Businesses for sale - Torhout

16 results (1 - 16)
625 000 €

8820 Torhout

Deze loods is gelegen op het industrieterrein van Torhout. Indeling loods: * loods van 825 m² * overdekte ruimtes van 145m² De loods is gelegen in een WVI-zone. De loods mag niet verhuurd worden. Hoogte van de poorten: 4m. Want to know more?

1943
contact
details
Email
Call
+32 472 52 80 20
345 000 €

8820 Torhout

Dit gerenomeerd horecapand 't Keldertje te centrum Torhout met 62 zitplaatsen is uiterst centraal gelegen en beschikt eveneens over een leefgedeelte. 't Keldertje is een gerespecteerde horecazaak met van oudsher bewezen resultaten. Het pand werd recent volledig verbouwd met respect voor de authentieke elementen, waardoor de gezelligheid gegarandeerd blijft. Zo werden energetische zaken gerenoveerd, alsook leidingen, technieken, ontkalking,... Tevens is het pand vrij van brouwer. De vooropgestelde prijs is excl. overname. Deze wordt ter plaatse besproken met de eigenaar. Als extra troef is een keuken aanwezig (gekeurd door FAVV), zodat eventueel het uitbaten van een restaurant mogelijk is. Alle overige uitbatingsvergunningen aanwezig. 't Keldertje wordt heden nog uitgebaat, zodat onmiddellijke inkomsten gegarandeerd zijn. Bij het betreden van het pand komt u in de halve kelderverdieping met toog en toegang tot toiletten, berging en technische ruimte. Op de eerste verdieping is een zaaltje aanwezig. Op de tweede verdieping bevindt zich de keuken, badkamer en ontspanningsruimte. De bovensten verdieping doet dienst als slaapkamer. EPC label C (UC 3216099). Huren is eveneens mogelijk voor 1.500 euro/maand. Droomt u van uw eigen horecazaak? Neem dan vlug contact op! Want to know more?

124
contact
details
Email
Call
+32 50 11 37 20
189 000 €

8820 Torhout

STARTPRIJS, Elk bod hoger dan deze startprijs, wordt voorgelegd aan de eigenaars, die al dan niet kunnen ingaan op dit aanbod Polyvalente ruimte in hartje Torhout met diverse mogelijkheden(bureelruimte/handel/loft met 2 woongelegenheden) + garage. De grondoppervlakte van het gelijkvloers bedraagt 107m². De grondoppervlakte van het eerste en tweede verdiep bedraagt telkens 188 m². Deze unieke eigendom in hartje Torhout biedt de mogelijkheid tot een interessante opslag- of handelsruimte of de mogelijkheid tot het inrichten van twee woongelegenheden. Er zijn reeds plannen aanwezig, die het gebouw opsplitsen in twee prachtige woongelegenheden. Want to know more?

107
contact
details
Email
Call
+32 50 21 39 45
389 000 €

8820 Torhout

Welkom in de Bruggestraat 113, een handelshuis die eerder diende als drukkerij. Ideaal gelegen op een visibele weg met in de korte omgeving centrum Torhout en de autosnelweg(E403). De gelijkvloers is ingedeeld als handelsruimte, toegankelijk via een aparte inkom. Verder is er veel potentieel om de handelszaak in te richten naar uw wensen, ideaal om in te richten als kantoorruimte of productieruimte met winkel of verbruikszaal. Bijkomend zijn er twee garages die omgevormd kunnen worden als bijkomende opslag of productieruimte! Het ruim duplex-appartement strekt zich over het eerste en tweede verdiep en toegankelijk langs een aparte inkom. Ingedeeld met lichtrijke leefruimte en aansluitende keuken en buitenterras, badkamer, 6 slaapkamers, ruime veranda en zolder. De vermelde prijs is een richtprijs, elk bod hoger of lager dan deze prijs wordt voorgelegd aan de eigenaar die zich het recht voorbehoudt om dit te aanvaarden of te weigeren. Want to know more?

635 5 Parking place(s)
contact
details
Email
Call
+32 50 67 24 74
380 000 €

8820 Torhout

In hartje Torhout, nabij station, markt en uitvalswegen bevindt zich dit ruim kantoorgebouw (370m²) met binnenterras. Het gebouw bestaat uit drie volwaardige verdiepingen met een oppervlakte van ca. 120m² per verdiep. Elk verdiep kan naar wens gemoduleerd worden. Tevens beschikt het gebouw over een volwaardig zolderverdiep (vaste trap aanwezig). Praktisch zijn er tevens twee toiletten en een keuken voorzien. Tot slot beschikt deze eigendom over een ruim binnenterras. Dit kantoorgebouw kan eveneens perfect zelf ingedeeld worden tot meerdere kantoorruimtes / workspace units met veel comfort. Bovendien beschikt deze eigendom over veel omringende parkinggelegenheid (centrumparking De Blekerij). Bouwtechnisch= aluminium ramen met dubbele beglazing, cv op aardgas, airco’s, twee toiletten, vestiaire, keuken, ….EPC: B. Want to know more?

147 370 m² Buildable surface
contact
details
Email
Call
+32 50 21 39 45
370 000 €

8820 Torhout

Ruim perceel landbouwgrond in Torhout! Vlotte verbinding naar zowel het centrum van Torhout als Ruddervoorde, Lichtervelde en Zwevezele. Totale oppervlakte: 3 ha 25 a 60 ca. Wordt momenteel verhuurd onder seizoenspacht. Interesse? Contacteer ons voor meer informatie! Want to know more?

32560
contact
details
Email
Call
+32 50 67 24 74
Industrial building for sale Torhout (RBL32950)
599 000 €

8820 Torhout

Karaktervolle villa met loods op ruim perceel, gunstig gelegen vlakbij de op- en afrit van de E403. STARTPRIJS: Elk aanbod boven deze startprijs wordt voorgelegd aan de eigenaars die al dan niet kunnen akkoord gaan met dit voorstel. Indeling woning als volgt: ruime inkomhal, gastentoilet, bureel. Woonkamer met zithoek en eetplaats, voorzien van een recente houtkachel. Aansluitend de uitgeruste, ruime keuken. In de keuken kan de ruime (droge) kelder worden betreden. Vervolgens de garage / wasplaats / technische ruimte. Op het verdiep vinden we 4 volwaardige slaapkamers terug, een 5e kamer die kan dienst doen als kinderkamer en de badkamer (bad én douche). Tevens is er nog een ruime zolder. Achter de woning zelf bevindt zich een aangename, zonnige tuin met terras. Een absolute troef is de ruime loods van 300 m², met 105 m² afdak, deze is te bereiken via een aparte oprit , naast de woning. De loods kan voor verschillende doeleinden worden gebruikt, er is een ruim atelier voorzien, bureel, apart toilet, 2 ruime toegangspoorten, aparte teller, regenwater, drijfkracht en een verwarmingsinstallatie. Tevens is er heel wat parkeermogelijkheid, en plaats genoeg om met grote voertuigen te manoeuvreren of te parkeren. Bouwtechnisch gezien werd het pand kwaliteitsvol afgewerkt; verwarming op aardgas, overal dubbele beglazing, dak grondig geïsoleerd, regenwater, alarminstallatie etc. Kortom, een ideaal pand voor een zelfstandige dat ruimte nodig heeft op een zeer gunstige ligging! Contacteer Emile voor een bezoek ter plaatse. Want to know more?

1950
contact
details
Email
Call
+32 492 08 08 08
Commerce building for sale Torhout (RBJ90819)
Price on request

8820 Torhout

The inviting single-storey hospitality area is fully equipped to allow guests to enjoy a delicious meal in comfort and tranquility. In summer, it is possible to receive guests on the landscaped terrace, which is closed from the public road. Adjoining are the sanitary facilities, the kitchen, cold store and spacious garage with an automatic sectional gate. Extra storage space is available in the basement. An absolute asset is the spacious parking lot right next to the restaurant. The living area is located on the 1st floor. In addition to the bright living space, there are also 3 bedrooms and a bathroom. Access to the living area is separate from the restaurant. The restaurant was extensively renovated in 2012. Recently, the roof was also renovated and solar panels were installed. Discussing the takeover of the trading fund. This building may be subject to the renovation obligation imposed by the Flemish government for non-residential buildings. For more information, please visit the website of the Flemish Energy and Climate Agency at ### Are you looking for commercial real estate consisting of a business building with a home for sale in Torhout? Do not hesitate to contact us on ### Want to know more?

640
contact
details
Email
Call
+32 51 21 22 23
Commerce building for sale Torhout (RBJ75331)
259 000 €

8820 Torhout

Welkom in de Breidelstraat 7, een handelszaak in het hart van Torhout! Dichtbij de markt, het station en de vele scholen biedt deze locatie een uitstekende opportuniteit. De winkelruimte van 32m² met grote etalage werd uitgebaat als slagerij en kan zeker nog gewijzigd worden naar uw wensen! Achterliggend is er een ruime werkplaats en atelier voorzien voor productie. Het bureel zorgt ervoor dat u steeds al uw administratief werk kan uitvoeren, apart van het woongedeelte. De woning heeft op het eerste verdiep een gezellige leefruimte en goed uitgeruste keuken. Daarnaast is er een badkamer uitgerust met een inloopdouche en er is een apart toilet aanwezig. Op het tweede verdiep vinden we twee slaapkamers en een berging. Vanuit de gemeente is er een initiatief van een premie tot 5.000 euro voor startende zelfstandigen om hun project op te starten. Ook interesse in deze unieke opportuniteit? Contacteer ons snel voor een bezoek. We helpen je graag bij het waarmaken van jouw dromen! De vermelde prijs is een richtprijs, elk bod hoger of lager dan deze prijs wordt voorgelegd aan de eigenaar die zich het recht voorbehoudt om dit te aanvaarden of te weigeren Want to know more?

133
contact
details
Email
Call
+32 50 67 24 74
Business surface for sale Torhout (RBJ70970)
1 400 000 €

8820 Torhout

Interessante vastgoedopportuniteit gelegen in de Oostendestraat 29 - 8820 Torhout. Het betreft een veelzijdige eigendom met tal van mogelijkheden: Handelsgelijkvloers + woonst/riant appartement + 5 opbrengstappartementen + parking + bouwgrond met ontwikkelingspotentieel. Het gebouw op zich is als volgt samengesteld: > Op de begane grond is een ruim handelsgelijkvloers met: > een open ruimte die vrij kan ingevuld worden > een oppervlakte van 271 m² > vier etalages > twee ingangen > apart sanitair. Extra troeven: > parking voor minimaal 8 wagens achter de winkel en met potentieel voor +/- 5 extra plaatsen > de winkel is tevens via de parking toegankelijk. > Op de eerste verdieping is een riant appartement: > met een oppervlakte van maar liefst 191 m² > bijzonder geschikt als woonst bij de winkel > met een schitterend terras over de ganse achtergevel. > Op de tweede verdieping zijn drie appartementen: > elk met één slaapkamer > met een oppervlakte van respectievelijke 59 - 61 & 63 m². > Op de derde verdieping bevinden zich twee dakappartementen: > elk met twee slaapkamers > met een oppervlakte van respectievelijk 80 en 86 m². > Daarboven is een zolder: > met potentieel voor extra studio's. Het gebouw is volledig onderkelderd. De lift is goedgekeurd en bedient alle verdiepingen. Als kers op de taart is de grond in de zijstraat - 's Gravenwinkelstraat - bouwgrond met potentieel voor een nieuwbouwproject. Bent u op zoek naar een investeringspand, een commerciële ruimte of een plek om te wonen, deze eigendom biedt het allemaal. Ontdek de vele mogelijkheden die deze vastgoedopportuniteit te bieden heeft. Neem vrijblijvend contact op ### en plan uw bezoek. Want to know more?

686 8 Parking place(s) 299 m² Buildable surface
contact
details
Email
Call
+32 50 34 84 84
Commerce building for sale Torhout (RBJ70969)
1 400 000 €

8820 Torhout

Interessante vastgoedopportuniteit gelegen in de Oostendestraat 29 - 8820 Torhout. Het betreft een veelzijdige eigendom met tal van mogelijkheden: Handelsgelijkvloers + woonst/riant appartement + 5 opbrengstappartementen + parking + bouwgrond met ontwikkelingspotentieel. Het gebouw op zich is als volgt samengesteld: > Op de begane grond is een ruim handelsgelijkvloers met: > een open ruimte die vrij kan ingevuld worden > een oppervlakte van 271 m² > vier etalages > twee ingangen > apart sanitair. Extra troeven: > parking voor minimaal 8 wagens achter de winkel en met potentieel voor +/- 5 extra plaatsen > de winkel is tevens via de parking toegankelijk. > Op de eerste verdieping is een riant appartement: > met een oppervlakte van maar liefst 191 m² > bijzonder geschikt als woonst bij de winkel > met een schitterend terras over de ganse achtergevel. > Op de tweede verdieping zijn drie appartementen: > elk met één slaapkamer > met een oppervlakte van respectievelijke 59 - 61 & 63 m². > Op de derde verdieping bevinden zich twee dakappartementen: > elk met twee slaapkamers > met een oppervlakte van respectievelijk 80 en 86 m². > Daarboven is een zolder: > met potentieel voor extra studio's. Het gebouw is volledig onderkelderd. De lift is goedgekeurd en bedient alle verdiepingen. Als kers op de taart is de grond in de zijstraat - 's Gravenwinkelstraat - bouwgrond met potentieel voor een nieuwbouwproject. Bent u op zoek naar een investeringspand, een commerciële ruimte of een plek om te wonen, deze eigendom biedt het allemaal. Ontdek de vele mogelijkheden die deze vastgoedopportuniteit te bieden heeft. Neem vrijblijvend contact op ### en plan uw bezoek. Want to know more?

686 8 Parking place(s) 299 m² Buildable surface
contact
details
Email
Call
+32 50 34 84 84
Commerce building for sale Torhout (RBJ51235)
450 000 €

8820 Torhout

Ben je op zoek naar een buitengewone kans om te wonen en werken in het hart van het bruisende Torhout? Wij presenteren jou met trots deze prachtige handelswoning, gelegen op de levendige markt van Torhout, dat de perfecte combinatie biedt van een handelsruimte op de begane grond en een comfortabele woning op de bovenverdiepingen. Bij het betreden van de begane grond word je verwelkomd door een ruime handelsruimte met grote etalages, waardoor jouw zaak de nodige zichtbaarheid en toegankelijkheid krijgt. Naast de handelsruimte vind je een praktisch toilettenblok voor zowel klanten als personeel. De naastgelegen keukenruimte biedt alle benodigdheden voor jouw zakelijke activiteiten, terwijl een aangrenzende berging extra opslagruimte en organisatiemogelijkheden biedt. Voor het gemak van parkeren en opslag is er tevens een grote garage beschikbaar, evenals een handige kelder voor verdere opslagbehoeften. Op de eerste verdieping hebben met een inkomhal, die leidt naar een ruime woonkamer met een open keuken. Hier kan je ontspannen en gasten ontvangen in een comfortabele en stijlvolle omgeving. De moderne badkamer op deze verdieping beschikt over een lavabomeubel, toilet en een ligbad. Een handige nachthal leidt naar twee goed verlichte slaapkamers, ideaal voor rustige nachten na een drukke dag in jouw zaak. De bovenste verdieping biedt een luxueuze master bedroom met een apart toilet en een eigen lavabo. Deze woning met handelszaak is een zeldzame vondst, waar de voordelen van wonen en werken samenkomen op een uitzonderlijke locatie in Torhout. De nabijheid van de markt garandeert een grote zichtbaarheid en zorgt voor veel voorbijgaande mensen, terwijl het comfortabele en ruime woongedeelte ervoor zorgt dat je kan genieten van uw privéleven in stijl. De verwarming werd paar jaar geleden vernieuwd naar een condensatieketel op gas en in 2007 werd het dak volledig vernieuwd. (sted. inl.: in aanvraag) Want to know more?

122
contact
details
Email
Call
+32 50 65 73 40
Commerce building for sale Torhout (RBJ41382)
335 000 €

8820 Torhout

Rented hospitality property for sale with a central and commercial location in Torhout. For more information, please contact the office on ### Want to know more?

110
contact
details
Email
Call
+32 51 21 22 23
215 000 €

8820 Torhout

This property is offered via Power-sale. The listed price is a target price. If you want to make an appointment or would like more information about this buying method, be sure to contact us. Office space of approximately 137 m² on the access road from Torhout, near the Vredelaan with parking options. The property can possibly be divided into an office of approximately 81 m² and an apartment of approximately 56 m². Currently, the entire space is used as an office. Layout: - open office space of approximately 81 m² with separate toilet - underlying office space of approximately 56 m² with kitchenette, bathroom and separate desk/room. - at the back of the office, there are 2 private parking spaces. - additional communal parking spaces available at the back of the garage complex. Fully furnished ready-to-use office in an easily accessible location near the center of Torhout. It is also possible to take over the company's shares. This building may be subject to the renovation obligation imposed by the Flemish government for residential buildings. For more information, consult the website of the Flemish Energy and Climate Agency at ### Are you looking for commercial real estate consisting of a ready-to-move office for sale in Torhout? Please do not hesitate to contact us at ### Want to know more?

contact
details
Email
Call
+32 51 21 22 23
Commerce building for sale Torhout (RWC27737)
349 500 €

8820 Torhout

Dit handelspand met woongelegenheid heeft een centrale en commerciele ligging vlak in het centrum van Torhout. Een ideaal pand om wonen en werken te combineren. Verkoop wegens het bereiken van de pensioenleeftijd zonder opvolging. Voorheen 66 jaar uitgebaat als succesvolle slagerij ( gekende en goeddraaiende zaak ) maar zeker geschikt voor diverse doeleinden.. Omvat een winkelruimte van ca 35 m², keuken, frigocel, koude en warme atelier, sas met wasplaats en toilet, kelder en een uitweg naar achteren. Op de eerste verdieping is er een living, keuken, 2 slaapkamers, badkamer, berging en terras aanwezig. De tweede verdieping bevat een derde slaapkamer en een zolderruimte. Sted. in aanvraag. Bruikbare vloeroppervlakte : 292 m² Totale oppervlakte 134 m² Contacteer De Brugse Databank Vastgoed op het nummer ### voor meer info en/of een bezoek ! immokantoor vastgoedmakelaar in Brugge - real estate agent realtor in Bruges Belgium - agence immobilière a Bruges Belgique tags - commercieel vastgoed te koop in Torhout - verkoop bedrijfsvastgoed - handelspanden te koop - commercial real estate for sale in Torhout Belgium - Surface commerciale a vendre a Torhout Belgique Want to know more?

134
contact
details
Email
Call
+32 50 34 34 20
Commerce building for sale Torhout (RBE16124)
Price on request

8820 Torhout

New construction commercial ground floor located on Don Bosco in Torhout. The property is located opposite Don Boscoplein, Primary School De Revinze, the Don Bosco Church,... The central location in West Flanders, near the entrance and exit of the E403, ensures that these spaces are easily accessible without having to defy a busy center. The commercial spaces are part of a unique, contemporary and timeless whole where a childcare and pharmacy are already present. This makes the rooms perfect for accommodating various medical and paramedical activities such as a dentist, physiotherapist, ophthalmologist, radiologist,... There is plenty of parking due to the private parking spaces in front of it, an underground car park and the public car park in front. Specifications: - areas from approx. 200m² to 630m² - large glass batch - wind and waterproof, screed present - under construction Want to know more?

200 m² Buildable surface
contact
details
Email
Call
+32 51 21 22 23

Below you can find some more interesting places in the surroundings of Torhout (8820).

Price on request

8210 Veldegem

Prachtig gelegen hoeve te koop te Veldegem, mooi ingeplant op interessante blok grond van 3,66 ha.Vroeger landbouwbedrijf, waar deels de functie werd gewijzigd van landbouw naar recreatie.De achterste gebouwen hebben van in de jaren 70 een recreatiefunctie (van vóór vergunningsplichtig worden functiewijziging).De oude woning achteraan was de kantine voetbalploeg SPORDA Veldegem.De achterste stalgebouwen zijn deels vergund verbouwd in 1977 naar kleedkamers, toiletten en ontvangstzaal.De rundveestal is voor een groot deel een bakstenen gebouw met pannendak.De weide erachter was het voetbalveld.De woning vooraan is gebouwd in 1969 in moderne stijl met beneden oa ruime woonkamer met eetplaats en bureel, keuken en boven 4 ruime slaapkamers.Deze gebouwen hadden landbouwfunctie die al lang is gestopt, Bij wijziging van functie moet omgevingsvergunning functiewijziging worden aangevraagd om er zonevreemd te kunnen wonen en basisrechten verbouwen en herbouwen te hebben.De hoeve is gelegen op een mooi aan straat gelegen blok grond van 3 ha 66 are en biedt vele mogelijkheden. Want to know more?

36681
contact
details
Email
Call
+32 475 55 58 34
292 230 €

8211 Aartrijke

Nieuwbouw KMO-unit van 192 m² en 2 privatieve parkeerplaatsen te koop in Aartrijke. De geïsoleerde casco magazijnruimte (brandklasse C) is opgebouwd uit een staalconstructie in combinatie met geïsoleerde gladde prebaf betonpanelen met een vrije hoogte van +/- 6 m, toegankelijk via sectionaalpoort (4,50 m B x 4,50 m H) met afzonderlijke toegangsdeur. Verder is de loods voorzien van o.a. een lichtstraat met rookluik, polybetonvloer, een gedeelde regenwaterput (10.000 L) per 2 units, gedeelde septische put (3.000 L) en aansluitingen van nutsvoorzieningen (water, elektriciteit (40A- 3 fasig 400 V), distributie, telefonie en internet) komen binnen in de unit. De voorziene oplevering is Q1 - Q2 2025. De unit maakt deel uit van het nieuwbouw KMO-project "LAKEBOS" bestaande uit 8 KMO-units met oppervlakte van +/- 192 m² tot 326 m² (samenvoegbaar tot grotere oppervlaktes) .De dakstructuur laat het toe zonnepanelen te plaatsen (15 kg/m²). Ruime parkeer- en manoeuvreerruimte op de site.Uitermate goed gelegen op amper 450 m van de bedrijvige Aartrijksestraat met vlotte verbinding naar de Torhoutsesteenweg en de op- en afrit 11 Ruddervoorde van de E403.Contacteer PANORAMA B2B voor bijkomende (technische) inlichtingen, plannen of een vrijblijvend plaatsbezoek ### Want to know more?

192 2 Parking place(s) 192 m² Buildable surface
contact
details
Email
Call
+32 50 30 07 00
374 755 €

8211 Aartrijke

Nieuwbouw KMO-unit van 256 m² en 1 privatieve parkeerplaats te koop in Aartrijke. De geïsoleerde casco magazijnruimte (brandklasse C) is opgebouwd uit een staalconstructie in combinatie met geïsoleerde gladde prebaf betonpanelen met een vrije hoogte van +/- 6 m, toegankelijk via sectionaalpoort (4,50 m B x 4,50 m H) met afzonderlijke toegangsdeur. Verder is de loods voorzien van o.a. een lichtstraat met rookluik, polybetonvloer, een gedeelde regenwaterput (10.000 L) per 2 units, gedeelde septische put (3.000 L) en aansluitingen van nutsvoorzieningen (water, elektriciteit (40A- 3 fasig 400 V), distributie, telefonie en internet) komen binnen in de unit. De voorziene oplevering is Q1 - Q2 2025. De unit maakt deel uit van het nieuwbouw KMO-project "LAKEBOS" bestaande uit 8 KMO-units met oppervlakte van +/- 192 m² tot 326 m² (samenvoegbaar tot grotere oppervlaktes) .De dakstructuur laat het toe zonnepanelen te plaatsen (15 kg/m²). Ruime parkeer- en manoeuvreerruimte op de site.Uitermate goed gelegen op amper 450 m van de bedrijvige Aartrijksestraat met vlotte verbinding naar de Torhoutsesteenweg en de op- en afrit 11 Ruddervoorde van de E403.Contacteer PANORAMA B2B voor bijkomende (technische) inlichtingen, plannen of een vrijblijvend plaatsbezoek ### Want to know more?

256 1 Parking place(s) 256 m² Buildable surface
contact
details
Email
Call
+32 50 30 07 00
353 267 €

8211 Aartrijke

Nieuwbouw KMO-unit van 237 m² en 1 privatieve parkeerplaats te koop in Aartrijke. De geïsoleerde casco magazijnruimte (brandklasse C) is opgebouwd uit een staalconstructie in combinatie met geïsoleerde gladde prebaf betonpanelen met een vrije hoogte van +/- 6 m, toegankelijk via sectionaalpoort (4,50 m B x 4,50 m H) met afzonderlijke toegangsdeur. Verder is de loods voorzien van o.a. een lichtstraat met rookluik, polybetonvloer, een gedeelde regenwaterput (10.000 L) per 2 units, gedeelde septische put (3.000 L) en aansluitingen van nutsvoorzieningen (water, elektriciteit (40A- 3 fasig 400 V), distributie, telefonie en internet) komen binnen in de unit. De voorziene oplevering is Q1 - Q2 2025. De unit maakt deel uit van het nieuwbouw KMO-project "LAKEBOS" bestaande uit 8 KMO-units met oppervlakte van +/- 192 m² tot 326 m² (samenvoegbaar tot grotere oppervlaktes) .De dakstructuur laat het toe zonnepanelen te plaatsen (15 kg/m²). Ruime parkeer- en manoeuvreerruimte op de site.Uitermate goed gelegen op amper 450 m van de bedrijvige Aartrijksestraat met vlotte verbinding naar de Torhoutsesteenweg en de op- en afrit 11 Ruddervoorde van de E403.Contacteer PANORAMA B2B voor bijkomende (technische) inlichtingen, plannen of een vrijblijvend plaatsbezoek ### Want to know more?

237 1 Parking place(s) 237 m² Buildable surface
contact
details
Email
Call
+32 50 30 07 00