Bedrijfsvastgoed te huur - Brugge

134 zoekertjes (1 - 20)
950 €

8310 Assebroek

Ruimte met vele mogelijkheden (multifunctioneel- winkel-kantoor) aan de rand van Brugge. Woonwijken rondom het pand. Topligging langs belangrijke invalsweg naar/van Brugge. Het centrum Brugge is op wandelafstand. Het pand is gelegen op het gelijkvloers en heeft een kantoor-/winkelruimte, wc en kitchinette. Er zijn geen gemeenschappelijke kosten. In de directe omgeving zijn er diverse winkels, apotheek, krantenwinkel, optiek, frituur, hifiwinkel, kapsalon, een bedrijvencentrum en Vives hogeschool zijn op wandelafstand. Het station ligt op 5 min. fietsen. Voor het pand kunnen er fietsen gestald worden, er is ook parkeermogelijkheid voor één auto. Er is veel parkeergelegenheid rond het pand; in de directe nabijheid zijn er laadpalen voor elektrische wagens. Voor het pand is een bushalte. Kortom: een buitenkans! Meer weten?

1 Parkeerplaats(en)
contacteer
details
E-mail
1 650 €

8000 Brugge

Mooi handelspand met veel daglicht te huur in de Smedenstraat. Huidige invulling: uitzendkantoor. Indeling: - kantooroppervlakte: ca 70 m² - zonneterras: 25 m² Voorzieningen: - Airco - Energielabel A. - Centrale verwarming met warmtepomp. - LED-Verlichting. - Inbouwkasten. Het pand werd volledig gerenoveerd in 2013 en is in perfecte staat. Beschikbaar vanaf 1 november 2023. Onroerende voorheffing ten laste van de huurder. Aarzel zeker niet ons te contacteren indien dit bedrijfsvastgoed bestaande uit een handelspand te huur in Brugge u mogelijks kan interesseren. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 50 33 33 00
1 650 €

8000 Brugge

Mooi kantoor met veel daglicht te huur in de Smedenstraat. Huidige invulling: uitzendkantoor. Indeling: - kantooroppervlakte: ca 70 m² - zonneterras: 25 m² Voorzieningen: - Airco - Energielabel A. - Centrale verwarming met warmtepomp. - LED-Verlichting. - Inbouwkasten. Het pand werd volledig gerenoveerd in 2013 en is in perfecte staat. Onroerende voorheffing ten laste van de huurder. Aarzel zeker niet ons te contacteren indien dit bedrijfsvastgoed bestaande uit een kantoor te huur in Brugge u mogelijks kan interesseren. Meer weten?

66
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 50 33 33 00
2 500 €

8000 Brugge

Dit handelspand heeft een commerciele en TOERISTISCHE TOPLIGGING in de GOUDEN DRIEHOEK van Brugge, op 50 meter van de Grote Markt. Omvat een handels- of winkelruimte, achterplaats en een koer. Op de eerste verdieping is er een living en keuken aanwezig. Op de 2e verdieping vinden we 2 slaapkamers, toilet en geisoleerde zolderruimte. Energielabel E #slimondernemen Totale oppervlakte : 62 m² Contacteer De Brugse Databank op het nummer ### voor meer info en/of een bezoek ! immokantoor vastgoedmakelaar in Brugge - real estate agent realtor in Bruges Belgium - agence immobilière a Bruges Belgique tags - Bedrijfsvastgoed te huur in Brugge - commercieel vastgoed te huur - Verhuur handelspand - winkelruimte te huur - commercial property for rent for lease in Bruges City Center Belgium - Surface commerciale a louer a Bruges centre ville Belgique - commerce a louer Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 50 34 34 20
1 900 €

8000 Brugge

6 kantoorruimtes te huur in Brugge Kristus-Koning ( Fosterpark - Residentie Major Williamson ). Gelegen in een rustige en groen omgeving en vlot bereikbaar door een uitstekende verbinding met de ring, invalswegen en het centrum van Brugge. Voorheen : kantoor bedrijfsrevisoren. Uitermate geschikt voor de uitoefening van vrije beroepen, agentschappen ( notaris.- verzekeringen - immo ) of andere dienstverleningen ! Bruikbare vloeroppervlakte : 230 m² Omvat 6 kantoorruimtes ( 41m², 27m², 24m², 14m², 12m², 11m² ), keuken, 4 toiletten en 4 parkeerplaatsen. Energielabel D Kosten : 150 euro / maand voorschot syndic Onmiddellijk vrij ! Contacteer De Brugse Databank Vastgoed op het nummer ### voor meer info en/of een bezoek ! immokantoor vastgoedmakelaar in Brugge - real estate agent realtor in Bruges Belgium - agence immobilière a Bruges Belgique tags - Kantoorruimtes te huur in Brugge - office space for rent for lease in Bruges Belgium - office a louer a Bruges Belgique Meer weten?

4 Parkeerplaats(en)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 50 34 34 20
2 650 €

8000 Brugge

Dit instapklaar horecapand heeft een uiterst commerciele ligging vlakbij de schouwburg en op wandelafstand van de Markt. Zonder overname, enkel aankoop recente keuken aan 7500 euro. Plan aanwezig op aanvraag. Omvat een gelagzaal met bar ( 24 zitplaatsen, uitbreidbaar naar 30 tot 36 plaatsen ), terras met plaats voor 14 personen, volledig uitgeruste recente keuken, afwasplaats, grote kelder, dames- en herentoiletten. Op de eerste verdieping is er nog een gelagzaal voor 15 tot 20 personen mogelijk, een extra ruimte voor 12 personen en een prive terras. De tweede verdieping omvat een polyvalente ruimte. Energielabel F #slimondernemen Onmiddellijk vrij ! Contacteer De Brugse Databank op het nummer ### voor meer info en/of een bezoek ! immokantoor vastgoedmakelaar in Brugge - real estate agent realtor in Bruges Belgium - agence immobilière a Bruges Belgique tags - Bedrijfsvastgoed te huur in Brugge - commercieel vastgoed te huur - Verhuur handelspand - commercial property for rent for lease in Bruges Belgium - Surface commerciale a louer a Bruges Belgique - commerce a louer Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 50 34 34 20
770 €

8000 Brugge

Ontdek de ideale ruimte om te delen ! Deze vaste bureau's in een ruimte van 16m² zijn perfect voor één of twee personen en bieden u de privacy en rust die je nodig hebt om gefocust te blijven. Geniet van een ergonomische stoel en grote tafel voor maximaal comfort tijdens het werken. Wenst u de space voor u alleen, dat kan aan de eersteprijs. Indien u het leuk vindt de ruimte te delen met iemand anders, dan is dit zeker ook mogelijk aan de tweede prijs. U krijgt een eigen sleutel zodat u de ruimte altijd kunt betreden en verlaten wanneer het u uitkomt. Uw spullen kunnen ook hier veilig blijven liggen. Met snelle wifi, koffie, thee en water blijft u productief en geïnspireerd, terwijl utoegang hebt tot onze gemeenschappelijke faciliteiten zoals vergaderzalen en printer- en kopieermachine. Boek bij ons voor een kwartaal, zes maanden of een jaar en deel de ruimte met anderen die net als u op zoek zijn naar een inspirerende werkplek. Ontdek hoe WANTED SPACES u kan helpen om nieuwe connecties te leggen en samen te groeien. Neem contact met ons op voor meer informatie en maak van uw werkplek een inspirerende plek om te delen! Huurpijs 770 €/mnd Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 492 97 53 52
1 347 €

8000 Brugge

Deze ruime opslagplaats met bureel heeft een totale oppervlakte van 240 m² en is ideaal gelegen vlakbij de ring van Brugge. Vlot bereikbaar. Krachtstroom ( 380 volt ) aanwezig ! Omvat een opslagruimte, bureelruimte, toilet met wastafel en een technische ruimte. Inrijpoort : Breedte: 4 meter Hoogte: 4,44 meter. Voorzieningen : volledig electrisch ingericht, 3 x 380 Volt, aanwezigheid brandbeveiliging, brandverlichting, water. Geisoleerd dak. Omheining, vooraan afgesloten via code systeem. Huurprijs : € 1112,82 + 21% btw Onmiddellijk vrij ! Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 50 34 34 20
2 850 €

8000 Brugge

Dit instapklaar horecapand heeft een uiterst commerciele ligging vlakbij de schouwburg en op wandelafstand van de Markt. Omvat een gelagzaal met bar ( 24 zitplaatsen, uitbreidbaar naar 30 tot 36 plaatsen ), terras met plaats voor 14 personen, volledig uitgeruste nieuwe keuken ( mogelijkheid tot aanschaf ), afwasplaats, grote kelder, dames- en herentoiletten. Op de eerste verdieping is er nog een gelagzaal voor 15 tot 20 personen mogelijk, een extra ruimte voor 12 personen en een prive terras. De tweede verdieping omvat een polyvalente ruimte. Energielabel F #slimondernemen Onmiddellijk vrij ! Contacteer De Brugse Databank op het nummer ### voor meer info en/of een bezoek ! immokantoor vastgoedmakelaar in Brugge - real estate agent realtor in Bruges Belgium - agence immobilière a Bruges Belgique tags - Bedrijfsvastgoed te huur in Brugge - commercieel vastgoed te huur - Verhuur handelspand - commercial property for rent for lease in Bruges Belgium - Surface commerciale a louer a Bruges Belgique - commerce a louer Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 50 34 34 20
8 500 €

8200 Sint-Andries

Kasteel Tudor in Sint-Andries Brugge - Dit prachtig historisch gebouw in Tudorstijl met meerdere feestzalen leent zich uitermate voor feesten en evenementen. Het kasteel met tal van authentieke stijlelementen situeert zich in een vrij toegankelijk domein van maar liefst 40 ha groot, midden in de bosrijke omgeving van het historische Brugge. De ideale locatie voor recepties, communies, banketten, seminaries, brunch of andere (bedrijfs)evenementen. De zaak heeft een toegelaten maximumcapaciteit van 180 personen. Gebruik van de nabijgelegen publieke parking is toegelaten? Aankoop van het materiaal is mogelijk ! Er is tevens woonmogelijkheid aanwezig ( o.a. leefruimte, keuken, 4 slaapkamers met ensuite badkamer ) Omvat op het gelijkvloers een royale inkom met trappenhal, 2 zalen van 72 en 29 m² en een veranda/orangerie van 54 m², ingerichte keuken, 2 polyvalente ruimtes, berging en toiletten. Op de eerste verdieping vinden we 2 zalen ( 80 m² en 35 m² ), 2 kamers, linnenkamer, berging, kitchenette, bureau en een slaapkamer met badkamer. De tweede verdieping is prive en omvat een living, keuken, eetruimte, 4 slaapkamers met ensuite badkamer, berging, toilet en een afzonderlijke badkamer met grote dressing en inbouwkasten. Het pand is ook volledig onderkelderd en deze bevat de sanitaire ruimtes : dames-, heren- en andersvalidetoiletten ( Lift aanwezig ). Energielabel NR X Bruikbare vloeroppervlakte : 1060 m² Onmiddellijk vrij ! #slimondernemen Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 50 34 34 20
  Sint-Michiels (RBK15009)

8200 Sint-Michiels

520 € - 750 €

Verschillende kantoren of combinatie magazijn met kantoor te huur in bedrijvencentrum Brugge op een zeer goed bereikbare locatie tussen de N31 en het stadscentrum. De panden hebben een verschillende oppervlakte en zijn gemeubeld. VOORWAARDEN: - Minimum een jaar huren - Voorschot van twee maanden - Speciale voorwaarden voor starters (maximum 5 jaar actief) Deze prijzen zijn voor startende ondernemers (max 5 jaar opgestart). Voor niet-starters komt er 20% bij deze prijzen. Prijs is inclusief: - Bemand onthaal met postbedeling - Gemeenschappelijke vergaderzalen, sanitair, kitchenette. - Onderhoud kantoor en gemeenschappelijke ruimtes - Afvalbeheer - Parking (Prijs exclusief forfait nutsvoorzieningen) Aarzel zeker niet om contact op te nemen indien dit bedrijfsvastgoed bestaande uit kantoren / bureel met stapelruimte / atelier met verschillende oppervlaktes te huur in Brugge u kan interesseren. - Wettelijke vermeldingen: Meer weten?

6 unit(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 50 33 33 00
  Sint-Kruis (RBJ80618)

8310 Sint-Kruis

500 € - 800 €

4 praktijkruimtes/kantoren (van 17 tot 30 m²) te huur langs de Maalse Steenweg te Sint-Kruis. Ruimte 2 (17 m²): 500 EUR/ maand + 100 EUR forfait/ maand Ruimte 3 (21 m²): 575 EUR/ maand + 100 EUR forfait/ maand Ruimte 4 (19 m²): 525 EUR/ maand + 100 EUR forfait/ maand Ruimte 5 (30 m²): 800 EUR/ maand + 125 EUR forfait/ maand (forfait: gemeenschappelijke kosten, nutsvoorzieningen, brandverzekering...; excl. onroerende voorheffing) Kenmerken - gemeenschappelijke wachtruimte (18 p.) - gemeenschappelijke keuken - onderhoudsvriendelijke vinyl vloer - mogelijkheid tot overschilderen - geluidsdichte deuren met deurklink met codeslot - alarmsysteem - mogelijkheid tot plaatsen lavabo - sanitaire voorzieningen aanwezig Details: - onmiddelijk beschikbaar. - 3 autostaanplaatsen mogelijks bij te huren - verhuur zonder btw Aarzel zeker niet contact op te nemen indien dit bedrijfsvastgoed bestaande uit een kantoor of praktijkruimte te huur in Brugge u mogelijks kan interesseren. - Wettelijke vermeldingen: Meer weten?

17 - 30 4 unit(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 50 33 33 00
Handelspand te huur Brugge (RBL31351)
1 750 €

8000 Brugge

Dit handelspand heeft door zijn locatie talrijke voordelen. Zo geniet u van een grote visibiliteit en is er veel passage. - handelsoppervlakte: ca 50 m² Aarzel zeker niet contact op te nemen indien dit bedrijfsvastgoed bestaande uit een handelspand met woonst te huur in Brugge u mogelijks kan interesseren. Meer weten?

134
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 50 33 33 00
Kantoor te huur Sint-Andries (RBL11327)
850 €

8200 Sint-Andries

In het centrum van Sint-Andries vinden we dit commerciële pand. Voordien deed het pand dienst als tandartspraktijk, maar het pand biedt veelzijdige mogelijkheden voor diverse beroepen. Het pand is voorzien van 2 praktijkruimtes/ cabines, 1 wachtzaal en een ontvangstruimte met voldoende bergruimte. In de ontvangstruimte is een toilet voorzien, deze is rolstoeltoegankelijk. Indien interesse kan u ons mailen naar ### Troeven: * Onmiddellijk beschikbaar * centraal gelegen * Vlot bereikbaar 1) Stedenbouwkundige bestemming Wg: Woongebied 2) Beschermd erfgoed: neen 3) Geïnventariseerd erfgoed: niet van toepassing 4) Keuringsattest elektriciteit: ja 5) Renovatieverplichting: neen 6) Overstromingsrapport: Perceelscore of P-score: A: geen overstroming gemodelleerd Gebouwenscore of G-score: A: geen overstroming gemodelleerd Ligging in Signaalgebied: neen Ligging in afgebakende oeverzone of afgebakend overstromingsgebied: neen Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 50 94 69 45
Handelspand te huur Sint-Michiels (RBL00736)
1 570 €

8200 Sint-Michiels

Commercieel gelijkvloers of kantoor in de Rijselstraat 104 - 8200 Brugge. Deze uitermate goed gelegen handelsruimte is circa 180 m² groot, heeft een gevelbreedte van circa 9 meter en een diepte van circa13 meter. Dankzij de hoekopstelling is er een ruime lichtinval. De billijke huurprijs bedraagt 1.570 Euro per maand en de jaarlijkse onroerende voorheffing is ten laste van de huurder. Tot voor kort was er in het pand een bloeiend bankfiliaal gevestigd. De ruimte leent zich uitstekend voor een dienstencentrum, een praktijk, een handelszaak of kantoor. De ligging in de Rijselstraat is bijzonder interessant gezien deze straat de belangrijkste straat is van Sint-Michiels. Het is er gezellig druk dankzij de passage van zowel wagens, voetgangers als fietsers. In deze straat zijn wagens nog welkom. De mogelijkheid om kort te parkeren voor de deur is een extra troef voor iedere handelszaak. Wie wenst te ondernemen zal hier ongetwijfeld opportuniteiten zien. Wacht dus niet te lang en waag NU uw kans. Maak een afspraak voor een bezichtiging op ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 50 34 84 84
Handelsfonds te huur Brugge (RBK95078)
2 750 €

8000 Brugge

Dit handelspand is perfect gelegen in het hartje van Brugge in de Noordzandstraat. Het vormt de ideale locatie waar non-stop passage is. Het pand is zeer vlot toegankelijk zowel te voet als met de wagen en bevindt zich tussen de parking Zilverpand en 't Zand. De winkelruimte heeft meerdere etalages. Een stockageplaats, een keuken en sanitair. Verder bevindt zich nog een 2 ruime kelders . Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 50 34 29 78
Kantoor te huur Sint-Kruis (RBJ80617)
800 €

8310 Sint-Kruis

4 praktijkruimtes/kantoren (van 17 tot 30 m²) te huur langs de Maalse Steenweg te Sint-Kruis. Ruimte 5 (30 m²): 800 EUR/ maand + 125 EUR forfait/ maand (forfait: gemeenschappelijke kosten, nutsvoorzieningen, brandverzekering...; excl. onroerende voorheffing) Kenmerken - gemeenschappelijke wachtruimte (18 p.) - gemeenschappelijke keuken - onderhoudsvriendelijke vinyl vloer - mogelijkheid tot overschilderen - geluidsdichte deuren met deurklink met codeslot - alarmsysteem - mogelijkheid tot plaatsen lavabo - sanitaire voorzieningen aanwezig Details: - onmiddelijk beschikbaar - 3 autostaanplaatsen mogelijks bij te huren - verhuur zonder btw Aarzel zeker niet contact op te nemen indien dit bedrijfsvastgoed bestaande uit een kantoor of praktijkruimte te huur in Brugge u mogelijks kan interesseren. Meer weten?

30 30 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 50 33 33 00
Handelspand te huur Brugge (RBK91548)
3 900 €

8000 Brugge

Prachtig handelspand (89 m²) met veel etalage-ruimte te huur op zichtlocatie aan het Stationsplein te Brugge. Gezien de ligging is er dagelijks heel wat passage, wat uiteraard een commerciële troef is. Indeling: Handelsruimte met achterliggende bureauruimte/ stockageruimte en toilet Details: * Beschikbaar vanaf 1/11/2024 * Provisie 150 EUR/ maand voor gemeenschappelijke kosten en onroerende voorheffing, jaarlijkse afrekening * Gunstig EPC (EPC NR: C-label) Aarzel zeker niet contact op te nemen indien dit bedrijfsvastgoed bestaande uit een handelspand te huur in Brugge u mogelijks kan interesseren. Meer weten?

89 89 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 50 33 33 00
Kantoor te huur Brugge (RBK85943)
955 €

8000 Brugge

Gelegen aan de stadsrand van Brugge bevindt zich het kunstencentrum KAAP. Het pand is gelegen nabij de Ring van Brugge met een vlotte verbinding naar diverse winkels, het stadscentrum, het station met openbaar vervoer binnen handbereik en een vlotte verbinding richting de Expresweg (N31) en aansluitend ook de A1, E403 en E40. Een instapklare kantoorruimte gelegen op het 1ste verdiep van het gebouw (te bereiken via de trap) en is vrij vanaf 1 mei 2024. Het volledige 1ste verdiep wordt ter beschikking gesteld van de huurder en bestaat uit volgende ruimtes: - Open ruimte van 50 m² - momenteel ingericht met werkplaats voor 8 personen met zithoek - Kantoorruimte van 25 m² - momenteel ingericht als ontvangstruimte en vergaderzaal - Apart kantoor van 13,50 m² - ideaal als extra berging of kantoorruimte voor 1 persoon - Volledig geïnstalleerde keuken, voorzien van oven, fornuis, vaatwasmachine... - Sanitaire voorzieningen voor mannen en vrouwen aanwezig in het gebouw. Huurprijs: € 955 /maand Voor verdere informatie of een vrijblijvend bezoek contacteer ons op ### of mail naar ### Meer weten?

88
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 50 62 44 14
Handelspand te huur Sint-Michiels (RBK76271)
4 000 €

8200 Sint-Michiels

Casco handelspand (650 m²), op perfecte commerciële ligging, te huur in de Rijselstraat te Sint-Michiels. Naast de winkelruimte is er bijkomende opslag op het eerste verdiep (100 m²) aanwezig. Details: * Nutsvoorzieningen via eigen tellers * Onroerende voorheffing ten laste van huurder * Onmiddellijk beschikbaar * Verschillende bestemmingen mogelijk! Meer weten?

650 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 50 33 33 00