Land for sale - Nieuwerkerken

3 results (1 - 3)

3850 Nieuwerkerken

112 000 € - 142 000 €

In het landelijke Nieuwerkerken vind je deze vier ruime bouwgronden. Dit zijn bouwgronden zonder bouwverplichting: hier bouw je op je eigen tempo en met je eigen architect en aannemer jouw thuis om van te houden in het centrum, dicht bij de supermarkt, bakker, scholen en recreatiemogelijkheden. De buurt staat garant voor rustig wonen en biedt tegelijk de voordelen van wonen in de dorpskern. Bovendien kunnen kinderen hier onbezorgd spelen. Hier, in het noordwesten van Haspengouw kleuren fruitbloesems het landschap witroze en bepalen uitgestrekte fruitboomgaarden het dorpsbeeld. Idyllisch panorama verzekerd! Nieuwerkerken wordt doorkliefd door de N716 die Herk-de-Stad in het noorden en Sint-Truiden in het zuiden met elkaar verbindt. In het westen grenst de gemeente aan het Brabantse Geetbets. Maar ook buurgemeenten Hasselt en Alken liggen niet ver. Nieuwerkerken is daarenboven de ideale uitvalsbasis om de streek met de fiets te verkennen. Contact: Marisa Marasco - 011 260 740Vraag info of maak een afspraak! Bekijk alle plannen en prijzen op ### Want to know more?

4 unit(s)
contact
details
Email
Call
+32 11 26 07 40
169 000 €

3850 Nieuwerkerken

Knappe bouwgrond voor open bebouwing op 10a76ca in een rustige omgeving Omgeving: + Centrale, rustige ligging + Alle nodige faciliteiten binnen handbereik + Goede verbinding naar naastliggende gemeentes zoals Sint-Truiden en Herk-de-Stad + Prachtig zicht op weilanden Troeven: + Perceel van 10a76ca voor een open bebouwing + Breedte van circa 17 meter + Diepte van 58 meter + Mogelijkheid van een gevelbreedte van 11 meter + 2 bouwlagen mogelijk, met 17m diepte op het gelijkvloers en 12m diepte op verdiep + Gezien de architectuur van omliggende woningen is een hellend dak aangeraden + Voorbouwlijn van huisnummers 42 en 44 dienen aangenhouden te worden + Knappe tuinruimte met zuidoostelijke oriëntatie Contact: Heeft deze bouwgrond voor open bebouwing uw interesse gewekt? Contacteer ons op het nummer 011/22.22.95!...Voor meer info, surf naar ### Want to know more?

1076 58 m Depth of the terrain
contact
details
Email
Call
+32 11 22 22 95
Development site for sale Nieuwerkerken (RBI76941)
124 000 €

3850 Nieuwerkerken

Bouwgrond voor halfopen bebouwing op perceel van 5a 45ca te Nieuwerkerken Omgeving: + Rustig gelegen in Wijer + Landelijke omgeving met uitgestrekte landschappen + Alle faciliteiten en lokale handelaars in de nabije omgeving + Goede verbinding naar Hasselt en Herk-de-Stad omwille van verbindingswegen Troeven: + Bouwgrond voor halfopen bebouwing + Mooi perceel van 5a 45ca + Verkavelingsplan en bouwvoorschriften kan u in bijlage terugvinden + De woning moet één harmonieus geheel vormen met de aanpalende woning + Gevelbreedte van 9 meter + Bouwdiepte van 17 meter op het gelijkvloers en 12 meter op het eerste verdiep + Vrije keuze in dakvorm, bij geen akkoord moet er gewerkt worden met een hellend dak van 40° + Zonnepanelen zijn toegestaan om een energiezuinig geheel te creëren Contact: Wil jij graag jouw droomhuis bouwen op dit perceel, maar zit je nog met enkele vragen? Bel snel naar ### Want to know more?

545 45 m Depth of the terrain
contact
details
Email
Call
+32 11 22 22 95

We only found a few results that match your criteria.

Create an e-mail alert to stay up-to-date with new properties matching your criteria!


Below you can find some more interesting places in the surroundings of Nieuwerkerken (9320).

199 000 €

9450 Haaltert

Voor een bezoek of meer info, bel ### - Op een centrale ligging in Haaltert bevindt zich dit mooie perceel bouwgrond op 70a 88ca . Er kan een HOB gebouwd worden met een bouwbreedte van 8 meter. De straatbreedte bedraagt 16,68 meter. De bouwdiepte bedraagt 15 meter op het gelijkvloers en 12 meter op het verdiep. De kroonlijsthoogte bedraagt 6,2 meter. Een bijgebouw in de achtertuin is toegestaan met een maximale oppervlakte van 40 m². Het station van Ede (Haaltert) bevindt zich op 5 min. wandelen. De oprit E-40 bevindt zich op 7 min. rijden. Het dorp van Haaltert met zijn winkels, scholen en openbaar vervoer bevindt zich op een steenworp. Deze grond is ideaal voor wie op zoek is naar een ruim perceel op een centrale ligging. Want to know more?

7089 115 m Depth of the terrain
contact
details
Email
Call
+32 53 59 49 39
105 000 €

9450 Haaltert

TROEVEN - Gunstige ligging nabij station, uitvalswegen & openbaar vervoer - Prachtig verzicht achteraan het perceel & gunstige oriëntatie - Geschikt voor Gesloten Bebouwing LIGGING Deze bouwgrond is ideaal voor de bouw van een gesloten bebouwing en is gelegen vlakbij de dorpskern van Haaltert. Deze landelijk gelegen locatie staat garant voor een vlotte verbinding met zowel de trein, het openbaar vervoer als met de wagen. Hierdoor zijn steden zoals Aalst en Brussel met al hun faciliteiten slechts op een steenworp van u verwijderd! Deze bouwgrond is perfect voor wie op zoek is naar een harmonieuze mix van natuur, bereikbaarheid en de nabijheid van voorzieningen. BESCHRIJVING De bouwgrond is uitermate geschikt voor een gesloten bebouwing, waarbij u achteraan kan genieten van een aangename tuin. De tuin biedt u volop mogelijkheden voor ontspanning en recreatie. Of u nu wilt genieten van het prachtige verzicht achteraan of ruimte wenst voor uw kinderen om te spelen, de tuin biedt alle mogelijkheden die u nodig heeft. Verder kent de grond een oppervlakte van 393,70 vierkante meter. De breedte aan de straatzijde van het perceel is 7,24 m en de diepte van het perceel is ongeveer 57,37 m. Kortom, heeft u altijd al gedroomd om uw eigen droomwoning te bouwen, grijp dan nu deze opportuniteit! Voor meer info en/of een bezoek contacteer Kevin: ### (bepaalde beelden zijn referentiebeelden, Opp. zijn geraamd) Want to know more?

394 57 m Depth of the terrain
contact
details
Email
Call
+32 472 61 00 00
440 000 €

9300 Aalst

Mooi hoekperceel voor kleinschalig project te koop op rechteroever in Aalst. Op dit ruime perceel passen een 8-tal appartementen, rekening houdende met parkeerplaatsen op de gelijkvloers + een gemiddelde van 80m²/app. Indien ondergronds kunnen er nog meer units voorzien worden. 3 bouwlagen zijn minimum toegestaan. Op het gelijkvloers kan ook en commerciële ruimte voorzien worden. Zeer goede ligging, dichtbij alle winkels, het station van Aalst en vlot op de ring richting E40. De eigenaars wensen nog zeker 2 jaar te blijven wonen, geen recht van opstal. Voor meer inlichtingen, aarzel niet ons te contacteren via ### of via ### Want to know more?

651 m² Buildable surface
contact
details
Email
Call
+32 53 89 99 66
180 000 €

9420 Erpe-Mere

-- Bezoekmoment enkel op afspraak -- In een rustige straat te Burst, op wandelafstand van het station, vinden we deze bouwgrond met te slopen woning. Er werd reeds info ingewonnen bij de Dienst Stedenbouw met betrekking tot de voorschriften voor de bouw van een (half-)open bebouwing. Door de sloop van de huidige woning kunt u hier een nieuwbouw zetten aan 6%. Lijkt deze eigendom iets voor u? Bel dan naar ### voor het maken van een afspraak. Mailen kan ook naar ### . Expropriation Plan: No / Pending legal proceedings: No / Site of untapped activity: No Want to know more?

305 m² Buildable surface
contact
details
Email
Call
+32 53 89 99 66

OORDEGEM- Residentieel gelegen bouwgrond voor een open woning - Lot 5 Met een perfecte zuidelijke oriëntatie ben je verzekerd van maximale zonneschijn en een aangename leefomgeving. De bouwvoorschriften zijn bijzonder flexibel, waardoor je volledige vrijheid hebt om jouw droomontwerp te realiseren. Of je nu kiest voor een plat of hellend dak, het is allemaal mogelijk. Met een bouwdiepte van 15 meter op het gelijkvloers en 12 meter op het verdiep (dubbel verdiep onder dak mogelijk), heb je alle ruimte voor een comfortabel en zeer functioneel huis. Bovendien kan je een carport of garage tot 20m² naast de woning te bouwen, en bijgebouwen tot 40m² toevoegen. De ligging van deze bouwgrond is ideaal, op wandelafstand van het centrum van Oordegem, waar je alle nodige voorzieningen vindt, van winkels tot scholen. De natuur ligt ook vlakbij, waardoor je kunt genieten van rustige wandelingen en groene omgevingen. Dankzij de nabijheid van invalswegen ben je bovendien vlot verbonden met omliggende steden en gemeenten. Kortom, deze unieke aanbieding biedt de perfecte kans om jouw ideale thuis te creëren op een prachtige locatie, met alle vrijheid en comfort die je wenst. Aarzel niet en neem vandaag nog contact met ons op (053/60.65.60) voor meer informatie en ontdek de mogelijkheden van deze schitterende bouwgrond! Want to know more?

495
contact
details
Email
Call
+32 53 60 65 60
Development site for sale Haaltert (RBJ23831)
149 900 €

9450 Haaltert

Mooie bouwgrond voor woning type halfopen bebouwing met een opp van 7 are 6 ca. Maximum toegestane gevelbreedte = 8,00 m bouwdiepte: 15,00 m op glvs en 12,00 m op verdieping kroonlijsthoogte: 6,00 m niet gelegen in overstromingsgevoelig gebied. Geen bouwverplichting. Via onze bouwpartner 'NB-Projects' bieden we U de mogelijkheid tot het bouwen van een volledig op maat afgewerkte woning, volgens uw wensen en budget! Contacteer ons gerust voor een vrijblijvende afspraak om uw bouwwensen te bespreken met onze bouwadviseur! Prijs voor de voorbeeldwoning in bijlage (combinatie grond + woning inclusief architect-EPB-coördinatie-btw 21%-registratie op grond-notariskosten) = 584.866 € meer info via email: ### of bel ### Want to know more?

706 72 m Depth of the terrain
contact
details
Email
Call
+32 54 50 16 50
Development site for sale Haaltert (RBI58519)
199 000 €

9450 Haaltert

Voor een bezoek of meer info bel ### - Op een strategische locatie te Haaltert bevindt zich deze bouwgrond voor een open bebouwing met een straatbreedte van 9,05 meter en een oppervlakte van 9are 36ca (de bouwgrond wordt breder naar achter toe). Aan de achterzijde komt men volledig tot rust met het uitzicht op de achterliggende weilanden. Winkels, scholen en openbaar vervoer bevinden zich op een boogscheut. De uitvalswegen naar Aalst, Brussel en Gent bevinden zich eveneens in de nabijheid. De bouwbreedte bedraagt 7,5 meter. De bouwdiepte op het gelijkvloers 14,2 meter en op het verdiep 12 meter. De perceeldiepte bedraagt 60 meter. Geen bouwverplichting - Twee bouwlagen - Plat dak mogelijk - Zadeldak mogelijk - Kosten verkavelingsakte ten laste van koper. Want to know more?

107 m² Buildable surface 936 60 m Depth of the terrain
contact
details
Email
Call
+32 53 59 49 39
155 000 €

9340 Lede

Bouwgrond te Koop - Kerkevijverstraat, Lede Ontdek jouw ideale bouwgrond in de sfeervolle Kerkevijverstraat, Lede. Met een oppervlakte van 340 m² biedt deze locatie de perfecte setting voor jouw droomwoning. De levendige buurt maakt het ideaal voor gezinsleven. Creëer jouw eigen thuis in deze charmante omgeving. Neem vandaag nog contact op met Bosman Woningbouw voor deze unieke kans! Want to know more?

340
contact
details
Email
Call
+32 477 73 94 73
To parcel out site for sale Aalst (RBM76825)
319 000 €

9300 Aalst

Ontdek deze unieke kans om een prachtig project te realiseren in het bruisende centrum van Aalst. Met een oppervlakte die ruimte biedt voor de ontwikkeling van 6 à 7 appartementen of 3 rijhuizen. Met deze gunstige ligging geniet u van alle voordelen van het stadsleven, waaronder winkels, restaurants en recreatieve voorzieningen op loopafstand. Het perceel biedt voldoende ruimte voor een eigentijds ontwerp en is ideaal voor ontwikkelaars die op zoek zijn naar een veelbelovend project in een dynamische omgeving. Er werd naar stedenbouw gegaan voor mondelinge inlichtingen, er werd nog geen stedenbouwkundig attest of vergunningen aangevraagd. Want to know more?

400
contact
details
Email
Call
+32 53 70 23 67
Land for sale Aalst (RBM76746)
189 000 €

9300 Aalst

Deze mooie bouwgrond is gelegen aan de rand van Aalst. Perfect gesitueerd nabij de ring, invalswegen en station. Inbegrepen is de achterliggende tuin, ideaal voor trampoline, schommel, groententuin...! Alle info op kantoor ### of ### Marc Op onze website kan u het plan downloaden : ### Want to know more?

1652
contact
details
Email
Call
+32 53 70 23 67
Development site for sale Aalst (RBM19841)
375 000 €

9300 Aalst

De woning met aanpalende bouwgrond is een opportuniteit voor zowel de handige Harry, doorwinterde aannemer of projectontwikkelaar die op zoek is naar een totaalrenovatieproject van een bestaande woning met aanhorigheden of voor sloop- en heropbouw van, onder voorbehoud omgevingsvergunning, een nieuwbouwproject. De verkoop bestaat uit 2 percelen met een totale grondoppervlakte van 464 m², een straatbreedte van 7 m en 6,5 m of +/- 13,5 m samen. De woning heeft een bewoonbare oppervlakte van +/- 200 m² incl. zolder. Na aankoop kunnen beide afzonderlijk worden verkocht. Bestaande uit inpandige garage welke dienstdoet als doorgang, leefruimte, keuken, overdekte koer, berging en sanitaire voorzieningen. Op het verdiep werden er 3 slaapkamers en badkamer gecreëerd. De zolder is toegankelijk via een uitschuiftrap. Er is parking op eigen terrein voor 1 auto voor de woning. Aardgasaansluiting aanwezig / Dubbel Glas – Hout / Grondwaterput / … De woning werd volledig leeggemaakt en staat klaar om een grondige renovatie te ondergaan. Grenzende aan de woning is er een bouwvallige constructie alsook een extra opslagruimte. En dit allemaal in een vlot bereikbare omgeving, scholen en winkels op wandelafstand. De perfecte uitvalsbasis voor elk gezin! Mogelijkheid tot aankoop aan 1 % bij energetische verbouwing OF 3 % verkooprechten, te verbouwen aan 6 % BTW! Vraag zeker ook MijnVerbouwLening aan voor extra financiële ondersteuning. Perfect als gezinswoning met mooie tuin, investeringsproject, doorverkoop / verhuur na renovatie of als do-it-yourself renovatieproject. * Dit pand kan onderhevig zijn aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor residentiële gebouwen. Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap. Want to know more?

464
contact
details
Email
Call
+32 478 69 30 78
Development site for sale Aalst (RBL07678)
105 000 €

9300 Aalst

Deze grond is gelegen op de Moorselbaan te Aalst. Het perceel heeft een oppervlakte van 1a85ca en bevindt zich op wandelafstand van Moorsel-Dorp en openbaar vervoer. Deze grond wordt verkocht met een uitvoerbare omgevingsvergunning voor het oprichten van een ruime eengezinswoning. Geen bouwverplichting aanwezig. De plannen zijn ingedeeld als volgt: op het gelijkvloers geeft een inkomhal met vestiaire toegang tot een 1e badkamer met wasplaats en technische ruimte (mogelijkheid tot omvormen naar garage), een fietsenberging en een ruime woonkamer van 60m² met ingebouwde keuken. Deze laatste hebben dan zicht op de achterliggende tuin. Op de eerste verdieping voorzien de plannen een nachthall, 3 ruime slaapkamers, een berging / dressing en een 2e badkamer. Een zolderverdieping van 41m² kan eveneens ingericht worden. Voor de woning is er parkeerplaats voor 2 personenwagens, mits aanvraag kan inpandige garage voorzien worden. Contacteer kantoor voor meer info en gedetailleerde bouwplannen. Voor meer informatie of een bezoek, contacteer Mikhail van B&V invest op het nummer 0471/ 91. 50. 50. Want to know more?

185
contact
details
Email
Call
+32 53 77 80 00
Land for sale Aalst (RBK91707)
110 000 €

9300 Aalst

Terrain à bâtir pour un bâtiment fermé avec un emplacement stratégique près du centre d'Alost, à distance de marche de plusieurs magasins, des transports publics et des écoles. Le terrain a une largeur de 6,75m et une profondeur de +- 28m. La construction doit tenir compte du gabarit des maisons adjacentes. Vous souhaitez plus d'informations ? N'hésitez pas à nous contacter ! Want to know more?

101 m² Buildable surface 212 28 m Depth of the terrain
contact
details
Email
Call
+32 53 41 57 92
Development site for sale Aalst (RBJ55927)
110 000 €

9300 Aalst

Langsheen een belangrijke toegangsweg van Aalst bevindt zich deze bouwgrond. De locatie is kortbij het stadscentrum en het OLV-ziekenhuis gelegen. Achteraan het perceel is de Achterweg gelegen, waardoor een parkeerplaats + toegang voor fietsen mogelijk is. De woning die gebouwd mag worden dient te voldoen aan volgende voorwaarden: - bouwbreedte: 6,35 meter - bouwdiepte op het gelijkvloers: 15 meter - bouwdiepte op de eerste verdieping: 10 meter - zadeldak met dakkapel op de voorzijde - tuin in het midden van het perceel - waterdoorlatende parkeerplaats achteraan - (bruto-oppervlakte circa 90m² + 60m² + 60m²) Met andere woorden, u kan hier een spiksplinternieuwe woning met 3 slaapkamers verwezenlijken. Bij sloop en heropbouw is het verlaagd BTW-tarief van 6% van toepassing. Voor meer informatie of een bezoek, contacteer Didier van B&V Invest op het nummer 0476/ 73. 17. 99. Want to know more?

161
contact
details
Email
Call
+32 53 77 80 00
Development site for sale Aalst (RBI99895)
155 000 €

9300 Aalst

Mooi gelegen bouwgrond te koop in de Binnenstraat rechts naast nummer 234 te Aalst. Deze verkaveling bestaat uit drie bouwgronden. LOT1 voor met een oppervlakte van 4a 34ca is nu te koop. Perceelbreedte vooraan is 9,5 meter. Bouwvoorschriften: Tussen de nieuwe woning en nr. 234 dient 6 meter te liggen. Bouwdiepte gelijkvloers: 18 meter, Bouwdiepte verdiep: 12 meter. 2 volwaardige verdiepingen en zolderverdiep met hellend dak mogelijk. Rechts zal een gesloten bebouwing aansluiten. Vraagprijs: 155.000 euro Voor meer informatie of een bezoek, contacteer Didier van B&V invest op het nummer 0476/ 73. 17. 99. Want to know more?

434
contact
details
Email
Call
+32 53 77 80 00
150 000 €

9300 Aalst

Dit mooi perceel bouwgrond van 4 are 92 ca is gelegen in een residentieel woonerf "Bosveld" bestaande uit eigentijdse, stijlvolle en energiezuinige woningen. Gelegen in de residentiele en groene gordel om de stad Aalst. U kan er rustig wonen en tegelijkertijd genieten van de nabijheid van een levendig centrum met al zijn voordelen: winkels, scholen, openbaar vervoer, parken,... Zuidwest georiënteerd perceel. Geschikt voor een 3-gevel ééngezinswoning (zorgwoning ook toegelaten) met garage. Max. toelaatbare bouwdiepte voor hoofdvolume bedraagt 12 meter en zone van 3 meter achter dit hoofdgebouw voor woningbijgebouwen mits rekening te houden met min. afstand tot achterste perceelsgrens. Verhardingen in waterdoorlatende materialen. Terras max. 30m². Plaatsing hemelwaterput en infiltratiesysteem verplicht. * Toegang naar woonerf Bosveld via de Eglantierstraat of te voet via de voetweg tussen huisnrs. 71 en 73 Bosveld * Naast dit lot bieden we ook het lot 17 (2 are 92 ca) te koop aan. Contacteer ons snel voor meer informatie of een bezoek: Het Woonburo: ### - ### - ### Want to know more?

492 24 m Depth of the terrain
contact
details
Email
Call
+32 2 582 55 83