Espace professionnel à vendre - Torhout

15 résultats (1 - 15)
625 000 €

8820 Torhout

Deze loods is gelegen op het industrieterrein van Torhout. Indeling loods: * loods van 825 m² * overdekte ruimtes van 145m² De loods is gelegen in een WVI-zone. De loods mag niet verhuurd worden. Hoogte van de poorten: 4m. En savoir plus ?

1943
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 472 52 80 20
345 000 €

8820 Torhout

Dit gerenomeerd horecapand 't Keldertje te centrum Torhout met 62 zitplaatsen is uiterst centraal gelegen en beschikt eveneens over een leefgedeelte. 't Keldertje is een gerespecteerde horecazaak met van oudsher bewezen resultaten. Het pand werd recent volledig verbouwd met respect voor de authentieke elementen, waardoor de gezelligheid gegarandeerd blijft. Zo werden energetische zaken gerenoveerd, alsook leidingen, technieken, ontkalking,... Tevens is het pand vrij van brouwer. De vooropgestelde prijs is excl. overname. Deze wordt ter plaatse besproken met de eigenaar. Als extra troef is een keuken aanwezig (gekeurd door FAVV), zodat eventueel het uitbaten van een restaurant mogelijk is. Alle overige uitbatingsvergunningen aanwezig. 't Keldertje wordt heden nog uitgebaat, zodat onmiddellijke inkomsten gegarandeerd zijn. Bij het betreden van het pand komt u in de halve kelderverdieping met toog en toegang tot toiletten, berging en technische ruimte. Op de eerste verdieping is een zaaltje aanwezig. Op de tweede verdieping bevindt zich de keuken, badkamer en ontspanningsruimte. De bovensten verdieping doet dienst als slaapkamer. EPC label C (UC 3216099). Huren is eveneens mogelijk voor 1.500 euro/maand. Droomt u van uw eigen horecazaak? Neem dan vlug contact op! En savoir plus ?

124
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 50 11 37 20
189 000 €

8820 Torhout

STARTPRIJS, Elk bod hoger dan deze startprijs, wordt voorgelegd aan de eigenaars, die al dan niet kunnen ingaan op dit aanbod Polyvalente ruimte in hartje Torhout met diverse mogelijkheden(bureelruimte/handel/loft met 2 woongelegenheden) + garage. De grondoppervlakte van het gelijkvloers bedraagt 107m². De grondoppervlakte van het eerste en tweede verdiep bedraagt telkens 188 m². Deze unieke eigendom in hartje Torhout biedt de mogelijkheid tot een interessante opslag- of handelsruimte of de mogelijkheid tot het inrichten van twee woongelegenheden. Er zijn reeds plannen aanwezig, die het gebouw opsplitsen in twee prachtige woongelegenheden. En savoir plus ?

107
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 50 21 39 45
389 000 €

8820 Torhout

Welkom in de Bruggestraat 113, een handelshuis die eerder diende als drukkerij. Ideaal gelegen op een visibele weg met in de korte omgeving centrum Torhout en de autosnelweg(E403). De gelijkvloers is ingedeeld als handelsruimte, toegankelijk via een aparte inkom. Verder is er veel potentieel om de handelszaak in te richten naar uw wensen, ideaal om in te richten als kantoorruimte of productieruimte met winkel of verbruikszaal. Bijkomend zijn er twee garages die omgevormd kunnen worden als bijkomende opslag of productieruimte! Het ruim duplex-appartement strekt zich over het eerste en tweede verdiep en toegankelijk langs een aparte inkom. Ingedeeld met lichtrijke leefruimte en aansluitende keuken en buitenterras, badkamer, 6 slaapkamers, ruime veranda en zolder. De vermelde prijs is een richtprijs, elk bod hoger of lager dan deze prijs wordt voorgelegd aan de eigenaar die zich het recht voorbehoudt om dit te aanvaarden of te weigeren. En savoir plus ?

635 5 Place(s) de parking
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 50 67 24 74
259 000 €

8820 Torhout

Welkom in de Breidelstraat 7, een handelszaak in het hart van Torhout! Dichtbij de markt, het station en de vele scholen biedt deze locatie een uitstekende opportuniteit. De winkelruimte van 32m² met grote etalage werd uitgebaat als slagerij en kan zeker nog gewijzigd worden naar uw wensen! Achterliggend is er een ruime werkplaats en atelier voorzien voor productie. Het bureel zorgt ervoor dat u steeds al uw administratief werk kan uitvoeren, apart van het woongedeelte. De woning heeft op het eerste verdiep een gezellige leefruimte en goed uitgeruste keuken. Daarnaast is er een badkamer uitgerust met een inloopdouche en er is een apart toilet aanwezig. Op het tweede verdiep vinden we twee slaapkamers en een berging. Vanuit de gemeente is er een initiatief van een premie tot 5.000 euro voor startende zelfstandigen om hun project op te starten. Ook interesse in deze unieke opportuniteit? Contacteer ons snel voor een bezoek. We helpen je graag bij het waarmaken van jouw dromen! De vermelde prijs is een richtprijs, elk bod hoger of lager dan deze prijs wordt voorgelegd aan de eigenaar die zich het recht voorbehoudt om dit te aanvaarden of te weigeren En savoir plus ?

133
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 50 67 24 74
370 000 €

8820 Torhout

Ruim perceel landbouwgrond in Torhout! Vlotte verbinding naar zowel het centrum van Torhout als Ruddervoorde, Lichtervelde en Zwevezele. Totale oppervlakte: 3 ha 25 a 60 ca. Wordt momenteel verhuurd onder seizoenspacht. Interesse? Contacteer ons voor meer informatie! En savoir plus ?

32560
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 50 67 24 74
Surface commerciale à vendre Torhout (RBJ90819)
Prix sur demande

8820 Torhout

L'accueillant espace d'accueil de plain-pied est entièrement équipé pour permettre aux clients de savourer un délicieux repas dans le confort et la tranquillité. En été, il est possible de recevoir des invités sur la terrasse paysagée, qui est fermée à la voie publique. À côté se trouvent les installations sanitaires, la cuisine, l'entrepôt frigorifique et un garage spacieux avec porte sectionnelle automatique. Un espace de rangement supplémentaire est disponible au sous-sol. Un atout absolu est le parking spacieux situé juste à côté du restaurant. Le salon est situé au 1er étage. En plus de l'espace de vie lumineux, il y a 3 chambres et une salle de bain. L'accès au salon est séparé du restaurant. Le restaurant a été entièrement rénové en 2012. Récemment, le toit a également été rénové et des panneaux solaires ont été installés. Discuter de la prise de contrôle du fonds de négociation. Ce bâtiment peut être soumis à l'obligation de rénovation imposée par le gouvernement flamand pour les bâtiments non résidentiels. Pour plus d'informations, veuillez consulter le site web de l'Agence flamande de l'énergie et du climat à l'adresse ### Vous recherchez un bien immobilier commercial composé d'un bâtiment commercial avec une maison à vendre à Torhout ? N'hésitez pas à nous contacter au ### En savoir plus ?

640
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 51 21 22 23
Bureaux à vendre Torhout (RBJ75564)
380 000 €

8820 Torhout

In hartje Torhout, nabij station, markt en uitvalswegen bevindt zich dit ruim kantoorgebouw (370m²) met binnenterras. Het gebouw bestaat uit drie volwaardige verdiepingen met een oppervlakte van ca. 120m² per verdiep. Elk verdiep kan naar wens gemoduleerd worden. Tevens beschikt het gebouw over een volwaardig zolderverdiep (vaste trap aanwezig). Praktisch zijn er tevens twee toiletten en een keuken voorzien. Tot slot beschikt deze eigendom over een ruim binnenterras. Dit kantoorgebouw kan eveneens perfect zelf ingedeeld worden tot meerdere kantoorruimtes / workspace units met veel comfort. Bovendien beschikt deze eigendom over veel omringende parkinggelegenheid (centrumparking De Blekerij). Bouwtechnisch= aluminium ramen met dubbele beglazing, cv op aardgas, airco’s, twee toiletten, vestiaire, keuken, ….EPC: B. En savoir plus ?

147 370 m² Surface constructible
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 50 21 39 45
Fonds de commerce à vendre Torhout (RBJ70970)
1 400 000 €

8820 Torhout

Interessante vastgoedopportuniteit gelegen in de Oostendestraat 29 - 8820 Torhout. Het betreft een veelzijdige eigendom met tal van mogelijkheden: Handelsgelijkvloers + woonst/riant appartement + 5 opbrengstappartementen + parking + bouwgrond met ontwikkelingspotentieel. Het gebouw op zich is als volgt samengesteld: > Op de begane grond is een ruim handelsgelijkvloers met: > een open ruimte die vrij kan ingevuld worden > een oppervlakte van 271 m² > vier etalages > twee ingangen > apart sanitair. Extra troeven: > parking voor minimaal 8 wagens achter de winkel en met potentieel voor +/- 5 extra plaatsen > de winkel is tevens via de parking toegankelijk. > Op de eerste verdieping is een riant appartement: > met een oppervlakte van maar liefst 191 m² > bijzonder geschikt als woonst bij de winkel > met een schitterend terras over de ganse achtergevel. > Op de tweede verdieping zijn drie appartementen: > elk met één slaapkamer > met een oppervlakte van respectievelijke 59 - 61 & 63 m². > Op de derde verdieping bevinden zich twee dakappartementen: > elk met twee slaapkamers > met een oppervlakte van respectievelijk 80 en 86 m². > Daarboven is een zolder: > met potentieel voor extra studio's. Het gebouw is volledig onderkelderd. De lift is goedgekeurd en bedient alle verdiepingen. Als kers op de taart is de grond in de zijstraat - 's Gravenwinkelstraat - bouwgrond met potentieel voor een nieuwbouwproject. Bent u op zoek naar een investeringspand, een commerciële ruimte of een plek om te wonen, deze eigendom biedt het allemaal. Ontdek de vele mogelijkheden die deze vastgoedopportuniteit te bieden heeft. Neem vrijblijvend contact op ### en plan uw bezoek. En savoir plus ?

686 8 Place(s) de parking 299 m² Surface constructible
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 50 34 84 84
Surface commerciale à vendre Torhout (RBJ70969)
1 400 000 €

8820 Torhout

Interessante vastgoedopportuniteit gelegen in de Oostendestraat 29 - 8820 Torhout. Het betreft een veelzijdige eigendom met tal van mogelijkheden: Handelsgelijkvloers + woonst/riant appartement + 5 opbrengstappartementen + parking + bouwgrond met ontwikkelingspotentieel. Het gebouw op zich is als volgt samengesteld: > Op de begane grond is een ruim handelsgelijkvloers met: > een open ruimte die vrij kan ingevuld worden > een oppervlakte van 271 m² > vier etalages > twee ingangen > apart sanitair. Extra troeven: > parking voor minimaal 8 wagens achter de winkel en met potentieel voor +/- 5 extra plaatsen > de winkel is tevens via de parking toegankelijk. > Op de eerste verdieping is een riant appartement: > met een oppervlakte van maar liefst 191 m² > bijzonder geschikt als woonst bij de winkel > met een schitterend terras over de ganse achtergevel. > Op de tweede verdieping zijn drie appartementen: > elk met één slaapkamer > met een oppervlakte van respectievelijke 59 - 61 & 63 m². > Op de derde verdieping bevinden zich twee dakappartementen: > elk met twee slaapkamers > met een oppervlakte van respectievelijk 80 en 86 m². > Daarboven is een zolder: > met potentieel voor extra studio's. Het gebouw is volledig onderkelderd. De lift is goedgekeurd en bedient alle verdiepingen. Als kers op de taart is de grond in de zijstraat - 's Gravenwinkelstraat - bouwgrond met potentieel voor een nieuwbouwproject. Bent u op zoek naar een investeringspand, een commerciële ruimte of een plek om te wonen, deze eigendom biedt het allemaal. Ontdek de vele mogelijkheden die deze vastgoedopportuniteit te bieden heeft. Neem vrijblijvend contact op ### en plan uw bezoek. En savoir plus ?

686 8 Place(s) de parking 299 m² Surface constructible
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 50 34 84 84
Surface commerciale à vendre Torhout (RBJ51235)
450 000 €

8820 Torhout

Ben je op zoek naar een buitengewone kans om te wonen en werken in het hart van het bruisende Torhout? Wij presenteren jou met trots deze prachtige handelswoning, gelegen op de levendige markt van Torhout, dat de perfecte combinatie biedt van een handelsruimte op de begane grond en een comfortabele woning op de bovenverdiepingen. Bij het betreden van de begane grond word je verwelkomd door een ruime handelsruimte met grote etalages, waardoor jouw zaak de nodige zichtbaarheid en toegankelijkheid krijgt. Naast de handelsruimte vind je een praktisch toilettenblok voor zowel klanten als personeel. De naastgelegen keukenruimte biedt alle benodigdheden voor jouw zakelijke activiteiten, terwijl een aangrenzende berging extra opslagruimte en organisatiemogelijkheden biedt. Voor het gemak van parkeren en opslag is er tevens een grote garage beschikbaar, evenals een handige kelder voor verdere opslagbehoeften. Op de eerste verdieping hebben met een inkomhal, die leidt naar een ruime woonkamer met een open keuken. Hier kan je ontspannen en gasten ontvangen in een comfortabele en stijlvolle omgeving. De moderne badkamer op deze verdieping beschikt over een lavabomeubel, toilet en een ligbad. Een handige nachthal leidt naar twee goed verlichte slaapkamers, ideaal voor rustige nachten na een drukke dag in jouw zaak. De bovenste verdieping biedt een luxueuze master bedroom met een apart toilet en een eigen lavabo. Deze woning met handelszaak is een zeldzame vondst, waar de voordelen van wonen en werken samenkomen op een uitzonderlijke locatie in Torhout. De nabijheid van de markt garandeert een grote zichtbaarheid en zorgt voor veel voorbijgaande mensen, terwijl het comfortabele en ruime woongedeelte ervoor zorgt dat je kan genieten van uw privéleven in stijl. De verwarming werd paar jaar geleden vernieuwd naar een condensatieketel op gas en in 2007 werd het dak volledig vernieuwd. (sted. inl.: in aanvraag) En savoir plus ?

122
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 50 65 73 40
Surface commerciale à vendre Torhout (RBJ41382)
335 000 €

8820 Torhout

Propriété hôtelière louée à vendre avec un emplacement central et commercial à Torhout. Pour plus d'informations, veuillez contacter le bureau au ### En savoir plus ?

110
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 51 21 22 23
215 000 €

8820 Torhout

Cette propriété est proposée via Power-Sale. Le prix indiqué est un prix cible. Si vous souhaitez prendre rendez-vous ou obtenir plus d'informations sur ce mode d'achat, n'hésitez pas à nous contacter. Espace de bureau d'environ 137 m² sur la route d'accès depuis Torhout, près de la Vredelaan avec possibilité de stationnement. La propriété peut éventuellement être divisée en un bureau d'environ 81 m² et un appartement d'environ 56 m². Actuellement, l'ensemble de l'espace est utilisé comme bureau. Disposition : - espace de bureau ouvert d'environ 81 m² avec toilettes séparées - espace de bureau sous-jacent d'environ 56 m² avec kitchenette, salle de bains et bureau/chambre séparés. - à l'arrière du bureau, il y a 2 places de parking privées. - des places de parking communes supplémentaires sont disponibles à l'arrière du complexe de garages. Bureau prêt à l'emploi entièrement meublé dans un endroit facilement accessible près du centre de Torhout. Il est également possible de reprendre les actions de la société. Ce bâtiment peut être soumis à l'obligation de rénovation imposée par le gouvernement flamand pour les bâtiments résidentiels. Pour plus d'informations, consultez le site Web de l'Agence flamande pour l'énergie et le climat à l'adresse ### Vous recherchez un bien immobilier commercial composé d'un bureau prêt à déménager à vendre à Torhout ? N'hésitez pas à nous contacter au ### En savoir plus ?

contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 51 21 22 23
Surface commerciale à vendre Torhout (RWC27737)
349 500 €

8820 Torhout

Dit handelspand met woongelegenheid heeft een centrale en commerciele ligging vlak in het centrum van Torhout. Een ideaal pand om wonen en werken te combineren. Verkoop wegens het bereiken van de pensioenleeftijd zonder opvolging. Voorheen 66 jaar uitgebaat als succesvolle slagerij ( gekende en goeddraaiende zaak ) maar zeker geschikt voor diverse doeleinden.. Omvat een winkelruimte van ca 35 m², keuken, frigocel, koude en warme atelier, sas met wasplaats en toilet, kelder en een uitweg naar achteren. Op de eerste verdieping is er een living, keuken, 2 slaapkamers, badkamer, berging en terras aanwezig. De tweede verdieping bevat een derde slaapkamer en een zolderruimte. Sted. in aanvraag. Bruikbare vloeroppervlakte : 292 m² Totale oppervlakte 134 m² Contacteer De Brugse Databank Vastgoed op het nummer ### voor meer info en/of een bezoek ! immokantoor vastgoedmakelaar in Brugge - real estate agent realtor in Bruges Belgium - agence immobilière a Bruges Belgique tags - commercieel vastgoed te koop in Torhout - verkoop bedrijfsvastgoed - handelspanden te koop - commercial real estate for sale in Torhout Belgium - Surface commerciale a vendre a Torhout Belgique En savoir plus ?

134
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 50 34 34 20
Surface commerciale à vendre Torhout (RBE16124)
Prix sur demande

8820 Torhout

Rez-de-chaussée commercial de nouvelle construction situé sur Don Bosco à Torhout. L'établissement est situé en face de la place Don Bosco, de l'école primaire De Revinze, de l'église Don Bosco,... L'emplacement central en Flandre occidentale, près de l'entrée et de la sortie de l'E403, garantit que ces espaces sont facilement accessibles sans avoir à défier un centre animé. Les espaces commerciaux s'inscrivent dans un ensemble unique, contemporain et intemporel où une garderie et une pharmacie sont déjà présentes. Cela rend les chambres idéales pour accueillir diverses activités médicales et paramédicales telles qu'un dentiste, un physiothérapeute, un ophtalmologiste, un radiologue,... Il y a beaucoup de places de parking en raison des places de parking privées devant, un parking souterrain et un parking public en face. Caractéristiques : - superficies d'environ 200 m² à 630 m² - grand lot de verre - coupe-vent et imperméable, chape présente - en construction En savoir plus ?

200 m² Surface constructible
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 51 21 22 23

Ci-dessous, vous pouvez trouver quelques adresses intéressantes en plus dans les alentours de Torhout (8820).

Prix sur demande

8210 Veldegem

Prachtig gelegen hoeve te koop te Veldegem, mooi ingeplant op interessante blok grond van 3,66 ha.Vroeger landbouwbedrijf, waar deels de functie werd gewijzigd van landbouw naar recreatie.De achterste gebouwen hebben van in de jaren 70 een recreatiefunctie (van vóór vergunningsplichtig worden functiewijziging).De oude woning achteraan was de kantine voetbalploeg SPORDA Veldegem.De achterste stalgebouwen zijn deels vergund verbouwd in 1977 naar kleedkamers, toiletten en ontvangstzaal.De rundveestal is voor een groot deel een bakstenen gebouw met pannendak.De weide erachter was het voetbalveld.De woning vooraan is gebouwd in 1969 in moderne stijl met beneden oa ruime woonkamer met eetplaats en bureel, keuken en boven 4 ruime slaapkamers.Deze gebouwen hadden landbouwfunctie die al lang is gestopt, Bij wijziging van functie moet omgevingsvergunning functiewijziging worden aangevraagd om er zonevreemd te kunnen wonen en basisrechten verbouwen en herbouwen te hebben.De hoeve is gelegen op een mooi aan straat gelegen blok grond van 3 ha 66 are en biedt vele mogelijkheden. En savoir plus ?

36681
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 475 55 58 34
640 000 €

8211 Aartrijke

In het centrum van Aartrijke vinden we deze zeer ruime handelswoning. Het omvat een handelsruimte in 2 verdiepingen met een handelsoppervlakte van 276 m². Deze is momenteel ingericht als winkel met een commerciële ruimte, afzonderlijk bureel en een werkplaats met aparte ingang. De handelsruimte is volledig afgescheiden van het privatief gedeelte. De woonst omvat een aparte ingang (toegang aan de zijkant), bestaande uit 3 verdiepingen met op het gelijkvloers een zeer ruime living met veranda, een afzonderlijke ingerichte keuken met berging en een mooie tuin voorzien van verschillende bergingen. Op het eerste verdiep bevinden zich 3 slaapkamers, met elk een dressing en een ingerichte badkamer. Op de derde verdieping bevinden zich nog 3 slaapkamers, die nog afgewerkt dienen te worden. EPC: E label (Vg, Wg, Gmo, Gvkr, Gvv) Ref. OU23315 En savoir plus ?

972 2 Place(s) de parking
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 59 25 05 90
325 000 €

8211 Aartrijke

Dit horecapand met meerdere gelagzalen en woongelegenheid heeft een commerciele topligging in de schaduw van de kerk in de dorpskern van Aartrijke, een deelgemeente van Zedelgem. Ideaal voor wie een horecauitbating en wonen wil combineren. Extra troef, er is parkeergelegenheid aanwezig in de Brugsestraat naast de kerk. Het pand heeft een rijke geschiedenis die terug gaat tot 1661. Een unieke opportuniteit met heel wat mogelijkheden. Het lager hoekpand, schuin tegenover de ingang van de kerk, omvat op het gelijkvloers een cafe, woonkamer en keuken. De eerste verdieping omvat een gelagzaal, badkamer en 2 kamers. Het hoger bouwvolume ( taverne en clublokaal.) rechts van het hoekpand omvat op het gelijkvloers een gelagzaal, biljartzaal, dames- en herentoiletten en een berging. De eerste verdieping omvat een extra gelagzaal en 2 bergingen. P-score=A G-score=A Bruikbare vloeroppervlakte : 449 m² Totale oppervlakte : 284 m² Dit pand is mogelijks onderhevig aan de renovatieplicht van niet-residentieel vastgoed, opgelegd door de Vlaamse overheid. + + + Contacteer De Brugse Databank Vastgoed op het nummer ### voor meer info en/of een bezoek ! immokantoor vastgoedmakelaar in Brugge - real estate agent realtor in Bruges Belgium - agence immobilière a Bruges Belgique tags - commercieel vastgoed te koop in Aartrijke - verkoop bedrijfsvastgoed - handelspanden te koop - commercial real estate for sale in Aartrijke Belgium - Surface commerciale a vendre a Aartrijke Belgique En savoir plus ?

284
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 50 34 34 20

- porte sectionnelle (4 Mo x 4,2 MHz) - Hauteur : env. 7 m - Hauteur libre : env. - Classe de feu C (29G : classe de feu A) - Structure en acier - prévue pour l'installation de panneaux solaires de 15 kg/m² - Murs extérieurs : plinthe en béton d'environ 95 cm + panneaux sandwich avec plaque métallique extérieure - ISOLATION conforme à la norme EPB --> ? - Toit : platelage en acier --> isolation conforme à la norme EPB --> ? - Rue lumineuse dans les entrepôts A à G, volet anti-fumée dans les autres unités - canalisations de toilettes et de lavabos - Sol isolé en béton ciré : 15 cm, renforcé Construction extérieure en asphalte, parkings en herbe gravelée. La construction écologique est prévue conformément au permis de construire. - La trappe à fumée du moteur sera réalisée en cuivre - port déjà équipé d'un moteur avec interrupteur, la télécommande est optionnelle --> peut probablement être connecté vous-même. - les frais de connexion à la charge de l'acheteur, l'électricité, l'eau, la télévision, le téléphone et Internet. Commission avec paiement. La page 17 indique-t-elle également le gaz ? - Comptoirs communs dans l'unité 29G En savoir plus ?

170 170 m² Surface constructible
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 50 33 33 00
343 125 €

8210 Veldegem

- porte sectionnelle (4 Mo x 4,2 MHz) - Hauteur : env. 7 m - Hauteur libre : env. - Classe de feu C (29G : classe de feu A) - Structure en acier - prévue pour l'installation de panneaux solaires de 15 kg/m² - Murs extérieurs : plinthe en béton d'environ 95 cm + panneaux sandwich avec plaque métallique extérieure - ISOLATION conforme à la norme EPB --> ? - Toit : platelage en acier --> isolation conforme à la norme EPB --> ? - Rue lumineuse dans les entrepôts A à G, volet anti-fumée dans les autres unités - canalisations de toilettes et de lavabos - Sol isolé en béton ciré : 15 cm, renforcé Construction extérieure en asphalte, parkings en herbe gravelée. La construction écologique est prévue conformément au permis de construire. - La trappe à fumée du moteur sera réalisée en cuivre - port déjà équipé d'un moteur avec interrupteur, la télécommande est optionnelle --> peut probablement être connecté vous-même. - les frais de connexion à la charge de l'acheteur, l'électricité, l'eau, la télévision, le téléphone et Internet. Commission avec paiement. La page 17 indique-t-elle également le gaz ? - Comptoirs communs dans l'unité 29G En savoir plus ?

225 225 m² Surface constructible
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 50 33 33 00