in the basement, accessible by elevator and along the sunken driveway. The offices are equipped with a raised floor, a ceiling system with built-in screen-friendly lighting. In addition, there is excellent climate control over the gas heating, air-conditioning and ventilation systems, separately controllable. Connections are provided for small kitchen or a larger kitchen with dining and seating. Each floor has separate toilets for ladies and gentlemen. The building is divisible but the owner opts to rent each floor. Prices subject to change: Archive room can be rented: 60 € / m ² / year G. L .: +/- 20 € / m ² / year O.V.en fire insurance: 12 € / m ² / year Parking: 350 € / site / year - parking ratio: 1/25 m ² Want to know more?

contact
details
Email
Call
+32 15 55 68 28

Below you can find some more interesting places in the surroundings of Deurne (2100).

1 475 €

2640 Mortsel

In the bustling shopping heart of Mortsel we find this spacious commercial property with garage and numerous possibilities! All forms of public transportation and parking can be found in front of the door. In the center we find a large commercial space with beautiful showcase and great visibility. In the back, toilets, a storage room and a kitchenette are provided. A small courtyard offers the possibility of sitting outside for a while. A spacious garage is also provided. The commercial property also has a small basement area. The Cadastral income is at the tenant's expense. Useful information: - Common costs: € 25 (incl. minuterie, basement maintenance, maintenance of common parts) - Rent guarantee: 3 months - Plot description: € 225 - Available immediately! Book now ONLINE your appointment. Surf to the respective property on our website ### and click on the pink button 'PLAN A VISIT'. For more info surf to ### More info about Mortsel ? ### Want to know more?

contact
details
Email
Call
+32 3 449 42 41
1 700 €

2640 Mortsel

In the commercial heart of Mortsel, we find this commercial property of 105m². The commercial property is formed by a large ground floor, with a kitchen, washroom and storage room at the back. The property has a terrace and private garden. There is a spacious basement available. Practical information - EPC: ***-score - The meters are individual. - Real estate tax to be borne by the tenant - Rental deposit 3 months - Place description 225 euros - Availability: by agreement For more info or an on-site visit, call us at ### or email us at ### Know the value of your property? Make a no-obligation appointment with our habicom expert in your area. Want to know more?

105 m² Buildable surface
contact
details
Email
Call
+32 3 449 42 41
2 500 €

2000 Antwerp

This office space or commercial space for rent has an area of approximately 190 m² on a ground floor and is located on Ambtmanstraat in the center of Antwerp in the University neighborhood. Area: approx. 190 m² with archive basement Financial charges: to be agreed Includes 2 private car parks and 3 bicycle parking spaces Availability: Available immediately. If you are interested in this office space for rent in Antwerp, contact Dewaele Business at ### or ### Want to know more?

contact
details
Email
Call
+32 3 206 76 76
669 €

2600 Berchem

Productive workspace for three that comes with everything taken care of. Build a base for your business in Uitbreidingstraat 84 – our fully serviced workspaces just off the Antwerp R1 ring road. Host local and international clients with ease, with Antwerp International Airport less than 10 minutes away by car and Antwerpen-Berchem train station within walking distance. Work productively in your bright, stylish workspaces or network with neighbouring businesses in the comfortable lounge area. Later, take a head-clearing stroll for lunch in a nearby park or soak up inspiration at Middelheim modern art museum. Make a home for your business with 15 sqm of private office space in Regus Berchem , ideal for 3 employees . Our medium offices are fully serviced and have everything taken care of - from the furniture to the high-speed WiFi - so you can focus on driving your business forward. Find flexible office space for rent for as little as a day or stay for longer and personalise your space to suit the unique needs of your business. Regus Private Offices include: • Access to our global network with thousands of locations worldwide • Highly trained reception and support team • Secure, business-grade technology and WiFi • Printers and access to admin support • Cleaning, utilities and security • Desk space available by the hour, day or month • Regular networking and community events • Easy booking and account management via our app • Customisable and flexible layouts • Scale up or move locations to suit your needs • High-quality ergonomic furniture • Additional access to 60 sqm of shared workspace • Pricing starts at 669€ All images shown in this listing belong to our locations but may not correspond to this specific centre. Enquire now Want to know more?

contact
details
Email
Call
+32 2 893 35 11
229 €

2600 Berchem

Focus on driving your business forward with a professional office just for you. Build a base for your business in Uitbreidingstraat 84 – our fully serviced workspaces just off the Antwerp R1 ring road. Host local and international clients with ease, with Antwerp International Airport less than 10 minutes away by car and Antwerpen-Berchem train station within walking distance. Work productively in your bright, stylish workspaces or network with neighbouring businesses in the comfortable lounge area. Later, take a head-clearing stroll for lunch in a nearby park or soak up inspiration at Middelheim modern art museum. Make a home for your business with 8 sqm of private office space in Regus Berchem , ideal for 1 employee . Our small offices are fully serviced and have everything taken care of - from the furniture to the high-speed WiFi - so you can focus on driving your business forward. Find flexible office space for rent for as little as a day or stay for longer and personalise your space to suit the unique needs of your business. Regus Private Offices include: • Access to our global network with thousands of locations worldwide • Highly trained reception and support team • Secure, business-grade technology and WiFi • Printers and access to admin support • Cleaning, utilities and security • Desk space available by the hour, day or month • Regular networking and community events • Easy booking and account management via our app • Customisable and flexible layouts • Scale up or move locations to suit your needs • High-quality ergonomic furniture • Additional access to 50 sqm of shared workspace • Pricing starts at 229€ All images shown in this listing belong to our locations but may not correspond to this specific centre. Enquire now Want to know more?

contact
details
Email
Call
+32 2 893 35 11