Bedrijfsvastgoed te huur - Ingelmunster

4 zoekertjes (1 - 4)
1 000 €

8770 Ingelmunster

Magazijn/opslagplaats te huur van ca. 334 m² in de industriezone te Ingelmunster. Eigenschappen: - gepolierde betonvloer - hoogtes van ca. 5,2 m - sectionaal poort Bent u op zoek naar bedrijfsvastgoed bestaande uit een magazijn te huur in Ingelmunster? Aarzel dan niet om ons te contacteren op het nummer ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Industrie te huur Ingelmunster (RBI88975)
650 €

8770 Ingelmunster

Vlot bereikbare loods gelegen in de Groenstraat te Ingelmunster. Specificaties van de loods: - ca. 195 m² bruikbare vloeroppervlakte - verlichting - automatische sectionaal poort ca. 2,70 B x 3 m H - water + uitgietbak - 3-fasen stopcontact - betonvloer - parkeerplaats voor de loods - het dak van de loods werd recent vernieuwd Bent u op zoek naar bedrijfsvastgoed bestaande uit een loods te huur in Ingelmunster? Aarzel dan niet om ons te contacteren op het nummer ### Meer weten?

195 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
Industrie te huur Ingelmunster (RBG59973)
1 000 €

8770 Ingelmunster

Loods te huur van ca. 400 m² en voorliggende private parking op afgesloten terrein op commerciële, goed bereikbare ligging Specificaties: - verschillende compartimenten, allen goed toegankelijk - rolbrug per compartiment - water - elektriciteit - 220V - verlichting - betonvloer - toegangspoort van ca. 4,5 m - vrije hoogte: ca. 4,8 m Bent u op zoek naar bedrijfsvastgoed bestaande uit een magazijn te huur in Ingelmunster? Aarzel dan niet om ons te contacteren op het nummer ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Industrie te huur Ingelmunster (RBG59972)
1 000 €

8770 Ingelmunster

Loods te huur van ca. 400 m² met mezzanine en apart bureau op commerciële, goed bereikbare ligging Specificaties: - verschillende compartimenten - sanitair - water - elektriciteit - 220V - verlichting - betonvloer - toegang vooraan eventueel aanpasbaar naar (schuif)poort Bent u op zoek naar bedrijfsvastgoed bestaande uit een magazijn te huur in Ingelmunster? Aarzel dan niet om ons te contacteren op het nummer ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen

We hebben slechts een paar zoekertjes gevonden die overeen komen met uw zoekcriteria.

Maak een e-mail alert om op de hoogte te blijven van nieuwe zoekertjes die aan uw criteria voldoen!


Hieronder zijn nog enkele interessante adressen te vinden in de buurt van Ingelmunster (8770).

3 188 €

8860 Lendelede

Magazijn van 1275.52m² (25.29 x 50.10m) te huur te Lendelede.Troeven?+ Diverse parkeerplaatsen;+ Gepolierde beton;+ Geïsoleerd dak;+ Hoogte tot 6 meter;+ Regenput aanwezig.Zone voor kleinschalige, ambachtelijke bedrijfsvoering.Mogelijkheid tot huren van burelen.Prijs 3188€ + btw.Benieuwd naar dit pand of een andere eigendom? ### – ### Meer weten?

1222
contacteer
details
E-mail
Bellen
995 €

8870 Izegem

Ontdek dit uiterst commercieel gelegen handelspand met woonst, gelegen in het centrum van Izegem op de hoek van de Sint-Pietersstraat en de Papestraat nabij de Sint-Tillokerk. Dit hoekpand geniet van een uitstekende visibiliteit en toegankelijkheid dankzij de nabijheid van enkele publieke parkings. Hier kan wonen en werken gecombineerd worden! Indeling: ruime handelsruimte van ca. 144 m² voorzien van etalages met toegang tot de kelder en het gastentoilet. Vanuit de handelsruimte kan u de trap nemen naar het privégedeelte. Hier vindt u een ruime en lichtrijke leefruimte met open geïnstalleerde keuken (voorzien van elektrische kookplaat, dampkap, oven, koelkast en dubbele spoelbak) met annex berging en terras, extra toilet en badkamer (voorzien van douche, dubbel lavabomeubel en sauna). Tot slot biedt de tweede verdieping plaats voor een nachthal, 2 ruime slaapkamers (waarvan 1 voorzien van ingemaakte kasten) en een zolderberging. CV op aardgas | Voorzien van rolluiken en verlichtingsarmaturen| Onmiddellijk beschikbaar | Tal van parkeergelegenheid | Een opportuniteit zowel naar kleinhandel als naar kantoren toe. Alsook mogelijkheid tot vestiging vrij beroep. Contacteer ons voor meer informatie. ### ### Meer weten?

144
contacteer
details
E-mail
Bellen
750 €

8870 Izegem

Lichtrijke handelsruimte/praktijkruimte/kantoorruimte op Bosmolens bestaande uit handelsruimte (ong. 66 m²), berging (ong. 13m²), bureel (ong. 10 m²) met terras, toilet en kitchenette. Er zijn 3 parkings voor de handelsruimte. Verwarming en airco is voorzien. Ref. : 8599. Meer weten?

3 Parkeerplaats(en)
contacteer
details
E-mail
Bellen
550 €

8760 Meulebeke

Opslagplaats met praktische in - en oprit. Aan de verbindingsweg Meulebeke- Dentergem bieden we een opslagruimte met schuifpoort die voorzien is van vaste verlichting + een overkapte opslagruimte aan. De huur bedraag €550/maand of €650/maand indien U het fiscaal inbrengt. Elektriciteit in de huur inbegrepen. Meer weten?

430
contacteer
details
E-mail
Bellen
440 €

8860 Lendelede

Een polyvalente ruimte op de 1ste verdieping van het gebouw nabij de Rijksweg te Lendelede. De ruimte is bereikbaar via een trappenhal. Geen lift aanwezig. Deze ruimte in casco-toestand van ong. 155 m² kan dienst doen als opslagplaats, bureelruimte,... Contacteer ons kantoor voor een plaatsbezoek. Ref. : 8847. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
5 764 €

8860 Lendelede

Magazijn van 2882 m² te huur te Lendelede met burelen.Deel 1 : 25.29m x 50.10m = 1275.52m² (hoogte tot 6m)Deel 2 : 18.16m x 16.64m = 338.91m² (hoogte van +- 3.5m)Deel 3 : 26.42m x 44.51m = 1267.63m² (hoogte tot +- 5m)Burelen : 5m x 15m en 16m x 16m (2 verdiepingen)Troeven?+ Diverse parkeerplaatsen;+ Gepolierde beton;+ Geïsoleerd dak;+ Hoogte tot 6 meter;+ Regenput aanwezig.Zone voor kleinschalige, ambachtelijke bedrijfsvoering.Prijs 5764€ + btw + KI.Benieuwd naar dit pand of een andere eigendom? ### – ### Meer weten?

1222
contacteer
details
E-mail
Bellen
3 750 €

8860 Lendelede

Magazijn van 1500m² te huur te Lendelede.Troeven?+ Diverse parkeerplaatsen;+ Gepolierde beton;+ Geïsoleerd dak;+ Hoogte tot 6 meter;+ Regenput aanwezig.Zone voor kleinschalige, ambachtelijke bedrijfsvoering.Mogelijkheid tot huren van burelen.Prijs 3750€ + btw.Benieuwd naar dit pand of een andere eigendom? ### – ### Meer weten?

1500
contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelspand te huur Izegem (RBI98894)
2 500 €

8870 Izegem

Het handelspand is gelegen naast de 'Bloemenhal' in de Krekelmotestraat te Izegem op een goede 'zichtlocatie'. Het handelspand is ook heel goed bereikbaar dankzij de ligging langs een invalsweg naar Izegem-centrum en de Rijksweg. De op-en afritten van de E403 autostrade liggen ook vlakbij. Verder geniet je van de aanwezigheid van heel wat andere handelszaken in de nabije omgeving (Bloemenhal, Frunpark, Top Interieur, ...) Indeling van het pand: - handelsruimte van ca. 260 m² (dit is eventueel nog uitbreidbaar!) - handelsruimte/opslagruimte van ca. 140 m² met aan de zijkant een sectionaal poort - kitchenette/vergaderruimte - bergruimte - toilet - kelder Specificaties: - verwarming op gas - elektriciteit- (3 fase aansluiting) en wateraansluiting - sectionaalpoort: ca. 3,2 m B x 2,6 m H De totale bruikbare oppervlakte is ca. 400 m², maar in overleg eventueel nog uitbreidbaar. Er is parkeermogelijkheid bij het handelspand. Bent u op zoek naar bedrijfsvastgoed bestaande uit een handelspand met opslagruimte te huur in Izegem? Aarzel dan niet om ons te contacteren op het nummer ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelspand te huur Izegem (RBI79757)
500 €

8870 Izegem

Ontdek deze unieke kans om een veelzijdig handelspand te huren, ideaal gelegen in het bruisende centrum van Izegem. Met zijn strategische ligging biedt dit pand een uitstekende zichtbaarheid en toegankelijkheid voor potentiële klanten. Het pand bestaat uit één grote ruimte, perfect voor het creëren van een inspirerende winkel, showroom of kantoor. Een apart toilet en een handige opbergruimte voorzien in de nodige faciliteiten. De kelder voegt extra veelzijdigheid toe, ideaal voor opslag of als extra werkruimte. Belangrijk om te weten is dat het pand niet geschikt is voor horecaactiviteiten. Desondanks biedt het een scala aan mogelijkheden voor ondernemers die op zoek zijn naar een centraal gelegen, goed onderhouden ruimte om hun bedrijf te vestigen. Mis deze kans niet en neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en een bezichtiging van dit veelbelovende handelspand in Izegem! Troeven: *Onmiddellijk beschikbaar *Flexibele indelingsmogelijkheden *Goede visibiliteit 1) Stedenbouwkundige bestemming Wg: Woongebied 2) Beschermd erfgoed: neen 3) Geïnventariseerd erfgoed: niet van toepassing 4) Keuringsattest elektriciteit: nvt 5) Renovatieverplichting: neen 6) Overstromingsrapport: Perceelscore of P-score: C: kleine kans op overstromingen Gebouwenscore of G-score: C: kleine kans op overstromingen Ligging in Signaalgebied: neen Ligging in afgebakende oeverzone of afgebakend overstromingsgebied: neen Meer weten?

50 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
Industrie te huur Izegem (RBI74423)
760 €

8870 Izegem

Centraal gelegen loods van ca. 250 m² in de Papestraat te Izegem. Specificaties: - elektrische sectionaalpoort van ca. 3,75 m B x 3 m H - tegelvloer - verlichting en stopcontacten - vrije hoogte: ca. 3,5 m Bent u op zoek naar bedrijfsvastgoed bestaande uit een magazijn te huur in Izegem? Aarzel dan niet om ons te contacteren op het nummer ### Meer weten?

250
contacteer
details
E-mail
Bellen
Kantoor te huur Izegem (RBI70158)
780 €

8870 Izegem

De verdieping is opgesplitst in 4 kantoorruimtes en een gang. Elke kantoorruimte heeft veel lichtinval en is voorzien van elektriciteit en verwarming (CV op aardgas). Er zijn 3 kantoorruimtes van ong. 23 m² en 1 kantoorruimte van ong. 29m². Mogelijkheid tot het bijhuren van het handelsgelijkvloers of de kelderverdieping en een deel van de gelijkvloerse verdieping. Ref. : 8855. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Kantoor te huur Izegem (RBI70157)
700 €

8870 Izegem

De ruimte is voorzien op de gelijkvloerse verdieping (ong. : 53m²), de kelderverdieping van het gebouw en een toilet. Mogelijkheid om het handelsgelijkvloers bij te huren of de kantoorruimte op de 1ste verdieping. Ref. : 8856. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelspand te huur Izegem (RBI69514)
950 €

8870 Izegem

Pand bestaande uit handelsruimte (127 m²), kitchenette en toilet. De ruimte is gerenoveerd en voorzien van elektriciteit en vloerverwarming op aardgas. Individuele tellers voor water, gas en elektriciteit. Overal dubbel glas aanwezig. Mogelijkheid om de kelderverdieping en de 1ste verdieping bij te huren als kantoorruimte of voorraadruimte. Ref. : 8846. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Industrie te huur Izegem (RBI50114)
1 050 €

8870 Izegem

Op het industrieterrein te Izegem bevindt zich deze loods te huur van ca. 216 m². Specificaties: * drijfkracht aanwezig * lichtstraat * automatische poort (4,5 m B x 5 m H) * afvoergoten * geïsoleerd * nokhoogte ca. 6 m Bent u op zoek naar bedrijfsvastgoed bestaande uit een magazijn te huur in Izegem? Aarzel dan niet om ons te contacteren op het nummer ### Meer weten?

216 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelspand te huur Izegem (RBI36105)
Prijs op aanvraag

8870 Izegem

OPPERVLAKTEN:Constructie-bruikbare vloeroppervlaktenWinkel: ± 750 m2Magazijn met burelen: ± 250 m2Grondoppervlakte: Totale grondoppervlakte: ± 2.000m2Aantal parkeerplaatsen: 30-tal op het terreinINDELING:Inkom met toonbank - grote open winkelruimte - verschillende zones met pashokjes - bar met zitruimte - speelhoek - volledig geïnstalleerd keuken met eetruimte - serverlokaal - 2 toiletten - 2 prachtige burelen met maatkasten - verwarmbare opslagruimte met sectionaalpoort.AFWERKING:Algemene staat: instapklaar, afgewerkt met kwalitatieve en duurzame materialen - veel vast meubilair - etalage in voor- en zijgevel - afgesloten met automatische poorten.Mogelijkheid om de zonnepanelen over te nemen van de huidige huurder (10kW)BESTEMMINGSMOGELIJKHEDEN:Volgens het gewestplan gelegen in woongebied: wonen, handel, dienstverlening, ambacht en kleinbedrijf.NUTSVOORZIENINGEN:Stadswater, elektriciteit, gas, telefonie/internet (wifi)/distributie, riolering, camerabewaking, AIRCO, alarminstallatie.LIGGING: Centrale ligging: op wandelafstand van winkels, scholen, bakkerij/slagerij, parken, speeltuinen.2 inritten: via de Roeselaarsestraat + via de O.L.V.-straat.* Opmerkingen:- Verhuurprijs is excl. onroerende voorheffing (volgens aanslagbiljet)- Onze referentie op ### : L0127 of contacteer ons via ### Meer weten?

2000 1000 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelspand te huur Izegem (RBI35530)
645 €

8870 Izegem

Wanneer u op zoek bent naar een handelspand, handelsruimte, of wat opslagplaats, dan is dit aanbod zéker interessant. Voorheen was hier de CM, een tv herstellingsbedrijf actief. Nu dit pand opnieuw te huur wordt aangeboden, kan u zich hier installeren om uw zaken of bezigheden te behartigen. het pand is onmiddellijk beschikbaar! Maandelijkse kosten zijn 100 euro voor gas en water. Contacteer ons via ### of mail naar ### voor een bezichtiging. Meer weten?

120
contacteer
details
E-mail
Bellen