Huis te koop - Klima (Griekenland)

14 zoekertjes (1 - 14)
Huis te koop Klima (RBK21791)
30 000 €

848 00 Klima

Het perceel heeft een oppervlakte van 360m² en een bebouwbare oppervlakte van 240m². Het ligt buiten het dorpje Klima, op een heuvel en kijkt uit over de zee. Ook is er een water- en elektra-aansluiting. Klima is een klein dorp in de buurt van Timbaki en dichtbij het strand van Kokkinos Pirgos. Beide locaties hebben taverna's, cafés en supermarkten. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Huis te koop Klima (RBK21780)
55 000 €

848 00 Klima

Het huis is gelegen in het traditionele dorp Klima met uitzicht over de Messara-vallei en de kust van Zuid-Kreta. Het prachtige strand van Kokkinos Pirgos ligt op slechts 5 km afstand. Het huis is verdeeld over 2 verdiepingen en moet worden gemoderniseerd, het bestaat uit een keuken, woonkamer en badkamer op de begane grond. De 2e verdieping heeft 3 kamers met een groot balkon met uitzicht op zee. Naast het huis is nog een oud gebouw dat is geschakeld en kan worden gerenoveerd of gesloopt om er een tuin van te maken. Meer weten?

150
contacteer
details
E-mail
Huis te koop Klima (RBK21765)
30 000 €

848 00 Klima

Het oude stenen huis heeft 2 verdiepingen en ligt op het zuiden met een groot terras met uitzicht over het landschap en de zee. Er zijn 2 ingangen. Het bovenste niveau aan de hoofdweg heeft een woonkamer, een kleine keuken en een slaapkamer. Het lagere niveau heeft een interne trap en is ook bereikbaar via een zijstraatje. Dit niveau heeft 2 grote kamers en nog een kleine kamer die in de rots is gebouwd. Het huis verkeert in een solide staat maar zal gerenoveerd moeten worden, inclusief een nieuwe badkamer. Het dorp Klima is een traditioneel Kretenzisch dorp op 4 km van het strand van Kokkinos Pirgos en de marktstad Timbaki. Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 90 2 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Huis te koop Klima (RBK21745)
40 000 €

848 00 Klima

Dit mooie en rustige stuk land ligt buiten het mooie Zuid-Kretenzische dorpje Klima en biedt u zeezicht tot aan de Libische Zee. Met zijn grootte van 1.200m2 is het perceel gemakkelijk toegankelijk, staat vol met olijfbomen en biedt water- en elektriciteitsaansluiting direct aan de grenzen. Vanaf hier bereikt u het vlakke en mooie strand van Kokkinos Pyrgos binnen slechts 5 km, net als het kleine en levendige stadje Tympaki met zijn wekelijkse markt en al zijn voorzieningen, zoals supermarkten, cafés, tavernes en apotheken. Dit is dan ook het ideale stuk grond om een ​​permanente en/of een vakantieverblijf te creëren, omdat u kunt genieten van de rust, terwijl u dichtbij de dagelijkse voorzieningen bent. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Huis te koop Klima (RBK21708)
74 998 €

848 00 Klima

Het verhoogde perceel is gelegen boven het dorp Klima en heeft een geasfalteerde toegangsweg. Water is op het land en elektra op korte afstand. De stad Timbaki ligt op 4 km afstand en het strand van Kokkinos Pirgos op nog een kilometer. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Huis te koop Klima (RBK21701)
200 000 €

848 00 Klima

Het pand meet 30.000 m² en ligt op een heuvel met uitzicht op de Messara-vallei met uitzicht op de Libische zee. De toegang is via een onverharde weg van goede kwaliteit, water is op de grens en elektriciteit is 400 ms. Het land is ingedeeld in niveaus en heeft volwassen olijfbomen en johannesbroodbomen. De benedengrens van het pand heeft een rivierbedding die tijdens de wintermaanden stromend water heeft. Het strand van Kokkinos Pirgos ligt op 3,5 km en de stad Timbaki op 4 km. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Huis te koop Klima (RBK21700)
40 810 €

848 00 Klima

Het perceel is gelegen boven het dorp Klima. Het land is licht glooiend en ligt op het zuidwesten met uitzicht over de Messara-vallei en de Libische zee, op 5 km afstand. Het perceel heeft water en elektriciteit is dichtbij, de toegang is via een onverharde weg van goede kwaliteit. Er wordt een topografie verstrekt. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Huis te koop Klima (RBK21647)
30 000 €

848 00 Klima

Dit perceel heeft een oppervlakte van 360m² en een bebouwbare oppervlakte van 240m². Het heeft water- en elektriciteitsaansluiting op de grens en ligt net buiten het dorp. Klima is een klein stadje op slechts 4 km afstand van Timpaki, een klein stadje Messara, en van het strand van Kokkinos Pirgos. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Huis te koop Klima (RBK21646)
60 000 €

848 00 Klima

Dit perceel heeft een oppervlakte van 1700m² en de mogelijkheid om 400m² te bouwen. Het is gelegen op een helling boven het dorp en er is een aansluiting met water en elektra aan de grens. Door de helling heeft het een vrij uitzicht op de Libische Zee en de vlakte van Messara. Het dorp Klima is een klein dorp met weinig inwoners in de buurt van Tympaki. Het dichtstbijzijnde strand is Kokkinos Pyrgos. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Huis te koop Klima (RBK21645)
80 000 €

848 00 Klima

De woning is gelegen buiten het dorp Klima, heeft een oppervlakte van 1600m² en kan worden gebouwd voor 400m². Het heeft een water- en elektriciteitsaansluiting op de grens en toegang via een goede onverharde weg. Door de ligging heeft het een vrij uitzicht op de zee en de vlakte van Messara. Klima is een klein dorp in het zuiden van Kreta en ligt zeer dicht bij Tympaki en het strand van Kokkinos Pyrgos. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Huis te koop Klima (RBK21603)
50 000 €

848 00 Klima

Dit stuk grond is gelegen aan de rand van het dorp Klima dat de afgelopen jaren een snelle groei heeft doorgemaakt en heeft een totale oppervlakte van 4.259 m² en bouwrechten van 200 m². Het bestaat uit 40 olijfbomen van productieve leeftijd en een oude kas die voor landbouwdoeleinden kan worden gebruikt. De gevel ligt aan een asfaltweg en heeft elektriciteits- en wateraansluiting aan de grenzen. Het is heel dicht bij de stad Timbaki met de winkels en voorzieningen. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Huis te koop Klima (RBK21586)
30 000 €

848 00 Klima

Dit oude huis voor renovatie is gelegen in het dorp Klima nabij het kleine stadje Timbaki. De woning bestaat uit twee verdiepingen van 100m2 met een binnenplaats en voldoende ruimte voor een parkeerplaats. Vanaf de bovenverdieping en het balkon heeft u uitzicht op het centrum van het dorp en het strand van Kokkinos Pirgos aan de zuidkust van Kreta. Met wat renovatiewerk kan dit huis worden omgebouwd tot een mooi, gezellig traditioneel huis voor zomervakanties. Meer weten?

100
contacteer
details
E-mail
Huis te koop Klima (RBJ19993)
195 000 €

848 00 Klima

Het huis is gelegen in het traditionele kleine dorpje Klima, op 4 km afstand van de Libische zee. Het marktstadje Timbaki ligt op 4 km en biedt alle moderne voorzieningen en een wekelijkse boerenmarkt. Het huis is bereikbaar via een rustige laan, er is een kleine tuin aan de voorzijde van het huis en een stenen trap leidt naar de hoofdingang. Het huis is architectonisch ontworpen en gerenoveerd volgens hoge normen met oog voor detail. De zithoek heeft een open haard en de openslaande deuren komen uit op een patio met uitzicht op zee. De keuken is een trapje hoger en is van alle gemakken voorzien. Naast de keuken is een berging en ook op de begane grond is een wasruimte en een gastenbadkamer met douche. Op de 1e verdieping is een zonnige zithoek met toegang tot een terras. Er zijn 2 slaapkamers op de 1e verdieping, de hoofdslaapkamer heeft een en suite badkamer met ligbad en douche. Alle deuren komen uit op balkons en binnenplaatsen die veel licht en verschillende uitzichten op het omliggende platteland geven. Het huis beschikt ook over een stenen ommuurde wijnkelder die toegankelijk is via de voortuin. Het huis wordt volledig gemeubileerd en met alle apparatuur verkocht. Er is een mogelijkheid om Property Management diensten aan te bieden van de huidige eigenaar. Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 160 2 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Huis te koop Klima (RBJ19988)
150 000 €

848 00 Klima

Dit centraal gelegen pand in Klima biedt de kans om een ​​verscheidenheid aan woningen te creëren. In totaal bevat dit gebouw twee woningen en één berging, en met wat renovatie kan je er gemakkelijk een gastenverblijf of iets anders van maken. Het ene huis heeft 2 verdiepingen, is gerenoveerd en heeft 2 slaapkamers, terwijl het andere huis een slaapkamer herbergt en moet worden gerenoveerd. De berging van 20 m² heeft geen infrastructuur, maar kan eenvoudig worden ingebouwd in een onafhankelijk gastenverblijf met één slaapkamer. De binnenplaats nodigt uit tot het creëren van een kleine recreatieoase voor u of uw gasten. Door de ligging heeft u een mooi uitzicht op de zee, de bergen en de Messara. Er zijn 2 toegangen tot het pand, die leiden naar het bovenste en onderste deel van het pand. Klima biedt een café, dat eten en drinken serveert. Het strand van Kokkinos Pirgos bereikt u gemakkelijk binnen 5 minuten. rijtijd. Deze woning is ideaal voor diegenen die hun permanente bewoning willen combineren met een gastenverblijf of andere zaken. Meer weten?

6 Slaapkamer(s) 180 6 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail