Appartement te koop - Sint-Jans-Molenbeek

206 zoekertjes (1 - 20)

1080 Sint-Jans-Molenbeek

199 000 € - 535 000 €

Agatha Garden, een idyllische leefruimte die rust en sereniteit combineert, dichtbij de stad. Dit project met belastingvoordeel (BTW aan 6%) ligt in een rustige, groene omgeving en biedt een hoge levenskwaliteit dankzij talrijke omringende groene zones. Op slechts 15 minuten fietsen van het stadscentrum en 5 minuten van de snelwegen is dit project ideaal voor het dagelijkse leven; ook scholen, openbaar vervoer, supermarkten en een winkelcentrum zijn vlakbij. Agatha Garden bestaat uit twee mooie, eigentijdse lage gebouwen, met in totaal 48 appartementen. De appartementen op de gelijkvloer hebben een eigen tuin en bewoners hebben toegang tot een grote gemeenschappelijke tuin met een moestuin voor iedereen. Elke flat heeft een EPC waarde van A of B+. Het project biedt studio's, 1-slaapkamer, 2-slaapkamer, 3-slaapkamer, 4-slaapkamer en penthouse appartementen. De appartementen zijn ontworpen met licht als prioriteit, met uitzicht op het groene landschap dankzij de grote ramen en ruime balkons. Sommige zijn doorlopend wat voor extra lichtinval zorgt. De ramen zorgen voor optimale thermische en akoestische isolatie. De keukens, ontworpen door de bekende keukenontwerpers "The Kitchen Company", zijn fantastisch uitgerust met apparatuur van het merk Siemens. Condensatie gasketel en dual-flow ventilatie zorgen voor optimaal comfort. Ondergrondse parking en grote fietsenparking zorgen voor dagelijks gemak. BTW aan 6%. Een uitstekende opportuniteit voor “starters “ (eerste aankoop), dankzij de verlaagde BTW van 6% op het bouw gedeelte en de belastingvermindering op registratierechten. De oplevering is gepland voor de winter van 2025. Voor een bezoek, neem contact op met Laurent of Jonathan op ### of stuur een e-mail naar ### . Meer weten?

1 - 4 Slaapkamer(s) 40 - 135 1 - 2 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 733 00 00
249 000 €

1080 Sint-Jans-Molenbeek

Info: ### of ### | Ontdek dit prachtige appartement van 106 m², gelegen op de derde verdieping van een gebouw met lift, in de wijk Prins van Luik. Volledig gerenoveerd in 2016 met kwaliteitsmaterialen, biedt dit appartement een comfortabel woonklimaat en is het klaar om u te verwelkomen zonder dat er grote werkzaamheden nodig zijn. Een ruime woonkamer badend in natuurlijk licht, een open en uitgeruste keuken, twee comfortabele slaapkamers, een badkamer, apart toilet, een overdekt terras op het zuidoosten. Een kelder maakt dit pand compleet. Garage optioneel verkrijgbaar voor de prijs van €30.000. Details: PVC-ramen met dubbel glas, gemeenschappelijke gascondensatieketel, lift volgens de normen, geen grote werkzaamheden gepland in het gebouw, gepantserde deur. Dit appartement wacht alleen nog op u. EPC: C - CO2: 27kg/(m2.jaar) - 137 [kWhEP/(m2.jaar)] - Mis al onze exclusieve aanbiedingen niet op onze website WWW.WEINVEST.BE Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 106 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 315 77 22
210 000 €

1080 Sint-Jans-Molenbeek

Molenbeek/Proximité Gare de l'Ouest - Spacieux appartement situé au 2ème étage d'un immeuble sans ascenseur d’une superficie totale de +/-75m². Il se compose de pièces en enfilade transformées à présent comme suit : à l'avant une belle chambre de +/- 18m² avec balcon, au milieu une seconde chambre de +/- 13m², à l'arrière un séjour/cuisine de +/- 24m², une salle de douche, une toilette séparée et une cave. Chaudière individuelle au gaz de 2022, porte blindée de 2024, immeuble sécurisé. Charges : environ 106€/mois dont : un appel de fonds de roulement 291€/an (assurance de l'immeuble, électricité et nettoyage de communs) et un appel de fonds de réserve est de 485€/semestre (mars et septembre). Précompte immobilier : 696,44€ L'électricité n'est pas conforme. A proximité des écoles, commerces (Aldi, Lidl, Colruyt, Action, Basic-Fit, ...), parcs et proche des transports en commun (lignes métro 1/5,2/6, tram 82, bus 86, 87 à 5 min à pied). A saisir!!! Pour informations et visites composez le ### D'autres biens disponibles sur ### Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 75 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 344 94 21
159 000 €

1080 Sint-Jans-Molenbeek

***OPTION - Dans l'attente de signature d'un compromis*** TRIOR vous propose cet agréable appartement situé au 2ème étage d'une copropriété à faibles charges et sans ascenseur. Il se compose d'un lumineux séjour avec cuisine ouverte équipée, une chambre avec salle de douches attenante. Divers: châssis double vitrage, chauffage central au gaz. PEB G. A visiter sans tarder ! Descriptif complet sur www.TRIOR.be Meer weten?

1 Slaapkamer(s) 40 2 m² Terras
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 430 37 30
209 000 €

1080 Sint-Jans-Molenbeek

Informatie: ### of ### | Karreveld, op de 3de verdieping van de 4 met lift, bieden wij u dit appartement aan met een oppervlakte van +/- 76m2. Het bestaat uit een inkomhal, een apart toilet en vestiaire, een woon/eetkamer, een ingerichte keuken met bergruimte die toegang geeft tot het balkon, een nachthal die leidt naar een douchekamer en twee ruime slaapkamers. Een GARAGE (FARM BOX) is ook beschikbaar tegen een kostprijs van €30.000 EN IS VERPLICHT. Extra details: PVC DV, lift naar STANDARDS, geen grote werkzaamheden nodig, versterkte deur, ideaal gelegen, dicht bij alle voorzieningen, snelwegen, tunnels, scholen, crèches, openbaar vervoer, individuele elektriciteitsmeter. De servicekosten liggen rond de €250 per maand en omvatten de gemeenschappelijke ruimten + een voorziening voor water en verwarming. Deze doorloopflat biedt de hele dag door veel natuurlijk licht. Bij uw eerste bezoek zult u al overtuigd zijn! PEB : D- - CO2 : 39kg/(m2.an) - 198 [kWhEP/(m2.an)] - Mis niet al onze exclusieve aanbiedingen op onze website WWW.WEINVEST.BE Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 76 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 315 77 22
480 000 €

1080 Sint-Jans-Molenbeek

Agatha Garden, een idyllische leefruimte die rust en sereniteit combineert, dichtbij de stad. Dit project met belastingvoordeel (BTW aan 6%) ligt in een rustige, groene omgeving en biedt een hoge levenskwaliteit dankzij talrijke omringende groene zones. Agatha Garden bestaat uit twee mooie, eigentijdse lage gebouwen, met in totaal 48 appartementen. De appartementen op de gelijkvloer hebben een eigen tuin en bewoners hebben toegang tot een grote gemeenschappelijke tuin met een moestuin voor iedereen. Dit prachtige penthouse van 135 m2 met 3 slaapkamers + bureau en een prachtig terras van 60 m2 heeft een B+ EPB. Het is gelegen op de derde en bovenste verdieping. Het bestaat uit een prachtige woonkamer van 38m2 met verschillende grote ramen die toegang geven tot het terras, een prachtige super uitgeruste keuken, de nachthal leidt naar een wasruimte, een apart toilet en de 3 slaapkamers. De ouderslaapkamer van 14m2 met en-suite doucheruimte en toilet, een slaapkamer van 15m2 en een slaapkamers van 10m2 en de badkamer (met bad). De keukens, ontworpen door de bekende keukenontwerpers "The Kitchen Company", zijn fantastisch uitgerust met apparatuur van het merk Siemens. Condensatie gasketel en dual-flow ventilatie zorgen voor optimaal comfort. Ondergrondse parking en grote fietsenparking zorgen voor dagelijks gemak. BTW aan 6%. Een uitstekende opportuniteit voor “starters “ (eerste aankoop), dankzij de verlaagde BTW van 6% op het bouw gedeelte en de belastingvermindering op registratierechten. De oplevering is gepland voor de winter van 2025. Parkeerplaats (€30.000) optioneel, kelder (€5.000) verplicht. Voor een bezoek neem contact op met Laurent of Jonathan op ### of stuur een e-mail naar ### . Niet-contractuele advertentie, onder voorbehoud van wijzigingen. Afmetingen ter informatie Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 121 60 m² Terras
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 733 00 00
275 000 €

1080 Sint-Jans-Molenbeek

Agatha Garden, een idyllische leefruimte die rust en sereniteit combineert, dichtbij de stad. Dit project met belastingvoordeel (BTW aan 6%) ligt in een rustige, groene omgeving en biedt een hoge levenskwaliteit dankzij talrijke omringende groene zones. Agatha Garden bestaat uit twee mooie, eigentijdse lage gebouwen, met in totaal 48 appartementen. De appartementen op de gelijkvloer hebben een eigen tuin en bewoners hebben toegang tot een grote gemeenschappelijke tuin met een moestuin voor iedereen. De appartementen zijn ontworpen met licht als prioriteit, met uitzicht op het groene landschap dankzij de grote ramen en ruime balkons. Sommige zijn doorlopend wat voor extra lichtinval zorgt. De ramen zorgen voor optimale thermische en akoestische isolatie Dit prachtig appartement van 69m2 met 1 slaapkamer en balkon heeft een A- EPB. Het is gelegen op de eerste verdieping en bestaat uit een inkomhal, een apart toilet, een wasruimte, een woonkamer van 30m2 met een grote raam die toegang geeft tot het balkon, een mooie super uitgeruste keuken, de nachthal leidt naar de slaapkamer van 14m2 met en-suite badkamer met douche. De keukens, ontworpen door de bekende keukenontwerpers "The Kitchen Company", zijn fantastisch uitgerust met apparatuur van het merk Siemens. Condensatie gasketel en dual-flow ventilatie zorgen voor optimaal comfort. Ondergrondse parking en grote fietsenparking zorgen voor dagelijks gemak. BTW aan 6%. Een uitstekende opportuniteit voor “starters “ (eerste aankoop), dankzij de verlaagde BTW van 6% op het bouw gedeelte en de belastingvermindering op registratierechten. De oplevering is gepland voor de winter van 2025. Parking in optie, verplichte kelder Voor een bezoek, neem contact op met Laurent of Jonathan op ### of stuur een e-mail naar ### . Prijs incl. btw €324.000 (tegen 6% btw met kelder en parkeerplaats) Niet-contractuele advertentie, onder voorbehoud van wijzigingen. Afmetingen ter informatie Meer weten?

1 Slaapkamer(s) 69 2 m² Terras
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 733 00 00
215 000 €

1080 Sint-Jans-Molenbeek

Agatha Garden, een idyllische leefruimte die rust en sereniteit combineert, dichtbij de stad. Dit project met belastingvoordeel (BTW aan 6%) ligt in een rustige, groene omgeving en biedt een hoge levenskwaliteit dankzij talrijke omringende groene zones. Agatha Garden bestaat uit twee mooie, eigentijdse lage gebouwen, met in totaal 48 appartementen. De appartementen op de gelijkvloer hebben een eigen tuin en bewoners hebben toegang tot een grote gemeenschappelijke tuin met een moestuin voor iedereen. De appartementen zijn ontworpen met licht als prioriteit, met uitzicht op het groene landschap dankzij de grote ramen en ruime balkons. Sommige zijn doorlopend wat voor extra lichtinval zorgt. De ramen zorgen voor optimale thermische en akoestische isolatie. Dit prachtige studio-appartement van 40m2 met een terras van 7m2 heeft een EPC waarde A-. Het is gelegen op de eerste verdieping en bestaat uit een mooie leefruimte van 22,5m2 met een grote raam die toegang geeft tot het terras, een super uitgeruste keuken, een doucheruimte met toilet en een wasruimte. De keukens, ontworpen door de bekende keukenontwerpers "The Kitchen Company", zijn fantastisch uitgerust met apparatuur van het merk Siemens. Condensatie gasketel en dual-flow ventilatie zorgen voor optimaal comfort. Ondergrondse parking en grote fietsenparking zorgen voor dagelijks gemak. BTW aan 6%. Een uitstekende opportuniteit voor “starters “ (eerste aankoop), dankzij de verlaagde BTW van 6% op het bouw gedeelte en de belastingvermindering op registratierechten. De oplevering is gepland voor de winter van 2025. Parking in optie. Verplichte kelder Voor een bezoek, neem contact op met Laurent of Jonathan op ### of stuur een e-mail naar ### . Prijs incl. btw €261.000 (tegen 6% btw met kelder en parkeerplaats) Niet-contractuele advertentie, onder voorbehoud van wijzigingen. Afmetingen ter informatie Meer weten?

40 7 m² Terras 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 733 00 00
399 000 €

1080 Sint-Jans-Molenbeek

Agatha Garden, een idyllische leefruimte die rust en sereniteit combineert, dichtbij de stad. Dit project met belastingvoordeel (BTW aan 6%) ligt in een rustige, groene omgeving en biedt een hoge levenskwaliteit dankzij talrijke omringende groene zones. Agatha Garden bestaat uit twee mooie, eigentijdse lage gebouwen, met in totaal 48 appartementen. De appartementen op de gelijkvloer hebben een eigen tuin en bewoners hebben toegang tot een grote gemeenschappelijke tuin met een moestuin voor iedereen. De appartementen zijn ontworpen met licht als prioriteit, met uitzicht op het groene landschap dankzij de grote ramen en ruime balkons. Sommige zijn doorlopend wat voor extra lichtinval zorgt. De ramen zorgen voor optimale thermische en akoestische isolatie Dit prachtig appartement van 104m2 met 3 slaapkamers en een prachtige tuin van 48m2 heeft een EPB B+. Het is gelegen op de gelijkvloer en bestaat uit een inkomhal met vestiaire, een apart toilet, een wasruimte, een woonkamer van 32m2 met mooie grote ramen die toegang geven tot de grote tuin, een mooie super-uitgeruste keuken, de nachthal leidt naar 3 mooie slaapkamers: een van 15m2 met een eigen badkamer, twee slaapkamers van 9m2 en de doucheruimte. De keukens, ontworpen door de bekende keukenontwerpers "The Kitchen Company", zijn fantastisch uitgerust met apparatuur van het merk Siemens. Condensatie gasketel en dual-flow ventilatie zorgen voor optimaal comfort. Ondergrondse parking en grote fietsenparking zorgen voor dagelijks gemak. BTW aan 6%. Een uitstekende opportuniteit voor “starters “ (eerste aankoop), dankzij de verlaagde BTW van 6% op het bouw gedeelte en de belastingvermindering op registratierechten. De oplevering is gepland voor de winter van 2025. Parkeerplaats (€30.000) optioneel, kelder (€5.000) verplicht. Voor een bezoek contact op met Laurent of Jonathan op ### of stuur een e-mail naar ### . Niet-contractuele advertentie, onder voorbehoud van wijzigingen. Afmetingen ter informatie Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 104 13 m² Terras
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 733 00 00
Voorstel vanaf 300 000 €

1080 Sint-Jans-Molenbeek

MORGAN'S REAL ESTATE biedt je een nieuw appartement met drie slaapkamers aan, ideaal gelegen in Sint-Jans-Molenbeek. Het ligt op de derde verdieping en bestaat uit een inkomhal die toegang geeft tot de woon- en eetkamer en de superuitgeruste open keuken. Prachtig terras op het zuiden. De nachthal leidt naar de badkamer, apart toilet en drie slaapkamers (9,90m²/ 9,35m²/ 14,35m²). Het apartement beschikt ook over een kelder, fietsenberging en afvalruimte. EPC B. Elektriciteit conform. Ventilatie met dubbele luchtstroom. Meer informatie en bezoeken: ### of ### Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 96 8 m² Terras
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 430 24 86
239 000 €

1080 Sint-Jans-Molenbeek

MACHTENS - REF: 6032485 - BEL APPARTEMENT 2 CHAMBRES AVEC DEUX TERRASSES !! Situé au 1er étage d'une jolie copropriété , nous vous proposons à la vente cet appartement deux chambres d'une surface habitable +-80m2. Il est composé comme suit: un hall d'entrée avec débarras, une salle de séjour de +-30,50m2 avec au sol du parquet massif donnant accès à la terrasse avant de +-6m2, une cuisine équipée de +-9m2, deux chambres de +-13,50m2 et +-10,50m2 ainsi qu'une salle de bain de +-4,5m2 et un WC séparé. De plus, ce bien dispose d'une deuxième terrasse à l'arrière de +-3m2. Divers : Possibilité meublé - Feu ouvert fonctionnel - Châssis ALU - Chaudière collective au mazout - Parlophone - Vidéophone - Cave - Porte d'immeuble sécurisée - Caméra de surveillance- Local poubelles ! PEB : 20240404 ### A proximité des transports en commun, écoles et commerces. !! Les mesures et informations sont données à titre indicatif. !! INFOS et VISITES avec votre agence PRESTIGE CONSULTOR IMMOBILIER au ### ou sur notre site internet : ### !! N'hésitez pas à nous contacter pour une estimation gratuite et professionnelle de votre bien. Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 80 10 m² Terras
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 537 60 01
399 000 €

1080 Sint-Jans-Molenbeek

MOLENBEEK-SAINT-JEAN - Bd Louis Mettewie, in een gebouw uit 1968, op de bovenste verdieping (26ste en 27ste), prachtig duplex appartement met 4 slaapkamers, heel licht en volledig gerenoveerd, met ± 170m² bewoonbare oppervlakte en een uitzonderlijk zicht over Brussel. Het is als volgt samengesteld: 26ste verdieping: inkomhal, apart toilet, woonkamer van 40m² met parketvloer en open haard, terras van 12m² (west), volledig ingerichte keuken, nachthal, bijkeuken, slaapkamer 1 van 21m², terras van 11m² (oost), douchekamer, slaapkamer 2 van 14,5m² met privé douchekamer; 27ste verdieping: hal, badkamer (Villeroy & Boch), apart toilet, slaapkamers 3 en 4 van 22m² (momenteel samengevoegd maar kan gesplitst worden), kelder. Alle oppervlaktes zijn indicatief. EPB: D+, 32kg/(m²/jaar). CONFORMe elektriciteit. Grote garagebox optioneel: €28.000. Een niet te missen kans! INFORMATIE TREVI NORD : ### Meer weten?

4 Slaapkamer(s) 170 12 m² Terras
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 410 10 30
220 000 €

1080 Sint-Jans-Molenbeek

Volledig gerenoveerd penthouse van 65 m² met vooraan een ruim groot terras van 32m² en achteraan 7m² gelegen op een rustige locatie met een adembenemend uitzicht op het Scheutbos. Dit gerenoveerde penthouse biedt een ideale combinatie van comfort, stijl en gemak .Het gebouw waarin dit appartement is gelegen, is opgetrokken in 1998, waardoor het de charme van een moderne constructie combineert met de duurzaamheid van die tijd. Bij het betreden van het appartement wordt u begroet door een ruime leefruimte, waar het daglicht rijkelijk naar binnen stroomt. De open vernieuwde keuken, een centraal element van het appartement, biedt niet alleen een eigentijds ontwerp, maar ook alle benodigde voorzieningen .Verder beschikt het appartement over een ruime slaapkamer, perfect voor rust en ontspanning na een lange dag. De gerenoveerde douchekamer straalt een gevoel van luxe. Gelegen op loopafstand van het openbaar vervoer, scholen en met directe verbindingen naar de ring en het centrum van Brussel, biedt dit appartement het beste van twee werelden: de rust van de natuurlijke omgeving en de nabijheid van alle voorzieningen die u nodig heeft in het dagelijks leven. Meer weten?

1 Slaapkamer(s) 65 50 m² Terras
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 420 00 28
285 000 €

1080 Sint-Jans-Molenbeek

Momenteel in gebruik als kantoor, maar herstemming als appartement is mogelijk. Polyvalente gelijkvloerse kantoorruimte in Sint-Jans-Molenbeek met een mooie oppervlakte van 165m². Deze handelsruimte bestaat onder meer uit een inkomhall/ontvangstruimte met aparte wc en berging, een groot bureau, een landschapskantoor, keuken, aparte stockageruimte en een individuele kelder. Achteraan bevindt zich nog een privatieve tuin. Dankzij de flexibele indeling kunnen de ruimtes eenvoudig aangepast worden. De kantoorruimte situeert zich vlakbij allerlei winkels, dienstverlenende centra, openbaar vervoer en ligt op korte afstand van het centrum van Brussel. Momenteel verhuurd. Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 165
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 303 45 45
179 000 €

1080 Sint-Jans-Molenbeek

Infos et visites : ATOM agency, Audrey ### Non loin des transports en commun, vaste et lumineux appartement de +/- 75m² situé au 4ème étage d'un immeuble construit en 2005. Il est agencé comme suit : hall d'entrée avec vestiaire et toilette invités, salon/salle à manger avec cuisine américaine super équipée, le tout s'ouvrant sur la terrasse arrière. La partie nuit dessert une salle de bains, une buanderie séparée et une chambre de +/- 12m² avec terrasse avant. Au sous-sol : une cave Charges : +/- 151€/mois pour le fonds de roulement, le fonds de réserve et l'eau privative. Le chauffage est par accumulateur électrique : +/- 130€/mois pour le chauffage et l'électricité. Électricité conforme. Précompte immobilier : 1956€/an. Possibilité de louer un parking dans l'immeuble 95€/mois Meer weten?

1 Slaapkamer(s) 75 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 477 68 98 20
325 000 €

1080 Sint-Jans-Molenbeek

Gelegen op een centrale ligging op de Mettewielaan met uitzicht op een autoluwe straat en wijds zicht heeft dit appartement u het volgende te bieden: 1ste verdieping met zuidgericht terras van 15m2 met volgende indeling: ruime Inkomhal met praktische ruimte voor jassen en schoenen. Een Ruime open leefruimte met volledig uitgeruste open keuken en prachtige parketvloer. 2 lichtrijke slaapkamers, badkamer met bad in douche. Daarnaast bevindt zich nog een berging met wasplaats. In de verkoop zit eveneens een makkelijk bereikbare staanplaats. Extra troeven: Lage maandlasten en VERKOOP ONDER REGISTRATIERECHTEN! Voor meer informatie of een bezoek: ### Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 84 13 m² Terras
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 53 41 57 92
Voorstel vanaf 190 000 €

1080 Sint-Jans-Molenbeek

TRIOR vous propose ce spacieux appartement de +- 116m² situé au 6ième étage dans un quartier verdoyant. Il se compose comme suit : un hall d'entrée donnant sur un spacieux living de 38m² avec un accès à une première terrasse de 6.5 m² orientée sud-ouest et la cuisine séparée de 10 m² avec balcon. Dans la partie nuit se trouvent: une première chambre de 21m² avec accès à la troisième terrasse, la seconde chambre de 14.5m² avec placards intégrés, la salle de bain (avec emplacement machines) et le wc séparé. Divers: châssis double vitrage bois, chaudière individuelle au gaz récente, porte blindée, 3 terrasses et cave. PEB: D. Possibilité d'acquérir l'appartement meublé ou partiellement meublé et possibilité d'acquérir un garage box en sous-sol (25.000€). ***FAIRE OFFRE A PARTIR DE 190.000€*** Descriptif complet sur www.TRIOR.be Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 116 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 430 37 30
320 000 €

1080 Sint-Jans-Molenbeek

Ruime loft met hoge plafonds en grote raampartijen (EPC D+ - 123m²) - Jean Dubrucqlaan - te koop dichtbij Tour & Taxis, Brussel - zeer 'up and coming' regio in Brussel. Gelegen op de Jean Dubrucqlaan in een complex met lofts. Deze bruisende omgeving met haar kleine winkeltjes, parken maakt deze loft zeer gegeerd! Het appartement bevindt zich op 2 minuten van Tour & Taxis en heeft een ideale verbinding met het centrum van Brussel. De Gare Maritime, het Elisabeth Park, de Tour en Taxis en het park van Belgica liggen op wandelafstand. De bereikbaarheid van het appartement is ideaal met openbaar vervoer: metrostation Belgica, tram- en bushalte Belgica en Vanderstichelen. Het appartement is daarnaast ook voor fietsers en voetgangers makkelijk bereikbaar dankzij het ruime fiets- en wandelpaden. Zelfs met de wagen vlot bereikbaar via de Kleine Ring, R0, E40 en A12. Het appartement bestaat uit: - Ruime woonkamer met hoge plafonds met open keuken - twee slaapkamers, waarvan 1 en-suite douchekamer. - Badkamer met bad en douche. - Kelder inbegrepen - Parkeerplaats verplicht bij aan te kopen voor 20.000,00 EUR Lage maandelijkse lasten: €120 per maand voor onderhoud gemeenschappelijk delen, syndicus, blokpolis, ... Wenst u dit appartement te bezichtigen? Gelieve een aanvraag te doen via ### Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 123 2 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 223 23 23
179 000 €

1080 Sint-Jans-Molenbeek

PEB B+! Bd Edmond Machtens, ruim en licht appartement van 78 m² bestaande uit een woonkamer (+/-28 m²) met terras aan de voorzijde, aparte keuken, hal, een mooie slaapkamer met toegang tot het terras, badkamer en apart toilet. Talrijke kasten. dubbele beglazing en kelder. PEB: B+: 13 kgCO2/m²/jaar. Driedubbel glas, Electra-conform. Openbaar vervoer ring en winkels nabij!! Om zonder vertraging te bezoeken!! Te respecteren huurverplichtingen: Momenteel verhuurd aan €720 +€150 kosten (huurovereenkomst van 3 jaar). Uitstekende investering. Mogelijkheid tot aankoop van een extra afgesloten garagebox voor € 31.000. Meer informatie en bezoeken: ### . Meer weten?

1 Slaapkamer(s) 78 6 m² Terras
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 732 99 91
222 500 €

1080 Sint-Jans-Molenbeek

MOLENBEEK SINT JAN - Dit appartement met 1 slaapkamer ( ong. 60 m²) met een groot terras en een prachtig uitzicht over Brussel werd gebouwd in 2020. Dit appartement bestaat uit een inkomhal, een volledig uitgeruste keuken, een grote lichte woonkamer die uitgeeft op een groot terras met een prachtig uitzicht, een berging met wasmachineaansluitingen, een badkamer, een apart toilet, een kelder en een parkeerplaats in de kelder. Kosten ± €100/maand voor gemeenschappelijke ruimtes + gasvoorziening voor warm water en verwarming. Voldoet aan de laatste energienormen dankzij de EPC B-rating. Ideaal voor een starter (om in te wonen of om in te investeren met gegarandeerd rendement!). Met tien jaar garantie. PEB B-. Kelder inbegrepen & parking (+ €23.000). Bezichtiging op afspraak met ons Trevi-team: ### - ### Meer weten?

1 Slaapkamer(s) 60 5 m² Terras
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 340 24 73

Appartement te koop in Sint-Jans-Molenbeek
De vastgoedmarkt in Sint-Jans-Molenbeek biedt een breed scala aan appartementen te koop, met 243 beschikbare eenheden. Deze appartementen zijn voornamelijk gelegen in de karakteristieke appartementsgebouwen die 66% van de lokale woningvoorraad uitmaken. Met een gemiddelde prijs van €271.947 voor een appartement zijn er opties voor zowel starters als ervaren vastgoedbeleggers. De prijsklasse varieert van €99.500 tot €1.695.000, wat getuigt van een toegankelijke en diverse markt.

De appartementen in Sint-Jans-Molenbeek zijn ideaal voor wie de voorkeur geeft aan stedelijk wonen met gemakkelijke toegang tot moderne voorzieningen. De gemiddelde oppervlakte van 4,6 ruimtes per woning is perfect voor singles, koppels of kleine gezinnen die op zoek zijn naar een compacte en efficiënte woonruimte. Bovendien profiteren bewoners van uitstekende openbaar vervoersverbindingen, waaronder vier metrolijnen en diverse busroutes, wat zorgt voor mobiliteit en verbondenheid met de rest van de stad.

Voor dagelijkse behoeften zijn er verschillende supermarkten zoals LIDL, Carrefour en Delhaize binnen handbereik, evenals lokale markten en speciaalzaken die bijdragen aan de levendige sfeer van de gemeente. De mix van verschillende culturen in Sint-Jans-Molenbeek reflecteert zich ook in een divers culinair aanbod, waardoor het een aantrekkelijke plek is voor fijnproevers.

Toon alles Toon minder