Huis te koop - Tympaki (Griekenland)

17 zoekertjes (1 - 17)
Huis te koop Tympaki (RBK21789)
25 000 €

702 00 Tympaki

Centraal gelegen huis te koop in Timbaki met binnenplaats. Het huis heeft 2 slaapkamers, een keuken en een woonkamer. Het huis moet gerenoveerd worden. Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 85 2 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Huis te koop Tympaki (RBK21735)
260 000 €

702 00 Tympaki

De woning is gelegen halverwege tussen Timbaki en Agia Galini op een plateau met uitzicht op de Libische zee en de baai van de Messara. Het perceel is frontlinie van de zee met een rotswand. Het perceel is beplant met 100 olieproducerende olijfbomen. Er is elektriciteit en water op het terrein. De toegang is via een onverharde weg van goede kwaliteit. Het strand van Kokkinos Pirgos is een korte rit en de stad Timbaki ligt op 4 km en heeft alle voorzieningen, waaronder banken, supermarkten en een gezondheidskliniek. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Huis te koop Tympaki (RBK21641)
70 000 €

702 00 Tympaki

Een uitzonderlijk perceel in het hart van de Mesara-vallei. De grond is geschikt voor agrarisch gebruik. Alle documenten die nodig zijn voor een contract zijn aanwezig. Drone-video's beschikbaar op aanvraag. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Huis te koop Tympaki (RBK21594)
65 000 €

702 00 Tympaki

Deze accommodatie is een oud huis in een rustige buurt in het kleine stadje Timbaki. Het heeft een totale oppervlakte van 90m2 met een grote buitenruimte en een tuin. De toegang is via een asfaltweg en het is 1 uur rijden van de luchthaven van Heraklion. De winkels en tavernes liggen allemaal op loopafstand van de accommodatie. Het huis kan na renovatie worden omgetoverd tot een prachtig comfortabel vakantiehuis terwijl de buitenruimte eenvoudig kan worden omgetoverd tot een prachtige tuin voor de zonnige dagen. Meer weten?

99
contacteer
details
E-mail
Huis te koop Tympaki (RBK21587)
70 000 €

702 00 Tympaki

Dit kleine perceel is gelegen in het kleine stadje Timbaki in het zuiden van Kreta. Het heeft een totale oppervlakte van 200m2 omdat het zich binnen de bouwzone bevindt. Het heeft elektriciteits- en wateraansluitingen en de toegang is via een asfaltweg. De locatie is ideaal, aangezien u gemakkelijk naar het centrum van de stad met winkels en supermarkten kunt lopen en tegelijkertijd naar het drukke strand van Kokkinos Pirgos kunt rijden, dat op ongeveer 3 minuten rijden van de accommodatie ligt. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Huis te koop Tympaki (RBK21559)
53 000 €

702 00 Tympaki

Dit perceel ligt in het centrum van het kleine stadje Timbaki aan de zuidkust. Gelegen op slechts een paar minuten afstand van de beroemde stranden van Zuid-Kreta, biedt dit land geweldige investeringsmogelijkheden. Met een totale oppervlakte van 335 m² en een bouwrecht van 150 m² kan dit perceel omgetoverd worden tot uw volgende vakantiebestemming. Binnen het pand bevindt zich een oud huis van 77 m2 dat door renovatie kan worden omgebouwd tot een prachtig traditioneel Kretenzisch huis, waarbij het resterende land overblijft voor een prachtige tuin. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Huis te koop Tympaki (RBK21544)
120 000 €

702 00 Tympaki

Een unieke investeringsmogelijkheid voor degenen die graag in de stad zijn en tegelijkertijd dichtbij de prachtige landschappen en stranden van het eiland Kreta zijn, is zojuist gearriveerd! Het is een oud stenen gebouw bereikbaar via twee verschillende wegen in het centrum van het kleine stadje Timbaki, met een totale oppervlakte van 170m² op een perceel van 515m². Slechts 2 minuten van de centrale markt van de stad en 5 minuten van het strand van Kokkinos Pirgos en ook dicht bij de stranden van Kalamaki en Kommos. Dit pand zal de klanten verrukken, aangezien het bij een waardige renovatie kan worden omgetoverd tot een prachtig herenhuis met tuin en binnenplaats. Meer weten?

170
contacteer
details
E-mail
Huis te koop Tympaki (RBK21539)
65 000 €

702 00 Tympaki

Er is zojuist een bouwgrond op de markt gekomen in de kustplaats Timbaki! Dit is een stuk grond van 330 m2, gelegen in een rustige buurt van de stad, zeer dicht bij het centrum met de winkels en supermarkten. Het heeft bouwrechten van 198m2, toegang vanaf een hoofdasfaltweg en elektriciteits- en wateraansluitingen aan de grens. Het is een geweldige kans voor degenen die in het centrum van een kleine stad willen zijn en willen genieten van de voorzieningen van een kleine stad, terwijl ze tegelijkertijd een uiterst eenvoudig perceel willen hebben, omdat de platte vorm uitstekende bouwmogelijkheden biedt bij elk type constructie dat je wilt bouwen. wens! De zuidkust van het eiland, met de prachtige groenblauwe waterstranden, ligt op slechts een paar kilometer afstand, terwijl de hoofdstad van het eiland op 40 minuten afstand ligt. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Huis te koop Tympaki (RBK16499)
470 000 €

702 00 Tympaki

Dit huis met twee verdiepingen is gebouwd in 2008 en ligt op slechts een paar minuten afstand van het prachtige zandstrand van Kokkinos Pirgos aan de zuidkust van Heraklion. Het gebouw zelf heeft een totale oppervlakte van 325m2 en strekt zich uit over twee verdiepingen. Op de begane grond vinden we een ruime overdekte garage en een appartement van 100m2. Het appartement bestaat uit een keuken, een woonkamer, twee slaapkamers en een badkamer. Dit appartement heeft ook toegang tot de buitenruimtes, met een eigen binnenplaats en de barbecue. Een trap leidt naar de bovenverdieping met het hoofdhuis van 146 m2. De woning bestaat uit een ruime woonkamer, een volledig uitgeruste keuken, een badkamer, twee slaapkamers en de hoofdslaapkamer met een en-suite badkamer en een kledingkast. Alle kamers zijn uitgerust met airconditioning en radiatoren voor verwarming. Grote balkons rondom de kamers bieden uitzicht op de stad en de omliggende wijk. Vanaf het dak kun je genieten van het uitzicht op de prachtige baai van Kokkinos Pirgos, terwijl je ook de mogelijkheid hebt om nog twee verdiepingen te bouwen. Op de buitenruimtes staan twee privébinnenplaatsen met barbecue en een pizzaoven klaar om u en uw vrienden te laten genieten van de prachtige Kretenzische avonden, en tegelijkertijd voldoende ruimte te bieden voor de bouw van een zwembad. Meer weten?

5 Slaapkamer(s) 325 5 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Huis te koop Tympaki (RBK16119)
10 000 €

702 00 Tympaki

In het hart van de stad Timbaki, in het zuidelijke deel van Heraklion, ligt deze productieve olijfgaard. Het land bestaat uit 30 olijfbomen in productieve leeftijd, gelegen op een perceel van 1000 m². De bomen verkeren in perfecte staat, zijn voorzien van een irrigatiesysteem en worden goed onderhouden. De toegang tot dit perceel is via een gemakkelijke onverharde weg, terwijl elektriciteit vlakbij is, aangezien het gebied voornamelijk wordt beschouwd als landbouwgrond met veel kassen in de omgeving. Dit is een slimme investeringsmogelijkheid, aangezien de olijfolieproductie de afgelopen jaren de voorkeurskeuze is geweest van veel buitenlandse investeerders. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Huis te koop Tympaki (RBH37422)
60 000 €

702 00 Tympaki

Het appartement ligt op de 1e verdieping in een zeer rustige buurt in Timbaki. Het appartement heeft een eigen ingang en omvat een keuken, 2 slaapkamers, een badkamer, een kleine woonkamer en een balkon. Het voordeel van deze woning is de ligging waar de eigenaar van de woning overal in het dorp te voet kan komen, aangezien alles op loopafstand is. Het huis kijkt uit over het Timbaki-plein, dat in de zomer vol leven is. Het pand heeft wat renovatiewerkzaamheden nodig. Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 2 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Huis te koop Tympaki (RBI89567)
10 000 €

702 00 Tympaki

Het is een perceel van 1000m² met 30 olijfbomen. Het ligt in een gebied met een hoge productiviteit, wat betekent dat de olijfbomen genoeg kunnen produceren en dat men met weinig kosten en gedoe de olijfolie van het jaar kan hebben. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Huis te koop Tympaki (RBI83736)
10 000 €

702 00 Tympaki

Het is een kleine olijfgaard met ongeveer 40 olijfbomen en een totale oppervlakte van 700m. Het ligt net buiten Timpaki en heeft een water- en elektriciteitsaansluiting aan de grens. Het is een geweldige keuze voor iedereen die geïnteresseerd is in het bezit van zijn eigen olijfolie, voornamelijk voor thuisgebruik. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Huis te koop Tympaki (RBI44396)
75 000 €

702 00 Tympaki

Deze traditionele residentie ligt in het centrum van de stad Timbaki, op loopafstand van de winkels en tavernes. Met een woonoppervlak van 100m2 op een perceel van 176m2 zal deze woning aan al uw wensen voldoen. Het huis bestaat uit een comfortabele traditionele keuken met open haard, een badkamer en een ruime slaapkamer met voldoende ruimte voor 3 bedden. Bovendien kan een ruim gastenverblijf met een aparte badkamer en toegang uw gasten ontvangen, privacy biedend en tegelijkertijd comfortabel, terwijl de luchtige tuin uw vrienden kan huisvesten voor mooie en zorgeloze avonden onder de hemel van Kreta. Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 100 2 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Huis te koop Tympaki (RBH37409)
85 000 €

702 00 Tympaki

De olijfgaard is gelegen nabij het dorp Timbaki en bestaat uit 83 olijfbomen en 20 citrusbomen. Het heeft wateraansluiting en elektriciteit. Het heeft ook een 2-kamerappartement met buitentoilet en een boormachine die het hele jaar door vers water levert. De toegang is eenvoudig vanaf een onverharde weg. Het perceel heeft uitzicht op de zee en de bergen en het strand van Kokkinos pirgos ligt op slechts een paar minuten rijden. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Huis te koop Tympaki (RBH37391)
10 000 €

702 00 Tympaki

Het is een kleine olijfgaard met een totale oppervlakte van 1000m² met 20 olijfbomen. Deze olijfgaard kan genoeg olijfolie produceren om in de behoeften van een huishouden te voorzien. Meer weten?

contacteer
details
E-mail