Bedrijfsvastgoed te huur - Aarschot

6 zoekertjes (1 - 6)
930 €

3200 Aarschot

KMO-unit te huur met een oppervlakte van 140m². De vrije hoogte bedraagt 6,50 meter. De sectionale poort heeft een hoogte van 5 meter.Parking rondom het gebouw voorzien.Gelegen in het nieuwe bedrijvenpark 'De Witte Molen' te Aarschot. Vlot bereikbaar, op de kruising van de Ring rond Aarschot, de Herseltsesteenweg en de Liersesteenweg.Deze KMO-unit is gelegen aan de achterzijde van het gebouw.Het betreft een verhuring onder btw.Zin in ondernemen? Voor vragen of info helpen wij u graag verder. ### of ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
2 500 €

3200 Aarschot

Zeer ruim handelspand met magazijn te huur in het centrum van Aarschot. Het pand is gelegen tussen het Schaluin en August Reyerslaan en heeft langs beide straatkanten zijn toegang. In de directe omgeving is er een grote gratis parking beschikbaar. Daarnaast heeft het pand nog een extra garage en kantoorruimte ter beschikking. Uniek is het alleszins. Deze oppervlakte kan zeer nuttig benut worden voor allerlei activiteiten. Naast een winkel of kantoor kan het pand ook recreatief gebruikt worden.Voor meer informatie: ### of ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelsfonds te huur Aarschot (RBI94267)
1 100 €

3200 Aarschot

Goed gelegen handelspand te huur gelegen aan de stadsrand van Aarschot. Parking in de directe omgeving. Zichtlocatie. Het zeer goed onderhouden pand heeft een oppervlakte van 115m² omvattende: winkelruimte, kantoor, keuken, toilet en cv ruimte. Achteraan het perceel is er parking voorzien voor personeel. Ondernemen in Aarschot? Het kan. Contacteer ons op ### of ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Industrie te huur Aarschot (RBI68289)
2 850 €

3200 Aarschot

Centraal gelegen bedrijfsgebouw te huur in het industriepark van Aarschot. Vlot bereikbaar. Het gebouw ligt op ca. 2km van het centrum van Aarschot en in de directe nabijheid van het op- en afrittencomplex van de E314 Leuven-Lummen. Het station van Aarschot ligt op wandelafstand. Het betreft een ingerichte kantoorgedeelte verspreidt over 2 verdiepingen (gelijkvloers + 1ste verdieping) van 255m². Aanpalend is er een magazijn ter beschikking van 150m². Daarnaast is er vooraan het gebouw een zeer ruime parking/buitenruimte voorzien. Zin in ondernemen te Aarschot en op zoek naar een goede locatie voor jouw bedrijf? Twijfel niet en contacteer ons voor een afspraak. Meer weten?

1 Parkeerplaats(en)
contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelspand te huur Aarschot (RBI10343)
2 990 €

3200 Aarschot

Commercieel pand tussen Aarschot en Scherpenheuvel! Ben je als ondernemer op zoek naar een ruim commercieel pand op de as Aarschot-Scherpenheuvel en heb je nood aan parkeerplaatsen voor je klanten en/of personeel? Dan kan deze dit pand wel eens een kanshebber zijn! De ruimte werd jarenlang uitgebaat als een bloeiend bankkantoor en geniet van vele raampartijen die zorgen voor een goede en duidelijke zichtbaarheid. Via de ontvangstruimte betreden we het commercieel pand waarbij er, destijds, een ruimte werd voorzien voor bankautomaten. Via een sasdeur komen we uit in de grote en opdeelbare ruimte met veel natuurlijke lichtinval. Momenteel zijn er reeds vergaderruimtes voorzien evenals een grote hoeveelheid aan ingebouwde maatkasten. De indeling en dus ook het meubilair kunnen behouden blijven bij gebruik van de ruimte. Bijhorend zijn er ook nog toiletten (M/V) en een grote keuken met eetplaats. Daarnaast zijn er ook nog 10 parkeerplaatsen inbegrepen in de huurprijs. De huurprijs bedraagt 2990 euro per maand. Verbruik van water, verwarming een elektriciteit is individueel. Ontdek deze uiterst interessante commerciële ruimte en contacteer ons vandaag nog op ### / ### ! Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelsfonds te huur Aarschot (RBI81715)
22 364 €

3200 Aarschot

Ontdek de ideale bedrijfslocatie in Aarschot! Dit unieke pand ligt op slechts 5 minuten loopafstand van het station van Aarschot, met een directe verbinding naar Hasselt, Leuven en Brussel. Daarnaast bereik je de autostrade E314 binnen 3 minuten! De troeven van dit bedrijfsgebouw omvatten energiezuinigheid, high-end afwerking, en de aanwezigheid van kantoren en magazijnen. De locatievoordelen zijn onder andere de nabijheid van het station van Aarschot, de vlotte toegang tot de E314 autosnelweg in 3 minuten, en strategische verbindingen naar Hasselt, Leuven en Brussel. Geschikt voor diverse bedrijfstakken, biedt dit gebouw kantoren voor efficiënte werkruimtes en magazijnen voor logistieke behoeften. Het is een alles-in-één oplossing voor groeiende bedrijven. Ben je klaar voor de toekomst van jouw bedrijf? Ontdek de mogelijkheden van dit veelzijdige bedrijfsgebouw. Neem vandaag nog contact op met ons op voor een rondleiding en bespreek de maatwerkopties voor jouw onderneming. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen

Hieronder zijn nog enkele interessante adressen te vinden in de buurt van Aarschot (3200) + Deelgemeenten.

1 300 €

3221 Nieuwrode

Gezellig buurtcafé te huur gelegen nabij de dorpskern van Nieuwrode. Deze ingerichte zaak is zeer goed onderhouden en instapklaar. Naast het café omvat dit gebouw ook nog een keuken, enkele bergingen, kelder, 2 garageboxen, 3 kamers op de eerste verdieping en een zolder. Naast het gebouw is er een ruime parking voorzien. Achteraan het gebouw heb je een tuin ter beschikking met mogelijkheid tot een buitenterras. Benieuwd naar meer? Contacteer ons voor een bezoek ter plaatse. Meer weten?

1290 1 Parkeerplaats(en)
contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelspand te huur Baal (RBI45694)
1 150 €

3128 Baal

Meer info via ### of ### Deze handelsgelijkvloers situeert zich op een uitstekende commerciële locatie in het centrum van Baal! Het pand is door de mooie grootte voor verschillende zelfstandige activiteiten geschikt. Indeling: grote polyvalente ruimte met koeltoog (vroeger ijssalon), en balie, apart toilet, zeer ruime stockageplaats, aparte berging/grote garage. Terras met zonneluifels aan de voorkant van het gebouw! Het terrein naast het pand gelegen mag gebruikt worden door de huurder. Ideaal om extra terras te voorzien. Er is tevens voldoende parking voor klanten vooraan het gebouw. Via een zijweg komt men aan de persoonlijke garage, die grenst aan het pand. Ideaal voor laden en lossen! Er zijn ook 1 à 2 staanplaatsen voor deze garage. Vloerverwarming op stookolie. Maandelijkse huurprijs bedraagt 1.150 EUR + 15 EUR vaste kosten = 1.165 EUR/maand Ontdek snel het potentieel van die mooie handelspand en maak je afspraak via ### of ### ! Meer weten?

7 Parkeerplaats(en)
contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelspand te huur Tremelo (RBH88035)
950 €

3120 Tremelo

Mooi recent handelspand in het centrum. 70 m² bruikbare vloeroppervlakte met een etalagebreedte van 4, 5 meter. De indeling kan aangepast worden naar behoefte van de huurder. Er is een apart wc, en een volledig betegelde doucheruimte met douche en lavabo in badkamermeubel. De verwarming/airco is met een warmtepomp. Een alarmsysteem is ook aanwezig. Ideaal als praktijkruimte voor een zelfstandige of een take away zaak. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelsfonds te huur Rotselaar (RAO53384)
13 875 €

3110 Rotselaar

Situering / algemene gegevens : multifuncitonele bedrijvensite gelegen op de centrale weg van het Wingepark te Rotselaar. het terrein heeft een oppervlakte van 7 083 m2 en is uitstekend en file-arm beriekbaar op 2 minuten van de afrit (Rotselaar) op de E314, snelweg tussen Lummen en Leuven. er zijn drie losstaande gebouwen voorzien waarvan het voorste (“Wing Tower”) de eye-catcher is van het bedrijvenpark. de architectuur van de gebouwen is ontworpen door cvba D E Architecten uit Tervuren, meer architecturale informatie over dit kantoor in het algemeen of dit project WING TOWER in het bijzonder : zie ### Structuur : hoogwaardig kantoorgebouw met vier bouwlagen traditionele structuur, hoofdzakelijk opgebouwd uit metselwerk, en ter plaatse gestorte balken, kolommen en vloerplaten de kolommen van het gebouw zijn ingesnoerd t.o.v. de gevel, waardoor de beglazing ervan ‘kolomvrij’ is Afwerking aan de buitenzijde : (hoofd)buitenschil van het gebouw is een combinatie van glasstructuren en witte aluminium ‘Alucobond’ gevelcassettes secundaire, ingesnoerde gevelschil, in zwart gevelmetselwerk, module 50 met aluminium Reynaers buitenschrijnwerk eveneens in zwarte kleur Afwerking van de gemeenschappelijke delen : inkomsas met videofonie en badgelezers inkomhal met : - twee rolstoeltoegankelijke liften voor 8 personen - centrale hoofdtrap in zichtbeton met zwarte antislipneuzen en met een borstwering in gegalvaniseerd staal vloerbekleding en plinten in gerectificeerde keramische vloertegels 60/60 esthetische led-verlichting afgewerkt schilderwerk Modulariteit van de units (zie plannen) : elke verdieping kan één individuele kantooroppervlakte zijn; de op gelijkvloerse beschikbare kantooroppervlakte is 647 m2 groot, de eerste verdieping 693 m2, de tweede verdieping 680 m2 en de derde 710 m2 elke verdieping kan ook opgesplitst worden in 2 individuele (en volwaardige) kantoorunits. naargelang de behoefte van de gebruiker is flexibiliteit mogelijk in die opdeling van kantoorunits Afwerking van de kantooroppervlaktes : verhoogde vloer met, naar keuze, zachte vloerbekleding of tapijttegels op niveau 1, 2 en drie ; keramische tegels zonder verhoogde vloer 60/60 op het gelijkvloers plinten in aluminium 50/5mm op niveau 1,2 en 3 ; keramische plinten op het gelijkvloers. verlaagde plafonds type rockfontegels 60/60 gesloten delen van buiten- en binnenwanden in bepleisterd beton of metselwerk kitchenette met onder- en bovenkasten, RVS spoelbak met boiler , vaatwasmachine, koelkast en microwave verwarmings- en koelsysteem VRV 3-pijps, koelen of verwarmen per lokaal ventilatiesysteem D ter beschikking gestelde elektrische stopcontacten : 2 per 20m2 kantoorverlichting Zumtobel; inbouw 60/60 grondlaag schilderwerk op alle wanden zichtbaar op de verhuurplannen. Buitentrap / rookterras : buitentrap in gegalvaniseerde staalconstructie met stacco-looproosters zowel als wandbekleding leuningen en handgrepen in gegalvaniseerd staal vergrote bordesoppervlakte bedoeld als rookterras toegankelijke vanuit elke unit (zie plan) Dakterras : zuidgeoriënteerd dakterras aan de voorzijde van het gebouw toegankelijk via de traphal vanaf de bovenste (kantoor)verdieping Ipé hardhouten terras met design glazen borstwering hoogte 1.20m Afwerking van de omgevingsaanleg : rijwegen in betonverharding gepersonaliseerde parkeerplaatsen en klinkers of kiezelverharding tot 1pp per 30m² bureeloppervlakte , niet inbegrepen in de verhuurprijs van de kantoren. ruime en overdekte fietsenstalling functionele omgevingsverlichting esthetische verlichting en gebouwaanstraling kwalitatieve streekeigen groenaanleg signalisaties brievenbussen Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelsfonds te huur Holsbeek (RAO52885)
Prijs op aanvraag

3220 Holsbeek

Ontdek deze gunstig gelegen kantoor- en magazijnruimtes aan de afrit Holsbeek van de E314 snelweg, op slechts 3 km van Leuven. Het Business Center biedt niet alleen kantoren, maar ook opslag- en archiefruimtes. Met gemakkelijke toegang tot de snelweg E314 (Leuven-Hasselt, afrit 20 Kessel-Lo) ben je verzekerd van uitstekende bereikbaarheid. Bovendien ligt de internationale luchthaven van Zaventem op slechts 20 minuten rijden. De kantoren variëren van 45m² tot 325m², en er is ook een magazijn met een oppervlakte van ca.160m² beschikbaar. Je hebt ook de mogelijkheid om archiefruimte bij je kantoor te huren. Alle kantoren zijn uitgerust met moderne faciliteiten voor een comfortabele werkomgeving. Hoofdkenmerken: Kantoorruimte en magazijn te huur in Holsbeek, België. Kantoren van 45 m² tot 325 m². Magazijnruimte van 160 m². Nabij E314 en Leuven. Ideale ligging aan afrit Holsbeek van E314. Dichtbij Leuven-centrum (3 km). Geschikt voor opslag en archief. Uitstekende bereikbaarheid via E314 snelweg. Korte rit naar de internationale luchthaven van Zaventem (20 min). Mogelijkheid om archiefruimte bij je kantoor te huren. Moderne faciliteiten in alle kantoren. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Boerderij - Hoeve te huur Booischot (RBI92601)
1 750 €

2221 Booischot

Gerestaureerde hoevewoning op 1194 m² op kindvriendelijke locatie te Booischot. De hoeve dateert uit 1875 en is gelegen nabij centrum Booischot, wat maakt dat plaatselijke kleinhandel, openbaar vervoer en scholen binnen handbereik zijn. Alsook een vlotte verbinding voor woon- werkverkeer met het station Booischot op wandelafstand en directe verbindingen naar Mechelen, Aarschot als Lier. Indeling gelijkvloers: inkomhal met ingerichte bureauruimte, nachthal met gastentoilet en toegang naar ruime slaapkamer met ensuite badkamer voorzien van inloopdouche en badkamermeubel. Terug in de nachthal treffen we de achter inkom voorzien van berging en wasruimte. Verder komen we in de prachtige open leefruimte met zithoek, eetplaats en open keuken voorzien van alle hedendaagse toestellen. Vanuit de zithoek, biedt de open trap een toegang tot de bovenverdieping. Hier vinden we een prachtige vide met gastentoilet alsook 2 ruime slaapkamers en een berging/technische ruimte. De tuin bevindt zich zowel voor als een stukje achter de woning en biedt tal van mogelijkheden qua aanleg naar eigen voorkeur. Verder werd deze hoeve volledig gerenoveerd en voldoet deze aan alle actuele normen anno 2023. Een laadpaal vinden we aan de zijkant in het verlengde deel van de oprit. Bent u ook opzoek naar een stukje authenticiteit en karakter in een eigendom? Aarzel niet ons te contacteren voor verdere vrijblijvende informatie. Meer weten?

1194 4 Parkeerplaats(en)
contacteer
details
E-mail
Bellen
Industrie te huur Booischot (RBI61563)
2 750 €

2221 Booischot

Te huur in Booischot (Heist-op-den-Berg): een ruim en veelzijdig magazijn met een oppervlakte van maar liefst 800m² , toegankelijk via een grote manuele toegangspoort. Op de parking is er daarnaast nog een bijkomende overdekte ruimte van 200m2. Buitenruimte / parking van ca 2000m2: wat u de gelegenheid biedt om gemakkelijk te manoeuvreren en te laden/lossen. Deze buitenruimte kan tevens dienen als een ruime parkeerplaats voor uw voertuigen en/of apparatuur. Meer weten?

2000
contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelspand te huur Booischot (RBG76651)
1 300 €

2221 Booischot

Ruim handelspand, hetwelke momenteel reeds opgedeeld is in 3 aparte bureau's of behandelkamers, keuken, dames en herentoilet. Eventueel mogelijkheid om douche te voorzien.Dit pand biedt meerdere mogelijkheden.*Voldoende parkeerruimte in de buurt* beschikbaar vanaf 1/6/23Voor meer informatie of voor een bezoek bel ### of mail ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Industrie te huur Herselt (RBH78300)
545 €

2230 Herselt

Serre op betonplaat van 12,5m x 66m = 825 m2 Ideaal als stockage, kwekerij, loods, garage, parking, enz. ... Over de gehele oppervlakte voorzien van vloerplaat in gepolierde beton. Slechts 545,-euro per maand. Jaarhuur mogelijk. Bel ### voor info. Meer weten?

825 60 Parkeerplaats(en) 825 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelspand te huur Westmeerbeek (RAH56769)
1 000 €

2235 Westmeerbeek

BUREEL - TOONZAAL - STOCKAGE - DEPOT Zichtlocatie op commerciële ligging langs regioweg N15 (Heist o/d Berg - Westerlo) met ruime parkeermogelijkheden voor de deur en op terrein zelf. (Meer dan 100!) Tegenover bedrijventerrein "La Corbeille". Grenst tevens aan druk bereden velostrade Aarschot-Herentals. Ideaal voor groothandel, detailhandel, retail, ambachten, ... Oppervlakte op maat bespreekbaar. Momenteel nog beschikbaar: A) LOODS/TOONZAAL: GV 17m x 4,7m= +/- 80m2 VD1 17m x 5,2= +/- 90m2 Huurprijs 1.500,-euro/maand B) BUREEL: 17m x 5,2m = +/- 90m2 Huurprijs 1.000,-euro Combinatie A) en B) vanaf 2.250,-euro/maand Alle prijzen excl. eventueel toepasselijke btw. Ten laste van huurder: oa. Verbruik, nutsvoorzieningen, onroerende voorheffing, plaatsbeschrijvingen, ... enz. Huur ook mogelijk van weegbrug, tankzone, carwash inrichting, stockage plaatsen voor zand/granulaten, recuperatie regenwater, ... enz. Gunstig oriënterend bodemonderzoek reeds bekomen. Bel ### voor mee info of een bezoek ter plaatse. Meer weten?

12713 40 Parkeerplaats(en) 500 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
Industrie te huur Westmeerbeek (RAH56768)
700 €

2235 Westmeerbeek

Ruim werkhuis/atelier/garage met inspectieput. BEVEILIGD met CAMERABEWAKING en ALARM. Ook ideaal voor opslag oldtimer, caravan, mobilhome, boot, ... 2 poorten met vrije hoogte van 4meter. Opsplitsbaar indien te groot. (450,-euro/maand per atelier) Afmetingen: -Garage met inspectieput (links): 6,40m x 12m -Atelier (rechts): 6,40m x 12m Uitbreidbaar met parkeerruimte/stalling/... tot meer dan 4000 m2. Wasstraat beschikbaar met regenwaterput van 20.000 liter, ideaal voor carwash. Vlot bereikbaar en commercieel gelegen langs regieweg/provinciebaan N15. Tegenover bedrijven terrein "La Corneille". Drijfkracht en perslucht aanwezig. Meer weten?

10 Parkeerplaats(en)
contacteer
details
E-mail
Bellen
Industrie te huur Westmeerbeek (RAF01677)
500 €

2235 Westmeerbeek

Polyvalente panden en terreinen in KMO zone bestaande uit: OVERDEKTE STALLING: van 10 t.e.m. 1200m2 PRIJS Hangaar = 500,-euro/maand per 126m2 (10,50m x 12m, VRIJE HOOGTE 4,70m) PRIJS stockage rollend materiaal (Oldtimer/mobilhome/boot) = vanaf 50,-euro/maand VERHARD TERREIN: van 10 t.e.m. 4000m2 PRIJS = 1,-euro/m2 TOONZAAL: 300m2 GV + 100m2 VD1 PRIJS = 1.500,-euro/maand BUREEL: 100m2 PRIJS = 1.000,-euro/maand Zichtlocatie op commerciële ligging langs regioweg N15 (Heist o/d Berg - Westerlo) met ruime parkeermogelijkheden voor de deur en op terrein zelf. (Meer dan 100!) Grenst tevens aan druk bereden velostrade Aarschot-Herentals. Ideaal voor groothandel, detailhandel, retail, ambachten, ... Alle prijzen excl. eventueel toepasselijke btw. Ten laste van huurder: oa. Verbruik, nutsvoorzieningen, onroerende voorheffing, plaatsbeschrijvingen, ... enz. Geheel voorzien van weegbrug, tankzone, carwash inrichting, stockage plaatsen voor zand/granulaten, recuperatie regenwater, ... enz. Gunstig oriënterend bodemonderzoek reeds bekomen. Bel ### voor mee info of een bezoek ter plaatse. Meer weten?

12713 40 Parkeerplaats(en)
contacteer
details
E-mail
Bellen
Industrie te huur Hulshout (RBI91961)
850 €

2235 Hulshout

Verharde en omheinde buitenruimte te huur van 680m², Ideaal voor buitenopslag of de stalling van voertuigen. Meer weten?

680
contacteer
details
E-mail
Bellen
Industrie te huur Hulshout (RBI85624)
826 €

2235 Hulshout

Het magazijn heeft een oppervlakte van 130 m² en is voorzien van een automatische poort met afstandsbediening. De breedte van de poort is 4m en hoogte 4,5m. Verder is er een lichtstraat voorzien en ligt er polybetonvloer. Ook zijn er 2 voorbehouden parkeerplaatsen, 1 aan de unit zelf en 1 achteraan op het terrein. De huurprijs bedraagt €826,46 per maand te vermeerderen met BTW, onroerende voorheffing en de (beperkte) gemeenschappelijke lasten. Onmiddellijk beschikbaar Meer info bel ### Meer weten?

2 Parkeerplaats(en)
contacteer
details
E-mail
Bellen