Appartement te koop - Diegem

19 zoekertjes (1 - 19)
Appartement te koop Diegem (RBM49642)
329 000 €

1831 Diegem

Dit appartement met bouwjaar 2011 is gelegen in een kleinschalig gebouw, op een rustige autoluwe locatie en op een steenworp van het station van Diegem. Het appartement is met zijn 100m2 zeer ruim en heeft dan ook mooie slaapkamers (11m2 en 14m2) maar vooral de leefruimte (met keuken) is met zijn 52m2 imposant groot. Dit ruimtegevoel wordt dan nog eens versterkt door het terras van 22m2 en de tuin van meer dan 200m2. Tuin en terras zijn trouwens uitstekend zuidwest georiënteerd. Extra meegenomen en comfortabel is de zonneluifel die de eigenaars nog recent hebben geplaatst. Naast de keuken is er een zeer praktische berging gelegen. Verder heeft het appartement ook nog een badkamer met zowel ligbad, douche alsook twee wastafels en een apart gastentoilet. Bij het appartement hoort een garage met autostaanplaats (voor de poort) die verplicht afzonderlijk aangekocht dient te worden (vraagprijs: 40.000 euro). Verder is er ook nog een extra kelder in het gebouw. Het appartement heeft een EPC-score van 110 kwh/m2, net géén A-label (een nieuwe verwarmingsketel op gas zou het op A brengen) en een conform elektriciteitsattest. De maandelijkse lasten bedroegen 158 euro/maand voor dit appartement in 2023. Kortom, een recent, goed onderhouden en ruim appartement met aangename zonnige tuin met terras. Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 100 22 m² Terras
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 880 40 01
Gelijkvloers te koop Diegem (RBM14444)
198 880 €

1831 Diegem

Volledig afgewerkt nieuwbouw appartement (bruto oppervlakte: 56,7m²) op de gelijkvloerse verdieping van een recent gebouw. U komt binnen via de gemeenschappelijke inkomhall van het gebouw. De indeling van het appartement ziet er als volgt uit: inkom, zeer lichtrijke leefruimte met open, volledig ingerichte keuken, 1 slaapkamer (10m²), douchekamer met enkele wastafel, douche en wc en berging (7m²) met aansluiting voor wasmachine. Verder beschikt het appartement over een warmtepomp en een aangename tuin met terras. Verplichting tot aankoop van een ondergrondse autostaanplaats (19.500 EUR excl. kosten) of garagebox (29.500 EUR excl. kosten). Het appartement wordt verkocht onder het btw-stelsel. Eerste bewoning! EPC in opmaak. Meer weten?

1 Slaapkamer(s) 57
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 303 45 45
Gelijkvloers te koop Diegem (RBM14443)

Volledig afgewerkt nieuwbouw appartement (bruto oppervlakte: 76,48m²) op de gelijkvloerse verdieping van een recent gebouw en omvattende: privatieve inkom met aparte wc, zeer lichtrijke leefruimte met open, volledig ingerichte keuken, 1 slaapkamer (11m²), douchekamer met enkele wastafel en douche en berging (7m²) met aansluiting voor wasmachine. Verder beschikt het appartement over een warmtepomp en een aangename tuin met terras. Verplichting tot aankoop van een ondergrondse autostaanplaats (19.500 EUR excl. kosten) of garagebox (29.500 EUR excl. kosten). Het appartement wordt verkocht onder het btw-stelsel. Eerste bewoning! EPC in opmaak. Meer weten?

1 Slaapkamer(s) 76
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 303 45 45
Gelijkvloers te koop Diegem (RBM14442)

Volledig afgewerkt nieuwbouw appartement (bruto oppervlakte: 73,8m²) op de gelijkvloerse verdieping van een recent gebouw en omvattende: privatieve inkom met aparte wc, zeer lichtrijke leefruimte met open, volledig ingerichte keuken, 1 slaapkamer (11m²), douchekamer met enkele wastafel en douche en berging met aansluiting voor wasmachine. Verder beschikt het appartement over een warmtepomp en een aangename tuin met terras. Verplichting tot aankoop van een ondergrondse autostaanplaats (19.500 EUR excl. kosten) of garagebox (29.500 EUR excl. kosten). Het appartement wordt verkocht onder het btw-stelsel. Eerste bewoning! EPC in opmaak. Meer weten?

1 Slaapkamer(s) 74
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 303 45 45
Gelijkvloers te koop Diegem (RBM14441)

Volledig afgewerkt nieuwbouw appartement (bruto oppervlakte: 103,6m²) op de gelijkvloerse verdieping van een recent gebouw en omvattende: privatieve inkom met aparte wc, zeer lichtrijke leefruimte met open, volledig ingerichte keuken, 2 slaapkamers (14m² en 8m²), douchekamer met enkele wastafel en douche en berging (7m²) met aansluiting voor wasmachine. Verder beschikt het appartement over een warmtepomp en een aangename tuin met terras. Verplichting tot aankoop van een ondergrondse autostaanplaats (19.500 EUR excl. kosten) of garagebox (29.500 EUR excl. kosten). Het appartement wordt verkocht onder het btw-stelsel. Eerste bewoning! EPC in opmaak. Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 104
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 303 45 45
Appartement te koop Diegem (RBK37020)
337 500 €

1831 Diegem

Pulse Diegem - Dit nieuwbouwappartement is gelegen op de gelijkvloerse verdieping van het project “Pulse” te Diegem. Het gebouw is zeer eigentijds opgevat en heeft een moderne look. Het appartement is, met zijn 96m2, zeer ruim en heeft een zonnig terras en tuin van 127m2. De leefruimte is voorzien van een open en volledig geïnstalleerde keuken. Het appartement heeft twee slaapkamers aan de achterzijde van het gebouw en een grote badkamer met twee wastafels, tweede toilet en zowel ligbad als douche. Verder is er nog een heel ruime berging en een apart gastentoilet. De koper kan de afwerking nog volledig kiezen (keuken, badkamer, vloeren, …). De aankoop van een autostaanplaats met/en/of berging is optioneel mogelijk. Het appartement wordt afgewerkt met alle modern comfort: vloerverwarming, ventilatiesysteem, aluminium ramen, akoestische isolatie, etc … .*Geafficheerde prijs is reeds met korting en uitgaande van aankoop appartement met staanplaats Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 96 64 m² Terras
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 880 40 01
Appartement te koop Diegem (RBK37019)
314 500 €

1831 Diegem

Pulse Diegem - Dit nieuwbouwappartement is gelegen op de tweede verdieping van het project ‘Pulse’ te Diegem. Het gebouw is zeer eigentijds opgevat en heeft een moderne look. Het appartement is, met zijn 95m2, zeer ruim en heeft een zonnig zuid-west gericht terras. Het appartement is gelegen op de zuid-west hoek van het gebouw. De zon draait van ochtend tot avond mooi rond het appartement en terras. De leefruimte is voorzien van een open en volledig geïnstalleerde keuken. Het appartement heeft twee slaapkamers aan de achterzijde van het gebouw en een grote badkamer met twee wastafels, tweede toilet en ligbad (of douche). Verder is er nog een technische ruimte en een apart gastentoilet. De koper kan de afwerking nog volledig kiezen (keuken, badkamer, vloeren, …). De aankoop van een autostaanplaats met/en/of berging is optioneel mogelijk. Het appartement wordt afgewerkt met alle modern comfort: vloerverwarming, ventilatiesysteem, aluminium ramen, akoestische isolatie, etc … .*Geafficheerde prijs is reeds met korting en uitgaande van aankoop appartement met staanplaats Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 95 5 m² Terras
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 880 40 01
Appartement te koop Diegem (RBK29681)

Nieuwbouwappartement op de tweede verdieping met terras, uitstekend gelegen te Diegem. Voor de snelle beslissers is er een korting ter waarde van 7.500 EUR op de keuken mogelijk en tot 5.000 EUR op een autostaanplaats! Indeling: Inkomhal, ruime living met open en volledig geïnstalleerde keuken, 2 slaapkamers aan de achterzijde van het gebouw en een grote badkamer voorzien van twee lavabo's, WC en ligbad (of douche), technische ruimte en WC. De koper kan de afwerking nog volledig kiezen (keuken, badkamer, vloeren, …). De aankoop van een autostaanplaats met/en/of berging is optioneel mogelijk. Het appartement wordt afgewerkt met alle modern comfort: vloerverwarming, ventilatiesysteem, aluminium ramen, akoestische isolatie. Momenteel heeft dit appartement E-peil 30 en mits plaatsing van 2 zonnepanelen (optioneel) kan het E-peil naar E20 gaan ! Hierdoor mogelijkheid korting op onroerende voorheffing. Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 95 5 m² Terras
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 731 62 64
Gelijkvloers te koop Diegem (RBK29680)

Nieuwbouwappartement op de gelijkvloerse verdieping met tuin, uitstekend gelegen te Diegem. Voor de snelle beslissers is er een korting ter waarde van 7.500 EUR op de keuken mogelijk en tot 5.000 EUR op een autostaanplaats! Indeling: Inkomhal, ruime living met open en volledig geïnstalleerde keuken, 2 slaapkamers aan de achterzijde van het gebouw en een grote badkamer voorzien van twee lavabo's, WC en ligbad (of douche), technische ruimte en WC. De koper kan de afwerking nog volledig kiezen (keuken, badkamer, vloeren, …). De aankoop van een autostaanplaats met/en/of berging is optioneel mogelijk. Het appartement wordt afgewerkt met alle modern comfort: vloerverwarming, ventilatiesysteem, aluminium ramen, akoestische isolatie. Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 96 64 m² Terras
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 731 62 64
Gelijkvloers te koop Diegem (RBK29679)

Nieuwbouwappartement op de gelijkvloerse verdieping met tuin, uitstekend gelegen te Diegem. Voor de snelle beslissers is er een korting ter waarde van 7.500 EUR op de keuken mogelijk en tot 5.000 EUR op een autostaanplaats ! Indeling: Inkomhal, ruime living met open en volledig geïnstalleerde keuken, 2 slaapkamers aan de achterzijde van het gebouw en een grote badkamer voorzien van twee lavabo's, WC en ligbad (of douche), technische ruimte en WC. De koper kan de afwerking nog volledig kiezen (keuken, badkamer, vloeren, …). De aankoop van een autostaanplaats met/en/of berging is optioneel mogelijk. Het appartement wordt afgewerkt met alle modern comfort: vloerverwarming, ventilatiesysteem, aluminium ramen, akoestische isolatie. Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 95 36 m² Terras
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 731 62 64
Appartement te koop Diegem (VBB03289)

Haren – Fantastische nieuwbouwwoning met 4 slaapkamers en grote privé tuin. Super woning volledig gebouwd met het oog op de energetische normen van vandaag. Driedubbele beglazing, individuele warmte pomp, zonnepanelen en vloerverwarming voor het volledige huis. Woning beschikt over grote berging/fietsruimte (6m²) op de gelijkvloers, 3 aparte WC’s en 2 ruimte badkamers. Woning verkocht onder registratierechten 12,5% en BTW 21%. EPC geschat A+. Meer info of een bezoek aan de werf: TREVI : ### - ### - ### Meer weten?

4 Slaapkamer(s) 149 2 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 340 24 73
Prijs op aanvraag

1831 Diegem

Recent en lichtrijk gelijkvloersappartement met 1 slaapkamer en koer. Dit appartement is erg goed gelegen: dicht bij invalswegen, openbaar vervoer, winkels... Het appartement beschikt over een EPC B. Het conforme elektriciteitsattest is een extra troef. Niv +0: inkom, leefruimte, eetkamer, open en moderne keuken, slaapkamer met en suite badkamer met inloopdouche en grote wastafel, wasplaats/berging Bruto opp.: 63m² Kelder en staanplaats aan te kopen aan 22.000€ Meer weten?

1 Slaapkamer(s) 63 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 725 20 02
Gelijkvloers te koop Diegem (RBJ93596)
298 000 €

1831 Diegem

Recent en lichtrijk gelijkvloersappartement met 2 slaapkamers en tuintje in Diegem. Dit appartement is erg goed gelegen: dicht bij invalswegen, openbaar vervoer, winkels... Het appartement beschikt over een EPC B. Het conforme elektriciteitsattest is een extra troef. Niv +0: inkom, apart toilet, leefruimte, eetkamer en open, moderne keuken, 2 slaapkamers en een badkamer met ligbad, inloopdouche en dubbele wastafel Bruto opp.: 90,85m² Kelder en staanplaats aan te kopen aan 22.000€ Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 91 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 725 20 02
Appartement te koop Diegem (RBJ57777)
336 660 €

1831 Diegem

Lanceringskorting van 10.000 euro incl. btw!Dit nieuwbouwappartement is gelegen op de tweede verdieping van het project ‘Villa Elise’ te Diegem. Het gebouw is zeer eigentijds en heeft een moderne look. Het appartement is 103,7m2 groot en heeft een terras van 7m2. Vanuit de ruime inkomhal betreden we de open leefruimte met volledig geïnstalleerde keuken. Het appartement heeft twee slaapkamers, een grote badkamer en apart toilet. De koper kan de afwerking nog kiezen (keuken, badkamer, vloeren, …) indien er tijdig wordt beslist. Er dient verplicht één staanplaats aangekocht te worden. Binnen staanplaatsen zijn beschikbaar vanaf 30.000 euro en buiten staanplaatsen vanaf 11.000 euro. Er kan optioneel ook een kelder aangekocht worden (8.000 euro) en een laadpaal (2.500 euro). Het appartement wordt afgewerkt met alle modern comfort: vloerverwarming op warmtepomp, ventilatiesysteem D, aluminium ramen, akoestische isolatie, etc … In dit project kan er deels aangekocht worden onder 6% btw. Voor verdere info contacteer onze makelaar. Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 104 7 m² Terras
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 880 40 01
Appartement te koop Diegem (RBJ57776)
499 733 €

1831 Diegem

Lanceringskorting van 10.000 euro incl. btw!Dit nieuwbouwappartement is gelegen op de derde verdieping van het project ‘Villa Elise’ te Diegem. Het gebouw is zeer eigentijds en heeft een moderne look. Het appartement is 124,6m2 groot en heeft terrassen van 81m2 in totaal. Vanuit de ruime inkomhal betreden we de open leefruimte met volledig geïnstalleerde keuken. Het appartement heeft twee slaapkamers, een grote badkamer en apart toilet. De koper kan de afwerking nog kiezen (keuken, badkamer, vloeren, …) indien er tijdig wordt beslist. Er dient verplicht één staanplaats aangekocht te worden. Binnen staanplaatsen zijn beschikbaar vanaf 30.000 euro en buiten staanplaatsen vanaf 11.000 euro. Er kan optioneel ook een kelder aangekocht worden (8.000 euro) en een laadpaal (2.500 euro). Het appartement wordt afgewerkt met alle modern comfort: vloerverwarming op warmtepomp, ventilatiesysteem D, aluminium ramen, akoestische isolatie, etc … In dit project kan er deels aangekocht worden onder 6% btw. Voor verdere info contacteer onze makelaar. Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 125 81 m² Terras
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 880 40 01
Appartement te koop Diegem (RBJ57775)
384 535 €

1831 Diegem

Lanceringskorting van 10.000 euro incl. btw!Dit nieuwbouwappartement is gelegen op de gelijkvloerse verdieping van het project ‘Villa Elise’ te Diegem. Het gebouw is zeer eigentijds en heeft een moderne look. Het appartement is 104,1m2 groot en heeft terrassen van 55,1m2 en een tuin van 64,7m2 in totaal. Vanuit de ruime inkomhal betreden we de open leefruimte met volledig geïnstalleerde keuken. Het appartement heeft twee slaapkamers, een grote badkamer en apart toilet. De koper kan de afwerking nog kiezen (keuken, badkamer, vloeren, …) indien er tijdig wordt beslist. Er dient verplicht één staanplaats aangekocht te worden. Binnen staanplaatsen zijn beschikbaar vanaf 30.000 euro en buiten staanplaatsen vanaf 11.000 euro. Er kan optioneel ook een kelder aangekocht worden (8.000 euro) en een laadpaal (2.500 euro). Het appartement wordt afgewerkt met alle modern comfort: vloerverwarming op warmtepomp, ventilatiesysteem D, aluminium ramen, akoestische isolatie, etc … In dit project kan er deels aangekocht worden onder 6% btw. Voor verdere info contacteer onze makelaar. Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 104 55 m² Terras
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 880 40 01
Duplex te koop Diegem (RBI84176)
295 000 €

1831 Diegem

Energiezuinig penthouse met 2 slaapkamers en 2 terrassen in Diegem. De ondergrondse staanplaats is inclusief in de prijs! Dit duplex dakappartement is ideaal gelegen: dicht bij invalswegen en openbaar vervoer, winkels, scholen en supermarkt. Bovendien is het elektriciteitsattest conform. Niv +1: inkomhal, apart toilet, ruime badkamer met ligbad, douche en dubbele wastafel, 2 slaapkamers en groot terras (14,3m²) Bruto opp: 41,5m² Niv +2: leefruimte met toegang tot terras, apart toilette, uitgeruste keuken met berging en eetkamer. Bruto opp.: 49,5m² Extra troeven van dit Penthouse: 2 aangename terrassen zonder inkijk toilet op elke verdieping ruime en moderne badkamer met douche, ligbad en dubbele wastafel gebruik van warme materialen Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 91 14 m² Terras
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 725 20 02
Duplex te koop Diegem (VBA34188)
299 000 €

1831 Diegem

Ideaal en bereikbaar gelegen in Machelen, nabij de grens met Zaventem, op de tweede verdieping van een kleine mede-eigendom en recent gebouw van 2011, stellen wij u dit prachtige duplex appartement voor. Het biedt u: een inkomhal met vestiaire et toilet, lichtrijke leefruimte met open keuken (volledig uitgerust), wasruimte (plaats voor wasmachines, individuele gasketel), op de verdieping een ruime slaapkamer (21m2) en een kinderkamer, badkamer (dubbele lavabo, ligbad en toilet), opbergruimte en een kelder. Parkeerplaats aan €21.000. Dubbele beglazing. EPC B. Elektriciteit conform. Zal u bekoren door zijn lichtinval en zijn goede staat. Zeker een bezoekje waard! Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 94 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 512 20 22

Hieronder zijn nog enkele interessante adressen te vinden in de buurt van Diegem (1831).

149 000 €

1140 Evere

Quartier Oud-Kapelleke/Evere - A proximité des transports, des commerces et des grands axes. Studio de type "PENTHOUSE" de +/-40m² ENTIEREMENT RENOVE en 2022, dans immeuble bien entretenu au centre d'Evere. 5ème étage / 5 étages : (avec ascenseur) Il se compose d'un hall d'entrée, un spacieux séjour avec coin à dormir donnant accès à une BELLE TERRASSE de +/-10m² orientée plain EST, une cuisine américaine semi-équipée (taques, évier, frigo), une salle de douche avec WC. Électricité conforme jusqu'en 2047, Porte blindée. Libre à l'acte. Charges : +/-130€/mois (communs, syndic, conciergerie, ascenseur, chauffage, eau froide/chaude) + Fonds de réserves : 54,25€/mois. Idéal pour un premier achat ou investissement. Informations et visites au ### ou sur ### Meer weten?

40 10 m² Terras
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 567 96 74