Maison à vendre - Sivas (Grèce)

28 résultats (1 - 20)
Maison à vendre Sivas (RBK28441)
85 000 €

58040 Sivas

Deze woning heeft een oppervlakte van 40m², een kleine berging van 20m² en de totale oppervlakte van het perceel bedraagt 180m². Het heeft de mogelijkheid, met wat werkzaamheden en veranderingen, om te vormen tot een klein toevluchtsoord voor ontspanning en rust tijdens de zomervakantie en daarna. Daarnaast heeft het een vrij grote tuin met citrusbomen waar men kan genieten van de ochtendzon of de middagkoffie. Sivas is een klein en heel mooi dorp, zeer dicht bij bekende stranden van Zuid-Kreta, zoals Matala en Kalamaki, maar ook Vathi en Agiofarago. En savoir plus ?

1 Chambre(s) 40 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Maison à vendre Sivas (RBK21800)
63 000 €

58040 Sivas

De woning is gelegen in een mooi rustig steegje nabij het dorpsplein. Het heeft uitzicht op de omgeving en de landelijke valleien. Het perceel is 160 m². De woning is circa 80 m² en heeft een kleine tuin. De woning is gebouwd in 1907 en heeft traditionele karakteristieke kenmerken. Met een complete renovatie kan deze woning omgetoverd worden tot een prachtige woning. Sivas heeft veel restaurants, cafés en een minimarkt die het hele jaar door geopend zijn. De populaire stranden van Matala, Kalamaki en Kommos liggen op 10-15 minuten rijden. En savoir plus ?

2 Chambre(s) 80 2 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Maison à vendre Sivas (RBK21799)
220 000 €

58040 Sivas

Dit oude traditionele stenen huis heeft 2 verdiepingen en bestaat uit 3 gebouwen die tot één gebouw zijn samengevoegd. Het is een degelijk traditioneel huis wat gerenoveerd moeten worden. Het huis heeft al zijn originele kenmerken, zoals bijvoorbeeld de plafonds met houten balken. Het hoofdgebouw heeft 2 kamers op de begane grond en 2 kamers op de 1e verdieping die uitkomen op terrassen. Vanaf één van de terrassen is er toegang tot een andere kamer.Aan de voorzijde van het gebouw is een kamer op de begane grond die is verbonden met het hoofdgebouw. Een tweede ruimte, wat vroeger de keuken was, heeft een grote open haard en is ook verbonden met het hoofdgebouw. Door deze indeling biedt het prachtige mogelijkheden om er iets moois van te makenHet huis ligt op slechts 2 minuten lopen van het dorpsplein van Sivas, een populaire plek met een aantal traditionele taverna's en traditionele koffiehuizen (kafenions). En savoir plus ?

4 Chambre(s) 190 4 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Maison à vendre Sivas (RBK21795)
120 000 €

58040 Sivas

Dit traditionele oude huis ligt dichtbij het dorpsplein van Sivas en bestaat uit 3 aparte gebouwen. Het 2e gebouw heeft 2 verdiepingen en heeft een ruim terras met uitzicht op Sivas en de bergen. Twee gebouwen moeten een "lichte" renovatie ondergaan. Het 3e gebouw heeft een volledige renovatie nodig. De panden zijn zeer geschikt om om te bouwen naar een traditionele grote woning met een apart gastenverblijf. Maar je kunt er natuurlijk ook een goede Bed amp; Breakfast van maken. En savoir plus ?

4 Chambre(s) 178 4 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Maison à vendre Sivas (RBK21775)
50 000 €

58040 Sivas

De bouwkavel van 400 m2 is gelegen binnen de dorpsgrens van Sivas, Zuid-Kreta. Elektriciteit en water zijn aanwezig. Het perceel is zonnig gelegen op een verhoging en heeft uitzicht over het omliggende landschap en het dorp Sivas. Het dorp Sivas heeft de status van traditioneel dorp en heeft veel prachtig gerestaureerde stenen huizen. Het dorpsplein is een populaire ontmoetingsplaats met een selectie van taverna's die populair zijn bij de lokale bevolking en bezoekers. En savoir plus ?

contacter
détails
E-mail
Maison à vendre Sivas (RBK21741)
95 000 €

58040 Sivas

Het land ligt aan de buitenrand van Sivas met uitzicht op het dorp en het omliggende platteland. Het pand heeft een hoofdtoegangsweg met elektriciteit op de grens en wateraansluiting. Sivas ligt op loopafstand en heeft alle voorzieningen, zoals minimarkten en een selectie van restaurants en cafetaria's op het centrale plein. En savoir plus ?

contacter
détails
E-mail
Maison à vendre Sivas (RBK21738)
85 000 €

58040 Sivas

Het perceel is gelegen aan de rand van Sivas en heeft een prachtig uitzicht op het platteland terwijl het op loopafstand van het centrum van het dorp ligt. Het perceel heeft water- en elektriciteitsaansluitingen op de erfafscheiding. En savoir plus ?

contacter
détails
E-mail
Maison à vendre Sivas (RBK21730)
50 000 €

58040 Sivas

Het licht glooiende perceel is 708.39m² groot en is zonnig beschut gelegen nabij het dorpsplein. Sivas is een charmant, traditioneel dorp met veel gerenoveerde stenen huizen. Het populaire centrale plein heeft verschillende taverna's en cafés die het hele jaar door geopend zijn. Het bekende strand van Matala ligt op slechts 15 minuten rijden. En savoir plus ?

contacter
détails
E-mail
Maison à vendre Sivas (RBK21727)
65 000 €

58040 Sivas

Het hoekperceel is gelegen in het dorp Sivas op een zonnige locatie en dichtbij het centrale plein. Sivas is populair vanwege de centrale ligging dicht bij de plaatselijke stranden en op korte afstand van de grotere steden Mires en Timbaki. Het dorp heeft alle voorzieningen en een selectie van taverna's en cafetaria's. En savoir plus ?

contacter
détails
E-mail
Maison à vendre Sivas (RBK21688)
175 000 €

58040 Sivas

Het perceel ligt op een idyllische rustige locatie, maar op loopafstand van het pittoreske dorpje Sivas met alle voorzieningen. De uitzichten kijken uit over de olijfgaarden in de vallei en richting de zee in de verte met de Paximadia-eilanden. Elektra en water bevinden zich op de erfgrens. En savoir plus ?

contacter
détails
E-mail
Maison à vendre Sivas (RBK21685)
56 000 €

58040 Sivas

Het perceel meet 800m2. De locatie ligt aan de onderkant van Sivas in een rustige buurt met uitzicht over het landschap. Het centrum van het dorp ligt op korte loopafstand en heeft een centraal plein met populaire taverna's. het perceel heeft water en elektriciteit en toegang tot de asfaltweg. En savoir plus ?

contacter
détails
E-mail
Maison à vendre Sivas (RBK21683)
100 000 €

58040 Sivas

Het oude stenen huis is verdeeld over 2 verdiepingen en heeft nog steeds alle originele kenmerken met prachtige boogramen en deuren. Het ligt bij de ingang van het dorp en heeft uitzicht over Sivas. Het huis ligt in een tuinomgeving en biedt privacy. Alle voorzieningen in het dorp zijn op loopafstand. En savoir plus ?

100
contacter
détails
E-mail
Maison à vendre Sivas (RBK21679)
40 000 €

58040 Sivas

Het is een stuk grond met een totale oppervlakte van 1200m² en een bebouwbare oppervlakte van 400m². Het heeft water- en elektriciteitsaansluiting op de grenzen. Het gebied wordt beschouwd als ideaal voor een zomer- en winterverblijf, maar het kan ook een professionele ruimte worden gebouwd vanwege de voortdurende ontwikkeling van de regio. Zeer dicht bij het dorpsgebied de beroemde stranden van Kalamaki en Matala. Ook in de buurt is de stad Moires waar veel voorzieningen zijn zoals banken, supermarkten en een postkantoor. En savoir plus ?

contacter
détails
E-mail
Maison à vendre Sivas (RBK21678)
65 000 €

58040 Sivas

Het is een olijfgaard waar de totale oppervlakte 4267m² is en 200m² gebouwd kan worden. Het is gelegen boven een gemeentelijke weg op een kleine heuvel met een lichte helling. Het wordt beschouwd als een ideale locatie voor een vakantiehuis. Kenmerkend voor de woning en in het verlengde daarvan de regio is niet alleen de rust en de privacy maar ook de korte afstanden van de bekende stranden zoals Kalamaki en Matala. Heel dicht bij het pand ligt ook de stad Moires, waar banken, een postkantoor, supermarkten en nog veel meer voorzieningen zijn. En savoir plus ?

contacter
détails
E-mail
Maison à vendre Sivas (RBK21676)
95 000 €

58040 Sivas

Dit perceel ligt zeer dicht bij de dorpen Kouses en Sivas. Het heeft een oppervlakte van 5567m² en heeft de mogelijkheid om 231m² te bouwen. Het is een land op een heuveltop met een lichte helling en kijkt uit over de bergen van het gebied. Er is wateraansluiting op de erfafscheiding en elektriciteitsaansluiting op 500 meter afstand. Het is niet alleen geschikt voor residentieel gebruik, maar ook voor professioneel gebruik aangezien de omgeving zich geleidelijk ontwikkelt. De stranden van Kalamaki, Komos en Matala zijn dichtbij. En savoir plus ?

contacter
détails
E-mail
Maison à vendre Sivas (RBK21634)
110 000 €

58040 Sivas

Dit landelijke perceel is perfect gelegen net buiten het rustieke dorpje Sivas, waardoor de stad gemakkelijk te bereiken is, met behoud van een zekere mate van privacy. Dit specifieke perceel is uniek omdat het dicht bij de zee ligt en een adembenemend uitzicht heeft op Psiloritis, de grootste berg van Kreta. Het land biedt een groot aantal mogelijkheden voor potentiële ontwikkeling voor iemand die wil investeren of zijn droomhuis wil bouwen. Het dorp Sivas ligt op slechts 5 minuten rijden en is uitgerust met alles wat je nodig hebt. Dit perceel heeft de perfecte combinatie van nabijheid van een stad, afstand van de zee en een schilderachtig uitzicht op het platteland! En savoir plus ?

contacter
détails
E-mail
Maison à vendre Sivas (RBK21611)
100 000 €

58040 Sivas

Het perceel is gelegen aan de buitenrand van het traditionele dorp Sivas, op loopafstand van het dorpscentrum. De setting is in een olijfboomgaard met uitzicht op de Psiloriti-bergen en het omliggende platteland. De toegang is vlak bij de hoofdweg met een korte onverharde weg. Water- en elektriciteitsaansluitingen bevinden zich op de grens. Sivas heeft de status van beschermd traditioneel dorp met veel goed bewaard gebleven stenen huizen. Er zijn restaurants, cafetaria's, slagers, minimarkten en andere kleine winkeltjes die voorzien in alle dagelijkse behoeften. En savoir plus ?

contacter
détails
E-mail
Maison à vendre Sivas (RBK21598)
78 000 €

58040 Sivas

Dit perceel is gelegen op de grens van de traditionele dorpen Sivas en Kouses. Het heeft een totale oppervlakte van 4000 m2 en bouwrechten van 186m2. Het perceel heeft een kleine helling en vanaf de bovenkant biedt het een geweldig uitzicht op de besneeuwde toppen van de berg Psiloritis en het dorp Sivas. De toegang is via een gemakkelijke onverharde weg en heeft wateraansluiting aan de grenzen. Het mooie dorp Sivas is zichtbaar en bereikbaar in 2 minuten met de auto. Dit is een geweldige investeringsmogelijkheid omdat het kan worden gebruikt voor landbouwdoeleinden of als investering voor de bouw. En savoir plus ?

contacter
détails
E-mail
Maison à vendre Sivas (RBK21597)
10 000 €

58040 Sivas

Dit perceel is gelegen in het traditionele dorp Sivas, waar in de zomer veel toeristen komen. Het heeft een totale oppervlakte van 645m2, het bestaat uit olijfbomen en het is ideaal voor landbouwdoeleinden aangezien het water- en elektriciteitsaansluitingen heeft aan de grenzen. Het perceel heeft zijn gevel aan de hoofdasfaltweg en ligt op twee minuten van het centrum van het dorp met de winkels en de tavernes. Alle traditionele dorpen van het gebied, zoals Kouses en Listaros, liggen op 5 minuten rijden van het perceel, terwijl tegelijkertijd de beroemde stranden van Zuid-Kreta, Matala, Komos en Kalamaki op 10 minuten rijden liggen. En savoir plus ?

contacter
détails
E-mail
Maison à vendre Sivas (RBK21565)
110 000 €

58040 Sivas

Dit stuk land ligt aan de rand van Sivas, aan de zuidkust van Kreta. Het perceel heeft een totale oppervlakte van 2112 m2 met een bouwrecht van 186 m2. De verhoogde vorm biedt een ononderbroken uitzicht op de bergen van Psiloritis, de vallei van Messara en de prachtige zuidkust van Kreta met het kristalheldere blauwgroene water. Elektriciteits- en wateraansluitingen bevinden zich aan de grens en de toegang is via een asfaltweg. Het traditionele dorp Sivas met de winkels en tavernes ligt op slechts een paar minuten afstand, terwijl de kleine steden Moires en Timbaki met alle beschikbare voorzieningen op 10 minuten rijden liggen. En savoir plus ?

contacter
détails
E-mail