Handelspand te huur - Haacht

Er zijn géén zoekertjes gevonden voor uw zoekopdracht.

Maak een e-mail alert om op de hoogte te blijven van nieuwe zoekertjes die aan uw criteria voldoen!


Hieronder zijn nog enkele interessante adressen te vinden in de buurt van Haacht (3150) + Deelgemeenten.

Handelspand te huur Boortmeerbeek (RBI82195)
1 600 €

3190 Boortmeerbeek

Ligging: Het pand is gelegen pal in het centrum van Boortmeerbeek. Het station, winkels, scholen en andere voorzieningen bevinden zich op wandel- en fietsafstand van het gebouw. Kortom een ideale locatie voor het verhuren van een handelspand. Indeling: Het handelspand heeft een oppervlakte van 205 m² en biedt veel mogelijkheden. Ideaal voor een kantoor, winkel of vrij beroep. Het handelspand is opgesplitst in verschillende delen. Door de grote raampartijen geniet dit pand van veel visibiliteit. Achteraan het gebouw kunt heel wat opbergruimte terugvinden. Bijzonderheden: - Oppervlakte 205m² (cfr. EPC) - EPC C Overstromingsgevoeligheid perceel: klasse A Overstromingsgevoeligheid gebouw: klasse A Meer weten?

310 310 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelspand te huur Kampenhout (RBH04875)
1 400 €

1910 Kampenhout

Commerciële ruimte van 170 m² gelegen aan knooppunt Kampenhout-SAS, met directe toegang tot de Vaart. Zeer gunstige commerciële ligging! Gelegen tussen Leuven - Brussel en Antwerpen. Voldoende parkeermogelijkheden naast het pand. Gelegen op wandelafstand van openbaar vervoer. Meer info via ### of ### . Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelspand te huur Kampenhout (RBG46768)
5 000 €

1910 Kampenhout

Centraal gelegen handelspand met parkeermogelijkheid in Kampenhout Op een centrale locatie in Kampenhout kan u dit moderne handelspand van ongeveer 600 m² terugvinden. Het gelijkvloers van dit handelspand is op dit ogenblik ingedeeld als winkelruimte, met achterliggend een ruimte voor het personeel met een keuken en toiletten. Verder is er hier ook nog een ruimte voorzien als magazijn met garage voor leveringen. De bovenverdieping is ingedeeld als open ruimte met afzonderlijke kantoren. Verder is er ook nog een aparte vergaderzaal aanwezig. Door de centrale ligging tussen Haacht, Kampenhout, Boortmeerbeek en Herent is het handelspand goed bereikbaar. Daarnaast zijn er ook verschillende verbingingswegen zoals de N26, N21, E19 en E314 op enkele minuten met de auto. Aan het handelspand zijn er verschillende parkeerplaatsen aanwezig. Op zoek naar een toplocatie voor uw onderneming? Aarzel niet langer & contacteer ons voor een bezoek! ### - ### Meer weten?

7 Parkeerplaats(en)
contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelspand te huur Tremelo (RBH88035)
950 €

3120 Tremelo

Mooi recent handelspand in het centrum. 70 m² bruikbare vloeroppervlakte met een etalagebreedte van 4, 5 meter. De indeling kan aangepast worden naar behoefte van de huurder. Er is een apart wc, en een volledig betegelde doucheruimte met douche en lavabo in badkamermeubel. De verwarming/airco is met een warmtepomp. Een alarmsysteem is ook aanwezig. Ideaal als praktijkruimte voor een zelfstandige of een take away zaak. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
2 350 €

3020 Herent

Op de drukke verbindingsweg tussen Leuven en Mechelen is deze handelsruimte van 250m² en een gevelbreedte van 11 meter beschikbaar vanaf 1 januari 2023. Dankzij de grote vitrine geniet je van voldoende visibiliteit. Heb je nood aan een magazijn (250m²) of extra kantoorruimte (110m²), kan je deze erbij huren. Er is gratis parking aan de ingang en achter het gebouw. Aarzel zeker niet contact op te nemen met Jelle van Gilles Vastgoed indien deze handelsruimte bestaande uit een commerciële ruimte, magazijn en kantoor te huur in Herent u kan interesseren via ### Meer weten?

5 Parkeerplaats(en) 250 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelspand te huur Schriek (RBH94060)
600 €

2223 Schriek

Commerciële ruimte/ handelspand gelegen in het centrum van Schriek.Deze ruimte is momenteel ingedeeld in verschillende bureauruimtes, maar kan evengoed benut worden voor een schoonheidsinstituut, nagelstudio of dergelijke. Er is ook een toilet aanwezig.Voor meer informatie of voor een bezoek bel ### of mail ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelspand te huur Bonheiden (RBI94767)
750 €

2820 Bonheiden

Handelsgelijkvloers of kantoor in het centrum van Rijmenam. Bestaande uit inkom, ruimte van 80 m² , 2 burelen van 15 m², berging, 2 wc's, keuken. Het pand is beschikbaar vanaf 1 juni 2024. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelspand te huur Baal (RBI45694)
1 150 €

3128 Baal

Meer info via ### of ### Deze handelsgelijkvloers situeert zich op een uitstekende commerciële locatie in het centrum van Baal! Het pand is door de mooie grootte voor verschillende zelfstandige activiteiten geschikt. Indeling: grote polyvalente ruimte met koeltoog (vroeger ijssalon), en balie, apart toilet, zeer ruime stockageplaats, aparte berging/grote garage. Terras met zonneluifels aan de voorkant van het gebouw! Het terrein naast het pand gelegen mag gebruikt worden door de huurder. Ideaal om extra terras te voorzien. Er is tevens voldoende parking voor klanten vooraan het gebouw. Via een zijweg komt men aan de persoonlijke garage, die grenst aan het pand. Ideaal voor laden en lossen! Er zijn ook 1 à 2 staanplaatsen voor deze garage. Vloerverwarming op stookolie. Maandelijkse huurprijs bedraagt 1.150 EUR + 15 EUR vaste kosten = 1.165 EUR/maand Ontdek snel het potentieel van die mooie handelspand en maak je afspraak via ### of ### ! Meer weten?

7 Parkeerplaats(en)
contacteer
details
E-mail
Bellen
5 696 €

3000 Leuven

Handelseigendom te huur, gelegen op de Diestsestraat te Leuven ('Rechtse deel' actuele Bristol winkel). De gelijkvloerse opp. bedraagt 140 m². De maandelijkse huurprijs bedraagt 5.696 Euro per maand + onroerende voorheffing ten laste van de huurder. Beschikbaar; in onderling overleg. Benieuwd naar dit bedrijfsvastgoed te huur regio Leuven? Contacteer ### of ### ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
5 600 €

3000 Leuven

Handelseigendom te huur, gelegen op de Diestsestraat te Leuven ('Linkse deel' actuele Bristol winkel). De gelijkvloerse opp. bedraagt 153 m² + ruime kelder bruikbaar als stockruimte. De maandelijkse huurprijs bedraagt 5.600 euro per maand + onroerende voorheffing ten laste van de huurder. Vrij : 01 / 08 / 2024 Benieuwd naar dit bedrijfsvastgoed te huur regio Leuven? Contacteer ### of ### ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelspand te huur Putte (RBE89736)
2 500 €

2580 Putte

Ruim handelspand, gelegen in het centrum van Putte, vlakbij Carrefour Market en Zeeman. Dit pand heeft een oppervlakte van 600 m². De maandelijkse huurprijs bedraagt 2.500 euro. Onroerende voorheffing en syndickosten ten laste van de huurder. Benieuwd naar dit bedrijfsvastgoed te huur regio Putte? Contacteer ### of ### ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelspand te huur Leuven (RBI51316)
3 300 €

3000 Leuven

Uniek (ver)nieuwbouw horecapand te huur, gelegen in project Hogeschoolplein9, bestaande uit 22 studio’s en 2 commerciële units op één van de meest centrale ‘pleinen’ in hartje Leuven. De ruimte kan voor tal van mogelijkheden aangewend worden. Uiterst geschikt voor een koffiebar, ontbijtbar, trendy restaurant, cocktailbar, … De eigenaar werkt het pand verder af: afgewerkte vloer, bepleisterde muren en verwarming/koeling). HOG nr 9 heeft een oppervlakte van 162 m² Maandelijkse huurprijs: € 3 300 + 45 euro maandelijkse kosten. Het plein is autoluw en kan bereikt worden via de Naamsestraat en de Muntraat. Dit een plein met veel passage waar graag vertoefd wordt. Elektriciteit en verwarming met afzonderlijke meters. Benieuwd naar dit horecapand te huur in Leuven? Contacteer ### of ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelspand te huur Leuven (RBH66806)
2 950 €

3000 Leuven

Deze commerciële ruimte is gelegen op een ideale locatie tussen de Bondgenotenlaan en de Diestsestraat, hartje Leuven-centrum, met veel passage en goede zichtbaarheid. De gelijkvloerse opp. bedraagt 109 m² . Erboven zijn er 14 studio’s. De huurprijs bedraagt 2.950 euro per maand en een bijkomende kost van 45 euro (voor kosten gemeenschappelijke delen). Elektriciteit en verwarming met afzonderlijke meters. De eigenaar zorgt voor volgende basisafwerking: vloer + tegels, muren bepleisterd, zekeringskast, wachtbuizen voor de technieken + water en afvoer, 1 lichtstrip (verlichting) per unit. Benieuwd naar dit bedrijfsvastgoed te huur in Leuven? Contacteer ### of ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelspand te huur Leuven (RBH66805)
1 700 €

3000 Leuven

In het winkel-wandelgedeelte van de Diestsestraat, op wandelafstand van het station van Leuven, vindt u Residentie Vesper. Een nieuwbouwproject met 2 commerciële panden en 14 studio's. De look van dit gebouw valt op door zijn klasse en afwerking. Op de gelijkvloerse verdieping bevinden zich 2 commerciële ruimtes die ook samen gehuurd kunnen worden. De eigenaar voorziet volgende afwerking - vloer+ tegels - muren gepleisterd - zekeringskast - wachtbuizen voor technieken - water en afvoer - één lichtstrip per unit. Uiterst geschikt voor een koffiebar, designwinkel, fashion, kantoren, … Door de uiterst strategische ligging van voorbijgaande voetgangers en fietsers, de ondergrondse parking van de cinema en de onmiddellijke nabijheid van het station (met de nodige passage ten gevolge) geniet u van een commerciële ruimte met een unieke visibiliteit en toegankelijkheid. Oppervlaktes: Nummer 195 heeft een oppervlakte van 65 m² en nummer 197 heeft een oppervlakte van 156 m² + 9 m² terras. Huurprijzen: Nummer195 = 1.700 euro per maand + 45 euro kosten. Nummer 197 = 2.700 euro per maand + 45 euro kosten. Het pand is niet geschikt voor een nachtwinkel, pittabar, frituur, discobar en aanverwanten. Benieuwd naar dit bedrijfsvastgoed te huur in Leuven? Contacteer ### of ### ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelspand te huur Leuven (RBI31517)
3 333 €

3000 Leuven

Commercieel gelijkvloers, gelegen in het centrum van Leuven. Dit pand heeft een gelijkvloerse oppervlakte van ca. 130 m² en is gelegen vlak naast een vestiging van “Mutipharma”, in de directe nabijheid van de Diestsestraat en de Bondgenotenlaan. De maandelijkse huurprijs bedraagt 3.333 euro. Onroerende voorheffing ten laste van de huurder. Benieuwd naar dit bedrijfsvastgoed te huur in Leuven? Contacteer ### of ### ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelspand te huur Leuven (RBF64284)
8 000 €

3000 Leuven

Ruime handelsruimte met een opp. van zomaar liefst 527 m², gelegen in de gekende Diestsestraat in Leuven. Geen gemeenschappelijke lasten. Alle verbruik op privatieve meters.De maandelijkse huurprijs bedraagt 8.000 euro. Beschikbaar 1 juli 2024. Onroerende voorheffing ten laste van de huurder. Eventueel kan er nog 110 m² en surplus bij gehuurd worden. Dit pand is gelegen in de directe omgeving van Zeeman, Spar (Colruyt) Benieuwd naar dit bedrijfsvastgoed te huur regio Leuven? Contacteer ### of ### ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelspand te huur Leuven (RBF47515)
2 300 €

3000 Leuven

Top gelegen commercieel gelijkvloers te huur, gelegen vlakbij de Tiensestraat en de Bondgenotenlaan. Dit betreft een modern gelijkvloers, gelegen in een karaktervol gebouw (voorheen ‘Monstertjes Kinderspeciaalzaak’), tegenover 'BAVET'. De gelijkvloerse oppervlakte bedraagt 60 m². De maandelijkse huurprijs bedraagt 2.300 euro. Onroerende voorheffing ten laste van de huurder. Gelegen nabij ‘Otomat’, ‘Restaurant Baracca’, ‘Bavet’, … Benieuwd naar dit bedrijfsvastgoed te huur regio Leuven? Contacteer ### of ### ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
1 450 €

1820 Steenokkerzeel

Op zoek naar een unieke horeca-ruimte voor de opening van jouw brasserie, koffiehuis, ontbijt & lunch bar,...? Op de tweede verdieping van Kasteelresidentie Ter Ham (erkende assistentiewoningen) bevindt zich een lichtrijke ruimte met ingerichte keuken, vloerverwarming, spottersterras om de overvliegende vliegtuigen te bestuderen en als kers op de taart: een prachtig uitzicht op Kasteel Ter Ham. PRAKTISCH - Bouwjaar 2020 - Lift in het gebouw aanwezig - Uitgeruste keuken met vaatwasser, kookplaat, frigo, extra opbergruimte, mogelijkheid tot uitbreiding met koelcel - Vloerverwarming - Terras - Parkeermogelijkheid voor het kasteel - Lage energiekosten Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
3 950 €

2220 Heist-op-den-Berg

Op een uitstekende locatie te Heist-op-den-Berg, bevindt zich deze woonst/bureel met achterliggend zeer ruim magazijn van 1600 m² . U geniet hier van een uitstekende bereikbaarheid dankzij de centrale ligging vlakbij belangrijke invalswegen.We betreden de woning via de inkomhal. De lichtrijke leefruimte kunt u inrichten met een gezellige zithoek en aparte eetplaats. De keuken is mooi geïntegreerd in het geheel en voorzien van de voornaamste toestellen. Verder beschikt de woning op het gelijkvloers nog over een badkamer, uitgerust met lavabo, douchebad en apart toilet. Op de eerste verdieping beschikt u over 4 slaapkamers. Achteraan de woning beschikt u over een aangelegd terras met tuin, waar u steeds in alle rust en privacy kan genieten van het mooie weer.Het magazijn beschikt over een totale oppervlakte van 1600 m². Dit magazijn is ingedeeld in 2 delen die met elkaar verbonden zijn enerzijds 1250m² en anderzijds 350m² . Er is verder een zeer ruime parking voorzien van 1568 m². Dit is een uitstekende opportuniteit als u op zoek bent naar woonst met ruim magazijn en veel mogelijkheden op een uitstekende locatie nabij het centrum van Heist-op-den-Berg. Contacteer ons op ### voor meer informatie of neem een kijkje op ### Bijzonderheden:- Uitstekende ligging- Oppervlakte magazijn 1600 m² en ruime parking van 1568 m²- Woonst met 4 slpkrs en 185 m² bewoonbare oppervlakte Meer weten?

4018 1 Parkeerplaats(en)
contacteer
details
E-mail
Handelspand te huur Kessel-Lo (RBE71056)
Prijs op aanvraag

3010 Kessel-Lo

Fantastisch gelegen praktijkruimte met een oppervlakte van 210 m² te huur langs én met visibiliteit van de Diestsesteenweg (N2) te Kessel-Lo. De te renoveren ruimte betreft een oude woonst op 1 verdieping en is onderverdeeld in verschillende lichtrijke ruimtes. Aanwezigheid van een tuin. Ruime parkeermogelijkheden bij het gebouw. Contacteer PANORAMA voor bijkomende inlichtingen, plannen of een vrijblijvend plaatsbezoek ### Meer weten?

300 300 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen