Appartement te koop - Geluveld

1 zoekertjes (1 - 1)
Appartement te koop Geluveld (RBL96314)
219 500 €

8980 Geluveld

Dit nieuwbouw appartement is voorzien van alle luxe. (Airco, ingemaakte kasten, prachtige open keuken, volledig geschilderd en ruim terras) Het appartement is vlot bereikbaar via de lift of via de trappenhal. Door de goede isolatie en door de afwezigheid van rechtstreekse buren is dit ideaal voor mensen die de voordelen willen hebben van een appartement zonder de nadelen. Je kan nog een staanplaats bijkopen Indeling: Living + open keuken voorzien van alle toestellen (40 m²) - Keukenberging (3,13 m²) - Toilet (2 m²) - Wasruimte (4 m²) - Slaapkamer 1,2 (8,7 m² en 13 m²) - Badkamer voorzien van inloopdouche en wastafel (8 m²) - Terras (12 m²) Troeven: - Centrale ligging - Veel lichtinval - Airco aanwezig - Overal ingemaakte kasten - Laag EPC - Lift - Ruime keuken voorzien van alle toestellen - Staanplaats - Centrale verwarming op aardgas - Zonnig terras - Geen rechtstreekse buren Voor meer informatie of een plaatsbezoek contacteer Home Hunters via ### of op het nummer ### Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 487 36 59 85

We hebben slechts een paar zoekertjes gevonden die overeen komen met uw zoekcriteria.

Maak een e-mail alert om op de hoogte te blijven van nieuwe zoekertjes die aan uw criteria voldoen!


Hieronder zijn nog enkele interessante adressen te vinden in de buurt van Geluveld (8980).

463 000 €

8980 Zonnebeke

De nieuw te bouwen residentie "La Diane" bestaat uit 9 luxe-appartementen en is gelegen in het centrum van Zonnebeke. Koop en geniet van het BTW-voordeel van 6%* op een nieuwbouw. Op de bovenste verdieping bevindt er zich één appartement, zijnde deze ruime luxe penthouse met 3 slaapkamers met zowel terrassen aan de leefruimte als aan de master bedroom. Dit appartement wordt standaard voorzien van vloerverwarming in alle ruimtes aangestuurd door middel van een warmtepomp, individuele zonnepanelen, ventilatiesysteem type D, domotica voorziening, maatkeuken voorzien van alle toestellen met een natuurstenen werkblad, tegel in de leefruimtes en keuken van 60/60, laminaat in de slaapkamers, volledig uitgeruste badkamer met o.a. een inloopdouche. Het terras aan de leefruimte wordt eveneens voorzien van een buitenberging. De afwerking kan nog volledig op maat gebeuren. Bekijk het indelingsplan van dit appartement op bouwbossu.beBruto-oppervlakte: 153 m² / alle terrassen samen - 60 m² Voor een optimaal comfort is er de mogelijkheid om in de kelderverdieping garages, staanplaatsen, bergingen aan te kopen. Inbegrepen in de prijs is een dubbele fietsparkeerplaats in de kelder.E-peil : 20 / Prijs excl. btw en registratiebelastingen, dankzij dit lage E-peil geniet u vrijstelling van uw onroerende voorheffing gedurende de eerste 5 jaar.*BTW 6% onder voorwaardenVoor meer informatie over dit project, contacteer Bouw Bossu vrijblijvend op het nummer ### - ### Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 51 20 66 78
331 000 €

8980 Zonnebeke

De nieuw te bouwen residentie "La Diane" bestaat uit 9 luxe-appartementen en is gelegen in het centrum van Zonnebeke. Koop en geniet van het BTW-voordeel van 6%* op een nieuwbouw. Dit ruim 2 slaapkamer appartement op de gelijkvloers verdieping wordt standaard voorzien van vloerverwarming in alle ruimtes aangestuurd door middel van een warmtepomp, individuele zonnepanelen, ventilatiesysteem type D, domotica voorziening, maatkeuken voorzien van alle toestellen met een natuurstenen werkblad, tegel in de leefruimtes en keuken van 60/60, laminaat in de slaapkamers, .....De afwerking kan nog volledig op maat gebeuren. Bekijk het indelingsplan van dit appartement op bouwbossu.beBruto-oppervlakte: 110 m² / Terras - 33 m² / Tuin - 102 m²Voor een optimaal comfort is er de mogelijkheid om in de kelderverdieping garages, staanplaatsen, bergingen aan te kopen. Inbegrepen is een dubbele fietsparkeerplaats in de kelder.Dit gelijkvloers appartement heeft een privé tuin van 135 vierkante meter (waarvan 33m² wordt aangelegd als terras). De tuin is bereikbaar langs de achterzijde van het gebouw.E-peil : 20 / Prijs excl. btw en registratiebelastingen, dankzij dit lage E-peil geniet u vrijstelling van uw onroerende voorheffing gedurende de eerste 5 jaar.*BTW 6% onder voorwaardenVoor meer informatie over dit project, contacteer Bouw Bossu vrijblijvend op het nummer ### - ### Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 51 20 66 78
242 000 €

8980 Zonnebeke

Zeer mooi één slaapkamerappartement in nieuw te bouwen villa residentie in Zonnebeke.Koop en geniet van het BTW-voordeel van 6%* op een nieuwbouw. De nieuw te bouwen residentie "La Diane" bestaat uit 9 luxe-appartementen en is momenteel in aanbouw.Dit appartement wordt voorzien van een mooi terras en bevindt zich op de eerste verdieping. Standaard wordt dit appartement uitgerust met vloerverwarming in alle ruimtes aangestuurd door middel van een warmtepomp, individuele zonnepanelen, ventilatiesysteem type D, domotica voorziening, maatkeuken voorzien van alle toestellen (frigo, oven, dampkap) met een natuurstenen werkblad. Als vloerbekleding wordt de leefruimte en keuken voorzien van een tegel met formaat 60/60, laminaat in de slaapkamer, ..... Bekijk het indelingsplan op de website van bouwbossu.be De afwerking kan volledig op maat gebeuren. Contacteer Floris voor meer info of bezoek aan de kijkwoning: ### Voor een optimaal comfort is er de mogelijkheid om in de kelderverdieping garages, staanplaatsen, bergingen aan te kopen. Inbegrepen is een dubbele fietsparkeerplaats in de kelder.E-peil : 20 / Prijs excl. btw en registratiebelastingen, dankzij dit lage E-peil geniet u vrijstelling van uw onroerende voorheffing gedurende de eerste 5 jaar.*BTW 6% onder voorwaarden,Voor meer informatie over dit project, contacteer Bouw Bossu vrijblijvend op het nummer ### - ### Meer weten?

1 Slaapkamer(s) 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 51 20 66 78
Gelijkvloers te koop Beselare (RBK36371)
279 500 €

8980 Beselare

- Gelijkvloers appartement - Ideale ligging (Beselarestraat 322 bus 0.2, Beselare) - 2 slaapkamers - Badkamer met ligbad, douche en dubbele wastafel - Berging - Zonnige tuin met terras (oppervlakte: 32 m²) - Privatieve kelder inbegrepen - Mogelijkheid tot aankoop van een carport - Vloerverwarming - Bewoonbare oppervlakte: 115 m² - Richtprijs: € 279.500 Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 115 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 470 38 21 04
Duplex te koop Beselare (RBI53357)
325 000 €

8980 Beselare

- Duplex appartement - Ideale ligging (Beselarestraat 322, Beselare) - 2 slaapkamers - Terras (oppervlakte 13m²) - Privatieve kelder - Mogelijkheid tot aankoop van carport - Vloerverwarming - Bewoonbare oppervlakte: 135m² - Richtprijs: € 325.000 Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 135
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 470 38 21 04
Appartement te koop Beselare (RBI42475)
339 500 €

8980 Beselare

- Strategische ligging op marktplein van Beselare (Beselarestraat 330) - 2 slaapkamers - Zuid-westgericht terras op de 2de verdieping - Optimale indeling - Kwalitatieve afwerking - Ideale investering - Ruime fietsberging inbegrepen - Oplevering eind 2023 Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 110
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 470 38 21 04
Appartement te koop Zonnebeke (RBM83691)
310 340 €

8980 Zonnebeke

Mogelijkheid om aan 6% BTW aan te kopen Nieuwbouwappartement te koop in Residentie I en II te Zonnebeke. Deze residentie bestaat uit 2 gebouwen met elk 6 appartementen (met elk 2 slaapkamers). Uniek element in deze residentie is dat moderne architectuur gecombineerd wordt met behoud van de voor- en zijgevels van het neoclassistisch herenhuis van architect K. Laloo. Dit appartement bestaat uit : inkom, berging, apart toilet, badkamer, keuken, leefruimte, 2 slaapkamers en terras. Voor elk appartement is er een volledig afgesloten ondergrondse garage en berging bij te nemen. Er zijn ook nog 10 extra parkeerplaatsen binnen het project voorzien. + geothermie met water/ water warmtepomp + vloerverwarming + ventilatiesysteem D + iedere appartement heeft ook eigen zonnepanelen + topligging Voor meer info : Residentie Sinnebeke I en II | ERA Nieuwbouw Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 108 22 m² Terras
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 56 51 66 52
Appartement te koop Zonnebeke (RBM83690)
300 920 €

8980 Zonnebeke

Mogelijkheid om aan 6% BTW aan te kopen Nieuwbouwappartement te koop in Residentie I en II te Zonnebeke. Deze residentie bestaat uit 2 gebouwen met elk 6 appartementen (met elk 2 slaapkamers). Uniek element in deze residentie is dat moderne architectuur gecombineerd wordt met behoud van de voor- en zijgevels van het neoclassistisch herenhuis van architect K. Laloo. Dit appartement bestaat uit : inkom, berging, apart toilet, badkamer, keuken, leefruimte, 2 slaapkamers en terras. Voor elk appartement is er een volledig afgesloten ondergrondse garage en berging voorzien. Er zijn ook nog 10 extra parkeerplaatsen binnen het project voorzien. + geothermie met water/ water warmtepomp + vloerverwarming + ventilatiesysteem D + iedere appartement heeft ook eigen zonnepanelen + topligging Voor meer info : Residentie Sinnebeke I en II | ERA Nieuwbouw Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 103 22 m² Terras
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 56 51 66 52
Appartement te koop Zonnebeke (RBM83684)
382 765 €

8980 Zonnebeke

Mogelijkheid om aan 6% BTW aan te kopen Nieuwbouwappartement te koop in Residentie I en II te Zonnebeke. Deze residentie bestaat uit 2 gebouwen met elk 6 appartementen (met elk 2 slaapkamers). Uniek element in deze residentie is dat moderne architectuur gecombineerd wordt met behoud van de voor- en zijgevels van het neoclassistisch herenhuis van architect K. Laloo. Dit appartement bestaat uit : inkom, berging, apart toilet, badkamer, keuken, leefruimte, 2 slaapkamers en terras. Voor elk appartement is er een volledig afgesloten ondergrondse garage en berging voorzien. Er zijn ook nog 10 extra parkeerplaatsen binnen het project voorzien. + geothermie met water/ water warmtepomp + vloerverwarming + ventilatiesysteem D + iedere appartement heeft ook eigen zonnepanelen + topligging Voor meer info : Residentie Sinnebeke I en II | ERA Nieuwbouw Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 123 18 m² Terras
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 56 51 66 52
Appartement te koop Zonnebeke (RBM83680)
388 810 €

8980 Zonnebeke

Nieuwbouwappartement te koop in Residentie I en II te Zonnebeke. Deze residentie bestaat uit 2 gebouwen met elk 6 appartementen (met elk 2 slaapkamers). Uniek element in deze residentie is dat moderne architectuur gecombineerd wordt met behoud van de voor- en zijgevels van het neoclassistisch herenhuis van architect K. Laloo. Dit appartement bestaat uit : inkom, berging, apart toilet, badkamer, keuken, leefruimte, 2 slaapkamers en terras. Voor elk appartement is er een volledig afgesloten ondergrondse garage en berging voorzien. Er zijn ook nog 10 extra parkeerplaatsen binnen het project voorzien. + geothermie met water/ water warmtepomp + vloerverwarming + ventilatiesysteem D + iedere appartement heeft ook eigen zonnepanelen + topligging Mogelijkheid om aan 6% BTW aan te kopen Voor meer info : Residentie Sinnebeke I en II | ERA Nieuwbouw Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 127 14 m² Terras
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 56 51 66 52
Appartement te koop Zonnebeke (RBM14422)
323 333 €

8980 Zonnebeke

MOGELIJK AAN 6 % BTW Nieuwbouwappartement te koop in Residentie I en II te Zonnebeke. Deze residentie bestaat uit 2 gebouwen met elk 6 appartementen (met elk 2 slaapkamers). Uniek element in deze residentie is dat moderne architectuur gecombineerd wordt met behoud van de voor- en zijgevels van het neoclassistisch herenhuis van architect K. Laloo. Dit appartement bestaat uit : inkom, berging, apart toilet, badkamer, keuken, leefruimte, 2 slaapkamers en terras. Voor elk appartement is er een volledig afgesloten ondergrondse garage en berging voorzien. Er zijn ook nog 10 extra parkeerplaatsen binnen het project voorzien. + geothermie met water/ water warmtepomp + vloerverwarming + ventilatiesysteem D + iedere appartement heeft ook eigen zonnepanelen + topligging Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 102 27 m² Terras
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 56 51 66 52
Gelijkvloers te koop Zonnebeke (RBL96274)
249 000 €

8980 Zonnebeke

- Recent, instapklaar gelijkvloersappartement (bouwjaar: 2016) - Ideale ligging: Menenstraat 207 bus B001 Geluveld - Volledig uitgeruste keuken - Berging - 2 slaapkamers - Ruim terras (38,5 m²) - Staanplaats - Conforme elektriciteit - Aangesloten regenwaterput van 3.000 liter - EPC: label B, 118 kWh/m²jaar // UC: 3211107 - Richtprijs: € 249.000 - Syndicus-kosten: ongeveer € 750/jaar Dit moderne appartement uit 2016 heeft twee ruime slaapkamers, een volledig uitgeruste keuken en conforme elektriciteit. Geniet van een ruim terras met groen uitzicht en profiteer van de regenput. Een eigen parkeerplaats is bij de prijs inbegrepen. Spar winkel aan de overkant van de straat en vlotte verbinding naar Ieper (10'), Menen (12') en de autostrade (5'). Perfect voor comfortabel en duurzaam wonen. Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 106
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 470 38 21 04
Appartement te koop Zonnebeke (RBK36071)
325 000 €

8980 Zonnebeke

Handelspand met woont (2 appartementen) te Zonnebeke handelsruimte /Appartement gelijkvoers: inkom, apart toilet, badkamer met douche, woonkamer, keuken, berging, 2 slaapkamers, terras en tuin. (was vroeger handelsruimte; momenteel in gebruik als appartement) Appartement 1ste verdiep: inkom, badkamer met douche, 2 slaapkamers, apart toilet, woonkamer met open keuken. + Gemeenschappelijke berging + Instapklaar + Gunstige EPC + Momenteel correct verhuurd. gelijkvloers waarde 750 euro 1e verdiep verhuurd voor 600 euro Meer weten?

4 Slaapkamer(s) 2 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 56 51 66 52
Appartement te koop Zonnebeke (RBK29295)
Voorstel vanaf 275 000 €

8980 Zonnebeke

Laatste 2 nieuwbouwappartementen met 2 slaapkamers, Zuidgericht terras, carport & kelderbergingIn het hart van de landelijke heksenparochie Beselare en op een boogscheut van alle voorzieningen (bakkerij, beenhouwerij, supermarkt, apotheek, ....) vinden we Residentie Mocassin, vernoemd naar de vroegere schoenwinkel die daar uitgebaat werd. De residentie bestaat uit 8 appartementen waarvan er momenteel 6 verkocht zijn. In onderstaande krijg je extra woordje uitleg over de laatste 3 nieuwbouwappartementen en nog enkele leuke weetjes.Op het gelijkvloers is er nog 1 appartement beschikbaar, namelijk:0.2. Gelijkvloers appartement (119 m²) met 2 slaapkamers en Zuidgericht terras/tuin (34,25 m²). - Prijs: € 279.500Daarnaast is er nog 1 appartement vrij op het 2de verdiep.2.2 Duplex-appartement (105 m²) met 2 slaapkamers en Zuidgericht terras (9 m²). - Prijs: € 275.000Elk appartement beschikt over een kelderberging (4 m²) die inbegrepen is in de prijs.Er is een mogelijkheid om een carport bij te kopen.De prijs hiervan bedraagt 20.000 euro.Wens je een vrijblijvend bezoekje?Bel gerust naar Eden ### of mail ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 470 43 78 21
Appartement te koop Zonnebeke (RBK25482)
Voorstel vanaf 145 000 €

8980 Zonnebeke

Appartementen (met garages) te koop in het centrum van ZonnebekeIn het centrum van Zonnebeke en op wandelafstand van het Kasteelpark vinden we dit kleinschalig appartementsgebouw. Het gelijkvloerse appartement gelegen aan de Roeselarestraat is niet te koop. In onderstaande worden de appartementen toegelicht alsook enkele interessante weetjes.1) ROESELARESTRAAT 36 BUS ### ZONNEBEKE (APPARTEMENT MET GARAGE)Dit appartement (112 m²) is gelegen op het 1ste verdiep en beschikt over een inkomhal (4m²) met toilet, ruime woon- en eetkamer (30 m²) met keuken en balkon (ZO-gericht). Daarnaast hebben we nog 2 slaapkamers (11 en 12 m²) en een badkamer (7 m²). Bij dit appartement hebben we een garage met een manuele sectionale poort. Het appartement is momenteel verhuurd voor een prijs van €595/maand met woninghuurovereenkomst van negen jaar. Het huurcontract ging in werking op 01/03/2023.EPC: 123 kWh/(m²/jaar) ofwel EPC-label: B - EPC-code: 2555066Vraagprijs: € 200.0002) ROESELARESTRAAT 36 BUS ### ZONNEBEKE (APPARTEMENT MET GARAGE)Dit appartement (114 m²) kent dezelfde indeling als het appartement op het 1ste verdiep. Dit appartement is verhuurd voor een prijs van €630/maand met een woninghuurovereenkomst van negen jaar. Het huurcontract ging in werking op 15/09/2024. EPC: 192 kWh/(m² jaar) ofwel EPC-label: B - EPC-code: 2554477Vraagprijs: € 215.0003) FORESTSTRAAT 2B BUS ### ZONNEBEKE (APPARTEMENT MET GARAGE)Dit appartement (117 m²) is gelegen op het gelijkvloerse verdiep aan de kant van de Foreststraat en beschikt over een ruime woon- en eetkamer (40 m²) met daaraan gekoppeld de keuken (13 m²), 2 bergingen en een garage (14,2 m²). Daarnaast hebben we nog twee slaapkamers (11 - 10 m²) en een badkamer (8 m²). Dit appartement is verhuurd voor een prijs van €590/maand met een woninghuurovereenkomst van negen jaar. Het huurcontract ging in werking op 01/03/2024.EPC: 230 kWh/(m²/jaar) ofwel EPC-label: C – EPC-code: 2555092 Vraagprijs: € 180.0004) FORESTSTRAAT 2B BUS 0102 – 8980 ZONNEBEKE (APPARTEMENT) Dit appartement bevindt zich op het 1ste verdiep en bestaat uit een inkomhal (4 m²), ruime woon- en eetkamer met keuken (32 m²). Daarnaast is er nog een slaapkamer (10.7 m²), apart toilet, berging (11 m²) en badkamer (5 m²) met enkelvoudig wasmeubel en douche. Dit appartement is verhuurd voor een prijs van €500/maand met een woninghuurovereenkomst van negen jaar. Het huurcontract ging in werking op 01/10/2020.EPC: 343 kWh/(m²/jaar) ofwel EPC-label: D – EPC-code: 2271726.Vraagprijs: € 145.000.Kenmerken - Deze eigendom werd gebouwd in 2001 en voorzien van dubbele beglazing in aluminium en centrale verwarming op aardgas. - Er is geen lift. - Uitermate goede ligging - … Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 470 43 78 21
Appartement te koop Zonnebeke (RBK07735)
239 500 €

8980 Zonnebeke

BEZOEK DIT PROJECT OP NIEUWBOUWZONDAG 28 APRILModern nieuwbouwproject te koop in het centrum van Zonnebeke. Residentie Meteora bevindt zich in het bruisende centrum van Zonnebeke op wandelafstand van scholen, horeca, supermarkten, openbaar vervoer en het prachtige Kasteelpark.Residentie Meteora bestaat uit 3 appartementen met twee slaapkamers. Elk appartement beschikt over een autostaanplaats en kan gebruik maken van de gemeenschappelijke fietsenberging.Het gelijkvloers appartement is voorzien van een volledig uitgeruste keuken, lichtrijke woonkamer met aangrenzend terras, aparte berging, toilet, badkamer met inloopdouche en twee slaapkamers.Bezoek dit project op Nieuwbouwzondag 28 april van 14-17u. Res. Meteora is vrij te bezoeken, u hoeft geen afspraak te maken.Bent u op zoek naar een modern appartement in het centrum van Zonnebeke? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Louise ### of ### Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 110 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 56 35 40 74
Appartement te koop Zonnebeke (RBK07734)
265 500 €

8980 Zonnebeke

BEZOEK DIT PROJECT OP NIEUWBOUWZONDAG 28 APRILModern nieuwbouwproject te koop in het centrum van Zonnebeke. Residentie Meteora bevindt zich in het bruisende centrum van Zonnebeke op wandelafstand van scholen, horeca, supermarkten, openbaar vervoer en het prachtige Kasteelpark.Residentie Meteora bestaat uit 3 appartementen met twee slaapkamers. Elk appartement beschikt over een autostaanplaats en kan gebruik maken van de gemeenschappelijke fietsenberging.Het appartement is voorzien van een volledig uitgeruste keuken, lichtrijke woonkamer met aangrenzend terras, aparte berging, toilet, badkamer met inloopdouche en twee slaapkamers.Bezoek dit project op Nieuwbouwzondag 28 april van 14-17u. Res. Meteora is vrij te bezoeken, u hoeft geen afspraak te maken.Bent u op zoek naar een modern appartement in het centrum van Zonnebeke? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Louise ### of ### Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 111 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 56 35 40 74
Appartement te koop Zonnebeke (RBK07733)
279 500 €

8980 Zonnebeke

BEZOEK DIT PROJECT OP NIEUWBOUWZONDAG 28 APRILModern nieuwbouwproject te koop in het centrum van Zonnebeke. Residentie Meteora bevindt zich in het bruisende centrum van Zonnebeke op wandelafstand van scholen, horeca, supermarkten, openbaar vervoer en het prachtige Kasteelpark.Residentie Meteora bestaat uit 3 appartementen met twee slaapkamers. Elk appartement beschikt over een autostaanplaats en kan gebruik maken van de gemeenschappelijke fietsenberging.Het appartement is voorzien van een volledig uitgeruste keuken, lichtrijke woonkamer met aangrenzend terras, aparte berging, toilet, badkamer met inloopdouche en twee slaapkamers. Daarnaast beschikt het appartement over een zolderverdieping die extra opslagruimte biedt.Bezoek dit project op Nieuwbouwzondag 28 april van 14-17u. Res. Meteora is vrij te bezoeken, u hoeft geen afspraak te maken.Bent u op zoek naar een modern appartement in het centrum van Zonnebeke? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Louise ### of ### Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 141 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 56 35 40 74
Appartement te koop Zonnebeke (RBJ53222)
205 000 €

8980 Zonnebeke

Mogelijkheid om aan te kopen aan 6%! Nieuwbouwappartement met 2 slaapkamers te koop in Residentie Anna-Lex. Gelegen te Statiestraat 41 te Passendale. Het appartement bestaat uit : inkom, apart toilet, badkamer, berging, zitruimte, eetruimte, keuken, 2 slaapkamers en terras. Mogelijkheid van een garage, staanplaats of een berging bij te kopen. + Nabij centrum Passendale + vlotte verbinding naar Moorslede + mogelijk om aan te kopen aan 6% BTW!! Garages zijn NIET afzonderlijk aan te kopen. Appartement dient verplicht te kopen samen met een berging en garage en/of staanplaats Voor meer info : Residentie Anna-Lex | ERA Nieuwbouw Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 81
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 56 51 66 52