Bedrijfsvastgoed te huur - Booitshoeke

Er zijn géén zoekertjes gevonden voor uw zoekopdracht.

Maak een e-mail alert om op de hoogte te blijven van nieuwe zoekertjes die aan uw criteria voldoen!


Hieronder zijn nog enkele interessante adressen te vinden in de buurt van Booitshoeke (8630).

2 700 €

8620 Nieuwpoort

Handelsruimte te huur met topligging pal in het commercieel en toeristisch centrum in Nieuwpoort Bad. Commercieel gelegen handel gelijkvloers (74 m²) te huur in de Albert I-laan in het commerciële centrum van Nieuwpoort Bad en nabij de Sint-Bernarduskerk. INDELING: - winkelruimte ( ca. 68 m²) - keukenruimte ( ca. 4 m²) - bergruimte (ca. 2 m²) TROEVEN: - Verzorgd winkelpand / kantoor - Volledig vernieuwde winkelfaçade - Grote glaspartijen - Aantrekkelijke ligging - ruime parkeermogelijkheden - meerdere invullingen mogelijk MODALITEITEN: - provisie gemeenschappelijke kosten: 250€/maand - onroerende voorheffing ten laste van de huurder - snel beschikbaar MOBILITEIT: - gelegen in de voornaamste shopping straat - vlot bereikbaar via openbaar vervoer - rotatieparkeerplaatsen voor de deur Op wandelafstand van het commerciële centrum van de bruisende stad Nieuwpoort en op een steenworp van de zeedijk. Aarzel zeker niet ons te contacteren op ### of ### indien dit bedrijfsvastgoed bestaande uit een handelspand te huur in Nieuwpoort u kan interesseren. Meer weten?

74
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 50 33 33 00
750 €

8620 Nieuwpoort

Prachtig gelegen handelseigendom aan het vaarwater, gelegen op wandelafstand van het stadscentrum van Nieuwpoort. Het handelsgelijkvloers wordt verhuurd in casco-afwerking (verdere afwerking wel bespreekbaar met eigenaar). De handelsruimte bestaat uit een zitgedeelte, aansluiting open keuken, 2 sanitaire ruimtes / toiletten en aparte bijkeuken / berging / wasplaats. Tevens kan er een buitenterras voorzien worden. Dit prachtig gelegen eigendom kan zowel gebruikt worden als kantoorruimte of als horecapand (ideaal vanwege het fiets- en wandelverkeer). EPC: A-label (Ref. NI24550) Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 59 85 89 88
2 500 €

8620 Nieuwpoort

Bent u op zoek naar de perfecte plek om uw ondernemersdromen waar te maken? Zoek niet verder! We zijn verheugd om u dit buitengewone handelsgelijkvloers van +/- 163 m² op een toplocatie in Nieuwpoort-Bad aan te bieden. Gelegen in het hart van deze bruisende kuststad, biedt deze commerciële ruimte ongeëvenaarde mogelijkheden voor uw bedrijf. Dit is uw kans. Aarzel niet en neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie, bezichtigingen, en om uw visie voor deze ruimte te bespreken. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 59 55 10 50
3 250 €

8670 Oostduinkerke

Moderne nieuwbouw handelsruimte met (181 m²) te huur op topligging te Oostduinkerke Dit vastgoed is gelegen op het bruisende Astridplein en biedt bijzonder veel visibiliteit voor uitbating van diverse activiteiten. INDELING: - handels gelijkvloers ( ca. 151 m²) - stockageruimte ( ca. 31 m²) TROEVEN: - Verzorgd winkelpand / kantoor - Moderne winkelfaçade - Bijzonder grote glaspartijen - Aantrekkelijke ligging - vele parkeermogelijkheden - tal van invullingen mogelijk MODALITEITEN: - onroerende voorheffing ten laste van de huurder - horeca light toegelaten in de statuten - onmiddellijk beschikbaar - afwerking nog bespreekbaar mits opleg meerprijs MOBILITEIT: - gelegen aan de Koninklijke Baan - vlot bereikbaar via openbaar vervoer, met de auto of te voet Op een boogscheut gelegen van de bruisende Zeedijk en dicht bij diverse winkelstraten en supermarkten. Aarzel zeker niet ons te contacteren op ### of ### indien dit bedrijfsvastgoed bestaande uit een handelsruimte/kantoor te huur in centrum Oostduinkerke u mogelijks kan interesseren. Meer weten?

181
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 50 33 33 00
3 250 €

8670 Oostduinkerke

Moderne nieuwbouw horecaruimte met (181 m²) te huur op topligging te Oostduinkerke Dit vastgoed is gelegen op het bruisende Astridplein en biedt bijzonder veel visibiliteit voor uitbating van diverse activiteiten. INDELING: - handels gelijkvloers ( ca. 151 m²) - stockageruimte ( ca. 31 m²) TROEVEN: - Verzorgd winkelpand / kantoor - Moderne winkelfaçade - Bijzonder grote glaspartijen - Aantrekkelijke ligging - vele parkeermogelijkheden - tal van invullingen mogelijk MODALITEITEN: - onroerende voorheffing ten laste van de huurder - horeca light toegelaten in de statuten - onmiddellijk beschikbaar - afwerking nog bespreekbaar mits opleg meerprijs MOBILITEIT: - gelegen aan de Koninklijke Baan - vlot bereikbaar via openbaar vervoer, met de auto of te voet Op een boogscheut gelegen van de bruisende Zeedijk en dicht bij diverse winkelstraten en supermarkten. Aarzel zeker niet ons te contacteren op ### of ### indien dit bedrijfsvastgoed bestaande uit een horecaruimte te huur in centrum Oostduinkerke u mogelijks kan interesseren. Meer weten?

181
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 50 33 33 00
4 980 €

8630 Veurne

Deze nieuwbouwcasco handelsruimte is gelegen langs drukke invalsweg te Veurne. E40 en de kust vlot bereikbaar. De ruimte heeft in totaliteit een oppervlakte van 498 m² . Tal van invullingen mogelijk. Parkeerplaatsen voorzien. Laadpalen zullen voorzien worden. Zoek je handelsruimte te huur te Veurne, aarzel dan niet om contact met ons kantoor op te nemen; ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 58 33 06 00
4 225 €

8630 Veurne

Deze nieuwbouwcasco handelsruimte is gelegen langs drukke invalsweg te Veurne. E40 en de kust vlot bereikbaar. De ruimte heeft in totaliteit een oppervlakte van 461 m² . Tal van invullingen mogelijk. Parkeerplaatsen voorzien. Laadpalen zullen voorzien worden. Zoek je handelsruimte te huur te Veurne, aarzel dan niet om contact met ons kantoor op te nemen; ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 58 33 06 00
1 050 €

8630 Veurne

Handelspand te huur die is ingedeeld in 3 praktijk/bureaus ruimtes. Deze is gelegen in de Zuidstraat, centrum van Veurne. Indeling: Wachtzaal - gemeenschappelijke keuken - gemeenschappelijk terras. Er zijn 3 praktijkruimtes / bureauruimtes. Ideaal voor Dokter, kinesist, therapeut, boekhouder ... Meer weten?

140 140 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 58 31 58 58
2 750 €

8630 Veurne

Handelsruimte met een oppervlakte van ca 513 m² te huur in de Ooststraat te Veurne. Laad- en loszone op de inrit. Verdere parkeermogelijkheden in de buurt. Gelegen op een commerciële ligging gelegen in de Ooststraat en dichtbij de invalswegen en E40. Details: - Een gehele open ruimte (diverse invulmogelijkheden) met stockageruimte achteraan - elektrische sectionaalpoort (2,5 m breedte x 2,5 m hoogte) - Onmiddellijk beschikbaar - In nabije omgeving van andere winkels zoals Exellent, Hans anders, Zeeman en Panos, Bent u op zoek naar een baanwinkel te huur in Veurne? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren op het nummer ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 58 33 06 00
Handelspand te huur Nieuwpoort (RBK12577)
3 000 €

8620 Nieuwpoort

Dit horecapand op een hoekligging is gelegen aan de Kaai van Nieuwpoort Stad en bestaat uit; - Verbruikszaal voor 75 personen en 75 personen op terras. - Volledig geïnstalleerde keuken - Kelderverdieping; toiletten - volledig onderkelderd - 1ste verdieping: berging, badkamer, verkleedruimte - Overname is te bespreken - Bewezen omzet Aarzel zeker niet ons te contacteren indien dit bedrijfsvastgoed bestaande uit een horecapand te huur in Nieuwpoort u mogelijks kan interesseren. Meer weten?

174
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 50 33 33 00
Handelspand te huur Nieuwpoort (RBK07655)
4 250 €

8620 Nieuwpoort

Ontdek deze bekende en succesvolle viswinkel, gelegen op een uitstekende locatie aan de Kaai in Nieuwpoort-stad. Dit commerciële pand biedt een prachtige kans voor wie op zoek is naar een huurwinkel met een sterke reputatie en een solide klantenbestand. De winkel beschikt over een ruime etalage die de voorbijgangers aantrekt en de producten op een aantrekkelijke manier presenteert.Het gelijkvloers van dit pand is ideaal voor commerciële doeleinden, met een ruime toonbank en alle nodige faciliteiten, waaronder een volledig uitgeruste keuken, sanitaire voorzieningen, een bijkeuken, een ruime ondergrondse kelder, het atelier en een garage.Bovendien is er de mogelijkheid om het ruime appartement boven de winkel te huren. Dit appartement biedt een uitgestrekte woonkamer, een volledig uitgeruste keuken, een badkamer en drie slaapkamers, waarvan één kan worden ingericht als bureau.Mis deze unieke kans niet om een goed draaiende viswinkel te huren, met bewezen omzet en een stabiele klantenkring. Dit is een solide investering voor zowel ervaren ondernemers als nieuwkomers op een toplocatie. Meer weten?

446
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 58 23 23 23
Handelspand te huur Nieuwpoort (RBJ57527)
Prijs op aanvraag

8620 Nieuwpoort

Commercieel gelegen nieuwbouw handelspand (300m²) in Albert I-Laan te huur in Nieuwpoort. INDELING: - Toonzaal (232 m²) - Magazijn (54m²) - Fietsenberging (14m²) AFWERKING: - opvallende glaspartijen - strakke tegelvloeren - stijlvolle plafondbekledingen - meerdere verlichtingsarmaturen - vooruitrusting bijkomende verlichting - volledige bepleistering van de muren - meerdere stopcontacten voorzien - ventilatie en klimatisatie - efficiënte verwarmingsinstallatie d.m.v. meerdere warmtepompen TROEVEN: - stijlvolle algemene afwerking - zeer commercieel gelegen naast Aldi supermarkt en drukke kustweg - perfecte visibiliteit - vlot bereikbaar met de wagen en het openbaar vervoer. - energiezuinig nieuwbouw project - tal van invullingen mogelijk. MODALITEITEN: - geen horeca of voedingszaak - afgewerkt tegen zomer 2024 - onroerende voorheffing ten laste van de huurder MOBILITEIT: - parkeerplaatsen voorzien - parkeermogelijkheden op de openbare weg - vlot bereikbaar via kustbaan - bereikbaarheid via bus en kusttram Deze handelsruimte is gelegen aan de drukbezochte jachthaven met gratis parkeergelegenheid. Aarzel zeker niet ons te contacteren indien dit bedrijfsvastgoed bestaande uit een handelsruimte in Nieuwpoort u mogelijks kan interesseren. Meer weten?

300
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 50 33 33 00
Handelsfonds te huur Nieuwpoort (RBH43980)
3 750 €

8620 Nieuwpoort

Handelsruimte te huur op top ligging in Nieuwpoort Bad. Perfect geschikt voor verschillende doeleinden. Zeer centraal gelegen ten midden van de winkelstraat in Nieuwboort Bad. Vraag uw bezoek aan!EPC label = B Meer weten?

93
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 58 23 65 82
Industrie te huur Nieuwpoort (RBJ97240)
705 €

8620 Nieuwpoort

Centraal gelegen nieuwbouw loods (162 m²) te huur in Nieuwpoort. Kenmerken: - Elektrische poort: Hoogte: 4,5 m Breedte: 4 m - Aparte toegangs-/vlucht deur - Minimale vrije hoogte: 6,25 - 7 m - Gemeenschappelijk toilet - Gepolierde beton binnen - beton voor de poorten Modaliteiten: - Overeenkomst Terbeschikkingstelling - exclusief BTW 21% - onroerende voorheffing ten laste van de begunstigde. Bent u op zoek naar bedrijfsvastgoed bestaande uit een loods te huur in Nieuwpoort? Contacteer ons voor meer informatie of een bezoek ter plaatse via ### of ### Meer weten?

162
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 50 33 33 00
Handelspand te huur Nieuwpoort (RBJ95491)
Prijs op aanvraag

8620 Nieuwpoort

Gelegen aan de drukbezochte jachthaven, met gratis parkeergelegenheid voor de deur.Casco handelsruimte waar zowel horeca, detailhandel als privéberoepen zijn toegestaan.Het handelspand is gelegen op het gelijkvloers en is moduleerbaar, informeer nu naar alle mogelijkheden. Oppervlakte: 278,82 m² Meer weten?

279
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 58 77 77 10
Handelspand te huur Nieuwpoort (RBJ95490)
Prijs op aanvraag

8620 Nieuwpoort

Gelegen aan de drukbezochte jachthaven, met gratis parkeergelegenheid voor de deur.Casco handelsruimte waar zowel horeca, detailhandel als privéberoepen zijn toegestaan.Het handelspand is gelegen op het gelijkvloers en is moduleerbaar, informeer nu naar alle mogelijkheden. Oppervlakte: 203,19 m² Meer weten?

203
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 58 77 77 10
Industrie te huur Nieuwpoort (RBJ87901)
695 €

8620 Nieuwpoort

Opslagplaats te huur in Nieuwpoort, gelegen in de zone voor ambachtelijke bedrijven en kmo's. Bouwjaar 1992/'94. INDELING: - Boogloods met rekken (216 m²). - poorthoogte 4,10m Uitrusting en afwerking: Gedeelte van de loods is voorzien van rekken. Betonnen vloer, schuifpoorten, TL-verlichting. - Onroerende voorheffing ten laste van de huurder, forfaitair vastgelegd op 1 maand huur / jaar. - Huurprijs + BTW. - Mogelijkheid om zadeldakloods bij te huren van 580 m² voor € 1.665/maand. Aarzel zeker niet ons te contacteren indien u graag meer informatie wenst omtrent dit bedrijfsvastgoed bestaande uit een loods / opslagplaats te huur in Nieuwpoort. Voor een bezoek graag contact opnemen via ### of via ### Meer weten?

216 216 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 50 33 33 00
Handelspand te huur Nieuwpoort (RBH47729)
2 700 €

8620 Nieuwpoort

Handelspand te huur in centrum van Nieuwpoort op een topligging in de Albert I-Laan, nabij Rituals, … Dit pand heeft een oppervlakte van 69 m² na de uitbouw DE EIGENAAR ZORGT NOG VOOR EEN UITBOUW. EPC KNR: C. Maandelijkse huurprijs: 2.700 euro. Provisie: 50 euro per maand. Benieuwd naar dit bedrijfsvastgoed te huur in Nieuwpoort? Contacteer ### of ### ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 54 33 62 52
Handelspand te huur Nieuwpoort (RBJ34288)
2 500 €

8620 Nieuwpoort

Commercieel gelijkvloers te huur, gelegen in het bruisende Nieuwpoort (Actief Interim). Dit pand heeft een opp. van 167 m², momenteel ingericht als uitzendkantoor. De maandelijkse huurprijs bedraagt 2.500 Euro + onr.voorh. ten laste van de huurder (2.221 Euro/jaar) + syndickosten 50 Euro per maand. EPC LABEL D. Benieuwd naar dit bedrijfsvastgoed te huur regio Nieuwpoort? Contacteer ### of ### ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 54 33 62 52
Handelspand te huur Nieuwpoort (RBI99523)
2 300 €

8620 Nieuwpoort

Dit horecapand is gelegen op de Kaai van Nieuwpoort Stad en bestaat uit: buitenterras - overdekt terras - de eigenlijke verbruikerszaal - lange bar - keuken - berging met koelcel - dames- en herentoiletten. De zaak is ook te bereiken via de achterkant, zéér interessant voor de leveranciers. Comfortabel en trendy ingericht, ideaal om gezellig iets te gaan eten of te drinken met zicht op de oude vismijn van Nieuwpoort. vrij 1/04/2024 Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 492 97 53 52