Bedrijfsvastgoed te huur - Heusden

3 zoekertjes (1 - 3)
Kantoor te huur Heusden (RBH66255)
580 €

3550 Heusden

Zoek je een modern en nieuw kantoor op een zeer goed gelegen locatie. Zoek niet verder! Op de Koolmijnlaan 380 verhuren wij dit prachtig handelspand! Onmiddellijk beschikbaar! Pluspunten: -aantrekkelijke en nieuwe blok -goede epb -gunstige ligging -veel handelspanden in de buurt -parkeergelegenheid -veel lichtinval -moderne inrichting Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Industrie te huur Heusden (RBH54026)
2 800 €

3550 Heusden

Ruime opslagplaats in recent industriegebouw van 700 m² , uitstekend gelegen op het industrieterrein van Zolder-Mijn! Deze prima onderhouden loods bevindt zich op het zeer goed bereikbare industriegebied van Zolder; vlakbij de Koolmijnlaan op slechts enkele minuten van de E314. De loods heeft een zelfdragende constructie zodat alle indelingen mogelijk zijn en is in een zeer nette staat. Zowel wanden als dak zijn goed geïsoleerd. De loods is onmiddellijk beschikbaar. Deze opslagplaats biedt ook de mogelijkheid om een aparte bureauruimte te voorzien, zodat er ook van hieruit kan gewerkt worden. De inrit werd netje gebetonneerd tot en met de volledige achterzijde, waar men kan parkeren of laden/lossen/stapelen. De automatische rolpoort is circa 4.80 hoog en 2.70 breed. De ingang via deze poort bevindt zich aan de achterkant van de loods, waar ook nog via een deur naar binnen kan gegaan worden. De loods is uitermate geschikt als opslagplaats en met een uitstekende bereikbaarheid en zichtbaarheid op de A1 ligging van het industrieterrein. Deze onmiddellijk beschikbare loods kan voor een lange termijn gehuurd worden! Ook is er een mogelijkheid om een kleinere oppervlakte te huren, de loods kan in overleg met de eigenaar eventueel opgesplitst worden in kleinere eenheden. Pluspunten: *onmiddellijk beschikbaar *verwarming voorzien *uitstekende ligging *700m² *geïsoleerd *nette uitstraling op A1 ligging *voldoende laad/los/stapelplaats Bel ons gerust voor meer uitleg! Voor een bezichtiging ter plaatse of meer info, bel ons op ### of kom gewoon binnen op ons kantoor, steeds welkom! “Wij zijn verhuisd! WELKOM op onze nieuwe locatie: Meylandtlaan 115 – 3550 Heusden-Zolder” Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelspand te huur Heusden (RBH54025)
750 €

3550 Heusden

Handelspand gelegen op de Pastoor Paquetlaan 65 te Heusden. Dit handelspand biedt tal van mogelijkheden. Het pand is ingedeeld in verschillende ruimtes. De ontvangstruimte ligt aan de straatkant. Verder naar achter bevinden zich nog extra ruimtes. Aan de achterkant bevindt zich een keuken en een ruimte waar kan gelunchd worden. Het pand is centraal gelegen tussen handelspanden en kantoren, dicht bij een school , een ziekenhuis en ontmoetingscentrum "ons huis". In de buurt zijn er ook bushaltes en eetgelegenheden. Er is privé-parkeergelgenheid achter het gebouw. Onmiddelijk vrij! Huurprijs 750 euro / maand! Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen

We hebben slechts een paar zoekertjes gevonden die overeen komen met uw zoekcriteria.

Maak een e-mail alert om op de hoogte te blijven van nieuwe zoekertjes die aan uw criteria voldoen!


Hieronder zijn nog enkele interessante adressen te vinden in de buurt van Heusden (9070).

539 €

9050 Gentbrugge

Bereid je bedrijf voor op succes met een professioneel kantoor speciaal voor jou. Bent u op zoek naar flexibele kantoorruimte voor uw start-up of wilt u uw groeiende bedrijf uitbreiden? Zuiderpoort is de beste keuze voor u: de perfecte moderne werkomgeving om te huren in Gent. Kies uit een ruim aanbod aan gemeenschappelijke ruimtes of vergader-, conferentie- en trainingsruimtes op de benedenverdieping en de eerste verdieping van gebouw C0 en op de tweede en derde verdieping van gebouw C1. Beide gebouwen zijn prachtige kantoorcomplexen, waar u in het gezelschap van andere topbedrijven uw volgende succesvolle plan bedenkt. Neem plaats en voel uw productiviteit stijgen met behulp van de airconditioning, een scala aan interne services en supersnelle wifi van zakelijke kwaliteit. En niet alleen de verbindingen in het gebouw zijn indrukwekkend. De werkplek Zuiderpoort ligt vlak bij de snelweg en een gratis pendelbus brengt u naar het treinstation Gent-Sint-Pieters. Wilt u uw klanten buiten het kantoor vermaken of bent u op zoek naar een plek om gewoon wat te ontspannen? Op wandelafstand vindt u het Citadelpark en het Muinkpark. Als u meer van cultuur houdt, mag u het Museum voor Schone Kunsten zeker niet missen. Creëer en personaliseer een ruimte met de perfecte omvang voor een team van 1 werknemers met 8 m2 privékantoorruimte in Spaces Zuiderpoort . Onze kleine kantoren zijn volledig uitgerust, 24/7 toegankelijk en bieden tijdens kantooruren onbeperkte coworking-toegang tot onze business club. En omdat we weten hoe snel zaken kunnen veranderen, zullen we je nooit vragen om een langlopend contract af te sluiten: onze contractvoorwaarden zijn flexibel en afgestemd op je specifieke behoeften. De privékantoren van Spaces omvatten: • Toegang tot ons wereldwijde netwerk met duizenden locaties wereldwijd • Vriendelijke receptie- en supportteams • Veilige, hoogwaardige technologie en wifi • Printers en toegang tot administratieve ondersteuning • Schoonmaak, nutsvoorzieningen en beveiliging • Bureauruimte die per uur, dag of maand te huren is • Regelmatige netwerk- en community-evenementen • Eenvoudig boeken en accountbeheer via onze app • Aanpasbare en flexibele indelingen • Schaalbare werkruimtes die meegroeien met je bedrijf • Hoogwaardig ergonomisch meubilair • Extra toegang tot 50 m2 gedeelde werkruimte • Prijzen vanaf 539€ Ter informatie: alle getoonde foto's zijn van Spaces-locaties, maar komen mogelijk niet overeen met deze specifieke locatie. Neem contact op Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
75 €

9050 Ledeberg

Deze garagebox met kantelpoort (2,5 x 5,5m) bevindt zich in een garagecomplex achter een appartementsgebouw te Ledeberg, Jozef Vervaenestraat 20. (vlakbij Gent-Zuid) Onmiddellijk beschikbaar! Bel voor bezoek: Ulrik Willems ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelspand te huur Destelbergen (RBI76294)
70 €

9070 Destelbergen

Ondergrondse parkeerplaats te huur op strategische locatie te Destelbergen. Direct beschikbaar. €70/maand + €5/maand gemeenschappelijke kosten. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Industrie te huur Destelbergen (RBI22257)
210 €

9070 Destelbergen

magazijn (ca 20m²)op afgesloten terrein in kelder verdiep bereikbaar met auto, :kosten :verbruik electriciteit volgens teller, jaarlijks aandeel onroerende voorheffing ( ca 150€) met onkostennota. Meer weten?

20
contacteer
details
E-mail
Bellen
Kantoor te huur Gentbrugge (RBI94148)
4 500 €

9050 Gentbrugge

Fenomenaal gelegen stand-alone gebouw van 539 m² te huur langs én met aanzienlijke visibiliteit van de bedrijvige Brusselsesteenweg met onmiddellijke verbinding naar de E17 en de kleine ring rond Gent (R40). Vlotte bereikbaarheid met het openbaar vervoer: station Gentbrugge bevindt zich op amper 650 m wandelafstand. Het lichtrijke pand, geschikt voor zowel kantoor- als handelsdoeleinden, is verdeeld over een gelijkvloers (261 m²), eerste verdieping (139 m²) en tweede verdieping (139 m²) met aanwezigheid van o.a. veel natuurlijk lichtinval, verlichting, verwarming, sanitair, ... De huurprijs is inclusief 8 privatieve parkeerplaatsen. Tevens mogelijkheid tot huren van extra parkeerplaatsen. Onmiddellijk beschikbaar. Contacteer PANORAMA voor bijkomende inlichtingen, plannen of een vrijblijvend plaatsbezoek ### Meer weten?

539 8 Parkeerplaats(en) 539 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelspand te huur Gentbrugge (RBI94147)
4 500 €

9050 Gentbrugge

Fenomenaal gelegen stand-alone handelspand van 539 m² te huur langs én met aanzienlijke visibiliteit van de bedrijvige Brusselsesteenweg met onmiddellijke verbinding naar de E17 en de kleine ring rond Gent (R40). Vlotte bereikbaarheid met het openbaar vervoer: station Gentbrugge bevindt zich op amper 650 m wandelafstand. Het lichtrijke pand, geschikt voor zowel kantoor- als handelsdoeleinden, is verdeeld over een gelijkvloers (261 m²), eerste verdieping (139 m²) en tweede verdieping (139 m²) met aanwezigheid van o.a. veel natuurlijk lichtinval, verlichting, verwarming, sanitair, ... De huurprijs is inclusief 8 privatieve parkeerplaatsen. Tevens mogelijkheid tot huren van extra parkeerplaatsen. Vestig uw zaak op deze unieke zichtlocatie en geniet van alle voordelen van dit pand. Onmiddellijk beschikbaar. Contacteer PANORAMA voor bijkomende inlichtingen, plannen of een vrijblijvend plaatsbezoek ### Meer weten?

539 8 Parkeerplaats(en) 539 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelspand te huur Gentbrugge (RBI82976)
3 750 €

9050 Gentbrugge

Deze handelsruimte te huur bevindt zich langs de Brusselsesteenweg, nabij de E17 en op een kleine 5 minuten rijden van het centrum van Gent. Het handelspand, omringd door vele andere horeca- en winkelzaken, geniet tevens een vlotte bereikbaarheid met het openbaar vervoer, dankzij tram- en bushaltes vlakbij. Dit alles resulteert in een zeer goede zichtbaarheid. De ruimte werd voorheen ingenomen door Zeeman. Oppervlakte: 0.A + 0.C: 750 m² Beschikbaarheid: Beschikbaar vanaf 01/01/2024. Bent u geïnteresseerd in dit handelspand te huur in Gent? Contacteer ons via ### of ### . Meer weten?

1781 750 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
Kantoor te huur Gentbrugge (VWC93865)
2 309 €

9050 Gentbrugge

Krijg toegang tot prachtig ontworpen kantoorruimtes waar teams van vijf personen hun beste werk kunnen verrichten. Bent u op zoek naar flexibele kantoorruimte voor uw start-up of wilt u uw groeiende bedrijf uitbreiden? Zuiderpoort is de beste keuze voor u: de perfecte moderne werkomgeving om te huren in Gent. Kies uit een ruim aanbod aan gemeenschappelijke ruimtes of vergader-, conferentie- en trainingsruimtes op de benedenverdieping en de eerste verdieping van gebouw C0 en op de tweede en derde verdieping van gebouw C1. Beide gebouwen zijn prachtige kantoorcomplexen, waar u in het gezelschap van andere topbedrijven uw volgende succesvolle plan bedenkt. Neem plaats en voel uw productiviteit stijgen met behulp van de airconditioning, een scala aan interne services en supersnelle wifi van zakelijke kwaliteit. En niet alleen de verbindingen in het gebouw zijn indrukwekkend. De werkplek Zuiderpoort ligt vlak bij de snelweg en een gratis pendelbus brengt u naar het treinstation Gent-Sint-Pieters. Wilt u uw klanten buiten het kantoor vermaken of bent u op zoek naar een plek om gewoon wat te ontspannen? Op wandelafstand vindt u het Citadelpark en het Muinkpark. Als u meer van cultuur houdt, mag u het Museum voor Schone Kunsten zeker niet missen. Creëer en personaliseer een ruimte met de perfecte omvang voor een team van 5 werknemers met 30 m2 privékantoorruimte in Spaces Zuiderpoort . Onze grote kantoren zijn volledig uitgerust, 24/7 toegankelijk en bieden tijdens kantooruren onbeperkte coworking-toegang tot onze business club. En omdat we weten hoe snel zaken kunnen veranderen, zullen we je nooit vragen om een langlopend contract af te sluiten: onze contractvoorwaarden zijn flexibel en afgestemd op je specifieke behoeften. De privékantoren van Spaces omvatten: • Toegang tot ons wereldwijde netwerk met duizenden locaties wereldwijd • Vriendelijke receptie- en supportteams • Veilige, hoogwaardige technologie en wifi • Printers en toegang tot administratieve ondersteuning • Schoonmaak, nutsvoorzieningen en beveiliging • Bureauruimte die per uur, dag of maand te huren is • Regelmatige netwerk- en community-evenementen • Eenvoudig boeken en accountbeheer via onze app • Aanpasbare en flexibele indelingen • Schaalbare werkruimtes die meegroeien met je bedrijf • Hoogwaardig ergonomisch meubilair • Extra toegang tot 50 m2 gedeelde werkruimte • Prijzen vanaf 2309€ Ter informatie: alle getoonde foto's zijn van Spaces-locaties, maar komen mogelijk niet overeen met deze specifieke locatie. Neem contact op Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Kantoor te huur Gentbrugge (VWC93864)
1 409 €

9050 Gentbrugge

Boek een serviced office voor vier personen, dan regelen wij de rest. Bent u op zoek naar flexibele kantoorruimte voor uw start-up of wilt u uw groeiende bedrijf uitbreiden? Zuiderpoort is de beste keuze voor u: de perfecte moderne werkomgeving om te huren in Gent. Kies uit een ruim aanbod aan gemeenschappelijke ruimtes of vergader-, conferentie- en trainingsruimtes op de benedenverdieping en de eerste verdieping van gebouw C0 en op de tweede en derde verdieping van gebouw C1. Beide gebouwen zijn prachtige kantoorcomplexen, waar u in het gezelschap van andere topbedrijven uw volgende succesvolle plan bedenkt. Neem plaats en voel uw productiviteit stijgen met behulp van de airconditioning, een scala aan interne services en supersnelle wifi van zakelijke kwaliteit. En niet alleen de verbindingen in het gebouw zijn indrukwekkend. De werkplek Zuiderpoort ligt vlak bij de snelweg en een gratis pendelbus brengt u naar het treinstation Gent-Sint-Pieters. Wilt u uw klanten buiten het kantoor vermaken of bent u op zoek naar een plek om gewoon wat te ontspannen? Op wandelafstand vindt u het Citadelpark en het Muinkpark. Als u meer van cultuur houdt, mag u het Museum voor Schone Kunsten zeker niet missen. Creëer en personaliseer een ruimte met de perfecte omvang voor een team van 4 werknemers met 20 m2 privékantoorruimte in Spaces Zuiderpoort . Onze middelgrote kantoren zijn volledig uitgerust, 24/7 toegankelijk en bieden tijdens kantooruren onbeperkte coworking-toegang tot onze business club. En omdat we weten hoe snel zaken kunnen veranderen, zullen we je nooit vragen om een langlopend contract af te sluiten: onze contractvoorwaarden zijn flexibel en afgestemd op je specifieke behoeften. De privékantoren van Spaces omvatten: • Toegang tot ons wereldwijde netwerk met duizenden locaties wereldwijd • Vriendelijke receptie- en supportteams • Veilige, hoogwaardige technologie en wifi • Printers en toegang tot administratieve ondersteuning • Schoonmaak, nutsvoorzieningen en beveiliging • Bureauruimte die per uur, dag of maand te huren is • Regelmatige netwerk- en community-evenementen • Eenvoudig boeken en accountbeheer via onze app • Aanpasbare en flexibele indelingen • Schaalbare werkruimtes die meegroeien met je bedrijf • Hoogwaardig ergonomisch meubilair • Extra toegang tot 50 m2 gedeelde werkruimte • Prijzen vanaf 1409€ Ter informatie: alle getoonde foto's zijn van Spaces-locaties, maar komen mogelijk niet overeen met deze specifieke locatie. Neem contact op Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Kantoor te huur Gentbrugge (VWC93863)
1 059 €

9050 Gentbrugge

Een op maat gemaakte kantoorruimte voor drie teamleden waar alles tot in de puntjes geregeld is. Bent u op zoek naar flexibele kantoorruimte voor uw start-up of wilt u uw groeiende bedrijf uitbreiden? Zuiderpoort is de beste keuze voor u: de perfecte moderne werkomgeving om te huren in Gent. Kies uit een ruim aanbod aan gemeenschappelijke ruimtes of vergader-, conferentie- en trainingsruimtes op de benedenverdieping en de eerste verdieping van gebouw C0 en op de tweede en derde verdieping van gebouw C1. Beide gebouwen zijn prachtige kantoorcomplexen, waar u in het gezelschap van andere topbedrijven uw volgende succesvolle plan bedenkt. Neem plaats en voel uw productiviteit stijgen met behulp van de airconditioning, een scala aan interne services en supersnelle wifi van zakelijke kwaliteit. En niet alleen de verbindingen in het gebouw zijn indrukwekkend. De werkplek Zuiderpoort ligt vlak bij de snelweg en een gratis pendelbus brengt u naar het treinstation Gent-Sint-Pieters. Wilt u uw klanten buiten het kantoor vermaken of bent u op zoek naar een plek om gewoon wat te ontspannen? Op wandelafstand vindt u het Citadelpark en het Muinkpark. Als u meer van cultuur houdt, mag u het Museum voor Schone Kunsten zeker niet missen. Creëer en personaliseer een ruimte met de perfecte omvang voor een team van 3 werknemers met 15 m2 privékantoorruimte in Spaces Zuiderpoort . Onze middelgrote kantoren zijn volledig uitgerust, 24/7 toegankelijk en bieden tijdens kantooruren onbeperkte coworking-toegang tot onze business club. En omdat we weten hoe snel zaken kunnen veranderen, zullen we je nooit vragen om een langlopend contract af te sluiten: onze contractvoorwaarden zijn flexibel en afgestemd op je specifieke behoeften. De privékantoren van Spaces omvatten: • Toegang tot ons wereldwijde netwerk met duizenden locaties wereldwijd • Vriendelijke receptie- en supportteams • Veilige, hoogwaardige technologie en wifi • Printers en toegang tot administratieve ondersteuning • Schoonmaak, nutsvoorzieningen en beveiliging • Bureauruimte die per uur, dag of maand te huren is • Regelmatige netwerk- en community-evenementen • Eenvoudig boeken en accountbeheer via onze app • Aanpasbare en flexibele indelingen • Schaalbare werkruimtes die meegroeien met je bedrijf • Hoogwaardig ergonomisch meubilair • Extra toegang tot 50 m2 gedeelde werkruimte • Prijzen vanaf 1059€ Ter informatie: alle getoonde foto's zijn van Spaces-locaties, maar komen mogelijk niet overeen met deze specifieke locatie. Neem contact op Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Kantoor te huur Gentbrugge (VWC93862)
749 €

9050 Gentbrugge

Een volledig aanpasbare werkomgeving met de ideale afmetingen voor twee personen. Bent u op zoek naar flexibele kantoorruimte voor uw start-up of wilt u uw groeiende bedrijf uitbreiden? Zuiderpoort is de beste keuze voor u: de perfecte moderne werkomgeving om te huren in Gent. Kies uit een ruim aanbod aan gemeenschappelijke ruimtes of vergader-, conferentie- en trainingsruimtes op de benedenverdieping en de eerste verdieping van gebouw C0 en op de tweede en derde verdieping van gebouw C1. Beide gebouwen zijn prachtige kantoorcomplexen, waar u in het gezelschap van andere topbedrijven uw volgende succesvolle plan bedenkt. Neem plaats en voel uw productiviteit stijgen met behulp van de airconditioning, een scala aan interne services en supersnelle wifi van zakelijke kwaliteit. En niet alleen de verbindingen in het gebouw zijn indrukwekkend. De werkplek Zuiderpoort ligt vlak bij de snelweg en een gratis pendelbus brengt u naar het treinstation Gent-Sint-Pieters. Wilt u uw klanten buiten het kantoor vermaken of bent u op zoek naar een plek om gewoon wat te ontspannen? Op wandelafstand vindt u het Citadelpark en het Muinkpark. Als u meer van cultuur houdt, mag u het Museum voor Schone Kunsten zeker niet missen. Creëer en personaliseer een ruimte met de perfecte omvang voor een team van 2 werknemers met 10 m2 privékantoorruimte in Spaces Zuiderpoort . Onze kleine kantoren zijn volledig uitgerust, 24/7 toegankelijk en bieden tijdens kantooruren onbeperkte coworking-toegang tot onze business club. En omdat we weten hoe snel zaken kunnen veranderen, zullen we je nooit vragen om een langlopend contract af te sluiten: onze contractvoorwaarden zijn flexibel en afgestemd op je specifieke behoeften. De privékantoren van Spaces omvatten: • Toegang tot ons wereldwijde netwerk met duizenden locaties wereldwijd • Vriendelijke receptie- en supportteams • Veilige, hoogwaardige technologie en wifi • Printers en toegang tot administratieve ondersteuning • Schoonmaak, nutsvoorzieningen en beveiliging • Bureauruimte die per uur, dag of maand te huren is • Regelmatige netwerk- en community-evenementen • Eenvoudig boeken en accountbeheer via onze app • Aanpasbare en flexibele indelingen • Schaalbare werkruimtes die meegroeien met je bedrijf • Hoogwaardig ergonomisch meubilair • Extra toegang tot 50 m2 gedeelde werkruimte • Prijzen vanaf 749€ Ter informatie: alle getoonde foto's zijn van Spaces-locaties, maar komen mogelijk niet overeen met deze specifieke locatie. Neem contact op Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Kantoor te huur Gentbrugge (RBI29738)
2 600 €

9050 Gentbrugge

Uitstekend gelegen nieuwbouw all-in kantoren van 48 m² (+/- 8 personen) te huur op slechts 1,1 km van de Brusselsesteenweg (N9) met onmiddellijke verbinding naar de E17. Uiterst vlotte bereikbaarheid met het openbaar vervoer: station Gentbrugge ligt op wandelafstand. De moderne kantoren met hippe inrichting maken deel uit van het gloednieuw businesscenter "WATT The Health", hét ideale businesscenter voor HealthTech, MedTech en SportTech. De instapklare kantoren hebben oog voor duurzame technieken. Tevens aanwezigheid van phone booths, meeting rooms, lunchzone met terras , eventruimte, ... Vestig uw bedrijf op deze unieke all-in toplocatie en geniet van alle voordelen. Ook andere oppervlaktes mogelijk van 48 m² tot 155 m² (van +/- 8 tot 30 personen). Contacteer PANORAMA voor bijkomende inlichtingen of een vrijblijvend plaatsbezoek ### Meer weten?

48 48 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
Kantoor te huur Gentbrugge (RBI29737)
7 500 €

9050 Gentbrugge

Uitstekend gelegen nieuwbouw all-in kantoren van 155 m² (+/- 30 personen) te huur op slechts 1,1 km van de Brusselsesteenweg (N9) met onmiddellijke verbinding naar de E17. Uiterst vlotte bereikbaarheid met het openbaar vervoer: station Gentbrugge ligt op wandelafstand. De moderne kantoren met hippe inrichting maken deel uit van het gloednieuw businesscenter "WATT The Health", hét ideale businesscenter voor HealthTech, MedTech en SportTech. De instapklare kantoren hebben oog voor duurzame technieken. Tevens aanwezigheid van phone booths, meeting rooms, lunchzone met terras , eventruimte, ... Vestig uw bedrijf op deze unieke all-in toplocatie en geniet van alle voordelen. Ook andere oppervlaktes mogelijk van 48 m² tot 155 m² (van +/- 8 tot 30 personen). Contacteer PANORAMA voor bijkomende inlichtingen of een vrijblijvend plaatsbezoek ### Meer weten?

155 155 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
Prijs op aanvraag

9050 Gentbrugge

ONDER OPTIE In 2010 gerenoveerd multifunctioneel gebouw, gelijkvloers + verdieping in mooie, groene omgeving, zeer goed bereikbaar. Onroerende voorheffing inbegrepen in de prijs Geschikt voor kantoren, crèche, ... Op het gelijkvloers: ruime inkomhal met trap, meerdere bureau-ruimtes, keuken, 2 bergingen, vergaderzaal, 3 toiletten, technische ruimte. Toegang tot een kleine tuin die uitgeeft op een grotere tuin/weide. Op de eerste verdieping: refter, bar, 2 grote open kantoorruimtes met airconditioning, 2 toiletten, 2 grote zolders. Het gebouw ligt midden in het groen, op 10 minuten van Gent Centrum, op minder dan 10 minuten van de E17, E40, R4. Buiten zijn 6-8 niet-overdekte autostaanplaatsen. Huurprijs per maand: 2200EUR/mnd. Handelshuurcontract. Energiekosten gas, elektriciteit, water NIET in de huurprijs inbegrepen, maandelijkse provisie met jaarlijkse eindafrekening. Voor meer info of een bezoek, vul bij voorkeur al uw gegevens in via de contact-knop en dan bel ik u zo spoedig mogelijk op. Laurens Deprez ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Prijs op aanvraag

9050 Gentbrugge

ONDER OPTIE In 2010 gerenoveerd multifunctioneel gebouw, gelijkvloers + verdieping in mooie, groene omgeving, zeer goed bereikbaar. Onroerende voorheffing inbegrepen in de prijs Geschikt voor kantoren, crèche, ... Op het gelijkvloers: ruime inkomhal met trap, meerdere bureau-ruimtes, keuken, 2 bergingen, vergaderzaal, 3 toiletten, technische ruimte. Toegang tot een kleine tuin die uitgeeft op een grotere tuin/weide. Op de eerste verdieping: refter, bar, 2 grote open kantoorruimtes met airconditioning, 2 toiletten, 2 grote zolders. Het gebouw ligt midden in het groen, op 10 minuten van Gent Centrum, op minder dan 10 minuten van de E17, E40, R4. Buiten zijn 6-8 niet-overdekte autostaanplaatsen. Huurprijs per maand: 2200EUR/mnd. Handelshuurcontract. Energiekosten gas, elektriciteit, water NIET in de huurprijs inbegrepen, maandelijkse provisie met jaarlijkse eindafrekening. Voor meer info of een bezoek, vul bij voorkeur al uw gegevens in via de contact-knop en dan bel ik u zo spoedig mogelijk op. Laurens Deprez ### Meer weten?

700
contacteer
details
E-mail
Bellen
Kantoor te huur Gentbrugge (RBI15074)
4 120 €

9050 Gentbrugge

Uniek gelegen instapklare kantoren van 399 m² te huur op slechts 2 km van het centrum van Gent en op amper 2 min van de E17-E40. De kantoorruimte is voorzien van vergaderzalen/burelen, keuken, airco, ventilatie, ... Tevens aanwezigheid van veel natuurlijk lichtinval. Ruime parkeermogelijkheden bij het gebouw. Beschikbaar per 01/11/2023. Huurprijs is inclusief provisie gemeenschappelijke/privatieve lasten! Vestig uw bedrijf op deze unieke toplocatie, contacteer PANORAMA voor bijkomende inlichtingen of een vrijblijvend plaatsbezoek ### Meer weten?

399 399 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
Kantoor te huur Gentbrugge (RBI15072)
2 040 €

9050 Gentbrugge

Uniek gelegen instapklare kantoren van 136 m² te huur op slechts 2 km van het centrum van Gent en op amper 2 min van de E17-E40. De kantoorruimte is voorzien van grote vergaderzaal, kitchenette, airco, ... Tevens aanwezigheid van veel natuurlijk lichtinval.Ruime parkeermogelijkheden bij het gebouw. Onmiddellijk beschikbaar. Huurprijs is inclusief provisie gemeenschappelijke/privatieve lasten! Vestig uw bedrijf op deze unieke toplocatie, contacteer PANORAMA voor bijkomende inlichtingen of een vrijblijvend plaatsbezoek ### Meer weten?

136 136 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen