Businesses for sale - Oud-Turnhout

3 results (1 - 3)

2360 Oud-Turnhout

395 000 €

Hof ter Dorpe, een knap project in het centrum van Oud-Turnhout Ideaal gelegen in het winkelhart van Oud-Turnhout tov de Markt, nabij scholen, openbaar vervoer en met een vlotte bereikbaarheid naar omliggende gemeenten en de autosnelweg Antwerpen-Eindhoven. Deze commerciële ruimte van +/- 280 m² is prachtig door de grote raampartijen voor- en achteraan. Volledig naar eigen smaak & mogelijkheden in te richten. De voorgevel is voorzien van een zigzaggevel en biedt zo extra vitrine ruimte. Horeca mogelijk! Bezoek dit handelspand op afspraak via tel: ### of ### of kom langs op ons kantoor op Steenweg op Mol 43, Oud-Turnhout. Want to know more?

280 1 unit(s)
contact
details
Email
Call
+32 14 70 73 23
Commerce building for sale Oud-Turnhout (RBK37592)
395 000 €

2360 Oud-Turnhout

Een knappe commerciële ruimte van +/- 280 m² in het centrum Hof ter Dorpe, een mooi project in het centrum van Oud-Turnhout Ideaal gelegen in het winkelhart van Oud-Turnhout tov de Markt, nabij scholen, openbaar vervoer en met een vlotte bereikbaarheid naar omliggende gemeenten en de autosnelweg Antwerpen-Eindhoven. Deze commerciële ruimte van +/- 280 m² is prachtig door de grote raampartijen voor- en achteraan. Volledig naar eigen smaak & mogelijkheden in te richten. De voorgevel is voorzien van een zigzaggevel en biedt zo extra vitrine ruimte. Horeca mogelijk! Bezoek dit handelspand op afspraak via tel: ### of ### of kom langs op ons kantoor op Steenweg op Mol 43, Oud-Turnhout. Want to know more?

contact
details
Email
Call
+32 14 70 73 23
Price on request

2360 Oud-Turnhout

Charming and centrally located fully renovated house with a large living area on a spacious plot. This bright property has been completely renovated for several years, making it easy to transform into a dream home for your family if the interior is adapted. The property has served as a catering establishment in the past but has been fitted out in such a way that when the existing bar is removed, you have a particularly large living space. The kitchen is well equipped. Through the fixed staircase upstairs where 3 bedrooms can be created with ease. The bathrooms and toilets are in very nice condition. The "basement" has windows due to the sloping terrain and can serve many purposes, laundry room/office or even an indoor garage are among the possibilities. The property is currently fully paved and closed by an electric gate. The front terrace is particularly spacious. A great opportunity to buy a spacious house and still partly divide it to your own liking! Want to know more?

500
contact
details
Email
Call
+32 14 48 12 21

We only found a few results that match your criteria.

Create an e-mail alert to stay up-to-date with new properties matching your criteria!


Below you can find some more interesting places in the surroundings of Oud-Turnhout (2360).

259 000 €

2300 Turnhout

Handelspand met woonst in centrum Turnhout Locatie: Het pand bevindt zich pal in het centrum van Turnhout vlakbij de winkelstraat en op wandelafstand van de Grote Markt, het treinstation en bushaltes. Handelspand met woonst in centrum Turnhout met alle faciliteiten in de buurt. Het pand bestaat op het gelijkvloers uit een handelsruimte met bureau. Op de eerste verdieping een woonkamer met open keuken en een apart toilet. Op de tweede verdieping een slaapkamer en een badkamer. Op de derde verdieping een slaapkamer. Extra: - Verschillen doeleinden mogelijk - Toplocatie - Keuken 2018 - Cv ketel 2023 - EPC woonst 129 kWh/m² // EPC handelspand label C * Vermelde oppervlakten/afmetingen zijn indicatief. Oppervlakte conform EPC. *Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag. Gmo in aanvraag. Want to know more?

43
contact
details
Email
Call
+32 14 73 38 82
299 000 €

2300 Turnhout

Handelsland met woonst op een gunstige locatie nabij het centrum Locatie: Het pand is zeer gunstig gelegen op een drukke invalsweg met veel visibiliteit. Op een boogscheut van de Grote Markt, verschillende winkels en eetgelegenheden, alsook openbaar vervoer. Handelspand met woonst op een gunstige locatie nabij het centrum. Het pand is aan renovatie toe en bestaat op het gelijkvloers uit een winkelruimte en grote werkplaats. Vanaf de eerste verdieping het woonstgedeelte bestaande uit een leefruimte, vier slaapkamers, een badkamer en bergruimtes. Het pand beschikt over een grote kelder. Extra: - Gas Cv - 2 x toegang via servitude - Te renoveren - Top locatie met visibiliteit * Vermelde oppervlakten/afmetingen zijn indicatief. Oppervlakte conform EPC. * Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag. Gmo in aanvraag. * Dit pand kan onderhevig zijn aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor niet-residentiële gebouwen. Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via ### Want to know more?

225
contact
details
Email
Call
+32 14 73 38 82
70 000 €

2300 Turnhout

Multifunctionele handels-/kantoorruimte van ca. 21m² in centrum Turnhout Locatie: De handelsruimte bevindt zich in "Galerij Taxandria" in het centrum van Turnhout, aan het treinstation, bushaltes, verschillende winkels en met een grote parking op wandelafstand. Omschrijving: Deze handels-/kantoorruimte heeft een oppervlakte van ca. 21m² en kan verschillende doeleinden hebben. Gelegen op een absolute toplocatie in centrum Turnhout! De winkelruimtes zijn vlot bereikbaar gelegen en zijn zowel te betreden via De Merodelei als via de Molenstraat. Mogelijkheid tot aankopen van meerdere units om een grotere ruimte te benutten! Extra: - Verschillende doeleinden mogelijk - Toplocatie * Vermelde oppervlakten/afmetingen zijn indicatief. * Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag. Gmo in aanvraag. * Dit pand kan onderhevig zijn aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor niet-residentiële gebouwen. Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via ### Want to know more?

990
contact
details
Email
Call
+32 14 73 38 82
85 000 €

2300 Turnhout

Multifunctionele handels-/kantoorruimte van ca. 39m² in centrum Turnhout Locatie: De handelsruimte bevindt zich in "Galerij Taxandria" in het centrum van Turnhout, aan het treinstation, bushaltes, verschillende winkels en met een grote parking op wandelafstand. Omschrijving: Deze handels-/kantoorruimte heeft een oppervlakte van ca. 39m² en kan verschillende doeleinden hebben. Gelegen op een absolute toplocatie in centrum Turnhout! De winkelruimtes zijn vlot bereikbaar gelegen en zijn zowel te betreden via De Merodelei als via de Molenstraat. Mogelijkheid tot aankopen van meerdere units om een grotere ruimte te benutten! Extra: - Verschillende doeleinden mogelijk - Toplocatie * Vermelde oppervlakten/afmetingen zijn indicatief. * Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag. Gmo in aanvraag. * Dit pand kan onderhevig zijn aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor niet-residentiële gebouwen. Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via ### Want to know more?

990
contact
details
Email
Call
+32 14 73 38 82
85 000 €

2300 Turnhout

Multifunctionele handels-/kantoorruimte van ca. 38m² in centrum Turnhout Locatie: De handelsruimte bevindt zich in "Galerij Taxandria" in het centrum van Turnhout, aan het treinstation, bushaltes, verschillende winkels en met een grote parking op wandelafstand. Omschrijving: Deze handels-/kantoorruimte heeft een oppervlakte van ca. 38m² en kan verschillende doeleinden hebben. Gelegen op een absolute toplocatie in centrum Turnhout! De winkelruimtes zijn vlot bereikbaar gelegen en zijn zowel te betreden via De Merodelei als via de Molenstraat. Mogelijkheid tot aankopen van meerdere units om een grotere ruimte te benutten! Extra: - Verschillende doeleinden mogelijk - Toplocatie * Vermelde oppervlakten/afmetingen zijn indicatief. * Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag. Gmo in aanvraag. * Dit pand kan onderhevig zijn aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor niet-residentiële gebouwen. Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via ### Want to know more?

990
contact
details
Email
Call
+32 14 73 38 82
110 000 €

2300 Turnhout

Multifunctionele handels-/kantoorruimte van ca. 42m² in centrum Turnhout Locatie: De handelsruimte bevindt zich in "Galerij Taxandria" in het centrum van Turnhout, aan het treinstation, bushaltes, verschillende winkels en met een grote parking op wandelafstand. Omschrijving: Deze handels-/kantoorruimte heeft een oppervlakte van ca. 42m² en kan verschillende doeleinden hebben. Gelegen op een absolute toplocatie in centrum Turnhout! De winkelruimtes zijn vlot bereikbaar gelegen en zijn zowel te betreden via De Merodelei als via de Molenstraat. Mogelijkheid tot aankopen van meerdere units om een grotere ruimte te benutten! Deze ruimte beschikt over toiletten en een kitchenette. Extra: - Verschillende doeleinden mogelijk - Toplocatie * Vermelde oppervlakten/afmetingen zijn indicatief. * Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag. Gmo in aanvraag. * Dit pand kan onderhevig zijn aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor niet-residentiële gebouwen. Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via ### Want to know more?

990
contact
details
Email
Call
+32 14 73 38 82
215 000 €

2300 Turnhout

Ruime kantoorruimte vlakbij de Grote Markt van turnhout Locatie: Het pand is uiterst gunstig gelegen vlakbij de Grote Markt van Turnhout met verschillende winkels, eetgelegenheden en openbaar vervoer op wandelafstand! Omschrijving: Ruime multifunctionele kantoorruimte vlak aan de Grote Markt van Turnhout. Het pand is momenteel opgedeeld in verschillende kleinere ruimtes, maar kan eenvoudig worden aangepast naar eigen behoefte. De ruimte is afgewerkt met vast tapijt en beschikt over een gas centrale verwarming, een wateraansluiting, een toilet, alsook elektriciteits- en internet voorzieningen. Deze kantoor- /winkelruimte is uiterst gunstig gelegen en kan verschillende doeleinden hebben! Extra: - Toplocatie - Gas CV * Vermelde oppervlakten/afmetingen zijn indicatief! * Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag. Gmo in aanvraag. Want to know more?

1565
contact
details
Email
Call
+32 14 73 38 82
109 000 €

2300 Turnhout

Top gelegen handelsgelijkvloers met staanplaatsen nabij centrum Locatie: Het handelspand is top gelegen aan een drukke invalsweg richting de Grote Markt. Omschrijving: Deze commerciële ruimte heeft een totale oppervlakte van ca. 108 m² en werd steeds gebruikt als broodjes zaak. Het pand is momenteel ingedeeld in een commerciële ruimte aan de voorzijde en een groot privatief gedeelte aan de achterkant met een apart toilet. De ruimte is vlot bereikbaar gelegen en geniet van een grote visibiliteit. Het pand kan op verschillende manieren worden ingericht en biedt verscheidene mogelijkheden! Optioneel zijn er twee bovengrondse staanplaatsen aan te kopen voor €11.000 per staanplaats. Extra: - 1 staanplaats optioneel aan te kopen (€11.000/staanplaats) - Vermelde oppervlakten/afmetingen zijn indicatief. Oppervlakte conform EPC. Want to know more?

1 Parking place(s)
contact
details
Email
Call
+32 14 73 38 82
345 000 €

2300 Turnhout

Handelsruimte van 200 m² aan de Nieuwe Kaai Ligging: Het handelspand is zeer interessant gelegen aan de Nieuwe Kaai en de jachthaven. Op wandelafstand bevinden zich verschillende faciliteiten zoals supermarkten en horeca. Omschrijving: Het pand bestaat uit een commerciële ruimte dat destijds ingericht is geweest als schoonheidsinstituut, achterliggende keuken en apart toilet. Het handelspand kan gebruikt worden voor verschillende doeleinden en is instapklaar. Extra: - Centrale verwarming op aardgas - Gunstig EPC: B - Super gelegen aan de Nieuwe Kaai en de jachthaven - Publieke parking nabij - Handelspand is instapklaar Wg, Vg, Gmo, Gvkr, Gvv (Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag. Gmo in aanvraag.) Oppervlaktematen zijn indicatief. Want to know more?

2395
contact
details
Email
Call
+32 14 73 38 82
515 000 €

2300 Turnhout

Opbrengsteigendom bestaande uit 2 handelspanden aan de Nieuwe Kaai Ligging: De commerciële ruimtes zijn zeer interessant gelegen aan de Nieuwe Kaai en de jachthaven. Op wandelafstand bevinden zich verschillende faciliteiten zoals supermarkten en horeca. Omschrijving: Nieuwe kaai 25/1: Het pand bestaat uit een commerciële ruimte (momenteel ingericht als goed draaiend kapsalon), achterliggend een keuken met twee zeer ruime bergruimtes en nog twee aparte toiletten. De handelsruimte wordt momenteel verhuurd en het huurcontract valt te respecteren. EPC-score: B Asbestveilig! Nieuwe Kaai 23: De centrale inkom biedt doorgang naar een grote open ruimte die doorloopt tot aan een extra kantoorruimte. Achteraan het pand bevinden zich nog een ruime keuken, een grote opslagplaats met eveneens een toilet en technische ruimte. Dit pand is netjes afgewerkt en bestaat uit een totale oppervlakte van 112 m². EPC-score: B Asbestveilig! Het nettorendement bedraagt 4,09% Wg, Vg, Gmo, Gvkr, Gvv (Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag. Gmo in aanvraag.) Oppervlaktematen zijn indicatief. Extra: - Centrale verwarming op aardgas - Top locatie aan de Nieuwe Kaai en de jachthaven - Verhuurd: huurcontract te respecteren Want to know more?

756
contact
details
Email
Call
+32 14 73 38 82

Residentie Dessauer maakt deel uit van Turnova, een unieke stadsomgeving in het centrum van Turnhout Energiezuinige appartementen verdeeld over twee blokjes, elk met zijn eigen identiteit en mooie terrassen De verschillende blokken bestaan uit 1, 2 en 3 slaapkamerappartementen, allen met mooie terrassen. De oppervlaktes variëren van 57 m² tot 128 m². Zij kunnen nog volledig naar keuze ingericht worden, hiervoor werden ruime budgetten voorzien. Voor elk wat wils! Zeer energiezuinig met een E peil van < 20. Dit wordt behaald door de combinatie van vloerverwarming met - koeling, ruime budgetten voor een inrichting naar keuze, degelijke afwerking met o.a. alu profielen, warmtepompen, ventilatiesysteem D en zongerichte terrassen. Prijzen vanaf 189.000 euro, dus ideaal voor starters, alleenstaanden en investeerders maar zeker ook voor de actieve of minder actieve senior die centraal wil wonen in een groene omgeving zonder onderhoud! Alles is aanwezig om het u zo aangenaam mogelijk te maken in deze prachtige woonomgeving. Ten slotte zorgt een privatieve ondergrondse garage voor nog extra comfort. Men dient wel een autostaanplaats en berging bij aan te kopen. Verkoop onder BTW stelsel. Vg, Wg, Gmo,Vkr,Gvv Maak nu een afspraak via ### of ### Overstromingsgevoeligheid: P-score klasse D / G-score klasse C Want to know more?

contact
details
Email
Call
+32 14 73 38 82
335 000 €

2300 Turnhout

Ruime woning met commerciële ruimte Locatie: Ontdek deze veelzijdige woning gelegen tussen het bruisende centrum van Turnhout en de Ring. Omschrijving: Gelijkvloers: Bij het betreden van de woning wordt u verwelkomd door een inkomhal, die toegang biedt tot zowel de commerciële ruimte als het woongedeelte op de eerste en tweede verdieping. De commerciële ruimte beschikt over een aparte ingang waardoor het ideaal is voor het uitbouwen van een eigen zaak. Grenzend aan de commerciële ruimte bevindt zich een keuken, compleet met dampkap, dubbele spoelbak en koelcel en met directe toegang tot de tuin. Achter de commerciële ruimte is er ook een privégedeelte. Ook een apart toilet en wasberging zijn hier aanwezig in het achterste gedeelte. Eerste verdieping: Op de eerste verdieping bevindt zich de eerste slaapkamer, naast een badkamer met toilet, ligbad, douche en badkamermeubel. Een derde keuken, voorzien van elektrisch vuur, dubbele spoelbak, oven en opbergruimte. Tweede verdieping: Op de tweede verdieping vindt u nog twee slaapkamers, elk met een unieke oppervlakte. Tuin: De zuidoost gerichte tuin is ook te bereiken met de wagen langs de achterzijde. Extra: - Mogelijkheid tot bestemmingswijziging - Vermelde oppervlakten/afmetingen zijn indicatief. Vermelde oppervlakte conform EPC. Want to know more?

283
contact
details
Email
Call
+32 14 73 38 82
245 000 €

2300 Turnhout

Opbrengsteigendom van 112 m² aan de Nieuwe Kaai Ligging: De commerciële ruimte is zeer interessant gelegen aan de Nieuwe Kaai en de jachthaven. Op wandelafstand bevinden zich verschillende faciliteiten zoals supermarkten en horeca. Omschrijving: De centrale inkom biedt doorgang naar een grote open ruimte die doorloopt tot aan een extra kantoorruimte. Achteraan het pand bevinden zich nog een ruime keuken, een grote opslagplaats met eveneens een toilet en technische ruimte. Dit pand is netjes afgewerkt en bestaat uit een totale oppervlakte van 112 m². Deze commerciële ruimte geeft een netto rendement van 4,06%! Extra: - Verhuurd, contact over te nemen - Ideale opbrengsteigendom! Wg, Vg, Gmo, Gvkr, Gvv (Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag. Gmo in aanvraag.) Oppervlaktematen zijn indicatief. Want to know more?

700
contact
details
Email
Call
+32 14 73 38 82
285 000 €

2300 Turnhout

Opbrengsteigendom van 168 m² aan de Nieuwe Kaai Ligging: De commerciële ruimte is zeer interessant gelegen aan de Nieuwe Kaai en de jachthaven. Op wandelafstand bevinden zich verschillende faciliteiten zoals supermarkten en horeca. Omschrijving: Het pand bestaat uit een commerciële ruimte (momenteel ingericht als goed draaiend kapsalon), achterliggend een keuken met twee zeer ruime bergruimtes en nog twee aparte toiletten. De handelsruimte wordt momenteel verhuurd en het huurcontract valt te respecteren. Deze commerciële ruimte geeft een netto rendement van 3,85%! Kortom: een ideale opbrengsteigendom aan de Nieuwe Kaai in Turnhout! Wg, Vg, Gmo, Gvkr, Gvv (Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag. Gmo in aanvraag.) Oppervlaktematen zijn indicatief. Extra: - Centrale verwarming op aardgas - Top locatie aan de Nieuwe Kaai en de jachthaven - Verhuurd: huurcontract te respecteren Want to know more?

756
contact
details
Email
Call
+32 14 73 38 82