Maison à vendre - Poppel

7 résultats (1 - 7)
189 000 €

2382 Poppel

Verzorgde chalet op dubbel perceel met 2 slaapkamers en terras Ligging: Deze chalet / vakantiewoning is erg rustig en vrij gelegen aan een vijver in het recreatiedomein Tulderbos. We betreden de woning via een centrale inkomhal die leidt naar de verschillende ruimtes. Hier bevinden zich een badkamer met toilet en douche en aparte dressing/berging met ingemaakte kasten. Vervolgens komen we toe in de zeer licht-rijke leefruimte met keuken die geïnstalleerd is met gasvuur, koelkast, vaatwasser en combi-oven. Hier bevindt zich tot slot nog een ruime slaapkamer. Let op: Voor de aankoop dient u minimaal 40% + bijkomende kosten aan eigen inbreng te hebben aangezien de Belgische bank maar tot +/- 60% van de aankoopprijs financiert. Wij raden kandidaten aan eerst met de Belgische bank contact op te nemen omtrent hun mogelijkheden alvorens een afspraak te maken voor bezichtiging. Vg, Gdr, Gmo, Gvkr, Gvv Renovatieverplichting residentiële gebouwen van toepassing. Meer info: ### Oppervlaktematen zijn indicatief. Aanwezige constructies die niet overeenstemmen met het meest recent vergunde inplantingsplan: - weekendwoning groter dan vergund - veranda aan de weekendwoning - tuinhuis achter de weekendwoning - tuinhuis Extra: - Kruipkelder en opbergzolder - Aangename ligging aan vijver En savoir plus ?

2 Chambre(s) 64 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 14 73 38 82
84 000 €

2382 Poppel

Charmante chalet op Tulderbos Ligging: Deze chalet/vakantiewoning is erg rustig gelegen in het recreatiedomein: Tulderbos. Het domein is gelegen in een groene omgeving en biedt tal van recreatiemogelijkheden, denk hier aan verschillende wandel- en fietsroutes vlakbij. Extra: - CV op gas - Groene omgeving - Extra bergruimtes op het perceel Vg, Gdr, Gmo, Gvkr, Gvv *Renovatieverplichting residentiële gebouwen van toepassing. Meer info: ### * Vermelde oppervlakten/afmetingen zijn indicatief. Oppervlakte conform EPC. * Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag. GMO in aanvraag. En savoir plus ?

1 Chambre(s) 52 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 14 73 38 82
98 000 €

2382 Poppel

Charmante chalet met 3 slaapkamers op Tulderbos Omschrijving: We betreden de woning via een inkomhal die doorgang biedt naar de leefruimte. De ruime leefruimte bestaat uit een zithoek met eethoek en open keuken. Deze genieten dankzij de ramen van een mooie, natuurlijke lichtinval. De keuken is uitgerust met een gasvuur, dampkap en koelkast. In de inkomhal vinden we ook de badkamer terug, deze beschikt over een douche, wastafel en toilet. Verder is er nog een grote slaapkamer. Aan de andere zijde van de leefruimte vinden we nog een tweede en derde slaapkamers terug. Buiten: De chalet geniet van een groene tuin met enkele bergruimtes en 2 auto staanplaatsen. Let op: Voor de aankoop dient u minimaal 40% + bijkomende kosten aan eigen inbreng te hebben aangezien de Belgische bank maar tot +/- 60% van de aankoopprijs financiert. Wij raden kandidaten aan eerst met de Belgische bank contact op te nemen omtrent hun mogelijkheden alvorens een afspraak te maken voor bezichtiging. Vg, Gdr, Gmo, Gvkr, Gvv *Renovatieverplichting residentiële gebouwen van toepassing. Meer info: ### * Vermelde oppervlakten/afmetingen zijn indicatief. Oppervlakte conform EPC. * Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag. GMO in aanvraag. En savoir plus ?

3 Chambre(s) 59 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 14 73 38 82
Maison à vendre Poppel (RBM49276)
1 150 000 €

2382 Poppel

Statig landhuis op een prachtig perceel van 12.538 m² Locatie: De woning is landelijk gelegen op de verbindingsweg tussen Poppel en Weelde. Statig landhuis op een prachtig perceel van 12.538 m², landelijk gelegen op de verbindingsweg tussen Poppel en Weelde. De woning bestaat op het gelijkvloers uit een centrale inkomhal met gastentoilet, een bureau, L-vormige leefruimte, een polyvalente ruimte, een zithoek, alsook een leefkeuken met bijkeuken, een koele berging en een inpandige garage. Op de eerste verdieping drie slaapkamers met ensuite badkamers en een wasplaats. Een zolder met vaste trap. Een grote aangelegde tuin met terras en vijver. Extra: - Aangelegde tuin - Elektrische rolluiken - Kruipkelder - Vermelde oppervlakten/afmetingen zijn indicatief En savoir plus ?

3 Chambre(s) 710 3 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 800 29 223
Villa à vendre Poppel (RBM49265)
775 000 €

2382 Poppel

Residentieel gelegen vrijstaande woning met zwembad en poolhouse op 1400 m² Locatie: De woning is uiterst rustig gelegen in een groene, residentiële wijk, buiten het dorpscentrum van Poppel. Residentieel gelegen vrijstaande woning met zwembad en poolhouse op 1400 m² in een groene omgeving. De woning verkeert in een goede staat van onderhoud en bestaat op het gelijkvloers uit een inkomhal met toilet, een riante leefruimte met zithoek, bureau hoek, biljartkamer en leefkeuken, alsook een berging/wasplaats. Op de eerste verdieping een nachthal met drie slaapkamers, een dressing, een badkamer en een mogelijke douchekamer. De woning beschikt over een zolder en een kruipkelder. Buiten een aangelegde tuin met terras, zwembad, poolhouse en carport. Extra: - Poolhouse + zwembad 2018 - Sproei installatie tuin - 17 zonnepanelen - Zonneboiler - Vloerverwarming/warmtepomp - Centraal stofzuigsysteem * Vermelde oppervlakten/afmetingen zijn indicatief. Oppervlakte conform EPC. * Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag. Gmo in aanvraag. * Niet vergunde constructie aanwezig op perceel. Contacteer voor meer info. En savoir plus ?

3 Chambre(s) 301 2 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 800 29 223
89 000 €

2382 Poppel

Op te frissen chalet op Tulderbos Ligging: Deze chalet / vakantiewoning is erg rustig gelegen in het recreatiedomein Tulderbos. Het domein is gelegen in een groene omgeving en biedt tal van recreatiemogelijkheden (verschillende wandel-en fietsroutes vlakbij). Omschrijving: We betreden de chalet in de veranda met houtkachel. Vanuit de veranda betreden we eethoek met douchekamer en keuken. De keuken beschikt over kastruimte en een spoelbak. De douchekamer beschikt over een douche en toilet. Naast de eethoek bevindt zich al de eerste slaapkamer. Via een trap kunnen we de hoogslaper vinden. Verder is er nog een leefgedeelte. * Renovatieverplichting residentiële gebouwen van toepassing. Meer info: ### * Oppervlaktematen zijn indicatief. Extra: - Oprit - Tuinhuisje - Kelder - Onvergunde constructies aanwezig. En savoir plus ?

2 Chambre(s) 54
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 14 73 38 82
99 000 €

2382 Poppel

Chalet met 3 slaapkamers op perceel van 304m² Ligging: Deze chalet / vakantiewoning is erg rustig gelegen in het recreatiedomein Tulderbos. Het domein is gelegen in een groene omgeving en biedt tal van recreatiemogelijkheden (verschillende wandel-en fietsroutes vlakbij). Omschrijving: We betreden de chalet aan de voorkant waarbij we toegang hebben tot de keuken die geïnstalleerd is met oven en gasvuur. Naast de keuken bevinden zich onmiddellijk de drie ruime slaapkamers naast elkaar. Verder komen we toe in de open leefruimte waar tot slot aanpalend de vernieuwde badkamer met inloopdouche, toilet en wasplaats bevinden. De chalet geniet van een aangenaam groot perceel van 304m² dat voornamelijk benut wordt als tuin. Vg, Gdr, Gmo, Gvkr, Gvv Renovatieverplichting residentiële gebouwen van toepassing. Meer info: ### Oppervlaktematen zijn indicatief. Aanwezige constructies die niet overeenstemmen met het meest recent vergunde inplantingsplan: - weekendwoning niet conform het inplantingsplan - aanbouw aan de weekendwoning - afdak tegen de aanbouw - tuinhuisje En savoir plus ?

3 Chambre(s) 95 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 14 73 38 82

Ci-dessous, vous pouvez trouver quelques adresses intéressantes en plus dans les alentours de Poppel (2382).

449 500 €

2381 Weelde

Energiezuinige woning met 4 slaapkamers en tuin Recente, energiezuinige woning met 4 slaapkamers, tuin en parking. De woning verkeert in nieuw staat en bestaat op het gelijkvloers uit een inkomhal met gastentoilet, een grote leefruimte, een open keuken en een berging. Op de eerste verdieping drie slaapkamers en een badkamer. Op de tweede verdieping een vierde slaapkamer en een berging. Dankzij de combinatie van zonnepanelen, een warmtepomp, ventilatie type D en voldoende isolatie scoort deze woning een energielabel A! Locatie: De woning is rustig gelegen nabij de verbindingsweg tussen Weelde en Poppel. Extra: - Verkoop onder registratierechten - Bouwjaar 2022 - Zonnepanelen - Warmtepomp - Verkoop onder registratierechten - BEN woning (EPC label A) - Regenwaterput 5.000 l - Elektriciteit = conform * Vermelde oppervlakten/afmetingen zijn indicatief. *Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag. Gmo in aanvraag. En savoir plus ?

4 Chambre(s) 136 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 14 73 38 82

In het pittoreske Kempense dorp Weelde verschijnt een nieuw woonproject "Het Gulde", gelegen tussen de Sint-Michielskerk, het gemeentehuis en de omliggende weilanden. Deze toplocatie in een autoluwe straat zorgt ervoor dat je vlakbij alle voorzieningen bent en toch kunt genieten van de uitgestrektheid van het platteland. Is dat iets voor jou? Deze nieuwbouw, geschakelde woning bestaat op het gelijkvloers uit een overdekte parkeerplaats, een ruime inkomhal met apart toilet, een ruime volledig geïnstalleerde eetkeuken met berging, een zonnige leefruimte die aansluiting geeft aan uw terras en ZW georiënteerde tuin van ca. 170m². Op de verdieping treft u 3 ruime slaapkamers en een volledige geïnstalleerde badkamer met toilet, dubbele lavabo's met meubel en spiegel, inloopdouche en design ligbad. Bijzonderheden; * Zeer rustige locatie nabij het centrum. * Energiezuinig met vloerverwarming, warmtepomp, zonnepanelen mogelijk, ... * E-peil * Geen gas. * Kwaliteitsvolle standaard afwerking. * Verwachte oplevering zomer 2024. * Tuin bereikbaar via servitude. * Foto's zijn indicatief gezien de woningen nog onder constructie zijn. En savoir plus ?

3 Chambre(s) 170 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 14 70 70 35
399 000 €

2380 Ravels

Rustig gelegen vrijstaande woning met garage en tuin Locatie: De woning is gelegen in een rustige woonwijk nabij de Grote Baan met rechtstreekse verbinding naar Turnhout en op enkele minuten van de Nederlandse grens. Rustig gelegen vrijstaande woning met garage en tuin in een woonwijk. De woning is aan opfrissing toe en bestaat uit een inkomhal, een leefruimte, een keuken, een nachthal, een toilet, een badkamer, alsook twee slaapkamers, een wasplaats en een garage. De woning beschikt over een ruime zolder die kan worden ingericht. Buiten een zonnige tuin met berging. Extra: - Locatie! - Gas Cv * Vermelde oppervlakten/afmetingen zijn indicatief. Oppervlakte conform EPC. * Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag. Gmo in aanvraag. * Renovatieverplichting residentiële gebouwen van toepassing. Meer info: ### En savoir plus ?

2 Chambre(s) 296 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 14 73 38 82
448 000 €

2380 Ravels

Vrijstaande woning met 5 slaapkamers op 1020 m² Locatie: De woning bevindt zich in het dorpscentrum op de verbindingsweg naar Oud-Turnhout. Vrijstaande woning met 5 slaapkamers op 1020 m² in het dorpscentrum. De woning verkeert in een goede staat van onderhoud en bestaat op het gelijkvloers uit een inkomhal, een leefruimte, een keuken, een badkamer, alsook een veranda en een toilet. Op de eerste verdieping drie slaapkamers en een douchekamer met toilet. Op de tweede verdieping twee slaapkamers. Buiten een grote tuin met garage en bergruimtes. Extra: - Renovatie 2018 - Groot perceel - Garage * Vermelde oppervlakten/afmetingen zijn indicatief. Oppervlakte conform EPC. * Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag. Gmo in aanvraag. En savoir plus ?

5 Chambre(s) 204 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 14 73 38 82
399 000 €

2380 Ravels

Residentieel gelegen, recente woning met 4 slaapkamers en tuin. De woning bevindt zich in een jonge wijk, buiten het centrum van Ravels. De woning is instapklaar en bestaat op het gelijkvloers uit een inkomhal met gastentoilet, een leefruimte, een keuken met ontbijthoek, alsook een berging/wasplaats. Op de eerste verdieping drie slaapkamers, een apart toilet en een badkamer. Een afgewerkte zolder (4e slaapkamer). Buiten een onderhoudsvriendelijke/privacy biedende tuin met berging. Extra: - Energiezuinig - Domotica - Vermelde oppervlakten/afmetingen zijn indicatief. Afmetingen conform opmetingen. En savoir plus ?

4 Chambre(s) 220 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 14 73 38 82
875 000 €

2380 Ravels

RAVELS - Landbouwwoning met bijhorende loodsen op ca 1,3 Ha. Rustig en landelijk gelegen te Ravels. Deze uitermate rustig gelegen landbouwwoning omvat op het gelijkvloers een functionele keuken, een badkamer voorzien van bad en douche, een aparte toilet, 2 slaapkamers en een berging. Op de eerste verdieping bevindt zich een zeer gezellige living, met aparte TV hoek en bureauruimte alsook een extra kamer die eventueel gebruikt kan worden als berging, maar ook perfect kan dienen als derde kamer. Op deze eigendom staan in totaal 3 grote loodsen in goede staat, allemaal voorzien van een geïsoleerd dak. De eerste loods heeft een afmeting van ca. 36m x 12m. Hierin zitten 2 afsluitbare delen. Het grootste deel van de loods is open en kan perfect gebruikt worden als stockage. De tweede loods meet ca. 18m x 20m en beschikt over een zeer hoge toegangspoort wat het binnenrijden van grote machines mogelijk maakt. Momenteel wordt deze loods gebruikt als atelier maar zou perfect ingericht kunnen worden als paardenstal. De derde loods heeft een oppervlakte van ca. 22m x 30m. Deze hangar is iets lager maar beschikt zeker over een functionele hoogte. In de loods zijn oa voorzien een ruim kantoor, vergaderzaal/keuken, badkamer en berging. Een inpandige garage en een voormalig melkhuis vervolledigen deze laatste loods. Op het terrein bevinden zich in prefabbetonblokken 4 grote stortzones en een ondergrondse stockage van ca 1000m³ voor mest. Direct aanpalend aan de gebouwen ligt in optie aan te kopen ca 4,2 Ha landbouwgrond. De eigendom ligt vlakbij een erg uitgestrekt bosgebied, wat zeker een grote troef is ! Ideaal om op de talrijke boswegen je paarden te trainen ! Kortom, bent u op zoek naar een eigendom met loodsen en aanpalende gronden ? Aarzel niet om ons te contacteren: ### En savoir plus ?

3 Chambre(s) 150 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 53 60 65 60
Maison à vendre Ravels (RBM72337)
489 000 €

2380 Ravels

Bent u op zoek naar een BEN-woning met 4 slaapkamers, gezellige tuin op het zuidwesten gericht en ruime garage in Ravels? Lees dan snel even verder! De rustige ligging van deze volledig conforme woning in een kindvriendelijke omgeving, de heel gunstige EPC score A en de ruime garage met brede toegang naar de tuin zijn maar enkele troeven van deze woning. GLV: de inkomhal (8m²) geeft toegang tot het gastentoilet en de gezellige woonkamer (36m²) met mooi zicht op de tuin en terras. Achteraan de tuin is er nog een extra overdekte zitruimte. Aansluitend aan de woonkamer is de ingerichte open keuken (7m²) met kookplaat inductie, dampkap, combi oven, koelkast en spoelbak enkel. Verder is er nog de ruime garage (21m²) en een berging (3m²). 1steV: de nachthal (10m²) geeft toegang tot de master bedroom (15m²) met aansluitende dressing (5m²), slaapkamer 2 (16m²) en de badkamer (8m²) met ligbad, inloopdouche en wastafel dubbel in meubel. 2deV: hier bevinden zich nog slaapkamer 3 en 4 (12+12m²), een extra berging (4m²) en de technische ruimte (7m²). Lijkt deze instapklare Ben-woning iets voor u? Wacht dan niet langer en neem dan snel contact op met ons kantoor via ### En savoir plus ?

4 Chambre(s) 180 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 3 360 85 30
339 000 €

2380 Ravels

Rustig gelegen split-level woning met garage en tuin Locatie: De woning is uiterst rustig gelegen buiten het dorpscentrum van Ravels nabij de verbindingsweg met Turnhout en op enkele minuten rijden van de Nederlandse grens. Rustig gelegen split-level woning met garage en tuin buiten het centrum van Ravels. De woning verkeert in goede staat van onderhoud en bestaat op het gelijkvloers uit een inkom, een leefruimte, een keuken en een veranda. Op de bovenverdieping twee ruime slaapkamers en een multifunctionele kamer. Op de benedenverdieping een toilet, een badkamer, een wasplaats en een garage. De woning beschikt alsook over een ruime kelder. Buiten een zonnige tuin met berging en overdekt terras. Extra: - Elektrische installatie = conform! - Veranda 2018 - Ramen + deuren 2023 - Badkamer + toilet 2023 - Airco (living, slaapkamers, veranda), koelen + verwarmen - 12 zonnepanelen 2018 - Cv stookolie * Vermelde oppervlakten/afmetingen zijn indicatief. Oppervlakte conform EPC. * Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag. Gmo in aanvraag. En savoir plus ?

3 Chambre(s) 232 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 14 73 38 82
Maison à vendre Ravels (RBM49520)

Rustig gelegen, zelf af te werken, woning te Ravels. De woning kan volledig naar eigen zin worden afgewerkt. De woning bestaat op het gelijkvloers uit een inkomhal met gastentoilet, een leefruimte met open keuken, een berging en een garage. Op de eerste verdieping een nachthal met toilet, drie slaapkamers, een dressing, een badkamer en een wasplaats. Bijkomend een zolder met vaste trap. Buiten een gezellige tuin met terras. De woning wordt winddicht opgeleverd en afgewerkt met aluminium ramen. Locatie: De woning is zeer rustig gelegen nabij het dorpscentrum van Ravels, de verbindingsweg naar Turnhout en verschillende winkels. Extra: Verkoop onder BTW-stelsel + plannen beschikbaar - Aluminium ramen inbegrepen! En savoir plus ?

3 Chambre(s) 233 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 14 73 38 82
Maison à vendre Ravels (RBL47967)

In een rustig gelegen straat nabij het bruisende centrum van Ravels zijn 10 luxueus afgewerkte BEN-woningen gerealiseerd. Deze woonbuurt biedt een gezellige mix van halfopen en gesloten bebouwingen in een eigentijdse landelijke stijl, allemaal conform E-peil Woning 1 (138 m²) beschikt over 4 slaapkamers en is smaakvol ingericht met lichte tinten en hoogwaardige materialen. De moderne keuken is uitgevoerd in wit met gouden accenten, terwijl de vloeren een warme uitstraling hebben dankzij de parketlook. De woning biedt een ruime leefruimte met veel lichtinval, een zonovergoten terras en een prachtig aangelegde tuin van 440 m². De indeling van de woning is als volgt: - Gelijkvloers: Een ruime inkomhal, een gastentoilet, een lichte leefruimte met open keuken, en een praktische berging met technische installaties. - Eerste verdieping: Vier ruime slaapkamers, een moderne badkamer met inloopdouche en bad, een wasplaats en een apart toilet. - Buiten: Een groot terras, een fraai aangelegde tuin, een fiets-/tuinberging, een carport en extra parkeergelegenheid. De woning is uitgerust met de nieuwste energiebesparende technologieën, waaronder warmtepompen, zonnepanelen en groendaken. De verkoop geschiedt onder het BTW-stelsel, met 21% op de constructie en 12% op het grondaandeel. Wilt u graag een kijkje nemen om te zien of deze woning bij u past? U kunt ons bereiken op het nummer ### of per e-mail via ### . Wij verwelkomen u graag voor een rondleiding en verdere informatie over deze prachtige woning en het project. En savoir plus ?

4 Chambre(s) 138 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 3 435 31 33
485 000 €

2380 Ravels

Hoogwaardig gerenoveerde en energiezuinige gezinswoning Locatie: De woning is uiterst rustig gelegen nabij de Grote Baan en de verbindingsweg naar Turnhout. Hoogwaardig gerenoveerde en energiezuinige gezinswoning, zeer rustig gelegen. De woning is compleet gerenoveerd en bestaat op het gelijkvloers uit een inkomhal, een toilet, een badkamer, een leefruimte en een open keuken. Op de eerste verdieping een nachthal, een badkamer en drie slaapkamers. Op de tweede verdieping een afgewerkte zolder als vierde slaapkamer. De woning beschikt over een ruime kelder. Buiten een tuin. Extra: - Totaalrenovatie - Energiezuinig (A label) - Kwalitatieve afwerking * Vermelde oppervlakten/afmetingen zijn indicatief. Oppervlakte conform EPC. * Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag. Gmo in aanvraag. En savoir plus ?

4 Chambre(s) 234 2 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 14 73 38 82
Maison à vendre Ravels (RBH62476)

Langs de Elzenstraat in Weelde bouwt Danneels deze stijlvolle driegevelwoning op het lot 16. Rustig gelegen, rechtover de mooie groenzone in onze kindvriendelijke nieuwe woonbuurt.Deze karaktervolle gezinswoning in verfijnd landelijke bouwstijl is heel lichtrijk en heeft o.m. een open ingedeelde woonkamer, ingerichte eilandkeuken en badkamer, tuin met gezellig terras, oprit, carport en 3 mooie slaapkamers.Het is een zeer energie-efficiënte woning (E-peil 20), uitgerust met een geothermische warmtepomp, vloerverwarming, ventilatie met warmterecuperatie én zonnepanelen. Je betaalt 5 jaar geen onroerende voorheffing en houdt je energiefactuur onder controle. Danneels werkt jouw nieuwe woning sleutel-op-de-deur voor je af voor een vaste prijs en tegen een afgesproken einddatum. Jij kiest de keuken- en badkamerinrichting, vloer- en wandtegels bij onze partners. Onze klantenbegeleider staat voor je klaar met advies op maat. En savoir plus ?

3 Chambre(s) 155
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 15 30 81 00
Maison à vendre Ravels (RBH62473)

Langs de Elzenstraat in Weelde bouwt Danneels deze stijlvolle driegevelwoningop het lot 23. Rustig gelegen, in onze kindvriendelijke nieuwe woonbuurt en dicht bij de mooie groenzone.Deze karaktervolle gezinswoning in verfijnd landelijke bouwstijl is heel lichtrijk en heeft o.m. een open ingedeelde woonkamer, ingerichte eilandkeuken en badkamer, tuin met gezellig terras, oprit, carport en 3 mooie slaapkamers.Het is een zeer energie-efficiënte woning (E-peil 20), uitgerust met een geothermische warmtepomp, vloerverwarming, ventilatie met warmterecuperatie én zonnepanelen. Je betaalt 5 jaar geen onroerende voorheffing en houdt je energiefactuur onder controle. Danneels werkt jouw nieuwe woning sleutel-op-de-deur voor je af voor een vaste prijs en tegen een afgesproken einddatum. Jij kiest de keuken- en badkamerinrichting, vloer- en wandtegels bij onze partners. Onze klantenbegeleider staat voor je klaar met advies op maat. En savoir plus ?

3 Chambre(s) 163
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 15 30 81 00