Maison à vendre - Pitsidia (Grèce)

39 résultats (1 - 20)
55 000 €

702 00 Pitsidia

Midden in de betoverende natuurlijke omgeving van de zuidkust vinden we dit prachtige stuk land, slechts een korte wandeling verwijderd van het schitterende zandstrand van Komos. Met een royale oppervlakte van 1314 m² is dit landelijk paradijsje bereikbaar via een onverharde weg. Gelegen aan de rand van het authentieke dorp Pitsidia, biedt dit perceel een oase van rust, ideaal voor natuurliefhebbers die graag wandelen naar de idyllische stranden van het zuiden. Het dorpscentrum ligt op slechts 5 minuten afstand, terwijl je vanaf dit perceel tijdens zomeravonden kunt genieten van adembenemende zonsondergangen en een prachtig uitzicht over de Libische Zee. En savoir plus ?

contacter
détails
E-mail
265 000 €

702 00 Pitsidia

Midden in het prachtige groene landschap van Zuid-Kreta ontmoeten we dit prachtige en gezellige huis. Het huis met een totale oppervlakte van 112 m2 is prachtig gelegen in een rustige buurt van het dorp Pitsidia op een perceel grond van 202 m2. Het huis is in 2018 gebouwd met steen als voornaamste bouwmateriaal. Rondom het pand vinden we groene olijfgaarden en een ruime binnenplaats. Bij binnenkomst in het huis vindt u een volledig uitgeruste open keuken en een comfortabele woonkamer met open haard en een zithoek. Via een hal bereikt u een kleine berging met wasruimte, een moderne badkamer met douchegedeelte en twee ruime slaapkamers met voldoende opbergruimte. Bovendien heeft u vanuit de slaapkamers toegang tot een privé buitenruimte, waar u uw voertuig kunt parkeren, terwijl u bij de vooringang een opslagruimte en een buitendouche vindt en kunt genieten van uw maaltijden en koffie in de privézithoek. Dit huis is perfect geschikt voor degenen die hun levensstijl willen veranderen en in dit prachtige winter- en zomerdorp willen verblijven waar u kunt genieten van de milde winter en het rustige dagelijkse leven, terwijl u in de zomer kunt genieten van de dagelijkse duiken op de prachtige stranden van Matala en Kalamaki en de ontspannende middagwandelingen in de dorpsstraten. En savoir plus ?

2 Chambre(s) 112 2 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Maison à vendre Pitsidia (RBK22686)
80 000 €

702 00 Pitsidia

Dit perceel heeft een oppervlakte van 2000m² en kan worden bebouwd tot 186m². Het heeft toegang via een onverharde weg en water en elektriciteit aan de grenzen. Ideaal voor wie op zoek is naar rust maar geen afzondering, aangezien dit dorp heel dichtbij is. Het aanbod van Pitsidia heeft veel voorzieningen zoals taverna's, cafés, bakker, supermarkt, apotheek en ligt zeer dicht bij de bekende stranden van Kommos en Matala. En savoir plus ?

contacter
détails
E-mail
Maison à vendre Pitsidia (RBK21782)
100 000 €

702 00 Pitsidia

Het perceel is gelegen aan de bovenkant van het dorp Pitsidia met uitzicht op zee vanaf de bovenkant van het gedeelte. Water- en elektriciteitsaansluitingen op het terrein. De toegangsweg naar het gedeelte is asfalt. Pitsidia is een aantrekkelijk traditioneel dorp met veel populaire stranden op korte rijafstand. Het gematigde klimaat van Zuid-Kreta maakt dit een zeer gewilde plek om het hele jaar door te wonen. En savoir plus ?

contacter
détails
E-mail
Maison à vendre Pitsidia (RBK21761)
65 000 €

702 00 Pitsidia

Het perceel is 2.000 m2 groot en de opstalrechten zijn 186 m2. Het water en elektra bevinden zich aan de rand van het perceel. Er zijn veel cafés en restaurants in de buurt en de stranden van Kamaki, Kommos en Matala zijn een klein eindje rijden. En savoir plus ?

contacter
détails
E-mail
Maison à vendre Pitsidia (RBK21753)
130 000 €

702 00 Pitsidia

Dit aantrekkelijke bebouwbare perceel is gelegen in Pitsidia op slechts enkele minuten loopafstand van het plein. In de zomer kunt u op uw terras genieten van de schilderachtige zonsondergangen. Het is een rustige omgeving met enkele buren in de buurt, maar met voldoende ruimte voor privacy. Dit perceel wordt geleverd met een bouwvergunning, en water- en elektra-aansluitingen zijn op de grens. Dit is een ideaal stuk grond voor u, als u geïnteresseerd bent in het bouwen van een vakantie of een permanente woning en als u wilt genieten van het dorpsleven en de stranden van Matala en Komos, maar ook privémomenten thuis wilt hebben. En savoir plus ?

contacter
détails
E-mail
Maison à vendre Pitsidia (RBK21750)
110 000 €

702 00 Pitsidia

Dit vlakke stuk land met veel grote olijfbomen meet 2.100m2 en is gelegen aan de rand van Pitsidia. Vanaf hier heb je een heel mooi uitzicht op het kleine dorp en het schilderachtige landschap. Water- en elektra-aansluitingen bevinden zich op de grens en u kunt tot 186m2 bouwen. Dit is het ideale land, als u van de rust wilt genieten buiten het dorpsleven, terwijl u het dorp dichtbij heeft, waar u alle voorzieningen heeft, zoals een bakker, cafés. tavernes, apotheek en supermarkten. Het strand van Komos (3km) ligt hier op steenworp afstand, evenals het levendige Matala (6km). Dit perceel is de perfecte plek, als u zowel een permanent als een vakantieverblijf wilt bouwen. En savoir plus ?

contacter
détails
E-mail
Maison à vendre Pitsidia (RBK21722)
80 000 €

702 00 Pitsidia

Het perceel ligt in een olijfgaard met 70 bomen, op slechts 500 meter van Pitsidia. Het land is licht glooiend en kijkt uit op het dorp Pitsidia. De bomen hebben een irrigatiesysteem en er loopt een beek op de grens van het terrein. Elektriciteit is dichtbij aan de hoofdweg. De locatie biedt een vredig plattelandsleven en toch dichtbij voorzieningen en de prachtige stranden van Komos en Matala. En savoir plus ?

contacter
détails
E-mail
Maison à vendre Pitsidia (RBK21715)
140 000 €

702 00 Pitsidia

Het pand ligt op een zacht glooiende heuvel met uitzicht op Pitsidia. Het land is beplant met olijfbomen die worden geïrrigeerd en er is elektriciteit op het land. De toegangsweg is onverhard maar van goede kwaliteit. De rijafstand naar Pitsidia is slechts 5 minuten en de plaatselijke stranden van Matala en Komos liggen op korte afstand met de auto. En savoir plus ?

contacter
détails
E-mail
Maison à vendre Pitsidia (RBK21698)
70 000 €

702 00 Pitsidia

Het vlakke perceel is gelegen aan de ingang van Pitsidia op een rustige, zonnige locatie. Het terrein is omsloten door een hek en er is een goede toegang tot de hoofdweg. Elektra en water bevinden zich op de grens van het perceel. En savoir plus ?

contacter
détails
E-mail
Maison à vendre Pitsidia (RBK21694)
116 000 €

702 00 Pitsidia

Het vlakke perceel is gelegen in een gebied met nieuwe villa's aan de buitenrand van Pitsidia. Het land is beplant met 50 olieproducerende olijfbomen. Elektriciteits- en wateraansluitingen bevinden zich op de grens. Het centrum van Pitsidia ligt op loopafstand en heeft alle voorzieningen. De stranden van Komos en Matala liggen op korte rijafstand. En savoir plus ?

contacter
détails
E-mail
Maison à vendre Pitsidia (RBK21692)
175 000 €

702 00 Pitsidia

Het perceel van 4.000 m2 is gelegen in een gebied met nieuwe villa's op een heuvel met uitzicht op de zee en het omliggende platteland. Het perceel heeft water en is beplant met olijfbomen. De elektriciteitsaansluiting bevindt zich op de erfafscheiding. Het centrum van Pitsidia ligt op 5 minuten met de auto en heeft alle voorzieningen zoals supermarkten, Taverna's, Apotheek en cafetaria's.. En savoir plus ?

contacter
détails
E-mail
Maison à vendre Pitsidia (RBK21691)
160 000 €

702 00 Pitsidia

Het stuk land ligt in een landelijke omgeving met 360 graden uitzicht over de omliggende olijfgaarden, de Psiloriti-bergen en het dorp Pitsidia. Het pand zou geschikt zijn voor een privévilla van maximaal 300 m2 of voor een hotel met bouwrechten tot 2.000 m2. De populaire badplaats Matala ligt op slechts 4 km en het prachtige afgelegen natuurlijke strand van Como ligt op 1,5 km van Pitsidia. En savoir plus ?

contacter
détails
E-mail
Maison à vendre Pitsidia (RBK21690)
90 000 €

702 00 Pitsidia

Het perceel is gelegen op het platteland tussen de dorpen Pitsidia en Kamilari. Het uitzicht kijkt uit over de olijfgaarden en wijngaarden in de vallei. De locatie biedt een rustige, stille sfeer terwijl het slechts een klein eindje rijden is naar de voorzieningen in het volgende dorp. Het strand van Kalamaki ligt op minder dan 1 km afstand. Toegang tot het perceel is via een onverharde weg. Er is water op het land met een irrigatiesysteem voor de olijfbomen. Er is geen elektriciteit, maar omdat het zuiden van Kreta het hele jaar door zonneschijn heeft, zouden fotovoltaïsche panelen geschikt zijn. En savoir plus ?

contacter
détails
E-mail
Maison à vendre Pitsidia (RBK21687)
50 000 €

702 00 Pitsidia

Het verhoogde perceel van 670 m2 ligt in Pitsidia, een traditioneel dorp in Zuid-Kreta. Pitsidia is een dorp dat alle voorzieningen biedt, evenals restaurants, cafetaria's, supermarkten en een apotheek. Het ligt op slechts 4 km van het strand van Matala en Kommos. Het bouwrecht van het perceel is 450m2, er is water- en elektra aansluiting op de perceelgrens. Dit is een idyllische plek op het platteland met een prachtig uitzicht op de berg Psiloritis. En savoir plus ?

contacter
détails
E-mail
Maison à vendre Pitsidia (RBK21649)
86 000 €

702 00 Pitsidia

Het betreft een pand met een totale oppervlakte van 2076,94m² met bouwrechten van 200m². Aan de grens is een water- en elektriciteitsaansluiting. Het is een goede kans voor degenen die rust zoeken, maar niet zozeer geïsoleerd zijn van voordelen. Het dorp en de winkels liggen op loopafstand. Het dorp Pitsidia ligt in het zuiden van Kreta, zeer dicht bij bekende stranden zoals Kalamaki, Komos en Matala. Naast tavernes en cafés is er in het dorp een apotheek, bakker en supermarkt. En savoir plus ?

contacter
détails
E-mail
Maison à vendre Pitsidia (RBK21648)
126 000 €

702 00 Pitsidia

Dit perceel heeft een oppervlakte van 4218,49m² en kan worden bebouwd tot 200m². Er is een wateraansluiting aan de grens, terwijl het voor elektriciteit ongeveer 400 meter verderop is. Het is gelegen op een heuvel tegenover het dorp en kijkt uit over het omringende landschap. Het gebied is erg rustig zonder huizen in de buurt, maar tegelijkertijd heel dicht bij het dorp en de stranden. Pitsidia ligt zeer dicht bij de stranden van Komos en Kalamaki en heeft vele faciliteiten zoals tavernes, supermarkten, apotheek en bakker. En savoir plus ?

contacter
détails
E-mail
Maison à vendre Pitsidia (RBK21622)
320 000 €

702 00 Pitsidia

Dit stuk grond is in totaal 4479 m² en heeft bouwrechten van 150 m². Elektriciteit en wateraansluiting bevinden zich in de borders. Het bestaat uit 150 olijfbomen van productieve leeftijd en kan worden gebruikt als investering voor landbouwdoeleinden of voor de bouw van een huis. Het is gelegen in het gebied van Pitsidia, dicht bij het beroemde strand van Matala en op slechts een paar meter van het zandstrand van Kommos. De verhoogde ligging biedt een eindeloos uitzicht op de zee en de bergen. En savoir plus ?

contacter
détails
E-mail
Maison à vendre Pitsidia (RBK21602)
85 000 €

702 00 Pitsidia

Dit perceel is gelegen op een uitzonderlijke locatie aan de rand van het dorp Pitsidia, aangezien het zich in een rustige omgeving bevindt die nog niet volledig is ontwikkeld en de mogelijkheid biedt van rust en privacy die iemand zou kunnen kiezen, terwijl het tegelijkertijd op loopafstand van het centrum van het dorp. De grond heeft een totale oppervlakte van 2026 m² en een opstalrecht van 186 m². Het heeft een kleine helling die een fantastisch uitzicht biedt op de berg Psiloritis en Pitsidia. Het heeft wateraansluiting aan de randen terwijl de elektriciteit niet ver van het perceel verwijderd is. Het heeft toegang via een gemakkelijke onverharde weg en heeft alle wettelijke documenten beschikbaar. En savoir plus ?

contacter
détails
E-mail
Maison à vendre Pitsidia (RBK21553)
93 000 €

702 00 Pitsidia

Α nieuwe investeringsmogelijkheid in het mooie dorp Pitsidia in Zuid-Kreta. Dit perceel grond heeft een totale oppervlakte van 2000m2 en een bouwrecht van 186 m², gelegen in een rustige buurt aan de rand van het dorp. Het pand is perfect voor degenen die op zoek zijn naar de rust van de natuur te midden van de wilde schoonheid van het Kretenzische landschap. Het land biedt een prachtig uitzicht op het wilde bereik van de Psiloritis-bergen met besneeuwde toppen in de winter. Gelegen op slechts een paar minuten afstand van het centrum van het dorp met de winkels en tavernes en op slechts 5 minuten van het strand van Komos aan de zuidkust. De grond is beschikbaar met een voorlopige bouwvergunning. Dit betekent dat het voorbereidende werk al is gedaan en dat het perceel gereed is voor de bouw volgens de goedgekeurde plannen. Het kan het proces voor de nieuwe eigenaar vereenvoudigen en versnellen, aangezien zij kunnen doorgaan met de bouw zonder de initiële goedkeuringsfasen te doorlopen. En savoir plus ?

contacter
détails
E-mail