House for sale - Meerhout

33 results (1 - 20)

2450 Meerhout

392 550 €

MOGELIJK AAN 6% BTW - Deze ruime, energiezuinige nieuwbouwwoningen situeren zich in centrum Meerhout. Deze laatste half open bebouwingen op wandelafstand van de markt biedt alle troeven met onder andere voorzien van een warmtepomp, zonnepanelen, vloerverwarming, airco's (verwarming als verkoeling), ...Deze woning is gelegen aan de Boerenkrijglaan te Meerhout.U koopt een volledig afgewerkte woning waarbij u de keuzematerialen kan bepalen. U beschikt over ruime budgetten voor keuken, badkamers, sanitair en vloerafwerking.De tuin is omheind en ingezaaid, de paden worden verhard zowel rondom de woning als naar achteren toe naar de tuinberging en het terras wordt volledig aangelegd.Deze BEN-woningen worden volledig afgewerkt naar uw wensen, in een moderne stijl en uitgerust met zonnepanelen en warmtepomp, vloerverwarming op het volledige gelijkvloers en in de badkamers. De slaapkamers kunnen genieten van elks een aparte airco installatie waarmee u zowel kan verkoelen als verwarmen. Er is een D-ventilatie systeem voorzien zodat u volledig voldoet aan alle normen. Voor de keuzes van materialen wordt enkel gewerkt met de beste leveranciers zodat aan al uw wensen kan voldaan worden, van vloertegel en laminaat tot keramisch parket, een betonnen trap met bekleding naar uw keuze (budget), een keuken die kan voorzien worden naar smaak en inrichting en een badkamer die ook volledig zelf in te richten valt.Hebt u interesse in deze woningen? Contacteer Sublimmo voor meer informatie! Wij bezorgen u graag het lastenboek, plannen, etc.U kan ons steeds bereiken op ### , via telefoon op ### of op ### in een gratis schatting? Contacteer ons en wij helpen u graag verder! Want to know more?

4 Bedroom(s) 157 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 14 84 83 69
219 000 €

2450 Meerhout

Op een rustige ligging in de Biesakkerlaan te Meerhout vinden we deze goed onderhouden woonst terug. Naast een vlotte bereikbaarheid genieten we hier van een vlotte verbinding met het centrum waardoor er tal van faciliteiten in de nabije omgeving terug te vinden zijn. Beschrijving: Via de ruime inkomhal met gastentoilet en vestiaire betreden we de lichtrijke leef- en eetruimte. De eetkamer gaat over in de goed uitgeruste keuken met aanpalende ontbijthoek en ruime berging. Vanuit deze leefkeuken bereiken we via het schuifraam de onderhoudsvriendelijke tuin met grote garage en tuinberging. Hier is het heerlijk vertoeven dankzij de aanwezigheid van een gezellig terras. Verder biedt het gelijkvloers ons nog een badkamer met wastafel en ligbad met douche. Op de eerste verdieping bevinden zich 4 volwaardige slaapkamers, elk voorzien van rolluiken. Tot slot is er nog een droge kelder aanwezig, ideaal voor extra bergruimte. Extra: - Uiterst rustig gelegen - Parkeermogelijkheden voor de deur - Overal rolluiken aanwezig Meer informatie en/of een plaatsbezoek via ### of ### Wenst u een gratis schatting van uw eigendom? Contacteer ons vrijblijvend voor een afspraak Want to know more?

4 Bedroom(s) 151 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 14 72 73 74
419 000 €

2450 Meerhout

Wenst u veel kalmte en een rustige omgeving? Dan is deze woning ideaal voor u! Dit prachtig pand met grote tuin is gelegen in Meerhout, nabij het centrum met een perfecte verbinding naar omliggende gemeentes, winkels, openbaar vervoer en ontspanningsmogelijkheden.Alle ruimtes zijn te vinden op het gelijkvloerse, met op de zolderverdieping de mogelijkheid om verschillende kamers te creëren.Bij het betreden van de woning komt u aan de in inkomhal waar ook meteen een gastentoilet is voorzien. Verder komen we aan in de ruime leef/-eetruimte met aanpalend een veranda. Via de keuken hebben we toegang tot een bergruimte, de kelder en de wasplaats. Verder zijn er nog 3 slaapkamers voorhanden en een badkamer met vernieuwde douche en meubel (incl. toilet).Tenslotte is er nog een ruime garage met toegang tot de zolderverdieping (luik), hier zijn tal van mogelijkheden !KENMERKEN:- Zonnepanelen (24 st.) van 2012 + certificaten- Airco (koel/warm)- EPC-label D (371 kWh/m²jaar)- Droge kelder + kruipkelder- Dubbele beglazing in hout + vliegenramen- CV op stookolie- 156 m² bewoonbare oppervlakte- 10a 83ca grondaandeel- Zeer rustige/centrale liggingInteresse in dit pand? Neem dan snel contact op met ons via ### of via ### ! Want to know more?

3 Bedroom(s) 156 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 14 84 83 69
285 000 €

2450 Meerhout

Centraal gelegen woning in Meerhout zittaart met vlotte verbinding naar omliggende gemeentes, E313, winkels en andere voorzieningen. Op het gelijkvloerse vinden we de ruime eetkamer met aanpalend de keuken die uitgerust werd met alle benodigdheden. Naast de eetkamer bevindt zich de prachtige woonkamer die ook bereikbaar is via de inkomhal. De woning is ook toegankelijk langs de achterkant via de ruime veranda en grote garage (47 m²) waar er voldoende ruimte is om meerdere auto's in op te bergen. Tenslotte is er ook een wasplaats voorzien met aanpalend een toilet.Op de eerste verdieping betreden we de nachthal die uitgeeft op 3 goed onderhouden slaapkamers en de badkamer die uitgerust is met een meubel, toilet, douche en ligbad. In één slaapkamer is een deur voorzien waar een ruime zolderkamer voorhanden is.Tenslotte is er een droge kelder (25m²) voorhanden, een zolder (21.5m²) dat toegankelijk is via een luik en een west-gerichte tuin.Kenmerken:- EPC-label F (renovatieverplichting)- Zeer ruime en praktische ruimtes- Deels dubbele beglazing in PVC- CV op stookolie- 8a94ca aan tuin - 168 m² bewoonbare oppervlakte (excl. garage, zolder en kelder)- Regenwaterput aanwezigInteresse in dit pand? Neem dan snel contact op met ons via ### of via ### ! Want to know more?

3 Bedroom(s) 168 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 14 84 83 69

MOGELIJK AAN 6% BTW - Deze ruime, energiezuinige nieuwbouwwoning situeert zich in centrum Meerhout. Deze laatste half open bebouwing op wandelafstand van de markt biedt alle troeven met onder andere voorzien van een warmtepomp, zonnepanelen, vloerverwarming, airco's (verwarming als verkoeling), ...Deze woning is gelegen aan de Boerenkrijglaan te Meerhout.U koopt een volledig afgewerkte woning waarbij u de keuzematerialen kan bepalen. U beschikt over ruime budgetten voor keuken, badkamers, sanitair en vloerafwerking.De tuin is omheind en ingezaaid, de paden worden verhard zowel rondom de woning als naar achteren toe naar de tuinberging en het terras wordt volledig aangelegd.Deze BEN-woning wordt volledig afgewerkt naar uw wensen, in een moderne stijl en uitgerust met zonnepanelen en warmtepomp, vloerverwarming op het volledige gelijkvloers en in de badkamer. De slaapkamers kunnen genieten van elks een aparte airco installatie waarmee u zowel kan verkoelen als verwarmen. Er is een D-ventilatie systeem voorzien zodat u volledig voldoet aan alle normen. Voor de keuzes van materialen wordt enkel gewerkt met de beste leveranciers zodat aan al uw wensen kan voldaan worden, van vloertegel en laminaat tot keramisch parket, een betonnen trap met bekleding naar uw keuze (budget), een keuken die kan voorzien worden naar smaak en inrichting en een badkamer die ook volledig zelf in te richten valt.Hebt u interesse in deze woning? Contacteer Sublimmo voor meer informatie! Wij bezorgen u graag het lastenboek, plannen, etc.U kan ons steeds bereiken op ### , via telefoon op ### of op ### in een gratis schatting? Contacteer ons en wij helpen u graag verder! Want to know more?

4 Bedroom(s) 157 182 m² Buildable surface
contact
details
Email
Call
+32 14 84 83 69
329 000 €

2450 Meerhout

Ruime, lichtrijke en energiezuinige woning in Meerhout Welkom in deze prachtige, instapklare woning in het rustige wandel- en molendorp Meerhout, ideaal voor gezinnen. Een energie prestatie certificaat A, de aanwezigheid van zonnepanelen, airco, etc... zorgt voor een zuinige en comfortabele woning. Gelegen in een rustige buurt, dichtbij alle essentiële voorzieningen en op slechts enkele minuten van belangrijke invals- en uitvalswegen, combineert deze woning comfort en gemak. Bij binnenkomst verwelkomt de knusse inkomhal je, compleet met een gastentoilet, en leidt je naar een lichtrijke living, gevolgd door een volledig geïnstalleerde leefkeuken met een gezellige eethoek. Op de eerste verdieping bevinden zich vier ruime slaapkamers en een betegelde badkamer met een inloopdouche, toilet, bad en lavabo. De tweede verdieping biedt een riante zolder die naar wens kan worden ingedeeld, perfect voor extra slaapkamers of een hobbyruimte. Daarnaast beschikt deze woning over een ruime garage met een was- en bergplaats, voorzien van een douche, en directe toegang tot het ruime terras en zonnige tuin waar je heerlijk kunt ontspannen. Ben je geïnteresseerd? Neem dan rechtstreeks contact op met de eigenaar via ### of bel ### Want to know more?

4 Bedroom(s) 150 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 472 37 57 81
  Meerhout (RBL45332)

2450 Meerhout

289 000 € - 441 993 €

Bezoek dit project zonder afspraak tijdens de OPENHUIS op zaterdag 22/06/2024 van 10u00 - 14u00. Tijdelijke ACTIE: gratis 9 zonnepanelen bij aankoop van een casco+ woning voor het bouwverlof ! Dit woonproject bestaat uit 4 zeer energiezuinige (BEN) afgewerkte nieuwbouwwoningen, 6 casco+ woningen en 1 bouwgrond, rustig gelegen in een doodlopende straat in het centrum van Meerhout, op wandelafstand van de Markt, school, lokale winkels, openbaar vervoer, ... , en met een vlotte verbinding naar de omliggende gemeentes Geel, Mol, Balen, Laakdal en Ham en de E313. De kwalitatief gebouwde woningen tellen 3 slaapkamers en hebben bewoonbare oppervlaktes van 153 tot 165 m². Eén lot wordt als bouwgrond met bouwvergunning voor een OB aangeboden. De perceeloppervlaktes variëren tussen 422 en 652 m². De afgewerkte woningen zijn doordacht en uiterst energiezuinig gebouwd met o.a. vloerverwarming en -koeling, warmtepomp, zonnepanelen, ventilatiesysteem type D, regenwaterrecuperatie, ... . Het E-peil zal maximaal E20 bedragen, waardoor u gedurende 5 jaar geniet van een vrijstelling van onroerende voorheffing. Want to know more?

3 Bedroom(s) 154 - 166 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 14 75 67 56

2450 Meerhout

295 000 € - 333 000 €

Prachtig woonproject te Meerhout, Zittaart, aan de Koepoortstraat en Jagersweg, van BEN-woningen! Rustige, landelijke en kindvriendelijke locatie gelegen in een mooie en groene omgeving. Het project bevindt zich op een boogscheut van het centrum, alle voorzieningen en heeft een goede verbinding met omliggende gemeenten en de E313. Door het gunstige E-peil (ventilatiesysteem D+, zonnepanelen) kan u genieten van een fiscaal voordeel: 50 of 100 % vrijstelling op onroerende voorheffing gedurende 5 jaar! Vg, Wg, Gmo, Gvkr, Gvv Want to know more?

3 Bedroom(s) 133 - 155 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 14 76 24 54
  Meerhout (RBK14833)

2450 Meerhout

388 725 € - 397 725 €

Deze ruime, energiezuinige nieuwbouwwoningen situeert zich in Meerhout-Gestel. Deze half open bebouwingen bieden alle comfort met onder andere een warmtepomp, zonnepanelen, vloerverwarming, geïnstalleerde keuken, etc.Gelegen aan de Gestelsesteenweg te Meerhout wat zorgt voor een goede verbinding naar omliggende gemeentes, winkels en andere voorzieningen. Met een bewoonbare oppervlakte van 191m² met 3 slaapkamers is er ruimte in overvloed.Deze BEN-woningen (E3) wordt volledig afgewerkt naar uw wensen, in een hedendaagse stijl en vloerverwarming op het volledige gelijkvloers en in de badkamer. Er is een D-ventilatie systeem voorzien zodat u volledig voldoet aan alle normen. Voor de keuzes van materialen wordt enkel gewerkt met de beste leveranciers zodat aan al uw wensen kan voldaan worden. De woonkamer, eetkamer, bureau, nachthal en alle slaapkamers worden voorzien van hoogwaardig parket, de overige ruimtes worden voorzien van keramische vloertegels (formaat 60x60cm)De staanplaatsen voor de auto's en het pad naar de voordeuren zullen uitgevuld worden met steenslag. Beplanting en omheining op de renderbeelden zijn ter illustratie en zijn niet in de prijs inbegrepen.Oplevering staat gepland begin oktober.Hebt u interesse in deze woning? Contacteer Sublimmo voor meer informatie! Wij bezorgen u graag het lastenboek, plannen, etc.U kan ons steeds bereiken op ### , via telefoon op ### of op ### in een gratis schatting? Contacteer ons en wij helpen u graag verder! Want to know more?

3 Bedroom(s) 191 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 14 84 83 69
Residence for sale Meerhout (RBM22906)
349 000 €

2450 Meerhout

Ruime gezinswoning met fenomenaal uitzicht en 4 slaapkamers. Ontdek deze prachtige gezinswoning gelegen op een perceel van maar liefst 2229m². Deze woning biedt veel mogelijkheden maar blinkt om te beginnen uit door de ligging en de rust die er heerst op deze locatie. Bij binnenkomst wordt u verwelkomd in een aparte inkomhal die u naadloos tot in de ruime living brengt. Deze baadt in het licht dankzij de grote raampartijen en voldoende ruimte biedt aan een living- en eetkamergedeelte. De keuken is het middelpunt van deze woning, niet alleen voor haar functie, maar biedt ook een adembenemend uitzicht op de omliggende velden. De aanpalende veranda upgrade die gevoel nog veel meer. Met vier ruime slaapkamers, badkamer, apart toilet, is er genoeg plaats voor het hele gezin of voor gasten. Elke kamer biedt voldoende ruimte en privacy, wat bijdraagt aan het comfort van deze woning. De grote kelder biedt extra opbergruimte en kan worden gebruikt voor diverse doeleinden, zoals een hobbyruimte, een wijnkelder of extra bergruimte. Als deze woning de renovatiewerken ondergaat zal de combinatie van de ligging en het bewoonbare volume zorgen voor een indrukwekkende combinatie. Kortom, deze woning biedt een unieke kans om te leven in een groene, rustige omgeving, zonder in te boeten op comfort en stijl. Kom en ervaar zelf de rust, ruimte en het fenomenale uitzicht dat deze woning te bieden heeft. Maak snel een afspraak voor een bezichtiging en laat u verrassen door alles wat deze prachtige woning te bieden heeft! Alle info via ### of ### Want to know more?

4 Bedroom(s) 315 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 14 30 02 08
Residence for sale Meerhout (RBI78825)
495 000 €

2450 Meerhout

Deze exclusieve woning met handelspand is het toonbeeld van moderniteit en stijl en biedt een uitzonderlijke levensstijl met ongeëvenaarde mogelijkheden. Op de gelijkvloers vind je een elegant en ruim bureau, perfect voor wie op zoek is naar een professionele werkruimte met ingemaakte kasten. Aansluitend is er de ruime kelder en een de inpandige garage met toegang langs de achterkant van het gebouw. De commerciële ruimte aan de voorzijde is voorzien van een aparte ingang en biedt vele mogelijkheden als eigen thuiskantoor of winkel en waarbij verhuur aan derden ook zeker een mogelijkheid is. De woonkamer op eerste verdieping is een toonbeeld van klasse, met grote ramen die overvloedig natuurlijk licht binnenlaten en de prachtige visgraatparketvloer die een vleugje elegantie toevoegt. De inrichting is zeer stijlvol en eigentijds, perfect voor ontspanning als vermaak. Een hoogtepunt van de woning is de keuken. Deze is met de meest geavanceerde apparatuur uitgerust en biedt een naadloze stroom naar het aangrenzende zonneterras. Op de tweede verdieping bevinden zich twee slaapkamers. De masterbedroom is voorzien van een ensuite dressing die een gevoel van luxe en ruimte creëert. De aangrenzende badkamer is eveneens volledig ingericht en beschikt over een weelderig ligbad, een moderne inloopdouche, dubbele wastafel en een toilet. Dit badkameroord biedt de ultieme ontspanning. De derde verdieping van dit pand is echt multifunctioneel waardoor je de vrijheid hebt om deze ruimte aan te passen aan je behoeften. Of je het nu wilt gebruiken als een extra slaapkamer met aansluitende badkamer, een kunstatelier, een thuiskantoor, een fitnessruimte, of zelfs als een gezellige leeshoek met opnieuw veel natuurlijke lichtinval, de keuze is aan jou. De veelzijdigheid van deze verdieping maakt dit huis nog aantrekkelijker, omdat het zich aanpast aan jouw levensstijl. Kan dit uw nieuwe thuis zijn? Maak even contact via ### voor een afspraak ter plaatse. Want to know more?

3 Bedroom(s) 505 2 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 14 58 02 08
Residence for sale Meerhout (RBM14343)
339 000 €

2450 Meerhout

Uiterst rustig gelegen in de Kinkhoornstraat vinden we deze instapklare woning terug. Ondanks de rustige ligging kennen we toch een vlotte verbinding met de omliggende gemeenten alsook met de E313. Beschrijving: Via de ruime inkomhal met apart gastentoilet betreden we de lichtrijke eetkamer met aanpalend een gezellige tv-kamer. Deze ruimte gaat naadloos over in de recente, volledig uitgeruste keuken. Naast de keuken vinden we een handige berging/wasplaats terug, dewelke op haar beurt toegang biedt tot een droge vooorraadkelder. Op de eerste verdieping bevinden zich 3 volwaardige slaapkamers met middenin de vernieuwde badkamer. De badkamer werd voorzien van alle comfort met een ligbad, inloopdouche en dubbele wastafel. Verder is er op deze verdieping nog een bergruimte en een tweede apart toilet aanwezig. Als extra troef beschikt de woning nog over een grote inpandige garage met automatische poort, goed voor een oppervlakte van 30m². Tot slot is er nog de onderhoudsvriendelijke tuin, waar het heerlijk vertoeven is dankzij de zuidelijke oriëntatie. Extra: - Gunstig EPC-label: C - Veel parkeermogelijkheden - Rustig ligging met vlotte bereikbaarheid Meer informatie en/of een plaatsbezoek via ### of ### Wenst u een gratis schatting van uw eigendom? Contacteer ons vrijblijvend voor een afspraak! Want to know more?

3 Bedroom(s) 190 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 14 72 73 74
Residence for sale Meerhout (RBL76705)
259 000 €

2450 Meerhout

Instapklaar huis met 4 slaapkamers en ruime tuin. Ligging: Gelegen nabij het centrum van Meerhout. Omliggende gemeenten zijn ook vlot bereikbaar. Scholen, winkels, horeca... op wandelafstand. Beschrijving: Aan de Olmsebaan in Meerhout, vinden we dit huis te koop. De voordeur verschaft ons toegang tot het gelijkvloers. Vooraan vinden we de lichtrijke woonkamer met kachel. Aansluitend is de ruime geïnstalleerde keuken met zicht op de grote tuin en die men kan betreden via de schuifraam en zijdeur van de keuken. Verder bevindt zich de badkamer met bad, douche en toilet. Via de centraal gelegen trap bereiken we de 1ste verdieping waar zich 4 volwaardige slaapkamers bevinden met inbouwkasten. Tot slot is er op het gelijkvloers nog een ruime berging aanwezig en een kelder. Bijzonderheden: - 4 volwaardige slaapkamers - grote tuin - bewoonbare oppervlakte 157 cfr. EPC - EPC score C 248 kWh/m² jaar - P-score: A, G-score: A Bent u op zoek naar een woning in Meerhout ? Of wenst u een gratis schatting van uw eigendom of uw eigendom te koop te stellen? Bij Heylen Vastgoed staan wij steeds klaar om u verder te helpen bij al uw vragen over vastgoed. Want to know more?

4 Bedroom(s) 157 164 m² Buildable surface
contact
details
Email
Call
+32 14 76 24 54
Residence for sale Meerhout (RBL76452)
239 000 €

2450 Meerhout

Bent u opzoek naar een instapklare woning? Deze prachtige gerenoveerde woning is gelegen op een zeer gunstige locatie, afgewerkt met hoogwaardige materialen. Dit pand is gelegen in Meerhout nabij het centrum met een perfecte verbinding naar omliggende gemeentes, winkels, openbaar vervoer en ontspanningsmogelijkheden.Afgewerkt met hoogwaardige materialen zoals parketvloer, duurzame tegels, draaikiepramen, voldoende isolatie rond de hele woning, ingewerkte spotverlichting, etc.Gelijkvloers: Inkom, toilet, badkamer (wastafel en inloopdouche), waskamer, leef/-eetruimte, keuken en technische ruimte1ste verdieping: nachthal, 2 slaapkamers en toegang tot het terras (20 m²)Tenslotte is er nog een droge kelder aanwezig en een zolderkamer (9 m²) dat bereikbaar is via een luik in de nachthal. De woning is ook toegankelijk via de achterkant.Kenmerken:- EPC: 176 kWh/(m²/jaar) -> label B !- Bewoonbare oppervlakte: 94 m²- Elektriciteit = conform- CV op gas- Volledig vernieuwd- Geïnstalleerde keukenInteresse in dit pand? Neem dan snel contact op met ons via ### of via ### ! Want to know more?

2 Bedroom(s) 94 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 14 84 83 69
Residence for sale Meerhout (RBL45965)
249 000 €

2450 Meerhout

Looking for a unique renovation project in Meerhout? Then this stylish home is exactly what you are looking for! Characteristic of this house are the stained glass windows in the front façade and the front door together with the high ceilings and appropriate decorative elements that complete the feeling of the mansion. Classification: Underground: partly basement Ground floor: entrance hall, living room, dining room, kitchen, veranda, bathroom, laundry room and toilet Floor 1: night hall, 3 bedrooms Floor 2: night hall, 2 bedrooms and attic Outside: garden, terrace, garage, garden house and workshop Trump: Unique and characterful home Easy accessibility thanks to convenient location Very well maintained Many possibilities for renovation Curious about what else this beautiful property has to offer? Contact us today for a viewing! Want to know more?

5 Bedroom(s) 195 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 14 58 45 58
Residence for sale Meerhout (RBL41220)
335 000 €

2450 Meerhout

Deze instapklare woning werd gerenoveerd in 2018 en is gelegen langs de Molenstraat nabij het centrum van Meerhout. Door de centrale ligging zijn alle faciliteiten (winkels, horeca, scholen, ...), alsook de omliggende gemeenten vlot bereikbaar. Beschrijving: De inkomhal met gastentoilet leidt ons naar de mooie ingerichte leefruimte met open keuken. De keuken werd voorzien met een handig kookeiland en alle nodige toestellen. Daarnaast is er voldoende ruimte voor het plaatsen van een grote eettafel. De lichtkoepels zorgen voor de extra natuurlijke lichtinval. Verder is er nog een groot tv-salon met zicht op de tuin. Vooraan de woning is er een aparte bureauruimte of hobbykamer. Op de eerste verdieping treffen we een eerste slaapkamer met dressing. Aanpalend is er een grote badkamer met inloopdouche, dubbele lavabo en toilet aanwezig. Doorheen heel de woning is er gekozen voor een modern design met warme accenten. Op de tweede verdieping is er een 2de ruime slaapkamer van 19m². Buiten is er een handige berging/wasplaats voorzien. Tevens is er een volledig omheinde tuin met zuid-westelijke oriëntatie. Extra: - Gunstig EPC-label: A - Zonnepanelen - Vloerverwarming - Droge voorraadkelder Voor meer info of een bezoek contacteer ons via ### of via ### Wenst u een gratis schatting van uw eigendom? Contacteer ons via ### Want to know more?

2 Bedroom(s) 125 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 14 72 73 74
Residence for sale Meerhout (RBL14472)
175 000 €

2450 Meerhout

Dit handelspand gelegen op wandelafstand van het centrum van Meerhout biedt de mogelijkheid tot het uitbaten van een handelszaak of de ombouw naar een gelijkvloerse woning.Vooraan betreden we het pand waar we een grote open ruimte hebben, verder hebben we nog sanitair voorzien tezamen met extra stockage ruimte achteraan.Ook is er nog een tuin voorzien van 55m².Er is voldoende parkeermogelijkheid in de directe omgeving.Kenmerken:bewoonbare oppervlakte: 135m²EPC: label EDeels dubbele beglazing voorzienMogelijkheid tot ombouwen naar woonst/appartement Want to know more?

135
contact
details
Email
Call
+32 14 84 83 69
Residence for sale Meerhout (RBK99994)
260 000 €

2450 Meerhout

Te renoveren laagbouwwoning op een perceel van 8A 70CA. De woning heeft volgende indeling: inkomhal, open keuken met eetplaats, woonkamer met kachel, nachthal, apart toilet, badkamer en twee slaapkamers. Voorts is er een bergzolder over heel de lengte alsook een ruime kelder. Tevens beschikt de woning over een inpandige garage met automatische poort die toegang geeft tot de tuin. In de volledig omheinde tuin bevindt zich de prachtige pergola. De pergola is voorzien van verwarming, verluchting en een jacuzzi. Het pand is gelegen in het centrum van Zittaart, deelgemeente van Meerhout. Op wandelafstand bevinden zich verschillende winkels, scholen, haltes van het openbaar vervoer, enz... De op- en afrit Ham van de snelweg E313 bevindt zich op minder dan 5 min van de woning. EPC: 472 kWh/m². De woning beschikt momenteel reeds over 24 zonnepanelen. Nog vragen? Neem dan zeker contact op met Immo S|P te Geel op ### of via ### . Want to know more?

2 Bedroom(s) 154 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 14 59 10 20
Residence for sale Meerhout (RBK87269)
349 000 €

2450 Meerhout

Deze charmante open bebouwing is gelegen in Meerhout.Met een grondaandeel van 12a92ca en een bewoonbare oppervlakte van 125m² is er ruimte in overvloed. Winkels, het openbaar vervoer en ontspanningsmogelijkheden liggen in de nabijheid.Het pand is zeer goed onderhouden en door de aanwezigheid van het charmante terras is het heerlijk vertoeven in de zuid-gerichte tuin. Ook is er een mogelijkheid om een 3de slaapkamer te creëren.Indeling: inkom, gastentoilet, keuken, leef-/eetkamer, bureau, 2 slaapkamers, badkamer en een ruime kelder.Tenslotte is de garage toegankelijk via de praktische oprijlaan.Kenmerken:- EPC: 486 kWh/(m²/jaar) - Bouwjaar: 1970- Dubbele beglazing in hout- CV op stookolie- Zuid-gerichte tuinInteresse in dit pand? Neem dan snel contact op met ons via ### of via ### Want to know more?

2 Bedroom(s) 125 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 14 84 83 69
Residence for sale Meerhout (RBK66986)
140 000 €

2450 Meerhout

Handelspand met woonst gelegen in het centrum van Meerhout op een perceel van 3a 47ca.Gunstige ligging nabij het centrum van Meerhout, nabij de basisschool en lokale handelszaken. Er is een bushalte in de nabijheid en de snelweg E313 is bereikbaar in 10 minuten.Indeling:Gelijkvloers: Handelsruimte met veel opbergmogelijkheden, ruime werkplaats met bijhorende koelruimtes en een kelder.Verdieping: Leef-/eetruimte, keuken, slaapkamer met balkon en badkamer.Ten slotte is er nog een Noord-gerichte tuin aanwezig.Verdere kenmerken:- EPC: 542 kWh/m²- Verwarming HR-condenserend-gas Want to know more?

contact
details
Email
Call
+32 14 84 83 69

**House for Sale in Meerhout**

Meerhout, a charming municipality in the Turnhout region, offers an inviting atmosphere for potential homeowners. Covering an area of 36.5 km² and home to 10,361 residents, this serene location is characterized by a blend of open spaces and well-structured residential areas. One of the notable features of Meerhout is its relatively youthful population with an average age of 43 years. The community boasts a strong sense of ownership, with 82% of the inhabitants being homeowners. This speaks volumes about the stability and desirability of the area as a place to invest in property.

In Meerhout, houses for sale are predominantly open-type structures, accounting for 57.2% of all buildings. This includes a mix of farms, castles, and stand-alone houses, offering prospective buyers a variety of architectural styles to choose from. The average house in Meerhout is listed at approximately €327,593, providing a range of options from affordable homes starting at €140,000 to more luxurious properties priced up to €850,000. The spacious nature of these homes is notable, as they generally feature around 5.6 rooms, slightly below the national average but offering ample living space for families.

The municipality is well-connected with major roads such as the A13 / E313 and A2 / E314 motorways nearby, making commuting convenient. Local amenities include grocery stores like OKay, SPAR, Aldi, and Delhaize, ensuring that daily necessities are within easy reach. Families will find Meerhout particularly appealing due to its robust educational infrastructure, featuring multiple nurseries and primary schools. Although there are no secondary schools within the town itself, the nearby towns provide accessible options. For public transport users, Meerhout is serviced by multiple bus lines and is in proximity to several train stations including Mol and Geel.

Show all Show less