Je energiefactuur verlagen? Isoleer zo snel mogelijk!

Hoewel de energieprijzen terug wat gedaald zijn, is het duidelijk dat de prijzen in de toekomst opnieuw hoge toppen kunnen scheren. De enige manier om daarop te anticiperen, is door minder te verbruiken, onder andere door je huis optimaal te isoleren. De Isolatieshop toont zich daarbij als ideale partner.

Als de hoge brandstofprijzen ons één ding hebben geleerd de afgelopen maanden, dan is het dat stoken geld kost. De hoge pieken van midden vorig jaar zijn dan misschien achter de rug, er is geen enkele garantie dat ze bij een eventuele verdere escalatie van het conflict in Oekraïne of een volgende winterprik niet opnieuw de hoogte in zullen schieten. Daarom raden experts aan om je verbruik zoveel mogelijk te beperken. Dat kan je doen door de thermostaat een graadje lager te zetten, maar een veel betere manier – die bovendien waarde toevoegt aan je huis – is om te isoleren. En dat doe je met een betrouwbare partner, zoals De Isolatieshop.

De grootste in de Benelux

En een betrouwbare partner, die kan snel leveren aan een correcte prijs en heeft bovendien de nodige expertise in huis om je het juiste advies rond materialen en hun plaatsing te geven. En die expertise vind je bij De Isolatieshop, met meer dan 500.000 m² aan isolatiemateriaal de grootste leverancier in de Benelux! De ruime voorraad betekent dat er snel geleverd kan worden, en dat is geen overbodige luxe in tijden die getekend worden door schaarste, terwijl je natuurlijk zo snel mogelijk de handen uit de mouwen wil steken… Je kan er ook voor kiezen om alles op maat gezaagd of gesneden te laten leveren, zodat je het meteen kan plaatsen zonder gedoe.

PIR, glaswol, EPS… elk materiaal heeft zo zijn voor- en nadelen en wordt op een andere manier toegepast om je woning te isoleren. Bij De Isolatieshop begeleiden ze je op een professionele manier, en kom je alles te weten over welke materialen je best kiest voor welke toepassing en hoe je die moet plaatsen. Je krijgt ook een inzicht in hoeveel je kan besparen door te isoleren. Daarbij moet je weten dat een goed geïsoleerd dak kan zorgen voor 30% minder warmteverlies, goed geïsoleerde muren voor 20% minder en vloerisolatie zo’n 10%. De Isolatieshop helpt je bij de keuze van het isolatiemateriaal met de juiste isolatiewaarde en de juiste dikte om die besparing te realiseren, en dat aan de beste prijs. Dus: waar wacht je nog op?

Meer weten? Check de website van De Isolatieshop.

✨ Zoek je naar jouw droomwoning of wil je jouw vastgoed verkopen? Ontdek onze vastgoedzoekertjes-website, de ultieme bron om vastgoed in België te vinden en te verkopen! Of je nu wilt kopen, huren, verkopen of investeren, ons platform biedt talloze vastgoedadvertenties voor elk budget en iedere smaak. 🏠 🔍 Aarzel niet langer en surf nu naar onze vastgoedzoekertjes-website om het vastgoed te vinden dat voldoet aan al jouw wensen! 🎯 🏡 💼