House for sale - Heist-op-den-Berg

132 results (1 - 20)
249 000 €

2223 Schriek

Op een uitstekende locatie in het centrum van Schriek bevindt zich deze op te frissen woning met 3 (mogelijks 4) slaapkamers. U geniet hier van een uitstekende bereikbaarheid, vlakbij winkels, eet-en drankgelegenheden, scholen en het openbaar vervoer.We betreden de woning via de woonkamer. De ruime leefruimte kunt u inrichten met een gezellige zithoek en aparte eetplaats. Verder beschikt u op het gelijkvloers nog over een geïnstalleerde keuken, een gerenoveerde badkamer(2022) , uitgerust met lavabo, toilet en inloopdouche en tevens aangrenzend een praktische berging. De nachthal op de eerste verdieping geeft ons nog toegang tot 3 slaapkamers. De zolder kan evenzeer ingericht worden als mogelijks 4e slaapkamer of stockageruimte.U beschikt verder nog over een naastgelegen garage. In de goed georiënteerde tuin kunt u steeds in alle rust en privacy genieten van het mooie weer. Deze tuin is recentelijk opgefrist en bevat een gezellige vijver.Dit is een uitstekende gelegenheid als u op zoek bent naar een woning met 3 (mogelijks 4) slaapkamers en tuin op een praktische locatie te Schriek. Contacteer ons voor meer informatie op ### of neem een kijkje op ### .Bijzonderheden:- Praktische garage- 3/4 slaapkamers- Uitstekende ligging Want to know more?

3 Bedroom(s) 143 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 472 22 12 41
435 000 €

2220 Heist-op-den-Berg

Op een uitstekende locatie te Heist-op-den-Berg bevindt zich deze woning met 5 slaapkamers en tuin. U geniet hier van een aangename ligging en een uitstekende bereikbaarheid, vlakbij winkels, eet-en drankgelegenheden, scholen en het openbaar vervoer.We betreden de woning via de inkomhal. De leefruimte met open haard kunt u inrichten met een gezellige zithoek en een aparte eetplaats. Dankzij de grote raampartijen geniet u hier van veel lichtinval en een mooi uitzicht op de tuin. Aangrenzend bevindt zich de keuken, dewelke is voorzien van de voornaamste toestellen. Aangrenzend aan de keuken bevindt zich dan nog een ruime wasplaats/bijkeuken/berging met een apart toilet. Verder omvat het gelijkvloers een eerste slaapkamer, die u bijvoorbeeld ook als bureauruimte zou kunnen inrichten. De nachthal op de eerste verdieping geeft ons toegang tot 4 slaapkamers en de badkamer, uitgerust met lavabo, douchebad en bidet. De opbergzolder is te bereiken via een trapluik vanuit één van de slaapkamers. Verder is de woning gedeeltelijk onderkelderd en beschikt ze over een afzonderlijke garage.In de west georiënteerde tuin met terras en tuinhuis kunt u steeds in alle rust en privacy genieten van het mooie weer. Het achterste stuk van de tuin zal nog worden afgesplitst en hoort niet bij het verkochte perceel. De totale oppervlakte zal min of meer 1500 vierkante meter bedragen.U bent verplicht om deze woning binnen de 5 jaar na aankoop grondig energetisch te renoveren tot minimum EPC-label D.Dit is een uitstekende opportuniteit als u op zoek bent naar een woning met 5 slaapkamers te Heist-op-den-Berg. Contacteer ons voor meer informatie op ### of neem een kijkje op ### Bijzonderheden: - 5 slaapkamers- Uitstekende locatie- West georiënteerde tuin Want to know more?

5 Bedroom(s) 228 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 472 22 12 41
320 000 €

2220 Heist-op-den-Berg

Imagine waking up in the tranquility of Heist-op-den-Berg with the comfort of this spacious home with a living area of no less than 163.85 m², situated on a generous plot of 1030 m². This home features four generously sized bedrooms where your family will have plenty of room for personal décor and privacy. Take a seat in the elegant living room, where a classic fireplace and a cozy interior give you an immediate feeling of coming home. The large windows provide plenty of natural light and a pleasant view of the green surroundings. In the cozy dining room, with charming wooden ceiling trim, enjoy cozy dinners overlooking the garden. The functional kitchen offers all the necessary amenities and is directly connected to the adjoining rooms. The bathroom is equipped with a bathtub, where you can relax after a long day, and also offers a practical layout with a well-kept bathroom cabinet. On the upper floor, you will find the bedrooms with plenty of light and space for comfort and convenience. Each room offers a blank canvas to add your personal touch. Outdoors, a generous garden awaits that invites you to garden, play or simply enjoy the natural surroundings. The garage offers secure storage for your car and storage space. This home represents the ideal blend of living space, comfort and potential. View this property and experience the future home for your family in the heart of Heist-op-den-Berg. Want to know more?

4 Bedroom(s) 164 264 m² Buildable surface
contact
details
Email
Call
+32 474 81 28 37
435 000 €

2223 Schriek

Charmante woning met 4 slaapkamers, carport en prachtige tuin te centrum Schriek! Gunstig gelegen op korte afstand van winkels, scholen, openbaar vervoer, ... en met een vlotte verbinding naar omliggende gemeentes. Op zoek naar een woning waar karakter, charme en groen centraal staat? Kom dan zeker deze woning ontdekken! U betreedt de woning via de inkomhal. Vervolgens geniet u toegang tot de leefruimte met open keuken. De keuken is volledig geïnstalleerd met de nodige toestellen en veel opbergruimte. De gelijkvloerse verdieping biedt eveneens ruimte aan een slaapkamer, de badkamer, wasplaats, veranda en eetkamer. De eerste verdieping biedt via de nachthal toegang tot 3 mooie slaapkamers. Buiten is het genieten van een zonnige tuin met vijver, terras, prachtig bijgebouw, carport en ruimte voor fruitbomen, groenten en diertjes! Extra: regenwaterput 10.000l - 16 zonnepanelen (dd 2023) - pelletkachel in veranda - airco in eetkamer en leefruimte Want to know more?

4 Bedroom(s) 204 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 15 79 33 30
370 000 €

2223 Schriek

Op een uitstekende locatie te Schriek bevindt zich deze gelijkvloerse woning met 3 slaapkamers op een prachtig perceel van 3322m². Verder heeft u hier een uitstekende bereikbaarheid, toch vlakbij het centrum met winkels, scholen en het openbaar vervoer. We betreden de woning via de inkomhal. De ruime leefruimte geniet van veel lichtinval en kunt u inrichten met een gezellige zithoek en eetplaats. Aangrenzend bevindt zich de keuken, ingericht met de voornaamste toestellen, met aangrenzend een aparte berging. Verder geeft de hal ons toegang tot 3 slaapkamers en de badkamer, uitgerust lavabo en douchebad. U beschikt ook nog over een kelder en ruime inpandige garage. In de zeer ruime tuin met serre en bijhuis kunt u steeds in alle rust en privacy genieten van het mooie weer. U bent verplicht om deze woning binnen de 5 jaar na aankoop grondig energetisch te renoveren tot minimum EPC-label D.Dit is een goede opportuniteit als u op zoek bent naar een ruime woning met 3 slaapkamers en veel potentieel op een ruim perceel te Schriek. Contacteer ons voor meer informatie of neem een kijkje op ### . Bijzonderheden:- 3 slaapkamers- Perceel = 3322 m²- Uitstekende locatie Want to know more?

3 Bedroom(s) 185
contact
details
Email
Call
+32 472 22 12 41
525 000 €

2220 Heist-op-den-Berg

Op een rustige locatie te Heist o/d Berg bevindt zich deze ruime, instapklare woning met 4 slaapkamers en tuin. U geniet hier van een rustige ligging, toch vlakbij winkels, eet-en drankgelegenheden, scholen en het openbaar vervoer.We betreden de woning via de inkomhal met apart gastentoilet en vestiaire. De lichtrijke leefruimte kunt u inrichten met een gezellige zithoek voozien van een pelletkachel en een aparte eetplaats. Dankzij de grote raampartijen geniet u hier van enorm veel lichtinval en de ingemaakte kasten zorgen voor extra bergruimte. Aanpalend bevindt zich de open keuken dewelke voorzien is van kwalitatieve toestellen zoals een Quooker kraan en veel bergruimte. Hieruit heeft u een mooi zicht op de volledig aangelegde en omheinde tuin, waar u steeds in alle rust en privacy kan genieten van het mooie weer. Het gelijkvloers wordt verwarmd via vloerverwarming en beschikt verder nog over een ruime wasplaats/berging (met linnenschacht) en een inpandige garage. De nachthal op de eerste verdieping geeft ons toegang tot vier ruime slaapkamers waarvan 3 voorzien van een airco, een apart toilet en de ruime badkamer, uitgerust met dubbele lavabo, douche en ligbad. Tevens is de masterbedroom voorzien van ingemaakte kasten. Dankzij de grote zolder is er zeker geen gebrek aan bergruimte. Tenslotte beschikt de woning nog over zonnepanelen en een waterput van 9000L waar beide wc's, de buitenkraan en een kraan in de garage op zijn aangesloten.Dit is een uitstekende opportuniteit als u op zoek bent naar een ruime en instapklare woning met 4 slaapkamers te Heist o/d Berg. Contacteer ons voor meer informatie op ### of neem een kijkje op ### : - 4 slaapkamers- Rustige ligging- Veel bergruimte Want to know more?

4 Bedroom(s) 226 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 472 22 12 41
298 000 €

2223 Schriek

Op een uitstekende locatie te Schriek bevindt zich deze ruime woning met 4 slaapkamers en bijgebouw/magazijn van 80m². U bevindt zich hier in een rustige omgeving, toch in de nabijheid van winkels, scholen, eet-en drankgelegenheden en het openbaar vervoer. We betreden de woning via de inkomhal. Aanpalend bevindt zich de lichtrijke leefruimte en een aparte eetkamer. Via de hal heeft u toegang tot de keuken de welke voorzien is van de voornaamste toestellen. Verder beschikt de woning op het gelijkvloers nog over een badkamer met douche en lavabo, een wasplaats, een apart toilet, een aparte berging en een zeer ruime inpandige garage. De nachthal op de eerste verdieping geeft ons toegang tot 4 slaapkamers.De woning beschikt tenslotte nog over ruim bijgebouw/magazijn van 80m². Ideaal voor de uitoefening van een zelfstandige activiteit en kan natuurlijk ook dienst doen als werkplaats, extra garage, stockageruimte en/of hobbyruimte. U bent verplicht om deze woning binnen de 5 jaar na aankoop grondig energetisch te renoveren tot minimum EPC-label D.Dit is een uitstekende opportuniteit als u op zoek bent naar een ruime woning met 4 slaapkamers en magazijn/bijgebouw te Schriek. Contacteer ons op 0479/47/09.61 voor meer informatie of neem een kijkje op ### Bijzonderheden:- Uitstekende locatie- 258 m² bewoonbaar- Praktisch bijgebouw/magazijn Want to know more?

4 Bedroom(s) 258 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 472 22 12 41

Vrijstaande nieuwbouwwoning op perceel van 800 m² op een gunstige locatie nabij de centra van Itegem en Heist-op-den-Berg. Deze verrassend ruime woning is centraal gelegen in een groene omgeving, maar heeft een uitstekende verbinding richting Hulshout, Herenthout en Heist-op-den-Berg waar verdere connecties mogelijk zijn. We betreden het perceel langs de ruime oprit dewelke plaats biedt voor meerdere wagens. Via de voordeur betreden we de inkomhal voorzien van gastentoilet. De ruime lichtrijke leefruimte geeft een doorgang tot de volledig hyper geïnstalleerde open keuken met alle hedendaags comfort alsook ruim keukeneiland en eetplaats. Aansluitend is er een geriefelijke berging/wasplaats met technische ruimte aanwezig. Dit alles met veel raampartijen voor een maximale lichtinval. Vervolgens bieden zowel de leefruimte als keuken een toegang tot het terras via schuifraam. De traphal met geïntegreerde led-nachtverlichting brengt ons tot het verdiep, waar we een open ruimte vinden in de nachthal deze dienst kan doen als bureau, masterbedroom met ensuite dressing en badkamer voorzien van ligbad en douche alsnog 2 ruime slaapkamers, 2e badkamer en apart toilet. Verder is er de aanwezigheid van een aangelegd terras dat uitgeeft op de prachtige tuin. Bijzonderheden: warmtepomp in combinatie met zonnepanelen EPC A, grote glaspartijen, prachtige afwerkingsgraad met uitzonderlijke duurzame materialen. Graag meer informatie? ### - ### Want to know more?

3 Bedroom(s) 2 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 15 36 35 34

Deze nieuwbouw (woning moet nog gebouwd worden), halfopen bebouwing, bevindt zich in een zeer rustig, doodlopend straatje in centrum Wiekevorst. De tuin is zuidwest georiënteerd waardoor die vanaf 's middags tot zonsondergang een ideale plaats wordt om te onthaasten. Indeling: Gelijkvloers: inkomhal, apart toilet, leefruimte, keuken, berging/wasplaats Eerste verdieping: 3 slaapkamers, badkamer, toilet Extra's: - Vloerverwarming, CV gas - PVC ramen met 3 dubbelglas (K-waarde van 0,5) - Ventilatie D - 10 zonnepanelen (4.000 Wp) - Keuken, badkamer en vloeren kunnen momenteel nog door de koper gekozen worden conform lastenboek - Prijs gedeeltelijk onder registratie, gedeeltelijk onder BTW, neem contact op voor de details Juridische vermeldingen: Woongebied, Verkavelingsvergunning, Geen Dagvaarding, Geen Voorkooprecht. Overstromingsgevoeligheid: Perceelscore A, niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied. Voor meer informatie, een afspraak of een GRATIS SCHATTING van uw eigendom kan u contact opnemen met Nick Vervoort via ### of ### Want to know more?

3 Bedroom(s) 126 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 493 89 59 00
895 000 €

2221 Booischot

Deze villa is gelegen op een fantastische, uiterst discrete locatie temidden het groen. De oorspronkelijke woning uit 1918 werd tussen 2002 en 2004 afgebroken en volledig heropgebouwd met kwalitatieve materialen. Het eigendom omvat twee percelen, gelegen in agrarisch gebied, met een totale oppervlakte van 87 are 20 ca. De weide naast de woning is al voorzien van een stal waardoor viervoeters meteen mee kunnen verhuizen. Indeling: gelijkvloers: royale inkomhal, apart toilet, leefruimte met kachel, keuken met eethoek, berging/wasplaats, inpandige garage en polyvalent bijgebouw (2020). eerste verdieping: 4 ruime slaapkamers en badkamer met douche, bad en toilet. tweede verdieping: te bereiken via een vaste trap, grote polyvalente ruimte/5de slaapkamer. In de tuin zijn er een charmant terras en jacuzzi aanwezig. Extra's: - CV op stookolie - Zonnepanelen - EPC label B: 175 kWh/m² jaar - Waterzuiveringssysteem - Geen overstromingsgevoelig gebied, P-score: A, G-score: A - Juridische vermeldingen: bouwvergunning, agrarisch gebied, geen verkavelingsvergunning, geen dagvaarding, voorkooprecht Vlaamse Waterweg. Bent u opzoek naar een discreet gelegen woning met landelijke charme en uniek vergezicht? Aarzel dan niet om een bezoek in te plannen met Nick via ### of ### Want to know more?

5 Bedroom(s) 272 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 493 89 59 00
580 000 €

2222 Itegem

Energiezuinige en landelijk gelegen woning met vier slaapkamers, 2 badkamers en een garage op 800m². Deze woning dateert van 1978, maar heeft in 2018 en 2023 een grondige renovatie genoten. Rustig en groen, maar toch centraal gelegen nabij het centrum van Berlaar-Heikant en Itegem en dit met alle faciliteiten (winkels, scholen, openbaar vervoer, ...) in de nabije omgeving. Tevens zijn de invalswegen naar de omliggende gemeenten zeer vlot bereikbaar. U betreedt deze woning via de inkomhal, uitgerust met een gastentoilet. Vanuit de inkomhal genieten we toegang tot de leefruimte. De leefruimte biedt ook ruimte aan een aparte bureauhoek en de perfect afgewerkte keuken. Vanuit de woonkamer geniet men dankzij de grote raampartijen veel lichtinval en een prachtig zicht op de tuin. Naast de keuken bevindt zich een koele berging, alsook een aparte wasplaats met eveneens toegang tot het terras. De eerste verdieping biedt ruimte aan 2 slaapkamers en een volledig ingerichte badkamer met bad, douche en toilet. De tweede verdieping is eveneens voorzien van 2 slaapkamers en een badkamer met douche en toilet. Wie op zoek is naar een instapklare en energiezuinige woning, is hier aan het juiste adres. Een echte aanrader! Extra: EPC B - 10 zonnepanelen – CV-ketel dd 2018 - Vloerverwarming op gelijkvloerse verdieping - Airco in leefruimte, keuken en slaapkamers – Regenwaterput 5000l - Ruime oprit en garage Want to know more?

4 Bedroom(s) 243 2 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 15 79 33 30
599 000 €

2220 Heist-op-den-Berg

Ruime gezinswoning met 5 slaapkamers, garage en tuin op een toplocatie te Heist-op-den-Berg! Op wandelafstand van winkels, scholen, openbaar vervoer, ... en met een vlotte verbinding naar omliggende gemeentes. Op zoek naar een woning waar licht, ruimte en groen centraal staat? Kom dan zeker deze woning ontdekken! U betreedt de woning via de inkomhal met gastentoilet. Vervolgens geniet u toegang tot de ruime leefruimte met zeer veel lichtinval en een leuk zicht op de tuin. Vervolgens betreden we de volledig geïnstalleerde keuken, dewelke rechtstreeks in verbinding staat met de berging. Hierin is eveneens een douche voorzien. De gelijkvloerse verdieping biedt eveneens ruimte aan een dubbele garage. De eerste verdieping biedt via de nachthal toegang tot 3 mooie slaapkamers, waarvan 1 met een dressingsruimte, een badkamer, voorzien van een ligbad en een berging. De zolderverdieping is nogmaals opgedeeld in 2 slaapkamers. Extra: omheinde tuin met ruim zonneterras en veel privacy - tuinhuis - EPC C - Kelder en kruipkelder aanwezig - airco in slaapkamers Want to know more?

5 Bedroom(s) 293
contact
details
Email
Call
+32 15 79 33 30
435 000 €

2220 Heist-op-den-Berg

Ruime woning met 4 slaapkamers, garage en tuin op een groene locatie te Heist-op-den-Berg! Gunstig gelegen te Heist-op-den-Berg op wandelafstand van winkels, scholen, openbaar vervoer, ... en met een vlotte verbinding naar omliggende gemeentes. Op zoek naar een woning waar licht, ruimte en groen centraal staat? Kom dan zeker deze woning ontdekken! U betreedt de woning via de inkomhal. Vervolgens geniet u toegang tot de ruime leefruimte met zeer veel lichtinval. Vervolgens betreden we de volledig geïnstalleerde keuken, dewelke rechtstreeks in verbinding staat met het terras en de tuin. De gelijkvloerse verdieping biedt eveneens ruimte aan een inpandige garage, wasplaats, slaapkamer en badkamer. De eerste verdieping biedt via de nachthal toegang tot 3 mooie slaapkamers. Want to know more?

4 Bedroom(s) 222 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 15 79 33 30
199 000 €

2221 Booischot

openhuizendag zaterdag 27 april van 11u00 tot 12u00 !! Te renoveren woning met 2 of 3 slaapkamers op 504m². Deze woning is gunstig gelegen in de nabije omgeving van winkels, school en openbaar vervoer en op fietsafstand van het centrum van Heist-op-den-Berg. Ben je op zoek naar een renovatieproject? Dan dien je deze woning zeker te ontdekken! De afbraak- en stripwerken zijn reeds uitgevoerd. We betreden de woning via de inkomhal en bereiken zo de leefruimte met aansluitend de keuken. De woning is voorzien van 3 slaapkamers. De tuin is zuidwestgericht. Want to know more?

3 Bedroom(s) 137
contact
details
Email
Call
+32 15 79 33 30
665 000 €

2220 Heist-op-den-Berg

Charmante gezinswoning met 4 slaapkamers en tuin op een toplocatie te Heist-op-den-Berg! Gelegen op een boogscheut van de Bergstraat te Heist-op-den-Berg, in een rustige straat, doch op wandelafstand van winkels, school, openbaar vervoer, ... en met een vlotte verbinding naar omliggende gemeentes. Op zoek naar een woning waar licht, ruimte en groen centraal staat? Kom dan zeker deze woning ontdekken! U betreedt de woning via de inkomhal. Vervolgens geniet u toegang tot de ruime leefruimte met zeer veel lichtinval en een leuke bureauhoek. Vervolgens komen we terecht in de leefkeuken met een mooi zicht op het terras en de tuin. De gelijkvloerse verdieping biedt eveneens ruimte aan een ruime berging/wasplaats met achterdeur. De eerste verdieping biedt via de nachthal toegang tot 4 mooie slaapkamers, een toilet en een badkamer. Eén van de slaapkamers biedt nog een toegang tot een riante hobbykamer. De woning is volledig vernieuwd in 2023, geniet een gunstig EPC, verwarming o.b.v. een warmtepomp, zonnepanelen en een conforme elektrische keuring. Want to know more?

4 Bedroom(s) 207 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 15 79 33 30
399 000 €

2222 Itegem

Op zoek naar een woning met heel wat bergruimte? Ideaal voor de kleine zelfstandige! Gelijkvloerse woning met 3 slaapkamers, zolder en kelder op 722m². Deze woning is gelegen in een groene omgeving, maar toch vlakbij het centrum van Berlaar-Heikant en Itegem, winkels, school en openbaar vervoer. Bent u op zoek naar een gelijkvloerse gezinswoning en dit volledig onderkelderd en op een mooi perceel in een rustige straat? Dan dient u deze woning zeker te ontdekken! We betreden de woning via de inkomhal en bereiken zo de leefruimte. De leefruimte geniet veel lichtinval en biedt dankzij de grote raampartijen een toegang tot de veranda. De leefruimte staat in rechtstreeks contact met de volledig ingerichte en afgewerkte keuken. De keuken is voorzien van de nodige ruimte, opbergkasten en toestellen. Op het gelijkvloers treffen we eveneens een gastentoilet, wasplaats, 3 slaapkamers en de badkamer, uitgerust met bad, toilet en lavabo. De woning is voorzien van een zolder en is eveneens volledig onderkelderd. Achteraan het perceel bevindt zich een carport en overdekte lounge. Extra info: Mits de omschakeling naar lucht-lucht warmtepompen kan het EPC dalen naar een C-waarde. Vraag hiervoor de simulatie vrijblijvend op. Want to know more?

3 Bedroom(s) 140 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 15 79 33 30
535 000 €

2220 Hallaar

Charmante gezinswoning met 3 slaapkamers, dubbele garage en zuidgerichte tuin op een toplocatie te Heist-op-den-Berg! In een rustige straat, doch op wandelafstand van winkels, school, openbaar vervoer, ... en met een vlotte verbinding naar omliggende gemeentes. Indeling: Op zoek naar een woning waar licht, ruimte en groen centraal staat? Kom dan zeker deze woning ontdekken! U betreedt de woning via de inkomhal met gastentoilet. Vervolgens geniet u toegang tot de ruime leefruimte met zeer veel lichtinval en een prachtig zicht op de tuin. Vervolgens betreden we de keuken, dewelke volledig vernieuwd is in 2019. De gelijkvloerse verdieping biedt eveneens ruimte aan een wasplaats, dubbele garage en berging. De eerste verdieping biedt via de nachthal toegang tot 3 mooie slaapkamers, een toilet, een badkamer en berging. Extra: zuidgerichte omheinde tuin met ruim zonneterras en veel privacy - 12 zonnepanelen en thuisbatterij - kelder en zolder aanwezig Want to know more?

3 Bedroom(s) 254 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 15 79 33 30
278 000 €

2220 Heist-op-den-Berg

Te renoveren gezinswoning op een perceel van ca 3,35 are, centraal gelegen in de dorpskern van Heist-Goor. Indeling woning:Benedenverdieping: inkomhal, ruime leefruimte, keuken, wasplaats, toilet, veranda.Bovenverdieping: 2 slaapkamers, badkamer.Tuin met oprit.Verwarming met stookolie.Op naast gelegen grond (niet bijhorend bij de verkoop) kan nog aangebouwd worden voor HOB.Renovatieplicht van toepassing.Ontdek dit pand nu al via de interactieve grondplannen met foto's.Ga hiervoor naar ### en klik op de knop "virtueel bezoek".Voor meer info of een afspraak: ### I ### Want to know more?

2 Bedroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 473 33 33 33
348 000 €

2220 Heist-op-den-Berg

Op een uitstekende locatie te Heist-op-den-Berg bevindt zich deze gelijkvloerse woning op een ruim perceel van 1394 m². U bevindt zich hier in een groene omgeving, toch vlakbij het centrum met winkels, scholen en het openbaar vervoer.We betreden de ruime woning via de inkomhal met apart gastentoilet. De lichtrijke leefruimte met haard kan u inrichten met een gezellige zithoek en een aparte eetplaats. Aangrenzend aan de leefruimte bevindt zich de veranda met zicht op de tuin en de keuken, voorzien van de voornaamste toestellen. Via de keuken bereiken we de inpandige garage, die u kunt gebruiken voor verschillende doeleinden. De nachthal biedt ons verder toegang tot 3 ruime slaapkamers en de badkamer, uitgerust met lavabo en douchebad. In de ruime tuin kunt u steeds in alle rust en privacy genieten van het mooie weer. Tot slot is de woning ook voorzien van een kelder.U bent verplicht om deze woning binnen de 5 jaar na aankoop grondig energetisch te renoveren tot minimum EPC-label D.Dit is een uitstekende opportuniteit als u op zoek bent naar een gelijkvloerse woning met potentieel in een prachtige groene omgeving te Heist-op-den-Berg. Contacteer ons op ### voor meer informatie of neem een kijkje op ### Bijzonderheden:- Perceel = 1394 m²- Groene omgeving- Gelijkvloerse woning Want to know more?

3 Bedroom(s) 203 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 472 22 12 41
269 000 €

2223 Schriek

Op een gunstige locatie in het centrum van Schriek bevindt zich dit handelspand met woonst. U bevindt zich pal in het centrum met winkels, scholen en het openbaar vervoer. Het handelsgelijkvloers werd uitgebaat als Chinees (afhaal)restaurant. U beschikt over voldoende ruimte om meerdere tafels te plaatsen en een toog, dewelke van een rechtstreekse verbinding geniet met de keuken. De ruime keuken is opgedeeld in een opslagruimte voor koelcellen en de keuken zelf. Op het gelijkvloers beschikt u tevens over een woonkamer met toegang tot de ruime achterliggende koer met garage. De nachthal op de eerste verdieping geeft ons toegang tot de 4 slaapkamers en badkamer, uitgerust met douche, lavabo en toilet. De ruime zolder kan afgewerkt worden en als extra kamer dienen.Dit is een uitstekende opportuniteit als u op zoek bent naar een handelspand met woonst op een toplocatie. Contacteer ons voor meer informatie op ### of neem een kijkje op ### . Bijzonderheden:- 4 slaapkamers- Ruime handelszaak- Handelspand met woonst Want to know more?

4 Bedroom(s) 237 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 472 22 12 41

**House for Sale in Heist-Op-Den-Berg**

Heist-Op-Den-Berg, located in the Mechelen region, offers a diverse array of residential opportunities, particularly for those interested in purchasing a house. With 103 houses currently available for sale, potential homeowners can choose from a range of properties that suit various needs and budgets. The average price of a house for sale is €471,450, with prices ranging from €149,000 to €1,195,000, providing options for both budget-conscious buyers and those seeking luxury homes.

The municipality of Heist-Op-Den-Berg is home to 42,681 residents, with a slightly higher population of women than men. The average age of the inhabitants is 43 years, making it an ideal location for families and mature couples. The area spans 86.7 km² and has a predominantly Belgian population, with small communities from the Netherlands, Poland, Romania, Portugal, Bulgaria, and Russia. The residents of Heist-Op-Den-Berg have an average annual income of €19,848 per capita and most are homeowners, with 74% owning their dwellings.

In terms of amenities, Heist-Op-Den-Berg is well-equipped with essential services and facilities. The municipality boasts a good number of supermarkets, including Delhaize, SPAR, LIDL, Carrefour, and Colruyt, ensuring convenient grocery shopping. For families with children, the area has an impressive range of educational institutions, including 10 nurseries, 17 nursery schools, 16 primary schools, and 11 secondary schools. The municipality is also well-connected by public transport, with multiple bus lines and a nearby train station. Additionally, the presence of 5 electric vehicle charging stations and bike rental services like Blue-bike and Cambio car-sharing enhances the convenience and sustainability of living in Heist-Op-Den-Berg.

Show all Show less