Innovatie: een draagbare energiecentrale voor kleine zonnepaneelinstallaties!

In een wereld waar ruimte een luxe is, biedt Sunbooster een interessante oplossing voor kleine producenten van zonne-energie. De Powerstation Grid, een draagbare en bidirectionele energiecentrale, is ontworpen om het gebruik van zonne-energie geproduceerd door balkoninstallaties te maximaliseren.

Dit energieopslagapparaat maakt een efficiënt beheer van de geproduceerde elektriciteit mogelijk door deze op te slaan voor later gebruik, waardoor financiële verliezen als gevolg van directe injectie van overtollige energie in het netwerk (bij slimme meters) worden voorkomen. Met zijn eenvoudige installatie en slimme werking belooft het een rendement op investering in minder dan vier jaar!

Veelzijdigheid en autonomie

De Powerstation Grid kan worden gebruikt om een elektrisch voertuig op te laden, met een extra autonomie tot 15 km, maar kan ook dienen als noodgenerator bij stroomuitval. Dankzij het ontwerp kan het gemakkelijk worden aangesloten op elk huishoudelijk stopcontact, zonder dat directe aansluiting op zonnepanelen nodig is.

Geavanceerde technische kenmerken

Met een LiFePO4-batterij van 2 kWh biedt deze draagbare mini-zonne-energiecentrale een verscheidenheid aan uitgangen voor verschillende apparaten en kan deze eenvoudig worden beheerd via een mobiele app dankzij Bluetooth- en wifi-verbinding. Het bedrijf kondigt ten slotte een beperkt gewicht van 22,5 kg en een lanceringsprijs van iets meer dan 1.000 euro aan.

✨ Zoek je naar jouw droomwoning of wil je jouw vastgoed verkopen? Ontdek onze vastgoedzoekertjes-website, de ultieme bron om vastgoed in België te vinden en te verkopen! Of je nu wilt kopen, huren, verkopen of investeren, ons platform biedt talloze vastgoedadvertenties voor elk budget en iedere smaak. 🏠 🔍 Aarzel niet langer en surf nu naar onze vastgoedzoekertjes-website om het vastgoed te vinden dat voldoet aan al jouw wensen! 🎯 🏡 💼