Bedrijfsvastgoed te huur - Deurne

16 zoekertjes (1 - 16)
1 100 €

2100 Deurne

Ben je op zoek naar een ideale locatie voor je bedrijf? Dan is dit handelspand op de hoek van de Ter Rivierenlaan en Plankenbergstraat een absolute must-see! Voorheen een geliefde koude bakkerij, biedt dit pand een scala aan mogelijkheden voor diverse ondernemingen. Dit pand geniet van een uitstekende zichtbaarheid en bereikbaarheid. Jouw bedrijf zal niet onopgemerkt blijven! De hoekligging zorgt voor overvloedige natuurlijke lichtinval dankzij de grote raampartijen. Wil je snel van start gaan? Geen probleem! De mogelijkheid bestaat om de inboedel over te nemen, waardoor je direct operationeel kunt zijn. Naast de ruime verkoopruimte biedt dit pand ook een keuken en een toilet achteraan het gebouw. Alles wat je nodig hebt om je bedrijf soepel te laten draaien! Dit handelspand biedt de perfecte basis voor jouw succesvolle onderneming. Wacht niet langer en grijp deze unieke kans om je droombedrijf te realiseren! Meer weten?

102
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 3 233 53 33
1 350 €

2100 Deurne

Handelsgelijkvloers van +-200m² te Deurne! Deze commerciële ruimte is gelegen op de gelijkvloerse verdieping van een kleinschalig appartementsgebouw aan de Ruggeveldlaan te Deurne! De ligging is absoluut ideaal, met directe toegang tot alle voorzieningen zoals openbaar vervoer, winkels, scholen en meer. Bovendien bevindt de Antwerpse Ring zich op een steenworp afstand, samen met handige verbindingswegen naar omliggende gemeenten. Het handelspand verwelkomt u met een aparte ingang die leidt naar een ruime veelzijdige ruimte van ongeveer 68m², voorzien van een bar. Daarnaast beschikt het over een aparte keuken ruimte met koelcel, een tussenruimte voor extra opslag, en twee aparte toiletruimtes voor dames en heren. Ontdek ook nog een extra ruimte en een 'privé gedeelte' met twee afzonderlijke kamers, een badkamer met ligbad en een extra berging met een aparte zij-ingang. Deze gelegenheid biedt een veelzijdige ruimte die perfect is afgestemd op uw commerciële behoeften. Mis deze kans niet om uw bedrijf te vestigen op deze bloeiende locatie met uitstekende bereikbaarheid en talloze mogelijkheden! Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 3 376 46 40
795 €

2100 Deurne

De polyvalentie zaal die wij hier te huur aanbieden in Deurne centrum is gelegen aan het Cogelsplein en de Turnhoutsebaan op een zeer centrale ligging met de tramhalte en velo-station voor de deur! De zaal beschikt over een aparte ingang en beschikt ongeveer over 140m² ruimte! Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 3 206 76 76
Kantoor te huur Deurne (RBK57350)
2 950 €

2100 Deurne

Het gebouw heeft verschillende kantoren en is op vele manieren in te delen. Met zijn centrale locatie is het zeer toegankelijk. Nabij verschillende invalswegen zoals de Bisschoppenhoflaan en Turnhoutsebaan alsook het openbaar vervoer. Er zijn ook parkeermogelijkheden in de omliggende straten. De beschikbare unit heeft ongeveer 350 m² bruikbare oppervlakte. Met zijn verschillende aparte ruimtes, waaronder 1 centrale grote ruimte en verschillende aparte afgesloten bureauruimtes omliggend. All-in kosten: € 300 (privatief verbruik verwarming, elektriciteit en water) Heeft u interesse of meer vragen bij deze kantoorruimte? Op onze website ### kan u een aanvraagformulier invullen. Vervolgens zal de dossierbeheerder u contacteren. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 3 283 05 00
Industrie te huur Deurne (RBK43996)
3 200 €

2100 Deurne

Handelspand/praktijkruimte/burelen van 250m² op centrale locatie te Deurne. Het pand dat voorheen gediend heeft als bakkerij, is momenteel Casco. De eigenaars hebben het gestript en grotendeels afgewerkt, wat ruimte laat voor de nieuwe huurder om het naar eigen smaak en behoeften verder aan kant te zetten. Het pand bestaat uit een zeer groot gelijkvloers met nog een tussenverdieping. Bijkomend is er nog een zeer ruime kelder. Tot slot beschikt het pand ook nog over een toilet als ook een buitenruimte van 30 m³. Momenteel is er nog geen verwarming aanwezig, waardoor de EPC-score aan de hoge kant is. De verwarming wordt nog voorzien, het type verwarming hangt af van de noden van de huurders. Het pand is vlot bereikbaar en zeer centraal gelegen vlakbij verschillende in -en uitvalswegen alsook makkelijk bereikbaar via openbaar vervoer. Kortom een zeer ruim pand met veel potentieel. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 3 290 30 30
Handelspand te huur Deurne (RBK43798)
875 €

2100 Deurne

Prachtig gerenoveerde handelsruimte van 70 m² op de gelijkvloerse verdieping met ruime vitrine en grote visibiliteit op een zeer centrale locatie. De handelsruimte is voorzien van een prachtige visgraat keramische parket en is gericht op kantoor/bureau's en is dus voorzien van voldoende stopcontacten en aansluitingen voor internet. Achteraan de ruimte bevindt zich een volledig geïnstalleerde keuken voorzien van oven, koelkast, vaatwasser, lavabo en ingemaakte kasten. Verder bevat de handelsruimte 2 aparte toiletten, elk voorzien van handenwasser en treffen we nog een aparte berging aan. De handelsruimte is zeer makkelijk bereikbaar via het openbaar vervoer met bus en tramhaltes op wandelafstand. Extra: EPC B (unieke code: 20230620-0002923452-KNR-1), dubbele beglazing. Perceelscore D, gebouwscore C, woongebied/industriegebied (aanvullende voorschriften gp 14 : art 1, punt 3 (bruinomrand, stedelijke agglomeratie), stedenbouwkundige info in aanvraag. Elektrische keuring niet conform. Nabij school, winkels, autosnelweg, openbaar vervoer, etc. Voor meer info ga naar ### of bel ### Meer weten?

70
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 3 375 82 92
Industrie te huur Deurne (RBK32615)
1 500 €

2100 Deurne

Polyvalent handelspand met een totale oppervlakte van 236 m² en buitenruimte van 35m² op een uiterst centrale locatie in Deurne. De handelsruimte maakt onderdeel uit van een centraal gelegen hoekgebouw op de Bisschoppenhoflaan. Er is hier een enorme passage, zodat uw winkel zonder twijfel in het oog springt bij voorbijgangers. De oprit tot de snelweg bevindt zich op een afstand van slechts enkele minuten en ook met het openbaar vervoer en het velo-deelsysteem is het pand goed bereikbaar voor cliënteel. De polyvalente ruimte bevindt zich op de tweede verdieping in een pand van 2 verdiepingen hoog. Dankzij de grote raampartijen geniet de gehele ruimte van veel lichtinval. De ruimte biedt werkelijk een enorm potentieel voor het uitbouwen van uw droom. Wilt u met uw eigen ogen zien wat deze polyvalente ruimte te bieden heeft? Hans Immo ontvangt u graag in deze opportuniteit! Voor meer info of een gratis schatting surf naar ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 3 290 30 30
Handelspand te huur Deurne (RBK30245)
900 €

2100 Deurne

Handelsgelijkvloers op centrale locatie te Deurne! Deze commerciële ruimte is gelegen op de Bisschoppenhoflaan te Deurne. De ligging is zéér centraal, vlakbij grote invalswegen, bushalte over de deur, ... Bijzonderheden: - Gerenoveerd! - Uiterst centrale handelsligging te Deurne Oppervlakte 63m² cfr. EPC P-score (perceelscore) D G-score (gebouwscore) C Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 3 376 46 40
Handelspand te huur Deurne (RBK05091)
1 050 €

2100 Deurne

Handelspand op toplocatie! Dit interessant handelspand bevindt zich op een strategische locatie, het is slechts enkele minuten verwijderd van diverse winkels, het park 'Bisschoppenhof' en het is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Het is gelegen is een kalme residentiële buurt en combineert de voordelen van rust met de nabijheid van belangrijke invalswegen. Dit pand omvat een commerciële ruimte op het gelijkvloers. De commerciële ruimte op het gelijkvloers, voorzien van een winkelruimte van -+40m², een apart toilet en een keuken, biedt een veelzijdige ruimte voor verschillende bedrijfsdoeleinden. Me volledige toegang tot de achterliggende koer en kelder, zijn er verschillende mogelijkheden. Elke eenheid beschikt over een eigen cv-installatie, water is één gemeenschappelijke meter voorzien van tussenmeters. Het dak werd vernieuwd en geïsoleerd. Bijzonderheden: + Individuele meters voor gas en elektriciteit + 14cm dakisolatie aanwezig EPC-NR: label 'F' Meer weten?

250
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 3 376 46 40
Handelsfonds te huur Deurne (RAO53940)
5 193 €

2100 Deurne

Het Airport Business Center is de perfecte locatie voor bedrijven die gelinkt zijn aan de luchthaven. Maar leent zich zeker ook voor andere activiteiten. ​Het gebouw is vlot bereikbaar; zowel met het openbaar vervoer als via de ring van Antwerpen met de wagen. Er zijn ruime parkeermogelijkheden. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 15 55 68 28
Kantoor te huur Deurne (RBI75348)

2100 Deurne

Gerenoveerde open kantoorruimtes te huur op zichtlocatie in het noorden van Antwerpen. Per verdieping ✓ Lift ✓ Indeling kantoor - overeen te komen ✓ Indeling kantoor - overeen te komen ✓ Privé kitchenette ✓ Vloerbekleding - overeen te komen ✓ Gemeenschappelijk sanitair (m/v) op de 1ste verdieping ✓ Akoustische spuitplafond ✓ Individuele HVAC ✓ Autosnelweg op 1 km ✓ Zonwerende, dubbele beglazing Meer weten?

439
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 14 23 48 23
Kantoor te huur Deurne (RBI75347)

2100 Deurne

Gerenoveerde open kantoorruimtes te huur op zichtlocatie in het noorden van Antwerpen. Per verdieping ✓ Lift ✓ Indeling kantoor - overeen te komen ✓ Indeling kantoor - overeen te komen ✓ Privé kitchenette ✓ Vloerbekleding - overeen te komen ✓ Gemeenschappelijk sanitair (m/v) op de 1ste verdieping ✓ Akoustische spuitplafond ✓ Individuele HVAC ✓ Autosnelweg op 1 km ✓ Zonwerende, dubbele beglazing Meer weten?

439
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 14 23 48 23
Kantoor te huur Deurne (RBI75346)

2100 Deurne

Gerenoveerde open kantoorruimtes te huur op zichtlocatie in het noorden van Antwerpen. Per verdieping ✓ Lift ✓ Indeling kantoor - overeen te komen ✓ Indeling kantoor - overeen te komen ✓ Privé kitchenette ✓ Vloerbekleding - overeen te komen ✓ Gemeenschappelijk sanitair (m/v) op de 1ste verdieping ✓ Akoustische spuitplafond ✓ Individuele HVAC ✓ Autosnelweg op 1 km ✓ Zonwerende, dubbele beglazing Meer weten?

439
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 14 23 48 23
Kantoor te huur Deurne (RBI26239)
1 050 €

2100 Deurne

RUIM, TE RENOVEREN KANTOOR OP HANDELSLOCATIE TE DEURNE! Ligging: Perfect gelegen te Bisschoppenhoflaan met veel passage! Gemakkelijk bereikbaar, ook met het openbaar vervoer. Beschrijving: Gelegen op de 1ste verdieping van een handelsgebouw. Via de lift of trap bereiken we de inkomhal en krijgen we meteen toegang tot alle andere ruimtes. Vooraan bevinden zich 2 bureau ruimtes . Achteraan bevindt zich de eetruimte + kitchenette (spoelbak en ijskast met vriesvak) en de 3de bureau ruimte. Verder is er nog een ruim landschapskantoor, het sanitair (dames & heren) & de berging/technische ruimte. Plannen zijn beschikbaar op aanvraag. Bezoek zeker aanbevolen! Extra: - Airco aanwezig - 3 parkeerplaatsen beschikbaar - Gemeenschappelijke kosten: €50/maand (verbruik gemeenschappelijke delen + lift) - Nutsvoorzieningen individueel - Onroerende voorheffing: €1202 - Perfecte handelslocatie! - Onmiddellijk beschikbaar 162m² cfr. plannen Meer weten?

3 Parkeerplaats(en)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 3 376 46 40
Handelsfonds te huur Deurne (RBH88417)
4 500 €

3290 Deurne

Magazijn / werkplaats met toonzaal, buitenopslag en ruime woonst met tuin te koop op een zichtlocatie aan N-weg te Deurne-Diest. Het magazijn heeft een vrije hoogte van 5m en is verbonden met een kantoor en toonzaal. De woning telt 3 ruime slaapkamers en een veranda die uitzicht biedt over de prachtige, groene tuin. Voor eventuele paardenliefhebbers zijn hier overigens stallen voorzien. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 14 23 48 23
Handelsfonds te huur Deurne (RAO53022)
13 842 €

2100 Deurne

Het kantoorgebouw heeft een totale oppervlakte van 4.749 m² met rondom een ruime parking voor 110 plaatsen, er is groenvoorziening en tuinaanleg. Er is een inkom langs de voor- en achterzijde van het gebouw via een automatische schuifdeur met key-card systeem. Centraal gelegen zijn er 2 grote liften. Per verdieping zijn de ruimten vrij in te richten met scheidingswanden of als landscapekantoor, naar wens van de huurder. Archiefruimte, berging of fietsenstalling is voorzien in de kelderverdieping, bereikbaar via de lift en langs de verzonken inrit. De kantoren zijn voorzien van een verhoogde vloer, een systeemplafond met beeldschermvriendelijke ingebouwde verlichting. Daarnaast is er uitstekende klimaatbeheersing via gasverwarming, airco en ventilatie, afzonderlijk regelbaar. Aansluitingen zijn aanwezig voor kitchinette of een grotere keuken met eet- en zitplaats. Elke verdieping heeft een afzonderlijke toiletgroep voor dames en voor heren. Het gebouw is opsplitsbaar maar de eigenaar opteert om per verdieping te verhuren. Prijzen onder voorbehoud van wijzigingen : Archiefruimte kan gehuurd worden: 60 €/m²/jaar G.L.: +/- 20 €/m²/jaar O.V.en brandverzekering: 12 €/m²/jaar parkeerplaats: 350€/plaats/jaar - parkingratio: 1/25 m² Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 15 55 68 28

Hieronder zijn nog enkele interessante adressen te vinden in de buurt van Deurne (2100).

2 000 €

2640 Mortsel

Handelseigendom te huur, gelegen op de gekende Statielei te Mortsel, nabij Domino's Pizza, Yves Rocher, ... De gelijkvloerse opp. bedraagt ca. 80 m² + tuin. De maandelijkse huurprijs bedraagt 2.000 euro. Onroerende voorheffing ten laste van de huurder. Beschikbaar op korte termijn in onderling overleg. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 54 33 62 52
1 500 €

2640 Mortsel

Zeer centraal gelegen kantoor (pal in het centrum van Mortsel) met berging, kitchenette en zeer grote kelder. Vlakbij open, winkels en scholen. Omvattende: Grote bureel ruimte, kitchenette, berging 1, 2 toiletten en berging 2. Op de -1 verdieping bevindt zich nog een zeer grote kelder welke dienst kan doen als opslagruimte of werkruimte! Contacteer ons nu via ### of ### en kom langs voor een afspraak! Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 3 449 49 77
669 €

2600 Berchem

Productieve werkplek voor drie waarbij voor alles is gezorgd. Geef uw bedrijf een goede vestigingsplaats op Uitbreidingstraat 84, onze volledig uitgeruste werkplek bij de Ring van Antwerpen. Met de internationale luchthaven van Antwerpen op tien minuten rijden en het treinstation Antwerpen-Berchem op wandelafstand, ontvangt u eenvoudig lokale en internationale klanten. Wees productief in uw luchtige, stijlvolle werkplek, breid uw netwerk uit met bedrijven in hetzelfde gebouw en ontmoet andere professionals in de comfortabele lounge. Daarna kunt u een wandeling maken in een nabijgelegen park of inspiratie opdoen in het Middelheimmuseum voor moderne kunst. Maak een thuishaven voor uw bedrijf met 15 vierkante meter aan privékantoorruimte in Regus Berchem , ideaal voor 3 werknemers . Onze gemiddelde kantoren zijn volledig uitgerust en alles is voor u geregeld (van het meubilair tot snelle wifi) zodat u zich kunt focussen op de groei van uw bedrijf. U kunt flexibele kantoorruimte huren voor slechts één dag of voor een langere periode en uw ruimte aanpassen aan de unieke behoeften van uw bedrijf. De privékantoren van Regus omvatten: • Toegang tot ons wereldwijde netwerk met duizenden locaties wereldwijd • Zeer professionele receptie- en ondersteuningsteams • Veilige technologie en wifi op bedrijfsniveau • Printers en toegang tot administratieve ondersteuning • Schoonmaak, voorzieningen en beveiliging • Beschikbare bureauruimte voor een uur, dag of maand • Regelmatige netwerk- en community-evenementen • Gemakkelijk boeken en uw account via onze app beheren • Aanpasbare en flexibele indelingen • Schaal makkelijk op of kies een andere locatie • Met extra toegang tot 60 vierkante meter aan gedeelde werkruimte • Met prijzen vanaf 669€ Alle getoonde foto's zijn van onze locaties, maar komen mogelijk niet overeen met dit betreffende center. Informeer nu Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 893 35 11
1 829 €

2600 Berchem

Krijg toegang tot prachtig ontworpen kantoorruimtes waar teams van vijf personen hun beste werk kunnen verrichten. De weg naar boven ligt open met deze energie-efficiënte werkplek in loftstijl, die is gelegen in een van de meest populaire buurten van Antwerpen. Borsbeeksebrug 34 is een hippe werkplek naast het treinstation Antwerpen-Berchem, op minder dan tien minuten van de luchthaven en in de buurt van het grootste en nieuwste bedrijvenpark in de stad. Geniet van zeven verdiepingen aan ruime lofts met een trendy interieur en designmeubilair in felle kleuren. Tijdens uw pauze kunt u de sportzaal in het fitnesscentrum gebruiken of een lekkere lunch kopen in de supermarkt, die zich in hetzelfde gebouw bevindt. Creëer en personaliseer een ruimte met de perfecte omvang voor een team van 5 werknemers met 30 m2 privékantoorruimte in Spaces Berchem Station Post X . Onze grote kantoren zijn volledig uitgerust, 24/7 toegankelijk en bieden tijdens kantooruren onbeperkte coworking-toegang tot onze business club. En omdat we weten hoe snel zaken kunnen veranderen, zullen we je nooit vragen om een langlopend contract af te sluiten: onze contractvoorwaarden zijn flexibel en afgestemd op je specifieke behoeften. De privékantoren van Spaces omvatten: • Toegang tot ons wereldwijde netwerk met duizenden locaties wereldwijd • Vriendelijke receptie- en supportteams • Veilige, hoogwaardige technologie en wifi • Printers en toegang tot administratieve ondersteuning • Schoonmaak, nutsvoorzieningen en beveiliging • Bureauruimte die per uur, dag of maand te huren is • Regelmatige netwerk- en community-evenementen • Eenvoudig boeken en accountbeheer via onze app • Aanpasbare en flexibele indelingen • Schaalbare werkruimtes die meegroeien met je bedrijf • Hoogwaardig ergonomisch meubilair • Extra toegang tot 50 m2 gedeelde werkruimte • Prijzen vanaf 1829€ Ter informatie: alle getoonde foto's zijn van Spaces-locaties, maar komen mogelijk niet overeen met deze specifieke locatie. Neem contact op Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 893 35 11