Appartement à vendre - Bornem

56 résultats (1 - 20)

2880 Bornem

329 000 € - 389 000 €

Fase drie van het Hof Van Cleemput is een nieuwe residentie bestaande uit 6 schitterende appartementen met ondergrondse parkeerplaatsen of garageboxen.Een gezonde mix van 2-slaapkamer appartementen, appartementen met 1 slaapkamer en hobbyruimte, dakappartementen,…De gelijkvloerse appartementen beschikken over terras en tuin, de andere appartementen beschikken over terrassen tussen de 12m² en 23,5m²De appartementen zullen allemaal beschikken over een inkomhal, leefruimte met open keuken, badkamer, toilet, technische ruimte, berging in het appartement en een extra berging op het gelijkvloers.Wij bieden jouw de mogelijkheid om van dit appartement jouw droomappartement te maken door een vrij keuze van materialen zoals tegels, keuken, sanitaire toestellen, …Aankoop van één of meerdere ondergrondse garages of autostaanplaatsen behoort ook tot de mogelijkheden. En savoir plus ?

2 Chambre(s) 94 - 110 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 52 41 41 94
285 000 €

2880 Bornem

Vandaag nemen we je mee naar de rustige gemeente Bornem. De gemeente staat bekend voor zijn wondermooie fietsroutes doorheen de natuur en natuurlijk de alombekende dodentocht. Dit duplex appartement bevindt zich in het bruisende centrum van deze gemeente. Scholen, recreatiecentra en openbaar vervoer bevinden zich in een straal van 1km. Verder bevinden zich ook winkels en lokale restaurants op wandelafstand. We betreden het appartement via een inkomhal die toegang geeft tot de gezellige woonkamer met aansluitend de lichtrijke, volledig geïnstalleerde keuken. Verder biedt deze verdieping een apart toilet en een bergruimte. De trap geeft toegang tot de verdieping waar zich twee ruime slaapkamers en een badkamer bevinden voorzien van ligbad, douche, toilet en lavabo. Zowel aan de leefruimte als aan de slaapkamer bevindt zich een balkon. Heb je interesse in dit appartement nabij het centrum van het bruisende Bornem? Neem gerust contact op via ### of ### En savoir plus ?

2 Chambre(s) 118 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 3 303 39 36

Luxe penthouse met panoramisch uitzicht! Op een van de meest gegeerde plekjes te Bornem, met zicht op het mannenwiel stellen wij dit exclusieve appartement te koop. Het betreft een luxe duplex penthouse! Kenners onder ons weten dat Bornem een zeer gegeerde gemeente is. Het is een zeer fijne plek om te wonen door zijn groene en culturele karakter. Dit appartement ligt dan nog eens op de mooiste locatie van deze gemeente. Het appartement zelf is instapklaar en stijlvol ingericht, prachtige materiaalkeuze en heeft een luxueuze afwerking. Indeling: -Inkom op de tweede verdieping – de lift komt uit in het appartement zelf – uiteraard is er ook een trap voorzien. -Mooie ruime leefruimte met grote ramen – adembenemend zicht op het mannenwiel. -Immens terras voorzien van 2 zonneluifels met verwarming en verlichting -Handige buitenberging met uitgietbak -Volledig uitgeruste keuken – modern en strak -Afzonderlijk toilet met handenwasser -Eerste slaapkamer met ensuite dressing en badkamer (ligbad en inloopdouche) -Op de derde verdieping bevindt zich de 2e slaapkamer ook met ensuite badkamer (inloopdouche) -Tweede toilet -Berging -Derde kamer -Toegang via uittrekbare trap naar de zolder (berging) -Staanplaats in gemeenschappelijke garage plus een privatieve buitenparking Troeven: -Afwerking - Eiken vloeren, open haard, airco, … op niets is gekeken -Locatie – Locatie – Locatie Heel centraal gelegen - vlotte bereikbaarheid. -Dit appartement is een echt pronkstuk! Kom zelf maar eens kijken naar dit prachtige appartement, en maak een afspraak! ### - ### Tot snel. En savoir plus ?

3 Chambre(s) 198 49 m² Terrasse
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 3 247 89 06
259 000 €

2880 Bornem

Een gezonde mix van 3-, 2- en 1-slaapkamer appartementen te Bornem met zicht op groen. Alle appartementen beschikken over ruime terrassen, oppervlakte variëren van 144 m² tot 73 m². Mogelijkheid om uw droomappartement nog helemaal in te richten naar eigen smaak en wensen. Aankoop van één of meerdere ondergrondse autostaanplaatsen behoort ook tot de mogelijkheden. De BEN-appartementen worden in luxe afgewerkt met warmtepompen, groene daken, lift, aluminium ramen, enz.... voor meer info mag u ons steeds contacteren op ### of op 052/41.41.94referentie: 4989 En savoir plus ?

1 Chambre(s) 74 15 m² Terrasse
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 52 41 41 94
349 000 €

2880 Bornem

Fase drie van het Hof Van Cleemput is een nieuwe residentie bestaande uit 6 schitterende appartementen met ondergrondse parkeerplaatsen of garageboxen.Een gezonde mix van 2-slaapkamer appartementen, appartementen met 1 slaapkamer en hobbyruimte, dakappartementen,…De gelijkvloerse appartementen beschikken over terras en tuin, de andere appartementen beschikken over terrassen tussen de 12m² en 23,5m²De appartementen zullen allemaal beschikken over een inkomhal, leefruimte met open keuken, badkamer, toilet, technische ruimte, berging in het appartement en een extra berging op het gelijkvloers.Wij bieden jouw de mogelijkheid om van dit appartement jouw droomappartement te maken door een vrij keuze van materialen zoals tegels, keuken, sanitaire toestellen, …Aankoop van één of meerdere ondergrondse garages of autostaanplaatsen behoort ook tot de mogelijkheden.referentie: 4929 En savoir plus ?

2 Chambre(s) 97 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 52 41 41 94
329 000 €

2880 Bornem

Fase drie van het Hof Van Cleemput is een nieuwe residentie bestaande uit 6 schitterende appartementen met ondergrondse parkeerplaatsen of garageboxen.Een gezonde mix van 2-slaapkamer appartementen, appartementen met 1 slaapkamer en hobbyruimte, dakappartementen,…De gelijkvloerse appartementen beschikken over terras en tuin, de andere appartementen beschikken over terrassen tussen de 12m² en 23,5m²De appartementen zullen allemaal beschikken over een inkomhal, leefruimte met open keuken, badkamer, toilet, technische ruimte, berging in het appartement en een extra berging op het gelijkvloers.Wij bieden jouw de mogelijkheid om van dit appartement jouw droomappartement te maken door een vrij keuze van materialen zoals tegels, keuken, sanitaire toestellen, …Aankoop van één of meerdere ondergrondse garages of autostaanplaatsen behoort ook tot de mogelijkheden.referentie: 4930 En savoir plus ?

2 Chambre(s) 94 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 52 41 41 94
205 000 €

2880 Bornem

Het appartement (assistentiewoning) is gelegen op het eerste verdiep. Indeling: Inkomhal, zeer lichte woonkamer met open keuken en terras, berging, één ruime slaapkamer, badkamer met inloopdouche en toilet. Het appartement en gebouw is volledig rolstoeltoegankelijk.U kan in de gemeenschappelijke ruimtes genieten van de fitness ruimte, sauna, salons, horeca zaak, fietsenberging, prachtige gemeenschappelijke tuin enz… Kortom wonen zonder zorgen in een prachtige moderne omgeving dichtbij het centrum van Bornem. Dankzij zorg-wonen en de woonassistente ter plaatse kan u genieten van zorg op maat.Voor alle vragen of een vrijblijvende rondleiding kan u ons steeds contacteren. Dit appartement kan aangekocht worden onder 12% BTW. Ook kan u genieten van een volledige vrijstelling van de grondbelasting.referentie: 4923 En savoir plus ?

1 Chambre(s) 62 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 52 41 41 94
299 000 €

2880 Bornem

Het appartement (assistentiewoning) is gelegen op het vierde verdiep met een royaal terras. Indeling: Inkomhal met vestaire en apart toilet, zeer lichte woonkamer met open keuken en terras, twee grote bergingen, één ruime slaapkamer, badkamer met inloopdouche en toilet. Het appartement en gebouw is volledig rolstoeltoegankelijk.U kan in de gemeenschappelijke ruimtes genieten van de fitness ruimte, sauna, salons, horeca zaak, fietsenberging, prachtige gemeenschappelijke tuin enz… Kortom wonen zonder zorgen in een prachtige moderne omgeving dichtbij het centrum van Bornem. Dankzij zorg-wonen en de woonassistente ter plaatse kan u genieten van zorg op maat.Voor alle vragen of een vrijblijvende rondleiding kan u ons steeds contacteren. Dit appartement kan aangekocht worden onder 12% BTW. Ook kan u genieten van een volledige vrijstelling van de grondbelasting.referentie: 4925 En savoir plus ?

1 Chambre(s) 100 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 52 41 41 94
199 000 €

2880 Bornem

Dit appartement is gelegen op de derde verdieping van residentie Baudry in Bornem. U heeft van hieruit een schitterend zicht op de watertoren. Indeling: inkomhal met vestiaire, lichte woonkamer met een super geïnstalleerde open keuken, wasplaats/berging. Vanuit de woonkamer heeft u toegang naar het mooie terras. Er is één ruime slaapkamer. De badkamer is voorzien van een inloopdouche, wasmeubel en toilet. Verder kan u genieten in de residentie van meerdere gemeenschappelijke salons, een sauna, fitness, fietsenberging en dergelijke. Heel het gebouw is rolstoeltoegankelijk. De lieve woonassistente staat steeds klaar om de bewoners bij te staan met tal van vragen of te helpen met het nodige papierwerk. Er is een onbeperkt noodoproepsysteem die u doorschakelt met de juiste diensten. Het appartement kan aangekocht worden aan 12% btw en u heeft ook een vrijstelling van de grondbelasting. Wens u dit geheel vrijblijvend te bezichtigen dan kan u mij steeds contacteren voor een vrijblijvende rondleiding.referentie: 4304 En savoir plus ?

1 Chambre(s) 62 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 52 41 41 94
275 000 €

2880 Bornem

Lichtrijk nieuwbouw appartement te koop in het centrum van Bornem. Het appartement is volledig instapklaar en beschikt over een lichtrijke living, een volledig uitgeruste keuken, een badkamer met inloopdouche en een ruime slaapkamer. Verder heeft het een ruim zuidgericht terras met mooi uitzicht. Het nieuwbouw appartement is uitgerust met vloerverwarming. De slaapkamer en living zijn voorzien van ingebouwde kasten. Het appartement heeft een topligging in het centrum van Bornem dicht bij winkels en parkeergelegenheid. E-peil = 54 En savoir plus ?

1 Chambre(s) 62 18 m² Terrasse
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 9 345 44 44

Vivez célestes sur le magnifique site de l'abbaye Saint-Bernard à Bornem. Tu ne peux pas vivre plus vert ! Les anciennes écuries de l'abbaye sont converties en 6 appartements de luxe et 4 maisons de luxe, l'acheteur ayant son mot à dire dans le choix des matériaux et des finitions. Une place de parking privée est toujours incluse dans les prix. Maisons et appartements avec 2 ou 3 chambres. Prix de 345,000€ à 595.000€ pour les maisons et 380.000€ à 415.000€ pour les appartements. Prix hors coûts (10 % de la valeur foncière d'enregistrement et 21% de construction TVA) Pour plus d'informations, veuillez contacter notre bureau : ### - ### En savoir plus ?

2 Chambre(s) 115 6 m² Terrasse
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 3 888 38 88
  Bornem (RBJ39927)

2880 Bornem

269 000 € - 359 000 €

In de bruisende gemeente Bornem wordt residentie Grootheide opgetrokken. Bornem vormt het hartje van Vlaanderen en is gelegen aan de rechteroever van de Schelde, tegenover de gemeente Temse, waarmee ze door de Scheldebrug verbonden is. Samen met de gemeente Puurs-Sint-Amands vormt Bornem de streek Klein-Brabant. De gemeente is goed bereikbaar omwille van haar ligging aan de N16, tussen Sint-Niklaas en Mechelen. Met kilometers aan fiets- en wandelpaden langs de Schelde is Bornem een paradijs voor liefhebbers van buitenactiviteiten. Tijdens het tweede weekend van augustus wordt de gemeente opgeschud door de alombekende Dodentocht, een wandeltocht van 100km die jaarlijks meer dan 10.000 deelnemers telt. De lokale eetgelegenheden bieden een smakelijke reis door de Vlaamse keuken. Ook voor cultuurliefhebbers heeft de gemeente tal van bezienswaardigheden. Een van de meest opvallende bezienswaardigheden in Bornem is het imposante kasteel Marnix de Sainte-Aldegonde met omliggend park voor een ontspannen wandeling. Residentie Grootheide zal bestaan uit 7 appartementen en 8 ondergrondse autostaanplaatsen. Verder vinden we nog een gemeenschappelijke fietsenberging terug. De units zullen bijna-energieneutraal zijn en voldoen aan de huidige energienormen. Er wordt oa. gebruik gemaakt van een geothermische warmtepomp in combinatie met vloerverwarming, een ventilatiesysteem type D en thermische en akoestische isolatie. De appartementen zullen maximaal E-peil 30 behalen. Alle appartementen genieten van een ruim terras. Er wordt gestreefd naar een kwalitatieve afwerking tot in de puntjes. De inrichting kan zelf gekozen worden. Bovendien kan u dit jaar nog een deel van de constructie aankopen aan 6% BTW, wanneer u voldoet aan de voorwaarden. Wenst u meer informatie over dit kwalitatieve nieuwbouwproject? Contacteer ons gerust via ### of ### En savoir plus ?

1 - 2 Chambre(s) 73 - 110 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 3 303 39 36
  Bornem (RBI54510)

2880 Bornem

259 000 € - 459 000 €

Een gezonde mix van 3-, 2- en 1-slaapkamer appartementen te Bornem met zicht op groen. Alle appartementen beschikken over ruime terrassen, oppervlakte variëren van 144 m² tot 73 m². Mogelijkheid om uw droomappartement nog helemaal in te richten naar eigen smaak en wensen. Aankoop van één of meerdere ondergrondse autostaanplaatsen behoort ook tot de mogelijkheden. De BEN-appartementen worden in luxe afgewerkt met warmtepompen, groene daken, lift, aluminium ramen, enz.... voor meer info mag u ons steeds contacteren op ### of op 052/41.41.94referentie: 4996 En savoir plus ?

1 - 3 Chambre(s) 74 - 144 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 52 41 41 94
Appartement à vendre Bornem (RBM52560)
324 000 €

2880 Bornem

RECENT, ENERGIEZUINIG EN KWALITATIEF APPARTEMENT 88M² MET 2 SLAAPKAMERS, 2 TERRASSEN EN BUITEN-AUTOSTAANPLAATS 1ste verdieping met lift - ligging in een kleinschalige en aangename residentie in centrum nabij station Inkom / wc met handwas / living met eetplaats en super-ingerichte open keuken (totale opp.: 38m²) met toegang tot terras (4m²) / berging met wasplaats / 2 slaapkamers (4,1 x 3,1m; 3,8 x 2,8m) beide met toegang tot terras (9m²) / badkamer met wastafel en inloopdouche. Buiten-autostaanplaats op afgesloten parking achter gebouw. Gemeenschappelijke fietsenberging. Voor meer info of een plaatsbezoek contacteer Sabine Lauwers ### ( ### ) En savoir plus ?

2 Chambre(s) 88 9 m² Terrasse
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 3 298 02 02
Appartement à vendre Bornem (RBM46536)

Wonen in het centrum van Bornem, op wandelafstand van winkels en andere faciliteiten? Deze recente serviceflat heeft het allemaal. Het bevindt zich in de gemeente Bornem. De gemeente ligt aan de rechteroever van de Schelde, tegenover de gemeente Temse waarmee ze door de Scheldebrug verbonden is, stroomopwaarts van Antwerpen. Samen met de gemeente Puurs-Sint-Amands vormt Bornem de streek Klein-Brabant. Via trap of lift bereikt u de tweede verdieping van residentie Baudry, waar zich de aangeboden assistentiewoning bevindt. De inkomhal geeft toegang tot de lichtrijke woonkamer met open keuken met aansluitend het terras met zicht op de gemeenschappelijke binnenplaats. Verder biedt de flat nog een slaapkamer, een badkamer met douche en een praktische berging. Achteraan het gebouw bevindt zich een aangename gemeenschappelijke tuin. De serviceflat geniet van een hoogwaardige afwerkingsgraad. De aankoop van deze flat gebeurt onder het BTW-stelsel (verlaagd tarief van 12%). Heb je interesse in deze recente serviceflat in het centrum van Bornem? Neem gerust contact op via ### of ### En savoir plus ?

1 Chambre(s) 63 6 m² Terrasse
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 3 303 39 36
Appartement à vendre Bornem (RBM22646)
279 000 €

2880 Bornem

AANGENAAM EN VERZORGD DUPLEX APPARTEMENT MET 3 SLAAPKAMERS, LEUK TERRAS EN CARPORT. Gelegen langsheen de Kruisstraat op een boogscheut van het bruisende centrum van Bornem. Het station in bereikbaar op wandelafstand. De nabijheid van de N16 verzekert een vlotte bereikbaarheid. Het duplex-appartement bevindt zich op de 1ste en 2de verdieping van een kleinschalige en goed onderhouden residentie. 1ste verd.: Inkomhal / aangename en lichtrijke leefruimte met eetplaats en salon / goed uitgeruste, hedendaagse keuken met keramische kookplaat, oven, vaatwasser, ... / praktische bergruimte met condensatieketel / WC / leuk terras met uitzicht op achtergelegen weide. 2de verd.: Nachthal / badkamer met wastafel en ligbad met douchestang / 3 slaapkamers (13,5m²; 11,2 m² en 7,5m²). Het energiezuinig appartement biedt mogelijkheden voor investeerders op zoek naar vlot verhuurbaar vastgoed. Beperkte gemene kosten. Voor meer info of een plaatsbezoek contacteer Sabine Lauwers ### ( ### ) En savoir plus ?

3 Chambre(s) 104 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 3 298 02 02
Triplex à vendre Bornem (RBM22645)
279 000 €

2880 Bornem

AANGENAAM EN VERZORGD DUPLEX APPARTEMENT MET 3 SLAAPKAMERS, LEUK TERRAS EN CARPORT. Gelegen langsheen de Kruisstraat op een boogscheut van het bruisende centrum van Bornem. Het station in bereikbaar op wandelafstand. De nabijheid van de N16 verzekert een vlotte bereikbaarheid. Het duplex-appartement bevindt zich op de 1ste en 2de verdieping van een kleinschalige en goed onderhouden residentie. 1ste verd.: Inkomhal / aangename en lichtrijke leefruimte met eetplaats en salon / goed uitgeruste, hedendaagse keuken met keramische kookplaat, oven, vaatwasser, ... / praktische bergruimte met condensatieketel / WC / leuk terras met uitzicht op achtergelegen weide. 2de verd.: Nachthal / badkamer met wastafel en ligbad met douchestang / 3 slaapkamers (13,5m²; 11,2 m² en 7,5m²). Het energiezuinig appartement biedt mogelijkheden voor investeerders op zoek naar vlot verhuurbaar vastgoed. Beperkte gemene kosten. Voor meer info of een plaatsbezoek contacteer Sabine Lauwers ### ( ### ) En savoir plus ?

3 Chambre(s) 104 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 3 298 02 02
178 500 €

2880 Bornem

Instapklaar appartement met garage op een gunstige ligging te Bornem Dit gezellig gelijkvloers appartement bevindt zich op een boogscheut van het centrum te Bornem. Welkom in Bornem. Dit gelijkvloers appartement gelegen te Puursesteenweg is een goede opbrengsteigendom of woont u er liever zelf? Aan u de keuze. Met zijn centrale ligging biedt dit twee slaapkamer appartement heel veel mogelijkheden. In de nabije omgeving zijn er scholen, openbaar vervoer en invalswegen. Aan de voorgevel bevindt zich een gerieflijke garage en aparte inkom. Bij binnenkomst betreden we de ruime inkomhal die ons leidt naar de leefruimte. Deze ruimte bestaat enerzijds uit een zitruimte en anderzijds een open maar ruime keuken met eetplaats. Eenmaal verder zijn er 2 ruime slaapkamers aanwezig en een badkamer. De badkamer is voorzien van toilet, douche, handdoekdroger en wastafel. Als extra troef is het appartement voorzien van een gezellig terras waar je kan genieten van de buitenlucht. Zalig. Verder hoeft u geen schrik te hebben van gemeenschappelijke kosten, want er zijn er geen. Troeven: - Instapklaar - EPC label - Garage inbegrepen - Centrale ligging - Opbrengsteigendom - 2 slaapkamers Bent u ook zo enthousiast over dit appartement? Maak dan snel een afspraak. Wij helpen u graag verder. En savoir plus ?

2 Chambre(s) 68 3 m² Terrasse
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 3 304 73 21
Triplex à vendre Bornem (RBL18157)
409 000 €

2880 Bornem

PRACHTIG, INSTAPKLAAR, RUIM DUPLEX APPARTEMENT VAN 135m² MET 3 SLAAPKAMERS, 2 TERRASSEN EN GARAGEBOX. De centrale ligging vlakbij CC Ter Dilft is een extra troef. Winkels, scholen, station, ... zijn bereikbaar binnen wandelafstand. Het appartement bevindt zich op de 3de en dakverdieping van residentie "Ter Dilft" met een hedendaagse architectuur. 3de verdieping: Inkomhal / ruime, lichtrijke living met eetplaats en salon - hoogwaardige open keuken uitgerust met kwalitatieve toestellen / berging / wc / ruime slaapkamer met inbouwkast (4,15 x 3,55m) / badkamer met wastafel en inloopdouche / aangenaam terras. 4de verdieping: Overloop met bibliotheek en bureau / ruime slaapkamer (4,85 x 3,7m) / master bedroom (5,9 x 3,4m) met toegang tot prachtig terras met mooi verzicht / bergruimte. Garage in achter de residentie gelegen garagecomplex. En savoir plus ?

3 Chambre(s) 135 15 m² Terrasse
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 3 298 02 02
Appartement à vendre Mariekerke (RBJ32568)
314 000 €

2880 Mariekerke

KWALITATIEF, RUIM, LUMINEUS EN ENERGIEZUINIG APPARTEMENT 91M² MET 2 SLAAPKAMERS, GROOT TERRAS 13M² MET PRACHTIG VERZICHT EN BUITEN-AUTOSTAANPLAATS. 1ste verdieping - ligging in een moderne en kleinschalige residentie in het centrum van Mariekerke (Bornem) nabij de Schelde-dijk met vlotte bereikbaarheid via N17, N16 en A12. Inkomhal / wc met handwas / Living met eetplaats met super-ingerichte open keuken (totale opp.: 40m²) en toegang tot groot oost-georiënteerd terras (13m²) / berging met was- en stookplaats (2,4 x 1,6m) / 2 slaapkamers (14m²; 3,2 x 2,8m) / badkamer met wastafel en inloopdouche. Gemeenschappelijke fietsenberging. Autostaanplaats op parking achteraan gebouw. Vrij van gebruik: rekening houdend met huurder. En savoir plus ?

2 Chambre(s) 91 13 m² Terrasse
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 3 298 02 02

### Maison à vendre à Bornem

Si vous envisagez d'acheter une maison à Bornem, vous faites un choix judicieux en optant pour cette commune dynamique située dans la région de Malines. Avec 40 maisons actuellement en vente, un vaste éventail de biens est disponible pour répondre aux besoins et aux budgets de chacun. Les prix des maisons varient de 160 000€ à 949 000€, offrant ainsi des options pour tous, des jeunes familles recherchant leur première maison aux acheteurs avides de propriétés plus vastes et luxueuses.

La population de Bornem, composée de 21 366 habitants, est majoritairement propriétaire de leur logement (76%), ce qui démontre la stabilité et l'attrait résidentiel de cette commune. L'âge moyen des habitants est d'environ 44 ans, ce qui en fait un endroit idéal pour les familles et les professionnels cherchant à s'établir dans un environnement paisible avec des infrastructures solides. La commune est bien desservie par des crèches, des écoles maternelles et primaires ainsi que cinq écoles secondaires, facilitant ainsi la vie des familles avec enfants.

L'accès routier à Bornem est excellent, avec des autoroutes telles que l'A14 et l'A12 à proximité, permettant des déplacements rapides vers Anvers, Bruxelles et au-delà. De plus, les transports en commun sont bien développés avec plusieurs lignes de bus et une gare locale. Pour les amateurs de commodités locales, Bornem dispose d'une variété de magasins, y compris Spar, Aldi, Carrefour et Colruyt, assurant que toutes vos nécessités quotidiennes soient à portée de main.

Tout voir Réduire