Appartement te huur - Brakel

1 zoekertjes (1 - 1)
Appartement te huur Nederbrakel (RBJ86573)
625 €

9660 Nederbrakel

Dit gezellig en praktisch appartement in het centrum van Brakel omvat een ruime woonkamer, een volledig ingerichte keuken (koelkast, kookplaat; dampkap, oven, vaatwasser, spoeltafel), een vernieuwde badkamer met inloopdouche en lavabomeubel, apart toilet, 2 slaapkamers, een kelderberging, eigen overloop met bergkast en een tuin. Het appartement bevindt zich op de tweede verdieping en is goed geïsoleerd: EPC 167 kWh/m²jaar - LABEL B. Het gebouw heeft geen lift. Parkeren kan steeds aan of in de korte nabijheid van het appartement. Het appartement is vrij vanaf 01/05/2024 (of eventueel vroeger). Bijkomende kosten per maand: €125,00 voor kosten gemeenschappelijk delen, verwarming (inbegrepen!) en warm water (inbegrepen!). Voor meer informatie of voor een bezoek gelieve contact op te nemen via telefoon op het nummer ### of via e-mail ### . Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 9 279 38 10

We hebben slechts een paar zoekertjes gevonden die overeen komen met uw zoekcriteria.

Maak een e-mail alert om op de hoogte te blijven van nieuwe zoekertjes die aan uw criteria voldoen!


Hieronder zijn nog enkele interessante adressen te vinden in de buurt van Brakel (9660) + Deelgemeenten.

700 €

9688 Schorisse

Gelegen in het pittoreske dorp van Bassevelde, bevindt zich dit 1-slaapkamer duplex appartement. Het is perfect voor wie op zoek is naar een comfortabele woonruimte in een rustige omgeving. Bij binnenkomst in het appartement wordt u verwelkomd in een charmante inkomhal met gastentoilet. Het beschikt over een lichtrijke leefruimte met raampartijen die zorgen voor veel natuurlijk lichtinval. Deze ruimte sluit naadloos aan op de keuken, waardoor het een ideale plek is voor zowel ontspanning als het koken van heerlijke maaltijden. Direct naast de keuken bevindt zich de badkamer, die uitgerust is met alle nodige voorzieningen voor uw comfort. Via de badkamer kan u het zonnig terras betreden. Een perfecte plek om te genieten van de buitenlucht en te ontspannen na een lange dag. Met de trap naar boven bereikt u de slaapkamer. Er zijn verder geen gemeenschappelijke kosten. Beschikbaar: vanaf 1 augustus Troeven: *lichtrijk *geen gemeenschappelijke kosten *zonnig terras *centrum Bassevelde 1) Stedenbouwkundige bestemming Wg: Woongebied 2) Beschermd erfgoed:neen 3) Geïnventariseerd erfgoed: niet van toepassing 4) Keuringsattest elektriciteit:neen 5) Renovatieverplichting: neen 6) Overstromingsrapport: Het onroerend goed is gelegen in: ▪ een afgebakend overstromingsgebied / een afgebakende oeverzone: neen ▪ Een risicozone voor overstromingen:neen ▪ een signaalgebied met bouwvrije opgave: neen Meer weten?

1 Slaapkamer(s) 62 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 50 94 68 00
Penthouse te huur Lierde (RBK62128)
950 €

9570 Lierde

WOENSDAG 5/6 1STE BEZOEKDAG OP AFSPRAAK. BEL ### Prachtige penthouse van 100m² met 2 ruime terrassen, garage, staanplaats en lift. Gelegen in het hartje van de Vlaamse Ardennen met uitzicht op de Kartuizersite bevindt zich deze prachtige kleinschalige residentie bestaande uit 6 luxueus afgewerkte appartementen. Volledig zuid georiënteerd, zeer energiezuinig en hoogwaardige afwerking! Via de inkomhal komen we in de ruime leefruimte van 49 m² met veel lichtinval! Open ingerichte keuken met inductie kookplaat, dampkap, combi-oven, koelkast en vaatwasmachine. Twee ruime bergingen van 4m² en 11m² met ingebouwde kast. Er zijn twee slaapkamers 16m² met ingebouwde kast en 9m². Badkamer met dubbel lavabomeubel, douche en toilet. Apart toilet. Vloerverwarming op aardgas. Aluminium zwarte verzonken raamprofielen Reynaert. Individuele zonnepanelen. Regenwater op terras, elke verdieping en in technische ruimte. Topper! Wenst u een bezoekje bel ### Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 33 m² Terras 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 9 328 90 08
700 €

9620 Zottegem

Eerste bezoekdag volzet! Wenst u op de wachtlijst te staan? Stuur een e-mail naar ### . Op wandelafstand van het station en het centrum van Zottegem situeert zich dit 2-slaapkamer appartement. Via de inkomhal komt u de lichtrijke leefruimte binnen met een geïnstalleerde keuken en een overdekt terrasje van 4m². Verder zijn er 2 slaapkamers, badkamer met inloopdouche en lavabomeubel, berging voor wasmachine/droogkast en een gastentoilet. Tevens is er een extra berging in de kelderruimte. De gemeenschappelijke kosten bedragen 30euro per maand. Het appartement is beschikbaar vanaf 01/08/2024. Mis deze kans niet en plan nu een bezoek in! Troeven *centrum Zottegem *overdekt terras *2 ruime slaapkamers *kelderberging 1) Stedenbouwkundige bestemming: Wg: Woongebied 2) Beschermd erfgoed: neen 3) Geïnventariseerd erfgoed: niet van toepassing 4) Keuringsattest elektriciteit: ja (conform of niet conform) of neen 5) Renovatieverplichting: neen 6) Overstromingsrapport: Het onroerend goed is gelegen in: ▪ een afgebakend overstromingsgebied / een afgebakende oeverzone :neen ▪ Een risicozone voor overstromingen: neen ▪ een signaalgebied met bouwvrije opgave: neen Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 82 4 m² Terras
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 494 86 23 89
875 €

9630 Zwalm

Centraal gelegen energiezuinig appartement gelegen op de verbindsweg tussen Zottegem en Gent. Kwalitatief afgewerkt met alle comfort en bestaande uit inkomhal, vaste trap naar bovenverdiep waar zich leefruimte en slaapgedeelte situeren. Leefruimte beschikt over een ingerichte open keuken. Nachthal voorzien van bezoekerstoilet, drie ruime slaapkamers, ingerichte badkamer en vaste trap naar tweede verdiep dienstig als stockageruimte. Klein balkon vooraan gelegen. Géén syndickost. Géén lift aanwezig. Beschikbaar vanaf 1 maart 2024.Voor meer info of een bezoek bel Thomas op ### of mail naar ### Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 140 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 478 72 13 00
Appartement te huur Zottegem (RBL03219)
725 €

9620 Zottegem

Vul eerst de KANDIDATUURFICHE volledig in door te klikken op volgende link ### ! Dan pas kan een bezoek ingepland worden. Dit appartement (instapklaar) op de 1ste verdieping (89m²) bevindt zich in een kleinschalige appartementsblok nabij het centrum van Zottegem. Het appartement omvat een inkomhal, apart toilet, woonkamer, keuken, bergruimte, 2 slaapkamers en een badkamer. Achteraan is een terras voorzien. Tevens is er een mogelijkheid tot het huren van een private garagebox €65/maand. De huurprijs bedraagt €725/maand + €65 gemeenschappelijke kosten. Beschikbaar vanaf 01/09/2024 Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 89 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 483 67 65 79
Appartement te huur Zottegem (RBK69735)
950 €

9620 Zottegem

Dit prachtig appartement van 1ste bewoning ligt in het centrum van Zottegem. Het kwaliteitsvolle appartement, met lift, bestaat uit een hal met gastentoilet, lichtrijke woonkamer met terras (9m²) en een open keuken, een berging, 2 slaapkamers en een badkamer met lavabomeubel en inloopdouche. Extra troeven zijn de zonnepanelen, warmtepomp, vloerverwarming en het zonnige terras van 15m² aan de achterzijde van het gebouw. Dit energiezuinig appartement is onmiddellijk beschikbaar en instapklaar (verlichting en gordijnen zijn voorzien). De gemeenschappelijke kosten bedragen 30,00 euro per maand. Troeven *eerste bewoning *centrale ligging *zonnig ruim terras *heel energiezuinig *kwaliteitsvolle afwerking 1) Stedenbouwkundige bestemming Wg: Woongebied Wche: Woongebied met een culturele, historische en/of esthetische waarde Wp: Woonpark Wug: Woonuitbreidingsgebied WgLk: Woongebied met landelijke karakter Igb: Industriegebied Iab: Industriegebied voor ambachtelijke bedrijven of gebieden voor kleine en middelgrote ondernemingen Gdr: Gebied voor dagrecreatie Gvr: Gebied voor verblijfsrecreatie Ggon: Gebied voor gemeenschapsvoorziening en openbaar nut Ag: Agrarisch gebied Lwag: Landschappelijk waardevol agrarisch gebied Bg: Bosgebied Ng: Natuurgebied Nr: Natuurreservaat Pg: Parkgebied Sbnb: Stedenbouwkundige bestemming niet beschikbaar 2) Beschermd erfgoed: ja of neen 3) Geïnventariseerd erfgoed: Inventaris van archeologische zones Inventaris van bouwkundig erfgoed Inventaris van historische tuinen en parken Inventaris van houtige beplantingen met erfgoedwaarde Landschapsatlas niet van toepassing 4) Keuringsattest elektriciteit: ja (conform of niet conform) of neen 5) Renovatieverplichting: ja of neen 6) Overstromingsrapport: Perceelscore of P-score: A: geen overstroming gemodelleerd B: kleine kans op overstromingen onder klimaatverandering C: kleine kans op overstromingen D: middelgrote kans op overstromingen Gebouwenscore of G-score: A: geen overstroming gemodelleerd B: kleine kans op overstromingen onder klimaatverandering C: kleine kans op overstromingen D: middelgrote kans op overstromingen Ligging in Signaalgebied: ja of neen Ligging in afgebakende oeverzone of afgebakend overstromingsgebied: ja of neen Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 72 14 m² Terras
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 9 247 48 48
Appartement te huur Zottegem (RWC35133)
650 €

9620 Zottegem

ENERGIELABEL A. Lage-energieappartement op goede ligging in nabijheid van station, stadscentrum, winkelcentra, sportinfrastructuur... Ultra lage kosten en verbruik. Indeling : inkom, hal, living met open keuken, 2 slaapkamers badkamer, en terras. Ruim appartement en hedendaagse inrichting. Lift aanwezig. Parkeermogelijkheid. Te huur vanaf 01/07/24. Enkel voor ernstige kandidaten. Bel ### Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 100
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 471 79 16 43
Appartement te huur Zottegem (RBK43422)
1 150 €

9620 Zottegem

Vul eerst de KANDIDATUURFICHE volledig in door te klikken op volgende link ### ! Dan pas kan een bezoek ingepland worden. Rustig en gunstig gelegen, instapklaar en zeer energiezuinig nieuwbouwappartement te Zottegem. Het appartement bevindt zich op de 1ste verdieping (130m²) en omvat een ruime lichtrijke woonkamer met geïntegreerde keuken voorzien van alle modern comfort, apart toilet, berging met aansluiting voor wasmachine, badkamer, 3 slaapkamers en een terras aan de voorzijde. Tevens is het appartement voorzien van een dubbele private garage, zonnepanelen en regenwaterpomp. Beschikbaar vanaf 01/08/2024. De huurprijs: €1150/maand + €50 gemeenschappelijke kosten. Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 130 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 483 67 65 79
Appartement te huur Zottegem (RBK30385)
700 €

9620 Zottegem

Vul eerst de KANDIDATUURFICHE volledig in door te klikken op volgende link ### ! Dan pas kan een bezoek ingepland worden. Gunstig gelegen, instapklaar, energiezuinig nieuwbouwappartement voorzien van alle modern comfort. Dit appartement bevindt zich op de 1ste verdieping en omvat een inkomhal, bergruimte met aansluiting voor wasmachine, lichtrijke woonkamer met geïntegreerde keuken voorzien van kookplaat, dampkap, inbouw koelkast, vaatwasser en combi-oven, 1 slaapkamer, ingerichte badkamer met douche, badkamermeubel en toilet. Tevens is er een terras aanwezig en 1 ondergrondse autostaanplaats. Een extra troef is de rustige ligging. De huurprijs: €700/maand + €50 gemeenschappelijke kosten. Beschikbaar vanaf 01/08/2024 (of bespreekbaar) Meer weten?

1 Slaapkamer(s) 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 483 67 65 79
Appartement te huur Zottegem (RWC34584)
650 €

9620 Zottegem

ENERGIELABEL A. Lage-energieappartement op goede ligging in nabijheid van station, stadscentrum, winkelcentra, sportinfrastructuur... Ultra lage kosten en verbruik. Indeling : inkom, hal, living met open keuken, 2 slaapkamers badkamer, en terras. Ruim appartement en hedendaagse inrichting. Lift aanwezig. Parkeermogelijkheid. Te huur vanaf 01/07/24. Enkel voor ernstige kandidaten. Bel ### Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 100
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 471 79 16 43
Appartement te huur Geraardsbergen (RBK25874)
950 €

9500 Geraardsbergen

ENERGIEZUINIG APPARTEMENT MET 2 SLP, TERRAS EN GARAGE. Dit appartement is gelegen op wandelafstand van het station en het centrum van Geraardsbergen. De woning omvat: Inkomhal, berging, apart toilet. Ruime lichtrijke living met open keuken met eiland. Terras aanwezig. 2 ruime slaapkamers en badkamer voorzien van inloopdouche en lavabomeubel. Garage met sectionaalpoort inbegrepen. Gemeenschappelijke kosten €60/maand. Voor inlichtingen of bezoek gelieve op de advertentie te reageren, wij bellen u zelf op om een afspraak in te plannen. Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 101 7 m² Terras
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 54 41 91 57
850 €

9550 Herzele

- Bezoeken enkel op afspraak - Ontdek dit gelijkvloers BEN (bijna-energieneutraal) appartement met groenzicht en zonnig terras. Dit nieuwbouwproject ligt op wandelafstand van het centrum van Herzele en alle faciliteiten (winkels, openbaar vervoer,...) is uitstekend georiënteerd en beschikt over een gemeenschappelijke parktuin. Het appartement heeft volgende indeling; inkomhal met apart toilet, wasplaats en technische ruimte. Via de hal komt u in de open lichtrijke leefruimte met volledig uitgeruste keuken & eiland. Aansluitend een ruim terras, deels overdekt. Verder nog 2 slaapkamers en een badkamer met inloop(regen)douche en lavabomeubel met spiegelkast. Het appartement beschikt over eigen zonnepanelen, een eigen ventilatiesysteem (type D) met warmterecuperatie en een eigen warmtepomp voor vloerverwarming en warm water, wat het energieverbruik tot een minimum zal beperken. Het appartement staat proper geverfd en alle raamdecoratie en lichtarmaturen zijn al voorzien. Mogelijkheid tot het huren van een autostaanplaats met laadpaal aan € 50/m. Maandelijkse lasten bedragen € 50/m. Er is een lift aanwezig in het gebouw dat ook toegang geeft tot de gemeenschappelijke fietsenberging. Beschikbaar vanaf 1 juli 2024. Voor meer informatie of een bezoekje ter plaatse, contacteer ons via ### of via ### Beslaglegging: Nee / Geïnventariseerd erfgoed: Nee / Rechterlijke of bestuurlijke maatregel: Nee / Leegstand: Nee / Stedenbouwkundig attest: Nee Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 75 20 m² Terras
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 53 89 99 66
650 €

9550 Herzele

Vul eerst de KANDIDATUURFICHE volledig in door te klikken op volgende link ### ! Dan pas kan een bezoek ingepland worden. Gunstig gelegen, gelijkvloers appartement bestaande uit een inkomhal, apart toilet, woonkamer, ingerichte keuken, 1 slaapkamer, badkamer en bergruimte. Tevens is er een private garage inbegrepen in de huurprijs. Het appartement heeft een bewoonbare oppervlakte van 67 m². Onmiddellijk beschikbaar. De huurprijs: €650/maand. Parkeergelegenheid voorzien aan het appartementsgebouw. Meer weten?

1 Slaapkamer(s) 67 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 483 67 65 79
840 €

9550 Herzele

Op de grens tussen Herzele en Sint-Lievens-Houtem vinden we deze recent gebouwde assistentiewoningen terug. De residentie JFK biedt gelegenheid voor verschillende wooneenheden en de flats bestaan uit 1 of 2 slaapkamers. De assistentiewoning zelf omvat een woonkamer met open keuken welke is uitgerust met een keramische kookplaat, frigo met vriesvak, oven of combi-oven, vaatwasser en heel wat opbergruimte. Er is een lichtrijke leefruimte en aanpalend één of twee slaapkamers met bijhorende badkamer. In de inkomhal bevindt zich ook een ruime berging. De flat heeft een fijne buitenruimte bestaande uit een terras en aangrenzende tuin. Er kan gebruik gemaakt worden van een gemeenschappelijke ruimte en er is heel wat parkeergelegenheid voorzien net voor het gebouw. In de assistentiewoning wordt gebruik gemaakt van centrale verwarming op aardgas. Er is een zeer gunstig EPC aanwezig. Onmiddellijk beschikbaar. Dagprijs vanaf 28,00 euro/dag. exclusief nutsvoorzieningen en huisvuilverwerking. Wenst u meer info of wil u graag een bezoek ter plaatse; contacteer ons via ### of ### Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 70 4 m² Terras
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 53 89 99 66
995 €

7860 Lessines

Lessines, chemin du Comte d'Egmont 11B6 - Superbe appartement meublé au 1er étage avec ascenseur - cave et parking intérieur - Certificat énergétiquen°20160217508870 - E Spécifique: 57 kwh/m²/an - A - E Totale: 6.820 kwh/an - composition (108 m²) - hall, wc, living avec cuisine américaine (évier, vitro céramique, hotte, lave-vaisselle, frigo, four), balcon/terrasse - buanderie avec machine à laver, séchoir, frigo, congélateur), 1 bureau ou chambre, 1 chambre avec 1 lit, 1 chambre avec garde-robe, salle de bain (douche, lavabo, armoires), chaudière encastrée - chauffage au sol - cave et parking en sous-sol - local vélo - 3 places de parking extérieures pour visiteurs - accès pour personne à mobilité réduite - Libre au 01/10/2024 - Loyer: 995€/mois - provisions pour charges communes: 125€/mois - bail de 3 ans - garantie locative Korfine : 2 mois - Etat des lieux par expert - Visites sur rdv avec agence ### (uniquement par téléphone) Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 108
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 472 10 20 89
765 €

9690 Kluisbergen

Dit energiezuinig pand kreeg een totaalrenovatie in 2010. Uitstekende ligging in het hartje van de Vlaamse Ardennen nabij winkels, scholen, openbaar vervoer,...Op de eerste verdieping bevindt zich een modern appartement bestaande uit een inkomhall, ruime leefruimte met open geïnstalleerde keuken (alle toestellen aanwezig), toilet, bergruimte, badkamer met inloopdouche en wastafel, 2 slaapkamers. Aangenaam ruim terras.Centrale verwarming op aardgas, super isolerende beglazing.Kleine residentie (geen syndicuskosten)Interesse? Contacteer Immo Roman, gsm ### Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 101 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 55 60 41 60
1 100 €

9810 Nazareth

Dit drieslaapkamer nieuwbouwappartement is gelegen op de gelijkvloerse verdieping van het project Jardin Callier, in het hartje van Nazareth. Het appartement van 120m² is als volgt ingedeeld: via de inkomhal met apart toilet en praktische berging bereikt men de lichtrijke eet- en leefruimte met geïnstalleerde open keuken. Van hieruit is er toegang tot de privatieve tuin en terras van 243 m². Verder is er nog een badkamer met dubbele lavabo en ligbad, 3 slaapkamers en een tweede badkamer met douche, lavabo en toilet. In de dichte nabijheid heeft men een ruim aanbod aan winkels, diensten en restaurants. Het project situeert zich op 3 kilometer van de oprit van de E17 en vanop de markt vertrekt er openbaar vervoer richting Gent, Gavere, Zottegem, Deinze en Oudenaarde. Ten slotte is het in Nazareth rustig wonen nabij prachtig groen zoals de Hospicebossen en Eekse Scheldevallei.Dit appartement is energiezuinig afgewerkt en voorzien van fotovoltaïsche zonnepanelen, een individuele, hoogrenderende condensatieketel op aardgas en een ventilatiesysteem type D.Tevens is het appartement volledig geschilderd en wordt het nog voorzien van lichtarmaturen en gordijnrails. In de ondergrondse parking is een autostaanplaats en een berging voorzien. Provisie voor gemene lasten: €75/maandCV op aardgas / E-peil: 40 (A) / Mobiscore: 7,3Onmiddellijk beschikbaarLandbergh werkt met het online platform mijnhuurprofiel.be. Bezorg ons je profiel via ### dan nodigen we je uit voor het bezoekmoment. Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 120 15 m² Terras
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 9 225 25 24
975 €

9810 Nazareth

Dit tweeslaapkamer nieuwbouwappartement van 110 m² is gesitueerd op de gelijkvloerse verdieping van het project Jarin Callier.Het appartement beschikt over een inkomhal met apart toilet en praktische berging, lichtrijke eet- en leefruimte met geïnstalleerde open keuken, een badkamer uitgerust met dubbele lavabo en een douche, 2 slaapkamers en een tuin van 52 m².De uitvalsbasis van Jardin Callier in de Drapstraat is één van haar sterke troeven. Enerzijds bevindt men zich in het bruisende hart van Nazareth, waar men een ruim aanbod aan winkels, diensten en restaurants op wandelafstand aantreft. Anderzijds situeert het project zich op 3 kilometer van de oprit van de E17 en vertrekt er vanop de markt openbaar vervoer richting Gent, Gavere, Zottegem, Deinze en Oudenaarde. Ten slotte is het in Nazareth rustig wonen nabij prachtig groen zoals de Hospicebossen en Eekse Scheldevallei.Dit appartement is energiezuinig afgewerkt en voorzien van fotovoltaïsche zonnepanelen, een individuele, hoogrenderende condensatieketel op aardgas en een ventilatiesysteem type D.Tevens is het appartement volledig geschilderd en voorzien van lichtarmaturen en gordijnrails. Er wordt nog een zonneluifel en screens gesintalleerd. In de ondergrondse parking is een autostaanplaats en een berging voorzien. Provisie voor gemene lasten: €75/maandCV op aardgas / E-peil: 40 (A) / Mobiscore: 7,3Onmiddellijk beschikbaarLandbergh werkt met het online platform mijnhuurprofiel.be. Bezorg ons je profiel via ### dan nodigen we je uit voor het bezoekmoment. Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 110 14 m² Terras
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 9 225 25 24
830 €

9890 Gavere

Dit aangename leefappartement (90 m² bewoonbare oppervlakte) beschikt over een ruime leefruimte, incl. open keuken. Daarnaast beschikt u over twee slaapkamers, een badkamer en een afzonderlijk toilet. Bijkomend aanwezig; ruim én zuidgeoriënteerd terras. Deze woonentiteit is gelegen op wandelafstand van o.a. winkel, bakker ... Daarnaast is ook een vlotte verbinding richting Oudenaarde en Gent gegarandeerd. U kan ondergronds binnenrijden, waar u een eigen privé parkeerplaats ter beschikking heeft. Bijkomend beschikt u ook over een extra kelderberging. De vaste kosten bedragen 50 € per maand. Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 90 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 9 380 24 74

Appartementen te huur in Brakel
Op dit moment zijn er geen appartementen beschikbaar voor verhuur in Brakel. Voor mensen die geïnteresseerd zijn in het huren van een appartement in deze regio, kan het raadzaam zijn om regelmatig nieuwe listings te controleren of alternatieve woonopties in overweging te nemen. Hoewel Brakel veel te bieden heeft als woonplaats, reflecteert het beperkte aanbod van huurappartementen een vastgoedmarkt die voornamelijk gericht is op koopwoningen.

Gezien het feit dat 84% van de inwoners eigenaar is van hun woning, kan het uitdagend zijn om huuropties te vinden in deze overwegend bezitsgerichte gemeente. Dit benadrukt verder de stabiliteit en aantrekkelijkheid van het bezitten van vastgoed in dit gebied. Voor potentiële huurders blijft het essentieel om alert te blijven op mogelijke huurwoningen die sporadisch beschikbaar kunnen komen.

In afwachting van toekomstige beschikbaarheid kunnen potentiële huurders profiteren van de sterke gemeenschapsvoorzieningen en infrastructuur die Brakel biedt. Met uitstekende scholen, toegankelijke zorgvoorzieningen, en diverse lokale bedrijven biedt Brakel een solide basis voor zowel individuen als gezinnen die zich hier willen vestigen.

Toon alles Toon minder