Bedrijfsvastgoed te huur - Baardegem

Er zijn géén zoekertjes gevonden voor uw zoekopdracht.

Maak een e-mail alert om op de hoogte te blijven van nieuwe zoekertjes die aan uw criteria voldoen!


Hieronder zijn nog enkele interessante adressen te vinden in de buurt van Baardegem (9310).

1 730 €

1745 Opwijk

Vraag uw bezoek aan bij Anne De Block op het nummer: ### of ### /loods/showroom (320m²).Deze fantastisch gelegen nieuwbouw KMO-unit van 320m² met 2 privatieve parkeerplaatsen naast de unit situeert zich op de bedrijvenzone Opwijk Business Park te Doortsrtaat Opwijk, op een boogscheut van belangrijke invalswegen (N47). Een vlotte verbinding naar de E40 via op- en afrit 20 Ternat, nabij Opwijk centrum en op 5 min van N47. Nutsvoorzieningen: water, gas en elektriciteit.WC geïnstalleerd, internet, 3 fase elektriciteit. Kantoorruimte aanwezig. Specificaties:- gepolierde betonvloer- geïsoleerde betonpanelen - steeldeck- sectionale poort met aparte toegangsdeur - glaspartij met deur: ideaal voor showroom/bureel- lichtstraat - vrije hoogte van 6,5 meterGEEN CARROSSERIE OF GARAGE mogelijk ! Syndicus lasten: 97EURBouwjaar 2021 Meer weten?

320
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 9 233 06 00
1 675 €

1790 Affligem

Luxueus kantoor midden in het groen en toch vlot bereikbaar. Onderging een volledige renovatie in 2020 en is voorzien van alle hedendaagse faciliteiten. Het kantoor heeft een gemeenschappelijk gelijkvloers met 2 ruime vergaderzalen, bar, keuken, WC’s en zithoek. Vlotte parkeergelegenheid met 2 eigen parkeerplaatsen (één met laadstation) en 4 gedeelde parkeerplaatsen (3 laadstations). Bovendien is het een rustige straat waar makkelijk zonder schijf geparkeerd kan worden. Gezellig terras en garage met moderne kleedkamer met douche (2021). Gezellig terras buiten en gelegen in rustige straat met voldoende parkeerplek. Het kantoor is volledig uitgerust (alarm, camerabewaking en airco) en heeft bovendien 51 zonnepanelen aangesloten op de gemeenschappelijke teller. Het eerste verdiep is verdeeld in 2 vleugels waarvan één vleugel reeds verhuurd is aan een digital agency (Conversal). De rechtervleugel is volledig ter beschikking voor de huurder en omvat 10 tot 12 werkplekken, inclusief 2 vergaderzalen. Op hetzelfde verdiep is er ook een extra uitgeruste keuken. De kantoorruimte wordt volledig bemeubeld verhuurd (inclusief bureau’s, bureaustoelen en inbouwkasten). Inclusief zijn sleutels, badges, onderhoud omgeving, gebruik gemeenschappelijke toestellen en internet. Vlot gelegen in een zijstraat van de Brusselbaan (Aalst – Asse), niet ver van het “Zandtapijt” te Hekelgem en op een boogscheut van het oprittencomplex van de E40. Gemeenschappelijke kosten worden 40/60 (gas, water, elektriciteit) gedeeld met de collega-huurder. Mogelijkheid tot plaatsen publiciteit aan straatkant. Het kantoor is beschikbaar vanaf 1 april 2024. Meer weten?

4 Parkeerplaats(en)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 54 33 62 52
Handelspand te huur Opwijk (RBI69502)
750 €

1745 Opwijk

Dit commercieel pand is gelegen in het centrum van Opwijk. Meerdere bestemmingen zijn mogelijk zoals kantoor, winkel, praktijk... Het pand bevat 2 ruimtes. Vooraan heeft het een grote vitrine en een oppervlakte van ± 35m². Daarachter is een ruimte van ±19m². Bij interesse kan u ons bereiken op het nummer ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 52 38 12 87
Handelspand te huur Opwijk (RBI93136)
1 850 €

1745 Opwijk

Uniek handelspand met alle nodige voorzieningen te Opwijk centrum. Dit statige handelspand deed dienst als voormalig bankkantoor. Men komt binnen via de toegangsdeur en gaat via een korte inkomhal naar een ruime onthaalruimte met aansluitend twee afzonderlijke bureau's volledig gescheiden in grote glaspartijen. Wat dit pand zo uniek maakt is niet enkel de prachtige gevel maar ook de voorzieningen: afzonderlijke bureau's, grote onthaal/ winkelruimte, keukentje, 2 aparte toiletten, airco, technische ruimte, berging en een ruime kelder met 2 afzonderlijke ruimtes. Tot slot is er ook nog een ruime binnenkoer waar men tot rust kan komen tussendoor. Door de grote hoeveelheid glaspartijen langs de straatzijde krijgt men niet enkel voldoende daglicht binnen maar is de visibiliteit van dit pand zeker een groot pluspunt voor een handelszaak. Parkeren zal geen zorg zijn aangezien de straat voorzien zal worden van parkeerplaatsen en er op 30 meter van het gebouw een parkeerterrein gelegen is. U kan de plannen en het EPC van dit pand terugvinden op onze website ### Voor meer info of een bezoek kan u steeds terecht bij Robbe op het nummer ### of op ### EPC: 362 kWh/m² - UC: 20231030-0003019879-KNR-1 (kantoor) Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 473 84 02 83
Industrie te huur Lebbeke (RBG84670)
3 100 €

9280 Lebbeke

Fantastisch gelegen loods met een oppervlakte van 570 m² te huur nabij de Brusselsesteenweg met een vlotte verbinding naar de Rijksweg en de Gentsesteenweg. De geïsoleerde opslagruimte met een vrije hoogte van 12,5 m is toegankelijk via 2 laadkades en een automatische sectionale poort (4 m B x 4,5 m H). Verder is het magazijn voorzien van een lichtstraat, polybetonvloer, camerabewaking en sanitair. Ruime manoeuvreerruimte op de verharde site. Mogelijkheid tot huren van kantoren. Contacteer PANORAMA voor bijkomende inlichtingen, plannen of een vrijblijvend plaatsbezoek ### Meer weten?

570 5 Parkeerplaats(en) 570 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 540 20 20
1 250 €

9320 Erembodegem

Zeer centraal gelegen kantoorruimte met een totaaloppervlakte van 104m². Zij is voorzien van een vrije ruimte van +/- 90m², een kitchenette, 2 toiletten(heren/dames), en een bergruimte. De vloerbedekking bestaat uit een gepolierde beton met vloerverwarming. De linker muur is volledig ingericht met wandkasten. Centraal bevindt zich een bureelmeubel. Dit kan indien nodig verwijderd worden. Achteraan het gebouw beschikt dit kantoor over 2 private parkeerplaatsen. TROEVEN: recent gebouw, modern concept, ingericht met volwaardige materialen, zeer vlot bereikbaar met het openbaar vervoer, onmiddellijk beschikbaar... Interesse in deze opportuniteit? Aarzel niet ons te contacteren voor een bezoek via ### . Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 53 41 57 92
1 200 €

9300 Aalst

Instapklaar commercieel gelijkvloers, gelegen op één van de mooiste pleinen van Aalst, het Keizersplein. Dit pand heeft een opp. van 84 m² en is uitgerust met een commerciële ruimte met parket, toilet en kitchenette aan de achterzijde. De maandelijkse huurprijs bedraagt 1.200 euro. Onroerende voorheffing en gemeenschappelijke kosten ten laste van de huurder. Toegankelijk en zichtbaar, parkeergelegenheid voor de deur of in de openbare parking ‘Hopmarkt’ of ‘Kroonparking. Situeert zich op een boogscheut van de Grote Markt en de oprit van de E40, omgeven door tal van prachtige herenwoningen. ONMIDDELLIJK BESCHIKBAAR. Benieuwd naar dit bedrijfsvastgoed te huur in Aalst? Contacteer ### of ### ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 54 33 62 52
Prijs op aanvraag

9300 Aalst

Erg ruim commercieel pand, gelegen in de Kattestraat te Aalst, nabij ‘Korboo Cheese’, ‘Flying Tiger’, ‘Four Roses’, ‘GrandOptical’, … De gelijkvloerse opp. bedraagt ca. 345 m2. Stockruimte mogelijk eerste verdieping. Onroerende voorheffing ten laste van de huurder. Benieuwd naar dit bedrijfsvastgoed te huur regio Aalst? Contacteer ### of ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 54 33 62 52
895 €

9300 Aalst

Op de Houtmarkt, in het centrum van Aalst, bevindt zich dit nieuwbouw hoekpand. Het pand is gelegen op de hoek van de Houtmarkt en de Sint-Janstraat. Bijgevolg is er veel passage en heeft uw zaak een goede bereikbaarheid. Deze kantoorruimte is gelegen op de eerste verdieping en heeft een oppervlakte van 75m2, bestaande uit verschillende ruimten. Dit kantoor beschikt ook over een volwaardige keuken en badkamer! De maandelijkse huurprijs bedraagt 995 euro + OV. Het gebouw is gelegen naast Carrefour Express, Tattooshop van Pommeline, Plantenwinkel Vivaldi, enzovoort, en is dus duidelijk gelegen in een commerciële buurt. Tussen de foto's vindt u enkele foto's van de huidige bouwstaat, enkele illustratiefoto's van hoe de afwerking zal zijn en een plan. Het gebouw is volledig nieuw. Laatste troef is de ruime stadsparking van de Houtmarkt, recht tegenover het pand. NL. Wenst u een bezoek? Gelieve dan het invulveld van deze website te vervolledigen met uw naam, uw telefoonnummer en uw e-mailadres. Wij zullen u vervolgens uitnodigen voor een bezichtiging. FR. Vous souhaitez une visite ? Remplissez le formulaire de ce site web en indiquant votre nom, votre numéro de téléphone et votre adresse e-mail. Nous vous inviterons ensuite à une visite. EN. Would you like a visit? Then please complete the form on this website with your name, phone number and e-mail address. We will then invite you for a viewing. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 53 77 80 00
1 095 €

9300 Aalst

Deze instapklare NIEUWBOUW kantoorruimte MET LIFT EN RUIMER PARKING VOOR DE DEUR is gelegen op de hoek van de Houtmarkt en de Sint-Janstraat, met veel passage en een goede bereikbaarheid, nabij de oprit van de E40. Deze kantoorruimte is gelegen op de eerste verdieping en heeft een oppervlakte van 92 m2, bestaande uit kantoor of praktijk, keuken, badkamer en sanitair. De maandelijkse huurprijs bedraagt 1.095 euro + OV. Voorzien van véél licht, internetaansluitingen, voldoende stopcontacten. Het gebouw is gelegen in een commerciële buurt; naast Carrefour Express, Vishandel Lavaert, bloemist Vivaldi etc. Het gebouw is volledig nieuw. Op het gelijkvloers is er een gemeenschappelijke fietsenberging. Wagens kunnen geparkeerd worden op de Houtmarkt (met laadpaalvoorziening). ELEK CONFORM. OV ten laste van de huurder. Tevens mogelijk om nog ruimtes te huren in het gebouw op de 1e of 2e verdieping. Extra troef is de ruime voorgelegen parking HOUTMARKT met laadpaalvoorzieningen. Benieuwd naar dit bedrijfsvastgoed te huur? Contacteer ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 54 33 62 52
1 095 €

9300 Aalst

Deze instapklare NIEUWBOUW kantoorruimte MET LIFT is gelegen op de hoek van de Houtmarkt en de Sint-Janstraat, met veel passage en een goede bereikbaarheid, nabij de oprit van de E40. Deze kantoorruimte is gelegen op de eerste verdieping en heeft een oppervlakte van 92 m2, bestaande uit kantoor of praktijk, keuken, badkamer en sanitair. De maandelijkse huurprijs bedraagt 1.095 euro + OV. Voorzien van véél licht, internetaansluitingen, voldoende stopcontacten. Het gebouw is gelegen in een commerciële buurt; naast Carrefour Express, Vishandel Lavaert, bloemist Vivaldi etc. Het gebouw is volledig nieuw. Op het gelijkvloers is er een gemeenschappelijke fietsenberging. Wagens kunnen geparkeerd worden op de Houtmarkt (met laadpaalvoorziening). ELEK CONFORM. OV ten laste van de huurder. Tevens mogelijk om nog ruimtes te huren in het gebouw op de 1e of 2e verdieping. Extra troef is de ruime voorgelegen parking HOUTMARKT met laadpaalvoorzieningen. Benieuwd naar dit bedrijfsvastgoed te huur? Contacteer ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 54 33 62 52
1 990 €

9300 Aalst

Uw klanten in de toekomst in stijl ontvangen, op één van de mooiste locaties van het centrum van Aalst? Dat kan aan het Keizersplein 53 in dit gebouw met exclusieve uitstraling! Dit betreft een compleet ingericht, instapklaar kantoor van in totaal 125 m², bestaande uit twee grote units en sanitair, voorzien van alle moderne technieken en meubilair. Situeert zich op een boogscheut van de Grote Markt en de oprit van de E40, omgeven door tal van prachtige herenwoningen. Toegankelijk en zichtbaar, parkeergelegenheid voor de deur of in de openbare parking ‘Hopmarkt’ of ‘Kroonparking. De maandelijkse huurprijs bedraagt 1.990 euro. Onroerende voorheffing ten laste van de huurder. Afzonderlijke meters EWG. Sanitair voorzien. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 54 33 62 52
895 €

9300 Aalst

Deze instapklare NIEUWBOUW kantoorruimte MET LIFT is gelegen op de hoek van de Houtmarkt en de Sint-Janstraat, met veel passage en een goede bereikbaarheid, nabij de oprit van de E40. Deze kantoorruimte is gelegen op de eerste verdieping en heeft een oppervlakte van 75 m2, bestaande uit kantoor of praktijk, keuken, badkamer en sanitair. De maandelijkse huurprijs bedraagt 1.095 euro + OV. Voorzien van véél licht, internetaansluitingen, voldoende stopcontacten. Het gebouw is gelegen in een commerciële buurt; naast Carrefour Express, Vishandel Lavaert, bloemist Vivaldi etc. Het gebouw is volledig nieuw. Op het gelijkvloers is er een gemeenschappelijke fietsenberging. Wagens kunnen geparkeerd worden op de Houtmarkt (met laadpaalvoorziening). ELEK CONFORM. OV ten laste van de huurder. Tevens mogelijk om nog ruimtes te huren in het gebouw op de 1e of 2e verdieping. Extra troef is de ruime voorgelegen parking HOUTMARKT met laadpaalvoorzieningen. Benieuwd naar dit bedrijfsvastgoed te huur? Contacteer ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 54 33 62 52
1 095 €

9300 Aalst

Op de Houtmarkt, in het centrum van Aalst, bevindt zich dit nieuwbouw hoekpand. Het pand is gelegen op de hoek van de Houtmarkt en de Sint-Janstraat. Bijgevolg is er veel passage en heeft uw zaak een goede bereikbaarheid. Deze kantoorruimte is gelegen op de eerste verdieping en heeft een oppervlakte van 92m2, bestaande uit verschillende ruimten. Dit kantoor beschikt ook over een volwaardige keuken en badkamer! De maandelijkse huurprijs bedraagt 1095 euro + OV. Het gebouw is gelegen naast Carrefour Express, Tattooshop van Pommeline, Plantenwinkel Vivaldi, enzovoort, en is dus duidelijk gelegen in een commerciële buurt. Tussen de foto's vindt u enkele foto's van de huidige bouwstaat, enkele illustratiefoto's van hoe de afwerking zal zijn en een plan. Het gebouw is volledig nieuw en zal klaar zijn februari/maart 2023. Laatste troef is de ruime stadsparking van de Houtmarkt, recht tegenover het pand. Voor meer informatie of een bezoek, contacteer het vastgoedkantoor B&V Invest. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 53 77 80 00
895 €

9300 Aalst

Op de Houtmarkt, in het centrum van Aalst, bevindt zich dit nieuwbouw hoekpand. Het pand is gelegen op de hoek van de Houtmarkt en de Sint-Janstraat. Bijgevolg is er veel passage en heeft uw zaak een goede bereikbaarheid. Deze kantoorruimte is gelegen op de tweede verdieping en heeft een oppervlakte van 75m2, bestaande uit verschillende ruimten. Dit kantoor beschikt ook over een volwaardige keuken en badkamer! De maandelijkse huurprijs bedraagt 995 euro + OV. Het gebouw is gelegen naast Carrefour Express, Tattooshop van Pommeline, Plantenwinkel Vivaldi, enzovoort, en is dus duidelijk gelegen in een commerciële buurt. Tussen de foto's vindt u enkele foto's van de huidige bouwstaat, enkele illustratiefoto's van hoe de afwerking zal zijn en een plan. Het gebouw is volledig nieuw. Laatste troef is de ruime stadsparking van de Houtmarkt, recht tegenover het pand. NL. Wenst u een bezoek? Gelieve dan het invulveld van deze website te vervolledigen met uw naam, uw telefoonnummer en uw e-mailadres. Wij zullen u vervolgens uitnodigen voor een bezichtiging. FR. Vous souhaitez une visite ? Remplissez le formulaire de ce site web en indiquant votre nom, votre numéro de téléphone et votre adresse e-mail. Nous vous inviterons ensuite à une visite. EN. Would you like a visit? Then please complete the form on this website with your name, phone number and e-mail address. We will then invite you for a viewing. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 53 77 80 00
1 095 €

9300 Aalst

Op de Houtmarkt, in het centrum van Aalst, bevindt zich dit nieuwbouw hoekpand. Het pand is gelegen op de hoek van de Houtmarkt en de Sint-Janstraat. Bijgevolg is er veel passage en heeft uw zaak een goede bereikbaarheid. Deze kantoorruimte is gelegen op de tweede verdieping en heeft een oppervlakte van 92m2, bestaande uit verschillende ruimten. Dit kantoor beschikt ook over een volwaardige keuken en badkamer! De maandelijkse huurprijs bedraagt 1095 euro + OV. Het gebouw is gelegen naast Carrefour Express, Tattooshop van Pommeline, Plantenwinkel Vivaldi, enzovoort, en is dus duidelijk gelegen in een commerciële buurt. Tussen de foto's vindt u enkele foto's van de huidige bouwstaat, enkele illustratiefoto's van hoe de afwerking zal zijn en een plan. Het gebouw is volledig nieuw. Laatste troef is de ruime stadsparking van de Houtmarkt, recht tegenover het pand. NL. Wenst u een bezoek? Gelieve dan het invulveld van deze website te vervolledigen met uw naam, uw telefoonnummer en uw e-mailadres. Wij zullen u vervolgens uitnodigen voor een bezichtiging. FR. Vous souhaitez une visite ? Remplissez le formulaire de ce site web en indiquant votre nom, votre numéro de téléphone et votre adresse e-mail. Nous vous inviterons ensuite à une visite. EN. Would you like a visit? Then please complete the form on this website with your name, phone number and e-mail address. We will then invite you for a viewing. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 53 77 80 00
1 450 €

9300 Aalst

In de Molenstraat, in het centrum van Aalst, in nieuwbouwproject 'De Werf', bieden wij deze strakke commerciële ruimte aan. Toplocatie; dé hipste winkelstraat van het moment in Aalst. Veel functies mogelijk: commercieel, retail, vrij beroep, kantoor, horeca, ... . Oppervlakte van de totale ruime is 100 m² en heeft maar liefst 10 meter vitrine aan de straatkant. Dankzij het grote raam achteraan is er zeer veel lichtinval. 2 aparte ingangen voor bezoekers en voor huurders/personeel. Extra troeven van de ligging; rechtover cultuurcentrum De Werf, tussen het administratief centrum enerzijds en De Grote Markt van Aalst anderzijds. Alle winkels, scholen en horeca op wandelafstand. Rondom ook veel parkeermogelijkheden. Naast de ruimte is er ook een passage die tijdens de kantooruren open is voor voetgangers. Voorzien van verwarming, koeling en ventilatiesysteem. Mogelijkheid tot huren van extra parkeerplaats in de ondergrondse garages. Voor meer info of een bezoekje bel ### of mail naar ### Meer weten?

100 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 53 89 99 66
1 400 €

9300 Aalst

Centrum Aalst, op 1 km van het station, handelsgelijkvloers met een opp. van 250 m² en met 25 m etalage, momenteel modulair opgedeeld in 3 burelen en multifunctionele ruimte, sanitair met toilet en douche alsook een ingerichte keuken. Onmiddellijk beschikbaar. Individuele tellers nutsvoorzieningen. Horeca/Handel in voeding niet toegelaten. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 53 70 10 80
1 000 €

9300 Aalst

Molenstraat, handelsruimte met sanitair en kitchinette alsook stockruimte en koertje, alles op het gelijkvloers. Vrij van gebruik. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 53 70 10 80
950 €

9300 Aalst

Recente kantoorruimte gelegen aan een invalsweg met gemeenschappelijke vergaderzaal, sanitair en geïnstalleerde kitchenette, kopiëermachine.Oppervlakte : 110 m² waarvan 65 m² privatief én met individuele toegang. Ideaal voor een beginnende zelfstandige.Deelname in elektriciteit, verwarming en grondlasten worden pro rata afgerekend. Mogelijkheid van 2 individuele autostaanplaatsen à € 45,-/st/md.Bij voorkeur jaarlijks opzegbaar. Onmiddellijk beschikbaar. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 53 70 10 80