Appartement à louer - Ekeren

10 résultats (1 - 10)
665 €

2180 Ekeren

Gezellig appartement met 1 slaapkamer en garage! Indeling: inkomhal, gastentoilet, leefruimte, keuken, badkamer, slaapkamer, garage en berging. Beschrijving: Het appartement is gelegen op de derde verdieping van een rustig gebouw. We betreden het appartement via de inkomhal die toegang geeft tot alle ruimtes. De lichtrijke leefruimte bevat veel natuurlijk zonlicht en geeft toegang tot de open keuken. Deze is voorzien van koelkast, oven, vaatwasser, microgolf, kookplaat en dampkap. De badkamer bevat een bad-douchecombinatie en een lavabo met wasmeubel. Boven kan men de slaapkamer. Verder is er nog een berging en aparte garagebox voorzien. Ligging: Centraal en gunstig gelegen met openbaar vervoer, winkels, invalswegen, horeca,... op wandelafstand. Extra: - Gemeenschappelijke kosten: provisie €25 (gemene delen) - Beschikbaar vanaf 1 ### m² cfr. EPC Overstromingsgevoeligheid perceel: klasse A Overstromingsgevoeligheid gebouw: klasse A En savoir plus ?

1 Chambre(s) 65 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
825 €

2180 Ekeren

Appartement met 2 slaapkamers inclusief garage! Indeling: inkomhal, gastentoilet, leefruimte, keuken, berging, badkamer, 2 slaapkamers, balkon, garage en berging. Beschrijving: Het appartement is gelegen op de eerste verdieping van een rustig gebouw. We betreden het appartement via de ruime inkomhal die toegang geeft tot alle ruimtes. De lichtrijke leefruimte bevat veel natuurlijk zonlicht en geeft toegang tot de open keuken. Deze is voorzien van koelkast, oven, vaatwasser, microgolf, kookplaat en dampkap. De badkamer bevat een bad-douchecombinatie en een dubbele lavabo met wasmeubel. Achterin het appartement zijn er 2 ruime slaapkamers. De linkse kamer geeft toegang tot het balkon. Verder is er nog een berging en aparte garagebox voorzien. Ligging: Centraal en gunstig gelegen met openbaar vervoer, winkels, invalswegen, horeca,... op wandelafstand. Extra: - EPC: 170 kWh /m²/jaar - Gemeenschappelijke kosten: provisie €25 (gemene delen) - Beschikbaar vanaf 1 ### m² cfr. EPC Overstromingsgevoeligheid perceel: klasse A Overstromingsgevoeligheid gebouw: klasse A En savoir plus ?

2 Chambre(s) 87 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
Prix sur demande

2180 Ekeren

Centraal gelegen appartement op de 2de verdieping. Energiezuinig appartement met 2 slaapkamers te Ekeren. Indeling: Ruime inkomhal die doorgang geeft naar de leefruimte vooraan aangesloten op de keuken voorzien van alle genot. Naast de keuken een berging met aansluiting voor de wasmachine. Achteraan 2 slaapkamers en doorgang naar het terras met open zicht op velden. Verder nog een apart toilet en badkamer voorzien van bad met douchemogelijkheid. Gedeelde zolder voor opslag. Vaste kosten in het gebouw: €55 Onmiddellijk beschikbaar Kom niet TE LAET en maak snel uw afspraak op ### of op ### En savoir plus ?

2 Chambre(s) 97 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
925 €

2180 Ekeren

Gerenoveerd gelijkvloers appartement met 2 slaapkamers en ruim terras! Ligging: Centraal gelegen met winkels, scholen en openbaar vervoer op wandelafstand. Indeling: inkomhal, woonkamer, keuken, badkamer met toilet, 2 slaapkamers, terras en kelderberging. Beschrijving: Het appartement is gelegen op het gelijkvloers. Men betreedt het appartement via de inkomhal. De leefruimte geniet van veel natuurlijk lichtinval door de grote raampartijen. De keuken is aansluitend aan de woonkamer en geïnstalleerd met kookvuur, dampkap, koelkast en oven. De badkamer is afgewerkt met een inloopdouche, een lavabo en toilet. Achteraan het appartement kan u de 2 slaapkamers vinden. De grootste slaapkamer geeft toegang tot het ruime terras. Het appartement is volledig gerenoveerd. Extra's: - EPC 275 kwh/m²/jaar - Gemeenschappelijke kosten: €50 (provisie privé water en gemene delen) - Ruim terras! - Onmiddellijk beschikbaar 90 m² cfr. EPC Overstromingsgevoeligheid perceel: klasse B Overstromingsgevoeligheid gebouw: klasse B En savoir plus ?

2 Chambre(s) 90 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
600 €

2180 Ekeren

1 slaapkamer appartement in Ekeren! Ligging: Centraal nabij Ekeren centrum, vlotte verbinding naar autostrade, nabij alle invalswegen. Indeling: Inkomhal, eet - en leefruimte, keuken, badkamer, slaapkamer, balkon en kelderberging. Beschrijving: We betreden het appartement via de inkomhal die tevens toegang biedt tot alle andere ruimtes. Vooraan het appartement bevindt zich de gezellige eet - en leefruimte. Aansluitend hebben we de keuken voorzien van een keramische kookplaat en dampkap. Verder hebben we de badkamer voorzien van douche, lavabo en toilet. Achteraan het appartement bevindt zich de ruime slaapkamer. Tot slot hebben we het balkon vooraan die we kunnen betreden langs de leefruimte en een balkon achteraan bereikbaar via de slaapkamer. Aansluiting wasmachine is voorzien in de kelderberging. Extra's: - EPC 231 kwh/m²/jaar - Gemeenschappelijke kosten: €100 (€50 provisie onderhoud gang, elektriciteit trappenhal, ruimen beerput en privé water + €50 provisie privé verwarming) - Met balkon vooraan en achteraan 50 m² cfr. EPC Overstromingsgevoeligheid perceel: klasse B Overstromingsgevoeligheid gebouw: klasse B En savoir plus ?

1 Chambre(s) 50 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
Appartement à louer Ekeren (RBI90239)
900 €

2180 Ekeren

Ruim 2 slaapkamer appartement met terras vlakbij centrum Ekeren! Indeling: inkomhal, gastentoilet, leefruimte, keuken, badkamer, 2 slaapkamers en balkon. Beschrijving: Het appartement is gelegen op de eerste verdieping van een rustig gebouw. We betreden het appartement via de ruime inkomhal die grote ingemaakte kasten bevat en toegang geeft tot alle ruimtes. De lichtrijke leefruimte bevat veel natuurlijk zonlicht en geeft toegang tot het terras. De keuken is voorzien van koelkast, diepvries, oven, vaatwasser, microgolf, kookplaat en dampkap. Achterin het appartement zijn er 2 ruime slaapkamers met rolluiken. De badkamer bevat een douche en een wasmeubel met opbergruimte. Ligging: Centraal en gunstig gelegen met openbaar vervoer, winkels, invalswegen, horeca,... op wandelafstand. Extra: - EPC: 128 kWh /m²/jaar - Gemeenschappelijke kosten: €150 maand (incl. privé verwarming, syndicus, poets gang, gemene delen, onderhoud tuinen, onderhoud lift, kost voor vuilbakken) 88 m² cfr. EPC Overstromingsgevoeligheid perceel: klasse D Overstromingsgevoeligheid gebouw: klasse D En savoir plus ?

2 Chambre(s) 88 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
Appartement à louer Ekeren (RBI89014)
880 €

2180 Ekeren

Ruim appartement met 2 slaapkamers, gemeenschappelijk zwembad en ondergrondse autostaanplaats. We vinden deze huislijke residentie terug op amper 300m van het station van Ekeren. Idyllisch en rust zijn de kernwoorden van het domein. Het is een ruim appartement met 84m2 bewoonbare oppervlakte. De leefruimte heeft een grote raam naar het terras. De halfopen keuken is volledig geïnstalleerd en is voorzien van de nodige luxe en comfort. De nachthal geeft toegang naar het aparte toilet met lavabo, de dressing en de 2 slaapkamers. De badkamer heeft een ligbad met douchegordijn, dubbele wastafel en aansluiting voor droog- en wasmachine. Achter een paneel is een HR-niet-condensatieketel. Er zijn aluminium ramen met dubbele beglazing. Het unieke aan dit appartement is dat er een gemeenschappelijk zwembad is in de grote tuin. In deze tuin kan je tevens gezellig barbecueën en zonnen met al je vrienden of familie. In de huurprijs is ook een ondergrondse staanplaats (#36) en kelder van 5m2 inbegrepen. Breng een bezoek en laat je helemaal betoveren door deze prachtige setting. Er is een lift in het gebouw aanwezig. De huurprijs is 880,00 EURO en de vaste kosten komen op 100 EURO. In deze prijs is het onderhoud van de tuin inbegrepen, alsook de verwarming en onderhoud van het zwembad in het seizoen. BESCHIKBAAR VANAF MIDDEN FEBRUARI 2024. En savoir plus ?

2 Chambre(s) 84 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
Rez-De-Chaussée à louer Ekeren (RBI86549)
925 €

2180 Ekeren

APPARTEMENT MET 2 SLAAPKAMERS, APARTE BERGING & GARAGEBOX! Een rondleiding doorheen het appartement: Dit appartement beschikt over een lichtrijke leefruimte. Aansluitend bevindt zich de keuken voorzien van: voldoende opbergkasten, een dubbele spoelbak met afdruiprek, kookvuur, dampkap, ijskast en diepvriezer. De badkamer beschikt over een ligbad met douche functie en meubel met dubbele wastafel. Ook is er een apart toilet aanwezig met handenwasser. Het appartement heeft twee ruime slaapkamers. De eerste heeft een oppervlakte van 12m2 en de tweede slaapkamer heeft een oppervlakte van 11m2. Als kers op de taart beschikt dit appartement over een garagebox, die in de huurprijs is inbegrepen! Vaste kosten €20 Beschikbaar vanaf: 1 februari 2024. Benieuwd naar deze topper? Contacteer ons dan zeker voor een vrijblijvend bezoek! Telefonisch: ### of via e-mail: ### En savoir plus ?

2 Chambre(s) 78 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
675 €

2180 Ekeren

Gezellig 1 slaapkamer appartement in Ekeren! Ligging: Centraal nabij Ekeren centrum, vlotte verbinding naar autostrade, nabij alle invalswegen. Indeling: Inkomhal, eet - en leefruimte, keuken, badkamer, slaapkamer, wasplaats, balkon en kelderberging. Beschrijving: We betreden het appartement via de inkomhal die tevens toegang biedt tot alle andere ruimtes. Vooraan het appartement bevindt zich de gezellige eet - en leefruimte. Aansluitend hebben we de keuken voorzien van een ijskast, keramische kookplaat en dampkap. Verder hebben we de badkamer voorzien van inloopdouche, lavabo en toilet. Achteraan het appartement bevindt zich de ruime slaapkamer. Tot slot hebben we het balkon vooraan die we kunnen betreden langs de leefruimte en de afgesloten veranda achteraan (6m²) bereikbaar via de slaapkamer voorzien van aansluiting voor was & droog. Extra's: - EPC 295 kwh/m²/jaar - Gemeenschappelijke kosten: €50 (provisie privé water) - Met veranda achteraan én terras vooraan 53 m² cfr. EPC Overstromingsgevoeligheid perceel: klasse C Overstromingsgevoeligheid gebouw: klasse C En savoir plus ?

1 Chambre(s) 53 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
840 €

2180 Ekeren

Gezellig 2 slaapkamer appartement! Indeling: Inkomhal, toilet, badkamer, leef - en eetruimte, half - open keuken, 2 slaapkamers (16 & 12 m²). Beschrijving: Het appartement is gelegen op de tweede verdieping van een kleinschalig gebouw. We betreden het appartement via de inkomhal dewelke toegang geeft tot het gastentoilet. In het toilet is er een aansluiting voorzien voor was - en droogmachine. Verder hebben we de badkamer die is uitgerust met een douche en aparte wastafel met opbergruimte. Centraal in het appartement vinden we de leef - en eetruimte met aansluitend de half - open keuken. De keuken is voorzien van een vaatwasser, gasvuur met dampkap, combi - oven en ijskast. Achteraan vinden we de 2 slaapkamers. De 2de slaapkamer (12m²) is bereikbaar via de grote slaapkamer (16m²). Ligging: Dicht bij het centrum van Ekeren. Scholen, winkels en horeca ... op wandelafstand. Extra: - EPC: 522kWh/m²/jaar (nieuw EPC is in aanvraag) - Gemeenschappelijke kosten: €55 (privé water, verbruik van de gemeenschappelijke delen) - Gas en elektriciteit op eigen meter 82 m² cfr. EPC Overstromingsgevoeligheid perceel: klasse A Overstromingsgevoeligheid gebouw: klasse A En savoir plus ?

2 Chambre(s) 82
contacter
détails
E-mail
Appeler

Ci-dessous, vous pouvez trouver quelques adresses intéressantes en plus dans les alentours de Ekeren (2180).

825 €

2940 Hoevenen

Nieuwbouw gelijkvloers appartement in residentie Schoem In het achterste gebouw D van dit mooie project in een doodlopende straat aan het centrum vinden we dit appartement van 67m² met 1 slaapkamer. Via de inkomhal komen we in de leefruimte met open keuken voorzien van alle toestellen. Terras van 20m² met open zicht op de velden. 1 slaapkamer, apart toilet, wasberging en badkamer met inloopdouche Verder is er nog een privé autostaanplaats en fietsenstalling inclusief in de huurprijs. Vaste kost van €100 voor onderhoud gebouw, onderhoud tuin, onderhoud lift. Energetisch wonen in alle rust? Maak dan snel uw afspraak op ### of op ### en kom niet TE LAET En savoir plus ?

1 Chambre(s) 67 20 m² Terrasse
contacter
détails
E-mail
Appeler
975 €

2940 Hoevenen

Nieuwbouw appartement in residentie Schoem In het achterste gebouw D van dit mooie project in een doodlopende straat aan het centrum vinden we dit appartement van 76m² met 2 slaapkamers. Via de inkomhal komen we in de leefruimte met open keuken voorzien van alle toestellen. Overdekt terras van 5m² met open zicht op de velden. 2 Slaapkamers, apart toilet, wasberging en badkamer met inloopdouche Verder is er nog een privé autostaanplaats en fietsenstalling inclusief in de huurprijs. Vaste kost van €100 voor onderhoud gebouw, onderhoud tuin, onderhoud lift. Energetisch wonen in alle rust? Maak dan snel uw afspraak op ### of op ### en kom niet TE LAET En savoir plus ?

2 Chambre(s) 78 5 m² Terrasse
contacter
détails
E-mail
Appeler
975 €

2940 Hoevenen

Nieuwbouw gelijkvloers appartement in residentie Schoem In het voorlaatste gebouw C van dit mooie project in een doodlopende straat aan het centrum vinden we dit appartement van 84m² met 2 slaapkamers. Via de inkomhal komen we in de leefruimte met open keuken voorzien van alle toestellen. Terras van 20m² met open zicht op de velden. 2 Slaapkamers, apart toilet, wasberging en badkamer met inloopdouche Verder is er nog een privé autostaanplaats en fietsenstalling inclusief in de huurprijs. Vaste kost van €100 voor onderhoud gebouw, onderhoud tuin, onderhoud lift. Energetisch wonen in alle rust? Maak dan snel uw afspraak op ### of op ### en kom niet TE LAET En savoir plus ?

2 Chambre(s) 82 20 m² Terrasse
contacter
détails
E-mail
Appeler
975 €

2940 Hoevenen

Nieuwbouw appartement in residentie Schoem In het achterste gebouw D van dit mooie project in een doodlopende straat aan het centrum vinden we dit appartement van 74m² met 2 slaapkamers. Via de inkomhal komen we in de leefruimte met open keuken voorzien van alle toestellen. Overdekt terras van 20m² met open zicht op de velden. 2 Slaapkamers, apart toilet, wasberging en badkamer met inloopdouche Verder is er nog een privé autostaanplaats en fietsenstalling inclusief in de huurprijs. Vaste kost van €100 voor onderhoud gebouw, onderhoud tuin, onderhoud lift. Energetisch wonen in alle rust? Maak dan snel uw afspraak op ### of op ### en kom niet TE LAET En savoir plus ?

2 Chambre(s) 74 20 m² Terrasse
contacter
détails
E-mail
Appeler
975 €

2940 Hoevenen

Nieuwbouw gelijkvloers appartement in residentie Schoem In het achterste gebouw D van dit mooie project in een doodlopende straat aan het centrum vinden we dit appartement van 90m² met 2 slaapkamers. Via de inkomhal komen we in de leefruimte met open keuken voorzien van alle toestellen. Terras van 20m² met open zicht op de velden. 2 Slaapkamers, apart toilet, wasberging en badkamer met inloopdouche Verder is er nog een privé autostaanplaats en fietsenstalling inclusief in de huurprijs. Vaste kost van €100 voor onderhoud gebouw, onderhoud tuin, onderhoud lift. Energetisch wonen in alle rust? Maak dan snel uw afspraak op ### of op ### en kom niet TE LAET En savoir plus ?

2 Chambre(s) 90 20 m² Terrasse
contacter
détails
E-mail
Appeler
880 €

2170 Merksem

Ruim appartement met 2 slaapkamers en terras! Het appartement is gelegen op de 1ste verdieping (geen lift) van een kleinschalig gebouw (3 appartementen). Het heeft volgende indeling: - Inkomhal met toegang tot de ruime leefruimte met aansluitend de gesloten keuken en toegang tot het terrasje. - Een badkamer met een ligbad en lavabo. Apart toilet en berging. - Twee volwaardige slaapkamers. Individuele CV op gas. Gemeenschappelijke kosten: enkel occasioneel Waterverbruik is gemeenschappelijk. Garagebox achteraan het gebouw. EPC in opmaak. Pluspunten - Centraal en rustig gelegen - Onmiddellijk beschikbaar - Garagebox inbegrepen in de huurprijs - Zeer lage gemeenschappelijke kosten En savoir plus ?

2 Chambre(s) 88 5 m² Terrasse
contacter
détails
E-mail
Appeler
775 €

2170 Merksem

Gunstig gelegen appartement op de 7de verdieping met lift in een verzorgde residentie nabij winkels en openbaar vervoer en goede verbinding naar Antwerpen. Het appartement betreedt men via een ruime inkomhal met ingebouwde vestiairekasten. Van uit de woonkamer heeft men via de schuifraam doorgang naar een ruim terras en open zicht. De keuken is enkelwandig ingericht met kasten en toestellen. Achteraan bevinden zich het apart toilet, badkamer met ligbad en lavabomeubel en 2 slaapkamers. En savoir plus ?

2 Chambre(s) 90 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
910 €

2170 Merksem

Bureau au 3ème étage avec ascenseur dans un nouvel immeuble Environnement : Une extension du quartier animé de Bredabaan et à proximité du centre de Merksem, mais au calme dans un environnement verdoyant et au bord de l'eau. Le pont cyclable vous permet de rejoindre Anvers en un rien de temps. Seul le passage des bureaux environnants est possible. Actuellement, l'immeuble est divisé comme suit : Par l'ascenseur, vous atteignez le bureau au troisième étage. Vous entrez dans le hall d'entrée spacieux. Porte communicante vers l'espace de vie avec beaucoup de lumière naturelle à travers les grandes fenêtres. Vue dégagée sur les bâtiments et la verdure environnants. Dans l'espace de vie, il y a une cuisine ouverte, tous les appareils électroménagers sont présents. Les deux chambres se trouvent à l'arrière du bâtiment. Salle de bains avec douche et lavabo. Les toilettes sont séparées. Les charges communes s'élèvent à 30 €. Les charges (gaz, eau et électricité) doivent être prises en charge par le locataire en son nom propre. Loyer 910 € + 30 € de charges communes. Disponible à partir du 01/12/2023 En savoir plus ?

2 Chambre(s) 102 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
900 €

2930 Brasschaat

Het uitgangspunt van het project Live Green is een aangename en stijlvolle levensstijl bieden in een rustige en residentiële wijk - nabij het golfterrein en centrum Brasschaat - die focust op kwalitatief en energiezuinig wonen met veel aandacht voor licht en lucht. Het app bevindt zich op de eerste verdieping van De Tomermaat 50 en is voorzien van een ruime leefruimte met open keuken, aparte wasberging, 2 slaapkamers, moderne badkamer en gastentoilet met handenwasser. Achteraan het gebouw vindt u de carport met groen dak, bereikbaar via de gezamenlijke toegangsweg naast De Tomermaat 56 met dubbele sectionale poort – bedienbaar met code of afstandsbediening. U huurt deze verplicht bij het app aan €75/maand. Met een EPC-score van 64 blinkt het project uit in energiezuinigheid. In de kwalitatieve alu ramen zit HR-glas. Verwarmen doet u met CV op gas, met een zuinige condensatieketel en er is een ventilatiesysteem type C. En de zonnepanelen zorgen voor een forse besparing in uw portemonnee. Elektriciteit conform. Alle meters zijn apart - zo betaalt u alleen wat u verbruikt. En last but not least: er is een videofoon. Waarborg: 3 maanden op geblokkeerde rekening – plaatsbeschrijving op gedeelde kosten. De uitgebreide beschrijving vindt u op ### en voor meer info of een bezoek ter plaatse, neem contact op via ### of ### . Benieuwd hoeveel úw woning waard is? Maak een vrijblijvende afspraak. En savoir plus ?

2 Chambre(s) 90 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
825 €

2930 Brasschaat

Energiezuinig twee slaapkamer appartement van 96m² op de 1de verdieping in een gebouw met lift, met terrasje en achterliggende garagebox , gelegen dichtbij openbaar vervoer en winkels. Indeling: Inkomhal met vestiairekast, toilet met handenwasser, living, wasplaats/CV ruimte, ingerichte keuken met toegang tot klein terrasje, badkamer met ligbad, badkamermeubel met dubbele lavabo en 2 slaapkamers (14-13m²) Troeven: + energiezuinig, A (88 kWh/(m² jaar) + gebouw met lift + terrasje + elektrische rolluiken + garagebox met elektrische kantelpoort Kom niet 'TE LAET' en maak een afspraak via ### of 03/644.00.88! En savoir plus ?

2 Chambre(s) 96 2 m² Terrasse
contacter
détails
E-mail
Appeler