Appartement te koop - Onze-Lieve-Vrouw-Waver

6 zoekertjes (1 - 6)
325 000 €

2861 Onze-Lieve-Vrouw-Waver

Op een uitstekende locatie nabij het centrum van Onze-Lieve-Vrouw-Waver bevindt zich dit leuk gelijkvloers appartement met 2 slaapkamers, ruime tuin en 2 staanplaatsen. U geniet hier van een uitstekende bereikbaarheid, pal aan het het centrum en in de nabijheid van winkels, scholen en het openbaar vervoer. We betreden het appartement via de inkomhal. De leefruimte kan ingericht worden met een gezellige zithoek en aparte eetplaats. Aanpalend bevindt zich de volledig uitgeruste keuken. Via de nachthal bereikt u de 2 ruime slaapkamers en de badkamer, uitgerust met douchebad en lavabomeubel. Verder beschikt u nog over een apart toilet en een wasplaats / berging. In de zeer ruime tuin kunt u steeds in alle rust en privacy genieten van het mooie weer. U beschikt over zowel een bovengrondse als ondergrondse staanplaats met kelderberging.Dit is een uitstekende opportuniteit als u op zoek bent naar een mooi gelijkvloers appartement met 2 slaapkamers, ruime tuin en 2 slaapkamers op een uitstekende locatie te centrum Onze-Lieve-Vrouw-Waver. Contacteer ons voor meer informatie op ### of neem een kijkje op ### .Bijzonderheden:- 2 slaapkamers- Zeer ruime tuin- Bovengrondse + ondergrondse staanplaats Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 113 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 472 22 12 41
Appartement te koop Onze-Lieve-Vrouw-Waver (RBJ68563)
240 000 €

2861 Onze-Lieve-Vrouw-Waver

Op een uitstekende locatie te Onze-Lieve-Vrouw-Waver bevindt zich deze duplex met twee slaapkamers. U geniet hier van een uitstekende bereikbaarheid, toch bevindt u zich pal in het centrum met winkels, eet-en drankgelegenheden, scholen en het openbaar vervoer. We betreden het appartement op de eerste verdieping via de inkomhal. De leefruimte met apart toilet geniet van veel lichtinval door de grote raampartijen. Deze kunt u inrichten met een gezellige zithoek en een aparte eetplaats. De open keuken is mooi geïntegreerd in het geheel en is voorzien van de voornaamste toestellen. Vanuit de keuken heeft u toegang tot een vaste trap naar de tweede verdieping. Hier geeft de nachthal ons toegang tot twee ruime slaapkamers en de badkamer uitgerust met lavabo, ligbad en douche. U bent verplicht om dit appartement binnen de 5 jaar na aankoop grondig energetisch te renoveren tot minimum EPC-label D. Dit is een uitstekende opportuniteit als u op zoek bent naar een duplex-appartement in het centrum van Onze-Lieve-Vrouw-Waver. Contacteer ons voor meer informatie op ### of neem een kijkje op ### .Bijzonderheden :- Duplex- 2 Slaapkamers- Centrum Onze-Lieve-Vrouw-Waver Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 89 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 472 22 12 41
Appartement te koop Onze-Lieve-Vrouw-Waver (RBJ52998)
225 000 €

2861 Onze-Lieve-Vrouw-Waver

Ligging: De service flat is gelegen in het recent gebouwde Felix Brouwershof te Onze-Lieve-Vrouw-Waver. Deze rustige locatie in de dorpskern is de ideale plek om te genieten van alle faciliteiten die het gebouw te bieden heeft. Bovendien bent u met de wagen snel bij alle nodige voorzieningen. Indeling: U treft de service flat aan op de tweede verdieping van het gebouw. U betreedt het appartement in de ruime en lichtrijke woonkamer. Er is meer dan voldoende plaats om een volwaardig salon en een eetkamer in te richten. De open keuken maakt van het geheel een aangename leefruimte waar alles binnen handbereik is. De keuken is volledig geïnstalleerd en beschikt ook over heel wat ingemaakte kasten. Verder treft u nog de slaapkamer aan. Deze staat in verbinding met de badkamer die beschikt over een zeer ruime inloopdouche. Op het grote terras is het heerlijk vertoeven. Dit is gemakkelijk bereikbaar via de schuifdeur van de woonkamer. Het gebouw: Het Felix Brouwershof beschikt over heel wat troeven. U kunt beschikken over een kapper, kinesist, bibliotheek, hometrainer,... Heeft u geen zin om zelf te koken? Dan kunt u terecht is de brasserie van het complex. Ook aan parkeerplek geen gebrek. Buiten het gebouw is heel wat gratis parking voorzien en ondergronds zijn er heel wat staanplaatsen te huur. EPB: E64 Opgeg. opp. zijn indicatief Meer weten?

1 Slaapkamer(s) 70 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 15 79 46 46
Appartement te koop Onze-Lieve-Vrouw-Waver (RBJ51823)
179 000 €

2861 Onze-Lieve-Vrouw-Waver

Gelijkvloerse assistentieflat met veel lichtinval, terras en berging. Dit appartement is voorzien van alle comfort en gelegen in het mooie woonzorgproject Felix Brouwershof. Het appartement omvat een lichtrijke leefruimte met open keuken, één ruime slaapkamer en een aanpalende badkamer met inloopdouche. Het gehele appartement is aangepast aan rolstoelgebruikers en minder mobiele mensen. Het woonzorgproject bestaat uit twee gebouwen met een prachtig aangelegde binnentuin. Alle appartementen zijn zo geplaatst dat u optimaal kunt genieten van uw privacy en toch een prachtig uitzicht geniet op het groen. Vlakbij de flat is er tevens gratis parkeergelegenheid. In de gebouwen zijn verschillende mogelijkheden voorzien. Zo is er bijvoorbeeld een kapper, kinesist, bibliotheek,... Koken kan u in het appartement zelf, voor wie liever uiteten gaat, kan dit in de gezellige brasserie. Hier kan u voor een zeer lage prijs genieten van een heerlijk drie gangen menu. Kortom deze assistentiewoningen geven u de mogelijkheid om optimaal te genieten en toch uw zelfstandigheid te behouden. Extra: ondergrondse kelderberging en fietsenberging inbegrepen in de aankooprijs. € 12,30 zorgfee/dag € 25,00 provisie/maand € 6,50 afvalforfait/maand Meer weten?

1 Slaapkamer(s) 56 6 m² Terras
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 15 79 33 30
Appartement te koop Onze-Lieve-Vrouw-Waver (RBJ51822)
349 000 €

2861 Onze-Lieve-Vrouw-Waver

Ruime assistentieflat met veel lichtinval, terras en berging. Dit appartement is voorzien van alle comfort en gelegen in het mooie woonzorgproject Felix Brouwershof. Het appartement omvat een lichtrijke leefruimte met open keuken, één ruime slaapkamer, aanpalende badkamer met inloopdouche en een ruime berging met aansluiting voor wasmachine. Het gehele appartement is aangepast aan rolstoelgebruikers en minder mobiele mensen. Het woonzorgproject bestaat uit twee gebouwen met een prachtig aangelegde binnentuin. Alle appartementen zijn zo geplaatst dat u optimaal kunt genieten van uw privacy en toch een prachtig uitzicht geniet op het groen. Vlakbij de flat is er tevens gratis parkeergelegenheid. In de gebouwen zijn verschillende mogelijkheden voorzien. Zo is er bijvoorbeeld een kapper, kinesist, bibliotheek,... Koken kan u in het appartement zelf, voor wie liever uiteten gaat, kan dit in de gezellige brasserie. Hier kan u voor een zeer lage prijs genieten van een heerlijk drie gangen menu. Kortom deze assistentiewoningen geven u de mogelijkheid om optimaal te genieten en toch uw zelfstandigheid te behouden. Extra: ondergrondse kelderberging en fietsenberging inbegrepen in de aankoopprijs. € 12,30 zorgfee/dag € 25,00 provisie/maand € 6,50 afvalforfait/maand Meer weten?

1 Slaapkamer(s) 89 24 m² Terras
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 15 79 33 30
Appartement te koop Onze-Lieve-Vrouw-Waver (RBJ26771)
199 000 €

2861 Onze-Lieve-Vrouw-Waver

Ruime assistentieflat met veel lichtinval, terras en ondergrondse kelderberging. Dit appartement is voorzien van alle comfort en gelegen in het mooie woonzorgproject Felix Brouwershof. Het appartement omvat een lichtrijke leefruimte met open keuken, één ruime slaapkamer en een aanpalende badkamer met inloopdouche. Het gehele appartement is aangepast aan rolstoelgebruikers en minder mobiele mensen. Het woonzorgproject bestaat uit twee gebouwen met een prachtig aangelegde binnentuin. Alle appartementen zijn zo geplaatst dat u optimaal kunt genieten van uw privacy en toch een prachtig uitzicht geniet op het groen. Vlakbij de flat is er tevens gratis parkeergelegenheid. In de gebouwen zijn verschillende mogelijkheden voorzien. Zo is er bijvoorbeeld een kapper, kinesist, bibliotheek,... Koken kan u in het appartement zelf, voor wie liever uiteten gaat, kan dit in de gezellige brasserie. Hier kan u voor een zeer lage prijs genieten van een heerlijk drie gangen menu. Kortom deze assistentiewoningen geven u de mogelijkheid om optimaal te genieten en toch uw zelfstandigheid te behouden. Extra: ondergrondse kelderberging en fietsenberging inbegrepen in de aankooprijs. Bijkomend: € 12,30 zorgfee/dag Meer weten?

1 Slaapkamer(s) 66 16 m² Terras
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 15 79 33 30

Hieronder zijn nog enkele interessante adressen te vinden in de buurt van Onze-Lieve-Vrouw-Waver (2861).

Dit unieke nieuwbouwproject "JUNE", bestaande uit 2 gebouwen, zal worden gerealiseerd op de site van de oude Melkerij te Putte op wandelafstand van winkels, scholen en het openbaar vervoer. Dit energiezuinige project geniet van een prachtige architectuur in een groene omgeving. Elk appartement wordt standaard voorzien van een warmtepomp, vloerverwarming, ventilatiesysteem, volledig ingerichte keuken, badkamer, … U heeft nu reeds de mogelijkheid om over te gaan tot reservatie van de gewenste unit(s).Contacteer ons spoedig voor alle informatie op ### of ### om er tijdig bij te zijn!Dit appartement op de eerste verdieping is gelegen in gebouw A. We betreden het appartement via de inkomhal met apart gastentoilet. De ruime leefruimte zal van veel lichtinval genieten door de grote raampartijen. Hier kunt u een gezellige zithoek en aparte eetplaats inrichten. De keuken is hier mooi geïntegreerd en standaard voorzien van kwalitatieve toestellen. Verder beschikt u nog over een aparte berging en geeft de nachthal toegang tot de 2 slaapkamers en de badkamer. Op het leuke terras kunt u steeds in alle rust en privacy genieten van het mooie weer en heeft u zicht op de mooie buitenaanleg van het project. U dient ook een staanplaats en kelderberging bij aan te kopen.Dit is een uitstekende opportuniteit als u op zoek bent naar een kwalitatief nieuwbouwappartement (BEN) op een centrale locatie. Contacteer ons voor meer informatie op ### of via ### . Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 95 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail

Dit unieke nieuwbouwproject "JUNE", bestaande uit 2 gebouwen, zal worden gerealiseerd op de site van de oude Melkerij te Putte op wandelafstand van winkels, scholen en het openbaar vervoer. Dit energiezuinige project geniet van een prachtige architectuur in een groene omgeving. Elk appartement wordt standaard voorzien van een warmtepomp, vloerverwarming, ventilatiesysteem, volledig ingerichte keuken, badkamer, … U heeft nu reeds de mogelijkheid om over te gaan tot reservatie van de gewenste unit(s).Contacteer ons spoedig voor alle informatie op ### of ### om er tijdig bij te zijn!Dit gelijkvloers appartement is gelegen in gebouw B. We betreden het appartement via de inkomhal met apart gastentoilet. De ruime leefruimte zal van veel lichtinval genieten door de grote raampartijen. Hier kunt u een gezellige zithoek en aparte eetplaats inrichten. De keuken is hier mooi geïntegreerd en standaard voorzien van kwalitatieve toestellen. Verder beschikt u nog over een aparte berging en geeft de nachthal toegang tot de 2 slaapkamers en de badkamer. Op het leuke terras met tuin kunt u steeds in alle rust en privacy genieten van het mooie weer en heeft u zicht op de mooie buitenaanleg van het project. U dient ook een staanplaats en kelderberging bij aan te kopen.Dit is een uitstekende opportuniteit als u op zoek bent naar een kwalitatief nieuwbouwappartement (BEN) op een centrale locatie. Contacteer ons voor meer informatie op ### of via ### . Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 91 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail

Dit unieke nieuwbouwproject "JUNE", bestaande uit 2 gebouwen, zal worden gerealiseerd op de site van de oude Melkerij te Putte op wandelafstand van winkels, scholen en het openbaar vervoer. Dit energiezuinige project geniet van een prachtige architectuur in een groene omgeving. Elk appartement wordt standaard voorzien van een warmtepomp, vloerverwarming, ventilatiesysteem, volledig ingerichte keuken, badkamer, … U heeft nu reeds de mogelijkheid om over te gaan tot reservatie van de gewenste unit(s).Contacteer ons spoedig voor alle informatie op ### of ### om er tijdig bij te zijn!Dit dakappartement is gelegen in gebouw B. We betreden het appartement via de inkomhal De ruime leefruimte zal van veel lichtinval genieten door de grote raampartijen. Hier kunt u een gezellige zithoek en aparte eetplaats inrichten. De keuken is hier mooi geïntegreerd en standaard voorzien van kwalitatieve toestellen. Verder beschikt u nog over een aparte berging, apart toilet en geeft de hal toegang tot de 2 slaapkamers en de badkamer. Op het leuke terras kunt u steeds in alle rust en privacy genieten van het mooie weer en heeft u zicht op de mooie buitenaanleg van het project. U dient ook een staanplaats en kelderberging bij aan te kopen.Dit is een uitstekende opportuniteit als u op zoek bent naar een kwalitatief nieuwbouwappartement (BEN) op een centrale locatie. Contacteer ons voor meer informatie op ### of via ### . Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 91 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail

Dit unieke nieuwbouwproject "JUNE", bestaande uit 2 gebouwen, zal worden gerealiseerd op de site van de oude Melkerij te Putte op wandelafstand van winkels, scholen en het openbaar vervoer. Dit energiezuinige project geniet van een prachtige architectuur in een groene omgeving. Elk appartement wordt standaard voorzien van een warmtepomp, vloerverwarming, ventilatiesysteem, volledig ingerichte keuken, badkamer, … U heeft nu reeds de mogelijkheid om over te gaan tot reservatie van de gewenste unit(s).Contacteer ons spoedig voor alle informatie op ### of ### om er tijdig bij te zijn!Deze prachtige penthouse is gelegen in gebouw A. We betreden het de penthouse via de inkomhal met apart gastentoilet. De ruime leefruimte zal van veel lichtinval genieten door de grote raampartijen. Hier kunt u een gezellige zithoek en aparte eetplaats inrichten. De keuken is hier mooi geïntegreerd en standaard voorzien van kwalitatieve toestellen. Verder beschikt u nog over een extra berging grenzend aan de keuken. Verder omvat het appartement nog een tweede berging, badkamer en 2 slaapkamers. Op het schitterende terras (70 m²) kunt u steeds in alle rust en privacy genieten van het mooie weer en heeft u zicht op de mooie buitenaanleg van het project. U dient ook een staanplaats en kelderberging bij aan te kopen.Dit is een uitstekende opportuniteit als u op zoek bent naar een kwalitatief nieuwbouwappartement (BEN) op een centrale locatie. Contacteer ons voor meer informatie op ### of via ### . Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 91 70 m² Terras
contacteer
details
E-mail

Dit unieke project bevindt zich in het centrum van Putte, op wandelafstand van winkels, scholen en het openbaar vervoer. Deze energiezuinige (BEN) appartementen worden standaard voorzien van warmtepomp, vloerverwarming, parketvloer, volledig ingerichte keuken, badkamer ... Kortom uiterst kwalitatieve appartementen op toplocatie. U hebt ook nog de mogelijkheid om zelf keuzes te maken qua keuken, badkamer, afwerking … Contacteer ons spoedig op ### of ### om er tijdig bij te zijn - reeds 9 units in optie!Dit prachtig gelijkvloers appartement geniet van een lichtrijke leefruimte met vele raampartijen. Deze kunt u inrichten met een gezellige zithoek en een aparte eetplaats. Van hieruit heeft u toegang tot het goed georiënteerde terras met tuin. Hier kunt u steeds in alle rust en privacy genieten van het mooie weer. De open keuken met eiland is mooi geïntegreerd in het geheel en is standaard voorzien van kwalitatieve toestellen. Aangrenzend bevindt zich de berging/wasruimte. De hal geeft ons verder toegang tot een apart toilet, 2 slaapkamers en de badkamer, uitgerust met dubbele lavabo en inloopdouche. Ondergrondse parking en kelderberging zijn bij aan te kopen.Dit is een uitstekende opportuniteit als u op zoek bent naar een kwalitatief nieuwbouwappartement (BEN) op een centrale locatie. Contacteer ons voor meer informatie op ### of neem een kijkje op ### .Bijzonderheden:- Nieuwbouw- Warmtepomp- Gelijkvloers appartement Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 93 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail

Dit unieke project bevindt zich in het centrum van Putte, op wandelafstand van winkels, scholen en het openbaar vervoer. Deze energiezuinige (BEN) appartementen worden standaard voorzien van warmtepomp, vloerverwarming, parketvloer, volledig ingerichte keuken, badkamer ... Kortom uiterst kwalitatieve appartementen op toplocatie. U hebt ook nog de mogelijkheid om zelf keuzes te maken qua keuken, badkamer, afwerking … Contacteer ons spoedig op ### of ### om er tijdig bij te zijn - reeds 9 units in optie!We betreden het appartement via de inkomhal met apart toilet. De lichtrijke leefruimte kunt u inrichten met een gezellige zithoek en een aparte eetplaats. Van hieruit heeft u toegang tot het ruime terras met tuin. Hier kunt u steeds in alle rust en privacy genieten van het mooie weer. De open keuken met eiland is mooi geïntegreerd in het geheel en is standaard voorzien van kwalitatieve toestellen. De hal geeft ons verder toegang een aparte berging, master bedroom en de badkamer, uitgerust met dubbele lavabo en inloopdouche. Ondergrondse parking en kelderberging zijn bij aan te kopen.Dit is een uitstekende opportuniteit als u op zoek bent naar een kwalitatief nieuwbouwappartement (BEN) op een centrale locatie. Contacteer ons voor meer informatie op ### of neem een kijkje op ### .Bijzonderheden:- Nieuwbouw- Warmtepomp- Gelijkvloers appartement Meer weten?

1 Slaapkamer(s) 65 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail

Dit unieke project bevindt zich in het centrum van Putte, op wandelafstand van winkels, scholen en het openbaar vervoer. Deze energiezuinige (BEN) appartementen worden standaard voorzien van warmtepomp, vloerverwarming, parketvloer, volledig ingerichte keuken, badkamer ... Kortom uiterst kwalitatieve appartementen op toplocatie. U hebt ook nog de mogelijkheid om zelf keuzes te maken qua keuken, badkamer, afwerking … Contacteer ons spoedig op ### of ### om er tijdig bij te zijn - reeds 9 units in optie!Dit prachtig appartement op de eerste verdieping geniet van een lichtrijke leefruimte met vele raampartijen. Deze kunt u inrichten met een gezellige zithoek en een aparte eetplaats. Van hieruit heeft u toegang tot het ruime terras, waar u steeds in alle rust en privacy kunt genieten van het mooie weer. De open keuken met eiland is mooi geïntegreerd in het geheel en is standaard voorzien van kwalitatieve toestellen. De hal geeft ons verder toegang tot een aparte berging, een apart toilet, 2 slaapkamers en de badkamer, uitgerust met lavabo en inloopdouche. Ondergrondse parking en kelderberging zijn bij aan te kopen.Dit is een uitstekende opportuniteit als u op zoek bent naar een kwalitatief nieuwbouwappartement (BEN) op een centrale locatie. Contacteer ons voor meer informatie op ### of neem een kijkje op ### .Bijzonderheden:- Nieuwbouw- Warmtepomp- 2 slaapkamers Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 87 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail

Dit unieke project bevindt zich in het centrum van Putte, op wandelafstand van winkels, scholen en het openbaar vervoer. Deze energiezuinige (BEN) appartementen worden standaard voorzien van warmtepomp, vloerverwarming, parketvloer, volledig ingerichte keuken, badkamer ... Kortom uiterst kwalitatieve appartementen op toplocatie. U hebt ook nog de mogelijkheid om zelf keuzes te maken qua keuken, badkamer, afwerking … Contacteer ons spoedig op ### of ### om er tijdig bij te zijn - reeds 9 units in optie!We betreden het appartement op de eerste verdieping via de inkomhal met apart toilet. De lichtrijke leefruimte kunt u inrichten met een gezellige zithoek en een aparte eetplaats. Van hieruit heeft u toegang tot het ruime terras, waar u steeds in alle rust en privacy kunt genieten van het mooie weer. De open keuken met eiland is mooi geïntegreerd in het geheel en is standaard voorzien van kwalitatieve toestellen. De hal geeft ons verder toegang tot een aparte berging en de master bedroom. Deze beschikt over een ensuite badkamer, uitgerust met lavabo en inloopdouche. Ondergrondse parking en kelderberging zijn bij aan te kopen.Dit is een uitstekende opportuniteit als u op zoek bent naar een kwalitatief nieuwbouwappartement (BEN) op een centrale locatie. Contacteer ons voor meer informatie op ### of neem een kijkje op ### .Bijzonderheden:- Nieuwbouw- 1 slaapkamer- Warmtepomp Meer weten?

1 Slaapkamer(s) 83 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
239 000 €

2500 Lier

Bestaande uit 7 appartementen. Zowel studio's, 1,2 als 3 slaapkamers, oppervlaktes variëren tussen 46m² - 140,50m² met zuidgerichte terrassen. De gelijkvloerse beschikken over een tuintje. Er zijn 4 parkeerplaatsen voorzien, 6 kelderbergingen en een fietsenstalling. Voorzien van luxe afwerking conform lastenboek, 60x60 beton look tegel, sanitair wit greeploos met zwart kraanwerk, keuken wit greeploos met zwart kraanwerk voorzien van alle apparaten (inductie kookplaat, oven, micro wave, koelkast,...) van het merk SMEG, ook zullen er zwarte armaturen of verlichtingselementen op zwarte rails voorzien worden. Benieuwd naar wat deze prachtige appartementen u te bieden hebben? Contacteer ons voor een afspraak via ### of ### Vg, Gvv, Wg, Gmo, Gvkr Overstromingsgevoeligheid: P-score klasse A / G-score klasse A Meer weten?

1 Slaapkamer(s) 67 10 m² Terras
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 3 361 00 03

Bestaande uit 7 appartementen. Zowel studio's, 1,2 als 3 slaapkamers, oppervlaktes variëren tussen 46m² - 140,50m² met zuidgerichte terrassen. De gelijkvloerse beschikken over een tuintje. Er zijn 4 parkeerplaatsen voorzien, 6 kelderbergingen en een fietsenstalling. Voorzien van luxe afwerking conform lastenboek, 60x60 beton look tegel, sanitair wit greeploos met zwart kraanwerk, keuken wit greeploos met zwart kraanwerk voorzien van alle apparaten (inductie kookplaat, oven, micro wave, koelkast,...) van het merk SMEG, ook zullen er zwarte armaturen of verlichtingselementen op zwarte rails voorzien worden. Benieuwd naar wat deze prachtige appartementen u te bieden hebben? Contacteer ons voor een afspraak via ### of ### Vg, Gvv, Wg, Gmo, Gvkr Overstromingsgevoeligheid: P-score klasse A / G-score klasse A Meer weten?

1 Slaapkamer(s) 71 13 m² Terras
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 3 361 00 03
235 000 €

2500 Lier

Openhuizendag op zaterdag 16 maart van 09u30 - 10u30 Bent u op zoek naar een instapklaar appartement in Lier? Zoek niet verder! Dit charmante appartement op de eerste verdieping heeft alles wat u zoekt: een ruime slaapkamer, een moderne badkamer, een lichtrijke woonkamer met open keuken, en een terras om te genieten van de buitenlucht. De voordelen op een rijtje: Deze woning biedt verschillende voordelen. Het is instapklaar, dus u kunt er meteen van genieten. Daarnaast is het modern en lichtrijk, met grote ramen en een open indeling. De slaapkamer is ruim, met genoeg plaats voor een tweepersoonsbed en kasten. De badkamer is voorzien van zowel een douche als een bad. De woonkamer is gezellig, met een open keuken en toegang tot het terras. Er is voldoende bergruimte, met twee bergingen in het appartement en één op het gelijkvloers. Er zijn twee garageboxen beschikbaar voor €25.000 per stuk. Ligging: Het appartement is gelegen in een rustige wijk in Lier, op wandelafstand van winkels, scholen en openbaar vervoer. Extra troeven: - EPC-label B: energiezuinig wonen - Apart toilet - Veel bergruimte - Mogelijkheid tot aankoop van twee garageboxen Contacteer ons vandaag nog voor meer informatie of een bezichtiging! Meer weten?

1 Slaapkamer(s) 79 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 3 361 00 03
312 000 €

2820 Bonheiden

Duplex appartement op de 1ste en 2de verdieping van een open bebouwing. Inkomhal, totaal ingerichte keuken met eetplaats en zeer lichtrijke leefruimte van 33 m². Mooie badkamer met een dubbel lavabo meubel, douche, bad en toilet. Een ruime berging/wasplaats met uitspoelbak , voorziening voor wasmachine en droogkast en toegang tot het terras. Op de verdieping vind je twee ruime slaapkamers en een zolderruimte terug. Achter de haag is nog een grote tuinberging waar je ook de fiets kan stallen en een garagebox verplicht bij aan te kopen twv €26.000. Dit appartement heeft een echt “huis” gevoel, is instapklaar en heeft geen gemeenschappelijke kosten. Goede ligging kortbij invalswegen en op 10 min. van Mechelen of Bonheiden met de fiets. Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 96 14 m² Terras
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 15 49 09 00
309 000 €

2820 Bonheiden

Residentie Novus is gelegen op een unieke locatie in het centrum van Bonheiden. Deze residentie bestaat uit 22 hoogwaardige, luxueuze en comfortabele appartementen, verspreid over twee gebouwen, wat de rust en privacy ten goede komt. Het eerste gebouw met 16 appartementen situeert zich in de straat Dorp te Bonheiden. Het andere gebouw met 6 appartementen ligt in de Muizensteenweg. De appartementen zijn heel ruim: tussen 73 m² en 163 m². Alle appartementen hebben een mooi en groot terras en geven uit op een rustig gelegen, grote gemeenschappelijke tuin met zicht op de rode beuk. Palend aan de residentie komt er een nieuw park. Een oase van groen en rust. U parkeert de wagen veilig en comfortabel in een ruime ondergrondse parkeergarage, steeds te bereiken via trap en/of lift vanuit uw appartement. Fietsen kunnen worden gestald in de fietsberging op het gelijkvloers. Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 88 9 m² Terras
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 15 75 61 76
Appartement te koop Putte (RBJ47230)

Dit unieke project bevindt zich in het centrum van Putte, op wandelafstand van winkels, scholen en het openbaar vervoer. Deze energiezuinige (BEN) appartementen worden standaard voorzien van warmtepomp, vloerverwarming, parketvloer, volledig ingerichte keuken, badkamer ... Kortom uiterst kwalitatieve appartementen op toplocatie. U hebt ook nog de mogelijkheid om zelf keuzes te maken qua keuken, badkamer, afwerking … Contacteer ons spoedig op ### of ### om er tijdig bij te zijn - reeds 9 units in optie!Dit prachtig appartement op de tweede verdieping betreden we via de inkomhal met apart toilet. De lichtrijke leefruimte kunt u inrichten met een gezellige zithoek en een aparte eetplaats. Van hieruit heeft u toegang tot het terras, waar u steeds in alle rust en privacy kunt genieten van het mooie weer. De open keuken met eiland is mooi geïntegreerd in het geheel en is standaard voorzien van kwalitatieve toestellen. Aangrenzend bevindt zich de berging/wasruimte. De nachthal geeft ons verder toegang tot 2 slaapkamers en de badkamer, uitgerust met dubbele lavabo en inloopdouche. Ondergrondse parking en kelderberging zijn bij aan te kopen.Dit is een uitstekende opportuniteit als u op zoek bent naar een kwalitatief nieuwbouwappartement (BEN) op een centrale locatie. Contacteer ons voor meer informatie op ### of neem een kijkje op ### .Bijzonderheden:- Nieuwbouw- Warmtepomp- 2 slaapkamers Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 81 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 472 22 12 41