Flat for sale - Roeselare

260 results (1 - 20)
235 000 €

8800 Rumbeke

Tweeslaapkamer appartement gelegen op de eerste verdieping van residentie 'De Dageraad', uitstekend gelegen op wandelafstand van het centrum van Rumbeke en in de nabijheid van het op- en afrittencomplex E403 (Izegem). De bewoonbare oppervlakte bedraagt 77,14 m² (volgens EPC-attest). Indeling: inkomhal, apart gastentoilet, lichtrijke leefruimte met open, geïnstalleerde keuken en rechtstreekse toegang tot het terras. Verder beschikt het appartement over twee slaapkamers, een berging en een badkamer (voorzien van inloopdouche en lavabomeubel). Ondergrondse staanplaats aan te kopen aan 20.000 EUR (Kadastraal inkomen: 40 EUR) | CV op aardgas | EK conform | Energiezuinig (A-label). Contacteer ons voor meer informatie. ### ### Want to know more?

2 Bedroom(s) 77 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 51 67 67 57

8800 Roeselare

208 123 € - 360 820 €

Residentie Bel-Ford met een unieke ligging in het bruisende stadscentrum van Roeselare op wandelafstand van de winkelstraten, het station, de Grote Markt en het De Coninckplein.Het project bestaat uit 3 residentiële appartementsgebouwen met centraal een groen binnenplein die de Wortelstraat, Hendrik Consciencestraat en Sint-Amandsstraat met elkaar verbindt. De duurzame, afgewerkte appartementen met grote raampartijen bieden een prachtig uitzicht over het groene binnenplein en verschillende stadsdelen. De residentie beschikt over appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers met 1 of 2 badkamers en ruim terras. Daarnaast geniet iedere woonentiteit over lichtrijke leefruimte met open keuken ingericht met duurzame materialen en kwalitatieve toestellen. Tevens ruime berging en gelegenheid om ondergronds te parkeren. Koop nu aan 6% BTW tot eind 2024!Voor meer informatie contacteer Sebastien op het nummer ### Want to know more?

1 - 3 Bedroom(s) 59 - 119 1 - 2 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 50 68 83 88

8800 Roeselare

240 000 € - 535 000 €

Le projet résidentiel w.e.s.t. dispose d'atouts remarquables. Ce nouveau quartier résidentiel est situé en bordure du centre ville, à l'intérieur du petit ring de Roulers. Vous avez le choix entre des appartements et des maisons de différentes tailles, de sorte que vous trouverez sans aucun doute celui qui vous convient. Les espaces verts de ce projet - avec des arbres, de l'herbe, de l'eau et des jeux en bois - donnent une impression d'espace. Toutes les unités d'habitation sont de type BEN (énergie quasi nulle) et sont chauffées sans gaz, grâce au réseau de chaleur Mirom. Un choix durable pour l'avenir ! Le nom w.e.s.t. fait référence à son emplacement sur la Westlaan et la Weststraat. La zone intérieure du site est interdite aux voitures. Il y a plus de places de parking qu'il n'en faut, mais la voiture reste à la périphérie. De plus, l'utilisation de la voiture devient un luxe superflu grâce à la présence de commodités à proximité (magasins, restaurants, etc.). Prendre le vélo devient également une occasion agréable grâce à la piste cyclable aménagée qui traverse le site de part en part. Contactez-nous pour plus d'informations au ### Nos représentants se feront un plaisir de vous aider. Want to know more?

1 - 3 Bedroom(s) 73 - 145 1 - 2 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 484 67 15 55

8800 Roeselare

199 680 € - 398 245 €

Geïnteresseerd in een duurzaam en kwalitatief nieuwbouwappartement met een ruim terras en zicht op het groen? Dan moet je in Het Laere zijn. De 4 gebouwen zijn uitgevoerd in een moderne bouwstijl met ritmisch geordende ramen in een bakstenen gevel en grote uitkragende terrassen. Dit geeft het geheel een strakke, maar warme uitstraling.Met een E-peil van 20 scoren de appartementen 30% beter dan de huidige normen. Elk gebouw is aangesloten op het warmtenet. Dit betekent dat het hele project profiteert van goedkope tarieven rechtstreeks aangekocht bij Mirom. Dat is nog niet alles. De verwarming gebeurt op lage temperatuur, met vloerverwarming. Elk appartement geniet van twee individueel toegewezen zonnepanelen en er is regenwaterrecuperatie voorzien voor het spoelen van de toiletten.Het resultaat? Een energiezuinig appartement met aanzienlijk lagere energiekosten! Wonen in Het Laere combineert het beste van twee werelden. Het is wonen in het hart van de stad én leven in een rustige, groene site. Het Laere bevindt zich op wandelafstand van alle dagelijkse voorzieningen, winkels en restaurants. Met de fiets breng je je kinderen in enkele minuten naar de crèche of één van de drie scholen die zich in de buurt bevinden. Dit alles vanuit de groene oase van het Noordhofpark. Interesse of vragen? Meer info op matexi.be/hetlaere of contacteer vrijblijvend onze sales consultant op ### Want to know more?

1 - 2 Bedroom(s) 59 - 108 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 56 36 99 99

8800 Roeselare

229 650 € - 312 000 €

In Dammepark bieden we een uniek kader aan waarbij we een park van maar liefst 2 hectare aanleggen waarin we verschillende typologieën van woningen en appartementen creëren. We willen inzetten op een doordachte architectuur in een groene omgeving zodat de woonbeleving optimaal is. We bouwen bijna energie neutraal (BEN) om zo ecologisch aan de beste maatstaven te kunnen voldoen. Alle woningen en appartementen zijn gelegen op een hoek en genieten dus ten volle van lichtinval. We bouwen dus ecologisch, met mooie architectuur, doordachte indelingen en dit allemaal gelegen in een groene omgeving. We kiezen hier resoluut voor een herbestemming waarbij we gestart zijn bij de groenaanleg en daarbij gekeken hebben hoe we in de groene omkadering een mooie architectuur kunnen Realiseren. Dammepark is een bewijs dat je met evenwicht en mooie ruimtecreatie een ideale woonomgeving kan creëren. Want to know more?

1 - 3 Bedroom(s) 76 - 108 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 9 278 10 10

8800 Rumbeke

22 000 € - 261 500 €

Remis de 8.000 euros!* - Les appartements sont prêts à être emménagés - Espace de vie lumineux grâce à de grandes fenêtres - Choix de 1 ou 2 chambres à coucher - Espace de rangement pratique - Terrasses spacieuses - A quelques pas du village de Rumbeke - Nombreux endroits pour se restaurer - Loisirs et commerces à proximité Want to know more?

2 Bedroom(s) 95 - 102 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 499 92 10 95

FASE: laatste appartement in dit gebouw (1slpk) - volledig afgewerkt. Nog 1 duplex in gebouw B. Contacteer ons voor een bezoek ter plaatse. Welkom in De Brouwery, een modern woonproject op de voormalige grond van Brouwery Peene, langs de Rumbeeksesteenweg en vlakbij Rumbeke centrum. Laatste kans om hier aan 6% BTW te kopen! Dit mooie project omvat 17 mooie en lichtrijke appartementen en 1 handelspand, verdeeld in 3 afzonderlijke wooneenheden. Een mooie binnentuin verbindt de 3 blokken met elkaar en voorziet bewoners en hun bezoekers van een aangename en rustgevende buitenplek. Een historische koperen brouwketel biedt er een knipoog naar het verleden. De appartementen zijn voorzien van een kwalitatief wooncomfort, een goed doordachte indeling en mooie terrassen. Incl. vloerverwarming! Bijkomend pluspunt is dat je, indien gewenst, gebruik kunt maken van een gloednieuw hulpsysteem Hello Help.' Dit leuke hoekappartement A1.2 is gelegen op de eerste verdieping (gebouw A) en beschikt over een bewoonbare oppervlakte van 75,02m². Het appartement bestaat uit een ruime inkomhal met onmiddellijke toegang tot de lichtrijke leefruimte met open geïnstalleerde keuken en annex berging. Verder de nachthal, een apart toilet en zeer ruime slaapkamer met aanpalende badkamer voorzien van een inloopdouche en een wastafelmeubel. Het appartement geniet daarbovenop over een zuidoost georiënteerd hoekterras van 11,80 m². Parkeren kan in de ruime ondergrondse parking waar zich de bijhorende garagebox en berging bevindt. Mét fietsenberging! ### - ### - ### Want to know more?

1 Bedroom(s) 75 1 unit(s)
contact
details
Email
Call
+32 470 05 10 00

8800 Roeselare

215 000 € - 372 400 €

Welkom in Residentie Sterrum! Een betaalbaar en duurzaam woonproject in een moderne architectuur en omgeven door een prachtige gemeenschappelijke tuin. Gelegen op een boogscheut van centrum Rumbeke, 2km van Roeselare en vlakbij het Sterrebos en AZ Delta. GENIET NOG VAN HET TIJDELIJKE BTW GUNSTTARIEF (6% BTW ipv 21% BTW, enkel in 2024, onder voorwaarden) - 6 laatste appartementen beschikbaar! Comfort, licht, gezelligheid en duurzaamheid (oa. zonnepanelen, ventilatiesysteem D en alu ramen) staan voorop in dit project. Ontdek de laatste 6 beschikbare appartementen in dit project, allen ruime 2-3 slaapkamer appartementen met ruim terras, gelegen op verdiepingen +1, +2 en +3. Appartementen 1.6 en 1.8 zijn verhuurd en interessant als opbrengsteigendom. Alle andere appartementen zijn vrij bij akte, met vrije keuze van de afwerking van de keuken voor appartementen 2.1, 2.3 en 3.1. Er is een ondergronds garagecomplex met parkings en bergingen. Bovengronds is er een overdekte fietsenstalling en een bezoekersparking. Dankzij het BTW gunsttarief kunt u hier onder voorwaarden genieten van 6% BTW i.p.v. 21% BTW! Dankzij de duurzaamheid van dit project zal u bovendien kunnen genieten van een laag energieverbruik (ZONNEPANELEN!). Vermelde prijzen excl. BTW en registratierechten. Benieuwd naar meer? We maken je graag vrijblijvend wegwijs in dit prachtige project. Info: ### of ### ! Want to know more?

2 - 3 Bedroom(s) 99 - 135 1 - 2 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 470 05 10 00

FASE: laatste appartement in dit gebouw - volledig afgewerkt. Nog 1 1-slpk appartement in gebouw A. Contacteer ons voor een bezoek ter plaatse. Welkom in De Brouwery, een modern woonproject op de voormalige grond van Brouwery Peene, langs de Rumbeeksesteenweg en vlakbij Rumbeke centrum. Laatste kans om hier aan 6% BTW te kopen! Dit mooie project omvat 17 mooie en lichtrijke appartementen en 1 handelspand, verdeeld in 3 afzonderlijke wooneenheden. Een mooie binnentuin verbindt de 3 blokken met elkaar en voorziet bewoners en hun bezoekers van een aangename en rustgevende buitenplek. Een historische koperen brouwketel biedt er een knipoog naar het verleden. De appartementen zijn voorzien van een kwalitatief wooncomfort, een goed doordachte indeling en mooie terrassen. Incl. vloerverwarming! Bijkomend pluspunt is dat je, indien gewenst, gebruik kunt maken van een gloednieuw hulpsysteem Hello Help.' Dit geweldige duplex-appartement biedt klasse, ruimte en licht! Gelegen op de tweede verdieping van gebouw B, met een bewoonbare oppervlakte van 151,49m²! Op het eerste niveau: inkomhal, toilet, 1 slaapkamer, badkamer met douche en wastafel, technische berging. De leefruimte is gedeeltelijk open tot in de nok en geniet van een moderne keuken en zongericht terras van 9,15m². Op de bovenste verdieping: nachthal, polyvalente ruimte met open vide (bureau/hobby), 2 slaapkamers én een douchekamer. Parkeren kan in de ruime ondergrondse parking waar zich de bijhorende garagebox en berging bevindt. Mét fietsenberging! ### - ### - ### Want to know more?

3 Bedroom(s) 151 2 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 470 05 10 00
360 820 €

8800 Roeselare

Residentie Bel-Ford met een unieke ligging in het bruisende stadscentrum van Roeselare op wandelafstand van de winkelstraten, het station, de Grote Markt en het De Coninckplein.Het project bestaat uit 3 residentiële appartementsgebouwen met centraal een groen binnenplein die de Wortelstraat, Hendrik Consciencestraat en Sint-Amandsstraat met elkaar verbindt. De duurzame, afgewerkte appartementen met grote raampartijen bieden een prachtig uitzicht over het groene binnenplein en verschillende stadsdelen.Het appartement heeft volgende indeling: inkom met gastentoilet, lichtrijke leefruimte met open keuken ingericht met duurzame materialen en kwalitatieve toestellen, 2 slaapkamers, badkamer, 2 bergruimtes en 3 terrassen van 10 m², 4,5 m² en 7,5 m². Tevens is er ook gelegenheid om ondergronds te parkeren. Koop nu aan 6% BTW voor eind 2024!Voor meer informatie contacteer Sebastien op het nummer ### Want to know more?

2 Bedroom(s) 119 22 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 50 68 83 88
356 455 €

8800 Roeselare

Residentie Bel-Ford met een unieke ligging in het bruisende stadscentrum van Roeselare op wandelafstand van de winkelstraten, het station, de Grote Markt en het De Coninckplein.Het project bestaat uit 3 residentiële appartementsgebouwen met centraal een groen binnenplein die de Wortelstraat, Hendrik Consciencestraat en Sint-Amandsstraat met elkaar verbindt. De duurzame, afgewerkte appartementen met grote raampartijen bieden een prachtig uitzicht over het groene binnenplein en verschillende stadsdelen.Het appartement heeft volgende indeling: inkom met gastentoilet, lichtrijke leefruimte met open keuken ingericht met duurzame materialen en kwalitatieve toestellen, 2 slaapkamers, badkamer, 2 bergruimtes en 3 terrassen van 10 m², 4,5 m² en 7,5 m². Tevens is er ook gelegenheid om ondergronds te parkeren. Koop nu aan 6% BTW voor eind 2024!Voor meer informatie contacteer Sebastien op het nummer ### Want to know more?

2 Bedroom(s) 119 22 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 50 68 83 88
208 123 €

8800 Roeselare

Residentie Bel-Ford met een unieke ligging in het bruisende stadscentrum van Roeselare op wandelafstand van de winkelstraten, het station, de Grote Markt en het De Coninckplein.Het project bestaat uit 3 residentiële appartementsgebouwen met centraal een groen binnenplein die de Wortelstraat, Hendrik Consciencestraat en Sint-Amandsstraat met elkaar verbindt. De duurzame, afgewerkte appartementen met grote raampartijen bieden een prachtig uitzicht over het groene binnenplein en verschillende stadsdelen.Het appartement heeft volgende indeling: inkom met gastentoilet, lichtrijke leefruimte met open keuken ingericht met duurzame materialen en kwalitatieve toestellen, slaapkamer, badkamer, bergruimte en 3 terrassen van 21 m², 6,5 m² en 7,5 m². Tevens is er ook gelegenheid om ondergronds te parkeren. Koop nu aan 6% BTW voor eind 2024!Voor meer informatie contacteer Sebastien op het nummer ### Want to know more?

1 Bedroom(s) 59 35 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 50 68 83 88
253 305 €

8800 Roeselare

Residentie Bel-Ford met een unieke ligging in het bruisende stadscentrum van Roeselare op wandelafstand van de winkelstraten, het station, de Grote Markt en het De Coninckplein.Het project bestaat uit 3 residentiële appartementsgebouwen met centraal een groen binnenplein die de Wortelstraat, Hendrik Consciencestraat en Sint-Amandsstraat met elkaar verbindt. De duurzame, afgewerkte appartementen met grote raampartijen bieden een prachtig uitzicht over het groene binnenplein en verschillende stadsdelen.Het appartement heeft volgende indeling: inkom met gastentoilet, lichtrijke leefruimte met open keuken ingericht met duurzame materialen en kwalitatieve toestellen, 2 slaapkamers, badkamer, bergruimte en 2 terrassen van 3,5 m² en 7m². Tevens is er ook gelegenheid om ondergronds te parkeren. Koop nu aan 6% BTW voor eind 2024!Voor meer informatie contacteer Sebastien op het nummer ### Want to know more?

2 Bedroom(s) 90 10 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 50 68 83 88
262 525 €

8800 Roeselare

Residentie Bel-Ford met een unieke ligging in het bruisende stadscentrum van Roeselare op wandelafstand van de winkelstraten, het station, de Grote Markt en het De Coninckplein.Het project bestaat uit 3 residentiële appartementsgebouwen met centraal een groen binnenplein die de Wortelstraat, Hendrik Consciencestraat en Sint-Amandsstraat met elkaar verbindt. De duurzame, afgewerkte appartementen met grote raampartijen bieden een prachtig uitzicht over het groene binnenplein en verschillende stadsdelen.Het appartement heeft volgende indeling: inkom met gastentoilet, lichtrijke leefruimte met open keuken ingericht met duurzame materialen en kwalitatieve toestellen, 2 slaapkamers, badkamer, bergruimte en terras van 11m². Tevens is er ook gelegenheid om ondergronds te parkeren. Koop nu aan 6% BTW voor eind 2024!Voor meer informatie contacteer Sebastien op het nummer ### Want to know more?

2 Bedroom(s) 91 11 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 50 68 83 88
276 664 €

8800 Roeselare

Residentie Bel-Ford met een unieke ligging in het bruisende stadscentrum van Roeselare op wandelafstand van de winkelstraten, het station, de Grote Markt en het De Coninckplein.Het project bestaat uit 3 residentiële appartementsgebouwen met centraal een groen binnenplein die de Wortelstraat, Hendrik Consciencestraat en Sint-Amandsstraat met elkaar verbindt. De duurzame, afgewerkte appartementen met grote raampartijen bieden een prachtig uitzicht over het groene binnenplein en verschillende stadsdelen.Het appartement heeft volgende indeling: inkom met gastentoilet, lichtrijke leefruimte met open keuken ingericht met duurzame materialen en kwalitatieve toestellen, 2 slaapkamers, badkamer, bergruimte en terras van 11m². Tevens is er ook gelegenheid om ondergronds te parkeren. Koop nu aan 6% BTW voor eind 2024!Voor meer informatie contacteer Sebastien op het nummer ### Want to know more?

2 Bedroom(s) 96 11 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 50 68 83 88
322 701 €

8800 Roeselare

Residentie Bel-Ford met een unieke ligging in het bruisende stadscentrum van Roeselare op wandelafstand van de winkelstraten, het station, de Grote Markt en het De Coninckplein.Het project bestaat uit 3 residentiële appartementsgebouwen met centraal een groen binnenplein die de Wortelstraat, Hendrik Consciencestraat en Sint-Amandsstraat met elkaar verbindt. De duurzame, afgewerkte appartementen met grote raampartijen bieden een prachtig uitzicht over het groene binnenplein en verschillende stadsdelen.Het appartement heeft volgende indeling: inkom met gastentoilet, lichtrijke leefruimte met open keuken ingericht met duurzame materialen en kwalitatieve toestellen, 3 slaapkamers, 2 badkamers, bergruimte en 3 terrassen van 9,5 m², 4,5 m² en 7,5 m². Tevens is er ook gelegenheid om ondergronds te parkeren. Koop nu aan 6% BTW tot eind 2024!Voor meer informatie contacteer Sebastien op het nummer ### Want to know more?

3 Bedroom(s) 118 22 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 50 68 83 88
250 213 €

8800 Roeselare

Residentie Bel-Ford met een unieke ligging in het bruisende stadscentrum van Roeselare op wandelafstand van de winkelstraten, het station, de Grote Markt en het De Coninckplein.Het project bestaat uit 3 residentiële appartementsgebouwen met centraal een groen binnenplein die de Wortelstraat, Hendrik Consciencestraat en Sint-Amandsstraat met elkaar verbindt. De duurzame, afgewerkte appartementen met grote raampartijen bieden een prachtig uitzicht over het groene binnenplein en verschillende stadsdelen.Het appartement heeft volgende indeling: inkom met gastentoilet, lichtrijke leefruimte met open keuken ingericht met duurzame materialen en kwalitatieve toestellen, 2 slaapkamers, badkamer, bergruimte en terras van 11m². Tevens is er ook gelegenheid om ondergronds te parkeren. Koop nu aan 6% BTW tot eind 2024! Voor meer informatie contacteer Sebastien op het nummer ### Want to know more?

2 Bedroom(s) 91 11 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 50 68 83 88
261 134 €

8800 Roeselare

Residentie Bel-Ford met een unieke ligging in het bruisende stadscentrum van Roeselare op wandelafstand van de winkelstraten, het station, de Grote Markt en het De Coninckplein.Het project bestaat uit 3 residentiële appartementsgebouwen met centraal een groen binnenplein die de Wortelstraat, Hendrik Consciencestraat en Sint-Amandsstraat met elkaar verbindt. De duurzame, afgewerkte appartementen met grote raampartijen bieden een prachtig uitzicht over het groene binnenplein en verschillende stadsdelen.Het appartement heeft volgende indeling: inkom met gastentoilet, lichtrijke leefruimte met open keuken ingericht met duurzame materialen en kwalitatieve toestellen, 2 slaapkamers, badkamer, bergruimte en terras van 11m². Tevens is er ook gelegenheid om ondergronds te parkeren. Koop nu aan 6% BTW tot eind 2024!Voor meer informatie contacteer Sebastien op het nummer ### Want to know more?

2 Bedroom(s) 96 11 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 50 68 83 88
308 858 €

8800 Roeselare

Residentie Bel-Ford met een unieke ligging in het bruisende stadscentrum van Roeselare op wandelafstand van de winkelstraten, het station, de Grote Markt en het De Coninckplein.Het project bestaat uit 3 residentiële appartementsgebouwen met centraal een groen binnenplein die de Wortelstraat, Hendrik Consciencestraat en Sint-Amandsstraat met elkaar verbindt. De duurzame, afgewerkte appartementen met grote raampartijen bieden een prachtig uitzicht over het groene binnenplein en verschillende stadsdelen.Het appartement heeft volgende indeling: inkom met gastentoilet, lichtrijke leefruimte met open keuken ingericht met duurzame materialen en kwalitatieve toestellen, 3 slaapkamers, 2 badkamers, bergruimte en 3 terrassen van 9,5 m², 4,5 m² en 7,5 m². Tevens is er ook gelegenheid om ondergronds te parkeren. Koop nu aan 6% BTW tot eind 2024!Voor meer informatie contacteer Sebastien op het nummer ### Want to know more?

3 Bedroom(s) 118 22 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 50 68 83 88
309 233 €

8800 Roeselare

Residentie Bel-Ford met een unieke ligging in het bruisende stadscentrum van Roeselare op wandelafstand van de winkelstraten, het station, de Grote Markt en het De Coninckplein.Het project bestaat uit 3 residentiële appartementsgebouwen met centraal een groen binnenplein die de Wortelstraat, Hendrik Consciencestraat en Sint-Amandsstraat met elkaar verbindt. De duurzame, afgewerkte appartementen met grote raampartijen bieden een prachtig uitzicht over het groene binnenplein en verschillende stadsdelen.Het appartement heeft volgende indeling: inkom met gastentoilet, lichtrijke leefruimte met open keuken ingericht met duurzame materialen en kwalitatieve toestellen, 3 slaapkamers, 2 badkamers, bergruimte en 2 terrassen van 9,5 m² en 7,5 m². Tevens is er ook gelegenheid om ondergronds te parkeren. Koop nu aan 6% BTW tot eind 2024!Voor meer informatie contacteer Sebastien op het nummer ### Want to know more?

3 Bedroom(s) 118 17 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 50 68 83 88

**Apartment for Sale in Roeselare / Roulers**

Roeselare / Roulers presents a compelling market for potential apartment buyers, whether you’re looking for your first home or seeking a lucrative investment opportunity. The municipality features a substantial proportion of apartment buildings, comprising approximately 22.6% of all residences. These apartments offer modern living spaces with an average valuation of €285,114, which is attractive for both the affordability it offers and the investment potential it carries.

The array of apartments available for sale includes everything from compact units ideal for singles or couples to larger, family-sized apartments. With an architectural backdrop dating predominantly from around 1961, these apartments blend historical charm with contemporary amenities. The most expensive apartment on the market is priced at €1,750,000, demonstrating the high-end luxury that can be found here.

Residents of Roeselare / Roulers benefit from a well-rounded lifestyle with numerous conveniences at their doorstep. The town is well-served by public transportation, including access to major roads and bus lines that ensure mobility is seamless. Local supermarkets, varied dining options, and entertainment venues enrich daily living. Additionally, the community spirit is bolstered by the availability of educational institutions for all ages and a plethora of recreational activities, making it an ideal place for both young professionals and families.

Show all Show less