Terrain à vendre - Izegem

11 résultats (1 - 11)
126 000 €

8870 Izegem

Dit perceel bouwgrond heeft een oppervlakte van 388 m² en is gelegen langs de Leenstraat te Izegem, een invalsweg met een vlotte verbinding naar de Ring en autostrade. Voor gesloten bebouwing waarbij langs de ene zijde aan een woning wordt aangebouwd en aan de andere zijde enkel aan een garage dient aangebouwd te worden. En savoir plus ?

388 10 m Largeur du terrain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 51 24 88 00
110 000 €

8870 Emelgem

Goed gelegen hoekperceel met afbraakwoning. Het perceel ligt op de hoek van de Ingelmunstersestraat en Warandestraat en heeft een goeie ligging zowel voor private bewoning als voor commerciële doeleinden. Op wandelafstand van het centrum van Emelgem met alle comfort vlakbij. Goeie verbinding naar zowel Roeselare, Izegem als Ingelmunster. Mooie opportuniteit voor wie als particulier bouwgrond zoekt in het centrum van Emelgem. Het perceel loopt tot en met de garage in de Warandestraat. Tuin en terras hebben uitweg, mogelijkheid om extra parkeermogelijkheden aan te leggen op eigen terrein. Door de verlenging van het btw voordeel bij nieuwbouw na afbraak kan er aan 6% btw gebouwd worden. En savoir plus ?

322
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 56 60 40 22
800 000 €

8870 Izegem

Unieke Kans: Te Renoveren/Af te Breken Hoeve op een Perceel van 3 hectare 13 are 45 ca in IzegemBent u op zoek naar een uniek renovatieproject of de perfecte locatie om uw droomwoning te bouwen?Deze charmante hoeve, gelegen op een ruim perceel aan de Mispelstraat 2 in Izegem, biedt een uitstekende gelegenheid om een nieuwe woonst te realiseren in een rustige en groene omgeving.Eigenschappen van de eigendom: Ruim perceel:Geniet van een royaal perceel met veel potentieel.De grootte van het perceel biedt tal van mogelijkheden voor uitbreiding of nieuwbouw. Rustige ligging:Gelegen in een serene en landelijke omgeving, ideaal voor wie op zoek is naar rust en privacy. Gunstige locatie:Ondanks de rustige ligging, bevindt u zich op slechts enkele minuten van het centrum van Izegem, scholen, winkels en belangrijke uitvalswegen. Waarom kiezen voor deze eigendom ? Flexibiliteit in ontwerp:Of u nu kiest voor renovatie of nieuwbouw, dit perceel biedt de flexibiliteit om uw woning volledig naar uw wensen en behoeften te ontwerpen. Investering in de toekomst:Vastgoed in blijft een waardevolle investering.Met de juiste aanpak kan deze hoeve worden omgetoverd tot een prachtige eigendom die zijn waarde laat stijgen. Natuurlijke omgeving:De omgeving biedt tal van recreatieve mogelijkheden, van wandelen en fietsen tot genieten van de natuur in uw eigen achtertuin. Deze eigendom biedt een unieke kans voor visionaire kopers die een passie hebben voor renovatie of nieuwbouw.Laat uw creativiteit de vrije loop en maak van deze hoeve uw droomhuis.Interesse?Aarzel niet om contact op te nemen voor meer informatie of een bezichtiging.Dit is uw kans om een uniek stukje vastgoed te bemachtigen in het charmante Izegem.Bel ons op ### of mail ons op ### reeds vergund onder voorwaarden, info te verkrijgen op kantoor.EPC : 722 kWh/m²Oppervlakte : 31.345 m² En savoir plus ?

31345
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 51 21 11 11
150 000 €

8870 Izegem

À Izegem, à l'intersection de la Baronstraat et de la Vijfwegenstraat, nous trouvons cette maison polyvalente à vendre. Il s'agit actuellement d'un bâtiment commercial avec un garage et une maison mitoyenne adjacente (maison numéro 178), qui offre diverses options de rénovation, de développement de projets ou à des fins commerciales. La propriété, y compris le terrain de 315 m², est située dans un coin, ce qui la rend idéale comme terrain de projet pour un projet à petite échelle. De plus, la parcelle est orientée sud-ouest, ce qui lui permet de bénéficier de la lumière du soleil toute la journée ! La maison principale, ainsi que les dépendances, ont actuellement une surface habitable impressionnante de 376 m². Pour les règlements et des informations supplémentaires, veuillez contacter notre bureau. Avantages commerciaux : - Rénovez ou reconstruisez à un éventuel taux de TVA de 6 % ! - Accès facile et excellente visibilité - Stationnement gratuit grâce au parking public situé devant la porte Vous recherchez une maison avec de nombreuses possibilités à Izegem ? Alors contactez Bert Delhuvenne au ### dès aujourd'hui ! Ce bâtiment peut être soumis à l'obligation de rénovation imposée par le gouvernement flamand pour les bâtiments résidentiels. Pour plus d'informations, consultez le site Web de l'Agence flamande pour l'énergie et le climat à l'adresse ### En savoir plus ?

315
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 51 30 83 08
169 000 €

8870 Izegem

Gelegen langs de N357 tussen Izegem en Rumbeke (Roeselare) vindt u deze bouwgrond (zijnde lot 2, 5 en 6) met een oppervlakte van ca. 591m². Aantrekkelijke ligging nabij het centrum Izegem met erg goede bereikbaarheid door de onmiddellijke nabijheid van de Rijksweg en het op- en afrittencomplex E403 Roeselare-Rumbeke. Lot 2 is bestemd voor woningbouw en loten 5 & 6 voor garages die toegankelijk zijn via de Abelestraat. Lot 2: Mogelijkheid tot realiseren van een open of halfopen bebouwing met maximum twee bouwlagen + zadeldak. Per bouwlaag wordt de bouwhoogte beperkt tot 3,5m. Loten 5 & 6: Mogelijk tot oprichten van garages van telkens 6m diepte op 3m breedte. Het terrein is bouwrijp en de verkavelingsvergunning is definitief | Verkavelingsplan hieronder te vinden bij 'documenten' | Grondboringen reeds uitgevoerd i.f.v. stabiliteit | Goedgekeurd bouwplan reeds voorhanden | Geen bouwverplichtingen | Uitweg achteraan het perceel. Laurence (BIV 541 501) organiseert voor deze bouwgrond de bezoeken, mits het maken van een afspraak. En savoir plus ?

591
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 51 67 67 57
478 000 €

8870 Izegem

Deze projectgrond voor het bouwen van een meergezinswoning (7 units) werd reeds vergund en is gelegen in het centrum van Izegem nabij de 'Melkmarkt'. De werken kunnen onmiddellijk aangevat worden. De grondoppervlakte bedraagt in totaliteit 732 m². De Melkmarkt wordt binnenkort heringericht met aandacht voor zit-en picknickruimte en gezellige terrasjes (meer info: ### - visualisaties te vinden in de publiciteit). De omgevingsvergunning en plannen kunnen uiteraard verkregen worden na aanvraag. Kenmerken: 3 bouwlagen | 7 units (waarvan 2 éénslaapkamerappartementen) | 7 bovengrondse staanplaatsen | fietsenberging met plaats voor 20 fietsen | sloopwerken werden afgerond op 21/09/2022. Troeven: architect, notaris, stabiliteitsingenieur, veiligheidscoördinator en EPB-verslaggever werden reeds aangesteld. Alle erelonen werden reeds vereffend tot en met de omgevingsvergunning | Omgevingsvergunning aanwezig | de werken kunnen onmiddellijk aangevat worden | uitstekende, centrale ligging nabij het centrum van Izegem en de Melkmarkt. Benieuwd? Stijn (BIV 508.952) organiseert voor deze projectgrond de bezoeken ter plaatse en kan verdere informatie bezorgen, mits het maken van een afspraak via ### En savoir plus ?

732
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 51 67 67 57
Terrain à bâtir à vendre Izegem (RBK42614)
95 000 €

8870 Izegem

Gunstig gelegen bouwgrond met een oppervlakte van 283m². Momenteel is er nog een woning aanwezig waardoor, na het slopen, men kan genieten van 6% BTW indien voldaan wordt aan de voorwaarden. Halfopen bebouwing | RUP Centrum A Kouterstraat - bestemming centrumgebied van toepassing (voorschriften hieronder te downloaden) | Niet-asbestveilig | Bedrijfsactiviteiten kunnen gerealiseerd worden mits ze voldoende verzoenbaar zijn met de stedelijke woonfunctie | Breedte perceel ca. 13m - diepte perceel ca. 28m² | Uitstekende, centrale ligging nabij het centrum van Izegem. Laurence (BIV 514.501) organiseert voor deze grond de bezoeken ter plaatse en kan verdere informatie bezorgen, mits het maken van een afspraak. En savoir plus ?

283
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 51 67 67 57
Terrain à bâtir à vendre Izegem (RBK11203)
780 000 €

8870 Izegem

Deze bouwgrond is gelegen nabij het kasteeldomein Wallemote-Wolvenhof op een perceel van 2446 m² (excl. oprijlaan). Erg exclusief gelegen via een private oprijlaan (517m² extra) die wordt gedeeld met de naastgelegen buur. De bouwgrond biedt plaats voor één vrijstaande exclusieve villa waarvan reeds een ontwerp werd opgemaakt door de gekende ontwikkelaar Urbes. Ideaal voor kopers die willen ontzorgd worden en bouwen met een gekende aannemer. De voorgestelde stijl kan op maat van de klant worden aangepast. Er is eveneens de mogelijkheid tot het aankopen van het perceel zonder bouwverplichtingen - met casco woning - wind/waterdicht - met/zonder afwerking. Mogelijkheid om te bouwen aan 6% - mits voldaan wordt aan de voorwaarden. Laurence (BIV 541 501) organiseert voor deze bouwgrond de afspraken op kantoor / ter plaatse, mits het maken van een afspraak. En savoir plus ?

2446
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 51 67 67 57
Terrain à bâtir à vendre Izegem (RBJ99071)
350 000 €

8870 Izegem

Deze unieke en ruime bouwgrond is gelegen op een perceel van 2.069 m² aan de stadsrand van Izegem en is geschikt voor het bouwen van één open bebouwing. Het perceel is toegankelijk via de oprijlaan langs de Vuurkruiserslaan 1+ te Izegem. Vlotte bereikbaarheid dankzij de onmiddellijke nabijheid van de Rijksweg (N36) en het op- en afrittencomplex E403 (Roeselare-Rumbeke). Oprijlaan ca. 45m x 6,5m (volgens indicatieve opmeting Cadgis) | Breedte perceel ca. 37m (achteraan ca. 25m) en diepte ca. 40m/55m (volgens indicatieve opmeting Cadgis) | Stedenbouwkundige voorschriften te verkrijgen op aanvraag. Justine organiseert voor deze bouwgrond de bezoeken ter plaatse, mits het maken van een afspraak. En savoir plus ?

2069
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 51 67 67 57
Terrain à bâtir à vendre Izegem (RBJ69671)
120 000 €

8870 Izegem

Deze volledig te renoveren / te slopen woning bestaat uit twee samengevoegde woningen op een perceel van 221m². Zeer rustig en groen gelegen in een doodlopende straat. Indeling: Drie leefruimtes / woonkamers met berging/bijkeuken, badkamer en keuken, doorgangskamer naar de zolderverdieping en twee aparte zolders die toegankelijk zijn via een vaste trap. De tuin werd onderhoudsvriendelijk aangelegd en beschikt over een buitenberging. Decentrale verwarming op aardgas | Enkele beglazing houten schrijnwerk | EPC label F - renovatieverplichting van toepassing | Niet-asbestveilig (golfplaten en onderdakplaten) | Zeer rustige, groene omgeving. Laurence (BIV 541 501) organiseert voor deze woning de bezoeken, mits het maken van een afspraak. En savoir plus ?

221
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 51 67 67 57
Terrain à bâtir à vendre Izegem (RBI36187)
79 000 €

8870 Izegem

Dit perceel op een toplocatie in Izegem biedt u de uitgelezen kans om uw droomhuis te realiseren. Bent u op zoek naar de perfecte plek om uw visie tot leven te brengen? Dit stuk bouwgrond kan de ideale keuze zijn. Gelegen in een prachtige omgeving, biedt het de rust en schoonheid die u wenst voor uw toekomstige woning. Aarzel zeker niet langer en ontdek deze unieke kans om uw droomhuis werkelijkheid te laten worden. Neem contact met ons op voor meer informatie en maak van dit perceel uw eigen stukje paradijs in Izegem. 1) Stedenbouwkundige bestemming Wg: Woongebied 2) Beschermd erfgoed: neen 3) Geïnventariseerd erfgoed: niet van toepassing 4) Overstromingsrapport: Perceelscore of P-score: A: geen overstroming gemodelleerd Gebouwenscore of G-score: A: geen overstroming gemodelleerd Ligging in Signaalgebied: neen Ligging in afgebakende oeverzone of afgebakend overstromingsgebied: neen Plan d’expropriation : Non / Mesure judiciaire ou administrative: Non / Site d’activité inexploité : Non En savoir plus ?

145 m² Surface constructible
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 51 47 48 49

Ci-dessous, vous pouvez trouver quelques adresses intéressantes en plus dans les alentours de Izegem (8870) + Localités.

165 000 €

8800 Roeselare

Terrain à bâtir sur une surface de +/- 600m² Permis pour 1 habitation sur le surface. Voir en annexe le plan d'implantation, les plans de l'habitation, le permis environnemental et les plans autorisés. En savoir plus ?

607 m² Surface constructible 607 11 m Largeur du terrain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 56 51 66 52
795 000 €

8800 Roeselare

Situé le long de la Brugsesteenweg dans le Mammoet Center Roeselare, avec la présence de boutiques d'emploi, de restaurants et de services. Le « RUP Brugsesteenweg » s'applique à la parcelle et celle-ci est située dans un « quartier résidentiel peu commerçant avec des bâtiments ouverts et semi-ouverts ». Il existe différentes options de développement ici pour, entre autres, le commerce de détail, les bureaux, l'habitat. Merci de nous contacter pour connaître les règles d'urbanisme applicables à cette parcelle. Vous recherchez un terrain à bâtir dans un endroit très commercial à Roulers ? N'hésitez pas à nous contacter au ### Cette propriété est proposée via Powersale. Le prix indiqué est un cours cible. Si vous souhaitez prendre rendez-vous ou si vous souhaitez obtenir plus d'informations sur ce mode d'achat, veuillez contacter le gestionnaire de fichiers Stijn Soenen | téléphone portable : ### | ### En savoir plus ?

2784
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 51 26 50 00
249 000 €

8800 Roeselare

Terrain à batir de 841m² avec une largeur de 21m.Possibilité de construire une maison individuelle avec :1 étage : 20m de profondeur de construction2 niveaux: 15m de profondeurZone de construction libre de 4m jusqu'à la limite latérale du terrainPas d'obligation de construction ! En savoir plus ?

841
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 51 22 20 51
430 000 €

8800 Roeselare

Dit uniek gelegen stuk bouwgrond (op heden bebouwd met een bungalow-type woning) is gelegen op een perceel van 1000 m² in een rustige straat aan het provinciaal domein Sterrebos en is geschikt voor het bouwen van een open bebouwing. Het perceel is ca. 20 m breed en ca. 50 m diep. Vlotte bereikbaarheid door de onmiddellijke nabijheid van de Rijksweg (N36). De bouwvoorschriften werden opgevraagd bij de Stad Roeselare. Er zijn geen specifieke bouwvoorschriften van toepassing. Mogelijkheid tot afbraak en heropbouw à 6% BTW! Mogelijkheid tot aankoop van de grond à 3% registratierechten (indien voldaan aan de voorwaarden - gezien op heden bebouwd). Troeven: vlotte bereikbaarheid, exclusieve ligging en ruim perceel. Benieuwd? Stijn en Margot organiseren voor deze bouwgrond de bezoeken ter plaatse en kunnen verdere informatie bezorgen, mits het maken van een afspraak via ### En savoir plus ?

1000
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 51 67 67 57
197 500 €

8800 Roeselare

Bouwgrond van 702m² aan centrum Beitem (Roeselare)Bouwrijp perceel van +- 16m breedte en een diepte van +- 43 meter.Zonder bouwverplichting.Op zoek naar een perceel bouwgrond voor het bouwen van uw nieuwe woonst ?Neem contact via ### of ### En savoir plus ?

702
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 51 21 11 11
Prix sur demande

8800 Roeselare

De alleenstaande woningen aan de ingang van de wijk bepalen mee de uitstraling van de verkaveling. Het zijn ook de grootste percelen voor open bebouwing: lot 95 is 575 m2, lot 11 is 433 m2. Deze woningen aan de Honzebroekstraat zullen volledig op maat gebouwd worden met plat dak. Voor de ‘look & feel’ kan je alvast een kijkje nemen bij het beeldkwaliteitsplan van de verkaveling.Alle woningen worden aangesloten op het warmtenetwerk van de verbrandingsoven, waardoor je niet alleen in een groene omgeving woont, maar je woning zelf ook duurzaam is.De prijzen zijn de prijzen voor de grond en infrastructuurwerken, excl kosten, registratierechten en BTW. De constructieprijs hangt af van het ontwerp die je wenst. En savoir plus ?

433 26 m Profondeur du terrain 15 m Largeur du terrain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 51 26 36 80
Prix sur demande

8800 Roeselare

Heb je voorkeur voor een alleenstaande woning bestaande uit 2 volle verdiepen en hellend dak, dan is dit perceel iets voor jou. Bij het ontwerp houden wij rekening met jouw smaak en budget, volledig op maat dus! Voor de look & feel kan je alvast een kijkje nemen bij het beeldkwaliteitsplan van de verkaveling. Alle woningen worden aangesloten op het warmtenetwerk van de verbrandingsoven, waardoor je niet alleen in een groene omgeving woont, maar je woning zelf ook duurzaam is. De prijzen zijn de prijzen voor de grond en infrastructuurwerken, excl kosten, registratierechten en BTW. De constructieprijs hangt af van het ontwerp die je wenst. En savoir plus ?

304 23 m Profondeur du terrain 13 m Largeur du terrain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 51 26 36 80
Prix sur demande

8800 Roeselare

De alleenstaande woningen aan de ingang van de wijk bepalen mee de uitstraling van de verkaveling. Het zijn ook de grootste percelen voor open bebouwing: lot 95 is 575 m2, lot 11 is 433 m2. Deze woningen aan de Honzebroekstraat zullen volledig op maat gebouwd worden met plat dak. Voor de ‘look & feel’ kan je alvast een kijkje nemen bij het beeldkwaliteitsplan van de verkaveling. Alle woningen worden aangesloten op het warmtenetwerk van de verbrandingsoven, waardoor je niet alleen in een groene omgeving woont, maar je woning zelf ook duurzaam is. De prijzen zijn de prijzen voor de grond en infrastructuurwerken, excl kosten, registratierechten en BTW. De constructieprijs hangt af van het ontwerp die je wenst. En savoir plus ?

146 m² Surface constructible 575
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 51 26 36 80
Prix sur demande

8800 Roeselare

Lapeirre geeft je de kans een alleenstaande woning volledig op maat te bouwen langs de Honzebroekstraat te Roeselare. Zowel qua stijl en dakvorm kan je alle kanten uit, rekening houdende met het beeldkwaliteitsplan. Een uniek gegeven in deze verkaveling.Alle woningen worden aangesloten op het warmtenetwerk van de verbrandingsoven, waardoor je niet alleen in een groene omgeving woont, maar je woning zelf ook duurzaam is.De prijzen zijn de prijzen voor de grond en infrastructuurwerken, excl kosten, registratierechten en BTW. De constructieprijs hangt af van het ontwerp die je wenst. En savoir plus ?

397
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 51 26 36 80