Appartement te koop - Bavegem

Er zijn géén zoekertjes gevonden voor uw zoekopdracht.

Maak een e-mail alert om op de hoogte te blijven van nieuwe zoekertjes die aan uw criteria voldoen!


Hieronder zijn nog enkele interessante adressen te vinden in de buurt van Bavegem (9520).

299 000 €

9520 Sint-Lievens-Houtem

Alweer VERKOCHT op 1e BEZOEKDAG. Contacteer RANDY REMUE ### als u ook op 1 DAG wil verkopen. "ABSOLUTE TOPPER" - Afspraak enige bezoekdag ENKEL telefonisch via Randy Remue of Anneleen Waeremoes op ### meer info via ### - LIKE de pagina en blijf op de hoogte van alle nieuwe woningen. Dit centraal gelegen modern appartement vinden we terug aan de Markt nr 25 te Sint-Lievens-Houtem. Indeling: Via de afzonderlijke ingang betreden we het gelijkvloers appartement en komen we terecht in de lichtrijke leefruimte met open keuken. Er is tevens een handige berg- en wasruimte voorzien en afzonderlijk gastentoilet. Verder is er nog de slaapkamer en de moderne badkamer. Deze laatste is met de inloopdouche, lavabo en handdoekdroger voorzien van alle comfort. De troef bij uitstek naast de zaeer centrale ligging, is de tuin en carport waarover het appartement beschikt. P-score: A / G-score: A. Deze woning is een ABSOLUTE TOPPER voor starters en investeerders. Gelegen vlakbij winkels, scholen, openbaar vervoer en op slechts 6 km van de autosnelweg. VOOR ZEER SNELLE BESLISSERS!! C&P RHODELAND RANDY REMUE - ANNELEEN WAEREMOES ### Meer weten?

1 Slaapkamer(s) 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 53 63 00 00
Appartement te koop Sint-Lievens-Houtem (RBJ42761)
225 000 €

9520 Sint-Lievens-Houtem

Dit appartement is ideaal voor koppels of alleenstaanden die op zoek zijn naar een gezellige en praktische woonruimte. Met een slimme indeling omvat het alle benodigde ruimtes voor comfortabel wonen. Bij binnenkomst word je begroet door de inkomhal (5,5 m²), die toegang biedt tot de woonkamer met open keuken (30 m²). De twee slaapkamers (elk 11,50 m²) bieden voldoende ruimte voor rust en ontspanning. Een handige berging (1,6 m²), badkamer en apart toilet completeren de functionele indeling. Voeg daar een ondergrondse parkeerplaats en kelder aan toe, wat niet alleen handig is maar ook zorgt voor extra opslagmogelijkheden. Het terras aan de achterzijde (5 m²) biedt een open landelijk uitzicht. Lift aanwezig. Bekijk de documenten op ### VCRO: Wg/Vg/Gvv/Gvkr/Gmo - G-score: C - P-score: C. Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 70 4 m² Terras
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 54 33 02 55
Appartement te koop Sint-Lievens-Houtem (RBH39931)
Prijs op aanvraag

9520 Sint-Lievens-Houtem

Altro Projects is trots op volgend nieuwbouwproject te Sint-Lievens-Houtem voor te stellen! Eilandpark omvat twee meergezinswoningen van telkens 13 ruime appartementen. Het project is gelegen op wandelafstand van het net aangelegde marktplein, winkels, horeca, scholen, bib, sportcentrum, ... Kortom alles in de nabijheid! Bovendien grenst het project aan een groene long die volop in ontwikkeling is, het Eilandbos. Het ontwerp van landschapsarchitect Dujardin zorgt tevens op de projectsite voor veel groenaanleg met wilde bloemen, kruiden en bomen die zo de overgang vormt van het Eilandpark naar het Eilandbos. Concreet creëren we 26 nieuwbouwappartementen met kwalitatieve buitenruimte. Alle appartementen hebben een ruim leefterras met zicht op de parkvoeg én het toekomst Eilandbos. De appartementen zijn voorzien van de laatste nieuwe voorzieningen op vlak van ecologie en duurzaamheid, concreet bijna-energie-neutrale appartementen met een E-peil < 30, vloerverwarming dmv warmtepompen met koeling, zonnepanelen, ventilatiesysteem D, ... Op vlak van afwerking hebben de toekomstige bewoners alle sleutels in handen, u kiest zelf uw droomkeuken, badkamer, vloeren, ... Kortom Eilandpark heeft alle troeven om een aangename, nieuwe woonwijk in Sint-Lievens-Houtem te worden! Penthouses te koop vanaf € 395 000 (excl. kosten). Contacteer ons snel en ontvang als eerste alle informatie bij een persoonlijke afspraak op kantoor of bij u thuis. Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 2 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 9 365 08 88
Appartement te koop Sint-Lievens-Houtem (RBH39929)
Prijs op aanvraag

9520 Sint-Lievens-Houtem

Altro Projects is trots op volgend nieuwbouwproject te Sint-Lievens-Houtem voor te stellen! Eilandpark omvat twee meergezinswoningen van telkens 13 ruime appartementen. Het project is gelegen op wandelafstand van het net aangelegde marktplein, winkels, horeca, scholen, bib, sportcentrum, ... Kortom alles in de nabijheid! Bovendien grenst het project aan een groene long die volop in ontwikkeling is, het Eilandbos. Het ontwerp van landschapsarchitect Dujardin zorgt tevens op de projectsite voor veel groenaanleg met wilde bloemen, kruiden en bomen die zo de overgang vormt van het Eilandpark naar het Eilandbos. Concreet creëren we 26 nieuwbouwappartementen met kwalitatieve buitenruimte. Alle appartementen hebben een ruim leefterras met zicht op de parkvoeg én het toekomst Eilandbos. De appartementen zijn voorzien van de laatste nieuwe voorzieningen op vlak van ecologie en duurzaamheid, concreet bijna-energie-neutrale appartementen met een E-peil < 30, vloerverwarming dmv warmtepompen met koeling, zonnepanelen, ventilatiesysteem D, ... Op vlak van afwerking hebben de toekomstige bewoners alle sleutels in handen, u kiest zelf uw droomkeuken, badkamer, vloeren, ... Kortom Eilandpark heeft alle troeven om een aangename, nieuwe woonwijk in Sint-Lievens-Houtem te worden! Appartementen met twee slaapkamers te koop vanaf € 315 000 (excl. kosten). Contacteer ons snel en ontvang als eerste alle informatie bij een persoonlijke afspraak op kantoor of bij u thuis. Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 9 365 08 88
Appartement te koop Sint-Lievens-Houtem (RBH39928)
Prijs op aanvraag

9520 Sint-Lievens-Houtem

Altro Projects is trots op volgend nieuwbouwproject te Sint-Lievens-Houtem voor te stellen! Eilandpark omvat twee meergezinswoningen van telkens 13 ruime appartementen. Het project is gelegen op wandelafstand van het net aangelegde marktplein, winkels, horeca, scholen, bib, sportcentrum, ... Kortom alles in de nabijheid! Bovendien grenst het project aan een groene long die volop in ontwikkeling is, het Eilandbos. Het ontwerp van landschapsarchitect Dujardin zorgt tevens op de projectsite voor veel groenaanleg met wilde bloemen, kruiden en bomen die zo de overgang vormt van het Eilandpark naar het Eilandbos. Concreet creëren we 26 nieuwbouwappartementen met kwalitatieve buitenruimte. Alle appartementen hebben een ruim leefterras met zicht op de parkvoeg én het toekomst Eilandbos. De appartementen zijn voorzien van de laatste nieuwe voorzieningen op vlak van ecologie en duurzaamheid, concreet bijna-energie-neutrale appartementen met een E-peil < 30, vloerverwarming dmv warmtepompen met koeling, zonnepanelen, ventilatiesysteem D, ... Op vlak van afwerking hebben de toekomstige bewoners alle sleutels in handen, u kiest zelf uw droomkeuken, badkamer, vloeren, ... Kortom Eilandpark heeft alle troeven om een aangename, nieuwe woonwijk in Sint-Lievens-Houtem te worden! Appartementen met één slaapkamer te koop vanaf € 275 000 (excl. kosten). Contacteer ons snel en ontvang als eerste alle informatie bij een persoonlijke afspraak op kantoor of bij u thuis. Meer weten?

1 Slaapkamer(s) 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 9 365 08 88
299 000 €

9520 Sint-Lievens-Houtem

Alweer VERKOCHT op 1e BEZOEKDAG. Contacteer RANDY REMUE ### als u ook op 1 DAG wil verkopen. "ABSOLUTE TOPPER" - Afspraak ENIGE BEZOEKDAG enkel telefonisch via Randy Remue en Anneleen Waeremoes op ### , meer info en foto's via ### - LIKE de pagina en blijf op de hoogte van alle nieuwe woningen. In dit schitterend appartementsgebouw te vlakbij de mooie markt van SINT-LIEVENS-HOUTEM vinden we aan de Schoolstraat op nummer 2B, dit instapklare DUPLEX appartement met 4 slaapkamers terug. Indeling: via de gemeenschappelijke trap of lift komen we op het 2e verdiep terecht in het appartement. De inkomhal met gastentoilet leidt ons naar de lichtrijke leefruimte met plaats voor zithoek en eetplaats en toegang tot het ruime en zonnige terras. Aansluitend zien we de volledig geïnstalleerde keuken met alle kwaliteitsvolle toebehoren, met ziteiland en alsook voorzien terras. Er is naast de keuken nog een handige bergruimte. Op deze verdieping treffen we ook nog de badkamer alsook de 2 ruime slaapkamers. Via de vaste trap in de centrale gang begeven we ons naar het volgende verdiep waar we voor de kinderen of logies nog 2 slaapkamers en dressing/bureel/extra slaapkamer en aparte badkamer terug vinden. De grootste slaapkamer heeft hier ook een eigen terras. Het appartement beschikt over een kelder berging. Verder is er de mogelijkheid tot het aanschaffen van een autostaanplaats. P-score: A / G-score: A. Dit appartement is een ABSOLUTE TOPPER voor starters, gezinnen en investeerders. Gelegen in het centrum van Sint-Lieven-Houtem met winkels, scholen en openbaar vervoer en op ca. 6 km van autosnelweg. VOOR ZEER SNELLE BESLISSERS!! C&P RHODELAND RANDY REMUE - ANNELEEN WAEREMOES ### - ### Meer weten?

4 Slaapkamer(s) 177 2 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 53 63 00 00
269 000 €

9520 Sint-Lievens-Houtem

Alweer VERKOCHT op 1e BEZOEKDAG. Contacteer RANDY REMUE ### als u ook op 1 DAG wil verkopen. "ABSOLUTE TOPPER" - Afspraak ENIGE BEZOEKDAG ENKEL telefonisch via Randy Remue of Anneleen Waeremoes op ### meer info en foto's via ### - LIKE de pagina en blijf op de hoogte van alle nieuwe woningen. In het prachtige Sint-Lievens-Houtem, vinden we vlakbij en met directe toegang tot de markt in de Hofkouter 13 dit prachtige en uiterst instapklare appartement met zuidgericht terras. Indeling: Via de centrale inkomdeur en lift, komen we op het 1ste verdiep terecht in het knappe luxueuze appartement. De leefruimte met eetplaats, zithoek en open keuken bevindt zich links en strekt zich uit over de volledige diepte van het gebouw. Hierdoor geniet je van invallend zonlicht zowel vooraan als achteraan in deze ruimte. Als kers op de taart is er nog het ruime zuidgericht terras. Terug in de centrale gang, krijgen we toegang tot de 2 slaapkamers, elk met ingebouwde kasten. Aansluitend treffen we ook de badkamer met wellness douche. Er is ook een afzonderlijk gastentoilet en handige berging. Tevens is er de mogelijkheid tot het aanschaffen van een een ruime garage in het gebouw. Dit appartement is een ABSOLUTE TOPPER voor starters, gezinnen en investeerders. Gelegen in de dorpskern vlakbij winkels, openbaar vervoer en scholen en op 10 km van de autosnelweg. VOOR ZEER SNELLE BESLISSERS!! C&P RHODELAND - RANDY REMUE - ANNELEEN WAEREMOES ### - ### Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 102 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 53 63 00 00
423 000 €

9230 Wetteren

Op de grens Wetteren/Melle treffen we in een kleinschalig project deze sublieme penthouse! Via de lift betreden we het lichtrijk en bijna nieuw appartement. Inkomhal - vestiaire en gastentoilet. Open leefruimte, eetplaats en leef-keuken voorzien van zijn eiland. Een terras van maar liefst 60 m²!! Het appartement geniet nog een berging-wasplaats achter de keuken. Een badkamer en 2 slaapkamers en een achterliggend terrasje. Er is nog een ondergrondse staanplaats (24.000€), een extra berging en 2 fietsenstallingen. E-peil 18 welk supergunstig is !! Wenst u graag een bezoek aan dit exclusief appartement? Mail dan vandaag nog voor uw afspraak! Vg/Wg/Gmo/Vkr/Gvv. Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 122 60 m² Terras
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 496 77 76 77
Appartement te koop Oordegem (RBH73813)
334 000 €

9340 Oordegem

Dit laatste exclusief 2-slaapkamerappartement gelegen op de eerste verdieping van een kleinschalig gebouw (3 appartementen), biedt met zijn 110m² alle ruimte en comfort. Dankzij de moderne en fantastische afwerking ontstaat een luxueus gevoel dat rust uitstraalt. Vanuit de lichtrijke leefruimte met aanpalende eetplaats en open keuken geniet u dankzij de talrijke raampartijen van een overvloed aan licht. Bij dit appartement hoort eveneens een schitterend terras van 45m², zodat u over voldoende plaats beschikt om te genieten van mooie buitenmomenten. Enkele bijzonderheden: - Bewoonbare oppervlakte: 110m² - (Optionele) Privé-parkeerplaats voor het gebouw (moet de nodige voorbereiding voor een laadpaal voor auto fiets) - Voorbereiding glasvezelaansluiting (high-end, snel internet) - Energiezuinig, met zonnepanelen en regenwaterrecuperatie - Belast aan 6% BTW Indeling: Inkom, leef-/eetruimte, open keuken, aparte berging, 2 slaapkamers, nachthal, badkamer, apart toilet en ruim terras. Heb je graag meer info en bekijk je samen met ons graag eens de plannen en mogelijkheden? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren! Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 110 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 800 25 237
Appartement te koop Oordegem (RBH73811)
334 000 €

9340 Oordegem

Dit exclusief 2-slaapkamerappartement gelegen op de eerste verdieping biedt met zijn 110m² alle ruimte en comfort. Dankzij de moderne en fantastische afwerking ontstaat een luxueus gevoel dat rust uitstraalt. Vanuit de lichtrijke leefruimte met aanpalende eetplaats en open keuken geniet u dankzij de talrijke raampartijen van een overvloed aan licht. Bij dit appartement hoort eveneens een schitterend terras van 45m², zodat u over voldoende plaats beschikt om te genieten van mooie buitenmomenten. Enkele bijzonderheden: - Bewoonbare oppervlakte: 110m² - (Optionele) Privé-parkeerplaats voor het gebouw (moet de nodige voorbereiding voor een laadpaal voor auto fiets) - Voorbereiding glasvezelaansluiting (high-end, snel internet) - Energiezuinig, met zonnepanelen en regenwaterrecuperatie - Belast aan 6% BTW Indeling: Inkom, leef-/eetruimte, open keuken, aparte berging, 2 slaapkmers, nachthal, badkamer, apart toilet en terras. Meer info? Aarzel niet om ons te contacteren! Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 800 25 237
208 000 €

9230 Wetteren

Instapklaar appartement Gelegen te Overschelde met vlotte verbinding naar Laarne Lichtrijke leefruimte met open keuken Gunstig EPC-attest Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 87 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 9 365 08 88
275 000 €

9230 Wetteren

Landbergh bezoekdag: dit appartement bezoeken op woensdag 6 maart tussen 15u en 18u? (op afspraak) Dit ruime en energiezuinige appartement van ca. 91,00 m² bevindt zich op de eerste verdieping van residentie Royale. Het appartement ligt langs de Nieuwstraat in het centrum Wetteren, vlakbij het station. Met moeiteloze toegang tot de belangrijke invalsweg E40 en de nabijheid van openbaar vervoer geniet dit appartement van een uitstekende ligging. Dankzij deze centrale ligging bevinden alle voorzieningen zoals supermarkten, recreatiegebieden, zorg zich in de directe omgeving. Tot slot is er vlak aan het appartement voldoende parkeergelegenheid dankzij de aangrenzende (gratis) parking.De indeling van het appartement is als volgt: via de uitgestrekte inkomhal bereikt u de leefruimte van ca. 35 m² die toegang biedt tot het terras. De open keuken, geïntegreerd in de leefruimte, zorgt voor een aangename plek om te vertoeven en is bovendien volledig geïnstalleerd. Het appartement beschikt daarnaast over twee volwaardige slaapkamers, een bergruimte en een moderne badkamer. De badkamer is uitgerust met een ligbad met ingewerkte douche, badkamermeubel met dubbele wastafel en toilet. Tot slot is er een ondergrondse garagebox, inbegrepen in de vraagprijs.Het appartement komt ook in aanmerking als een interessante investering. Momenteel wordt het verhuurd aan een huurprijs van € 875,00 / maand. Wat neerkomt op een nettorendement van 3,1% bij een aankoopprijs van €275.000.EPC: 87kWh/m² (A) / elektriciteit conform / CV op aardgas / vrij bij akte / inclusief ondergrondse garageboxBenieuwd naar dit appartement met 2 slaapkamers in Wetteren? Maak gerust een afspraak via ### of bel ### Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 91 7 m² Terras
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 9 225 25 24
249 000 €

9420 Erpe-Mere

Investeer nu in deze unieke kans: een nieuwbouw gelijkvloers appartement, momenteel verhuurd, gelegen in Burst! Bij binnenkomst wordt u verwelkomd door een ruime inkomhal die toegang biedt tot alle ruimtes van het appartement. De leefruimte baadt in natuurlijk licht dankzij de grote ramen en het inpandige terras. De naadloze integratie van de volledig uitgeruste open keuken zorgt voor een harmonieuze overgang tussen koken, dineren en ontspannen. De slaapkamer leidt naar een gezellig terras en een volledig uitgeruste badkamer, met een dubbele wastafel, ligbad en een ruime inloopdouche. De aparte berging biedt voldoende ruimte voor een wasmachine, droogkast en opslagmogelijkheden. Achter de residentie bevindt zich een gemeenschappelijke tuinzone, waar u kunt genieten van rust en groen. Bovendien is er ondergronds een gemeenschappelijke fietsenstalling beschikbaar. Gunstig gelegen op loopafstand van winkels, scholen, het station van Burst en het openbaar vervoer, combineert dit appartement comfort met bereikbaarheid. Dit energiezuinige appartement met een E-peil van 9 biedt niet alleen comfort, maar ook fiscale voordelen, met 100% korting op de onroerende voorheffing gedurende 5 jaar. Met een huidige huurprijs van €755/maand is dit appartement niet alleen een thuis, maar ook een aantrekkelijke investering voor de toekomst. Optie om een ondergrondse parkeerplaats bij te kopen of te huren. Vermelde prijs is excl. BTW en aankoopkosten. Maak een afspraak met Kimmy ### Meer weten?

1 Slaapkamer(s) 88 11 m² Terras
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 53 70 80 90
225 000 €

9230 Wetteren

Lichtrijk één slaapkamer appartement met afgesloten garage nabij het centrum van Wetteren. Winkels, bus, station en de wekelijkse zondagsmarkt bevinden zich op wandelafstand. Ook aan parkeermogelijkheid is er in de buurt geen enkel gebrek. Het appartement met zonnig gelegen terras bevindt zich op de tweede verdieping en is vlot bereikbaar met lift of trap. Het beschikt over een inkomhal, ruime leefruimte met open keuken, aparte berging, badkamer met douche, toilet en de slaapkamer. De gemeenschappelijke kosten bedragen ongeveer €94/maand. Meer info of een bezoek? Contacteer ons via onze website Albert.immo. Meer weten?

1 Slaapkamer(s) 77 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 800 25 237
199 000 €

9230 Wetteren

Dit gelijkvloers appartement is gelegen aan de scheldebrug, richting Wetteren-Overschelde. Het beschikt over 2 vrije parkeerplaatsen en bevindt zich dicht bij bushalte, station, centrum en winkels. Het toch wel ruim appartement heeft 3 slaapkamers, living, badkamer met ligbad, keuken, hal en een zuidelijk gelegen terras. Ideaal dus ook voor starters! Met een EPC-label D heb je hier geen enkele renovatieverplichting. Op een paar kleine details na, wat afwerking betreft, is dit volledig instap klaar. Alle ramen zijn eveneens voorzien van dubbel glas en rolluiken. Kom je graag eens langs? Neem gerust contact met ons op via onze website Albert.immo. Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 88
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 800 25 237
295 000 €

9230 Wetteren

Droomt u van een comfortabel leven in het bruisende centrum van Wetteren? Dan is dit uw kans! We presenteren met trots een prachtig appartement op de 2e verdieping, met ondergrondse autostaanplaats én berging. Dit ruime en moderne appartement biedt alles wat u zoekt. Met ca. 109 m2: 3 volwaardige slaapkamers, een gezellige woonkamer, volledig uitgeruste keuken, moderne badkamer en een terras, is comfortabel wonen gegarandeerd. Er werd een nieuwe condensatie gaswandketel geplaatst in 2020, er is een gunstig EPC-attest van 106 kWh/m2jaar (bijna label A) én een conform attest elektriciteit. Extra's zoals louvredrapes, elektrisch bediende zonnescreens en een groot gemeenschappelijk zonneterras op het dak maken deze eigendom nog aantrekkelijker. Voor 275.000 euro (appartement) + 20.000 euro (ondergrondse parkeerplaats) kunt u eigenaar worden. Dit is tevens uw kans om te investeren in een opbrengsteigendom met een nettorendement van +/- 3,40% (a rato huurprijs van 925 euro). Gunstig gelegen tegenover CC NOVA en op 200 meter van het Marktplein, geniet u van het bruisende stadsleven. Interesse? Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een bezichtiging via Steffi (0486 92 46 58 - ### )! Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 101 8 m² Terras
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 9 365 08 88
559 000 €

9230 Wetteren

Laatste mogelijkheid tot aankoop aan 6% BTW! Residentie Cavalli bestaat uit drie strakke, verfijnde en tijdloze urban villa’s en bevinden zich in een groene rustgevende omgeving waar Ten Ede aan Laarne grenst. Elk gebouw telt slecht vier appartementen en één penthouse. Deze entiteiten beschikken over mooie volumes, grote terrassen en de gelijkvloerse entiteiten hebben dan ook nog eens een bijhorende zeer ruime privatieve tuin waarin de nodige privacy gevonden kan worden. Deze specifieke entiteit is gelegen op het gelijkvloers en beschikt over een bewoonbare oppervlakte van 150 m² met drie slaapkamers. De mooie architectuur in combinatie met de uitzonderlijk hoge afwerkingsgraad maken van Cavalli het meest exclusieve project in de omgeving. Het geheel wordt gekenmerkt door zijn verfijning en design. Dit project straalt pure klasse uit. Naast de ligging van Cavalli, welke de nodige kalmte en vergezichten biedt, staan de bewoners steeds in vlotte verbinding met nabije invalswegen. Kortom een unieke parel voor wie op zoek is naar luxe en rust. Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 150 24 m² Terras
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 9 278 10 10

Alweer VERKOCHT op 1e BEZOEKDAG. Contacteer RANDY REMUE ### als u ook op 1 DAG wil verkopen. "ABSOLUTE TOPPER" - Afspraak ENIGE bezoekdag ENKEL na telefonische afspraak via Randy Remue of Anneleen Waeremoes op ### meer info en foto's via ### - LIKE de pagina en blijf op de hoogte van alle nieuwe woningen. In de Bredestraat 45 02 te Lede, treffen we dit prachtig gelijkvloers nieuwbouwappartement met 2 slaapkamers en een gezellige CITYGARDEN. Indeling: Via de inkomhal van het gebouw, komen we meteen aan de voordeur van het appartement. Langs de hal die fungeert als hartje van de woning krijgen we toegang tot alle ruimtes. Enerzijds hebben we de gezellige leefruimte met open keuken, zithoek en eetplaats met toegang tot de achterliggende CITYGARDEN. Anderzijds hebben we nog de moderne badkamer met daarnaast de 2 slaapkamers. De keuken is inclusief maar wordt geplaatst in samenspraak met koper. Mogelijkheid tot aankoop garage en/of buiten autostaanplaats en kelder. Mogelijkheid tot aankoop aan 6% BTW. Dit appartement is een ABSOLUTE TOPPER voor STARTERS, gezinnen en investeerders. Op korte afstand van de dorpskern, met winkels en school en goede verbinding openbaar vervoer. VOOR ZEER SNELLE BESLISSERS!! C&P RHODELAND - RANDY REMUE - ANNELEEN WAEREMOES ### - ### Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 89 20 m² Terras
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 53 63 00 00
Appartement te koop Erondegem (RBI80514)
299 000 €

9420 Erondegem

In Erondegem bieden wij u dit instapklaar appartement aan. Het appartement met maar liefst een bewoonbare oppervlakte van 161m² is gelegen op een ideale locatie, zo zijn winkels, horeca, scholen op wandel- en fietsafstand. Ook zijn invalswegen naar zowel Aalst, Brussel als Gent zeer dichtbij. De ruime leefruimte met open keuken is kwaliteitsvol afgewerkt en grenst aan het grote zonneterras met open zicht. De keuken is compleet uitgerust met kookvuur vaatwasser, oven en koelkast. De inkomhal geeft toegang naar een apart toilet, wasplaats, drie volwaardige slaapkamers, badkamer en een kleine bureauruimte, die eveneens dienst kan doen als extra berging. De slaapkamers beschikken allen over kwaliteitsvolle inbouwkasten, de master bedroom heeft aansluitend een dressing. De badkamer is compleet ingericht en beschikt over een ligbad, badkamermeubel, en een aparte douche. Er is bovendien een afgesloten garagebox, die inbegrepen is in de prijs. Bent u op zoek naar een ruim instapklaar appartement met alle mogelijkheden om comfortabel en rustig te wonen? Laat deze kans niet liggen en contacteer ons snel voor een bezoek. Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 161 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 800 25 237
Appartement te koop Gontrode (RBJ64838)
359 000 €

9090 Gontrode

In een kleinschalig appartementsgebouw van 3 entiteiten te Gontrode (Melle) vinden we dit recent duplexappartement. Op slechts 15 minuten van het stadcentrum van Gent en met gemakkelijke toegang tot de nabijgelegen snelwegen, waaronder de E40 en de R4, is Gontrode perfect gepositioneerd doch kan men genieten van de natuur en bosrijke omgeving. We betreden het appartement op de eerste verdieping via de inkomhal met gastentoilet en vestiaire. De lichtrijke en open leefruimte vormt samen met de volledig geïnstalleerde keuken één geheel waarbij er nog een bureau ruimte is voorzien. Bijkomend is er nog de technische berging die ook als opslagruimte dienst doet. Via de halfslag trap bevinden we ons in de nachthal van de tweede verdieping die toegang biedt tot de aangename badkamer, 3 slaapkamers waarvan één kleinere die op heden als dressing wordt gebruikt én een zolderruimte. Op de tussenverdieping kan men op het terras in alle rust genieten van de buitenlucht. Als laatste troef wordt het appartement samen verkocht met de gelijkvloerse garage, deze is reeds inbegrepen in de prijs. Mis deze unieke kans niet om te genieten van modern wonen op een gunstige locatie! Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 129 12 m² Terras
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 9 380 09 74