Espace professionnel à louer - Putte

7 résultats (1 - 7)
950 €

2580 Putte

Op een uitstekende ligging in het centrum van Putte bevindt zich dit handelspand van 266 m². U bevindt zich hier op een strategische ligging met een optimale visibiliteit op een belangrijke verbindingsweg. Het handelspand wordt verhuurd voor korte termijn (pop-up huur). Het pand kunt u voor verschillende doeleinden gebruiken. Zowel op het gelijkvloers als op de eerste verdieping kunt u aparte bureauruimtes inrichten. Onroerende voorheffing ten laste van de huurder.Dit is een uitstekende opportuniteit als u op zoek bent naar een handelspand op toplocatie. Contacteer ons voor meer informatie of neem een kijkje op ### . Bijzonderheden:- Pop-up huur - Uitstekende ligging- Oppervlakte = 266 m² En savoir plus ?

contacter
détails
E-mail
Bureaux à louer Putte (RBH68015)
1 100 €

2580 Putte

Praktijkruimte te huur in Putte/ Peulis. Deze ruimte maakt deel uit van een gebouw met verschillende praktijkruimtes, waarvan er 2 gebruikt worden door huisartsen. Wij bieden hier in totaal 3 praktijkruimtes aan, ieder voor de prijs van 1100 euro per maand (inclusief kosten, waaronder verbruik van water, gas, elektriciteit en het wekelijks poetsen) Deze ruimte heeft een oppervlakte van 9 m² en is voorzien van een wastafel en ingemaakte kasten. De ruimte kan gebruikt worden als praktijkruimte voor dermatologen, psychologen,... maar ook als kantoor voor boekhouders, advocaten,... of als ruimte voor een schoonheidsspecialiste. Zoals u ziet kan deze ruimte worden benut naar eigen wensen. Indien u vragen heeft of een bezoek wenst ter plaatse kan u ons telefonisch contacteren op het nummer ### En savoir plus ?

contacter
détails
E-mail
Appeler
Bureaux à louer Putte (RBH68014)
1 100 €

2580 Putte

Praktijkruimte te huur in Putte/ Peulis. Deze ruimte maakt deel uit van een gebouw met verschillende praktijkruimtes, waarvan er 2 gebruikt worden door huisartsen. Wij bieden hier in totaal 3 praktijkruimtes aan, ieder voor de prijs van 1100 euro per maand (inclusief kosten, waaronder verbruik van water, gas, elektriciteit en het wekelijks poetsen) Deze ruimte heeft een oppervlakte van 15 m² en is voorzien van een wastafel en ingemaakte kasten. De ruimte kan gebruikt worden als praktijkruimte voor dermatologen, psychologen,... maar ook als kantoor voor boekhouders, advocaten,... of als ruimte voor een schoonheidsspecialiste. Zoals u ziet kan deze ruimte worden benut naar eigen wensen. Indien u vragen heeft of een bezoek wenst ter plaatse kan u ons telefonisch contacteren op het nummer ### En savoir plus ?

contacter
détails
E-mail
Appeler
Bureaux à louer Putte (RBH68013)
1 100 €

2580 Putte

Praktijkruimte te huur in Putte/ Peulis. Deze ruimte maakt deel uit van een gebouw met verschillende praktijkruimtes, waarvan er 2 gebruikt worden door huisartsen. Wij bieden hier in totaal 3 praktijkruimtes aan, ieder voor de prijs van 1100 euro per maand (inclusief kosten, waaronder verbruik van water, gas, elektriciteit en het wekelijks poetsen) Deze ruimte heeft een oppervlakte van 21 m² en is voorzien van een wastafel en ingemaakte kasten. De ruimte kan gebruikt worden als praktijkruimte voor dermatologen, psychologen,... maar ook als kantoor voor boekhouders, advocaten,... of als ruimte voor een schoonheidsspecialiste. Zoals u ziet kan deze ruimte worden benut naar eigen wensen. Indien u vragen heeft of een bezoek wenst ter plaatse kan u ons telefonisch contacteren op het nummer ### En savoir plus ?

contacter
détails
E-mail
Appeler
Surface industrielle à louer Beerzel (RBH47778)
1 375 €

2580 Beerzel

Makkelijk en centraal gelegen magazijnruimte vanaf 550 m², vlakbij het centrum van Beerzel en vlot bereikbaar. Parkeerruimte vooraan en grote parking achteraan. Voldoende daglicht door koepels.Mogelijkheid om magazijn op te splitsen. Plan in bijlage.Voor meer info of bezoek : ### of ### En savoir plus ?

contacter
détails
E-mail
Appeler
Surface commerciale à louer Putte (RBE89736)
2 500 €

2580 Putte

Ruim handelspand, gelegen in het centrum van Putte, vlakbij Carrefour Market en Zeeman. Dit pand heeft een oppervlakte van 600 m². De maandelijkse huurprijs bedraagt 2.500 euro. Onroerende voorheffing en syndickosten ten laste van de huurder. Benieuwd naar dit bedrijfsvastgoed te huur regio Putte? Contacteer ### of ### ### En savoir plus ?

contacter
détails
E-mail
Appeler
Fonds de commerce à louer Putte (RBI15320)
3 950 €

2580 Putte

Entrepôt à Putte, situé sur la Tinstraat. Cette vaste zone de stockage d'environ 1 000 m² est située sur l'ancien site de Greenhill, offrant une accessibilité aisée. Avec une hauteur libre de 7 mètres et une porte sectionnelle pratique, cet entrepôt offre un espace ouvert sans colonnes, ce qui en fait l'endroit idéal pour le stockage de marchandises. De plus, des installations sanitaires sont disponibles, et il y a même un espace séparé pouvant être utilisé comme bureau ou espace repas. Cet entrepôt est immédiatement disponible et optimisé pour répondre à vos besoins de stockage. Contactez-nous pour plus d'informations et les détails actuels, ou planifiez un rendez-vous pour explorer cet endroit unique en personne. Espace d'environ ± 1 000 m² sur l'ancien site de Greenhill Hauteur libre de 7 mètres Porte sectionnelle Aucune colonne dans l'espace Installations sanitaires disponibles Espace séparé pour bureau ou espace repas Disponible immédiatement En savoir plus ?

contacter
détails
E-mail
Appeler

Ci-dessous, vous pouvez trouver quelques adresses intéressantes en plus dans les alentours de Putte (2580) + Localités.

3 950 €

2220 Heist-op-den-Berg

Op een uitstekende locatie te Heist-op-den-Berg, bevindt zich deze woonst/bureel met achterliggend zeer ruim magazijn van 1600 m² . U geniet hier van een uitstekende bereikbaarheid dankzij de centrale ligging vlakbij belangrijke invalswegen.We betreden de woning via de inkomhal. De lichtrijke leefruimte kunt u inrichten met een gezellige zithoek en aparte eetplaats. De keuken is mooi geïntegreerd in het geheel en voorzien van de voornaamste toestellen. Verder beschikt de woning op het gelijkvloers nog over een badkamer, uitgerust met lavabo, douchebad en apart toilet. Op de eerste verdieping beschikt u over 4 slaapkamers. Achteraan de woning beschikt u over een aangelegd terras met tuin, waar u steeds in alle rust en privacy kan genieten van het mooie weer.Het magazijn beschikt over een totale oppervlakte van 1600 m². Dit magazijn is ingedeeld in 2 delen die met elkaar verbonden zijn enerzijds 1250m² en anderzijds 350m² . Er is verder een zeer ruime parking voorzien van 1568 m². Dit is een uitstekende opportuniteit als u op zoek bent naar woonst met ruim magazijn en veel mogelijkheden op een uitstekende locatie nabij het centrum van Heist-op-den-Berg. Contacteer ons op ### voor meer informatie of neem een kijkje op ### Bijzonderheden:- Uitstekende ligging- Oppervlakte magazijn 1600 m² en ruime parking van 1568 m²- Woonst met 4 slpkrs en 185 m² bewoonbare oppervlakte En savoir plus ?

4018 1 Place(s) de parking
contacter
détails
E-mail
Surface commerciale à louer Schriek (RBH94060)
600 €

2223 Schriek

Commerciële ruimte/ handelspand gelegen in het centrum van Schriek.Deze ruimte is momenteel ingedeeld in verschillende bureauruimtes, maar kan evengoed benut worden voor een schoonheidsinstituut, nagelstudio of dergelijke. Er is ook een toilet aanwezig.Voor meer informatie of voor een bezoek bel ### of mail ### En savoir plus ?

contacter
détails
E-mail
Appeler
Bureaux à louer Berlaar (RBI82657)
1 500 €

2590 Berlaar

Kantoorgebouw van 220m² opgedeeld in 2 verdiepingen. Het kantoor is voorzien van aparte inkom met diverse lokalen zowel gelijkvloers als ook boven, alle sanitair (toiletten, badkamers, douches) aanwezig. Algemeen: - Toplocatie op KMO site (tussen Berlaar en Koningshooikt) - Instapklaar - Apart kantoor en sanitair - Aanwezigheid van elektriciteit, water, riolering, internet,... - Diverse parkeerplaatsen privé vooraan Voor meer info of een bezoek: ### of ### . En savoir plus ?

2 Place(s) de parking
contacter
détails
E-mail
Appeler
Bureaux à louer Berlaar (RWC21136)
850 €

2590 Berlaar

Kantoor-, stockage-, handelsruimte te huur in Berlaar-Heikant. Op de baan Lier-Aarschot N10. Instapklaar en ingericht met nieuwe parket-vloer, gashaard, sanitair, keukenruimte, hoge plafonds, terras/tuintje. Alle ### . En savoir plus ?

contacter
détails
E-mail
Appeler
Bureaux à louer Keerbergen (RBI05960)
900 €

3140 Keerbergen

Kantoorruimte of handelsruimte van 80m² in centrumZeer gunstig gelegen kantoorruimte of handelsruimte op het Gemeenteplein tussen het postkantoor en BNP Fortis Paribas. Gelegen op het gelijkvloers met goed zichtbare etalage van 2,65m. Gratis openbare parkeerplaatsen vooraan. Omvat: inkomhal met ontvangstruimte, bureelruimte met ingemaakte kasten, wc, kitchenette en bergplaats. Oppervlakte: circa 80 m². Geen horeca toegelaten.Enkel geschikt voor rustige handelsdoeleinden. Beschikbaarheid overeen te komen (circa 5 maanden vanaf uitverkoop).EPC: C-label - certificaatnummer: 20210513-0002415013-KNR-1Adres: Keerbergen, Gemeenteplein 16 En savoir plus ?

contacter
détails
E-mail
Appeler
1 600 €

2820 Bonheiden

Nieuwbouw KMO-unit te huur te Bonheiden. Uitstekend gelegen op een boogscheut van Mechelen en de oprit van de E19 richting Antwerpen of Brussel. De unit heeft een oppervlakte van 230m². Het is voorzien van een toegangsdeur, sectionale poort, toilet en ledverlichting. Daarnaast is er een alarmsysteem en camerabewaking rondom het gebouw voorzien. Elke unit beschikt over 1 parkeerplaats. Aan de voorzijde van het gebouwencomplex zijn er gemeenschappelijke parkeerplaatsen.Op zoek naar een goede uitvalsbasis voor jouw bedrijvigheid? Ondernemen kan je in Bonheiden.Het betreft een verhuring onder btw. Voor meer informatie kan je ons bereiken op het nummer ### of ### . En savoir plus ?

1 Place(s) de parking
contacter
détails
E-mail
Appeler
1 600 €

2820 Bonheiden

Nieuwbouw KMO-unit te huur te Bonheiden. Uitstekend gelegen op een boogscheut van Mechelen en de oprit van de E19 richting Antwerpen of Brussel. De unit heeft een oppervlakte van 230m². Het is voorzien van een toegangsdeur, sectionale poort, toilet en ledverlichting. Daarnaast is er een alarmsysteem en camerabewaking rondom het gebouw voorzien. Elke unit beschikt over 1 parkeerplaats. Aan de voorzijde van het gebouwencomplex zijn er gemeenschappelijke parkeerplaatsen.Op zoek naar een goede uitvalsbasis voor jouw bedrijvigheid? Ondernemen kan je in Bonheiden.Het betreft een verhuring onder btw. Voor meer informatie kan je ons bereiken op het nummer ### of ### . En savoir plus ?

1 Place(s) de parking
contacter
détails
E-mail
Appeler
1 600 €

2820 Bonheiden

Op een uitstekende locatie te Bonheiden bevindt zich dit nieuwbouw magazijn met een oppervlakte van 230 m². U beschikt hier over een vlotte verbinding naar Mechelen en de oprit van de E19 richting Antwerpen of Brussel. Het magazijn beschikt over één toegangsdeur en één toegangspoort en is verder voorzien van een toilet met lavabo. Het magazijn is daarnaast ook uitgerust met een vloer in polybeton, ledverlichting en stopcontacten, een alarmsysteem en camerabewaking rond het gebouw. Tenslotte beschikt u ook nog over één parkeerplaats voor de unit.Meteen beschikbaar.Dit is een goede opportuniteit als u op zoek bent naar een magazijnruimte op toplocatie. Contacteer ons voor meer informatie op ### of neem een kijkje op ### :- Nieuwbouw- 230 m² magazijn- Goede verbinding Mechelen - Antwerpen - Brussel En savoir plus ?

230 1 Place(s) de parking
contacter
détails
E-mail
Appeler
1 200 €

3140 Keerbergen

Bureau moderne rénové à Keerbergen situé sur une artère et avec un parking suffisant devant le bâtiment. Louvain, Aarschot, Malines ainsi que les autoroutes E19 et E314 sont accessibles en moins d'une demi-heure en voiture. Le bureau comprend un hall d'entrée, des bureaux, une salle de réunion, un débarras, un local sanitaire et une kitchenette En savoir plus ?

contacter
détails
E-mail
Appeler
Surface commerciale à louer Heist-op-den-Berg (RBI87758)
2 400 €

2220 Heist-op-den-Berg

Commercieel pand met een oppervlakte van ruim 120m² met een topligging in de mooiste winkelstraat van Heist-op-den-Berg.Parkeermogelijkheden achter het gebouw.Het gebouw beschikt over winkelruimte, een toilet, een kitchenette en een opslagruimte .Voor een bezoek of meer info BEL: ### of mail naar ### En savoir plus ?

contacter
détails
E-mail
Appeler
Bureaux à louer Heist-op-den-Berg (RBI84428)
2 500 €

2220 Heist-op-den-Berg

Gloednieuwe kantoorruimte gelegen vooraan in de nieuw ontwikkelde site Hèst vlakbij het industrieterrein van Heist-op-den-Berg, met een goede verbinding naar Lier, Aarschot, Leuven, Herentals, ... Dit betreft één van de laatste beschikbare kantoorruimtes in deze site die kortelings zal afgewerkt worden door de eigenaar/verhuurder. De eigenaar/verhuurder zal zich tevens mee op deze verdieping vestigen, zodoende er een co-working verhaal kan aangeboden worden voor het geval de toekomstige partij ook sanitair/keuken etc wenst te gebruiken. Via prachtige de gemeenschappelijke inkomhal komen we met de lift of trap tot de 2de verdieping waar de kantoorruimte zich situeert over heel de linker vleugel van het gebouw. Dit allemaal met prachtige raampartijen. Met een totale oppervlakte van maar liefst 310,5 m² is deze ruimte uniek in de regio van zowel oppervlakte, als ook het feit dat we hier mee een kantoor op maat zullen werken. De ruimte kan naar eigen behoeften worden afgewerkt en/of opgesplist al naargelang er met de verhuurder kan worden overeengekomen. Beschikbaarheid is momenteel voorzien voorjaar/zomer 2024. Meer info ### of ### En savoir plus ?

contacter
détails
E-mail
Appeler
Fonds de commerce à louer Heist-op-den-Berg (RAO53576)
7 321 €

2220 Heist-op-den-Berg

Ces unités PME sont stratégiquement positionnées au cœur du triangle Bruxelles-Anvers-Louvain. Avec une hauteur libre de 6,5 mètres et des options de stationnement pratiques, elles offrent un emplacement idéal pour diverses entreprises. Les unités : Unité 1 : entrepôt de 150 m² Unité A : superficie de 638 m², comprenant un bureau et des toilettes Unité D+E : superficie de 1 111 m² Accessibilité : Diverses lignes de bus (De Lijn) avec une gare à seulement 5 minutes à pied Gare de Heist-op-den-Berg à 3,1 km (à seulement 14 minutes en voiture) Excellent accès aux autoroutes principales (à 11,7 km de la sortie d'autoroute) En savoir plus ?

contacter
détails
E-mail
Appeler
Surface commerciale à louer Heist-op-den-Berg (RBI75387)
1 699 €

2220 Heist-op-den-Berg

Ruime handelsruimte van 157m2 op ideale ligging. Indeling: Handelsruimte, gastentoilet, kitchenette met zitplaats, bureauruimte, kelderberging, koer. Ligging: Zeer gunstig gelegen pal aan het station van Heist-Op-Den-Berg. Er is zeer veel passage zowel van het openbaar vervoer als passanten. Beschrijving: Bij het binnenkomen betreden we de handelsruimte van 157m2 die tal van mogelijkheden biedt. Het pand beschikt alsook over een kitchenette met zitplaats. Tot slot hoort er nog een apart toilet bij, ruime kelderberging en een koer. Bijzonderheden: - Er zijn zeer veel mogelijkheden - EPC label: C - Onmiddellijk beschikbaar En savoir plus ?

contacter
détails
E-mail
Appeler