Huis te koop - Agia Galini (Griekenland)

19 zoekertjes (1 - 19)
Huis te koop Agia Galini (RBK22683)
90 000 €

740 56 Agia Galini

Dit stuk grond is gelegen aan de rand van de stad Agia Galini. Het heeft een totale oppervlakte van 4255 m2 en een bouwrecht van 200m2. Het pand heeft toegang vanaf de hoofdasfaltweg en biedt 360o uitzicht op de zuidkust met de bergen en de zee aan de horizon, aangezien het op een kleine heuvel ligt. De unieke vorm biedt een onbelemmerd uitzicht op het kleine stadje Agia Galini en de kust van Kreta en het is een goede investeringsmogelijkheid voor diegenen die privacy verkiezen in combinatie met de wildheid van de Kretenzische natuur. Elektriciteitsaansluiting is op 100 meter afstand. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Huis te koop Agia Galini (RBK21786)
350 000 €

740 56 Agia Galini

Het perceel is gelegen aan de weg Agia Galini-Melambes op slechts 1,5 km van de zee. Het perceel is 4055 m², en er mag 200m² bebouwd worden. Bovendien is er een water- en elektriciteitsaansluiting op het perceel aanwezig. Het heeft een gedeeltelijk uitzicht op zee en de afstand tot voorzieningen is zeer dichtbij. De omvang ervan is voldoende voor de bouw van een klein toeristisch bedrijf omdat het directe toegang heeft tot de hoofdweg. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Huis te koop Agia Galini (RBK21784)
2 000 000 €

740 56 Agia Galini

Charmant familiehotel in een druk toeristenoord. Gelegen op 150m van de haven. Het hotel heeft 29 kamers, allemaal met airconditioning en een eigen badkamer. In 2017 zijn 17 kamers volledig gerenoveerd en ook de gemeenschappelijke ruimtes. Alle kamers hebben een eigen balkon of terras. De begane grond heeft een eethoek en een bar voor de gasten. Er is een mooie buitenruimte met zwembad en ligstoelen. Gegarandeerde boekingen bij Tour groepen. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Huis te koop Agia Galini (RBK21764)
40 000 €

740 56 Agia Galini

Het perceel ligt 2,5 km buiten Agia Galini aan de hoofdweg Agia Galini- Timpaki. Het glooiende perceel heeft toegang tot de hoofdweg en uitzicht op het platteland. Het is beplant met olijfbomen en heeft een irrigatiesysteem voor water. Het pittoreske dorpje Agia Galini ligt op korte afstand rijden voor alle basisvoorzieningen en een prachtig strand. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Huis te koop Agia Galini (RBK21724)
220 000 €

740 56 Agia Galini

Het pand is gelegen aan de Melambes-weg boven Agia Galini en heeft een prachtig uitzicht over de hele baai van Messara. De grond heeft een directe ontsluiting vanaf de asfaltweg en heeft elektra- en wateraansluitingen op de weggrens. De charmante badplaats Agia Galini ligt op enkele minuten rijden en is het dichtstbijzijnde dorp voor alle benodigdheden en voorzieningen. Het populaire strand van Agia Galini heeft cafés en restaurants of voor een rustiger afgelegen strand ligt Agios Georgios op slechts 2 km afstand. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Huis te koop Agia Galini (RBK21711)
40 000 €

740 56 Agia Galini

Het perceel op de heuvel heeft 2 toegangswegen van onder en boven het pand. Het uitzicht kijkt uit over olijfgaarden in de vallei beneden en richting de zee. Het heeft opruiming voor bosbouw en archeologie en is klaar voor onmiddellijke verkoop. Het populaire vakantieoord Agia Galini ligt op minder dan 1 km en beschikt over alle moderne voorzieningen. Water staat op de grens. Er is een topografie beschikbaar. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Huis te koop Agia Galini (RBK21668)
90 000 €

740 56 Agia Galini

Dit perceel ligt op een heuvel en heeft een oppervlakte van 2993,36m². Het heeft water- en elektriciteitsaansluiting en kan tot 200m2 bebouwd worden. Daarnaast staan er nog wat oude olijven op het perceel. Vrij hoog op een heuvel gelegen en met uitzicht op de bergen rondom, een landschap van echte Kretenzische schoonheid. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Huis te koop Agia Galini (RBK21666)
105 000 €

740 56 Agia Galini

Dit perceel is gelegen in het gebied van Agia Galini en heeft een oppervlakte van 9.296,02m². Het perceel mag bebouwd worden. Het heeft water- en elektriciteitsaansluiting aan de grenzen. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Huis te koop Agia Galini (RBK21667)
230 000 €

740 56 Agia Galini

Op een heuvel, in een rustige omgeving met een zeer mooi uitzicht op zee, heeft dit perceel een totale oppervlakte van 8471,24m². De bouwcapaciteit is maximaal 280m² en heeft water- en elektriciteitsaansluiting aan de grenzen. Het is een perceel met veel mogelijkheden omdat het de rustige ligging combineert met het prachtige uitzicht op zee en het omringende landschap. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Huis te koop Agia Galini (RBK21655)
110 000 €

740 56 Agia Galini

Bouwperceel te koop met vrij uitzicht op zee Het pand is 4045,28m² en heeft de mogelijkheid om te bouwen tot 150m². Het ligt op een relatief hoog punt en heeft water- en elektriciteitsaansluiting aan de grens. Het heeft een fantastisch uitzicht op de Libische zee, de vallei van Messara en de meest zuidelijke bergketen van Europa. Het heeft een zeer goede toegang tot de weg en ligt op slechts 2,5 km van het strand van Agios Georgios. Het vissersdorp Agia Galini ligt op slechts 5 minuten rijden. Rustig gelegen en met uitzicht op het ongelooflijke blauw, wordt het beschouwd als een goede gelegenheid om een huis te bouwen voor een ontspannende vakantie. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Huis te koop Agia Galini (RBK21652)
95 000 €

740 56 Agia Galini

Dit perceel is gelegen nabij Agia Galini, heeft een oppervlakte van 1781,13m² en de mogelijkheid om 186m² te bouwen. Op het perceel staan 50 olijfbomen van 15 jaar oud die worden geïrrigeerd met een eigen irrigatiesysteem. Daarnaast is er een water- en elektriciteitsaansluiting aan de grens. Vanaf het perceel is het uitzicht op zee onbeschrijfelijk. Het eindeloze blauw en het uitzicht op de Paximadia-eilanden overheersen, zozeer dat wanneer men dit uitzicht ziet, men zich kan voorstellen dat hij ontspannen op het terras geniet van de zonsondergang... Agia Galini is een bekende toeristenplaats in het zuiden van Kreta met zijn eigen strand en vele andere nabijgelegen stranden. Tijdens de zomer is het er vol met mensen omdat er veel cafés, tavernes, restaurants en bars zijn. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Huis te koop Agia Galini (RBK21637)
270 000 €

740 56 Agia Galini

Dit prachtige stuk land ligt op slechts 300 meter van Aglia Galini, een van de populairste stranden van Zuid-Kreta. Het bos van 4000 m² staat vol met enorme eeuwenoude olijfbomen. Er is ook een klein stuk landbouwgrond, ideaal om uw eigen groenten en fruit te verbouwen in de vruchtbare grond. Dit is een uitzonderlijke kans voor een privéwoning of een bedrijf, aangezien de locatie is gekarakteriseerd als toeristisch ontwikkelingsgebied met mogelijke toepassingen voor een hotel, parkeren, winkels enz. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Huis te koop Agia Galini (RBK21584)
180 000 €

740 56 Agia Galini

Dit stuk land is gelegen in het kustgebied van Agia Galini, dat zeer beroemd is onder de toeristen. Het land heeft een totale oppervlakte van 6850 m2, heeft elektriciteits- en wateraansluitingen en is gelegen op een heuvel met vrij uitzicht op de Libische zee en de bergen. Het perceel heeft toegang via twee verschillende asfaltwegen en vanaf de bovenzijde heeft u een fantastisch uitzicht op het dorp Agia Galini en de baai, terwijl u vanaf het laagste punt van het perceel toegang heeft tot het centrum van Agia Galini met de winkels en de tavernes . Dit pand is een goede investeringsmogelijkheid omdat het gemakkelijk kan worden gebruikt voor de bouw van een hotelunit. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Huis te koop Agia Galini (RBK21582)
95 000 €

740 56 Agia Galini

Dit stuk grond is gelegen aan de rand van een van de bekendste plaatsen van Zuid-Kreta, Agia Galini. Het perceel heeft een oppervlakte van 4181 m2 en bouwrechten van 200m2 en is een unieke investeringskans. De locatie biedt een prachtig uitzicht op de zuidkust van Kreta en het kleine stadje Agia Galini. De toegang is via een gemakkelijke onverharde weg en heeft wateraansluiting op de grens. De elektriciteit is 50 meter verderop. De prachtige stad Rethimnon ligt op 57 km afstand, terwijl bezoekers vanuit de haven van Agia Galini kunnen genieten van minicruises naar Gavdos, Sfakia en Plakias. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Huis te koop Agia Galini (RBK21568)
100 000 €

740 56 Agia Galini

Een prachtig stuk land gelegen in een prachtig gebied van Agia Galini aan de zuidkust, in Rethimnon. Het land bestaat uit twee onafhankelijke percelen, gescheiden van een geasfalteerde hoofdweg. Het eerste deel van 4061 m2 ligt aan de bovenzijde van de weg en bestaat uit 120 productieve olijfbomen. Het glooiende land biedt een fantastisch uitzicht op de zuidkust en de baai van Agia Galini, heeft toegang vanaf een geasfalteerde hoofdweg en een bouwcapaciteit van 150m2. Het tweede deel van totaal 810 m2, is gestationeerd aan de onderkant van de weg, niet bebouwbaar, en biedt eveneens vrij zeezicht. Het perceel is voorzien van elektra-, water- en telefoonaansluiting en is voorzien van bosbouw- en archeologiedocumenten. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Huis te koop Agia Galini (RBK21555)
110 000 €

740 56 Agia Galini

Dit prachtige stuk land ligt aan de rand van de stad Agia Galini en biedt vrij uitzicht op de Libische zee. Het perceel met een totale oppervlakte van 4039m2 en bouwrechten van 150m2 is een geweldige investeringsmogelijkheid, aangezien het gelegen is in een van de meest drukke en toeristische gebieden van de zuidkust van Rethimnon. Het heeft elektriciteits- en wateraansluitingen aan de grenzen, terwijl de ingang via een asfaltweg loopt. De beroemde stranden van de zuidkust liggen op slechts een korte afstand rijden, terwijl het kleine stadje Agia Galini met de tavernes en cafés op 5 minuten afstand ligt. Het slordige formaat biedt een fantastisch uitzicht op de zee met de Paximadia-eilanden aan de horizon en de ondergaande zon in de avond! Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Huis te koop Agia Galini (RBH70244)
1 175 000 €

740 56 Agia Galini

Deze prachtige villa is gebouwd in 2016 op een landelijke heuvel net buiten het dorp en kijkt uit op het strand van Agia Galini en de berg Psiloritis. Het voldoet aan alle hedendaagse eisen van kwaliteit en luxe en is volledig ingericht en gedecoreerd in een rustig, smaakvol design. Twee verwarmde zwembaden, volop terrassen en een weelderige tuin bieden alle privacy en rust. Op het omheinde perceel van iets meer dan 4.000 m2 biedt de 200m2 binnenruimte 6 slaapkamers, 2 woonkamers, 6 badkamers, 6 toiletten. Daarnaast zijn er 2 ruime kelders voor opslag beschikbaar, evenals een leuke buitenbar bij het zwembad. De woning is uitgerust met airconditioning en verwarming in alle units, CCTV-systeem, satelliet-tv, dubbele internetverbinding/WiFi, zonnepanelen voor warm water en een eigen PV-installatie voor elektriciteitsproductie (op het elektriciteitsnet). Watervoorziening is zowel boerenwater (voor de tuin) als gemeentelijk drinkwater (voor persoonlijk gebruik). Een ondergronds waterreservoir garandeert te allen tijde een ononderbroken toevoer en goede druk voor de luxe regendouches in de badkamers. Het heeft een volledige aansluiting op de gemeentelijke riolering. Het traditionele dorp Agia Galini biedt vele winkels, cafés en restaurants en een prachtig strand. Meer weten?

6 Slaapkamer(s) 200 6 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Huis te koop Agia Galini (RBG88578)
510 000 €

740 56 Agia Galini

Villa Faskomilia is een zeer ruime, moderne villa die ligt aan de rand van het gemoedelijke dorp Kamilari in Zuid-Kreta. Het huis heeft een geweldig panoramisch uitzicht op zee en op de bergen en is op 5 minuten lopen van het dorp. Het is een ideale villa voor grote gezinnen, maar ook zeer geschikt voor verhuur.Deze villa is onderverdeeld in twee etages en een benedenverdieping. Op de bovenste verdieping is er een ruime open keuken, daarnaast een ruime eethoek en de woonkamer met open haard. Door de vele ramen komt veel licht binnen in de woonkamer en de keuken. Via openslaande deuren is er toegang tot het overdekte zijbalkon. Op de begane grond bevinden zich 3 ruime slaapkamers, twee badkamers en een wasruimte. De benedenverdieping is één grote ruimte die als playroom, extra slaapruimte, als atelier of als privé fitnessruimte kan worden gebruikt.Aan de voorkant van het huis ligt het grote zwembad van 9 m x 3 m, met rondom een groot terras met veel ruimte om in de schaduw of in de zon te zitten. Er is een toilet, douche en een BBQ/ buitenkeuken bij het zwembad.De villa is voorzien van een warmtepomp, vloerverwarming die zowel verwarmt als koelt, een gesloten parkeergarage en een zonneboiler.De villa wordt geheel gemeubileerd verkocht. Het huis is makkelijk bereikbaar, het ligt namelijk aan de ingang van het dorp langs de hoofdweg naar de kust.Maak een virtuele wandeling door de villa en bekijk de villa vanuit alle hoeken in de beschikbare 3D tour!LocatieKamilari is een traditioneel, pittoresk dorp met een panoramisch uitzicht op de eindeloze olijfgaarden van de Messara vallei aan de ene kant en de Libische Zee aan de andere kant. Het dorp Kamilari ligt 2,5 km ten westen van de archeologische site van Phaistos en 2.5 km van de zee.Er zijn vele mooie stranden op niet meer dan 3-8 km afstand van Kamilari:Kalamaki Beach (ongeveer 3 km)Komos Beach (ongeveer 5 km)Katalyki Beach (het strand van Kokkinos Pirgos, ongeveer 8 km)Matala, nog steeds een klein hippieoord met een prachtig strand in een baai tussen kliffen, op 9 kilometer van KamilariHeraklion Luchthaven (ongeveer 58 km) Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 200 3 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Huis te koop Agia Galini (RBJ44954)
590 000 €

740 56 Agia Galini

Deze prachtige stenen villa werd 10 jaar geleden gebouwd in de prachtige en schilderachtige omgeving van Agia Galini in het zuidelijke deel van Rethymnon. Met een perceel van 1897 m2 zal dit pand zelfs de meest veeleisende klant verbazen en het kan gemakkelijk een gezin en hun gasten huisvesten in de royale woonoppervlakte van 200 m2. Als we het hoofdgebouw binnenkomen, vinden we een volledig ingerichte woonkamer, met een prachtig uitzicht op de Libische zee en de buitenruimtes, met een gezellige open haard die een extra gevoel van rust en kalmte toevoegt. De volledig uitgeruste keuken is ideaal om uw maaltijden te bereiden, terwijl de kleine opslagruimte meer ruimte in de kamer toevoegt. Op hetzelfde niveau vinden we een slaapkamer en een badkamer met opbergruimtes. Een interne trap leidt ons naar de bovenverdieping waar we de hoofdslaapkamer ontmoeten, met een en-suite badkamer en een eigen terras met prachtig uitzicht op de golf van Agia Galini en de zuidkust. Alle kamers zijn voorzien van heaters die werken met een warmtepomp voor koeling en verwarming, terwijl de hoofdslaapkamer een extra houtkachel heeft. In de buitenruimtes kunt u genieten van het zwembad en de BBQ met de pizza-oven, terwijl u in het zitgedeelte met de pergola de zon aan de horizon ziet opkomen en ondergaan. Voor het gemak van uw gasten is er een extra toilet en een buitendouche. De villa heeft twee extra gastenverblijven waar uw gasten gemakkelijk kunnen verblijven. Het 1e gastenverblijf bestaat uit een kleine kitchenette, twee slaapkamers en een badkamer met douche. De tweede gastenkamer bestaat uit een kleine kitchenette, een slaapkamer en een badkamer met doucheruimte. Alle kamers hebben ook radiotoren voor koeling en verwarming en toegang tot de tuin en de binnenplaats. Daarnaast is de kelder groot genoeg om uw apparatuur en persoonlijke spullen op te bergen, terwijl deze ook is uitgerust met een watertankleverancier van 30.000 liter. De tuin heeft bomen, bloemen en een automatisch watersysteem. Meer weten?

5 Slaapkamer(s) 200 5 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail