Businesses for sale - Baal

Your search has lead to no result.

Create an e-mail alert to stay up-to-date with new properties matching your criteria!


Below you can find some more interesting places in the surroundings of Baal (3128).

380 000 €

3130 Begijnendijk

Te renoveren handelspand met woonst in het centrum van Betekom! Het pand is gelegen in het centrum van Betekom, een deelgemeente van Begijnendijk. De supermarkt, bakker, scholen, bushaltes en apotheek liggen in de onmiddellijke omgeving en verbindingswegen naar omliggende gemeenten zijn tevens vlot bereikbaar. Indeling: Commercieel gelijkvloers: handelsruimte/café/horeca, keuken, bijkeuken, toiletten, feestzaal, opslagruimte. Eerste verdieping: 4 slaapkamers, badkamer, toilet. U betreedt het pand via het commerciële gelijkvloers of via de inrit naar de feestzaal en tuin toe. Het handelspand is voorzien van een kelder, opslagruimte, keuken en bijkeuken, toiletten en feestzaal achteraan het gebouw. De bruikbare vloeroppervlakte van het gelijvloers bedraagt 585m² en is momenteel opgedeeld in verschillende ruimtes. De eerste verdieping bedraagt 103m² en is momenteel opgedeeld in 4 slaapkamers, toilet en badkamer met douche. Want to know more?

990 585 m² Buildable surface
contact
details
Email
Call
+32 15 79 33 30
Commerce building for sale Betekom (RBJ46736)
1 275 000 €

3130 Betekom

We present you this former garage near the center of Betekom. The garage has undergone a thorough renovation according to the new standards and is equipped with solar panels, gas and electric heating, newly installed lighting, etc... Outside this property we find front and side 11 car parking spaces. We enter this property through the spacious showroom. Here 6 to 7 cars can be displayed. Then we find two offices, an equipped reception area and then the kitchen. Continuing our exploration, we enter the workshop. All equipment such as for adjusting lights, two bridges, power test bench are present. A shower room, 2nd toilet , an extra desk and two upper storage rooms complete the picture. Subject to modification and change of destination, this garage can also be put to use for other purposes. Finally, we list the positive points of this property. Excellent location near the center, garage can be used immediately, beautiful renovation with all modern techniques and offers the possibility for other professional purposes. Definitely worth a visit. EPC-NR: label 'X' Want to know more?

contact
details
Email
Call
+32 15 49 09 00
Business surface for sale Tremelo (RBM84799)
1 495 000 €

3120 Tremelo

Op een schitterende locatie te Tremelo bevindt zich deze kantoorruimte met ruime parking. Het pand beschikt over een uitzonderlijke visibiliteit en een uitstekende bereikbaarheid. De kantoorruimtes (600 m²) op een perceel van 2534 m² biedt daarom tal van mogelijkheden. U bevindt zich hier in een groene omgeving, toch met een uitstekende visibiliteit en in de nabijheid van winkels, scholen en het openbaar vervoer. U beschikt hier over meerdere kantoorruimtes met een totale oppervlakte van 600 m², met een royaal gezamenlijk terras en een keuken ingericht met de voornaamste toestellen. Elke verdieping beschikt hier over meerdere sanitaire voorzieningen. U geniet verder van voldoende parkeermogelijkheden op de ruime parking. Het pand biedt ook nog tal van andere mogelijkheden. De wanden in de kantoorruimtes zijn eenvoudig aan te passen, waardoor de ruimtes flexibel inzetbaar zijn voor diverse functies of doeleinden.Dit is een uitstekende opportuniteit als u op zoek bent naar kantoorruimtes op een toplocatie te Tremelo. Contacteer ons voor meer vrijblijvende informatie op ### of neem een kijkje op ### . Bijzonderheden:- Perceel = 2534 m²- Uitzonderlijke ligging- Kantoorruimtes met parking Want to know more?

2534
contact
details
Email
Call
+32 472 22 12 41
269 000 €

2223 Schriek

Op een gunstige locatie in het centrum van Schriek bevindt zich dit handelspand met woonst. U bevindt zich pal in het centrum met winkels, scholen en het openbaar vervoer. Het handelsgelijkvloers werd uitgebaat als Chinees (afhaal)restaurant. U beschikt over voldoende ruimte om meerdere tafels te plaatsen en een toog, dewelke van een rechtstreekse verbinding geniet met de keuken. De ruime keuken is opgedeeld in een opslagruimte voor koelcellen en de keuken zelf. Op het gelijkvloers beschikt u tevens over een woonkamer met toegang tot de ruime achterliggende koer met garage. De nachthal op de eerste verdieping geeft ons toegang tot de 4 slaapkamers en badkamer, uitgerust met douche, lavabo en toilet. De ruime zolder kan afgewerkt worden en als extra kamer dienen.Dit is een uitstekende opportuniteit als u op zoek bent naar een handelspand met woonst op een toplocatie. Contacteer ons voor meer informatie op ### of neem een kijkje op ### . Bijzonderheden:- 4 slaapkamers- Ruime handelszaak- Handelspand met woonst Want to know more?

200
contact
details
Email
Call
+32 472 22 12 41
Commerce building for sale Begijnendijk (RBM22901)
408 000 €

3130 Begijnendijk

Meer informatie of uw bezoek plannen kan via ### of via ### Dit gekende historische pand is terug te vinden in het centrum van Betekom, op de hoek van de Prof.Scharpélaan en het Corneel Vissenaekensplein. Het pand bestaat (kadastraal) uit een handelspand én een huis, beide delen hebben een afzonderlijk kadastraal nummer en een afzonderlijke ingang. Het handelsgelijkvloers is momenteel ingericht als horecagelegenheid met bedieningstoog, verbruiksruimte, sanitair, keuken ( waar alle voorzieningen aanwezig zijn om een volledig uitgebreide restaurantkeuken te plaatsen) en bergruimte. Voor leveringen is er een handige toegang langs de zijkant van het gebouw. het huis is behalve de afzonderlijke inkomhal grotendeels gelegen op de eerste en de tweede verdieping van het gebouw. Op de eerste verdieping kent de woonst volgende indeling: overloop, woonkamer, aparte keuken, twee slaapkamers, badkamer. Aansluitend aan de keuken is er een dakterras. De woonst kan enige opfrissing en renovatie gebruiken. De tweede verdieping is de dakverdieping, momenteel niet afgewerkt en puur zolder. Mits renovatie en afwerking biedt deze bovenste verdieping uiteraard een zee aan extra mogelijkheden. Klaar om te ondernemen en dit pand te ontdekken? Meer informatie of uw bezoek plannen kan via ### of via ### Want to know more?

140 1 Parking place(s)
contact
details
Email
Call
+32 16 84 96 84
Business surface for sale Begijnendijk (RBL54686)
535 000 €

3130 Begijnendijk

Hedendaags ruim handelspand van ca. 300 m² te koop in Begijnendijk op een commercieel interessante ligging langs de verbindingsweg Aarschot - Lier.Uitstekende zicht locatie. Kwalitatief afgewerkt. Het pand bestaat uit een mooie toonzaal met grote vitrine, keuken, toilet, magazijn/garage met sectionale poort en terras.Parking is voorzien aan de voorzijde van het gebouw.Zin in ondernemen of op zoek naar een goed investeringspand?Wij helpen U graag verder. Want to know more?

8 Parking place(s)
contact
details
Email
Call
+32 16 36 53 65
Industrial building for sale Begijnendijk (RBG32622)
Price on request

3130 Begijnendijk

Voormalige legkippenstal op mooi stuk grond te koop te BegijnendijkOppervlakte perceel : 1ha16are85caStal van 94 meter lang en 13 meter breedMeerdere mogelijkheden Want to know more?

11685
contact
details
Email
Call
+32 475 55 58 34
339 000 €

3200 Aarschot

NIEUWE VOORWAARDEN!!TE RENOVEREN handelspand (voorheen een horecazaak) met woonstgelegenheid op de eerste verdieping.Dit pand omvat op het gelijkvloers een horecagelegenheid met toiletten, keukenruimte en berging.Op de eerste verdieping zijn er meerdere ruimtes beschikbaar met mogelijkheid tot vijf slaapkamers en bergruimtes.Het gebouw beschikt tevens over een ruime zolder en een voorraadkelder.Uiteraard zijn andere handelsbestemmingen mogelijk in dit pand.-commerciële locatie op wandelafstand van het station-ruime parkeermogelijkheden rondom het gebouw-autosnelweg E314 bereikbaar in enkele minuten-eerste verdieping reeds voorzien van schrijnwerk met dubbele beglazing-grote zolderruimte met dakisolatieVoor meer info contacteer Wim via ### of mail ### . Want to know more?

contact
details
Email
Call
+32 473 33 33 33
Commerce building for sale Rotselaar (RBK43639)
975 000 €

3110 Rotselaar

Unieke woning met loods, kantoor en woongedeelte. Gelegen in een rustige en landelijke omgeving vlakbij het meer van Rotselaar bieden wij dit bijzondere gebouw aan met een loods, kantoorruimte en woonst. Deze veelzijdige eigendom is ideaal voor zowel wonen als werken en biedt talloze mogelijkheden voor ondernemers, hobbyisten of gezinnen die op zoek zijn naar extra ruimte en comfort. De gelijkvloerse verdieping omvat aan de straatzijde een zeer ruim garage/eerste opslagplaats die aansluit tot het centraal gelegen kantoorgedeelte. Deze is tevens ook afzonderlijk toegankelijk via de straatzijde. Achterin en naast de bureauruimte is er nog een zeer ruime loods met voldoende hoogte en eventueel nog de mogelijkheid om een extra verdiep hierin te bouwen. Achter deze loods zijn er nog 2 ruime buitenruimtes die via een ruime poort afzonderlijk toegankelijk zijn. Er zijn 5 toegangsmogelijkheden! Het woongedeelte bevindt zich op de eerste en tweede verdieping van het gebouw en omvat op het gelijkvloers van dit woongedeelte een zeer ruime leef-en eetruimte met grote open keuken voorzien van alle toestellen, afzonderlijk toilet, inbouwkasten met aansluitingen voor wasmachine en droogkast. Aansluitend aan de leefruimte is er een zeer ruim dakterras met toegang tot de tuin achterin. De eerste verdieping omvat twee ruime slaapkamers waarvan één met dressing. Er is een mogelijkheid om de kamers op te splitsen in meerdere kamers tot vier. De ruime badkamer omvat een inloopdouche, bad, wastafel en mogelijkheid voor een sauna. Een tweede toilet is hier ook aanwezig. Perceeloppervlakte: 2592 m² Woonoppervlakte: 435 m² Bouwjaar: 2001 Verwarming: Warmtepomp Waterverbruik door middel van geboorde put. EPC B - geen renovatieplicht! Uitstekende bereikbaarheid, nabij uitvalswegen en openbaar vervoer Woon- en werkgedeelte afzonderlijk verhuurbaar! Deze woning biedt een unieke combinatie van woon- en werkruimte in een prachtige groene omgeving of als kangoeroewoning! Want to know more?

2592 10 Parking place(s)
contact
details
Email
Call
+32 16 84 96 84
Commerce building for sale Aarschot (RBM84803)
325 000 €

3200 Aarschot

Op een uitstekende locatie pal in het centrum van Aarschot bevindt zich dit pand bestaande uit een ruim handelsgelijkvloers (110 m²) en bovengelegen appartement met 3 slaapkamers bereikbaar via een aparte inkom. U geniet van een schitterende visibiliteit en bereikbaarheid in deze winkelstraat in het centrum.Op het gelijkvloers beschikt u over een handelsruimte die verschillende mogelijkheden biedt en geschikt is voor verschillende doeleinden. Achteraan bevindt zich nog een praktische opbergruimte, waar u ook een keuken kunt inrichten. Via een aparte inkomhal bereiken we het appartement op de eerste verdieping. We betreden het appartement via de inkomhal met vestiaire en toilet. De ruime leefruimte kunt u inrichten met een gezellige zithoek en eetplaats. Verder is de keuken volledig ingericht en voorzien van de voornaamste toestellen. Aangrenzend aan de keuken bevindt zich een aparte berging/wasruimte. De nachthal geeft ons dan toegang tot 2 slaapkamers en de badkamer, uitgerust met dubbele lavabo en douchebad. Op de tweede verdieping beschikt u nog over een derde slaapkamer en zolderruimte. Dit is een uitstekende opportuniteit als u op zoek bent naar een interessant handelspand op toplocatie in Aarschot. Contacteer ons voor meer informatie op ### of neem een kijkje op ### . Bijzonderheden:- Uitstekende locatie- Handelsruimte = 110 m² - Appartement met 3 slpkrs Want to know more?

110
contact
details
Email
Call
+32 472 22 12 41
Commerce building for sale Aarschot (RBI90075)
375 000 €

3200 Aarschot

Winkelpand te koop bestaande uit een commerciële ruimte op het gelijkvloers, een tussenruimte dat als kantoorruimte of extra commerciële ruimte kan dienen alsook een ruimte op de -1 , totale oppervlakte van het commerciële gedeelte is ca 180m2 . Want to know more?

contact
details
Email
Call
+32 16 60 98 00
Commerce building for sale Aarschot (RBM01903)
75 000 €

3200 Aarschot

Heeft u zin om een florerende horeca-handelszaak uit te baten tegenover het station van Aarschot? Dan is dit excellent gelegen gebouw met tal van mogelijkheden zeker iets voor u. De gemoderniseerde keukeninfrastructuur, de koelinstallatie en de inrichting met nieuwe meubeltjes tillen de mogelijkheden om hier horeca te bedrijven tot een hoger niveau. Dit multifunctioneel gebouw werd op de gelijkvloerse verdieping aangenaam ingericht tot een aantrekkelijke taverne met een mooie lange toog en een uitnodigend terras. De aparte ruimtes op de eerste verdieping waarin zelfs wijnproeverijen kunnen georganiseerd worden maken het aanbod van extra activiteiten mogelijk. Daarenboven is de stationsbuurt een druk bezochte plaats met een erg groot potentieel aan klanten. Gratis 4 uur parkeren van maandag tot zaterdag, en zondag helemaal gratis. De maandelijkse huur bedraagt 1.615 EUR en het bestaande huurcontract kan worden overgenomen. Want to know more?

contact
details
Email
Call
+32 15 51 45 40
Business surface for sale Aarschot (RBK45414)
680 000 €

3200 Aarschot

ZEER CENTRAAL GELEGEN EIGENDOM IN HET CENTRUM VAN AARSCHOT MET 2 ZEER GOED ONDERHOUDEN APPARTEMENTEN EN EEN HANDELSRUIMTE. Gelijkvloers bevindt er zich een zeer ruime handelsruimte met 2 grote uitstalramen en een extra werkruimte/atelier die langs buiten bereikbaar is met de mogelijkheid om materiaal aan- en af te voeren langs de uitgang naar de achterliggende straat. Via een zeer verzorgde gemeenschappelijke inkomhal met trap bereiken we de verdiepingen. De 1ste en 2de verdieping biedt elk een degelijk afgewerkt appartement met inkomhal, leefruimte, ingerichte keuken, badkamer, 2 slaapkamers en terras. Op de 3de verdieping bevindt zich een mooi afgewerkte zolderruimte. De nieuwe individuele condensatieketels evenals de meters voor water, gas en elektriciteit zijn ondergebracht in de verzorgde kelder. De lopende huurcontracten worden gerespecteerd en overgenomen door de nieuwe eigenaar. Wg, Vg, Gmo, Gvvg, Gvkr. Voor meer info: Bollen & Jaeken Vastgoed via ### of gsm ### Want to know more?

600 344 m² Buildable surface
contact
details
Email
Call
+32 496 10 71 08
Business surface for sale Aarschot (RBI81422)
Price on request

3200 Aarschot

Kmo-units in het bedrijvenpark PALLET gelegen op een zichtlocatie aan de Ter Heidelaan (R25) te Aarschot. Hiermee geniet het park naast een uitstekende ligging ook van een goede bereikbaarheid. Het park ligt op 2 km van Aarschot en in de directe nabijheid van het op- en afrittencomplex van de E314 Leuven- Lummen en maakt deel uit van het bedrijvenpark Nieuwland-Meetshoven. Een groot deel van de units genieten van een zichtlocatie langsheen de Ter Heidelaan. Door de kwalitatieve architectuur vormt het project een representatief geheel, een ware blikvanger. Rond het project is er een ruime groenbuffer voorzien die niet alleen het groene karakter versterkt maar waar er ook verschillende wadi’s voorzien zijn. Hierdoor wordt er een aangename werkomgeving gecreëerd. Elke unit beschikt over 1 of meerdere parkeerplaatsen verdeeld over het park. Er zijn voldoende fietsenstallingen voorzien. Het bedrijvenpark PALLET telt 18 eigentijdse KMO-units met bijhorende parkeerplaatsen. De units zijn verdeeld over 2 bouwvolumes, met een oppervlakte variërend tussen 144m en 344m, welke samenvoegbaar zijn. Elke unit wordt casco aangeboden, inclusief de aanleg van de wegenis, parkings en groenvoorzieningen. De buitenste gevel van het project, met name de gevels gelegen langs de Ter Heidelaan en de Betekomsesteenweg, worden uitgevoerd in witte kleur en afgewerkt met lamellenstructuur. De gevels in het binnengebied worden uitgevoerd in een frisse, witte kleur. De kopers van de bedrijfsunits hebben in uitvoeringsfase de mogelijkheid om hun gevel aan te passen aan de hand van een aantal vooropgestelde typegevels waardoor we een specifiek antwoord kunnen bieden voor elke gebruiker. Een aantal units (A1 t.e.m. A10 alsook B1) worden voorzien met een mezzanine en aangepaste gevel waardoor deze makkelijk kan ingericht worden als kantoor. Want to know more?

contact
details
Email
Call
+32 15 55 68 28
Commerce building for sale Aarschot (RBI18276)
159 000 €

3200 Aarschot

Very well located commercial house consisting of a commercial space and a 2-bedroom apartment in the center of Aarschot! Visit this property here completely virtually, both inside and outside! Layout: Ground floor: Commercial space, private space with access to the cellar and then the laundry room. First floor: On the first floor there are 2 bedrooms. Second floor: On the second floor there are 2 attic rooms. Additional assets: EPC C Ideal for the small independent to live and work. The property is located in the middle of the commercial center of Aarschot. The building has a basement. Call us for a no-obligation visit or visit ### for more information and detailed sizes. Want to know more?

87 60 m² Buildable surface
contact
details
Email
Call
+32 16 64 03 21
Industrial building for sale Aarschot (RBG95892)
670 000 €

3200 Aarschot

Het nieuwe bedrijvenpark PALLET is gelegen op een zichtlocatie aan de Ter Heidelaan (R25) te Aarschot. Hiermee geniet het park naast een uitstekende ligging ook van een goede bereikbaarheid. Het park ligt op 2km van Aarschot en in de directe nabijheid van het op- en afrittencomplex van de E314 Leuven-Lummen en maakt deel uit van het bedrijvenpark Nieuwland-Meetshoven.Magazijn en productieruimte met mogelijkheid voor kantoor en showroom. Het bedrijvenpark PALLET telt 18 eigentijdse KMO-units met bijhorende parkeerplaatsen. De units zijn verdeeld over 2 bouwvolumes, met een oppervlakte variërend tussen 300m² en 1.400m² (mits samenvoegen).Elke unit wordt casco aangeboden, inclusief de aanleg van de wegenis, parkings en groenvoorzieningen.Deze units worden aangeboden exclusief btw en exclusief aankoop parkings.Vragen, prijzen, plannen of info? Wij helpen u graag verder! Contacteer ons via ### Want to know more?

contact
details
Email
Call
+32 16 36 53 65
Commerce building for sale Aarschot (RBF94594)
350 000 €

3200 Aarschot

Handelspand 110m² met bovenliggend appartement met aparte ingang. Handelspand bestaande uit handelsruimte van 100m² (vroegere opdeling voor een kledingwinkel) met aparte opslagruimte en toilet. Op de 1ste verdieping is er over de ganse oppervlakte een instapklaar appartement, voorzien van aparte ingang aan de linkse zijde van het gebouw. Dit appartement is opgedeeld met inkomhal met vestiaire en toilet, een ruime lichtrijke leefruimte met zit- en eetplaats, een volledig geïnstalleerde keuken met toegang tot terras 6m². Naast de keuken is er een berging voorzien van aansluiting was- en droogkast. Gaan we door naar het nachtgedeelte dan is hier een badkamer voorzien van bad/douche combinatie en dubbele lavabo, alsook 2 ruime slaapkamers voorzien van draai-kipramen en rollen. Op de 2de verdieping is er nog een extra slaapkamer en een zolder voorzien. Qua ligging zitten we hier midden in het centrum van Aarschot, met voldoende parking en een goede ontsluiting naar de omliggende gemeenten en de E314. Bent u geïnteresseerd? Bel ons op het nummer ### Want to know more?

contact
details
Email
Call
+32 14 58 02 08
3 346 000 €

2220 Heist-op-den-Berg

The Langveld site in Heist-op-den-Berg is a sustainable project to expand Industrial Park B. New SME units will be installed on a total plot size of 57,000 m² that range from approximately 300 m² and can be combined to approximately 10,000 m². This gives you the opportunity to purchase a unit completely tailored to your company. Surfaces: Four commercial buildings (A, B, C and D) with units ranging from 305 m² to 3,159.5 m² Specifications: - Build-to-suit: possibility to merge units - Clear height: 8 meters - Sectional door - Polyconcrete floor - 1 parking space per 100 m² warehouse - Casco episode Availability: Start of work: early 2024. Units available at the end of 2024. Are you interested in these new SME units for sale in Heist-op-den-Berg? Request more info via ### or... Want to know more?

2390 m² Buildable surface
contact
details
Email
Call
+32 15 41 12 83
3 011 400 €

2220 Heist-op-den-Berg

The Langveld site in Heist-op-den-Berg is a sustainable project to expand Industrial Park B. New SME units will be installed on a total plot size of 57,000 m² that range from approximately 300 m² and can be combined to approximately 10,000 m². This gives you the opportunity to purchase a unit completely tailored to your company. Surfaces: Four commercial buildings (A, B, C and D) with units ranging from 305 m² to 3,159.5 m² Specifications: - Build-to-suit: possibility to merge units - Clear height: 8 meters - Sectional door - Polyconcrete floor - 1 parking space per 100 m² warehouse - Casco episode Availability: Start of work: early 2024. Units available at the end of 2024. Are you interested in these new SME units for sale in Heist-op-den-Berg? Request more info via ### or... Want to know more?

2151 m² Buildable surface
contact
details
Email
Call
+32 15 41 12 83