Huis te koop - Saktouria (Griekenland)

11 zoekertjes (1 - 11)
Huis te koop Saktouria (RBK21777)
300 000 €

740 53 Saktouria

Het heuvelland is gelegen op de top van Saktouria en heeft 360 graden uitzicht op de bergen, het platteland en een panoramisch uitzicht op zee richting de stranden van Triopetra en Agios Pavlos. Elektriciteit en wateraansluitingen bevinden zich op de grens. Het land is gelegen binnen de stedenbouwkundige zone. Het dorp Saktouria is een traditioneel pittoresk dorp Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Huis te koop Saktouria (RBK21762)
110 000 €

740 53 Saktouria

Het perceel is gelegen aan de rand van Saktouria, op slechts 1 km van het dorp, op een heuvel en is 8.304 m2 met een bebouwbare oppervlakte van 260 m2. Het heeft toegang vanaf een onverharde weg, vol privacy en een prachtig panoramisch uitzicht op zee. Er is geen elektriciteitsaansluiting, maar toegang tot elektriciteit is binnen 100 meter. De populaire zandstranden van Triopetra en Agios Pavlos liggen op ongeveer 10-15 minuten rijden waar u restaurants en cafés vindt. Saktouria is een traditioneel Kretenzisch dorp met enkele lokale cafés op het centrale plein en er rijden elke dag een paar busjes voorbij die vers brood, verschillende soorten snoep en koekjes en kaasproducten aanbieden. Het stadje Spili, waar u supermarkten, winkels en cafés vindt, ligt op 20 minuten rijden. Het pand is ideaal voor diegenen die op zoek zijn naar privacy met een prachtig uitzicht op zee in het zuiden van Kreta. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Huis te koop Saktouria (RBK21725)
70 000 €

740 53 Saktouria

Het perceel is gelegen in het lager gelegen Saktouria met een schilderachtig uitzicht over het landschap richting de zee en de bergen. De grond ligt binnen het plangebied van het dorp. Er is een bestaande kamer op het land met een buitentoilet. Het land is licht glooiend en beplant met 60 olijfbomen. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Huis te koop Saktouria (RBK21663)
160 000 €

740 53 Saktouria

Dit is een verwaarloosde maar prachtige woning, die met een goede renovatie getransformeerd kan worden tot een heerlijke woning met een logeerkamer en grote veranda's van waaruit u kunt genieten van het schitterende uitzicht. De oppervlakte van het huis is ongeveer 120m² en het perceel is 4.000m². De mogelijkheden van deze woning zijn talrijk door de grootte van de woning en het perceel. Een tuin vol fruitbomen, diverse bloemen en kruiden, een zwembad omgeven door gezellige buitenruimtes, een herenhuis dat gehuurd kan worden zijn enkele van de ideeën die in je opkomen als je naar deze woning kijkt. Zeer belangrijke kenmerken zijn het panoramische uitzicht op zee en de rustige, geïsoleerde ligging op het bovenste deel van Saktouria. Het dorp Saktouria ligt zeer dicht bij bekende mooie stranden zoals Agios Pavlos en Triopetra. Meer weten?

120
contacteer
details
E-mail
Huis te koop Saktouria (RBK21617)
90 000 €

740 53 Saktouria

Het huis is gelegen in Saktouria, een klein traditioneel dorpje in het zuiden van Kreta. De oppervlakte van het gebouw beslaat 107m² terwijl de oppervlakte van het land 211m² is. De woning is gebouwd omstreeks 1955 en is deels gerenoveerd. Het bestaat uit een keuken, 2 slaapkamers en een badkamer. Het heeft enkele oude traditionele elementen behouden, zoals een open voorplaats en de stenen buitenoven. Er zijn delen van het huis die nog niet gerenoveerd zijn. Saktouria ligt op 20 km van Spili, een groter dorp dat bekend staat om de leeuwenwaterfonteinen. Spili heeft supermarkten, taverna's, banken en winkels met lokale producten. Dichtbij Saktouria ligt ook het strand van Agios Pavlos, beroemd om het heldere water en de prachtige natuurlijke omgeving. Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 107 2 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Huis te koop Saktouria (RBK21606)
45 000 €

740 53 Saktouria

Het perceel is gelegen aan de rand van Saktouria op een heuvel en is 4.000 m2 met 200m2 bebouwbare oppervlakte. Het is toegankelijk via een onverharde weg en heeft uitzicht op de zee, de omliggende bergen en het landschap. Op het perceel is er een watertank met een capaciteit van 200 liter. De populaire zandstranden van Triopetra en Agios Pavlos liggen op 10-15 minuten rijden waar u restaurants en cafés vindt. Saktouria is een traditioneel Kretenzisch dorp met enkele lokale cafés op het centrale plein. De stad Spili, waar u supermarkten, winkels en cafés vindt, ligt op 20 minuten rijden. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Huis te koop Saktouria (RBK21588)
120 000 €

740 53 Saktouria

Dit geweldige stuk land is gelegen aan de rand van het dorp Saktouria in Rethymno, Zuid-Kreta. Het heeft een totale oppervlakte van 4800m2 en bouwrechten van 200 m2. De toegang is via een gemakkelijke onverharde weg en heeft een wateraansluiting aan de grenzen, terwijl de elektriciteitsaansluiting op ongeveer 200 meter afstand ligt. De accommodatie biedt een panoramisch uitzicht op de Libische Zee en de bergen van Psiloritis. De locatie is uniek omdat het niet alleen een uitzicht van 360 graden garandeert, maar reizigers kunnen ook gemakkelijk de paden van het Kretenzische platteland ontdekken die leiden naar het prachtige strand van Agios Pavlos en het strand van Triopetra. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Huis te koop Saktouria (RBK21573)
55 000 €

740 53 Saktouria

Een traditioneel oud Kretenzisch huis, gelegen in een mooi dorp met een prachtig uitzicht op het Kretenzische wilde landschap en de bergen van Kreta. Deze woning is gelegen in het centrum van het dorp Saktouria, zeer dicht bij het beroemde strand van Triopetra en Agios Pavlos. Het pand is een huis met twee verdiepingen dat met een renovatie gemakkelijk kan worden veranderd in een gezellig huis voor vakantie. Het gebied ontwikkelt zich de laatste jaren snel en het is een populaire bestemming voor veel bezoekers. Meer weten?

4 Slaapkamer(s) 180 4 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Huis te koop Saktouria (RBK21524)
300 000 €

740 53 Saktouria

Er is zojuist een geweldige investeringsmogelijkheid op de markt gekomen! Een extra perceel grond in een prachtig deel van het eiland staat klaar om uw dromen waar te maken! De grond heeft een totale oppervlakte van 20.100 m2 en biedt bouwrechten van 400 m2 voor de bouw van een huis en 4000 m2 voor toeristische ontwikkeling. Het perceel is gelegen op een kleine heuvel en biedt een onbelemmerd 360o uitzicht over het hele gebied, van het strand van Triopetra tot de bergketen van Rethymnon en de wilde landschappen van de Kretenzische natuur. De aansluitingen van water en elektriciteit bevinden zich op de grens, terwijl de toegang via een asfaltweg verloopt. De beroemde stranden van Triopetra en Agios Pavlos liggen op slechts een paar minuten rijden, terwijl de prachtige stad Rethymnon op 50 km afstand ligt. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Huis te koop Saktouria (RBK21510)
60 000 €

740 53 Saktouria

Te midden van het wilde landschap en de natuur van het Kretenzische platteland vonden we dit verbazingwekkende stuk land van 2258 m². Het land is gelegen in het dorp Saktouria in het zuidelijke deel van Rethymnon, zeer dicht bij de populaire stranden van Agios Pavlos en Triopetra en biedt bouwrechten van 400m2 aangezien het zich in de woonwijk van het dorp bevindt. Het heeft elektriciteits- en wateraansluitingen, terwijl de toegang via een asfaltweg verloopt. Dit pand is ideaal voor de bouw van een huis dat beschut is tegen de aarde vanwege de helling die het biedt, waardoor u kunt profiteren van de extra vierkante meters die het biedt. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Huis te koop Saktouria (RBK17381)
470 000 €

740 53 Saktouria

Het project "Villa Panorama" zal naar verwachting binnen 3 maanden worden voltooid en is gelegen aan de rand van Saktouria in een gebied dat privacy en rust biedt. Het project bestaat uit een prachtige villa en zwembad gelegen in een natuurlijk aangelegde tuin en een eigen parkeerplaats voor twee voertuigen. Het perceel meet 2500m2, terwijl het hoofdhuis een totale oppervlakte heeft van 78m2 met een zwembad van 21 m2. De villa bestaat uit een open keuken-woonkamer met toegang -uitzicht op de buitenpergola-zithoek en het zwembad, 2 slaapkamers met ensuite badkamer en grote ramen die een fantastisch uitzicht op de kust bieden. Grote schuiframen en hoog plafond vullen de villa met natuurlijk licht en bieden een panoramisch uitzicht op de zee en de bergen. De buitenkant bestaat uit een groot zwembad van 21 m² met ligbedden in het water en pergola's en een prachtig aangelegde natuurlijke tuin die zal voldoen aan de behoeften van de bezoekers die uitkijken over het prachtige strand van Triopetra, de bergen en de vallei. De prachtige zandstranden van Agios Pavlos en Triopetra met de restaurants, cafés en winkels liggen op 7 minuten rijden, terwijl de stad Spili op 20 minuten ligt met alle beschikbare voorzieningen. Extra faciliteiten: - elektrische poort - watertank - elektrische zonneboiler - buitendouche - airconditioning in alle kamers - volledig gemeubileerd verkocht - de projectvergunning staat een apart gastenverblijf van 30m2 toe dat niet bij deze prijs is inbegrepen. Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 78 2 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail