Appartement te koop - Carlsbourg

Er zijn géén zoekertjes gevonden voor uw zoekopdracht.

Maak een e-mail alert om op de hoogte te blijven van nieuwe zoekertjes die aan uw criteria voldoen!


Hieronder zijn nog enkele interessante adressen te vinden in de buurt van Carlsbourg (6850).

Appartement te koop Bièvre (VWD08524)
200 000 €

5555 Bièvre

Dit prachtige appartement bevindt zich op de eerste verdieping van een volledig nieuwe residentie. Dichtbij winkels en alle voorzieningen. Fotovoltaïsche panelen + warmtepomp. Samenstelling : een lichte en ruime woonplaats, 2 mooie slaapkamers, een wasplaats en een toilet + parkeerplaats + tuin. PRIJS : 210.000 € (exclusief kosten, rechten en BTW). Virtuele interieurfoto's = niet-contractueel. Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 80 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 61 51 37 12
Gelijkvloers te koop Bièvre (VWD08493)
125 000 €

5555 Bièvre

Dit appartement (2slk.), met kelder en prive parkeerplaats, bevindt zich op het gelijkvloers van een residentie gebouwd in 2000. Gebouw uitgerust met een lift. Nieuwe ramen met dubbel glas. Samenstelling : een vestiaire, een lichte woonplaats van 26 m² met raamdeuren naar het terras, een uitgeruste keuken, een kamer van 11 m², een kleinere kamer die ook als kantoor gebruikt kan worden, een badkamer (douche en wastafel), een toilet en een technische ruimte (elektrische boiler + plaats voor wasmachine en droogkast). Ondergrondse kelder. Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 61
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 61 51 37 12
Appartement te koop Maissin (VBB41588)
135 000 €

6852 Maissin

PICARD immo biedt dit aangename appartement van 108 m² met 2 slaapkamers (bruto vloeroppervlak weergegeven in de landmeterplan) gelegen op de 1e verdieping van een residentie bestaande uit 11 appartementen met lift. Deze gerenoveerde boerderij is strategisch gelegen op slechts 10 minuten van de E411. Als investering of voor eigen gebruik, dit appartement met 2 slaapkamers is klaar om in te trekken. Kenmerken: EPC “D”-classificatie, elektrische, stedenbouwkundige, lift- en brandconformiteit, aparte water/elektriciteitsmeters, onmiddellijke beschikbaarheid en een privéparkeerplaats buiten (inbegrepen in de prijs). Quota in de gemeenschappelijke ruimten van het gebouw: 799/10.000e. Het is ook mogelijk om een extra garage te kopen voor 15.000€. Volledig verkoopdossier, virtueel bezoek en informatie: ### - ### Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 108 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 84 46 84 00
Appartement te koop Maissin (VBB38442)
119 000 €

6852 Maissin

PICARD immo biedt u dit lichte appartement van 111 m² (bruto vloeroppervlak weergegeven in de landmeterplan) op de 2e verdieping van een residentie bestaande uit 11 appartementen met lift. Deze woning is gevestigd in een gerenoveerde boerderij en is strategisch gelegen op slechts 10 minuten van de E411. Als investering of voor eigen gebruik, dit appartement met 2 slaapkamers biedt alle comfort die u maar kunt wensen: EPC “B” classificatie, nieuwe warmtepomp, nieuwe Velux ramen, elektrische, stedenbouwkundige, lift en brand conformiteit, aparte water/elektriciteitsmeters en een eigen parkeerplaats buiten (inbegrepen in de prijs). Quota in de gemeenschappelijke ruimten van het gebouw: 859/10.000e. Het is ook mogelijk om een extra garage te kopen voor 15.000€. Volledig verkoopdossier, informatie en bezichtigingen: ### - ### Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 111 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 84 46 84 00
219 000 €

6880 Bertrix

Pratich appartement te koop in Bertrix - Cuisine, comprise. Ben je van plan om je 1ᵉʳ woning te kopen? Heeft u besloten om te kiezen voor een nieuwe woning? Honesty stelt u voor aan de residentie "TUANA" in Bertrix: een appartement met 2 slaapkamers, ideaal gelegen in de buurt van grote winkels, alle faciliteiten van de stad, maar ook de belangrijkste toegangswegen van de regio, deze woning garandeert u een ongeëvenaard wooncomfort dankzij de nieuwste technologische innovaties. Energiebesparing, comfort, stevigheid en moderniteit zijn de ingrediënten die van deze flat een niet te missen kans maken. De flat heeft 2 slaapkamers, waaronder een ruime, lichte woonkamer met aangrenzende bijkeuken, een doucheruimte met bad, een toilet en een groot terras om van het buitenleven te genieten. Je kunt ook gebruikmaken van een optionele parkeerplaats, zodat je auto gemakkelijk toegang heeft. Parkeerprijzen op aanvraag! Op zoek naar een uitzonderlijk appartement in de buurt van een dynamisch centrum? Voor informatie en het maken van een afspraak, Honesty ### of kijk op ### Wil je een prijsopgave voor je huis of appartement voordat je een aankoop overweegt? Onze schattingen zijn gratis, eerlijk en vrijblijvend! Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 86 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 61 29 24 14
229 900 €

6880 Bertrix

Mooi appartement te koop in Bertrix - keuken in begrijpen Ben je van plan om je 1ᵉʳ woning te kopen? Heeft u besloten om te kiezen voor een nieuwe woning? Honesty presenteert een appartement met 2 slaapkamers in de residentie "TUANA" in Bertrix, ideaal gelegen in de buurt van grote winkels, alle faciliteiten van de stad, maar ook de belangrijkste toegangswegen van de regio, deze woning garandeert u een ongeëvenaard wooncomfort dankzij de nieuwste technologische innovaties. Energiebesparing, comfort, stevigheid en moderniteit zijn de ingrediënten die van deze flat een niet te missen kans maken. Het appartement bestaat uit 2 slaapkamers, waaronder een lichte, ruime woonkamer met aangrenzende bijkeuken, een doucheruimte met bad, een toilet en een groot terras om buiten te genieten. Een optionele parkeerplaats garandeert een gemakkelijke toegang voor uw voertuig. Parkeerprijzen op aanvraag! Op zoek naar een uitzonderlijk appartement in de buurt van een dynamisch centrum? Neem voor meer informatie en een afspraak contact op met Honesty ### of kijk op ### Wil je een schatting voor je huis of appartement voordat je een aankoop overweegt? Onze schattingen zijn gratis, eerlijk en vrijblijvend! Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 90 19 m² Terras
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 61 29 24 14
275 000 €

6800 Libramont-Chevigny

Honesty biedt u een prachtig appartement met 3 slaapkamers op de tweede verdieping in het centrum van Libramont. Deze uitzonderlijke woning bevindt zich in een residentie op mensenmaat, bestaande uit slechts twee appartementen en een commerciële benedenverdieping, en biedt een rustige en exclusieve woonomgeving. Het appartement onderscheidt zich door de keuze van kwaliteitsmaterialen die het een eersteklas afwerking geven. De uitstekend uitgeruste keuken is van uitzonderlijke kwaliteit en zal liefhebbers van lekker eten en gezelligheid verrukken. Er zijn drie ruime, lichte slaapkamers en twee moderne badkamers, die al het comfort bieden dat u nodig hebt voor een aangenaam leven. U zult ook het prachtige terras van meer dan 20 m² waarderen, ideaal om van het mooie weer te genieten en te ontspannen in de buitenlucht. Deze flat ligt dicht bij alle voorzieningen en is ideaal gelegen in de buurt van het ziekenhuis van Libramont en het treinstation, waardoor het gemakkelijk is om u te verplaatsen en aan uw dagelijkse behoeften te voldoen. Het heeft ook een praktische kelder voor extra opslag en een carport voor uw auto. De woning heeft geen lift. Mis deze unieke kans niet om te wonen in een omgeving die comfort en moderniteit combineert. Neem voor meer informatie of een bezichtiging vandaag nog contact met ons op door Honesty te bellen op ### Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 120 20 m² Terras
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 61 29 24 14
275 000 €

6800 Libramont-Chevigny

Honesty biedt u een prachtig appartement met 3 slaapkamers op de eerste verdieping in het centrum van Libramont. Deze uitzonderlijke woning bevindt zich in een residentie op mensenmaat, bestaande uit slechts twee appartementen en een commerciële benedenverdieping, en biedt een rustige en exclusieve woonomgeving. Het appartement onderscheidt zich door de keuze van kwaliteitsmaterialen die het een eersteklas afwerking geven. De uitstekend uitgeruste keuken is van uitzonderlijke kwaliteit en zal liefhebbers van lekker eten en gezelligheid verrukken. Er zijn drie ruime, lichte slaapkamers en twee moderne badkamers, die al het comfort bieden dat u nodig hebt voor een aangenaam leven. U zult ook het prachtige terras van meer dan 40 m² waarderen, ideaal om van het mooie weer te genieten en te ontspannen in de buitenlucht. Deze flat ligt dicht bij alle voorzieningen en is ideaal gelegen in de buurt van het ziekenhuis van Libramont en het treinstation, waardoor het gemakkelijk is om u te verplaatsen en aan uw dagelijkse behoeften te voldoen. Het heeft ook een praktische kelder voor extra opslag en een carport voor uw auto. De woning heeft geen lift. Mis deze unieke kans niet om te wonen in een omgeving die comfort en moderniteit combineert. Neem voor meer informatie of een bezichtiging vandaag nog contact met ons op door Honesty te bellen op ### Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 121 41 m² Terras
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 61 29 24 14
229 900 €

6800 Libramont-Chevigny

Honesty stelt de prachtige residentie "Orphée" in het hart van Libramont voor. Mogelijkheid van verlaagd BTW-tarief van 6% onder bepaalde voorwaarden. Genesteld in een groene omgeving, is de residentie gelegen in een ruim opgezet park dat de liefhebbers van het uitzicht op de natuur zal verrukken. Ideaal gelegen in de buurt van het station van Libramont, winkels, scholen en voorzieningen van de stad, het gebouw ligt dicht bij alles. Een snelle toegang tot de hoofdwegen van de regio maakt de residentie zeer toegankelijk. Bovendien garandeert dit project u een ongeëvenaard wooncomfort dankzij de nieuwste technologische innovaties, waarbij energiebesparing, comfort, robuustheid en moderniteit worden perfect gecombineerd in luxeappartementen. Een prachtige kans om absoluut te worden aangegrepen. De residentie biedt 24 appartementen met 1-, 2- en 3-slaapkamers, waaronder een volledig uitgeruste keuken met aangrenzende wasruimte, een ruime en lichte woonkamer, een doucheruimte, een apart toilet en een groot terras om van het buitenleven te genieten. Voor elk appartement wordt ook een zeer praktische kelder voorgesteld. Een grote overdekte parkeerplaats garandeert een veilige toegang voor uw voertuig. Bent u op zoek naar een uitzonderlijk appartement dicht bij alles? Informatie en afspraken, Honesty ### of surfen op ### Heeft u een schatting van uw huis of appartement nodig voordat u een aankoop overweegt? Onze schattingen worden aangeboden, eerlijk en vrijblijvend! Wij staan tot uw beschikking van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 19.00 uur. Voor beleggers, ontdek ons aanbod van diensten op het gebied van huurbeheer en onze "Onbetaalde huur"-verzekering. Vraag ons om advies. Verkoop onder BTW-regeling. Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 90 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 61 29 24 14
239 900 €

6880 Bertrix

Honesty presenteert de "Romanche" residentie in Bertrix. Dit project is ideaal gelegen, dicht bij de belangrijkste winkels en de belangrijkste toegangswegen tot de regio, en garandeert een ongeëvenaard wooncomfort dankzij de laatste technologische innovaties. Energiebesparing, comfort, stevigheid, moderniteit en een adembenemend uitzicht zijn de ingrediënten die van de appartementen in de residentie een niet te missen kans maken. Afhankelijk van wat u zoekt, biedt de residentie 6 appartementen met twee slaapkamers, inclusief een volledig uitgeruste keuken met aangrenzende wasruimte, een ruime en lichte woonkamer, een badkamer met douche, een toilet en een zeer groot terras om van de buitenlucht te genieten. Elk appartement heeft ook een handige kelder. Een groot parkeerterrein garandeert een gemakkelijke toegang voor uw voertuig. Bent u op zoek naar een uitzonderlijk appartement in de buurt van een dynamisch centrum? Informatie en afspraken, Honesty ### of surf naar ### Heeft u een taxatie van uw huis of appartement nodig voordat u een aankoop overweegt? Onze schattingen zijn gratis, eerlijk en zonder verplichting! Wij staan tot uw beschikking van maandag tot zaterdag van 9 tot 19 uur. Voor investeerders, ontdek onze diensten voor huurbeheer en onze "Niet-betaalde huur" verzekering. Vraag ons om advies. Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 97 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 61 29 24 14
Appartement te koop Grandvoir (VBB43741)
221 500 €

6840 Grandvoir

De residentie Chantenieule bestaat uit 10 luxeappartementen met kelders, buitenparkeerplaatsen en terrassen op drie niveaus. Gemakkelijk bereikbaar via de hoofdwegen, is deze residentie ideaal gelegen nabij winkels, scholen, openbaar vervoer en het station. De innovatieve architectuur, het hoge comfort en de integratie van de nieuwste energiebesparende technologieën zullen u over de streep trekken. Tot de hoogwaardige kenmerken van de woning behoort een zorgvuldige akoestische en thermische isolatie. U ontdekt moderne en comfortabele appartementen met twee slaapkamers, elk met een of twee badkamers met douche, een lichte keuken en woonkamer met toegang tot een eigen terras om optimaal van het buitenleven te genieten, een apart toilet en een wasruimte. Er is ook een privékelder voor opslag en privéparkeerplaatsen buiten. Ideaal om in te wonen of voor investering! Verkoop onder BTW-regime. Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 83 10 m² Terras
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 61 29 24 14
Duplex te koop Libramont-Chevigny (VBB43646)
169 000 €

6800 Libramont-Chevigny

Honesty presenteert dit comfortabele duplex appartement in het centrum van Libramont. De woning is perfect gelegen, zodat u te voet snel toegang hebt tot alle voorzieningen van de stad, zoals winkels, vervoer (inclusief het station) en scholen. Het bestaat uit twee slaapkamers, een ruime woonkamer met een open inbouwkeuken, een badkamer, een apart toilet en een extra kamer die kan worden gebruikt als kantoor, kleedkamer of extra slaapkamer. Praktisch gezien is er ook een privéparkeerplaats bij de woning inbegrepen. Er is ook een speciale opslagruimte voor je persoonlijke spullen. Of u nu een investeerder bent die op zoek is naar een veilig huurrendement of u hier wilt komen wonen, deze flat is echt iets voor uw. Het is een niet te missen kans! Bel Honesty op ### voor een bezichtiging. Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 85 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 61 29 24 14
Appartement te koop Libramont-Chevigny (VBB43067)
210 000 €

6800 Libramont-Chevigny

Honesty presenteert een prachtig appartement met 2 slaapkamers in Libramont. Dit lichte appartement ligt in een rustige, gewilde buurt en biedt comfortabel, modern wooncomfort. De flat heeft een royale oppervlakte en bestaat uit een ruime woonkamer, een volledig uitgeruste keuken, twee comfortabele slaapkamers, een moderne badkamer en een balkon met mooi uitzicht. De flat heeft ook een eigen parkeerplaats en een kelder voor extra opslagruimte. Dicht bij alle voorzieningen, waaronder scholen, winkels en openbaar vervoer, is deze flat ideaal voor een klein gezin, een stel of als investering in verhuur. Mis deze unieke kans niet om in een aangename en praktische omgeving te wonen. Bel ### voor een bezichtiging en laat je verleiden door deze prachtige flat. Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 61 29 24 14
Appartement te koop Libramont (VBB43039)
220 000 €

6800 Libramont

L’agence ERA B-LUX a le plaisir de vous présenter cet appartement 2 chambres à vendre dans le centre de Libramont. Investissement ou habitation, il est parfaitement situé à 10 minutes de la gare (à pied) et des écoles. PEB A, de construction récente et en ordre électrique, il ne manque que vos valises. Vous pourrez aussi profiter de la terrasse orientée au Sud. À visiter sans tarder. Intéressé ? N’hésitez pas à contacter l'agence ERA B-LUX au ### Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 75 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 84 31 18 88
75 000 €

5550 Membre

Trakteer uzelf op een permanent uitje in dit charmante appartement gelegen in het hart van een idyllisch vakantiedorp, vlakbij de rivier de Semois. Gelegen in een groene omgeving, belooft dit appartement u rust en ontsnapping, terwijl u omringd bent door de natuurlijke schoonheid van de regio. Studio-eigenschappen: Ideale ligging: Gelegen in een vakantiedorp vlakbij de Semois, bekend om zijn pittoreske landschappen en buitenactiviteiten. Groene omgeving: Midden in de natuur, ideaal voor liefhebbers van groen en uitstapjes in de buitenlucht. Comfortabele studio: Perfect uitgerust voor een aangenaam verblijf, zowel voor een vakantie als als pied-à-terre. Recent ingerichte keuken en elektriciteit conform. Dicht bij voorzieningen: Gemakkelijke toegang tot lokale diensten en toeristische attracties. Dit appartement is een perfecte gelegenheid voor wie wil investeren in een rustig toevluchtsoord en toch dichtbij het prachtige landschap van de Semois wil zijn. Geniet van wandelingen in het bos, wandelingen langs de rivier en momenten van ontspanning in een betoverende omgeving. Mis deze unieke kans niet om een ​​klein stukje paradijs te bezitten. Voor meer informatie of een bezoek kunt u gerust contact met ons opnemen. Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 39 20 m² Terras
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 84 37 77 39
Appartement te koop Bertrix (VBB42555)
265 000 €

6880 Bertrix

Aangenaam appartement met overdekt terras, op de tweede verdieping van een gebouw in natuursteen uit de streek, omgebouwd tot 3 appartementen, ligt dichtbij het centrum van Bertrix. Bestaat uit een ruime woonkamer 75 m² met open keuken, 2 slaapkamers 9.50 en 15 m², waarvan één met Italiaans stortbad, badkamer 5 m² met ligbad, Italiaans stortbad en wastafel, wasruimte, apart toilet en groot overdekt terras 14.50 m². Ramen pvc dubbele beglazing, elektrische verwarming en waterverwarmer, elektriciteit met geldig attest, aansluiting telefoon en tv, intercom, technische ruimte in het gebouw voor water en elektriciteit. Eigen parkeerplaats voor het gebouw. Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 115 14 m² Terras
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 61 46 80 26
235 000 €

6880 Bertrix

Nieuwbouwwoning te koop in Bertrix - Keuken, inclusief. Ben je van plan om je 1ᵉʳ woning te kopen? Heeft u besloten om te kiezen voor een nieuwe woning? Honesty stelt u voor aan de residentie "TUANA" in Bertrix: een appartement met 3 slaapkamers, ideaal gelegen in de buurt van grote winkels, alle faciliteiten van de stad, maar ook de belangrijkste toegangswegen van de regio, deze woning garandeert u een ongeëvenaard wooncomfort dankzij de nieuwste technologische innovaties. Energiebesparing, comfort, stevigheid en moderniteit zijn de ingrediënten die van deze flat een niet te missen kans maken. De flat heeft 3 slaapkamers, waaronder een ruime en lichte woonkamer, een grote zitkamer, een bijkeuken, een doucheruimte, een toilet en een groot terras om van het buitenleven te genieten. Je kunt ook gebruikmaken van een optionele parkeerplaats, zodat je auto gemakkelijk toegang heeft. Parkeerprijzen op aanvraag! Op zoek naar een uitzonderlijk appartement in de buurt van een dynamisch centrum? Neem voor meer informatie en een afspraak contact op met Honesty ### of kijk op ### Wil je een schatting voor je huis of appartement voordat je een aankoop overweegt? Onze schattingen zijn gratis, eerlijk en vrijblijvend! Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 120 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 61 29 24 14
219 000 €

6880 Bertrix

Mooi appartement te koop in Bertrix - keuken in begrijpen Ben je van plan om je 1ᵉʳ woning te kopen? Heeft u besloten om te kiezen voor een nieuwe woning? Honesty presenteert een appartement met 2 slaapkamers in de residentie "TUANA" in Bertrix, ideaal gelegen in de buurt van grote winkels, alle faciliteiten van de stad, maar ook de belangrijkste toegangswegen van de regio, deze woning garandeert u een ongeëvenaard wooncomfort dankzij de nieuwste technologische innovaties. Energiebesparing, comfort, stevigheid en moderniteit zijn de ingrediënten die van deze flat een niet te missen kans maken. Het appartement bestaat uit 2 slaapkamers, waaronder een lichte, ruime woonkamer met aangrenzende bijkeuken, een doucheruimte met bad, een toilet en een groot terras om buiten te genieten. Een optionele parkeerplaats garandeert een gemakkelijke toegang voor uw voertuig. Parkeerprijzen op aanvraag! Op zoek naar een uitzonderlijk appartement in de buurt van een dynamisch centrum? Neem voor meer informatie en een afspraak contact op met Honesty ### of kijk op ### Wil je een schatting voor je huis of appartement voordat je een aankoop overweegt? Onze schattingen zijn gratis, eerlijk en vrijblijvend! Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 92 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 61 29 24 14
227 900 €

6880 Bertrix

Mooi appartement te koop in Bertrix - keuken in begrijpen Ben je van plan om je 1ᵉʳ woning te kopen? Heeft u besloten om te kiezen voor een nieuwe woning? Honesty presenteert een appartement met 2 slaapkamers in de residentie "TUANA" in Bertrix, ideaal gelegen in de buurt van grote winkels, alle faciliteiten van de stad, maar ook de belangrijkste toegangswegen van de regio, deze woning garandeert u een ongeëvenaard wooncomfort dankzij de nieuwste technologische innovaties. Energiebesparing, comfort, stevigheid en moderniteit zijn de ingrediënten die van deze flat een niet te missen kans maken. Het appartement bestaat uit 2 slaapkamers, waaronder een lichte, ruime woonkamer met aangrenzende bijkeuken, een doucheruimte met bad, een toilet en een groot terras om buiten te genieten. Een optionele parkeerplaats garandeert een gemakkelijke toegang voor uw voertuig. Parkeerprijzen op aanvraag! Op zoek naar een uitzonderlijk appartement in de buurt van een dynamisch centrum? Neem voor meer informatie en een afspraak contact op met Honesty ### of kijk op ### Wil je een schatting voor je huis of appartement voordat je een aankoop overweegt? Onze schattingen zijn gratis, eerlijk en vrijblijvend! Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 88 32 m² Terras
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 61 29 24 14