5 ongewone tips om koelte te brengen!

Hoe zorg je voor een huis waar je een beetje kan ademen wanneer het 25, of zelfs 30 graden is buiten? De klassieke tips, zoals ‘s nachts de ramen openen en ze overdag gesloten houden, die kent u ongetwijfeld. Maar kent u deze weetjes? Ze kunnen nochtans zorgen voor enkele kostbare graden minder!

1. Trek alle stekkers uit!

Computer, televisie, hifi-keten… zelfs wanneer ze uit staan, verbruiken deze elektrotoestellen nog elektriciteit… en zorgen ze voor warmte! Bovendien bespaar je zo ook extra op uw energierekening.

2. Aluminiumfolie op de ramen!

Bedek je op het Zuiden gerichte ramen aan de buitenkant met aluminiumfolie, en dat met behulp van bijvoorbeeld een stuk karton. De zonnestralen zullen zo niet meer zorgen voor oververhitting in huis.

3. Tapijten zijn taboe!

Verwijder al je tapijten, ze beletten het afkoelen van de vloer.

4. Doof de lampen

Of toch zo veel mogelijk, hul je huis in duisternis als je het warm hebt! Kies zo veel mogelijk voor LED-lampen.

5. Plaats een teil water op de warmste stukken

Naast het plezier om je tenen onder te dompelen, zorgt het verdampende water ook voor een verfrissend gevoel.

✨ Zoek je naar jouw droomwoning of wil je jouw vastgoed verkopen? Ontdek onze vastgoedzoekertjes-website, de ultieme bron om vastgoed in België te vinden en te verkopen! Of je nu wilt kopen, huren, verkopen of investeren, ons platform biedt talloze vastgoedadvertenties voor elk budget en iedere smaak. 🏠 🔍 Aarzel niet langer en surf nu naar onze vastgoedzoekertjes-website om het vastgoed te vinden dat voldoet aan al jouw wensen! 🎯 🏡 💼