Bedrijfsvastgoed te huur - Koersel

Er zijn géén zoekertjes gevonden voor uw zoekopdracht.

Maak een e-mail alert om op de hoogte te blijven van nieuwe zoekertjes die aan uw criteria voldoen!


Hieronder zijn nog enkele interessante adressen te vinden in de buurt van Koersel (3582).

Industrie te huur Heusden-Zolder (RBK04078)
1 500 €

3550 Heusden-Zolder

Opslagplaats in recent industriegebouw van 280 m² , uitstekend gelegen op het industrieterrein van Zolder-Mijn! Deze prima onderhouden loods bevindt zich op het zeer goed bereikbare industriegebied van Zolder; vlakbij de Koolmijnlaan op slechts enkele minuten van de E314. De loods heeft een zelfdragende constructie zodat alle indelingen mogelijk zijn en is in een zeer nette staat. Zowel wanden als dak zijn goed geïsoleerd. De loods is onmiddellijk beschikbaar. Deze opslagplaats biedt ook de mogelijkheid om een aparte bureauruimte te voorzien, zodat er ook van hieruit kan gewerkt worden. De inrit werd netjes gebetonneerd tot en met de volledige achterzijde, waar men kan parkeren of laden/lossen/stapelen. De automatische rolpoort is circa 4.80 hoog en 2.70 breed. De ingang via deze poort bevindt zich aan de achterkant van de loods. De loods is uitermate geschikt als opslagplaats en met een uitstekende bereikbaarheid en zichtbaarheid op de A1 ligging van het industrieterrein. Deze onmiddellijk beschikbare loods kan voor een lange termijn gehuurd worden! Ingang loods bevindt zich aan de achterkant van het gebouw, aan de straatkant bevindt zich een andere vennootschap in dit gebouw. EPC niet van toepassing Meer weten?

1 Parkeerplaats(en)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 78 78 78 70
Industrie te huur Heusden-Zolder (RBK04077)
2 250 €

3550 Heusden-Zolder

Wij verhuren deze ruime loods, gelegen in Heusden , dichtbij het centrum. De loods heeft 2 automatische sectionale poorten. Er is een opslagruimte, kitchenette, en toilet met douche aanwezig. Er is een aparte kantoorruimte aanwezig. Buiten is er ruimte voor parking. Deze loods kan als opslagplaats of als werkplaats gehuurd worden. - centrale ligging tussen Houthalen, Zolder en Beringen - dichtbij de oprit van de autosnelweg - veel lichtinval - 2 automatische sectionale poorten - 450m2 EPC niet van toepassing Meer weten?

10 Parkeerplaats(en)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 78 78 78 70
Kantoor te huur Heusden-Zolder (RBK03768)
Prijs op aanvraag

3550 Heusden-Zolder

Dit is jouw kans om jouw bedrijf te vestigen op een toplocatie nabij het Klaverblad! Wij bieden kantoorruimtes aan variërend van 150m² tot 400m² met fantastische zichtbaarheid en bereikbaarheid. Hier zijn enkele hoogtepunten van dit unieke aanbod: Kenmerken van de kantoorruimtes: Ruim en flexibel: De beschikbare kantoorruimtes variëren van 150m² tot 400m², waardoor er voldoende ruimte is voor bedrijven van verschillende groottes. Uitstekende zichtbaarheid: Dankzij de ligging nabij het Klaverblad genieten deze kantoorruimtes van een fantastische zichtbaarheid, wat zorgt voor maximale exposure voor jouw bedrijf. Gemakkelijke bereikbaarheid: De locatie biedt uitstekende bereikbaarheid via de nabijgelegen snelwegen en verbindingswegen, waardoor jouw medewerkers en klanten moeiteloos toegang hebben tot de kantoorruimtes. Optionele parkeermogelijkheden: Voor jouw gemak is er de mogelijkheid om parkeerplaatsen bij te huren, variërend van 4 tot maar liefst 100 parkeerplaatsen. Dit zorgt ervoor dat jouw medewerkers en klanten altijd een veilige en gemakkelijke parkeergelegenheid hebben. Huurvoorwaarden en bezichtiging: Voor meer informatie over de huurprijs, beschikbaarheid en specifieke voorwaarden, nodigen wij je uit om rechtstreeks contact met de makelaar op te nemen op het nummer ### of per mail ### . Een bezichtiging van dit ruime complex is ook mogelijk, zodat je de mogelijkheden van deze geweldige locatie zelf kunt ervaren. Tot binnenkort! Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 11 30 50 50
Handelspand te huur Heusden-Zolder (RBJ86758)
1 150 €

3550 Heusden-Zolder

Ruime handelsgelijkvloers te huur in het hartje van Zolder Ligging: Zeer gunstige locatie die geniet van veel passage en op wandelafstand van verschillende faciliteiten. Het pand gelegen op een kilometer van het Circuit Zolder. Indeling: Open ruimte, 2 toiletten, berging/keuken en verschillende parkeerplaatsen. Beschrijving: Dit handelspand biedt veel mogelijkheden. De voorzijde is voorzien van een brede etalage die opvalt in het straatbeeld. Het pand beschikt over een aantal toestellen, een professionele friteuse en dampkappen. Er kunnen verschillende handelsactiviteiten worden uitgeoefend, o.a. frituur, kebabzaak, horeca in het algemeen,... Er bevinden zich twee toiletten in het pand en een ruime keuken/berging. Kortom: Wie op zoek is naar een centraal gelegen commercieel gelijkvloers voor zijn/haar handelszaak, is hier aan het juiste adres! Bijzonderheden: - Onmiddellijk beschikbaar - Gunstig EPC - Parkeergelegenheid aanwezig Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 11 49 65 60
Handelspand te huur Heusden-Zolder (RBJ41337)
2 650 €

3550 Heusden-Zolder

Het betreft een horecazaak, commercieel gelegen in het centrum van Heusden. Het pand bevindt zich net aan het kerkplein waar er gelegenheid tot parkeren is. Dit pand kan dienen voor verschillende doeleinden omwille van de uiterst goede centrale ligging Indeling: ---------- Er is een handelsruimte met diverse, knusse zithoeken. Men heeft zicht op de gezellige open keuken. Achteraan bevindt zich de afwas-keuken en nog een berging. en een garage. De ramen zijn voorzien van gelaagd glas. Het pand is instapklaar. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 11 57 23 16
Handelspand te huur Beringen (RBG44215)
1 885 €

3580 Beringen

Ruim commercieel gelijkvloers of kantoor te huur, gelegen te Beringen. Dit pand heeft een gelijkvloerse oppervlakte van ca. 465 m² (winkel + magazijn). De gevelbreedte bedraagt ca. 12 m. De maandelijkse huurprijs bedraagt 1885 euro per maand + onroerende voorheffing ten laste van de huurder. Parking voor de deur. Dubbele beglazing // Onmiddellijk beschikbaar // Plannen beschikbaar via ### Het pand kan eventueel opgedeeld worden. Benieuwd naar dit bedrijfsvastgoed regio Beringen? Contacteer ### of ### ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 54 33 62 52
Handelspand te huur Beringen (RBH66176)
Prijs op aanvraag

3580 Beringen

Dit ruime handelspand op een commerciële toplocatie in het centrum van Beringen beschikt over een brede voorgevel met de nodige zichtbaarheid. Naast het gelijkvloers met winkelruimte, kantoren en sanitair beschikt het pand ook over opslagruimte (+/- 300m²) in de kelder. De kelder is toegankelijk via meerdere trappen en een goederenlift. Leveringen kunnen makkelijk gebeuren via de achterzijde van het gebouw. Aankoopoptie mogelijk. TROEVEN: -topligging (markt en stadhuis op 100m) -veel parkeergelegenheid in de onmiddellijke omgeving -deels voorzien van airco -brede vitrine (rolluiken) -opslagruimte EPC-score X. Wg - Vg - Gmo - Gvv - Gvkr Voor meer info: ### of ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 11 39 90 50
2 750 €

3550 Zolder

Prachtige horecazaak te huur! Ligging: Het pand bevindt zich in Zolder, de zaak wordt uitgebaat in het brouwershuis van de voormalige brouwerij. Gelegen nabij verschillende invalswegen en op enkele minuten van de oprit van de autosnelweg E314. Indeling: Inkomhal, gelagzaal, veranda, dames-en herentoiletten, warme keuken, koude keuken, terras, kelderberging en parkeerplaats. Omschrijving: Unieke horecazaak gelegen op sterke ligging. Voorzien van ruime parkeerplaats. Op dit moment is het pand ingericht als brasserie met als troef de historische elementen. Het pand is onmiddellijk operationeel voor een nieuwe gedreven huurder. Diverse uitbatingsmogelijkheden maar uiterst geschikt voor brasserie - restaurant. Je komt binnen in het horecagedeelte met bar en uitbreiding in de veranda (voorzien van 40 zitplaatsen), deze biedt toegang tot de dames-en herentoiletten. Voor het gebouw bevindt zich het terras met plaats voor 18 personen. Achter de gelagzaal treffen we de volledig uitgeruste keuken. Op dit moment is alle inboedel aanwezig en is er de mogelijkheid tot aanschaf. Tot slot is er een kelderruimte aanwezig. Bijzonderheden: - Ruime parkeerplaats - EPC label B Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 11 49 65 60
Handelspand te huur Zolder (RBK33655)
3 800 €

3550 Zolder

Handelspand voor alle doeleinde Ligging: centraal gelegen in Zolder. Indeling: Zelf te bepalen, grote zaal, dames-en herentoiletten waarvan 1 rolstoel toegankelijk, kleedkamers met douche voorziening, bureau ruimte, voormalige danszaal, terras en parkeerplaats. Omschrijving: Op een mooie locatie in het hartje van Zolder, te midden van een gevarieerd aanbod van winkels, ligt dit ruime huurpand waar jaren onder de naam “Eurofit” een fitneszaak werd uitgebaat. Door de ontwikkeling van de diverse concepten en het veranderende aanbod, is de pandeigenaar bereid om het pand te gaan aanpassen of opsplitsen. Gezien de ligging, het vloeroppervlak (850m²) en de uitstraling van het gebouw zijn hier verschillende exploitatiemogelijkheden mogelijk. Er kan worden gedacht aan verschillende formules zoals de beautybranche, franchiseformules, fitnessruimte, crossfit, trendy kantoorruimtes, een hippe kledingzaak of concept store. Kortom de eigenaars zijn op zoek naar een huurder die er een zaak wil in vestigen en willen in samenspraak met de huurder het pand schikken. Tot slot bevindt er zich achter het gebouw een ruime parking voor cliënteel en personeel. Een unieke kans om je droomproject uit te bouwen! Bijzonderheden: EPC label E Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 11 49 65 60
Kantoor te huur Zolder (RBK33654)
550 €

3550 Zolder

Handelspand te huur in Zolder Ligging: Het pand bevindt zich in Zolder gelegen nabij verschillende invalswegen en op enkele minuten van de oprit van de autosnelweg E314. Indeling: Inkomhal, polyvalente ruimte, toilet en berging. Omschrijving: Het pand is geschikt voor verschillende toepassingen en is instapklaar. De ruimte beschikt over een aparte ingang. De handelsruimte kan in gebruik genomen worden als praktijkruimte, kantoor of opslag. Achter het gebouw is er voldoende parkeerplaats aanwezig. Bijzonderheden: EPC D Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 11 49 65 60
Kantoor te huur Zolder (RBK08339)
1 250 €

3550 Zolder

Vraag uw bezoek aan per mail via ### TE HUUR: Kantoorruimte met magazijn te Heusden-Zolder! Deze kantoorruimte (+/-30m²) met ruim magazijn (+/- 320m²) heeft een zeer gunstige ligging op een verbindingsweg te Heusden-Zolder. Het is zeer vlot bereikbaar en er liggen binnen enkele minuten rijden verschillende autosnelwegen. Het is ook toegankelijk en goed bereikbaar voor vrachtverkeer. Aan de voor- en zijkant van het gebouw is ook voldoende parking voorzien. Indeling: - Kantoorruimte: 30m² - Gelijkvloerse opslagruimte: 100m² met een hoogte van 3 à 4m - Opslagruimte op de kelderverdieping: 130m² - Aparte garage: 60m² toegankelijk voor vrachtwagens. De garage en de gelijkvloerse opslagruimte zijn beide voorzien van een grote elektrische poort. Troeven: - Zeer gunstige ligging. - Bereikbaar en toegankelijk voor vrachtverkeer. - Onmiddellijk beschikbaar! EPC: 135 kWh/m² met certificaatnr. O-peil: niet overstromingsgevoelig Meer weten?

320 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 11 43 58 19
1 450 €

3530 Houthalen-Helchteren

Deze KMO-unit ligt op de nieuwe toekomstgerichte bedrijvencampus "Mijnpark" in het hart van Limburg, op het voormalige mijnterrein van Houthalen-Helchteren vlakbij de E314 (Aken - Heerlen - Brussel). KENMERKEN UNIT - oppervlakte hal: 187m² - staalskeletbouw met geïsoleerde wand- en dakpanelen - technieken aanwezig: elektriciteit, LED-verlichting, verwarming, warmtepomp, ventilatie en zonnepanelen (4kW) - vrije hoogte: 6m - elektrische sectionaalpoort, loopdeur, glaspartij - aantal parkeerplaatsen: 2 TROEVEN: - vlakbij de E314 - zeer energiezuinige hal - alle technieken aanwezig: led-verlichting, ventilatie, verwarming met warmtepomp, zonnepanelen Verhuur onder btw-stelsel! Ig - Gvg - Gmo - Gvkr - Gvv Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 11 39 90 50
Handelspand te huur Heppen (RBI88297)
1 000 €

3971 Heppen

Het betreft een handelspand van circa 400m², gelegen te Oudstrijdersstraat 11 in Heppen (Leopoldsburg). Het goed bevindt zich op het marktplein in Heppen en beschikt over voldoende parkeermogelijkheden. Het pand bestaat uit diverse ruimtes die in het verleden dienst hebben gedaan als receptie, bureaus, keuken, en dergelijke meer. Verder beschikt het pand nog over 2 ruime hallen van circa 100m². Het pand is geschikt voor diverse doeleinde. Het pand is aan een opfrissing/renovatie toe. Wenst u meer informatie omtrent dit onroerend goed? Aarzel niet en contacteer ons gerust op het nummer: ### of per mail op ### Meer weten?

825
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 11 57 23 16
Prijs op aanvraag

3530 Houthalen-Helchteren

Dit is jouw kans om jouw bedrijf te vestigen op een strategische locatie in Houthalen-Helchteren! Dit ruime complex biedt kantoorruimte van 500m² en een magazijn van 350m², gelegen op het industrieterrein Centrum-Zuid. Kenmerken van het Complex: Ruime Kantoren: Met 500m² aan kantoorruimte biedt dit complex voldoende ruimte voor jouw bedrijfsactiviteiten. De kantoren zijn flexibel in te richten en bieden een comfortabele en professionele werkomgeving. Magazijnruimte: Het magazijn van 350m² biedt ruimte voor opslag en logistiek, wat ideaal is voor bedrijven die behoefte hebben aan extra ruimte voor hun distributieactiviteiten. Strategische Ligging: Het industrieterrein Centrum-Zuid is gunstig gelegen nabij de E314 autosnelweg en de Noord-Zuidverbinding, waardoor het gemakkelijk bereikbaar is vanuit verschillende richtingen. Dit biedt uitstekende mogelijkheden voor transport en logistiek. Professionele Omgeving: Het industrieterrein Centrum-Zuid staat bekend om zijn professionele en dynamische omgeving, met een verscheidenheid aan bedrijven en industriële activiteiten. Huurvoorwaarden en Bezichtiging: Voor meer informatie over de huurprijs, beschikbaarheid en specifieke voorwaarden, nodigen wij je uit om rechtstreeks contact met de makelaar op te nemen op het nummer ### of per mail ### . Een bezichtiging van dit ruime complex is ook mogelijk, zodat je de mogelijkheden van deze geweldige locatie zelf kunt ervaren. Tot binnenkort! Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 11 30 50 50
Handelspand te huur Leopoldsburg (RBK32738)
875 €

3970 Leopoldsburg

Karaktervol handelspand op uitstekende locatie Ligging: Het pand ligt op de verbindingsweg tussen Leopoldsburg en Heppen. De steenweg geniet van zeer veel passage, waardoor uw pand opvalt in het straatbeeld. Indeling: Wachtruimte/inkomhal, consultatieruimte, vergaderzaal, keuken en 2 toiletten. Omschrijving: Via de voordeur betreden we het pand en komen we terecht in de inkomhal waarbij links de wachtruimte voorzien is. Door de brede etalage, komt er veel licht binnen. Naast de wachtruimte bevindt zich een gastentoilet. Tegenover het toilet, ligt de eerste ruimte. Deze wordt op heden als consultatieruimte gebruikt en is gezellig aangekleed. Via de gang gaan we naar de vergaderzaal, dewelke zeer mooi is afgewerkt en gebruik is gemaakt van zachte kleuren. Verder beschikt het pand over een keuken en extra toilet voor personeel. Hier kan heerlijk geluncht worden. Kortom, uw zaak starten in hartje Leopoldsburg? Grijp uw kans en contacteer ons voor een bezichtiging. Bijzonderheden: - Gunstig EPC - Veel mogelijkheden - Parkeren is mogelijk voor de deur Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 11 49 65 65
Handelsfonds te huur Leopoldsburg (RBK24384)
650 €

3970 Leopoldsburg

In de Stationsstraat ligt dit recent gebouwde handelspand van 58m². Het handelspand beschikt over een centrale ruimte met kitchenette, een toilet en een kelder die perfect geschikt is voor stockage van uw materialen. Het pand werd een aantal jaren geleden gebouwd en deed dienst als buurtwinkel. Door zijn eenvoudige indeling is dit pand geschikt voor bijna alle handelsactiviteiten of kan u hier zeer gemakkelijk uw burelen inrichten. Geen gemeenschappelijke kosten.OV ten laste van de huurder betaald door voorschot van € 70/ maand . Beschikbaar vanaf 1 oktober 2024EPC-certificaat met label B en certificaatnummer: 20210602-0002415686-KNR-1 Meer weten?

58
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 499 17 26 17
Handelspand te huur Leopoldsburg (RBJ89971)
2 000 €

3970 Leopoldsburg

GUNSTIG GELEGEN WINKELRUIMTE! Ideaal gelegen handelsgelijkvloers/winkelruimte in hartje Leopoldsburg met voldoende parkeergelegenheid in de buurt. De oppervlakte van de handelsruimte bedraagt 142m² in de huidige toestand. Interieur (vloeren, plafonds, technieken etc.) wordt verder afgewerkt door de verhuurder in samenspraak met de huurder! Één autostaanplaats voorzien achter het gebouw! De maandelijkse huurprijs bedraagt 2000,00 EUR/maand en het pand is na de werken beschikbaar. Meer info? ### of ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 11 34 34 34
Handelspand te huur Leopoldsburg (RBJ88760)
2 000 €

3970 Leopoldsburg

GUNSTIG GELEGEN WINKELRUIMTE! Ideaal gelegen handelsgelijkvloers/winkelruimte in hartje Leopoldsburg met voldoende parkeergelegenheid in de buurt. De oppervlakte van de handelsruimte bedraagt 142m² in de huidige toestand. Interieur (vloeren, plafonds, technieken etc.) wordt verder afgewerkt door de verhuurder in samenspraak met de huurder! Één autostaanplaats voorzien achter het gebouw! De maandelijkse huurprijs bedraagt 2000,00 EUR/maand en het pand is na de werken beschikbaar. Meer info? ### of ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 11 34 34 34
Handelspand te huur Leopoldsburg (RBJ87493)
1 050 €

3970 Leopoldsburg

Het betreft een polyvalent handelspand op een top locatie in het centrum van Leopoldsburg. In de nabije omgeving van het pand bevinden er zich diverse parkeermogelijkheden (Koning Leopold III laan op 150 meter, parking Ijzerlei op 150 meter, parking station op 200 meter,..) en kortparkeren voor het pand is tevens mogelijk. Dankzij de centrale ligging in het centrum en de vele passage bekomt uw onderneming voldoende zichtbaarheid in het straatbeeld. Bij het betreden van het pand bevinden we ons de handelsruimte voorzien van gastentoilet en een opbergruimte/opbergkelder. De handelsruimte is voorzien van zeer veel stopcontacten, aansluitingen voor warm en koud water, een warmtepomp,.. Aansluitend bevindt er zich een afzonderlijke ruimte die kan voorzien worden voor het personeel of als extra bureauruimte, tevens is dankzij de vele voorzieningen de mogelijkheid om een keuken te installeren. Daaropvolgend beschikt het pand nog over een tweede toilet, een binnenkoer en een bergruimte. Extra troeven: - Zeer gunstig EPC-Label (B) - Voorzien van warmtepomp - Diverse mogelijkheden - Geheel gestript en gerenoveerd Wenst u meer informatie of een bezoek ter plaatse? Aarzel niet en contacteer ons gerust op het nummer: ### of per mail op ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 11 57 23 16
Handelspand te huur Leopoldsburg (RBG55176)
3 000 €

3970 Leopoldsburg

Handelsruimte/kantoor van 350m² met bijhorende opslagruimte van 313m² gelegen in de Hoekstraat te Heppen. Dit handelspand is gelegen op een perceel van 19are12ca. Meer info bij ons kantoor te Beringen. ### Meer weten?

1912
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 11 85 15 15